Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- internaZIOnaLe
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Az eladási oldalon ott van még Barbosa is.
Róla nagy a csend. Brazil bajnokságba szépen termelte a gólokat. Érte is be lehet húzni 25 millát már ha eladjuk. Nem?
Róla nagy a csend. Brazil bajnokságba szépen termelte a gólokat. Érte is be lehet húzni 25 millát már ha eladjuk. Nem?
- interfan
Dec 31-ig Brazilba van fixen.internaZIOnaLe írta: ↑2019.07.13. 09:23 Az eladási oldalon ott van még Barbosa is.
Januarban ertekeljuk majd az o helyzetet.
- mike
Pedig már kezdtem örülni, hogy egy kreatív, playmaker típusú kp is felmerült végre. Draxler jó ötlet lenne, James is elérhető.
Viszont minden irányból úgy néz ki hogy melós, brusztolós kp-t akar Conte, három 50-50-es kp-val.
A Matic, Vidal féle nevek sajnos erre utalnak:(
- Inter101
Eladni azért nem tudunk mert amikor ezek a játékosok hozzánk jöttek nagy fizut kaptak amik a szerződésük lejartaig ugye kapnak!
Na már most ezek a játékosok értékelhetetlen teljesítményt nyujtottak tehát senki nem akar fizetni nekik nagy fizut a vételár mellett! A játékos meg csak akkor fog aláírni máshova ha vagy több fizut kap vagy ugyanazt legalább de több évig ilyen ajánlatot meg nem fog senki kapni!!
Aki érne valamit az meg leertekelte magát!
Na már most ezek a játékosok értékelhetetlen teljesítményt nyujtottak tehát senki nem akar fizetni nekik nagy fizut a vételár mellett! A játékos meg csak akkor fog aláírni máshova ha vagy több fizut kap vagy ugyanazt legalább de több évig ilyen ajánlatot meg nem fog senki kapni!!
Aki érne valamit az meg leertekelte magát!
- vaskalap
És mi mennyiért igazoltuk?
Úgy emlékszem 40 millió körül.
Na az volt a vicc.
De nyilván túloztam.
[/quote]
Rossz a megfogalmazás:Ha a City érdeklődne,akkor lenne 70.Egy igazi védő temető a csapat,csak elég Mangalára gondolni.Mennyi is most az ára?50-60-ért vették.
- Cupi
Szerintem Lukaku ugye le lesz zárva jövőhéten ha tényleg nagyon akarjuk. Totál nem életszerű, hogy oda megyünk tárgyalni, közelednek az álláspontok majd közöljük bocsi nekünk most mégis inkább eladnunk kell ezért majd jövünk utána 2-3 hét múlva.interfan írta: ↑2019.07.13. 08:22 Mivel Barella erkezesevel -73m-val allunk, ezert jelen pillanatban csak Dzeko erkezesere van lehetoseg.
Gazzetta szerint o lesz a kovetekzo erkezo, es jovoheten leakarjuk zarni az o ugyet is. Lukaku ugye pedig a hatterbe szorul jelenleg, mindaddig amig az eladasok nem porognek be.
Kell eladni ez tény de nem hiszem el, hogy Lukaku üzlet csak ezen múlna. Ausilio pontosan tudta Angliába repülés előtt is, hogy kell eladás oldalon is felmutatni.
Azt is tudta Barella mennyibe fog fájni, szóval nem hinném, hogy ezért háttérbe szorul a Lukaku üzlet.
- interfan
Valoszinu pontosan tudjuk, hogy a Juve mennyit ajanlott Icardiert.Cupi írta: ↑2019.07.13. 12:28Szerintem Lukaku ugye le lesz zárva jövőhéten ha tényleg nagyon akarjuk. Totál nem életszerű, hogy oda megyünk tárgyalni, közelednek az álláspontok majd közöljük bocsi nekünk most mégis inkább eladnunk kell ezért majd jövünk utána 2-3 hét múlva.interfan írta: ↑2019.07.13. 08:22 Mivel Barella erkezesevel -73m-val allunk, ezert jelen pillanatban csak Dzeko erkezesere van lehetoseg.
Gazzetta szerint o lesz a kovetekzo erkezo, es jovoheten leakarjuk zarni az o ugyet is. Lukaku ugye pedig a hatterbe szorul jelenleg, mindaddig amig az eladasok nem porognek be.
Persze. Ők meg természetesen addig tartják nekünk és várnak sikerül e kiszórni a hulladékokat vagy az elvágyódóakat.
![]()
Kell eladni ez tény de nem hiszem el, hogy Lukaku üzlet csak ezen múlna. Ausilio pontosan tudta Angliába repülés előtt is, hogy kell eladás oldalon is felmutatni.
Azt is tudta Barella mennyibe fog fájni, szóval nem hinném, hogy ezért háttérbe szorul a Lukaku üzlet.
Es ha Lukaku 80m, akkor is -153m korul leszunk.
Az meg kizart, hogy 50m alatt adna csak a Juve...
Karamohert kapunk ha minden igaz 13m-t.
Szoval par millio minusszal, de kb meglehet a -100m hatar, ugy hogy beleferjen Lukaku es Dzeko is.
Ehhez pedig Icardi es Karamoh eladasa kell.
Karamoh ugyben minden kesz.
Icardi kapcsan meg ismetlem, valoszinu pontosan tudjuk mennyit adna a Juve, es az szerintem min 50m.
