Aaazééért neee...
Az a csávó fájdalmas volt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Akkor nem csak én gondolom így. Vele semmit nem fogunk nyerni. Ez 3 védős borzalom még mindig idegen nekem.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.13. 23:03 Eddig teljesen Conte mellett voltam. De ez ma megtört. Ide új edző kell. Megint.
Spalletti féle ívelgetős szartól a hideg ráz, a másik, hogy cserélni továbbra sem tud, a harmadik, hogy elképzelése sincs, hogy mit kell játszani. Kiégett már, csak a dühöngés megy a vonal mellett.Nagyon mérges vagyok.
Így van.Inter101 írta: ↑2020.06.13. 23:21 Osszegezunk!
Eriksen kezdett! Az első félidőben a két szélsőnk egész tűrhetően játszott! Voltak helyzeteink, ellenben a Napolinak semmi! Egyet hibáztunk hátul megbuntettek és makjuk volt, sajnos néha elofordul, ilyen a labdarúgás!
Jövőre úgy néz ki erosodunk(2 szélen mindenképpen kell!!!!) , talán a cserepadon is lesz olyan játékos aki hozzá tud majd tenni!
Úgy érzem jövőre lesz igaz hogy Inter is back!!
Forza INTER!!!!
Legyen igazad. Nagyon ki vagyunk már éhezve egy trófeára. Ennek a lesajnált olasz kupának is nagyon örültem volna.Inter101 írta: ↑2020.06.13. 23:21 Osszegezunk!
Eriksen kezdett! Az első félidőben a két szélsőnk egész tűrhetően játszott! Voltak helyzeteink, ellenben a Napolinak semmi! Egyet hibáztunk hátul megbuntettek és makjuk volt, sajnos néha elofordul, ilyen a labdarúgás!
Jövőre úgy néz ki erosodunk(2 szélen mindenképpen kell!!!!) , talán a cserepadon is lesz olyan játékos aki hozzá tud majd tenni!
Úgy érzem jövőre lesz igaz hogy Inter is back!!
Forza INTER!!!!
Lehet igazad van.Ez talán még elfogadható is.versenyszellem írta: ↑2020.06.13. 23:22Ugy tunt De Vrij elegge santikalt a Milikkel valo parharca utan , szerintem egy sima posztra csereles volt
Bajnoki cim nem fenyeget minket, mint ahogy a BL hely is innentol meglesz.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.14. 09:14 Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
Ők jönnek hozzánk, de ez az utolsó 10 meccs szerintem borzasztó lesz.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.14. 09:14 Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
elnézve a tegnapi sablonos játékunkat, amit mindenki jól ismer, én nem vagyok biztos a BL indulásban. Főleg, ha tényleg van "Martinez krízis"interfan írta: ↑2020.06.14. 09:19Bajnoki cim nem fenyeget minket, mint ahogy a BL hely is innentol meglesz.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.14. 09:14 Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
Szoval sok motivacio es ertelem mar nincs a bajnoksagba nekunk.
Esetleg az EL lehetne meg egy motivacio, de ezzel a kerettel 3 naponta meccsek utan, hat kb remenytelen kategoria.
Azert attol a harmatos Romatol ami 9 pontra van tolunk, ugy hogy 1 meccsel kevesebbunk is van, hat mit ne mondjak nem igazan felek.alwin91 írta: ↑2020.06.14. 09:59elnézve a tegnapi sablonos játékunkat, amit mindenki jól ismer, én nem vagyok biztos a BL indulásban. Főleg, ha tényleg van "Martinez krízis"interfan írta: ↑2020.06.14. 09:19Bajnoki cim nem fenyeget minket, mint ahogy a BL hely is innentol meglesz.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.14. 09:14 Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
Szoval sok motivacio es ertelem mar nincs a bajnoksagba nekunk.
Esetleg az EL lehetne meg egy motivacio, de ezzel a kerettel 3 naponta meccsek utan, hat kb remenytelen kategoria.
Igazad van, elnéztem.PellerG írta: ↑2020.06.14. 09:21Ők jönnek hozzánk, de ez az utolsó 10 meccs szerintem borzasztó lesz.CsaSzi9294 írta: ↑2020.06.14. 09:14 Jövő héten megyünk a Sapmhoz. Ami érdekes, hogy 21:45kor fog kezdődni. Ha szeretnénk még valamit ebben az idei bajnokságban, akkor tegyünk meg mindent és nyerjünk. Máskülönben nem csak a mérkőzések hangulata lesz edzőmeccs szerű az üres lelátókkal, hanem a játékunk is.
Kötelező darálás, csak tudjuk le, kb.
