Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Festa »

INTER-1908 írta: 2024.07.11. 10:43 Szerintem RR érthető döntés ha megy de Vrij akkor is ott van Bastoni Pavard Darmian Acerbi C.Augosto...
Ingyen jön válogatott védő ismeri a bajnokságot fizu ezen a szinten apró 5-6. vedőnek meccsenkent 15-20 percre...
Azért Hermoso 4m sok lett volna
Ha de Vrij valóban megy akkor az a 10-15M mehet csatára főleg ha valahogy Correa is eltakarodik...
De Vrij nagyon jò volt ezen az Eb-n .Viszont ha érkezik ilyen kaliberű ajánlat akkor közös érdek lehet a távozása,mert Acerbi lesz az alapkezdő jövőre is.Hermoso pedig egy B opicònak padra simán elfér.

Correa távozása kérdés elég a csatár posztra vagy kell-e Arnautovictòl is megszabadulni ,mert 3 jò csatár kevés lesz erre a posztra pláne ha belegondolunk milyen hosszù lesz az idény.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

FcInter1908 sajat forrasai szerint, Marotta es az Oaktree egy Bisseck stilusu uzletet akar, es egy fiatal jatekost a KH posztra.
Hermoso kikerult a kepbol a fizetesi igenyei miatt, es azert mert inkabb a Napoliba akar menni.
Kiwior nem lehetoseg, es nem is erdekli az Inter.
R.Rodriguez pedig a hiaba lenne teljesen ingyen, a kora miatt sem Marotta, es az Oaktree nem akarja.
FcInter1908 sajat forrasai szerint 10m eurot ad az Oaktree, hogy egy Bisseck szeru, fiatal KH-t igazoljon az Inter.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

interfan írta: 2024.07.11. 12:45 FcInter1908 sajat forrasai szerint, Marotta es az Oaktree egy Bisseck stilusu uzletet akar, es egy fiatal jatekost a KH posztra.
Hermoso kikerult a kepbol a fizetesi igenyei miatt, es azert mert inkabb a Napoliba akar menni.
Kiwior nem lehetoseg, es nem is erdekli az Inter.
R.Rodriguez pedig a hiaba lenne teljesen ingyen, a kora miatt sem Marotta, es az Oaktree nem akarja.
FcInter1908 sajat forrasai szerint 10m eurot ad az Oaktree, hogy egy Bisseck szeru, fiatal KH-t igazoljon az Inter.

Mennyivel másabb lenne már ez a hozzáállás is mint a "ha eladunk valakit jöhet a helyére valami nyugdíjas ingyen" féle. Sztem ez az út ami működőképes lehet nálunk viszont félek ez az éra legkorábban Inzaghi után jöhet el. Már játszani is akarjuk látni ezeket a Bisseck féle fiatalokat.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Janicsár írta: 2024.07.11. 17:17
Mennyivel másabb lenne már ez a hozzáállás is mint a "ha eladunk valakit jöhet a helyére valami nyugdíjas ingyen" féle. Sztem ez az út ami működőképes lehet nálunk viszont félek ez az éra legkorábban Inzaghi után jöhet el. Már játszani is akarjuk látni ezeket a Bisseck féle fiatalokat.
Szerintem meg rá kell parancsolni Inzaghira, ennyi pénzért (amiért hosszabbítani akar) szerintem elvárható, hogy rugalmasabb legyen és játszassa többet a fiatalokat, főleg a jelenlegi anyagi helyzetünkben. Meg kell értenie, hogy gazdaságilag csak ez működik a csapatnak. Ha pedig nem tudja elfogadni, mehet az arabokhoz.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.07.11. 12:45 FcInter1908 sajat forrasai szerint, Marotta es az Oaktree egy Bisseck stilusu uzletet akar, es egy fiatal jatekost a KH posztra.
Kiwior adná kölcsön, csak épp az Arsenal nem adja így.
Cabal érdekes lehet, jó felépítésű a veronai srác.
Nálam sokkal inkább ő, mint R.Rodríguez vagy a nagy fizus Hermoso.
interfan

Marotta:
Az Oaktree azonnal megmutatta, az Inter a legmagasabb szintre szeretne emelni.
A biztos tulajdonosi hatter, a szakmai vezetoseg elhivatosagaval parosulva a legnagyobb garancia a szurkolok szamara.

A keretunk teljes, es kesz a szezonra.
A valaha volt leghosszabb futbal szezon kezdodik 1 honap mulva, es 1 ev mulva er csak veget.
Kozel 70 meccsunk lesz.
Szeretnek mindenhol foszereplok lenni, az elsoszamu cel a bajnoki cim megvedese.
A tulajdonos tamogatasanak, es Ausilio-Baccin kiemelkedo munkajanak koszonhetoen a csapatunk egyre versenykepesebb.
Olyan jatekosokkal bovult a csapatunk mint Zielinski, Taremi, Josep Martinez.
Mindig figyeljuk a piacot, es ugyelunk a penzugyi egyensulyra.
Kiemelt figyelmet akarok forditani a kovetkezo evekben a fiatalokra, es a fiatalitasra.

Inzaghi:

Mik a celok a hosszabbitasod utan?

Nagyon boldog vagyok.
Koszonom az Oaktreenak, es az osszes szakmai vezetonek.
Otthon erzem magam, es megbecsulnek, ez a legfontosabb.
Meg kell vedeni a bajnoki cimunket, boldogga akarjuk tenni a szurkolokat.

Mercaton az igenyed?

Jo uton haladunk, erkezett 3 jo jatekos.
Sajnos Buchanan sulyos serulese kozbeszolt, ertekeljuk a szakmai vezetessel kozosen a lehetosegeket.
70 meccsunk lesz jovore, keszen kell allnunk, es ne feledjuk az evkozi valogatott meccseket is.

Mit csinalnal, hogy meg jobb legyen az Inter?
Hianyzik egy Sanchez?