- Cupi
Nagyon kellene még eladni mert Lukaku, Dzeko mellett egy támadóbb középpályásnak jönnie kell. Nem tudom elhinni, hogy egy ilyen védekezőbb középpálya sorral vágnánk neki a 3 frontos szezonnak.....interfan írta: ↑2019.07.13. 12:39
Valoszinu pontosan tudjuk, hogy a Juve mennyit ajanlott Icardiert.
Szoval par millio minusszal, de kb meglehet a -100m hatar, ugy hogy beleferjen Lukaku es Dzeko is.
Icardi kapcsan meg ismetlem, valoszinu pontosan tudjuk mennyit adna a Juve, es az szerintem min 50m.
Baromi jó ez a Brozo - Barella tengely de eléjük kellene valaki aki tud váratlan húzni támadásba, nem csak a szélre teszi ki a labdát és még kapura is mer lőni.
Na meg nagyon sokan vagyunk ott. Barella érkezésével 10 játékos van a középpályára.
- interfan
Pontosan.Cupi írta: ↑2019.07.13. 12:54Nagyon kellene még eladni mert Lukaku, Dzeko mellett egy támadóbb középpályásnak jönnie kell. Nem tudom elhinni, hogy egy ilyen védekezőbb középpálya sorral vágnánk neki a 3 frontos szezonnak.....interfan írta: ↑2019.07.13. 12:39
Valoszinu pontosan tudjuk, hogy a Juve mennyit ajanlott Icardiert.
Baromi jó ez a Brozo - Barella tengely de eléjük kellene valaki aki tud váratlan húzni támadásba, nem csak a szélre teszi ki a labdát és még kapura is mer lőni.
Na meg nagyon sokan vagyunk ott. Barella érkezésével 10 játékos van a középpályára.![]()
Valoszinu ezert nincsenek konkret nevek a KP-ra.
Mivel mi sem tudjuk kiert mennyit kapunk majd...
Mario, Borja, Nainggolan, Dalbert, Miranda.
Beloluk kellene egy jo KP.
Corsera szerint kepbe van meg mindig Milinkovic.
- interfan
Kozben Marotta elmondta, nagyon optimista vagyunk Lukaku kapcsan, es
mindent megteszunk erte.
mindent megteszunk erte.
- sorger=giallo
Azta... Teljesen meg vagyok győzve.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Abel15
Azért Barellát nem kéne piedesztálra állítani!!! 
- interfan
Korabban Biasin bejelentette, Icardi utolso napja volt ez az Internel.
Most a klub hivatalosan is megerositette ezt.
Icardi elhagyta az edzotabort, es visszatert Milanoba.
Szinten hivatalosan is megerositettuk, nem tart a csapattal az Azsiai turnera.
Kozben Lukaku elmondta, jovoheten tudni fogjuk a jovojet.
Most a klub hivatalosan is megerositette ezt.
Icardi elhagyta az edzotabort, es visszatert Milanoba.
Szinten hivatalosan is megerositettuk, nem tart a csapattal az Azsiai turnera.
Kozben Lukaku elmondta, jovoheten tudni fogjuk a jovojet.
- alwin91
Ez azt is jelenti h vki megvette?
- vaskalap
Állítólag ajánlatot tettünk Rebicért.
- Cupi
- interfan
Most hogy Icardi elhagyta az edzotabort, es hivatalosan sem tart a csapattal az Azsiai turnera, felgyorsulhatnak az esemenyek.
Ezt tamasztja ala, az ujabb Ausilio-Paratici targyalas.
Hirek szerint a Juve egy az egyben cseret javasolt, Kean-Icardi.
Viszont mi penzt is szeretnenk Kean melle.
Igy 20m + Kean = Icardi a keresunk.
Ezt tamasztja ala, az ujabb Ausilio-Paratici targyalas.
Hirek szerint a Juve egy az egyben cseret javasolt, Kean-Icardi.
Viszont mi penzt is szeretnenk Kean melle.
Igy 20m + Kean = Icardi a keresunk.
- mike
- Cupi
Transfermarkt szerint 40 millió Kean értéke. Szóval sajna ez reális mert Icardiért 60 a max amit kaphatunk. Összességében én is keveslem.
Egyébként ezeknek a pofátlan csalóknak állítólag volt egy olyan ajánlata is Icardiért, hogy kölcsön most és opcióval jövőre 40 millió!
- vaskalap
Mennyit is ér ez a Kean gyerek?Láttam pár meccsen,jól mozog,de abszolút tehetség kategória.Az asztalra nem tett még le semmit,tehát bármi lehet belőle,még óriási bukta is.
- vaskalap
A Transfermark szerint Icardi 80 mill.Tehát ha erre hagyatkozunk ez kevéske.Cupi írta: ↑2019.07.14. 09:41Transfermarkt szerint 40 millió Kean értéke. Szóval sajna ez reális mert Icardiért 60 a max amit kaphatunk. Összességében én is keveslem.
Egyébként ezeknek a pofátlan csalóknak állítólag volt egy olyan ajánlata is Icardiért, hogy kölcsön most és opcióval jövőre 40 millió!![]()
- Cupi
- alwin91
Szerintem a 20m+Kean üzlettel nem járunk rosszul. Elmegy a balhés bolyacenterunk és egy tehetséges, gólerős serie a-s tapasztalattal már rendelkező játékost kapunk. Na meg lesz pénz Lukakura is
- versenyszellem
Kockazatos uzlet, penzugyileg biztosan, de benne van, hogy Keanbol ~100 millios csatar lesz, akkor vegulis rosszul nem járunk.
kerdes 1, hogy fejben milyen a gyerek, mert volt nehany pillanat, amikor latni veltem a parhuzamot Ballotellivel, es akkor hiaba a hatalmas potencial ami most ugy tűnik benne van
kerdes 2, hogy lesz akkor a csatarhelyzetunk? most van Lautaro es Politano, de jonne meg Dzeko es Lukaku/Rebic. Es Kean.
