Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2026.09.05. 20:30
Nyilván ilyenkor mem szabad senkit elővenni,de Sucicnak reméljük lesz sokkal jobb meccse.
Igen. Pont azt mondtam a félidő előtt, hogy Sucic-nak tavaly is voltak szar meccsei de a mai az valami kritikán aluli. :?
Persze ennél ő jóval többet tud. ;)
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Én azért a vezetőség helyében elbeszélgetnék egy-két játékossal pl. Barella és Bastoni, hogy hogyan is kellene egy meccshez hozzáállni.
-Bastoninak a tavalyi Juve elleni meccs nem volt elég ahhoz, hogy bár jogosan fetrenget az arcracsapás után de ne fetrengjen már 3-4 percet? Ha fél percnyi fetrengés után nem adnak pirosat az embernek 3-4 perc után sem fognak az egyetlen dolog amit elért ezzel az az, hogy 10 emberrel kellett játszanunk amíg vissza nem jött a pályára.
-Barella is egyből elkezdett hisztizni ahogy elérte a Nápoly játékosának a kezét a labda holott ha folytatja a játékot valószínű Ő érte volna el a labdát és megpróbálhatott volna kihozni belőle egy helyzetet.
0-2 után nagyon dühös voltam ezekre a szitukra viszont így utólag nézve ez most belefért pedig a Barellás hiszti utáni nápolyi támadásból Barella hibájából kaptuk az első gólt.
Valaki magyarázza már el nekik, hogy ne a bírókkal foglalkozzanak hanem a labdával ha lehetséges.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Amilyen szarok is voltunk a meccsen, a sokak által kiemelt Pazza Inter megvolt, és hát az argentin vér hajtja ebben, de Lautaro nagy gólőrömei.zsenialosak :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Jones nagy erősítés lesz. Fontos, hogy így nyertünk, mert látták a srácok, hogy ha nem figyelnek baj van, viszont a fordítás és a vele járó momentum sokat segíthet a folytatásban. Nem értem miért nem tud összeállni a védelem és miért tudnak így megfutni minket. Diouf előtt is le a kalappal, Martinez jól védett és magabiztos volt, Lautaro meg talán ettől formába lendül. Lobotka kezezése amúgy hogyan nem volt tizenegyes? Azt hittem testéről pattant, de nem.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Az biztos, hogy Barella jó ideje többet foglalkozik pofázással (nemcsak a bírónak, hanem saját csapattársaknak is), mint ami normális lenne. Ez csak azért zavar, mert szerintem benne sokkal több van, illetve alappillére a csapatnak.

J. Martinezt is megdícsérném a két kapott gól ellenére, többször is jól jött ki, kézzel szerintem kifejezetten jó, illetve most lábbal is biztosabbnak tűnt, a gólokról nem igazán tehetett.

Remélem Augusto taktikai okokból jött be, és Dimarco nem szerzett valami sérülést.

Bár reméltem, nem gondoltam 0-2nél, hogy meg fogjuk fordítani, de grat a csapatnak és Chivunak. Igaz, ha úgy játszunk, mint az első 12 percben vagy 0-2 után, akkor lehetett volna sima is. De mi az ilyen meccseket szeretjük.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A védekezésben volt blackout és sajnos még becsúsznak hibák,de azért most is eljutottunk 29 gólig és 3.19-és XG-ig.Lehet lesznek majd ilyen sok gólos meccseink szóval J.Martinez is készülhet a kapuban,hogy lesz dolga bőven.Összesgében szerintem így is megérdemeltük a győzelmet.

Mikitarjan pedig lehet mégis visszavonult csak nem szólt senkinek .
3 meccs 0 perc..

Curtis Jones szerintem méltó lehet így a kezdő posztra viszont ,Stones meg pont csalódott lehet az eddig kapott játekpercekért.
Cupi

sly89 írta: 2026.09.05. 20:57

Remélem Augusto taktikai okokból jött be, és Dimarco nem szerzett valami sérülést.

