A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

gianluca írta: 2025.05.24. 15:09
interfan írta: 2025.05.24. 10:08
CsaSzi9294 írta: 2025.05.24. 10:02

Hogy is van ez? Amennyiben menne, úgy kaphatunk érte pénzt?
Hat ez egy jo kerdes.

Ha a Szaudiak adnak neki egy 20m fizetest, nem fognak erte meg az Internek is fizetni.
Nagyon nem hulye emberek vannak ott.

Ha Inzaghi leakar lepni, mivel 1 ev van a szerzodesebol, lesz majd belole egy egyszeru kozos megegyezeses szerzodesbontas.
Ancelottinak is volt elo szerzodese, megsem fizettek erte a Brazilok.
Xabi Alonsoert sem fizetett a Real, pedig neki aztan meg nem is 1 evre volt szerzodese.

Szepen felbontjak kozos megegyezessel az elo szerzodest vegkielegites nelkul, es kb ennyi, igy mukodik.
Bocs, de szerintem ez blődség. Naná, hogy fizetnek. Van egy fix szerződése, amit ki kell töltenie. Ha valaki mas akarja alkalmazni, akkor fizet. Ugyanúgy, mint a jatekosoknál.
Semmi nem kötelez minket arra, hogy elengedjük ingyen.
Papiron igy kellene mukodjon, dehat a valosag nem ez.
Lasd fenti peldak.
De ott van Grande Antonio, aki lemondott tavozni akart, es meg mi fizettunk neki 7m euros vegkielegitest, pedig o akart tavozni.
interfan

Moretto es Romano is megerositi, az Al Hilal-Inzaghi szal nagyon komoly.
A Szaudi klub elsoszamu jeloltje Inzaghi, es a targyalasok haladnak de jelenleg most a BL dontoe a foszerep.
Kiemelik mar tortentek targyalasok, de minden tovabbid a BL donto utanra teszik, Inzaghi most a BL dontore koncentral 100%-ban amit mindenkeppen megakar nyerni, utana foglalkozik a jovojevel.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Lefog lepni Inzaghi szerintem, neki ez a fiatalokat kell igazolni tema nem nagyon tetszik. Ő kesz jatekosokat akar, miközben a vezetőseg 1-2 jobb szezon utan levő, 20-23 eves jatekosokban gondolkodik. Ő nem fog velük szarakodni az tuti.
Elmegy, elbohockodik 1-2 evet az araboknal aztan leül valamelyik olasz csapat padjara.
interfan

Festa írta: 2025.05.25. 08:22 Kérdés az Inzaghi arab szál mennyit segít ezen ,mert szerintem nem sokat.
Ezt a szalat egyetlen egy ember tartja fenn, maga Inzaghi.
Ha kiallna, es elmondana, hogy hazugsag az egesz, semmi nem igaz, 100% marad az Inter edzoje, maradni akar, stb, akkor ez a Szaudi-Inzaghi szal meg is szunne egybol.
De mivel sajtocsendet hirdetett, nem szolal meg, ezert csakis taplalja ezt az egeszet.

Ha marad, akkor pontosan kiderul mire ment ez megint ki, hogy meg tobb penzt kicsikarhasson az Interbol, es ujabb es ujabb fizetesmeleseket kerjen.
En ezt ertem, nyilvan a penz a penz a penz, ez oke, de nem biztos, hogy a jelenlegi helyzetben ezt jo dolog fenntartania Inzaghinak ha maradni szeretne.

HerfortBalazs írta: 2025.05.25. 08:56 Lefog lepni Inzaghi szerintem, neki ez a fiatalokat kell igazolni tema nem nagyon tetszik. Ő kesz jatekosokat akar, miközben a vezetőseg 1-2 jobb szezon utan levő, 20-23 eves jatekosokban gondolkodik. Ő nem fog velük szarakodni az tuti.
Elmegy, elbohockodik 1-2 evet az araboknal aztan leül valamelyik olasz csapat padjara.
En azt gondolom, hogy Inzaghi marad, es csakis a penzre megy ez ki tole, kapjon meg tobb penzt es fizetest.
Ettol fuggetlenul ertheto az az allaspont is, akik szerint Inzaghi elmegy, akar lesz BL gyozelem, akar nem.
Realis lehet valoban az, hogy elmegy evi 20m-ert a Szaudiakhoz (ez a duplaja mint ami nalunk kap bonuszokkal egyutt), ott elvan 1-2 evet, majd ha felszabadul europai "top" csapat padja, akkor visszajon es leul oda.
Ez szerintem akkor realis, ha BL-t nyer.
interfan