Vegulis mukodhet, ha Lukaku/Rebic az egyik kezdo fixen, a masik Lautaro es Kean fele-fele, Politano jatszik, ha be kell ugrani (olyan az ellenfel, serules, eltiltas stb) es Dzeko mint anno Cruz, jon, ha eg a haz.
5 csatar elfer egy keretben, ha mindenki tudja a helyet a rangsorban...
kerdes 1, hogy fejben milyen a gyerek, mert volt nehany pillanat, amikor latni veltem a parhuzamot Ballotellivel, es akkor hiaba a hatalmas potencial ami most ugy tűnik benne van
kerdes 2, hogy lesz akkor a csatarhelyzetunk? most van Lautaro es Politano, de jonne meg Dzeko es Lukaku/Rebic. Es Kean.
Vegulis mukodhet, ha Lukaku/Rebic az egyik kezdo fixen, a masik Lautaro es Kean fele-fele, Politano jatszik, ha be kell ugrani (olyan az ellenfel, serules, eltiltas stb) es Dzeko mint anno Cruz, jon, ha eg a haz.
5 csatar elfer egy keretben, ha mindenki tudja a helyet a rangsorban...
-
ricsinter
Szerintem ezt a Kean dolgot el kéne engedni, saját maga is balhés, pluszban Raiola az ügynöke, eljönne az első szerződés hosszabbítás ideje, aztán csak állna a bál körülötte is. Ráadásul ez a 20 millió+ semmi, jövőre lejár a szerződése, minimum 30, de inkább 40 lenne a reális...
- mike
Kean 40M, Icardi 80M a transfermartkton, nem mintha ez számítana,
A 20M + Kean az sértő ajánlat - ha volt egyáltalán ilyen.
- Dybala
- 80M
- Kean+40M
- Vagy csüccs a lelátóra.
Remélem kemény lesz a tökünk.
Már régen kikötöttem volna, hogy a gyuvéba csak felárral engedjük el. Az fizetheti icardi is, nekünk mindegy.
Önmagában az hogy egy volt Interes csk a gyuvéba akar menni már megérne ennyit.
- interfan
Juve 40m-t, vagy Keant adna Icardiert.
Mi valaszunk:
- 65m
- Kean + 25m = Icardi
- Dybala = Icardi + 25m
Mi valaszunk:
- 65m
- Kean + 25m = Icardi
- Dybala = Icardi + 25m
- versenyszellem
ez kezd irtó ciki/nevetseges lenni...
esetleg ne fizessunk mi, hogy elvigye a Juve, hatha ugy mar megeri nekik?
Remélem a gazdasagi szempontok mellett, tényleg van tökük is ott fent, mert ez igy irto nagy rablas lenne a Juvetol...
Mas: olvastam vhol, hogy Marotta azert tette felre a Dzeko uzletet, mert ha ő jön hozzánk, akkor a Roma kb a penzbol viszi Higuaint es ezzel kvazi mi oldjuk meg a Juve keretszukiteset, hogy vihessek Icardit ... ez legalabb okosan hangzik, hogy kivarunk Dzekoval, amig Icardi ugyet le nem tudjuk
- internaZIOnaLe
Habár a Napoli 60 millió €-t ajánlott, a Juventus 40-45 millió €-t Icardiért. Steven Zhang elmondása szerint a klub nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen kaliberű játékostól ilyen kevés pénzért váljon meg. Azonban tisztában van azzal is, hogy a 110 millió €-s kivásárlási ár sem reaális.
forrás:(sempreinter.com)
forrás:(sempreinter.com)
-
DM22
Kb 5 éve akartam már regisztrálni de mindig lemaradtam róla valahogy.
Első körben had üdvözöljek mindenkit.
Második körben had szólítsalak meg téged kedves Interfan, mint már oly sokaknál, nálam is felvetődött , hogy muszáj valamit a hülyeségeidre írnom. Köszi, hogy fordítgatod a pletykákat, cikkeket , stb , viszont könyörgöm... ne állítsd határozottan a hülyeségeid. Főleg ne olyat, ahol gazdasági szempontok a döntőek. Amikor beleszövöd a football manageres vágyaid meg a saját kreálmányaid az összes hozzászólásodba, mint nem rég ez a Sanchez vonal meg az univerzális támadós hülyeséged, univerzális támadó alapból... na mind1, ez még hagyján.. de amikor arról akarsz meggyőzni itt mindenkit határozottan, hogy csak 100 millióval lehetünk minuszban, és te már ki is számoltad kire mennyit költöttünk eddig pontosan.. fogom a fejem.
Kezdjük ott, hogy nincs szerintem gazdasági diplomád sem általános sem sportszakmai szempontból.
Másrészt basszus. Alapból mindenkit részletekben, vagy kölcsön + opcióval fizetünk, ahogy az összes olasz csapat, tehát eddig kb Politano 20 milla, Barella 12(?) , Sensi 5, Bastoni 31,2 ( kivételesen 1 összeg, erről van információ) és még sorolhatnám. Ez nem úgy működik, hogy na akkor ennyit mondtak a hírekben, akkor ezt idén le is vonom a mercato-s finanszírozásból.