Meg jobbnak kell lennunk, mindig a legnehezebb a csucson maradni, nem lesz konnyu megismetelni a tavalyi szezont.
3 ev 3 kulonbozo bajnok.

Nagy valtozasok voltak mashol edzok teren, te maradtal, elony ez?

A palyan kiderul, erre majd az ido valaszol.
Ket kivalo edzo, Fonseca es Conte visszatert, ellenfeleink erosodnek, nekunk keszen kell allni.
Holnaptol kezdjuk a munkat, csutortokon erkezik vissza Zielinski es Asllani, 12 nap mulva az Olasz valogatott tagjai, a honap vegen a Hollandok, es Augusztus 7-en az Argentinok.

Az osszes nagy nev maradt, erkezett 3 kivalo jatekos, ez a legerosebb Intered?

Ezt a kerdest minden evben megkapom.
Nem tudok valaszolni, majd a palyan kiderul.

Mi a cel az uj BL-ben?

A leheto legjobbakat akarjuk nyujtani.
Nagyon eros csapatokkal kell szembeneznunk, akiknek joval magasabb a koltsegvetesuk es penzugyi lehetosegik mint a mienk.
Ez nem alibi, de jatszottunk egy teljesen mas gazdasagi szinten levo Real es Liverpool ellen is, de a palyan egyik csapat sem volt jobb mint az en Interem.

Zielinski? Taremi? Mit varsz?

Zielinski egy fantasztikus jatekos, latjuk evek ota milyen magas szinten jatszik.
Taremit evek ota kovetjuk Ausilioval, Baccinal, es Marottaval, lenyugozott engem Taremi, remek teljesitmeny fog nyujtani.
Josep Martinez szerintem jol illeszkedik hozzank, tudja hogy Sommer lesz az 1.szamu kapusunk, de Josep Martinez lelkes.

Carboni?

Megmutatta a Monzaba mire kepes.
O az Inter jovoje, varom Martinezzel egyutt.

Zhang, Cuadrado, Audero, mondasz par szot azokrol akik tavoztak?

Koszonom Zhangnak, hisz o hozott az Interbe.
Mindig hit bennem, es mindig tamogatott.
Minden jatekostol elkoszontem, koszonom nekik is a munkat.

Volt erdeklodes erted?

Nem csak most, de amikor a Lazional voltam akkor is erdeklodtek mindig.
Sose gondoltam a tavozasra, jol erzem magam.
Az Inter ertekel es megbecsul engem, minden teljesult amit kertem toluk.

Ausilio azt mondta, baloldali KH erkezik, es nem WB Buchanan helyere, miert?

Ott van C.Augusto.
Tavaly felfedeztem ott a KH poszton, de Buchanan serulese miatt most ujra elorebb van ra szukseg.

Acerbi is 1 evvel idosebb lett, es sok meghatarozo jatekos is, jobb WB poszton hianyzik a minoseg, valoban lezarult az Inter bejovo mercato?

Soha ne mond, hogy soha.
Dumfries tavaly decemberig kivalo volt, majd egy serules miatt visszaesett, de most az EB-n ujra az igazi Dumfriest latom.
Fontos a jobb WB poszt, szuksegunk van Dumfriesra, de ne felejtsuk el Carbonit sem.

Nem kellene iden tobbet rotalni?

Tavaly is az ugynevezett cserek, remek minoseget produkaltak.
Frattesi es C.Augusto is hatalmas segitseg volt.
Ha nem lettek volna, nagy gondjaink lettek volna.
Hiaba egy Sassuolobol es Monzabol jottek, remekul beileszkedtek.
Most erkezoknek is ezt kell tenniuk, es megerteni, akkor kell jol teljesiteni ha lehetoseget kapnak.

Bastoni az EB jatszott kozepen a 3 vedobe, az Internel gondolkozon ezen?

Nem.
Nagyszeru jatekos Bastoni, de erre a posztra nekem ott van Acerbi, es ott van DeVrij is.
Bastoni szamomra baloldali KH.

Mennyire lesz nehez egy ilyen eros KP-t megfeleloen rotalni?

En vagyok az edzo, en dontok, a felelosseg is az enyem.
A mi titkunk az egyseg.
Tavaly is voltak akik elegedetlenek voltak a kevesebb lehetoseg miatt, de nem engedtek hogy ezt kintrol lassa barki, es amikor jatszottak mindent beleadtak.
Egy a celunk, mindenkinek egy iranyba kell eveznie.

Hermoso, R.Rodriguez vagy fiatalabb bal KH?

Ertekljuk a felmerult neveket.
A sajtoban megjelent nevek valoban temak.

Tobb lehetoseget kaphat Frattesi es Bisseck?

Lehet.
Ok is fontos jatekosok voltak tavaly, de Asllani is.
Kevesebb lehetoseget kaptak mint pl Calhanoglu vagy Pavard, de szamomra ok ugyanaz a minoseg.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

NSO cikkből ragadtam ezt ki
Visszatérhet Salernóból a 22 éves Lorenzo Pirola, a 18 éves szlovén karmestert, Luka Topalovicot már meg is szerezték a Domzalétől, miként a spanyol hátvédet, Álex Pérezt a Betistől.Róluk tud valaki valamit?Köszi
interfan

tomika431 írta: 2024.07.12. 21:37 NSO cikkből ragadtam ezt ki
Visszatérhet Salernóból a 22 éves Lorenzo Pirola, a 18 éves szlovén karmestert, Luka Topalovicot már meg is szerezték a Domzalétől, miként a spanyol hátvédet, Álex Pérezt a Betistől.Róluk tud valaki valamit?Köszi
Pirola egy jelolt a felnott csapatba KH posztra.