Angol forrasok szerint a MU ajanlatot tett Allegrinek, viszont Allegri ezt visszautasitotta, mivel egy meg nem nevezett Serie A elcsapat kispadjat veszi at nyartol.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2025.05.25. 09:26 Angol forrasok szerint a MU ajanlatot tett Allegrinek, viszont Allegri ezt visszautasitotta, mivel egy meg nem nevezett Serie A elcsapat kispadjat veszi at nyartol.
Szerintem ez az AC Milan vagy As Roma lesz
interfan

tomika431 írta: 2025.05.25. 10:00
interfan írta: 2025.05.25. 09:26 Angol forrasok szerint a MU ajanlatot tett Allegrinek, viszont Allegri ezt visszautasitotta, mivel egy meg nem nevezett Serie A elcsapat kispadjat veszi at nyartol.
Mindkettot offolta az elmult hetekben a hirek szerint.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.05.25. 11:47
Ranieri azt mondta a héten, már meg van a Roma következő edzője de még nem kommunikálják.
Lehet, hogy a Roma lett.
tomika431

PellerG írta: 2025.05.25. 11:53

Ranieri azt mondta a héten, már meg van a Roma következő edzője de még nem kommunikálják.
Lehet, hogy a Roma lett.
Igen olvastam én is valamit...és szerintem Allegri lesz vagy Gasperini,Mancini se kizárt
interfan

Lehet, hogy a Roma lett.
Na ez az amit en nem gondolok.
Ahogy Biasin irta, Allegri kivar, varja mi lesz az Inter paddal, es varja mi lesz a Napoli paddal.

Szerintem is ez a helyzet.
Ha Inzaghi lelep, akkor Allegri-Inter.
Ha Inzaghi marad, de Conte megy a Juventusba, akkor Allegri-Napoli.
Ez a Roma-Milan szal maximum ilyen C meg D lehetoseg, ha egyaltalan akarna ezt Allegri.

A MU-t meg nem veletlenul utasitotta vissza.
Ki a jo eg akar oda edzonek menni...

Romahoz most nagyon Fabregast meg Nuno Espirito Santot irjak. Gasperini, Pioli vannak meg.

Milannal meg az Italiano-De Zerbi paros kozul, de Fabregas ott is tema.
Egyebkent ha Inzaghi marad, es DeLau meggyozi Contet (penzzel), hogy ne menjen a Juventusba, akkor sokkal hamarabb latok realisnak egy Milan padot Allegrinek mint C valasztas mint a Romat.
PellerG

interfan írta: 2025.05.25. 12:01

Lehet, hogy a Roma lett.
Ahogy Biasin irta, Allegri kivar, varja mi lesz az Inter paddal, es varja mi lesz a Napoli paddal.

Ez a Roma-Milan szal maximum ilyen C meg D lehetoseg, ha egyaltalan akarna ezt Allegri.

Romahoz most nagyon Fabregast meg Nuno Espirito Santot irjak. Gasperini, Pioli vannak meg.

Egyebkent ha Inzaghi marad, es DeLau meggyozi Contet (penzzel), hogy ne menjen a Juventusba, akkor sokkal hamarabb latok realisnak egy Milan padot Allegrinek mint C valasztas mint a Romat.
A Roma régóta akarja Allegrit, többször felmerült már ott.
Nem vagyok biztos benne, hogy a Milannál szívesen látnák, nem volt szép ott annó a vége és a válás.
Gasperinit elmondta, leülnek az Atalantával a folytatásról egyeztetni, nem zárkózott el.
Vele még biztos nem egyezett meg a Roma, de itt OFF vége 🙂
interfan

PellerG írta: 2025.05.25. 12:15
interfan írta: 2025.05.25. 12:01

Lehet, hogy a Roma lett.

A Roma régóta akarja Allegrit, többször felmerült már ott.
Nem vagyok biztos benne, hogy a Milannál szívesen látnák, nem volt szép ott annó a vége és a válás.
Gasperinit elmondta, leülnek az Atalantával a folytatásról egyeztetni, nem zárkózott el.
Vele még biztos nem egyezett meg a Roma, de itt OFF vége 🙂
Szerintem meg Allegrivel nem egyezett meg a Roma, hiaba akarjak, Allegrire nem veletlenul irjak hogy var.
Sokkal-sokkal hamarabb fog leulni egy Inter vagy Napoli padra (ha lesz lehetosege) mint a Roma padra.

Nem veletlenul mar teljesen mas neveket irnak a Roma padra mint favorit.
Fabregas, Espirito Santo, Pioli, stb.