Lukaku HA jön, sem 80 minuszt jelent, bár az angoloknál nem divat a részletfizetés, megfogjuk őket győzni elvileg, hogy részletekben fizessünk tehát az ez évi költségvetést nem fogja megterhelni ekkora mértékben az ő esetleges érkezése.
Második körben had szólítsalak meg téged kedves Interfan, mint már oly sokaknál, nálam is felvetődött , hogy muszáj valamit a hülyeségeidre írnom. Köszi, hogy fordítgatod a pletykákat, cikkeket , stb , viszont könyörgöm... ne állítsd határozottan a hülyeségeid. Főleg ne olyat, ahol gazdasági szempontok a döntőek. Amikor beleszövöd a football manageres vágyaid meg a saját kreálmányaid az összes hozzászólásodba, mint nem rég ez a Sanchez vonal meg az univerzális támadós hülyeséged, univerzális támadó alapból... na mind1, ez még hagyján.. de amikor arról akarsz meggyőzni itt mindenkit határozottan, hogy csak 100 millióval lehetünk minuszban, és te már ki is számoltad kire mennyit költöttünk eddig pontosan.. fogom a fejem.
Kezdjük ott, hogy nincs szerintem gazdasági diplomád sem általános sem sportszakmai szempontból.
Másrészt basszus. Alapból mindenkit részletekben, vagy kölcsön + opcióval fizetünk, ahogy az összes olasz csapat, tehát eddig kb Politano 20 milla, Barella 12(?) , Sensi 5, Bastoni 31,2 ( kivételesen 1 összeg, erről van információ) és még sorolhatnám. Ez nem úgy működik, hogy na akkor ennyit mondtak a hírekben, akkor ezt idén le is vonom a mercato-s finanszírozásból.
Lukaku HA jön, sem 80 minuszt jelent, bár az angoloknál nem divat a részletfizetés, megfogjuk őket győzni elvileg, hogy részletekben fizessünk tehát az ez évi költségvetést nem fogja megterhelni ekkora mértékben az ő esetleges érkezése.
- mike
Steven egy nagyon szimpatikus figura, és nagyon helyén van az esze.internaZIOnaLe írta: ↑2019.07.14. 23:18 Steven Zhang elmondása szerint a klub nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen kaliberű játékostól ilyen kevés pénzért váljon meg. Azonban tisztában van azzal is, hogy a 110 millió €-s kivásárlási ár sem reaális.
Nem fogjuk Icardit elszórni bagókért, ők is tudják hogy nagyon értékes játékos, a problémák ellenére is.
Az ilyen Kean + 20 milliós ajánlatokról beszélni is kár, nevetséges még a felvetés is, és a legnagyobb riválisunkat erősítenénk vele.
Remélem végig tartjuk majd magunkat az eddigiekhez, aki vinni akarja, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
- interfan
Megtiszteltsz a kulon megszolitassal.DM22 írta: ↑2019.07.15. 16:50 Kb 5 éve akartam már regisztrálni de mindig lemaradtam róla valahogy.
Kicsit nez utanna a FFP es az UEFA leirasanak.
Eveken at volt a SA, ezert csak kolcson + sima opciozni tudtunk.
Mivel a sima opcio, nem jelent biztos kiadast.
Hany es hany jatekosrol lemaradtunk, mivel csak kotelezo opciot fogadtak volna el, mi meg csak sima opciot.
De a kotelezo opcio, a koltsegvetesi ev szempontjabol kiadast jelent, mivel barmi tortenik ki kell fizetni.
Pl Barella.
Fizettunk most 12m-t, majd juni 30-ig tovabbi 25m-t, mivel kotelezo az opcio.
A FFP koltsegvetesi evi 2019.07.01-2020.06.30-ig van.
Szoval a koltsegvetesunk szempontjabol, Barella 37m kiadas minimum.
Politano is egy tokeletes pelda.
Tavaly jott 5m-ert, sima opcioval.
Ezert tudtuk elhozni.
De mivel megvettuk juni 30-ig, ami a tavalyi koltsegvetesi ev resze volt, ezert 20m-t fel kellett mutatni mint eladas.
Mert a SA 2019.06.30-ig ervenyben volt.
Es vegul Sensi is tokeletes pelda.
5m volt, szoval jelenleg csak 5m-val terheli a koltsegvetest, mivel sima opcios.
Szoval teljesen jok a peldaid, pont ezeken lehet megerteni a kotelezo es a sima opcio fogalmat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2019.07.15. 17:23-kor.
-
Anonym alkesz
Arról nem is beszélve, hogy a könyvelés egyáltalán nem így működik. Itt nem -100 millióról van szó, az ég világon semmi realitása nincs ennek a baromságnak.DM22 írta: ↑2019.07.15. 16:50 Kb 5 éve akartam már regisztrálni de mindig lemaradtam róla valahogy.
Ahogy írtad a létező összes klub részletekben fizeti ki az átigazolási összegeket és több további költség merül még fel ilyenkor amit el kell könyvelni. Pl. a szerződéskor aláírási összegek illetve az ügynököknek kifizetett összeg ami egy egy mercato alatt akár 50 millió euró felett is lehet. Pl. a Juventusnál De Ligt, Ramsey és Rabiot esetében közel 35 millióról lehet beszélni. De a Real Madrid, Barcelona, Manchester City, PSG is hasonlóképpen győzi meg a játékosokat az ügynökjeiken keresztül. De a korábbi játékos igazolások részletei is ide tartoznak, vagyis még most is kell törleszteni az elmúlt évek átigazolási összegeit, szóval szintén el kell könyvelni ezt is.
