ricsinter írta: ↑2019.06.27. 12:21
Ennyi idő után szerintem azért érthető a pesszimizmus a többség részéről.
Godin jó esetben még egy 2 évig jó lehet, bár már ő is kicsit lejtmenetbe indult az idei szezonban, viszont a korábbi években úgy gondolom top 5-ös védő volt, szóval tőle szerintem nem kell tartani, hogy csődöt mond. Bár pont a védelemmel nem volt különösebb probléma, szóval ő nem volt annyira létfontosságú.
Lukaku se rossz, bár Icardihoz képest nem előrelépés, de ő is rendben lesz, ha leigazoljuk.
Viszont a többi név... Barella nekem nagyon túlértékelt, még a mai elszállt árak mellett sem ér szerintem 30-nál többet, szóval ilyen 45-50 milliókért nagyon túlzó, annyira nem látok benne semmi extrát.
Sensiben még kevésbé, mostanság az, hogy valaki válogatott, nem egy nagy fegyvertény, Gagliardini is szokott játszani, szóval nekem ő egy teljesen semmitmondó játékos.
Lazaro megint nagy kérdés, nem sokszor láttam játszani, de még videók alapján sem meggyőző. Ha meg még azt is belekalkulájuk, hogy bukó esetén Candreva (vagy D'Ambro) lesz az opció helyette, hááát inkább hagyjuk is, bele sem merek gondolni...
Dzeko leszállóágban van, mentalitása sem a legnyerőbb, már idén is rossz volt sokszor nézni, hogy mennyire lassítja a Roma játékát.
Nyilván korai még leírni a mercatot, mikor még hivatalosan el sem kezdődött, de egyelőre ez az irány nem túl bíztató. Kéne valami pengés játékos is (szerintem erre kéne költeni a legnagyobb összeget, nem ilyen Lukakukra), aki tud váratlant húzni, komoly befolyással tud lenni a játék képére, mert ez a sok szürke iparos, nem éppen a modern irányra hajaz.
És akkor arról még szó se esett, hogy a hulladék nagy része is megint lehet a nyakunkon marad, nem a fiatalokat kéne kiárusítani.
Ez ertheto.
De pl Sensi helyett ki kellene kiegeszitonek?
Ki jonne el igy?
Foleg ugy, hogy gyakorlatilag ingyen jon.
Van 100-120m + eladasok, akkor a kiegeszito KP-ra koltsunk 20-30m-t?
Hat nem lenne logikus...
Aki ismeri a Bundest tudja, Lazaro egy nagyon nagy lehetoseg.
22 eves, nagy jovo van elotte, a tehetsege megvan.
Arrol meg ne is beszeljunk, hogy Conte milyen jatekosokbol hozta ki a maxot, es a klasszist ezen a poszton.
Egy Atletico is hogy lett bajnok?
Hat nem ugy, hogy extra klasszsisokat vettek minden posztra...
Hanem ugy, hogy volt egy edzojuk, aki kihozta az atlagbol a klasszist, es mindenki 200%-ot tudott az iranyitasa alatt.
(Lasd anno Mourinho-Inter is 2010-ben)
Conte is hogy lett bajnok elsore anno a Juveval?
Egyik jatekos lesajnaltabb volt mint a masik, egy nagyobb kozepszer volt mint a masik, megis egy csapatot tudott epiteni, es kihozni mindenkibol a maxot.
Azzal viszont teljesen egyetertek, hogy kellene egy penges, kreativ jatekos elore, meg akar Lukaku helyett is.
Es ahogy irod, egy ilyen jatekosra kolteni a 60-70m-t, es nem Lukakura.