Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A "kérdés" még mindig aktuális...

LINK??? :P

Köszi.
internaZIOnaLe

internaZIOnaLe

3. Perc.

Lucas bomba... Skrini elkésett..

1-0
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Kíváncsian várom, hogy az Inter részéről ki fog gólt (gólokat?) szerezni...

FORZA INTER!!!
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Gagliardini mit keres még mindig Inter mezben?
A gólt is miatta kaptuk!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Fú, Esposito de szépen ugratta ki Sensit... :)
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Komolyan Sensi lett az egyik kedvencem. És nem csak a gólja miatt. 8-)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Ez a Sensi jo vetelnek tunik eddig, nem hiaba Xavi a peldakepe remelem jatekban is hasonlo lesz :D
internaZIOnaLe

Nehogy a végén Sensi nagyobb durranás legyen mint Barella. :twisted:

Amúgy én nem hoznek más kozeppalyast már. Sensi, Barella, Brozo az alap kezdő... Mögöttük Gag, Vecino.. meg építsünk be egy ifit

Az első 20 perc után amúgy egész tűrhető a produktumunk
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

internaZIOnaLe írta: ↑2019.08.04. 16:56 Nehogy a végén Sensi nagyobb durranás legyen mint Barella. :twisted:

Amúgy én nem hoznek más kozeppalyast már. Sensi, Barella, Brozo az alap kezdő... Mögöttük Gag, Vecino.. meg építsünk be egy ifit

Az első 20 perc után amúgy egész tűrhető a produktumunk
Pontosan, meg a vegen Sensi nagyobb jatekos lesz, mint a legnagyobb tehetsegnek kikialtott Barella.

Felkeszules legkiemelkedobb jatekosa Sensi, nagyon egyben van a srac.

Teljesen felesleges, es egyben hulyeseg lenne egy Vidalt hozni ele...

Barella-Brozovic-Sensi

Pad:
Vecino-Gagliardini-Agoume

En ezt siman alairnam.

Abszolult biztatoak vagyunk eddig ma is, mint az egesz felkeszules soran.
interfan

Kozben ket csere:

Esposito-Politano
Gag-Barella

Igy allunk fel a 2.felidore:

Handa
D'Ambrosio-DeVrij-Skriniar
Candreva-Barella-Brozovic-Sensi-Dalbert
Politano-Perisic
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta: ↑2019.08.04. 16:56 Ez a Sensi jo vetelnek tunik eddig, nem hiaba Xavi a peldakepe remelem jatekban is hasonlo lesz :D
Csak ne ő legyen az új Gagliardini..
Dalbert még mindig itt van.
tabi.csaba

Mennyivel jobb a játékunk,hogy nem kell a "köcsögnek" ívelgetnünk!
Mennyivel több támadás fut!
Érdekes
interfan

Ujabb cserek:

Perisic-Puscas
Dalbert-Dimarco
Skriniar-Pirola
tabi.csaba

Brozovic hogy sprintel hátra fele a 80. percben! Alázat!
interfan

Nem csak a jatekkepe, a statisztika is mellettunk van.

Kapuralovesek:

4-7 nekunk

Kaput eltalalo lovesek:

1-3 nekunk
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Hihetetlen h ezzel a 0 kezdovel a juve ellen es a spurs ellen is helyt alltunk
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

tabi.csaba írta: ↑2019.08.04. 17:37 Mennyivel jobb a játékunk,hogy nem kell a "köcsögnek" ívelgetnünk!
Érdekes
Azt hiszem neked az utóbbi 2 hónap karácsony volt. Ha a végén le is lép Icardi akkor pezsgőt bontasz? :D
interfan

R9. írta: ↑2019.08.04. 17:56 Hihetetlen h ezzel a 0 kezdovel a juve ellen es a spurs ellen is helyt alltunk
PSG-t es a MU-t kihagytad.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Azért látszik Conte munkája az elmúlt hetek alapján. Érezni, hogy a játékosok tisztelik és követik. A legnagyobb erősítésünk, én úgy gondolom. Aztán Sensi. :)
interfan

