Mazzola írta: ↑2022.08.22. 10:42
Maradt,de csak egyelőre ! Én akkor fogok igazán örülni,ha aláírta az új mondjuk 2026.-ig tartó szerződését.
Furcsa számomra,hogy miért nem hosszabbított már régen ?? Zavaró ez az átmeneti állapot mert mi van ha a PSG az ígért 10 m€ /év fizetés mellé még bekínál neki mondjuk egy 15-20 millás aláírási pénzt is ?? Ha esetleg így lenne, jövő nyáron teljesen ingyen távozhatna ez pedig a klub jelenlegi anyagi helyzetében kész katasztrófa lenne. Ezért szerintem most a legfontosabb dolog lenne Skriniar és bizony De Vrij szerződés hosszabbítását aláírni,mert később ez egyre nehezebb lesz.....
En meg akkor leszek igazan boldog, ha a jelenlegi tulajdonosi kor vegleg eltunik.
Mert addig barmikor johet a hitelbefektetoi dontes, hogy bizony nem eleg a +15m, januar van de most kell meg +45m.
Es hosszabbitas ide vagy oda, ha letesz valaki egy 70m-t Skriniar kapcsan, ugy irnak ala mint a huzat...
Szoval huzzuk be a Scudettot, mert ezzel a kerettel a legnagyobb eselyesek is vagyunk, es vegre elni kell a lehetoseggel, nem ugy mint tavaly.
Kozben pedig szepen talaljuk meg az uj tulajdonost, es 2023 nyaratol vegre orokre felejtsuk el azt a szot, hogy "aldozat" es "pluszos mercato".
DeVrij kapcsan en megmondom oszinten nem biztos hogy hosszabbitanek.
Most se kellett senkinek meg 15m-ert sem...
Sajnos a legutolso szezonban is lefele logott ki mar a vedelembol, foleg Skriniar es Bastonihoz kepest.
O sem lesz mar fiatalabb, es ha hosszabbitunk vele egy 3-4 evvel, akkor lathattunk sajnos sajat borunkon Lucio, Samuel, Vidic, Campagnaro, Godin jatekosokat, hogy mire "kepesek" mar 33-34-35 evesen.
Persze padra teljesen ok lenne, es 100000x inkabb DeVrij a padon mint 4.szamu, mint ilyen Acerbi fele kretenek.
Dehat az eves fizetes kiadas jelenleg is 7m euro, nem tudom mennyire adna ettol lejjebb.
+ az is egy jo kerdes, egy eves szinten 7m-ba kerulo jatekos mennyire fer majd bele a padon.
Es o is mennyire fogadna el ezt a szerepet...