Meglatjuk...
tomika431

Ha netalán Inzgahi távozna én kb ilyen forgatókönyvet tartok reálisnak:
Inter-Allegri
Napoli-De Zerbi
Milan-V.Italiano
Juventus-Conte
Roma-Fabregas,Gasperini
interfan

tomika431 írta: 2025.05.25. 12:38 Ha netalán Inzgahi távozna én kb ilyen forgatókönyvet tartok reálisnak:
Inter-Allegri
Napoli-De Zerbi
Milan-V.Italiano
Juventus-Conte
Roma-Fabregas,Gasperini
Ha Inzaghi lelep, akkor ez a forgatokonyv konnyen valosag is lehet.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.05.25. 12:49
tomika431 írta: 2025.05.25. 12:38 Ha netalán Inzgahi távozna én kb ilyen forgatókönyvet tartok reálisnak:
Inter-Allegri
Napoli-De Zerbi
Milan-V.Italiano
Juventus-Conte
Roma-Fabregas,Gasperini
Én nem tartom kizártnak deZerbit sem. Tudom, hogy Milános, de szerintem ez nem jelent semmit. 343-at játszik, ahhoz is kvázi meglenne a keret. Allegrit a Gazzetta a Napoliba írja most.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.05.25. 14:51
interfan írta: 2025.05.25. 12:49
Inter-Allegri
Napoli-De Zerbi
Milan-V.Italiano
Juventus-Conte
Roma-Fabregas,Gasperini
Én nem tartom kizártnak deZerbit sem. Tudom, hogy Milános, de szerintem ez nem jelent semmit. 343-at játszik, ahhoz is kvázi meglenne a keret. Allegrit a Gazzetta a Napoliba írja most.
En szerintem itt egy kerdes van, Inzaghi vagy Allegri.
Ha Inzaghi lelep, Marotta 100% hogy Allegrit hozza.

Ellenben szerintem (remelem) 99% hogy marad Inzaghi.
interfan

Szaudi forrasok (Saudi Broadcasting Authory) bejelentettek, Inzaghi mindenben megallapodott az Al Hilal csapataval.
Inzaghi elfogadta az Al Hilal ajanlatat, lenyugozte a Szaudi projekt, es szemelyesen az Al Hilal elnokevel irta ala az elozetes megallapodast Milanoban a Szaudi tulajdonu Four Seasons hotelbe.
Inzaghi 3 eves szerzodest kot es a 3 ev alatt osszesen 50m eurot fog keresni.
BL donto utan erkezik a hivatalos bejelentes, az Al Hilal jelenleg azon dolgozik, hogy mar a Klub VB-n debutaljon Inzaghi a kispadon.

Milanoi Corsera szerint Marotta fel is vette a kapcsolatot Allegrivel, aki az Inter egyetlen es elsoszamu jelotje.
Allegri szamara prioritas az Inter a Napolival szemben.

TMW szerint Allegri mar tajekoztatta is a Napoli, hogy szamara az Inter a prioritas, ezert a Napolinal mar kesz a B terv, aki Pioli.
DeLau felvette a kapcsolatot az elmult napokban Piolival a Napoli kispad kapcsan.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2025.05.25. 17:09 Szaudi forrasok (Saudi Broadcasting Authory) bejelentettek, Inzaghi mindenben megallapodott az Al Hilal csapataval.
Inzaghi elfogadta az Al Hilal ajanlatat, lenyugozte a Szaudi projekt, es szemelyesen az Al Hilal elnokevel irta ala az elozetes megallapodast Milanoban a Szaudi tulajdonu Four Seasons hotelbe.
BL donto utan erkezik a hivatalos bejelentes, az Al Hilal jelenleg azon dolgozik, hogy mar a Klub VB-n debutaljon Inzaghi a kispadon.

Milanoi Corsera szerint Marotta fel is vette a kapcsolatot Allegrivel, aki az Inter egyetlen es elsoszamu jelotje.

TMW szerint Allegri mar tajekoztatta is a Napoli, hogy szamara az Inter a prioritas, ezert a Napolinal mar kesz a B terv, aki Pioli.
DeLau felvette a kapcsolatot az elmult napokban Piolival a Napoli kispad kapcsan.
Lenyűgözte a projekt. Nevetséges! :D Ami max Inzaghit lenyűgözhette azt pénznek hívják.
interfan

interfan írta: 2025.05.25. 17:09 Szaudi forrasok (Saudi Broadcasting Authory) bejelentettek, Inzaghi mindenben megallapodott az Al Hilal csapataval.

Ujabb Szaudi forras jelentte be (SSC TV), Inzaghi az Al Hilal uj edzoje.
Mar akar jovoheten vasarnap hivatalos lehet, de legkesobb a BL donto utani heten hivatalosan bejelentik.
Inzaghi csaladja es ugynoke Riyadban tartozkodik, ahol mindent elokeszitenek az erkezesehez.

Kozben Di Marzio is bejelentette, Conte tavozik a Napolitol, es a Napoli Allegrit akarja.
Allegri viszont az Internel komoly tema, a Napoli elakarja kerulni Di Marzio szerint, hogy az Inter a BL donto utan elvigye eloluk Allegrit.

FcInternews sajat forrasai szerint pedig Inzaghi felmondasi zaradekot is kaphat a Szaudi Al Hilaltol, igy hiaba irhat ala 3 eves szerzodest osszesen 50m euroval a 3 evre, akar 1 ev mulva is visszaterhet Europaba ha szeretne.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Könyörgöm, Allegrit ne már.