91. perces Lautaro győztes gól után úgy sprintelt ünnepelni az oldalvonal mellett, hogy meglepne ha sérülés miatt jött volna le. ;)
Festa

Unpopular opinion :
Esposito továbbra is csak csereként hasznos ,mert komolyabb csapatok ellen kevés a labdamegtartás meg a fizikai erő .A végén amikor LM-MT-AYB volt a pályán akkor nyilván már fáradtabb Napoli ellen kellett valamit villantani,de ettől még Esposito akkor tud igazán érvenysülni ha a kapu elé szögezzük az ellenfelet.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Pio-nak volt ma is lehetősége, csak nem lett belőle gól. Viszont, ha tizit fújt volna a spori, ahogyan kellett volna, egyből hasznosabbnak tűnne.
Nekem egyedül Sucic nem ütötte meg ma a szintet, de "fáradtságot", nem csak rajta látni.
Új kapusért akármennyit sírt a szám, Martinez eddig rendben van.
Dioufnak is voltak szép megmozdulásai. A meccs elején több kulcspassza is volt, és egy remek kapáslövése. Akkor nagyot védett a nápolyi kapus.
Utólag lehet mondani, hogy a győzelmet nem kell magyarázni, de a meccset egyébként magunknak tettük nehézzé.
MLK

Lehet tök hülyeséget kérdezek, de mintha Calha egyik gólját vizsgálták volna, valamelyik előző meccsen, hogy a kapus látta-e őt a lövés pillanatában. Van erre valami szabály? Hojlund találatánál Martineznek sok sansza nem volt.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

MLK írta: 2026.09.05. 23:14 Lehet tök hülyeséget kérdezek, de mintha Calha egyik gólját vizsgálták volna, valamelyik előző meccsen, hogy a kapus látta-e őt a lövés pillanatában. Van erre valami szabály? Hojlund találatánál Martineznek sok sansza nem volt.
Első meccsen a Monza ellen volt. Bisseck lesen volt, talán meg is pattant a labda rajta...De Bruyne gólja is az első fordulóban kérdőjeles volt, Alajbegovic pedig lehet szabálytalankodott 1-0-nál a Juventus Parma meccsen... Az összes ítéletnél a nagyobb kluboknak kedveztek...
Vannak szabályok de semmit nem érnek mert az összes bíró másképp alkalmazza ezért is van annyi botrány a bajnokságban...
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

MLK írta: 2026.09.05. 23:14 Lehet tök hülyeséget kérdezek, de mintha Calha egyik gólját vizsgálták volna, valamelyik előző meccsen, hogy a kapus látta-e őt a lövés pillanatában. Van erre valami szabály? Hojlund találatánál Martineznek sok sansza nem volt.
Ez hogy jön Hojlund góljához? Csak leshelyzet esetén lehet kérdés, hogy a lesen tartózkodó játékos takarhatta-e a lasztit a kapus szemszögéből. Ha igen, akkor az a gól érvénytelen (elvileg) a lesállás miatt.
A mai Hojlund gólnál semmi ilyesmi nem merül fel, mert senki nem állt lesen.
Feltéve persze, ha erre gondoltál.
Cupi

Cupi írta: 2026.08.22. 21:10
interfan írta: 2026.08.22. 21:09
Remeljuk hamar formaba lendul.

Jovoheten Cagliari-Inter, majd utanna:

Szeptember 5: Inter-Napoli
Szeptember 8/9: BL ligaszakasz elso meccs
Szeptember 14: Inter-Udinese
Szeptember 19: Roma-Inter
Ha tippelnem kellene a Napoli ellen megérkezik. ;)
Örülök, hogy ez a tippem bejött mert kellettek már nagyon a Martinez gólok. ;) Szerintem neki is jót tett.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Végre sikerült begyalulni az ellenfelet a meccs végére, ez már nagyon hiányzott…az egyetlen hiányérzetem, hogy a hülye statisztika miatt most nem lehet elővenni Chivut, hogy a nagyok ellen nem tud meccselni.
MLK

Atosz írta: 2026.09.06. 00:29
Ez hogy jön Hojlund góljához? Csak leshelyzet esetén lehet kérdés, hogy a lesen tartózkodó játékos takarhatta-e a lasztit a kapus szemszögéből. Ha igen, akkor az a gól érvénytelen (elvileg) a lesállás miatt.
A mai Hojlund gólnál semmi ilyesmi nem merül fel, mert senki nem állt lesen.
Feltéve persze, ha erre gondoltál.
Csak annyira gondoltam, hogy teljes takarásból érkezett a lövés, így kvázi Martineznek esélye sem volt.
MLK