Tobbiek Ifi jatekosok, oket az Ifi csapatba igazoljuk.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2024.07.12. 22:11
tomika431 írta: 2024.07.12. 21:37 NSO cikkből ragadtam ezt ki
Pirola egy jelolt a felnott csapatba KH posztra.

Tobbiek Ifi jatekosok, oket az Ifi csapatba igazoljuk.
Topalovic esete érdekes. Őt nagy tehetségnek tartják és ha jól tudom, akkor tavaly szinte végigjátszotta a felnőtt szlovén I. osztályú bajnokság idényét. Azért ez így neki rövidtávon visszalépés. Miért nem maradt akkor már inkább 1 évet kölcsönben még?
PellerG

Inzaghi tegnap elmondta, Carboni az Inter jövője.
Ehhez képest mindenki (Romano, Schira, Di Marzio) napok óta hozza, hogy közel a megegyezés az eladásáról a Marseille-el.
Nem szeretem mikor megy a púder duma, közben meg tök más a helyzet...
Marotta tegnap is elmondta, hogy jövőbeni cél fiatalítani a kereten.
Ideális lenne Carbonival kezdeni, nem a nyugdíjas Arnát és a kuka Correát erőltetni.
interfan

PellerG írta: 2024.07.13. 07:47 Inzaghi tegnap elmondta, Carboni az Inter jövője.
Ehhez képest mindenki (Romano, Schira, Di Marzio) napok óta hozza, hogy közel a megegyezés az eladásáról a Marseille-el.
Nem szeretem mikor megy a púder duma, közben meg tök más a helyzet...
Marotta tegnap is elmondta, hogy jövőbeni cél fiatalítani a kereten.
Ideális lenne Carbonival kezdeni, nem a nyugdíjas Arnát és a kuka Correát erőltetni.
Kicsit ezt erzem en is, hogy sok esetben mas a kommunikacio, es a cselekves.

Pl ma adtuk el hivatalosan is vegleg Zanotti a Luganoba.
Kaptunk erte 2m-t kb...
Nyilvan nem egy asz, nem egy csoda, de pl tavaly annyit biztosan hozott volna mint ez a hulla Cuadrado.
De tenyleg jo pelda Carboni is, akit nevezunk az "Inter jovojenek", kozben meg targyalunk az eladasarol.
interfan

Zanotti utan, hivatalos Oristanio vegleges eladasa is.
4m euroert lett a Venezia jatekosa.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2024.07.13. 20:51 Zanotti utan, hivatalos Oristanio vegleges eladasa is.
4m euroert lett a Venezia jatekosa.
Szerintem ezek nem rossz dealek. 1 nap alatt lett 6 misink, olyan játékosokból, akik soha nem merülnének fel a kezdő közelében. 21-22 évesek, nem a PSG-nek adtuk el, jó eséllyel megragadnak az olasz 1 és 2 osztály között. Viszont Carboni még mindig csak 19 és felnőtt válogatott. Ha őt is eladjuk apróért, akkor durci leszek…
interfan

PellerG írta: 2024.07.04. 09:36 Amíg Inzaghi az edzőnk, ez nem fog problémát okozni senkinek, kivéve a szurkolókat.
Baggio85 írta: 2024.07.04. 09:50 Amíg idényenkét két címet nyerünk és harcban vagyunk a bajnoki címért, addig a szurkolókat sem fogja ez különösebben izgatni.
sly89 írta: 2024.07.11. 17:34 Szerintem meg rá kell parancsolni Inzaghira, ennyi pénzért (amiért hosszabbítani akar) szerintem elvárható, hogy rugalmasabb legyen és játszassa többet a fiatalokat, főleg a jelenlegi anyagi helyzetünkben. Meg kell értenie, hogy gazdaságilag csak ez működik a csapatnak. Ha pedig nem tudja elfogadni, mehet az arabokhoz.
Nekem ezek azok amik leirjak a valosag egy-egy szeletet, es valahol az egeszbol osszeall a teljes kep.
Nyilvan Inzaghi kapott egy "top" fizetest, olyat amit a "top" edzok kapnak, ez teny.
Viszont ettol fuggetlenul, pont ezert sem o fog o itt megvaltozni.
Nem lehet valakire raeroltetni valamit, ami nagyon nem o.
Lasd Gasperni es a 4 vedo...
Inzaghit igy erdemes elfogadni ahogy van, o ilyen, o ez, o nem lesz mas.
Most hogy ez jo, vagy kevesbe jo, ez mindenki sajat belatasa.

De ott a masik oldal is, hogy amig nyerunk, addig a szurkolokat sem izgatja ez a tema.
Szerintem ez tulsagosan is egyszeru megkozelites, es ha egyszeru a megkozelites, akkor egyszeru a valasz is.
Csak par pelda:
- Ott a Real:
Tavaly semmit nem nyertek, szo szerint Ancelotti kirugasat koveteltek, ment a feher zsebkendozes, ment a tiltakozas Ancelotti ellen.
Most BL-t nyertek, hirtelen o a valaha volt legjobb edzo.
Persze egyertelmu, egy olyan galaktikus, vilag legnagyobb sztarjaival teli, vilag legnagyobb fizetes kiadast produkalo Realnal minden szezon bukas, ha nincs BL gyozelem, ez ok.
De ettol fuggetlenul Ancelotti nem lett sem jobb, sem rosszabb edzo 1 ev alatt.
- De ott az Angol valogatott is:
EB elott micsoda huu meg ha, atyaeg, micsoda csapat, Southgate majd most megmutatja, tuti az EB siker.
Jonnek a pocsekabnal pocsekabb meccsek, a sztarok teljesitmenye gyenge, es egybol jon a Southgate a vilag legnagyobb kretene, tiltakozasok ellene, es folytathatnak a sort.
Bejutnak valahogy (lehet ok sem tudjak hogy) a dontobe, es most megint mea culpa, Southgate az Isten, legjobb edzo, tortenelmet irunk, es meg sorolhatnak.
Mindez 3-4 het leforgasa alatt...