FcInternews:

- Top:

Sensi
DeVrij
Candreva

- Flop:

Perisic
Skriniar
Politano
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Sensi tényleg nagyon pengének tűnik egyelőre, de szerintem felkészülési meccsek alapján nem szabad annyira megítélni, hogy ki mire lesz képes, sem a a csapatok formái miatt, sem azért mert itt nincs nyomás.
Emlékezzünk vissza amikor Borja megérkezett anno, mondhatni világklasszis teljesítményt nyújtott a felkészülés alatt, mindenki oda meg vissza volt tőle, hogy ő lesz a mi Pirlonk, aztán láthattuk mi lett belőle. (Plusz a játékunk is tök bizalomgerjesztő volt, kb egy tétmeccsünk sem volt utána a Kopasz alatt, ami olyan kombinatív elemeket tartalmazott volna)
Szóval szerintem necces lenne nekivágni a szezonnak a mostani kp sorral, túl sok a kérdőjeles arc, még Barellat se vegyük készpénznek úgy gondolom.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

alwin91 írta: ↑2019.08.04. 17:59
tabi.csaba írta: ↑2019.08.04. 17:37 Mennyivel jobb a játékunk,hogy nem kell a "köcsögnek" ívelgetnünk!
Érdekes
Azt hiszem neked az utóbbi 2 hónap karácsony volt. Ha a végén le is lép Icardi akkor pezsgőt bontasz? :D
Lassan már ott tartunk, hogy mindenki pezsgőt bont, csak lépjen már le :lol:
Festa