Baggio85 írta: ↑2020.06.14. 12:55
Nekem egy problémám van, amit sajnos nem lehet a sok kihagyásra fogni:
Conte (ahogy Spalletti) nem tud reagálni arra, hogy egy fél év alatt kiismerték a játékunkat! Pedig nem két amatőrről van szó, akik tavaly kezdtek el edzősködni a Seria A-ban. Ha technikailag és erőnlét tekintetében egy csapat nincs is topon az olasz bajnokságban, taktikailag egészen biztos, hogy még arra is felkészülnek egy Inter ellen főleg, hogy a Candreva melyik kezével húzza meg a cipőfűzőjét a bal lábán.
Conte ugyanazt csinálja, mint Spalletti csinálta. Ha 70. percig nem megy az alapjáték, az alapfelállással, akkor posztra cserél, és ugyanazt az játsza, amit játszott előtte 70 percig csak más játékosokkal. Ami alapjában véve beválhat, dehát ha semmi váratlant nem tud húzni egy meccs közben, akkor az általában, az esetek 90%ban a tegnap Napoli típusú csapatoknak kedvez, akik pontosan tudják, mikor mi jön és még a meccset tekintve játékban is vannak ahhoz képest, aki éppen beállt és van 15 perce, hogy felvegye a ritmust.
Egyetértek.mike írta: ↑2020.06.14. 18:34 Kicsit szellel szemben pisalok most:)
Biztos hogy ennyire le kell szedni a ketesztvizet a csapatrol?
Conterol ? Lautarorol?
3 honap tetmeccs nelkul, uj szerkezet, es lejatszottuk a Napolit.
A realis eredmeny kb 5-2 lett volna ide.
Conte felallt Eriksennel+ 2 csatarral, ezt vartuk, meg is lepte.
Lautaro sem hiszem hogy satan lett a szunet alatt. Voltak es lesznek is gyengebb meccsei.
Biztos hogy el kell asni ? Meg renitensnek beallitani?
3 honap piheno utan ez egyaltalan nem volt rossz, meg az orokosen szidott Candreva is jo volt az elso feludoben.
Eriksen betekerte szogletbol + mindenhonnan veszelyes, nekem nagyon tetszik a jateka.
Egyedul Barella volt, aki nekem is feltunt, botranyosan jatszott, es eleg arroganssan is.
Ezt a meccset jobb helyzetkihasznalassal siman hozni kellett volna.
Lesz ez meg jobb is.
Alapvetően egyetértek veled. Csak az a baj, hogy 10 éve a "de" meg a "ha" van. Pedig olyan jó lenne egyszer már nem a magyarázatokat hallgatni, hanem egyszerűen ünnepelni...mike írta: ↑2020.06.14. 18:34 Kicsit szellel szemben pisalok most:)
Conterol ? Lautarorol?
Lautaro sem hiszem hogy satan lett a szunet alatt. Voltak es lesznek is gyengebb meccsei.
3 honap piheno utan ez egyaltalan nem volt rossz, meg az orokosen szidott Candreva is jo volt az elso feludoben.
Eriksen betekerte szogletbol + mindenhonnan veszelyes, nekem nagyon tetszik a jateka.
Egyedul Barella volt, aki nekem is feltunt, botranyosan jatszott, es eleg arroganssan is.
Lesz ez meg jobb is.
Én is ezt érzem, hogy majdnem jók vagyunk, de mégsem.cuchu11 írta: ↑2020.06.14. 21:24Alapvetően egyetértek veled. Csak az a baj, hogy 10 éve a "de" meg a "ha" van. Pedig olyan jó lenne egyszer már nem a magyarázatokat hallgatni, hanem egyszerűen ünnepelni...mike írta: ↑2020.06.14. 18:34 Kicsit szellel szemben pisalok most:)
Conterol ? Lautarorol?
Lesz ez meg jobb is.
Én azt mondom meg kell egyezni Pochettinoval minél előbb. Conte a BL kiesés óta kb hitehagyott. Előtte minden gólnál össze futott a játékosokkal. Most meg csak dühöng. Elképzelés nincs a játékunkba, csak a beadások. Tudom korai még elküldeni, sőt tegnapig mellette is álltam, de 10 éve nincs eredmény, most már ne beszéljünk türelemről.alwin91 írta: ↑2020.06.14. 22:22Én is ezt érzem, hogy majdnem jók vagyunk, de mégsem.cuchu11 írta: ↑2020.06.14. 21:24Alapvetően egyetértek veled. Csak az a baj, hogy 10 éve a "de" meg a "ha" van. Pedig olyan jó lenne egyszer már nem a magyarázatokat hallgatni, hanem egyszerűen ünnepelni...mike írta: ↑2020.06.14. 18:34 Kicsit szellel szemben pisalok most:)
Conterol ? Lautarorol?