Anonym alkesz írta: 2026.09.06. 00:08

Első meccsen a Monza ellen volt. Bisseck lesen volt, talán meg is pattant a labda rajta...De Bruyne gólja is az első fordulóban kérdőjeles volt, Alajbegovic pedig lehet szabálytalankodott 1-0-nál a Juventus Parma meccsen... Az összes ítéletnél a nagyobb kluboknak kedveztek...
Vannak szabályok de semmit nem érnek mert az összes bíró másképp alkalmazza ezért is van annyi botrány a bajnokságban...
Köszönöm
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Kint voltam a meccsen, es hat amiert sokan megszerettuk ezt a csapatot, azt a bizonyos "pazza" erzest teljes egeszeben ujra megkaptam.
(Hasonlo nagy elmeny volt a Monzai F1 latogatosom, ahol egy zsenialis verseny volt tegnap)

Hangulat nagyon jo volt, a stadionban is mindig libabor, de ugy eleve is a szurkolok kozott.
Nincs is igazan kerdes odakinn, hogy ki is lesz a bajnok.
Persze az Inter szurkolok hatartalan optimizmusa, dehat azert van is ebben most valami.
Mindig jo erzes azt latni, hogy egy meccs mennyire megtudja mozditani a varost, es az Intet szurkolokat.
Orom volt az egeszet ujra atelni.

Meccs nem volt jo, es valahol azt nem erti az ember, hogy 55 percig mit csinaltunk, es megis mit akartunk ettol a meccstol.
Siman nyerheto meccs volt, de valahogy nem igazan akartunk.
Nagyon feltem tole, hogy megint jon egy "rangado" es elszorakozzuk.
De jott egy forditas, ami az egesz stadionban oriasi erzelmeket valtott ki a szurkolokbol.
Martinez nelkul nincs Inter, ez tegnap is kiderult. Nem csak a jateka, hanem a jelenlete, az hogy ott van a palyan mar az is elkepesztoen szamit.
Ahogy a kozkedvelt szo tartja, igazi "leader".

Nagyon az elejen vagyunk, es nem is a pontok miatt, de lelektanilag fontos gyozelem lehet ez.
Erot es onbizalmat adhat a Real es a Roma meccsekre, amikbol ha szinten jol kijovunk, akkor hatha vegleg magunk mogott hagyjuk ezt a "nagy meccses" temat.

En kepesnek erzem ezt az Intert Madridban nyerni, ez a Real most foghato.
Dehat ne legyen az ember telhetetlen, egy X is elfogadhato szamomra.
Nekem egy a lenyeg, ne kapjunk ki, de szerintem kepesek vagyunk kedden nyerni is.
Hajra.
Lesz szerencsem a Real-Inter meccset is eloben latni a Bernabeuban, remelem hasonlo izgalmakat tartogat majd az a meccs is mint a Napoli elleni.

Ertekelesek:

- Sportmediaset:

L.Martinez 7,5
Dimarco 7
J.Martinez 6,5
Bisseck 6,5
Diouf 6,5
Thuram 6,5
Augusto 6,5
Bastoni 6
Akanji 6
Calhanoglu 6
Zielinski 6
Esposito 6
Jones 5,5
Barella 5
Sucic 5
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Dimarco állapotáról vannak-e már friss hírek ?
Cupi

Nálam Stones és Jones is kezdene holnap. Mindkettőnek volt része már nagy meccsekben és pont az ilyeneken tudnak bizonyítani. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.09.07. 09:39 Nálam Stones és Jones is kezdene holnap. Mindkettőnek volt része már nagy meccsekben és pont az ilyeneken tudnak bizonyítani. ;)
Ugyanezt gondolom en is, remelem most Chivu erdemben valt par helyen.
Vedelembe erdemlne lehetoseget Stones, valamint a kozeppalyara meg johetne Jones.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Spenceről van vmi információ? Tudtommal még egy percet sem játszott, pedig Dumfries pótléknak érkezett. Sérült?
Amúgy én is kint voltam, a kisebbik fiamnak, aki 5 éves ez volt az első meccse (a 8 éves már klubtag is :)). Magával ragadta a hangulat, a végén úgy ordított, hogy az olaszok le is pacsiztak vele. :D
interfan

möszi írta: 2026.09.07. 10:14 Spenceről van vmi információ? Tudtommal még egy percet sem játszott, pedig Dumfries pótléknak érkezett. Sérült?
Amúgy én is kint voltam, a kisebbik fiamnak, aki 5 éves ez volt az első meccse (a 8 éves már klubtag is :)). Magával ragadta a hangulat, a végén úgy ordított, hogy az olaszok le is pacsiztak vele. :D
Orulok hogy nem voltam egyedul innen a forumrol a meccsen. :)
Elkepeszto hangulat volt a vegen, ez biztosan mindekit magaval ragad egy eletre.