Még egy juvés kancsó, Conte után, és nem is olcsó.
Nincs más???
De Zerbi kb ezerszer inkább.
interfan

mike írta: 2025.05.25. 18:54 Könyörgöm, Allegrit ne már.
Ezt Marottanak mond, az o orok szerelme Allegri. :D
interfan

interfan írta: 2025.05.25. 18:12

Mar akar jovoheten vasarnap hivatalos lehet, de legkesobb a BL donto utani heten hivatalosan bejelentik.
Inzaghi csaladja es ugynoke Riyadban tartozkodik, ahol mindent elokeszitenek az erkezesehez.

Kozben Di Marzio is bejelentette, Conte tavozik a Napolitol, es a Napoli Allegrit akarja.
Allegri viszont az Internel komoly tema, a Napoli elakarja kerulni Di Marzio szerint, hogy az Inter a BL donto utan elvigye eloluk Allegrit.

FcInternews sajat forrasai szerint pedig Inzaghi felmondasi zaradekot is kaphat a Szaudi Al Hilaltol, igy hiaba irhat ala 3 eves szerzodest osszesen 50m euroval a 3 evre, akar 1 ev mulva is visszaterhet Europaba ha szeretne.
Gazzetta szerint viszont egyelore nem tortent megegyezes a Szaudiak es Inzaghi kozott.
A dontes Inzaghie, az Inter vele szeretne folytatni, de a dontes Inzaghie lesz.

Viszont a Gazzetta is megerositi, 3 ev = 50m euros fizetest.
Gazzetta kiemeli, Inzaghi meg egyelore nem mondott igent az Al Hilalnak, es meg nem kozolte a donteset az Interrel.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2025.05.25. 19:50
interfan írta: 2025.05.25. 18:12

Gazzetta szerint viszont egyelore nem tortent megegyezes a Szaudiak es Inzaghi kozott.
A dontes Inzaghie, az Inter vele szeretne folytatni, de a dontes Inzaghie lesz.

Viszont a Gazzetta is megerositi, 3 ev = 50m euros fizetest.
Gazzetta kiemeli, Inzaghi meg egyelore nem mondott igent az Al Hilalnak, es meg nem kozolte a donteset az Interrel.
Most olvastam a Bantu Times-ban, hogy Inzaghi visszautasította az arab és az Inter hosszabbítási ajánlatát és a kongói válogatott kapitánya lesz, ahol pénz nincs, de lítiumban fizetnek neki. Részesedést is kap abból a bányából, ami az Apple akkumulátoraihoz szállítja a fémet. Nem tudom ez mennyire hihető… :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Szerintem ilyen szaudi forrásoknak ne higgyünk el semmit. :D Teljesen hiteltelenek számomra. Kb. azt írják le tényként ami az álmuk. Ennyi. Aztán vagy bejön vagy nem. ;)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ez a döntő előtti szarkavarásnak jó .
Ha megy , lekerül a radarról. A döntő lehet edzői pályafutásának (utolsó) nagy dobása. Elbuktunk 2 bajnokit vele , lehet 2 bl döntőt is , de nem látom kivel lehetne az Inter "csak második" még Európában is , ezzel a mercatos politikával.
Az , hogy már most kiderülne , hogy megy , nem hordozz jó üzenetet a jövőre nézve. Conte , Allegri félék visszalépés lenne . Sokat akarunk, így nem tudunk a bajnokságban nyerni, de az elmúlt 3 év BL szereplése többet hoz a konyhára,mint 3 scudetto .
interfan

Sky is bejelentette, Inzaghi elorehaladott targyalasokat folytat az Al Hilal csapataval.
Alairas jelenleg meg nem tortent meg, mert Inzaghi most a napokban a BL dontore koncentral, de a BL donto utan a Sky szerint is lezarulhat az uzlet.

Romano is megerositi az elorehaladott targyalasokat a felek kozott.
Jelenleg Romano szerint is a BL donto miatt a jovohetre halasztottak minden dontest.
Romano szerint ezen a heten biztosan nem lesz hivatalos az Al Hilal-Inzaghi uzlet, leghamarabb jovoheten zarhatjak le a felek a targyalasokat.
Romano kiemeli, nagyon komoly esely mutatkozik az Inzaghi-Al Hilal uzletre.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Szerintem Inzaghi megijedt hogy fiatalokkal kell dolgoznia
interfan

HerfortBalazs írta: 2025.05.26. 07:10 Szerintem Inzaghi megijedt hogy fiatalokkal kell dolgoznia
Inzaghi maga is elmondta tobbszor, neki "kesz" jatekosok kellene, akikre azonnal szamithat, es akire azonnal epithet.
Na most ha a jelenlegi Marotta projekt mas, akkor nyilvan Inzaghi elgondolkozik a jovon es ugymond a "projekten".