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem jo, ha mindent, es szo szerint mindent az eredmeny befolyasol.
Pl ha sajat peldank, szamomra a tavalyi BL dontos Inter, sokkal tobb boldogsagot szerzett, mint a Conte fele Scudetto gyoztes.
Kozben sok Olasz szerint osszesegeben Inzaghi 2X bukott, mert nem lett bajnoki cim, es "csak" 1x volt sikeres, amikor sikerult a bajnoki cim.
Nyilvan a Kupa gyozelmeket hagyjuk, mert olyan edzok Olasz Kupa gyoztesek mint Pirlo, Gattuso, Mazzarri, Delio Rossi.
Ezeket az edzoket hagyjuk is.

Egyszoval En azt gondolom, hogy jo lenne elindulni legalabb par esetben a fiatalitas fele, amirol Marotta beszelt mint fo cel.
Viszont azt is gondolom, hogy erre Inzaghi nem igazan alkalmas.

Osszesegeben szerintem egyik oldalrol felig teli van az a pohar, masik oldalrol pedig felig ures.
En probalok onnan kozeliteni, hogy felig teli van a pohar.
Vegre bajnokok lettunk, vegre lett egy tulajdonosunk, vegre elkezdodott egy profi mukodes, vegre rendbe tettuk a szponzoraciot, es elobb-utobb az Inter egy vonzo csapat lehet az igazan komoly befektetok szemeben is.
Nyilvan ez a fiatalok dolog zavar, nagyon sokszor leirtam, en tamogatnam a leginkabb ezt az iranyt.
De ez az irany es Inzaghi nem fer ossze.
Inzaghi pedig nem lesz itt orokke, nem veletlenul beszelt arrol, hogy a mai vilagba lehetetlen dolog, hogy egy edzo 6-7 evig ugyanott van, es nem veletlen vonza a PL meg a Szaudi liga (egyik nyilvan szakmai, masik nyilvan penzugyi).
Nyerjunk meg 2 Scudettot vele, ne szorjuk ki teljesen azokat akiben van lehetoseg, es majd egyszer johet egy mas korszak is.
En bizok es hiszek Marottaban, most mar nem egy bohoc az elnokunk, es hiszem, hogy Marotta nem fog mindenfele 0 nevre igent mondani, csak mert az edzo keri.
Pl itt ez a R.Rodriguez, nyilvan ez a Cabal is egy semmi.
De R.Rodriguez 32 eves lesz, o mar fejlodni nem fog, max visszafele.
Ez a Cabal meg 24 eves lesz, ha eddig nem is csinalt semmit, meg mindig tobb lehetoseg van benne a fejlodesre, mint a 32 eves Rodriguezben.
Szoval en bizok, es egyben hiszek is a legjobbakban.
interfan

Gazzetta is megerositi, Marotta es az Oaktree fiatal KH-t akar, es az elerheto lehetosegek kozul Cabal neve most az elsoszamu.
Verona 8-10m-t ker, amit az Inter nagyon tulzonak talal, ezert a Primavera csapat golkiralyat, es egyben legertekesebb jatekosat Issaka Kamate jatekjogat ajanlana penz mellett, Cabal aranak csokkentese erdekeben.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2024.07.15. 08:47 Gazzetta is megerositi, Marotta es az Oaktree fiatal KH-t akar, es az elerheto lehetosegek kozul Cabal neve most az elsoszamu.
Verona 8-10m-t ker, amit az Inter nagyon tulzonak talal, ezert a Primavera csapat golkiralyat, es egyben legertekesebb jatekosat Issaka Kamate jatekjogat ajanlana penz mellett, Cabal aranak csokkentese erdekeben.
Kamatet csak kölcsönben adnánk oda!
interfan

internaZIOnaLe írta: 2024.07.15. 14:26
interfan írta: 2024.07.15. 08:47 Gazzetta is megerositi, Marotta es az Oaktree fiatal KH-t akar, es az elerheto lehetosegek kozul Cabal neve most az elsoszamu.
Kamatet csak kölcsönben adnánk oda!
Romano, Di Marzio, Sky, Sportmediaset is mint az uzlet resze emlitik Kamate nevet, akivel csokkenteni akarjuk Cabal arat.
Nem emlitenek "csak kolcsont".

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ica-959316

https://m.fcinternews.it/focus/i-sky-i- ... iva-959253

https://m.fcinternews.it/news/di-marzio ... rdo-958689

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... are-959347

FcInternews sajat forrasai szerint pedig 3-4m ertekkel adnank el Vegleg Kamatet.
Tehat a 10m ara ennyivel csokkene.
Vegleges eladas lenne az Inter terve Kamade kapcsan, nem lenne visszavasarlasi opcio, viszont akar egy 50%-os reszesedes a transzfer osszegebol ha a Verona kesobb eladja.

https://m.fcinternews.it/esclusive/fcin ... ter-959417
interfan

Calciomercato.com is megerositi, 3m ertekkel szeretnek eladni Kamatet a Veronaba, ennyivel beszamitva Cabal araba.
Viszont a Verona egyelore nem nyitott az Inter ifi legertekesebb jatekosra, es csak penzt, legalabb 8m eurot szeretnek erte.
Az Inter megegyezett Cabalal 1,2m euros fizetesben.
Ha nem sikerul a megegyezes a Veronaval, akkor ujra elokerulhet az ingyen R.Rodriguez neve.

Romano szerint tovabbra is szeretnek eladni Carbonit a Marseillbe.
Viszont a Sky szerint a Marseille Greenwood leigazolasat oldja meg, igy Carboni eladasa a Marseillnek nem fog sikerulni az Internek.
interfan

A szinten Ifi jatekos Akinsanmiro tavozik, ezt ugynoke jelentette be.
Ingyen kolcson + sima opcioval lesz a Samp jatekosa, az Internek meghatarozott ideig lesz visszavasarlasi opcioja.