Spence kapcsan Chivu ezt mondta 3 napja:

"Visszakell nyernie a formajat es eronletet. Amikor majd keszen all, akkor palyara lephet."

Ez pedig a hir volt rola elotte:

"Spence nem serult, es nem serules miatt nincs a keretben.
Tobbiekhez kepest jelentosen elvan maradva az eronlete.
Ezert idore van szuksege, hogy a elerje a megfelelo eronleti szintet, es format.
Nincs ok a panikra, lehetseges hogy csak a Roma elleni meccsen debutal, ezaltal a Napoli-Real-Udinese meccseket is kihagyja.
Fugg attol, hogy az eronleti allapota mikent javul."
Festa

Nagy a keret.Spence gyakorlatilag meg se érkezett.
Provedel 0 perc ...Vajon tudta,hogy csak padra jön?
Mikitarjan gyakorlatilag előrehozott nyugdíját tölti.0 perc
Sztankovics Jr pedig csak az első meccsen játszott pár percet.
Lehet jobban járt volna ha kölcsönbe megy valahova.
Stones pedig szerintem mindenképp több játéklehetőséget várt.

Persze ahogy Dimarconak fájt a lába így bármikor itt is kieshet valaki,de Chivunak azért fel van adva a lecke.
matyinter

Az bakker egy vicc, hogy a Tv nem adja a meccset holnap, hanem helyette Porto-City lesz... Én nem vagyok hajlandó RTL pluszt fizetni, marad a stream...
interfan

matyinter írta: 2026.09.07. 13:57 Az bakker egy vicc, hogy a Tv nem adja a meccset holnap, hanem helyette Porto-City lesz... Én nem vagyok hajlandó RTL pluszt fizetni, marad a stream...
TV adna, csakhat a valasztasi jog az RTL-e.
Igy amit az RTL kivalaszt, azt nem adhatja mas.
Magyarul egyes egyedul az RTL miatt nem adja a Sport TV a meccsunket.

Egyebkent pont ezert csinalja ezt az RTL, hogy te is, es mindenki mas fizessen elo.
matyinter

interfan írta: 2026.09.07. 14:17
matyinter írta: 2026.09.07. 13:57 Az bakker egy vicc, hogy a Tv nem adja a meccset holnap, hanem helyette Porto-City lesz... Én nem vagyok hajlandó RTL pluszt fizetni, marad a stream...

Egyebkent pont ezert csinalja ezt az RTL, hogy te is, es mindenki mas fizessen elo.
Persze, én ezt tudom, de kapják be, ezzel manapság, hogy streaming szolgáltatás, már a Netflixet is lemondtam, ha van ingyen megoldás, nem a párezer forint miatt, hanem elvből... És kitűnő HD streamek vannak, illetve általában az angol kommentátorok még élvezhetőbbek is, persze nagy tévén jobb nézni, mint számítógépen, de hát ez van :D
interfan

matyinter írta: 2026.09.07. 14:31

Persze, én ezt tudom, de kapják be, ezzel manapság, hogy streaming szolgáltatás, már a Netflixet is lemondtam, ha van ingyen megoldás, nem a párezer forint miatt, hanem elvből... És kitűnő HD streamek vannak, illetve általában az angol kommentátorok még élvezhetőbbek is, persze nagy tévén jobb nézni, mint számítógépen, de hát ez van :D
Teljesen megertelek.
Sajnos a manapsag mar minden csak erre megy ra.
Fizess elo itt, fizess elo ott, fizess mindenre, es akkor majd jo lesz.
möszi