ricsinter írta: ↑2019.08.04. 18:41 Sensi tényleg nagyon pengének tűnik egyelőre, de szerintem felkészülési meccsek alapján nem szabad annyira megítélni, hogy ki mire lesz képes, sem a a csapatok formái miatt, sem azért mert itt nincs nyomás.
Emlékezzünk vissza amikor Borja megérkezett anno, mondhatni világklasszis teljesítményt nyújtott a felkészülés alatt, mindenki oda meg vissza volt tőle, hogy ő lesz a mi Pirlonk, aztán láthattuk mi lett belőle. (Plusz a játékunk is tök bizalomgerjesztő volt, kb egy tétmeccsünk sem volt utána a Kopasz alatt, ami olyan kombinatív elemeket tartalmazott volna)
Szóval szerintem necces lenne nekivágni a szezonnak a mostani kp sorral, túl sok a kérdőjeles arc, még Barellat se vegyük készpénznek úgy gondolom.
Nem csak Spalettinél hanem az egész Icardi korszakban egy taktikánk volt.
Persze Spaletti amikor tavasz volt akkor is ugyanezt az egy taktikát játszotta csak Lautaro volt elől.
Perisic vagy Politano csak kényszermegoldás csatárként.Ezért kell Lukaku mellé valaki.
Reméljük ezen a héten lesz változás és végre eldőlnek a nagy kérdések.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Festa írta: ↑2019.08.05. 09:52
ricsinter írta: ↑2019.08.04. 18:41 Sensi tényleg nagyon pengének tűnik egyelőre, de szerintem felkészülési meccsek alapján nem szabad annyira megítélni, hogy ki mire lesz képes, sem a a csapatok formái miatt, sem azért mert itt nincs nyomás.
Nem csak Spalettinél hanem az egész Icardi korszakban egy taktikánk volt.
Persze Spaletti amikor tavasz volt akkor is ugyanezt az egy taktikát játszotta csak Lautaro volt elől.
Perisic vagy Politano csak kényszermegoldás csatárként.Ezért kell Lukaku mellé valaki.
Reméljük ezen a héten lesz változás és végre eldőlnek a nagy kérdések.
Ezt arra értettem amúgy, hogy a mostani jó játékot is helyén kell azért kezelni, mert anno amikor Spalletti megérkezett, az első felkészülése alatt voltak kimondottan bíztató elemek a játékban, aztán tétmeccseken ez egyáltalán nem köszönt vissza.
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Nektek ez jó játék volt? Én a második félidő elején csatlakoztam be, és a 75. perc környékén ki is nyomtam a stream-et, mert teljesen veszélytelenek voltunk a kapura. Viszont Dalbert meg Candreva egész jó volt...
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Ja és ugyanúgy egyfolytában szélről ívelgettünk... :)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Interfan84 írta: ↑2019.08.05. 10:51 Nektek ez jó játék volt? Én a második félidő elején csatlakoztam be, és a 75. perc környékén ki is nyomtam a stream-et, mert teljesen veszélytelenek voltunk a kapura. Viszont Dalbert meg Candreva egész jó volt...
Én az eddigi játékunkhoz hasonlítom a mostanit. Ami nálam szembetűnő, hogy eddig minden felkészülési meccsünkön már az ellenfél térfelén meg akarjuk szerezni a labdát. Aggresszíven letámadjuk már a kapust is, és ez nagy százalékban bejött. A támadásépítésnél szinte mindig megy középen labda, ami eddig nem volt jellemző, hiszen kiadtuk szélre, és vagy jött beadás vagy nem. Most nem elsődleges beadni, mert rengeteg keresztlabda megy az egyik szélsőtől a másikig. Labdakihozatalnál szinte mindig középről indultunk, de nem úgy, hogy felíveltük a labdát a csatárra, aki visszafejelte, hanem itt is támadást építettünk, és nagyon kevés labdát vesztettünk. Ha labdát vesztettünk, azt is egyéni hibából, ami sokkal jobb, mint ha taktikai hibából történne. A beadásaink szélről nem az oldalvonalról fejre irányultak, hanem a tizenhatoson belül és lábra, az érkező csatár felé. A gólunk is középen jött, egy gyors 3 passzos támadásból. Emellett Sensi egy akkora kapufát rúgott, hogy öröm volt nézni, kb 20 méterről. És ami nagyon tetszett, hogy hátrafelé tényleg csak kényszerhelyzetben passzoltunk, sok egyéni megindulás volt középen.
Ami negatívum, legalábbis nekem félelmetes, hogy a szélek egyelőre nagyon szabadon vannak, szinte egyből el tud jutni bárki a 16-osunkig. De ezt felfoghatjuk úgy is, hogy erre akarjuk kényszeríteni az ellenfelet, mert bent 3 jól fejelő játékosunk várja majd a beadásokat.
Ricsinterrel egyetértek, hogy helyén kell kezelni a mostani játékunk, mert én is emlékszem, hogy Spallettivel a felkészülésen ugyanezt láttuk, erre a bajnokikon már jött a tanácstalanság és a beívelgetés és a nézhetetlen játék. Remélem Conténál ez nem lesz így.
Vik87

Hozzászólás Szerző: Vik87 »

Szerintem a kapufát Brozo rúgta:)
Egyetértek a leírtakkal és nekem is volt ilyen benyomásom, hogy kb lerohantak a széleken.. De összességében vannak bíztató jelek,és a gólunk gyönyörű, pofás akció volt.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Vik87 írta: ↑2019.08.05. 12:33 Szerintem a kapufát Brozo rúgta:)
Egyetértek a leírtakkal és nekem is volt ilyen benyomásom, hogy kb lerohantak a széleken.. De összességében vannak bíztató jelek,és a gólunk gyönyörű, pofás akció volt.
Lehet, hogy Brozo rúgta, de Sensit mutatták utána, ahogy fogja a fejét, azért gondoltam, hogy ő volt. Bet365-ön néztem mobilon. :)
interfan

Appianoban a Pro Sesto ellen jatszottuk.
5-1 lett a meccs vege.