Ellenben erkezik az Ifibe a Betis Ifi jatekosa Alex Perez.
Ingyen kolcson + 500 ezer euros sima opcioval.
Topalovic utan igy a 2. igazolas is meglehet az Inter Ifi csapatba.
PellerG

Bárki látta már játszani Cabal-t a Veronából?
Jó korban van, jó felépítésű, bal lábas védő, bízom benne nem ügyetlen arc.
Látatlanban is inkább ő nálam 8-10 misiért, mint Hermoso vagy R.Rodríguez.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2024.07.16. 22:13 Bárki látta már játszani Cabal-t a Veronából?
Nem tudom miért remegtek ennyire R. Rodrigueztől. 5.-6. számúnak jönne és egyáltalán nem volt rossz a Toroba.

Nem láttam ezt a Cabalt vagy nem tűnt ki kicsit se a Veronából,de ugyanazt érzem mint a 2. számú kapusunkál Martineznél hogy a mi helyzetünkben ez "luxus".
Azt a pénzt lehetne másra is költeni.
Persze nekem is szimpatikus hogy fiatalok jönnek képbe szó se róla,de lenne azért két fontosabb poszt ahova lehet hogy jobban kellene majd a pénz. A 3.-4. csatár és esetleg a jobb wb
interfan

Stankov írta: 2024.07.16. 23:08
Nem tudom miért remegtek ennyire R. Rodrigueztől. 5.-6. számúnak jönne és egyáltalán nem volt rossz a Toroba.

Nem láttam ezt a Cabalt vagy nem tűnt ki kicsit se a Veronából,de ugyanazt érzem mint a 2. számú kapusunkál Martineznél hogy a mi helyzetünkben ez "luxus".
Persze nekem is szimpatikus hogy fiatalok jönnek képbe szó se róla,de lenne azért két fontosabb poszt ahova lehet hogy jobban kellene majd a pénz. A 3.-4. csatár és esetleg a jobb wb
Az meg hagyjan, hogy nem tunt ki, olyannira nem tunt ki, hogy sokszor a kezdobe nem tudott bekerulni egy Veronaba, es total csere volt a Veronaba.
Tavalyi szezonban abszolult, mindossze 3x volt kezdo a bajnoksagban.
A most zarult szezonban 30/17x volt kezdo, 13X pados.
Kifejezetten durva jatekos, rengeteg sarga jellemzi ot mindig.
Valamint kifejezetten serulekeny jatekos is, raadasul Sensi fele izomserulesek.
Iden majdnem 2 honapot hagyott ki izomserules miatt, ket eve meg majdnem 3 honapot.
Teljesitmenye megint olyan amilyen.
Tavaly konkretan a Verona egyik legrosszabb atlgait es statjait hozta.
A most zarult szezonban Verona kozepmezony volt.
Egyszoval nem veletlen, hogy 3,5m euro a piaci erteke.

Dehat 24. eleteveben van, hatha fejlodne.
Nyilvan benne van hogy nem fejodik semmit, es egy ilyen meglehetosen gyenge jatekos marad, nyilvan ez is benne van.
Viszont En megis azt mondom, hogy inkabb egy 24 eves ilyen jatekos, mint egy 32 eves R.Rodriguez, mert egy Rodrigueznel garantalt, hogy o fejlodni mar nem fog...

Jobb WB posztra nem fog kelleni 1 euro sem, ha Dumfries elfogadja az Inter megemelt fizeteses ajanlatat.

Csataposztra meg jelenleg sajnos ugynezki, hogy csak akkor erkezhet barki, ha Arnautovictol megtudunk szabadulni, akiert eddig semmifele erdeklodes nincsben, pedig mar ajanlottuk a Szaudiaknak, Torokoknek, Olasz csapatoknak.
Egyszoval ha ez igy marad, ide sem kell majd penz.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2024.07.17. 05:50

Az meg hagyjan, hogy nem tunt ki, olyannira nem tunt ki, hogy sokszor a kezdobe nem tudott bekerulni egy Veronaba, es total csere volt a Veronaba.
Iden majdnem 2 honapot hagyott ki izomserules miatt, ket eve meg majdnem 3 honapot.

Nyilvan benne van hogy nem fejodik semmit, es egy ilyen meglehetosen gyenge jatekos marad, nyilvan ez is benne van.
Viszont En megis azt mondom, hogy inkabb egy 24 eves ilyen jatekos, mint egy 32 eves R.Rodriguez, mert egy Rodrigueznel garantalt, hogy o fejlodni mar nem fog...

Jobb WB posztra nem fog kelleni 1 euro sem, ha Dumfries elfogadja az Inter megemelt fizeteses ajanlatat.

Csataposztra meg jelenleg sajnos ugynezki, hogy csak akkor erkezhet barki, ha Arnautovictol megtudunk szabadulni, akiert eddig semmifele erdeklodes nincsben, pedig mar ajanlottuk a Szaudiaknak, Torokoknek, Olasz csapatoknak.
Szerintem a mi a helyzetünkben, amikor lényegében pénz nélkül kell játékost szerezni, akkor én fix, hogy nem a fent leírtra voksolnék a Veronából.
24 éves, most meg mondom egy percig nem leszünk vele előrébb.
Oké, hogy Rodriguez 32 éves lesz, de őt nyugodtan be lehet rakni a kezdőbe a gyengébb csapatok ellen, mert egy szintet tud hozni.
Arnautovic pedig nem akarja senki leigazolni, fel kell vele bontani a szerződést, csak hátráltatja a csapatot.
interfan

Tombi1986 írta: 2024.07.17. 06:21
interfan írta: 2024.07.17. 05:50

Szerintem a mi a helyzetünkben, amikor lényegében pénz nélkül kell játékost szerezni, akkor én fix, hogy nem a fent leírtra voksolnék a Veronából.
24 éves, most meg mondom egy percig nem leszünk vele előrébb.
Oké, hogy Rodriguez 32 éves lesz, de őt nyugodtan be lehet rakni a kezdőbe a gyengébb csapatok ellen, mert egy szintet tud hozni.
Arnautovic pedig nem akarja senki leigazolni, fel kell vele bontani a szerződést, csak hátráltatja a csapatot.
Ezzel csak egy baj van, R.Rodriguez sem tud semmilyen szintet hozni.
Teljes kozepszer a Torinoban, nem hogy kiemelkedot nem tudott ott hozni, a jobbak koze sem tudott tartozni.