interfan írta: 2026.09.07. 14:33
matyinter írta: 2026.09.07. 14:31

Teljesen megertelek.
Sajnos a manapsag mar minden csak erre megy ra.
Fizess elo itt, fizess elo ott, fizess mindenre, es akkor majd jo lesz.
Én a TV-előfizetésemen spórolok, helyette inkább streaminget fizetek, de persze érthető a te verziód is. Mindenesetre ez nem magyar sajátosság. Az USA-ban pl. azért választottam a Walmart+ tagságot, mert ahhoz nemcsak ingyenes kiszállítás, hanem Paramount+ is járt, ami kizárólagosan közvetítette BL/EL meccseket és olasz bajnokikat. Kizárólag streamen... Megjegyzem, havi 10 dollár lett volna, a TV+internet előfizetésem meg 200 dollár volt, szóval arányaiban ott ez olcsóbb opció, mint a sima TV. Olaszoknál is előfizettem, mert a Dazn adta az összes meccsünket, és nem érte meg a TV előfizetés az olasz szappanoperák miatt. :) Ráadásul ha utaztam, akkor tableten nézhettem/visszanézhettem a meccseket, amit most már itthon is lehet. Sokszor nem érek rá megnézni élőben a meccset, így viszont este/másnap reggel kényelmesen, felvételről tudom, egyébként jó minőségben utánanézni. Szóval nekem ez pl. tetszik, mert rugalmasságot ad, de mondom, nem rábeszélni akarlak az előfizetésre. :)
interfan

Mazzola írta: 2026.09.07. 09:32 Dimarco állapotáról vannak-e már friss hírek ?
Real meccset kihagyja, nem utazik a csapattal.
Ha minden jol megy, akkor az Udinese ellen mar visszaterhet.

https://www.fcinter1908.it/news/infortu ... convocato/

Helyen a "jolly-joker" Augusto kaphat szerepet a kezdoben.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.09.07. 15:45

Szerintem ezzel el is dőlt a meccs, ez még Dima-val sem lenne egyszerű. De őszintén szólva nem is várok túl sokat ettől a meccstől. Nem az első fordulóban, Madridban kell megmutatni, hogy mire lehetünk képesek idén. Nyilván, azért egy nagyobb zakóba ne szaladjunk bele, de ennél a madridi meccsnél a szezon jelenlegi szakaszában szerintem fontosabb a következő 2 bajnoki.
interfan

Baggio85 írta: 2026.09.07. 19:38
interfan írta: 2026.09.07. 15:45

Szerintem ezzel el is dőlt a meccs, ez még Dima-val sem lenne egyszerű. De őszintén szólva nem is várok túl sokat ettől a meccstől. Nem az első fordulóban, Madridban kell megmutatni, hogy mire lehetünk képesek idén. Nyilván, azért egy nagyobb zakóba ne szaladjunk bele, de ennél a madridi meccsnél a szezon jelenlegi szakaszában szerintem fontosabb a következő 2 bajnoki.
Tovabbra sem tartom verhetetlennek ezt a Realt.
Szerintem boven van eselyunk holnap.
Nem azt mondja senki, hogy kotelezo a gyozelem, de azt igen, hogy nem lehetetlen nyerni.
Nekem egy a lenyeg, ne kapjunk ki.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

2:2-t latok ha becsukom a szemem
MLK

Középpályán erős emberhiányban lesz a real, legalábbis ezt olvastam valahol. Silva és Camavinga eltiltott, Tchouameni pedig sérült. (lehet, hogy nem jó a felsorolásom, így emlékszem). A lényeg, ha csak Valverde lesz egyedül a középpályán bevethető, azt jó lenne kihasználni.
möszi

R9. írta: 2026.09.07. 20:45 2:2-t latok ha becsukom a szemem
Akkor csukott szemmel “kettős látásod” van. :) Bocs, képtelenség volt kihagynom… :D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.09.07. 19:47 Tovabbra sem tartom verhetetlennek ezt a Realt.
Nem azt mondja senki, hogy kotelezo a gyozelem, de azt igen, hogy nem lehetetlen nyerni.
Szerintem sem verhetetlen a Reál, viszont a meccs toronymagas esélyese. Bukiknal Reál 1.6x, döntetlen 4,5x, Inter 5x.
Én egy hajtós, vagány Intert szetetnék látni. Ez az egyetlen elvárásom holnap.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