Martinez 3, Politano 1, Vecino 1 goljaival.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Lautaronak kéne az Inter új arcának lenni. Beépíteni és bízni benne 4-5 esetleges rosszabb meccs után is.
Ő lehetne az a játékos akire a fiatalok felnéznek mert megharcol a helyéért, és lehetne példakép aki fiatalként meg tud maradni az Internél.
Persze ez szép álom de kicsit bízom benne, hogy az ő esetében nem leszünk vakok.
Vik87

Hozzászólás Szerző: Vik87 »

Janicsár írta: ↑2019.08.05. 22:11 Lautaronak kéne az Inter új arcának lenni. Beépíteni és bízni benne 4-5 esetleges rosszabb meccs után is.
Ő lehetne az a játékos akire a fiatalok felnéznek mert megharcol a helyéért, és lehetne példakép aki fiatalként meg tud maradni az Internél.
Persze ez szép álom de kicsit bízom benne, hogy az ő esetében nem leszünk vakok.
Teljes mértékben egyetértek! Sőt ha új arcokat akarnak akkor ott van mellé Barella is.. Én örülnék Dybalának, de félek tőle kiszorítaná Lautarot, akiben hosszú távon sokkalta nagyobb potenciált érzek.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nem is kerdes, a gond az, hogy uj arcnak olyat akarnak, akinek megvan az a marketingerteke, hogy azonnal felkapja ra a fejet a fel vilag, ha nem az egesz...
ezert nem a sajat embereinkben gondolkozunk mint az Inter uj arca, mert nekik mostmeg nincs meg ez gazdasagi tenyezojuk
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Egyébként kezd az én véleményem is afelé húzni, hogy Lautarot kell beépíteni stabil kezdőnek, elvégre ő a mi TIZESÜNK! :)

Azért ne legyenek kétségeink, nem mi vagyunk Dybala vágya. Elég nagyképű a srác , és a juve majdnem annyira szabadulna tőle mint mi icarditól. ( icardi sajnos nem lesz nagybetűvel írva általam többé :D )

Adott a kérdés, futkossunk egy 2 éve stabilan az árához képest szar teljesítményt hozó Dybala után, aki nagyjából a Barcán és a Realon kívül sehol sem játszana szívesen, vagy Conte a saját varázslatával emelje új szintre azt a Martinezt, aki lassan stabil kezdő lesz a válogatottjában kis túlzással, és mindenki, Messit, Militot stb beleértve elismerően nyilatkozik róla?

Emlékeztek egy bizonyos Coutinhora? Ő sokkal kevésbé játszott jól nálunk egy elég szar érában mint Martinez, azt hittük, jó áron adtuk el, aztán a Liverpoolban megtalálták a posztját , alakítottak a stílusan, kapott egy kis izmot és voilá, kaptak egy komplett játékost. Az , hogy azóta hogy épült le a Barcában más kérdés.

Martinezben sokkal nagyobb lehetőséget látok, mint a Dybala transzferben , főleg , hogy egymást szorítanák ki, ellenben Lukaku abszolút a legjobb alternativa icardi helyett, és a jelen pénzügyi helyzetben szerintem ez a logikus lépés.

Az már más tészta, hogy a fosventus a hónapok óta próbál mindenhol keresztbe tenni nekünk ahol csak lehet, hogy ne haladjanak könnyedén az igazolásaink. Ma az asztalra kell csapni , és leigazolni Lukakut nincs mese, ezzel a juventus is kényszerbe kerülne, mert opcionálisan icardi maradna az egyetlen elérhető és hasznosítható támadó számukra.
Azt tudtuk eddig is , hogy 60-70 körül jelenleg van pénzünk , ha ebből + egy kicsiből abszolváljuk Lukakut, majd a balansz érdekében eladjuk akit eltudunk + az argentin majmot, akkor még beleférhet még egy komolyabb, de nem drága név. Most az , hogy ez Vidal vagy nem , lényegtelen, vele előbbre lennénk egy kicsivel, de nem lennénk hátrébb sem nélküle, és nem is arra a posztra jönne , ami szerintem a legégetőbb.. Valamit a bal szélre kell kitalálni , mert hosszabb távon Asamoah nem lesz elég.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Janicsár írta: ↑2019.08.05. 22:11 Lautaronak kéne az Inter új arcának lenni. Beépíteni és bízni benne 4-5 esetleges rosszabb meccs után is.
Jól látod!!! ;)
Janicsár