További opció amit érdemes figyelembe venni, az az amortizáció, rendkívül fontos figyelembe venni az FFP szempontjából. A legtöbb esetben úgy csökken a játékos értéke, ahogy csökkennek az évek a szerződésükből, nem véletlenül ennyire fontosak a szerződés hosszabbítások, mivel ez a kluboknak gazdasági érdeke is, ezáltal értékesebbé válnak.
És természetesen az összfizetésekről még szó sem volt. Szerencsére az új olasz adótörvénynek köszönhetően az olasz csapatok újra régi fényükben tündökölhetnek majd hamarosan.
Szóval aki ilyen -100 milliókról annak fingja nincs, hogyan működnek a labdarúgó klubok könyvelései.
- PetR
- Kapcsolat:
OFF, de ez a legolvasottabb topik, szóval:
Szia! Üdv köztünk.
Illetve ennek margójára, az új (és régi!) tagjaink figyelmébe ajánlom az alapító Youme által írt szabályzatot, ITT.
Azért linkelem most ezt ide, hogy megelőzzük a felmerülő nézeteltéréseket. Moderáció nélkül az utóbbi években gyakorivá váltak a hevesebb viták is, ami miatt úgy tudom sokan elvándoroltak innen. Jó lenne megint egy remek és pezsgő közösséget kialakítani. Youme anno nagyon jól megfogalmazta ezeket a szabályokat, szerintem ha mindenki észben tartja őket egy-egy vita közben, semmi gond nem lesz. Ellenkező esetben, így hogy már ismét vannak moderációs eszközeink, közbe tudunk lépni. Bár remélem erre nem lesz szükség.
Ha rájövök, hogy tűzhetem ki valahogy valahova ezt a szabályzatot, megteszem, hogy könnyen elérje bárki.
Mindenkinek további jó pletykálást, OFF vége, FORZA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2019.07.15. 17:40-kor.
-
DM22
Megtiszteltsz a kulon megszolitassal. 
Hany es hany jatekosrol lemaradtunk, mivel csak kotelezo opciot fogadtak volna el, mi meg csak sima opciot.
De a kotelezo opcio, a koltsegvetesi ev szempontjabol kiadast jelent, mivel barmi tortenik ki kell fizetni.
Pl Barella.
Ezert tudtuk elhozni.
De mivel megvettuk juni 30-ig, ami a tavalyi koltsegvetesi ev resze volt, ezert 20m-t fel kellett mutatni mint eladas.
5m volt, szoval jelenleg csak 5m-val terheli a koltsegvetest, mivel sima opcios.
Szoval teljesen jok a peldaid, pont ezeken lehet megerteni a kotelezo es a sima opcio fogalmat.
[/quote]
Az a baj, hogy betanultál valamit egy tárgyilagos cikkből és nem tágítasz mellőle. Senki nem beszélt a kötelező és a sima opcióról, hova tovább, nem célom meggyőzni, igazából csak annyit akartam mondani , hogy amiről neked sincsenek világos fogalmaid, legalább ne úgy írd mintha az lenne a helyes amit te mondasz. Én ettől megyek a falnak, annyira magabiztosan állítod a hülyeséget, mintha egy mérlegképes könyvelő lennél aki Zhang jobbkeze, Skriniar pedig a jó barátja.
Valamint arra próbáltam rávilágítani, hogyha neked tetszik egy cikk, akkor azt is hajlamos vagy úgy kezelni, mintha fixen valós lenne. Tehát ( hála az égnek nem történt ilyen) lehozták volna, hogy Alexis Sanchezt megkerestük, onnantól kezdve mégdurvábban nyomtad volna ezt a vonalat. Nem tudom miért vagy belé szerelmes de vagy 10 komment másról sem szólt, csak hogy Conte akar egy UNIVERZÁLIS támadót. Ilyenkor mindig hozzátetted, Sanchez kb 30 milla. Na kezdjük ott. Conte mondta neked , hogy akar egy univerzális támadót? Nem.. de kitalálom.. minden jel erre mutatott. Sanchez ügynöke vagy a csapata mondta neked hogy 30 millioba kerül? Alapból nem is értem, az ő fizetéséről hogy ami 30 millió euró, hogy mondana le miattunk
na mindegy, igazából ezek azok amik felemésztik az agyam, és szerintem káros a fórum szempontjából, mert passziv egyirányú beszélgetésbe csap át.
Pl Barella.
Ezert tudtuk elhozni.
[/quote]
Az a baj, hogy betanultál valamit egy tárgyilagos cikkből és nem tágítasz mellőle. Senki nem beszélt a kötelező és a sima opcióról, hova tovább, nem célom meggyőzni, igazából csak annyit akartam mondani , hogy amiről neked sincsenek világos fogalmaid, legalább ne úgy írd mintha az lenne a helyes amit te mondasz. Én ettől megyek a falnak, annyira magabiztosan állítod a hülyeséget, mintha egy mérlegképes könyvelő lennél aki Zhang jobbkeze, Skriniar pedig a jó barátja.