Lesz ez meg jobb is.
Azon egyszerűen nem tudok túljutni, hogy a támadójátékunk Mazzarri óta ugyanaz a szélről begyömöszölés. Az egyetlen dolog ami ténylegesen változott, az a keret minősége. Ezért állunk most a 3. helyen, nem Conte miatt.
szerk.: oké, Mancini alatt meg mindent is (semmit sem) játszottunk
Alapvetően egyetértek és igen elsőre nem volt vészes valamint ha berúgjuk a nagyobb helyzeteket akkor sima 3-0 és most menne az örömködés. Szóval ez az egyik fele a másik meg a száraz tények...1-1 lett és kiestünk....és esélyes idén sem nyerünk semmit.mike írta: ↑2020.06.14. 18:34 Kicsit szellel szemben pisalok most:)
Conterol ? Lautarorol?
Lesz ez meg jobb is.
Így van, fél évig az volt. Ahogy írtam is tegnap is, ma is, hogy eddig mellette álltam. De ez a tehetetlen szar játék, amit játszunk, már unalmas. 3 kapura veszélyes szituációnk volt tegnap. 3!! A gól, amit szereztünk mázli volt. Cserére 75 percet kellett várni.Ezt a Napolit simán kellett volna verni. Ne mondd már, hogy a Lazio kerete jobb, mint a miénk. Nem mondom, hogy a Juve nem jobb, mert jobbak, de -9 pont azért sok. BL-ből is azért estünk ki, mert egy konok edző, aki nem képes változtatni. Dortmundban 0-2ről kikapni, hazain a Barca C-nek, aki csak mozogni jött el, elvert minket.... Évek óta, sőt egy év tizede várjuk az eredményt...Ha te még türelmes vagy, irigyelek.INTER-1908 írta: ↑2020.06.14. 23:08 Fél éve még Conte volt a minden most meg már szar küldjük el...
Ez a keret erre képes 3. a bajnokságban ez a realitás jövőre lehet cél az hogy a Juve kihívója legyünk amennyiben sikerül megerősíteni megfelelően a keretet. Semmi értelmét nem látom az edző cserének!
pont amiatt kene a turelemrol beszelni, mert 10 eve nincs eredmeny.
Ez igaz, a klub jó kezekben van. A menedzsment is tök jó, örülök az érkezőknek, tetszik az olasz vonal. Egyedül azzal nem értek egyet, hogy Conte a megfelelő edző. Valószínű a tegnapi meccs utáni csalódottság az, ami beszél belőlem, mert szerintem ez a meccs rajta ment el. Nyilván a következő szezont is vele kezdjük, adni is fogok magamban neki még egy esélyt, de részemről megtört a bizalom egy kicsit felé.versenyszellem írta: ↑2020.06.14. 23:26pont amiatt kene a turelemrol beszelni, mert 10 eve nincs eredmeny.
Ha tavaly bajnokok lettunk volna, akkor iden minden mas csalodas lenne...
Lasd Milan, felevente koncepciot valtanak, es most epp akkora a fejetlenseg, hogy nagyjabol azt se lehet tudni ki igazol most jatekost kinek
Jo kezekben van a klub, jo a menedzsment, Contevel elmeletben szintet leptunk az edzok teren is
Mi kene meg?
Így van, tök jól leírtad. Mint mindenki aki top csapatnak drukkol és nem divat drukker, türelmetlen.versenyszellem írta: ↑2020.06.14. 23:36 amugy meg ez az ideny egyreszt ertekelhetetlen a korona miatt, masreszt meg nem ert veget.
tudom hogy sokszor mondtam mar, de Mourinhot is elkuldte a fel forum fel ev utan es azert csak osszehozott egy tripletet.
Nem mondom hogy Conteval is ez fog tortenni es persze szurkolokent az ember nagyon ritkan elegedett akkor ha kozben nincsenek eredmenyek, de a kerdes az foleg az
Mit varunk (*) el Contetol es mennyi ido alatt?
Ha az volt az elvaras hogy iden egy trofea, akkor bizony nehez dolga lesz neki.
Ha az hogy 3 ev alatt bajnoki cim es BL elodonto, akkor barmennyire is erolkodunk mi itt hogy miert nem vagyunk elorebb se jatekban se a tabellan, ez csak az epitkezes elso eve tehat nincs kihegyezve se a csapat, se Conte - de persze nala csak a gyozelem letezik - mert nem ebben az evben kell letenni azt a teljesitmenyt, amire szerzodott.
Nyilvan mi az Inter vagyunk es mindig minden korulmenyek kozott az az elvaras hogy bajnoki cimert menjunk es nemzetkozi cimeket szerezzunk, de nezzuk meg a Laziot, epitkeztek Inzaghival, nem volt extra elvaras, es hirtelen (?) idenre minden a helyere kerult naluk.