MLK írta: 2026.09.07. 22:48 Középpályán erős emberhiányban lesz a real, legalábbis ezt olvastam valahol. Silva és Camavinga eltiltott, Tchouameni pedig sérült. (lehet, hogy nem jó a felsorolásom, így emlékszem). A lényeg, ha csak Valverde lesz egyedül a középpályán bevethető, azt jó lenne kihasználni.
Plusz Arda Güler is eltiltott.
interfan

cuchu11 írta: 2026.09.07. 23:03
interfan írta: 2026.09.07. 19:47 Tovabbra sem tartom verhetetlennek ezt a Realt.
Szerintem sem verhetetlen a Reál, viszont a meccs toronymagas esélyese. Bukiknal Reál 1.6x, döntetlen 4,5x, Inter 5x.
Én egy hajtós, vagány Intert szetetnék látni. Ez az egyetlen elvárásom holnap.
Ez igy van, de tavaly ettol meg nagyobb eselyesek voltunk a Bodo ellen.
Inter: 1.24X
dontetlen: 7.25X
Bodo: 10.00X

Megis a Bodo nyert.
Szoval egy meccsen barmi lehet, hiaba a toronymagas eselyes barmelyik csapat is.
Raadasul en kozel sem erzek akkora kulonbseget a ket csapat kozott, mint volt pl par eve.
Fuggetlenul attol, hogy a Realnal sztar sztar hatan van, es majdnem 500m euros a fizeteskeretuk, ami aztan mindenkihez kepest extra sok es kiemelkedo.
(Real 465 millio vs Inter 165 millio)
Dehat azt is lathattuk, hiaba a sztarok, hiaba a vilagrekord fizeteskeret, sokra nem mentek vele.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.09.08. 05:59 Ez igy van, de tavaly ettol meg nagyobb eselyesek voltunk a Bodo ellen.
Inter: 1.24X
dontetlen: 7.25X
Bodo: 10.00X

Megis a Bodo nyert.
Szoval egy meccsen barmi lehet, hiaba a toronymagas eselyes barmelyik csapat is.
Raadasul en kozel sem erzek akkora kulonbseget a ket csapat kozott, mint volt pl par eve.
Fuggetlenul attol, hogy a Realnal sztar sztar hatan van, es majdnem 500m euros a fizeteskeretuk, ami aztan mindenkihez kepest extra sok es kiemelkedo.
(Real 465 millio vs Inter 165 millio)
Dehat azt is lathattuk, hiaba a sztarok, hiaba a vilagrekord fizeteskeret, sokra nem mentek vele.
Jól van. Felőlem nyugodtan nyerhetünk, nincs ellenemre. 8-)
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Tudtok berakni valami használható stream-et? Rettentő hálás lennék érte :thumbup:
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Szégyen amit a védelmünk csinál minden meccsen. Nem igaz hogy nem rakjuk Stonest be középre, ennél nem lehet rosszabb.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Mi elbalfaszkodtuk a helyzeteinket, a Real meg egy ajándéklabdából gólt lő. Jones ezt szépen összehozta. Még mindig nem értem, hogy mit keres a kezdőben. Egy középszerű iparos, semmi több.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Semmivel nem jobb a Real, ők belőttek az ajandek labdat, mi nem.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Egy kapuralövés egy gól. Annyira tipik mi.
sly89

Hassel1984 írta: 2026.09.08. 20:04 Tudtok berakni valami használható stream-et? Rettentő hálás lennék érte :thumbup:
Acestreamet letöltöttem, azon keresztül az itteni linkekből szemeztem (van webes verzio is)
https://livetv.sx/enx/eventinfo/3990412 ... rid_inter/

Védelem (és közpéppályás védekezés) katasztrófa, mint mindig.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

HerfortBalazs írta: 2026.09.08. 21:22 Semmivel nem jobb a Real, ők belőttek az ajandek labdat, mi nem.
2:0, nem értem miért Akanji kezdett…
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Gyönyörűen megverjük ma magunkat eddig... Komolyan mi a f*Szt kell ennyit tökölni a hátra meg oldal passzolgatással??? Kabaré...
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Hát ez így nem néz ki jól.
sly89

Martinez elég lett volna ha szögletre pöcköli. Egyébként mindenki pontatlan, mint akiknek tele van a gatyájuk.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Nah komolytalan csapat vagyunk mi a BL-hez.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tanulópénznek nagyon jó ez a meccs, de úgy játszunk, mint egy kiscsapat: lelkesen, elől kihagyva mindent, hátul meg hibát hibára halmozva.
Válasz küldése