Valamint arra próbáltam rávilágítani, hogyha neked tetszik egy cikk, akkor azt is hajlamos vagy úgy kezelni, mintha fixen valós lenne. Tehát ( hála az égnek nem történt ilyen) lehozták volna, hogy Alexis Sanchezt megkerestük, onnantól kezdve mégdurvábban nyomtad volna ezt a vonalat. Nem tudom miért vagy belé szerelmes de vagy 10 komment másról sem szólt, csak hogy Conte akar egy UNIVERZÁLIS támadót. Ilyenkor mindig hozzátetted, Sanchez kb 30 milla. Na kezdjük ott. Conte mondta neked , hogy akar egy univerzális támadót? Nem.. de kitalálom.. minden jel erre mutatott. Sanchez ügynöke vagy a csapata mondta neked hogy 30 millioba kerül? Alapból nem is értem, az ő fizetéséről hogy ami 30 millió euró, hogy mondana le miattunk
- interfan
Kedves DM22 kollega, sajnos evek ota tisztaban vagyok a FFP, es az opciok fogalmaval.
UEFA nevezesekt sem emlitem a SA miatt.
Szoval ebben a temaban nem kell meggyozni senkinek senkit, mert ezek tenyek.
Tenyekkel meg vitatkozni nem erdemes.
UEFA nevezesekt sem emlitem a SA miatt.
Szoval ebben a temaban nem kell meggyozni senkinek senkit, mert ezek tenyek.
Tenyekkel meg vitatkozni nem erdemes.
-
DM22
PetR írta: ↑2019.07.15. 17:24OFF, de ez a legolvasottabb topik, szóval:
Szia! Üdv köztünk.Azért maradtál le, mert majdnem akkor volt utoljára nyitva a regisztráció. Durva, de előtted, illetve a rendszergazda Lipa előtt, az utolsó regisztráció 2015 augusztusában volt. Most, hogy elhárult pár technikai nehézség, reméljük újra nyithatjuk/zárhatjuk a regisztrációt kedvünk szerint.
Illetve ennek margójára, az új (és régi!) tagjaink figyelmébe ajánlom az alapító Youme által írt szabályzatot, ITT.
Azért linkelem most ezt ide, hogy megelőzzük a felmerülő nézeteltéréseket. Moderáció nélkül az utóbbi években gyakorivá váltak a hevesebb viták is, ami miatt úgy tudom sokan elvándoroltak innen. Jó lenne megint egy remek és pezsgő közösséget kialakítani. Youme anno nagyon jól megfogalmazta ezeket a szabályokat, szerintem ha mindenki észben tartja őket egy-egy vita közben, semmi gond nem lesz. Ellenkező esetben, így hogy már ismét vannak moderációs eszközeink, közbe tudunk lépni. Bár remélem erre nem lesz szükség.
Ha rájövök, hogy tűzhetem ki valahogy valahova ezt a szabályzatot, megteszem, hogy könnyen elérje bárki.
Mindenkinek további jó pletykálást, OFF vége, FORZA!!!
Szervusz, természetesen nem egy azonnali vitát akartam generálni, de lelkes olvasó vagyok nagyon régóta, mint ahogy nagyon régóta Inter szurkoló is. Tudom ez kb olyan méregetés amit mindenkinek megkell ejteni, de direkt nem fogok évszámokat írni ( : a klub szeretete amúgy sem ezen múlik.
Természetesen nem fogok beleszólni ezer éve ide irogató tagok stílusába, tudom, hogy Interfan régóta szórja a hozzászólásait, és esküszöm, tényleg szeretem is , hogy ilyen ütemben írja, mert hasznos, és sok pletykát szívesen elolvasok, és miért is szeretnék megbántani egy Inter drukkert..?
Azonban , pont amiatt, hogy régóta akartam már reagálni, és mégrégebbóta olvasom a fórumot, muszáj volt leírnom pár jelenlegi gondolatom. Remélem senki részéről nem lesz harag. Nyilván én is szivesebben osztok meg empirikus gondolatokat.
-
Anonym alkesz
Könyveléssel, viszont látványosan nem vagy képben, ezért sem kellene folyamatosan azt hajtogatnod, amiben nincs igazad. Az ember tanul élete végéig, Én is, Te is, mindenki.
- interfan
Koltsegvetesi ev teny mikor kezdodik, mikor vegzodik.Anonym alkesz írta: ↑2019.07.15. 17:53Könyveléssel, viszont látványosan nem vagy képben, ezért sem kellene folyamatosan azt hajtogatnod, amiben nincs igazad. Az ember tanul élete végéig, Én is, Te is, mindenki.
Sima opcio tudjuk mit jelent, kotelezo opcio tudjuk mit jelent.
Ezek tenyek az UEFA es a FFP szabalyai szinten vilagosak, es szinten tenyek.
Meglatjuk mi lesz szeptember elejen.
De eddig az elmult hosszu evek FFP szabalyai eleg egyertelmuek voltak, es mindig vilagosan be is jottek.
-
Anonym alkesz
Én egyáltalán nem erről beszélek, ezt egy 12 éves gyerek is tudja mit jelentenek. Ha minden ilyen egyszerű lenne, mint Te gondolod akkor bármilyen végzettségű tudatlan is lehetne topcsapatok könyvelésével foglalkozó ember.interfan írta: ↑2019.07.15. 18:01Koltsegvetesi ev teny mikor kezdodik, mikor vegzodik.Anonym alkesz írta: ↑2019.07.15. 17:53Könyveléssel, viszont látványosan nem vagy képben, ezért sem kellene folyamatosan azt hajtogatnod, amiben nincs igazad. Az ember tanul élete végéig, Én is, Te is, mindenki.
Sima opcio tudjuk mit jelent, kotelezo opcio tudjuk mit jelent.