Ha mindig azonnal azt varjuk el hogy most vegre visszakerulunk a helyunkre, ... errol szolt az elmult 10 ev
* termeszetesen a tulajdonosok es a menedzsment elvarasa ez, nem a szurkoloe
Vele tobb mint valószínű hogy egy út van. Megszerezni az elerheto legjobb 13-16 jatekost a taktikajahoz, amit aztan orrverzesig gyakoroltat veluk es a legaprobb reszletekbe menoen kidolgozza hogy mit hogyan kell csinálni a meccseken a szitukban.
versenyszellem írta: ↑2020.06.14. 23:53Vele tobb mint valószínű hogy egy út van. Megszerezni az elerheto legjobb 13-16 jatekost a taktikajahoz, amit aztan orrverzesig gyakoroltat veluk es a legaprobb reszletekbe menoen kidolgozza hogy mit hogyan kell csinálni a meccseken a szitukban.
Ahogy tobbet is irjak erre van 1-2 eve, max 3, mert olyan szinten eg es tartja a jatekosait tuzben hogy ezzel kb ennyit lehet ep esszel kibírni.
Pont az eddiekben igazoltnak tűnő egydimenziosag miatt valószínű a parharcos formaban nem fogunk nagyot alkotni, de a bajnoksaghoz eleg lehet, hiszen ott azert nehez a többi csapatnak az alapjatekat olyan szinten hozzank igazitani hogy abbol nagy mennyisegben veszitsunk pontokat, foleg ha elég minőségi lesz ehhez a keretunk.
Aztan persze cafoljon ram, rank, hasznaljon 2-3 jo taktikat, tudjon alkalmazkodni a keret lehetosegeihez es aztan nyerjunk BL-t es minden mast is, vagy - ellenfelek okan - legalabb lassa a csapatban es benne is a szurkolo ennek a lehetőségét !
Őszinte leszek ha bajnokok lennénk jövőre de a BL-ben max a csoportból jutnánk csak tovább én nagyon boldog lennék.Inter101 írta: ↑2020.06.15. 11:27 A jelenlegi keret több sebből vérzik! Szerintem is megkapja Conte nagyjából akiket akar, úgyhogy jövőre már kellenek az eredmények! Az hogy a Lazio fut egy kiemelkedő szezont, hát ezt ne vegyük alapul, néha nekik is lehet mákjuk!
Egy Bl-t megnyerni a szerencsére is szükség van! Még akár sikerülhet is neki egyszer, valamikor! Ki tudja? Hátha jövőre!!![]()
Mivel 9 éve nyertünk utoljára valamit ezért nagyon jó lett volna a kupát is felemelni.mike írta: ↑2020.06.15. 14:58 Engem ez az olasz kupa igazán sosem érdekelt, sokkal fontosabb lenne az EL menetelés.
Nyilván sokkal hosszabb és több szerencse kellene hozzá, mint ehhez a 2 meccshez kellett volna.
Sokkal jobbak voltuk, de ez most meddő fölény volt.
Én mindent rátennék az EL-re idén, ilyen kerettel, és ha komolyan vesszük, ott simán lehetne esélyünk.
Ugyanigy gondolom.Cupi írta: ↑2020.06.15. 16:00Mivel 9 éve nyertünk utoljára valamit ezért nagyon jó lett volna a kupát is felemelni.mike írta: ↑2020.06.15. 14:58 Engem ez az olasz kupa igazán sosem érdekelt, sokkal fontosabb lenne az EL menetelés.
Nyilván sokkal hosszabb és több szerencse kellene hozzá, mint ehhez a 2 meccshez kellett volna.
Sokkal jobbak voltuk, de ez most meddő fölény volt.
Én mindent rátennék az EL-re idén, ilyen kerettel, és ha komolyan vesszük, ott simán lehetne esélyünk.![]()
EL-re szerintem nagyon kicsit az esély de tévedjek.![]()
Bajnoksag iden nem is volt cel.
Ettől már nem állunk messze.
Igy gondolom en is.mike írta: ↑2020.06.16. 08:31Ettől már nem állunk messze.
A dzsuve öregszik, bonucci, chiellini, rinyáldó, higuain matuidi stb, alig van jó korban lévő értékük.
A Transfermarkt szerint is mindössze 60 millióval értékesebb a keretük mint a miénk. Korábban ez 300-400 millió is volt.
Szerencsére a Rinyáldó , DeLigt üzletekkel, meg a nagyfizetésű de középszerű Rabiot, Ramsey félékkel rendesen becsapdázták magukat
Ha így folytatjuk az építkezést, a köv szezonban már foghatóknak kellene lenniük.