Inzaghi szinten maga mondta el tobbszor, hogy a mai futballban nem tudja elkepzelni, hogy egy csapatnal 4-5 evnel tobbet maradjon.
(Es hat ez mar a 4. Inzaghi szezon)

Inzaghinal latjuk mennyire fontos a penz, 3m-val kezdett, iden mar bonuszokkal egyutt 10m-t keres, minden egyes evben keri a fizetesemelest.
Ertheto, manapsag mar csakis a penz szamit igazan.

Inzaghi korabban azt is elmondta, hogy alma a PL, egyszer szeretne odamenni mindenkeppen.
Na most nyilvan jelenleg nincs PL "top" csapat, de jovore kitudja.
Es ugymond egy Szaudi 1 evben semmifele kockazat nincs, sot semmit nem veszithet.
Ellenben ha az Internel marad, es jovore ne adja az eg megint nem sikerul a Scudetto, vagy a BL sem, akkor azert lehet erosen mas a megitelese.

Inzaghi azt is elmondta, mennyire lenyugozi Szaud Arabia, mennyire gyonyoru, es mennyire fejlett, es megtiszteltetes, hogy ra gondoltak mint edzo, es a jovoben meglatjuk.
(Mondta ezt tavaly)
Azota eltelt 1 ev, es hat kitudja...
Szuperkupanal szinten aradozott most januarban a Szaudikarol, mint orszag, mint sportfejlesztesek, mint kultura, es minden.

Egyszoval en teljesen megertem Inzaghit minden teren.
Azzal is ha elfogadja a Szaudi ajanlatot es odamegy.
Azzal is hogy tolunk folyamatosan tobb penzt ker.
Azzal is hogy o "kesz" jatekosokat akar.
Es hat azzal is, hogy vegsosoron manapsag tenyleg rengeteg ido 4-5 ev egy csapatnal.

Ha menni akar a Szaudiakhoz megertem, tegye, es sok sikert neki.
Tegye meg ezt egy BL trofeaval a zsebeben, es akkor mindenki boldogan fog emlekezni ra.
interfan

interfan írta: 2025.05.26. 05:54 Sky is bejelentette, Inzaghi elorehaladott targyalasokat folytat az Al Hilal csapataval.
Alairas jelenleg meg nem tortent meg, mert Inzaghi most a napokban a BL dontore koncentral, de a BL donto utan a Sky szerint is lezarulhat az uzlet.

Jelenleg Romano szerint is a BL donto miatt a jovohetre halasztottak minden dontest.
Romano szerint ezen a heten biztosan nem lesz hivatalos az Al Hilal-Inzaghi uzlet, leghamarabb jovoheten zarhatjak le a felek a targyalasokat.
Gazzetta is megerositi az elorehaladott targyalasokat Inzaghi es az Al Hilal kozott.
Inzaghi csaladja az elmult hetekben Riyadban jart, ahol megneztek a rajuk varo hazat, iskolakat, es a logisztikat.
Inzaghi jelenleg meg nem tudni, hogy alairta volna a szerzodeset az Al Hilalal, de a BL donto utan akar pont is kerulhet a szerzodesre.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Elég baj, hogy ezzel a témával pont most kell foglalkozni, de ha már szóba került: ha Inzaghi elmegy Szaúd-Arábiába, akkor valószínűleg a pénz őt is jobban motiválja (ok, persze, ez nehéz kérdés, mert ki ne gondolna ilyenkor a családjára pl. és ki mondana nemet egy ilyen ajánlatra...), mint a szakmai siker, és akkor jobb is, hogy jön valaki más.
Tényleg vicces, hogy elhangzott itt, hogy lenyűgözte őt a szaúdi projekt. :) Micsoda, hogy szaúdi bajnokságot meg ázsiai BL-t nyernek??? Sokszor elhangzott már: sok mindent tudsz pénzért venni, de hagyományt és történelmet soha!
Kíváncsi leszek, hogy dönt Inzaghi. Csak az a baj, hogy ezen a héten valami egészen másra sokkal inkább "kíváncsi" vagyok.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Történelem ismétli önmagát , 2010-be Mourinho Real Madrid , most pedig 2025-ben Inzaghi Al-Ahli a BL döntő után. Reméljük az eredmény is hasonló lesz :D
Érdekes,hogy amennyire fájt Mourinho távozása , annyira nem érzek ilyet Inzaghinál.
De csak szuperlativuszokban lehet róla beszélni Inzaghiról amit elért ,még így is ,hogy két bajnokságot elbuktunk.
interfan

segogabor írta: 2025.05.26. 08:32 Történelem ismétli önmagát , 2010-be Mourinho Real Madrid , most pedig 2025-ben Inzaghi Al-Ahli a BL döntő után. Reméljük az eredmény is hasonló lesz :D
Érdekes,hogy amennyire fájt Mourinho távozása , annyira nem érzek ilyet Inzaghinál.
Al Hilal, de nem is lenyeges.