Nem veletlenul nem kell a kutyanak sem, es csapata sincsen...

Az meg megint szep, hogy "fel kell bontani Arnautovic szerzodeset".
Ez ok, de ha szerzodesbontunk fizetni kell komolyan neki, mivel 1 centrol sem fog lemondani.
Innentol meg szinte ugyanott vagyunk.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Cabal ugy nez ki megsem lesz az Inter jatekosa es a Juventusba igazol
interfan

Sky es Di Marzio hozta le eloszor, hogy a Juve felvette a kapcsolatot Cabalal is, valamint a Veronaval, hogy felulmuljak az Intert, es a Juveba igazoljon Cabal es ne az Interbe.

A Francia L'Equipe pedig mar megallapodasrol szamol be, mind a jatekos es a Juve kozott, mind a Verona es a Juve kozott.
Ezen forrasok szerint 12m euroert igazolja le a Juve Cabalt.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.07.17. 17:52 Sky es Di Marzio hozta le eloszor, hogy a Juve felvette a kapcsolatot Cabalal is, valamint a Veronaval, hogy felulmuljak az Intert, es a Juveba igazoljon Cabal es ne az Interbe.

A Francia L'Equipe pedig mar megallapodasrol szamol be, mind a jatekos es a Juve kozott, mind a Verona es a Juve kozott.
Vigyék csak. Ha lenne pénzünk sem gondolnám, hogy nekünk egy Cabal kell a Veronából 12 millióért. :)
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ezek mindig elolvassák h kit akar Marotta, aztán meg leigazolják!
interfan

Hivatalos:

Sebastiano Esposito ingyen kolcson + sima opcioval az Empoli jatekosa.
interfan

Cupi írta: 2024.07.17. 17:55
interfan írta: 2024.07.17. 17:52 Sky es Di Marzio hozta le eloszor, hogy a Juve felvette a kapcsolatot Cabalal is, valamint a Veronaval, hogy felulmuljak az Intert, es a Juveba igazoljon Cabal es ne az Interbe.

Vigyék csak. Ha lenne pénzünk sem gondolnám, hogy nekünk egy Cabal kell a Veronából 12 millióért. :)
Nekem nem is az a gondom, hogy a Juve elviszi elolunk, mert azert nem egy nagy asz a srac jelenleg.
(Nyilvan meg lehet az, ha rengeteget fejlodik, 24 eves lesz, szoval fejlodhet meg boven)

Nekem a gondom az, hogy akkor ki erkezik?
Mert a 32 eves, klubnelkuli Rodriguez meglehetosen ketsegbeejto opcio...

Nyilvan most bedobtak a jo oreg "MrX" nevet, akirol azt irja a Sky, eddig meg nem volt emlitve, es a kovetkezo orakban, napokban leplezodik le "MrX".

Legyen igy, es legyen legalabb egy Cabal szintu nev, es ne a 32+os vonal.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Az elnökünk mesterterve ez: kiszivárogtat egy jelentéktelen, 24 éves Verona játékost, akire állítólag megyünk ezerrel, de kb 2-3 milliót ér, mire a Juve beparázva elviszi 12 misiért. :) Nem lepődnék meg, ha az igazi színfalak mögött már lezsírozódott volna vmi a veronaiakkal. :) Egy ilyen játékosért 12 millió az ő szintjükön aranybánya😂😁
Festa

möszi írta: 2024.07.17. 23:03

Az elnökünk mesterterve ez: kiszivárogtat egy jelentéktelen, 24 éves Verona játékost, akire állítólag megyünk ezerrel, de kb 2-3 milliót ér, mire a Juve beparázva elviszi 12 misiért. :) Nem lepődnék meg, ha az igazi színfalak mögött már lezsírozódott volna vmi a veronaiakkal. :) Egy ilyen játékosért 12 millió az ő szintjükön aranybánya😂😁
Tiszta Oceans eleven .Aztán van egy Mr.X akiről meg nem hallottunk.Zseniális figura ez a Marotta.
interfan

Festa írta: 2024.07.18. 08:47
möszi írta: 2024.07.17. 23:03

Tiszta Oceans eleven .Aztán van egy Mr.X akiről meg nem hallottunk.Zseniális figura ez a Marotta.
Es meg MrY nevet be sem dobtak, na az lesz az igazi robbantas. :D :D :D :D
interfan

MrX-kent felmerult ujra Vazquez neve a Genoabol.
Valamint 1-2 helyen irjak Kiwiort is, viszont o ra csak akkor van esely, ha az Arsenal nyitott a kolcson + sima opciora, viszont az Arsenal vegleg megakar szabadulni Kiwiortol.
Vazquez esete konnyebb, ot 5-8m-ert adna el vegleg a Genoa.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nincs három napja hogy az amúgy Lazios haverral beszéltünk Giuntoli Motta duóról hogy nagy erősítés lesz a csalóknak és hogy az elmúlt évek patkánykodásai velük befejeződik.
Hát erre tessék...
Nem mintha annyira sajnálom hogy elviszik,lehet hogy még jót is tesznek vele,de maga az elv hogy tárgyalunk valakiért ezek meg eddig azt se tudták ki az a Cabal.
Na mindegy.

