hvmetal írta:Guardiola..tehát jövőre nem akarunk semmit nyerni

Remélem,hogy ezek csak pletykák és az öreg nem kezd megkattanni.Értem én,hogy Messi így könnyebben jönne,de a spanyol nem sokkal jobb,mint Leo.
Capello-őt nagyon rühellem,de fő a siker..
Van Gaal- nagy edző,csak makacs ami nem mindig jó
Mourinho- róla nem kell írni
Boas- akár be is válhat
jelenleg ez az a 4 név akinél a csapat a tavalyi arcát mutathatja kis vérfrissítéssel. Nem akarom Guardilot lehúzni,de nálam ő is egy mtivátor inkább,mint egy taktikai zseni.
Amúgy úgy gondoltam,hogy Leot meghagyhatnánk a kapcsolatai miatt a klubnak. Nem tudom kint,hogy állnak hozzá,de a 2-5utáni taps,buzdítás nem az súgja,hogy mindenki küldené a picsába.Emberileg nagyon sajnálom.
Moratti nyilatkozat esetleg valaki?
Azért Guardiola nem egy Mou, de jó edző. Elég jól össze van rakva a Barca védekezése és az egész csapat. Ott mindenki védekezik, mindenki támad, még Messi is visszatámad, ha elveszít egy labdát és ez sztem Guardiola érdeme.
Messi meg sztem a Barcából fog visszavonulni. 12 éves kora óta ott van, a Barca fizette az orvosi kezeléseit, mert valami betegség miatt nem erősödtek eléggé a csontjai asszem.
Capello-> Őt én se csípem, unalmasabb focit játszat, mint Mou, meg úgy az egész személye irritál.
Van Gaal->Csak rá kell nézni a Bayernre, ők sem a védekezésükről híresek.
A holland nekem azóta unszimpatikus, hogy kicsinálta Rivaldo-t a Barcában.
Ugyanolyan ész nélküli támadófocit a nyomat Bayernnel , mint Leo.
Mou-> Rá az esély egyenlő a 0-val, hogy visszajön. Kijelentette, hogy a PL-be akar menni a Real után.
Villas Boas->Azért sztem nem lehet rossz edző. Évekig Mou mellett tanulta az edzősködést és Porto mutatói igen jók. Na és lehet, hogy hozná az egyik nagy kedvencemet Hulk-ot.
1. Porto 25 23 2 0 58–9 +49 71
58 meccsen csak 9 gólt kapni az nem semmi. Legalább Villas Boas tudja, hogy kell szervezetten védekezni, nem úgy mint Leo.
Leo-t meg maximum játékosmegfigyelőnek hagynám meg vagy másodedzőnek. Sztem ő még taktikailag nagyon éretlen ahhoz, hogy egy Inter kaliberű csapatot irányítson. Stabil védekezés és szervezettség nélkül nem lehet eredményt elérni.
Forza Inter!!!