Érdekes meccs volt, én is azok között voltam, akik az utóbbi meccsek távlatában örültek, hogy nem vezettünk már a félidőben. Finoman szólva sem volt túl tetszetős a játékunk, de most (mint mindig) a lényeg, hogy megvan a 3 pont.
Padelli: mondhatjuk, hogy élt a lehetőséggel, de azért nem róla mintáznám a magabiztosság szobrát.
Belső védő hármas, szokásos. De Vrij-en kívül valaki mindig hibázik egyet, ez megvolt ma is Skriniartól, szerencsére megúsztuk. Bastonit öröm nézni a pályán.
Moses szerintem botrányos volt, alig vártam, hogy levigyék. Nullához konvergált a szerelési hatékonysága, képtelen volt megoldani a védekezési feladatait, még szerencse, hogy De Paul ma az Udine kp jobb oldalán játszott.
Young parádés volt, már megint, hogy bújt be két védő között... Kár, hogy a helyzetét, amit szépen betolt jobb lábra, úgy oldotta meg, mint aki soha nem lőtt még kapura.
Vecino szörnyű, nagyon kevés jó megoldással, de ma legalább egyszer láttam sprintelni!
Barella nem tudta maradéktalanul helyettesíteni Brozót, akinek a hiánya iszonyatosan érezhető (pár éve nem gondoltam volna legmerészebb álmaimban sem, hogy valaha ezt mondom). Lehet a korai sárga lap vetette kicsit vissza.
Eriksent szörnyű volt nézni. Az elő félidőben volt 1-2 jó megmozdulása, de aztán pont amikben a legjobb, azokban hibázott óriásit. Nem tudta megtartani a labdát, mire átvette, odaértek, elvették. Nagyon körülményes volt, ami meglepett, mert az angol focihoz van szokva, ami elvileg sokkal pörgősebb, mint a Serie A. Adjunk neki időt, magára fog találni. Biztos vagyok benne, hogy ez volt a legrosszabb meccse Inter mezben.
Esposito: Nagyon kettős, hogy a mezőnyben rendkívül magabiztos a kisugárzása, ilyen fiatalon, viszont a kapu előtti szitukban folyton megremeg a lába, szinte bohózatba illően. A 200%-os ziccerénél egyenesen welbecki magasságokba emelkedett. Kíváncsi leszek, milyen jövő áll előtte, szurkoljunk neki!
Lukaku eldöntötte a meccset, egy gyönyörű helyzetfelismeréssel, majd egy higgadt büntivel, addig viszont nevetséges dolgokat művelt. Eltűnt, levételek nem mentek, ha mentek, addig tartogatta, mígnem elvették. A bicikliknél amit produkált...

Kicsit fostam a gól előtti szituban is, hogy elkezdi, serencsére inkább begurította. A gól után határozottan feljavult, bár így is sikerült kihagynia egy ordító ziccert.
D'ambro: Nem sok ideje volt, de nagyon megkönnyebbültem - sajnos - amikor bejött Moses helyett.
Brozovic: Tanár, elhozta a nyugalmat, a magabiztosságot és a higgadtságot a pályára.
Sánchez nálam a meccs embere. A régi önmagát mutatta, agilis volt, lendületes, nem volt rossz megoldása! Bármilyen nehéz szitu volt, megoldotta, ez az amit várunk tőle, remélem felszedett egy raklap önbizalmat, és a továbbiakban is ezt mutatja.
Conte: Nagyon ültek a cserék, amiket meglehetősen korán vállalt, piros pont. Jól meccselt, a játékot látva lehet kérte a játékosokat, hogy nehogy gólt lőjenek az első félidőben.
Tapadunk a Juvéra, Hajrá!