En remelem itt sem, es mas temaban sem ismetli onmagat a tortenelem.
(Magyarul Inzaghi marad, es mi BL-t nyerunk)

Mert hat van egy bizonyos Ibrahimovic, aki tavozott az Interbol, mert nalunk sosem fog BL-t nyerni, es elment a Barcelonaba BL-t nyerni.
Erre az Inter triplazott...

Most meg van egy bizonyos Mbappe, aki elment a Realba BL-t nyerni, Aranyladbat nyerni, mert a PSG-be sosem fog.
Erre most a PSG 90 percre a triplazastol es a BL gyozelemtol.

Remelem a tortenelem most mashogyan alakul, akar a Mourinho-Inzaghi parhuzam, akar az Ibrahimovic-Mbappe parhuzam.
PellerG

Inzaghinak ez egy komoly lehetőség.
Most ha csak 2 évet is marad kint, keres alsó hangon 30 milliót.
Utána visszajön olasz vagy angol topcsapathoz.
Megúszott így két évet, amikor le kellene mondania az Acerbi-rögeszméjéről, erőlködnie kéne fiatalabb játékosok beépítésével.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.05.26. 09:38-kor.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

hvmetal írta: 2025.05.26. 05:04 Sokat akarunk, így nem tudunk a bajnokságban nyerni, de az elmúlt 3 év BL szereplése többet hoz a konyhára,mint 3 scudetto .
Pénz terén igazad van de azért jó lenne nem az olasz Arsenal-nak lenni....menetelünk menetelünk de a végén az ezüst jut mindenből....
Nem azt akarom ezzel mondani Inzaghi menjen és jöjjön Allegri hanem, hogy a pénzkeresés mellett azért jöhetne a bajnoki cím is. ;) Valahol most olvastam egy összesítést, hogy az elmúlt 5 évben elbuktunk 2 európai kupa döntőt és 3 scudettot mindössze 1-2 pont lemaradással. Egyrészt szép, hogy ott vagyunk a végéig de aztán a csalódás maradt a végén....
Nagyon jó lenne ezt a BL-t behúzni végre. ;) Nem csak miattunk, a játékosok, klub miatt is. Sokan ott voltak a 2023-as elvesztett döntőbe és megérdemelnék ha végre arannyal a nyakukba fejeznék be. ;) Baromi szar lenne 2 éven belül második alkalommal is azt nézni, hogy valaki másnak adják át a kupát.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.05.26. 08:44
En remelem itt sem, es mas temaban sem ismetli onmagat a tortenelem.
(Magyarul Inzaghi marad, es mi BL-t nyerunk)

Mert hat van egy bizonyos Ibrahimovic, aki tavozott az Interbol, mert nalunk sosem fog BL-t nyerni, es elment a Barcelonaba BL-t nyerni.
Erre az Inter triplazott...

Most meg van egy bizonyos Mbappe, aki elment a Realba BL-t nyerni, Aranyladbat nyerni, mert a PSG-be sosem fog.
Erre most a PSG 90 percre a triplazastol es a BL gyozelemtol.

Remelem a tortenelem most mashogyan alakul, akar a Mourinho-Inzaghi parhuzam, akar az Ibrahimovic-Mbappe parhuzam.
Hát sajnos én találtam egy másik párhuzamot is.
Arab tulajdonossal a klub első BL címe (City 2023).
Jó lenne, ha a PSG nem mondhatná el ezt szombaton.

Annyit még megjegyeznék, hogy többször szerepelt itt a fórumon,
hogy a PSG idén így meg úgy megérdemelné a BL-t.
Nyilvánvalóan van benne igazság.
Viszont, ha a klubok anyagi lehetőségei felöl nézzük a dolgot,
akkor mi Dávid vagyunk, a PSG meg Góliát.
És egypár Góliátnak már ellátuk a baját ebben a szezonban.
Heroikus küzdelmek voltak.
Már csak ez az egy Góliát áll az utunkban.
Nálam egy pillanatra sem kérdés, hogy ez az Inter is
nagyon megérdemelné a serleget.
interfan

interfan írta: 2025.05.26. 08:18
interfan írta: 2025.05.26. 05:54 Sky is bejelentette, Inzaghi elorehaladott targyalasokat folytat az Al Hilal csapataval.