Ezek tenyek az UEFA es a FFP szabalyai szinten vilagosak, es szinten tenyek.
Meglatjuk mi lesz szeptember elejen.
De eddig az elmult hosszu evek FFP szabalyai eleg egyertelmuek voltak, es mindig vilagosan be is jottek.
-
lx22
Barella érkezése óta elég nagy a csend,pletyka szinten sincs semmi hír?
SMS-t amugy több külföldi lap is említi, erről vélemények?
SMS-t amugy több külföldi lap is említi, erről vélemények?
- CsaSzi9294
Sziasztok CsaSzi9294 vagyok, 27 éves, kb 15 éve Inter drukker.
Végre nekem is sikerült regisztrálni ( nekem is úgy 5 év után). Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, köszi, hogy itt lehetek!
Ide írtam, mert ez a leglátogatottabb csoport. Bocsi az OFF-ért.
Ide írtam, mert ez a leglátogatottabb csoport. Bocsi az OFF-ért.
-
DM22
Akkor csak egy kérdés interfan és részemről nem fontos a téma utána. Mindennel tisztában vagyok amit írsz, az ffp-vel, a SA - val, szóval ezt vedd alapul.
Írtad nem rég , hogy a kínaiaknak szinte végtelen a lehetősége pénz költés szempontjából , azonban köt minket az ffp. Oké , idén már nem köt minket olyan mértékben . Vegyük alapnak , hogy tényleg sok a pénzünk, költeni is akarunk. Mi értelme van annak, hogy most kifizetjuk egy játékos árának egy részét , a másik felet meg jövőre , ha egyben is kitudnank fizetni , valamint amúgy is 1 pénzügyi évben számolják el ezeket a reszleteket? Csupán az egyik idén nyáron a másik jövő nyáron kerül kifizetesre.ennek így semmi értelme ha belegondolunk.
Írtad nem rég , hogy a kínaiaknak szinte végtelen a lehetősége pénz költés szempontjából , azonban köt minket az ffp. Oké , idén már nem köt minket olyan mértékben . Vegyük alapnak , hogy tényleg sok a pénzünk, költeni is akarunk. Mi értelme van annak, hogy most kifizetjuk egy játékos árának egy részét , a másik felet meg jövőre , ha egyben is kitudnank fizetni , valamint amúgy is 1 pénzügyi évben számolják el ezeket a reszleteket? Csupán az egyik idén nyáron a másik jövő nyáron kerül kifizetesre.ennek így semmi értelme ha belegondolunk.
- interfan
Ezt a kerdest te sem gondolod komolyan.DM22 írta: ↑2019.07.15. 18:24 Akkor csak egy kérdés interfan és részemről nem fontos a téma utána. Mindennel tisztában vagyok amit írsz, az ffp-vel, a SA - val, szóval ezt vedd alapul.
Veszel egy kocsit.
Inkabb fizetsz 20m-t egyben, vagy ketszer 10m-t?
Na ugye...
Zhangeknak ezer meg ezer befektetese, erdekeltsege van az Interen kivul.
100x elmondtak, nem leszunk City, PSG, stb.
Okosan, a szabalyokat betartva fogunk kolteni.
Ismetlem okosan.
Nekik is egyszerubb kiadni most X milliot, es juni 30-ig meg X milliot, mint most ennek a ket-haromszorosat.
Nem fogjak agyatlanul szorni a penzt, ezt eddig is lathattuk, es el is mondtak nagyon sokszor.
- mike
Állítólag most Lukaku van terítéken,
SMS-t én is olvastam, Gagliardinit adnánk cserébe + pénzt, nagyon jó lenne, de kevés esélyt látok rá.
Dzeko ügyét is írják, de amíg Lukaku ügye nem tiszta, szerintem nem lépünk másfelé.
- interfan
Corsera irt tobbszor is Milinkovicrol az elmult napokban.
Ok is kitertek arra, hogy nagyban fugg attol, mit alkotunk eladasi oldalon.
Amennyiben jol jonnek ki belole, meg akar realis is lehetne Milinkovic.
-
DM22
Sosem a kérdésre valaszolsz...semmi értelme annak amit mondasz. Ja és azt el is felejtettem , hogy részlet alatt nem a kölcsön + opciokra gondolok. A játékosok mindig több év alatt vannak kifizetve egy adott klubnak , főleg olaszban . Csak te azt mondod hogy a kölcsön kötelező opció 1 éven belül kerül kifizetésre. Na ez abszolút nem így van , csak kedvezőbb feltételeket biztosít nekünk további játékosok igazolására, mert két teljesen külön tranzakciorol beszélünk amíg el nem érünk addig a pontig amíg nem lesz aktiválja az opció. Addig nálunk a barella transzfer pl 12 Milla ELOSZTVA annyival , ahány ev alatt fizetünk a parmanak. Tegyük fel 3 év alatt , akkor jelenleg 4 millaval terheli a kasszát ez a transzfer + amortizacio + játékos fizu + ügynök stb stb ahogy fentebb irtak
- interfan
Az a baj, hogy total osszekevered a dolgokat.DM22 írta: ↑2019.07.15. 18:38 Sosem a kérdésre valaszolsz...semmi értelme annak amit mondasz. Ja és azt el is felejtettem , hogy részlet alatt nem a kölcsön + opciokra gondolok. A játékosok mindig több év alatt vannak kifizetve egy adott klubnak , főleg olaszban . Csak te azt mondod hogy a kölcsön kötelező opció 1 éven belül kerül kifizetésre. Na ez abszolút nem így van , csak kedvezőbb feltételeket biztosít nekünk további játékosok igazolására, mert két teljesen külön tranzakciorol beszélünk amíg el nem érünk addig a pontig amíg nem lesz aktiválja az opció. Addig nálunk a barella transzfer pl 12 Milla ELOSZTVA annyival , ahány ev alatt fizetünk a parmanak. Tegyük fel 3 év alatt , akkor jelenleg 4 millaval terheli a kasszát ez a transzfer + amortizacio + játékos fizu + ügynök stb stb ahogy fentebb irtak
Jatekos eladas es vasarlas szempontjabol koze nincs az alairasi penzeknek meg ugynoki dolgoknak.