Amúgy Genoas srác pl nekem többször kitünt, őt egyből tudtam ki, lehet vele jobban járnánk
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

Juvesok most nagyon örülnek, hogy dzsuntoli mekkora király, milyen mercatot csinál. Cabalt is elvitte marotta elől :D :D
Remélem annyira lesz hasznos mint tavaly djalo
interfan

zanetti88 írta: 2024.07.18. 13:14 Juvesok most nagyon örülnek, hogy dzsuntoli mekkora király, milyen mercatot csinál. Cabalt is elvitte marotta elől :D :D
Tenyleg Djalo. :D

Ot is elvittek elolunk, csak azert hogy betartsanak.
Nagyon szimpatikus egy csapat ez a Juve.

Djalo baratunk meg ult egesz tavasszal vegig a padon.
38. forduloban kapott 16 percet, es ennyi.

Ezert megerte az Inter elol elvinniuk Djalot.

Nehez minositeni ezt a hozzaallast a Juventustol...
Festa

zanetti88 írta: 2024.07.18. 13:14 Juvesok most nagyon örülnek, hogy dzsuntoli mekkora király, milyen mercatot csinál. Cabalt is elvitte marotta elől :D :D
Majd ő rúgja fel Lautarot a derbin és azzal nyerünk.
Őszintén hallott valaki erről a Canalròl Június előtt? Szerintem inkább Flop lesz és kopp nekik .
interfan

Festa írta: 2024.07.18. 14:11 Majd ő rúgja fel Lautarot a derbin és azzal nyerünk.
Őszintén hallott valaki erről a Canalròl Június előtt? Szerintem inkább Flop lesz és kopp nekik .
Rettento unszimpatikus amit muvel a Juventus, es akkor nagyon finoman fogalmaztam.
Igaz mindig is ezek voltak az Interrel szemben...

Legyenen boldogak vele, remelem ugyanugy bevalik mint Djalo.
Az az uzlet is megerte. :D
interfan

Egyes lapok szerint ujra felmerult Rabiot neve aki mar hivatalosan is ingyen tavozik a Juvetol.
Tovabbra is a Real a favorit, ahol mindent megtesznek erte, es Kroos utodjat latjak benne.
Viszont Olasz forrasok szerint Rabiot maradna Olaszorszagba, es tetszik neki a Milan, Roma, Inter ajanlata is.
Ezen kivul a legmagasabb fizetest a Galata kinalta neki, 10m feletti fizetest.
8-10m korulit ajanlott neki a Real, es legalabb ennyi penzt 8m + bonuszokat var a Milan, Inter, Roma sortol is.

Barella es Inzaghi hosszabbitasa utan, Martinez es Dumfries hosszabbitasanak bejelentese is elerkezhet a kovetkezo napokban.

Venezia sportigazgatoja elmondta, meghiusulhat a Tessmann-Inter transzfer.
Elmondta az Interrel minden kesz volt, viszont a jatekos mashova igazolna.

Hivatalos lett Francesco Pio Esposito tavozasa is.
Ingyen kolcson + sima opcioval a Spezia jatekosa.

Ifivel kapcsolatos igazolasok:
- Hivatalosan is megerkezett az Ifibe Alex Perez, ingyen kolcson + 500 ezer euros sima opcio.
- Hivatalosan is tavozott vegleg Curatolo, Rovida, Nunziatini, ertuk osszesen kb 500 ezer eurot kaptunk.
- Szinten hivatalosan is tavozott Iliev, erte 500 ezer eurot kaptunk.
- Valamint hivatalos Akinsanmiro tavozasa is, o ingyen kolcson + sima opcioval lett a Samp jatekosa.
- Ugyanigy hivatalos Amadou Sarr tavozasa, aki ingyen kolcson + sima opcioval lett a Foggia jatekosa.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2024.07.19. 08:31 Egyes lapok szerint ujra felmerult Rabiot neve aki mar hivatalosan is ingyen tavozik a Juvetol.
Én tartom hogy végig menni fogunk érte, nem örülnék neki.
Tessmannak inkább, őt meg lehet bukjuk.

Jah és a féreg juvét kéretik kis betűvel írni :D
interfan

Romano, Pedulla, FcInter1908 sajat forrasai is megerositik, Tessmann nem lesz az Inter jatekosa.
Ahogy a Venezia sportigazgatoja elmondta, mindenben megallapodtak az Interrel, de Tessmann nem akart az Interbe igazolni.

Sky es Di Marzio szerint a "MrX" nev hatra, nem mas mint Robert Renan.
O a Zenit jatekosa, de kolcsonben januarig a Brazil Internacionalnal jatszik.
Az Inter merlegeli megerne e a befektetes, mivel Robert Renan ara nem alacsony, 10m koruli, es a Zenit csak vegleges eladast engedelyez.
Vazquez tovabbra is komoly lehetoseg, hatterben Rodriguez, Kiwior, Hermoso neve.

Szinten a Sky szerint hiaba szeretne Inzaghi Gudmundssont, a csatarsor tulzsufolt.
Legalabb 2 tavozo kell elorol (Arnautovic es Correa) ahhoz, hogy erkezhessen Gudmundsson.
SportItalia es Pedulla szerint Arnautovic tavozasara minimalis az esely, esetleg Correat sikerulhet valahogy kitenni.