Gazzetta is megerositi az elorehaladott targyalasokat Inzaghi es az Al Hilal kozott.
Inzaghi csaladja az elmult hetekben Riyadban jart, ahol megneztek a rajuk varo hazat, iskolakat, es a logisztikat.
Inzaghi jelenleg meg nem tudni, hogy alairta volna a szerzodeset az Al Hilalal, de a BL donto utan akar pont is kerulhet a szerzodesre.
Kozben a Milanoi Corsera is megerositi, kozel a vegleges megallapodas Inzaghi es az Al Hilal kozott.
Inzaghia fia Tommaso es felesege Gaia az elmult napokat Riyadban toltotte, ahol lenyugozte oket a kornyezet es a hely.
Tommaso fia az aki jelenleg Inzaghit kepviseli a targyalasokon, es az egesz csalad nyitott a Szaudi lehetosegre.

Corsera szerint a klubon belul ket elkepzeles van az Inzaghi utodot illetoen:
- Marotta vonal: Allegri
- Oaktree irany: Fabregas
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egy BL döntőben a kezdő csapatok számítanak főként. Megnézte valaki, hogy hány poszton cserélnénk szívesen a PSG-vel? Én sokat nem tudok mondani…
Inzaghi szerintem marad bár pont abban a korban van, hogy ha 2-3 évig pénzt keres és pihen kb. utána még mindig top kategória lesz.
Nekem Fabregas lenne a befutó és építkezés!!! Mondjuk ki, hogy ez a cél és nem a kupagyőzelem. Mindenki megértené látva a csapat átlagéletkorát.
interfan

Francesco írta: 2025.05.26. 10:54 Nekem Fabregas lenne a befutó és építkezés!!! Mondjuk ki, hogy ez a cél és nem a kupagyőzelem. Mindenki megértené látva a csapat átlagéletkorát.
Lehet sok hulyenek neznek, de ha menne Inzaghi, nalam egyertelmuen Fabregas.
Nyilvan fiatal, bukhat meg nagyot, de abszolult rendben van.
Igazi verbeli Guardiola tanitvany, Pep iskola, egy udeszinfolt a o a Serie A-ban.
Rengeteg passz, letamadas, nagy labdabirtoklas, igazi Pep irany, amivel azert nagyon szep eredmenyeket er el.

Egyszoval ha Inzaghi megy, nalam Fabregas.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interfan ha nem ismernélek azt hinném a PSG-nek szurkolsz. :lol:
Annyira nagyra tartod őket és ezt minden hozzászólásban kifejted.
Maradnék annál a párhuzamnál,hogy 2010-ben is most a Barcát ejtettük ki az elődöntőben.
Mint két párharc hazai felvonásában az Racingban nevelkedett Argentin csatárunk betalált és 3 gólt szereztünk.

Lehet,hogy nem nyerjük meg viszont még van egy hetünk reménykedni és élvezni ,hogy részben rólunk is szól a focivilág.
interfan

Cupi írta: 2025.05.25. 23:07 Szerintem ilyen szaudi forrásoknak ne higgyünk el semmit. :D Teljesen hiteltelenek számomra. Kb. azt írják le tényként ami az álmuk. Ennyi. Aztán vagy bejön vagy nem. ;)
Latod, par ora es mennyit valtozik a vilag.

Azota Romano, Moretto, Sky, Di Marzio, Pedulla, Sportmediaset SportItalia, Corsera, Gazzetta, es kb aki el es mozog bejelentette, hogy elorehaladott targyalasok vannak Inzaghi es a Szaudiak kozott, sot vegso fazisrol is irnak.

Ma 14:00-tol UEFA konferencia van Appianoban, igy hiaba hirdetett sajtocsendet Inzaghi, es hetek ota nem szol meg, ma kotelezo lesz neki.
Itt az ideje kiallni, es mondja el, hogy marad az Inter edzoje, o lesz itt jovore is, es nincs kerdes.

Ha ez nem tortenik meg, akkor a Szaudi, Olasz, es mindenfele forrasok erteseulesei sajnos az igazsag fele fognak menni nagyon erosen.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A PSg a harmadik az Inter pedig tizennegyedik ezen a listán.
Nyilván nincs saját stadion és úszunk az adósságban,de itt majd nem a márkaérték focizik.
https://www.deloitte.com/hu/hu/services ... patok.html

Ez alapján valóban Góliát egy nagyon harcos Dáviddal küzd majd.
Hiszem,hogy a semleges szurkolók közül és a mi sikerünknek szurkolnak majd.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Engem még egy dolog érdekelne. Az Oaktree mennyi időre tervez? Mert ugye most vagyunk a csúcson, tehát érthető és logikus lenne értékesíteni a csapatot. Innen csak lejjebb lesz az érték, ha elkezdünk fiatalítani.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Amennyiben elmegy Inzaghi szomorú leszek, BL trófea sokat tudna a bánaton segíteni…
Allegri pedig lehet nem is lenne rossz megoldás. Marrotaval nagyon szeret együtt dolgozni, utoljára megmutatja igazi tudását, Torinóban a második kör nem volt az igazi.