Ezert nem kerult semmibe Godin, vagy anno Banega v Vidic.
FFP szabalyai ertelmeben, a kolcson + kotelezo opcio az az evi koltsevgetest terheli.
Mint ahogy az is, hany reszelteben fizetunk. Nekunk azt az osszeget kotelezo kifizetni, es az uzletet a jelenlegi koltsegvetesi evben kotottuk.
Ismetlem, kicsit nez utanna.
Hosszu evek ota tema a FFP, es pontosan lathatjuk, minden ugy tortent ahogy azt eddig is leirtak.
Tema lezarva, szeptemberben majd visszaterhetunk ra.
Meglatjuk mekkora lesz az a bizonyos "osszeg" amit meg a mostanin kivul befektetunk.
De sehol, ismetlem sehol nem olvasni, pont a fentebb emlitett dolgok miatt, 200m-s kiadasokat.
Dzeko, Lukaku + egy kezdo KP, ez az ami varhato.
Es ha bejon ami varhato, akkor pontosan lathatjuk hogy miert is ennyit koltottunk.
-
DM22
De barátom. Senki nem arról beszél hogy mi majd nagyokat költünk , egyszerűen próbálsz harmadfokú egyenletet megoldani úgy hogy csak 10 ig ismered a számokat. Ebben a témakörben legalábbis. Nagyon nem úgy van ahogy te írod , erre akartam rávilágítani, mert sokakat bekeverhet az egyszerű matekod amiben osszeadod kit mennyiért vettünk , aztán ravagod hogy ez már majdnem mínusz 100 millió a klubnak. A reszletfizetesek miatt nem azzal kell számolni ami a hivatalos átigazolási díj , hanem azt a díjat elosztod azzal a számmal ahány év alatt kifizetésre kerül egy játékos. Ha a szerződés maga bontva van , tehát opcióval , az azért van hogy idén nyáron tudjunk csalni kicsit , és még több pénzt tudjunk igazolásra fordítani . Ezeket az összegeket könnyebb kiegyenlíteni jövő júniusig bevételből, játékos eladásból. Amiről te beszélsz az a FIFA és a football manager , valamint te úgy veszed mintha mindenkit azonnal egyben kifizetnenek, vagy az opció végén.interfan írta: ↑2019.07.15. 18:43Az a baj, hogy total osszekevered a dolgokat.DM22 írta: ↑2019.07.15. 18:38 Sosem a kérdésre valaszolsz...semmi értelme annak amit mondasz. Ja és azt el is felejtettem , hogy részlet alatt nem a kölcsön + opciokra gondolok. A játékosok mindig több év alatt vannak kifizetve egy adott klubnak , főleg olaszban . Csak te azt mondod hogy a kölcsön kötelező opció 1 éven belül kerül kifizetésre. Na ez abszolút nem így van , csak kedvezőbb feltételeket biztosít nekünk további játékosok igazolására, mert két teljesen külön tranzakciorol beszélünk amíg el nem érünk addig a pontig amíg nem lesz aktiválja az opció. Addig nálunk a barella transzfer pl 12 Milla ELOSZTVA annyival , ahány ev alatt fizetünk a parmanak. Tegyük fel 3 év alatt , akkor jelenleg 4 millaval terheli a kasszát ez a transzfer + amortizacio + játékos fizu + ügynök stb stb ahogy fentebb irtak
Jatekos eladas es vasarlas szempontjabol koze nincs az alairasi penzeknek meg ugynoki dolgoknak.
Ezert nem kerult semmibe Godin, vagy anno Banega v Vidic.
FFP szabalyai ertelmeben, a kolcson + kotelezo opcio az az evi koltsevgetest terheli.
Mint ahogy az is, hany reszelteben fizetunk. Nekunk azt az osszeget kotelezo kifizetni, es az uzletet a jelenlegi koltsegvetesi evben kotottuk.
Ismetlem, kicsit nez utanna.
Hosszu evek ota tema a FFP, es pontosan lathatjuk, minden ugy tortent ahogy azt eddig is leirtak.
Tema lezarva, szeptemberben majd visszaterhetunk ra.
Meglatjuk mekkora lesz az a bizonyos "osszeg" amit meg a mostanin kivul befektetunk.
De sehol, ismetlem sehol nem olvasni, pont a fentebb emlitett dolgok miatt, 200m-s kiadasokat.
Dzeko, Lukaku + egy kezdo KP, ez az ami varhato.
Es ha bejon ami varhato, akkor pontosan lathatjuk hogy miert is ennyit koltottunk.
- vaskalap
Szerintem hagyjuk ezt a "kinek van igaza"parttalan vitát,és fókuszáljon mindenki az átigazolási pletykák topicra.Egyébként SMS pletykáknál volt ár írva,mert régebben horror összegeket lehetett hallani.