FcInter1908 sajat forrasai szerint nem zarhato ki, hogy vegul sem Arnautovic, sem Correa eladasa sem sikerul, igy mindketten maradnak, ezzel az Inter a Martinez, Thuram, Taremi, Arnautovic, Correa sorral kezdene a szezont.
Viszont kiternek arra, ha az egyiktol sikerult megszabadulni (Correa vagy Arnautovic), akkor akar egy "low-cost" tamado is erkezhet, aki nem mas mint az Inter neveles Bonazzoli.
Viszont a legvaloszinubb tovabbra is az, hogy a Martinez, Thuram, Taremi, Arnautovic sorral kezdjuk a szezont.
interfan

mike írta: 2024.07.20. 04:58
interfan írta: 2024.07.19. 08:31 Egyes lapok szerint ujra felmerult Rabiot neve aki mar hivatalosan is ingyen tavozik a Juvetol.
Az En szempontbol "hala a jo egnek", ugynezki Rabiot elutasitja a Realt, Intert, Romat, Milant is, es a PL-be akar igazolni.
MU es Liverpool erdeklodik, allitolag a PL a celja, es nem szeretne sem a Realba, sem az erdeklodo Olasz csapatokba igazolni.

Menjen csak, en nagyon, de nagyon nem szeretnem az Inter kozeleben sem latni...
Soha nem lattam benne semmit, rettentoen tulertekeltnek tartom, es erthetetlen szamomra mit latnak benne "top" csapatok.
Festa

interfan írta: 2024.07.20. 08:18
mike írta: 2024.07.20. 04:58
Az En szempontbol "hala a jo egnek", ugynezki Rabiot elutasitja a Realt, Intert, Romat, Milant is, es a PL-be akar igazolni.
MU es Liverpool erdeklodik, allitolag a PL a celja, es nem szeretne sem a Realba, sem az erdeklodo Olasz csapatokba igazolni.

Menjen csak, en nagyon, de nagyon nem szeretnem az Inter kozeleben sem latni...
Soha nem lattam benne semmit, rettentoen tulertekeltnek tartom, es erthetetlen szamomra mit latnak benne "top" csapatok.
Én sem vágyom egy újabb juventinora,de azért Allegri technikájába hasznos volt.
Robotolò ilyen igazi munkásember volt.A juventusba sok új arc érkezett akiket meg be kell építeni.
A Milánban meg egy Morata aki egy fiatal Giroud,de nem tùl kombintaív.A juve annyival okosabb ,hogy tudja ,hogy önmagában sok jò támadò nem elég ha nincs minőségi középpálya mögôttük.
PellerG

Rabiotról felesleges beszélni is.
Egyrészt nem fogunk neki 9-10 millió fizut adni, ő meg ez alatt nem fog aláírni, másrészt tele a középpályánk már most is.
interfan

Marotta:
Martinez szerzodes hosszabbitasa kesz, hivatalosan is bejelentjuk amint visszater a nyaralasbol.
Szinte teljesen megerositettuk a tavalyi keretet, kiegeszulve olyan jatekosokkal mint Taremi es Zielinski.

Gudmundsson?

Nem opcio szamunkra.
Minosegben, es mennyisegben is teli van a tamado szekcionk.

U23 csapat?

Az Internel sajnos olyan strukturalis problemak vannak, amit surgosen meg kell oldani.
Az uj tulajdonossal vegre erre van lehetoseg, egyutt dolgozunk, hogy ezeket a sulyos hianyossagokat potoljuk, es remeljuk hamarosan eltudjuk inditani az Inter U23-as csapatat.
A 2.szamu csapat nagyon fontos, a Juventusnal en voltam aki letrehozta ezt, es latjuk mekkora erteket is teremtette ezzel a Juventusnal.
interfan

Calciomercato.com szerint az Inter megtette a vegkielegiteses szerzodesbontas ajanlatat Correanak.
2m eurot fizetnenk neki, ha azonnal szerzodesbont.

Sky es Di Marzio szerint Robert Renan ara 20m euro, ez az Internek nagyon sok.
Ezert a Sky szerint ujra eloterbe kerulhet a klubnelkuli R.Rodriguez, akit eddig Marotta es az Oaktree is ellenzett.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2024.07.22. 06:07 Calciomercato.com szerint az Inter megtette a vegkielegiteses szerzodesbontas ajanlatat Correanak.
Fizetünk csak húzzon innen...
Anno sokan írtuk itt ezt, látható volt hogy nem idevaló, de Arna sem.
Engem annyira már nem izgat ha nem igazolunk, együtt maradt a csapat, ez a lényeg.

Sommer
Pavard Acerbi Bastoni
Dumfries Barella Calha Zielinski Dimarco
Lautaro Thuram

Martinez
Darmian DeVrij Bisseck
Buchanan Frattesi Asllani Mkhi C Augusto
Taremi Arna

Carbonit, Satrianot és Agoumét passzoljuk el kölcsönben oda ahol játszanak majd, és annyi.
interfan

mike írta: 2024.07.22. 06:28
interfan írta: 2024.07.22. 06:07 Calciomercato.com szerint az Inter megtette a vegkielegiteses szerzodesbontas ajanlatat Correanak.
Fizetünk csak húzzon innen...
Anno sokan írtuk itt ezt, látható volt hogy nem idevaló.
Arna szintén.
Az a hihetetlen, hogy fizettunk erte 33,3m eurot, ezzel pedig az Inter tortenelmenek valaha volt 9. legdragabb igazolasa.
Elkepeszto...

Ezen kivul evente 6,5m euro a fizetes kiadasa.

Egyszoval eddig Correa kerult az Internek 47m euroba.
Correa = 47m euro, felfoghatatlan.
Fizettunk meg neki egy 2m euros vegkielegitest, eleri majd az 50m-t.

Top 3 kreten uzlet egyike az biztos...
Mondjuk eros a verseny, volt sajnos annyi eszement uzletunk, hogy meg felsorolni is fajdalmas lenne.
interfan

Gazzetta szerint Inzaghi tovabbra is R.Rodriguez akarja, kitart mellette, es ot keri.
Ellenben az Oaktree es Marotta tovabbra is fiatal vedot akar.
Inzaghi ervei a Gazzetta szerint a regiek, Rodriguez rutinos, ismeri a Serie A-t, ismeri a 3 vedos rendszert, es a megfelelo tapasztalat miatt ot akarja Inzaghi.
Válasz küldése