Meglátjuk, de Inzaghi-nak is vannak bőven korlátjai. Seria A-ban rangadókon eléggé gyengén teljesítettünk. Na most “csak” kettő mecset hozunk akkor bajnokok vagyunk.
interfan

Francesco írta: 2025.05.26. 11:15 Engem még egy dolog érdekelne. Az Oaktree mennyi időre tervez? Mert ugye most vagyunk a csúcson, tehát érthető és logikus lenne értékesíteni a csapatot. Innen csak lejjebb lesz az érték, ha elkezdünk fiatalítani.
Oaktree minel elobb elakarja adni a klubot minel tobb penzert.
Egy gond van, jelenleg nincs erdeklodo...
interfan

Tombi1986 írta: 2025.05.26. 11:15 Amennyiben elmegy Inzaghi szomorú leszek, BL trófea sokat tudna a bánaton segíteni…
Allegri pedig lehet nem is lenne rossz megoldás. Marrotaval nagyon szeret együtt dolgozni, utoljára megmutatja igazi tudását, Torinóban a második kör nem volt az igazi.

Meglátjuk, de Inzaghi-nak is vannak bőven korlátjai. Seria A-ban rangadókon eléggé gyengén teljesítettünk. Na most “csak” kettő mecset hozunk akkor bajnokok vagyunk.
Nyilvan Marotta-Allegri nagy baratok, mindketto elmondta a masikkal volt valaha legjobb dolgozni, bla-bla.
Nyilvan Allegri rugalmas edzo.
Nyilvan Allegri beepit es felepit fiatalokat, batran hasznalja oket.
Es nyilvan Allegri eredmenyes edzo, konkretan a 2. legtobb Scudettot o nyerte, es a valaha volt 2. legeredmenyesebb olasz edzo.
Ez mind rendben van.

De azt a nezhetetlen, mar elnezest de undorito hanyinger celfutballt amit o jatszat, a folyamatos 1-0 es tarsaik, na abbol nekem egy eletre elegem lett Conteval.
Nem normalis dolog, hogy egy Inter szurkolo nem tud leulni Inter meccset nezni, annyira katasztrofa a "jateknak" gunyolt valamit amit a palyara tesz egy csapat.
Na Allegri ez, ugyanaz mint Conte ez ugyben.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Motta nem jöhet szóba???
Nálam ő is Allegri előtt lenne...vagy bárki aki látványosabb focit játszat

Cambi végül nem lett edző?
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.05.26. 11:42 Motta nem jöhet szóba???
Nálam ő is Allegri előtt lenne...vagy bárki aki látványosabb focit játszat

Cambi végül nem lett edző?
Cambiasso sosem lett edzo...

Motta erdekes felvetes.
En ot a Bolognas ideje alatt nagyon megkedveltem.
Egy bator tamado focit jatszatott, raadasul szep jatekkal, es Allegrihez hasonloan sok fiatalt be es felepitve.

Viszont ez a Juventus kaland nem sikerult, nagyon nem.
Nyilvan fiatalokra ugyanugy epitett, es epitett be uj ismeretlen fiatalokat is, de ennyi.
Mind a tamadofoci, mind a szep jatek teljesen eltunt, es egy Allegri/Conte/Simeone fele nezhetetlen futball lett az egeszbol, raadasul meg eredmenytelen is lett.

Nalam a Pep iskola Fabregas most Motta elott van.
(Az ugyanugy Guardiola tanitvany es iskola Maresca is tetszene, de o nem hinnem, hogy lepne a Cheleasbol. Na meg nyilvan sok jo edzo van, de elerhetetlenek)
Ettol fuggetlenul Motta se biztos, hogy egy elveszett es teves elkepzeles lenne.

Ha megy Inzaghi, akkor en sajnos nem latok ra lehetoseget, hogy megusszuk Allegrit, mindezt Marotta miatt.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2025.05.26. 10:51

Kozben a Milanoi Corsera is megerositi, kozel a vegleges megallapodas Inzaghi es az Al Hilal kozott.
Inzaghia fia Tommaso es felesege Gaia az elmult napokat Riyadban toltotte, ahol lenyugozte oket a kornyezet es a hely.
Tommaso fia az aki jelenleg Inzaghit kepviseli a targyalasokon, es az egesz csalad nyitott a Szaudi lehetosegre.

Hány éves ez az Inzaghi gyereke Tommaso, hogy az apját képvisel???
interfan

möszi írta: 2025.05.26. 11:57
interfan írta: 2025.05.26. 10:51

Hány éves ez az Inzaghi gyereke Tommaso, hogy az apját képvisel???
24
interfan

Inzaghi hivatalosan is elismerte, ajanlatot kapott Szaud Arabiabol.
Elmondta, most nem ezen gondolkozik, csak a szombat van a fejeben es a BL gyozelem.
BL donto utan leulnek az Inter vezetessel, es majd meglatjak mi fog tortenni a jovoben.
Válasz küldése