Ha valaki tud linket légyszi majd dobja be ide. Köszi!
internaZIOnaLe

Janicsár írta: ↑2019.08.10. 21:07 Ha valaki tud linket légyszi majd dobja be ide. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=hjmwxeO ... Ufh5E4b8RY
Janicsár

Hála és szeretet!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Janicsár írta: ↑2019.08.10. 21:07 Ha valaki tud linket légyszi majd dobja be ide. Köszi!
http://www.realstream.cc/en/player/5d4e ... f1cbfab1bd

amugy mindig a sport365 oldalrol streamelek, altalaban megbizhatoak
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Éljen Kanrépa! Szépen megforgatták. Szegény azt se tudta, milyen rendezvényen van. :D 0-1. Remélem Lazaro kiszorítja, mert nem szeretném többet a kezdőben látni ezt a nyomingert.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez eddig elég sovány.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Hát megmondom őszintén, van ugyan 2 hét a rajtig és 3 a mercato végéig, de azért itt feltűnő bajok vannak még. A két szélső semmit nem tesz hozzá a játékhoz, és ez már a korábbi meccseken is látszott. Nem tudom Lazaro milyen játékos, de tegyük fel, beválik. A másik oldal még akkor is nagyon lyukas. Hosszú távon ez nem fog működni, ha mindent középen erőltetünk.
Valamint, ami elég nagy probléma, hogy Skrininek szemmel láthatóan nem fekszik egyelőre ez a 3 védős rendszer.
Audipower

Skriniarnak nem igazán fekszik ez a 3 védős rendszer. Eddig minden edzőmeccsen gyenge volt, most meg lemaradt Soler-ről, bár Brozo is ahelyett hogy csak bóklászott a környéken, menthetett is volna.
Remélem sikerül Conte-nak összerakni csapatot a bajnoki rajtra(lehetőleg Dybala-val, egy új balszélsővel és a Dzeko,Vidal kettős nélkül :D ) mert ez eddig elég kevés.
Audipower

Remélem ez valami vicc, hogy Martinez-re és Politano-ra, két ilyen alacsony támadóra ívelgetünk. Spalletti szelleme újra kísért. :mrgreen:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Baggio85 írta: ↑2019.08.10. 22:27 Hát megmondom őszintén, van ugyan 2 hét a rajtig és 3 a mercato végéig, de azért itt feltűnő bajok vannak még. A két szélső semmit nem tesz hozzá a játékhoz, és ez már a korábbi meccseken is látszott. Nem tudom Lazaro milyen játékos, de tegyük fel, beválik. A másik oldal még akkor is nagyon lyukas. Hosszú távon ez nem fog működni, ha mindent középen erőltetünk.
Valamint, ami elég nagy probléma, hogy Skrininek szemmel láthatóan nem fekszik egyelőre ez a 3 védős rendszer.
Én bízom Contéban de hogy Candreva meg Dalbert mit keres itt azt nem tudom...és még bízik is bennük....1000x játsszon ott akkor 2 fiatal mint ezek a szerencsétlenek.
Audipower

Cupi írta: ↑2019.08.10. 22:47
Baggio85 írta: ↑2019.08.10. 22:27 Hát megmondom őszintén, van ugyan 2 hét a rajtig és 3 a mercato végéig, de azért itt feltűnő bajok vannak még. A két szélső semmit nem tesz hozzá a játékhoz, és ez már a korábbi meccseken is látszott. Nem tudom Lazaro milyen játékos, de tegyük fel, beválik. A másik oldal még akkor is nagyon lyukas. Hosszú távon ez nem fog működni, ha mindent középen erőltetünk.
Én bízom Contéban de hogy Candreva meg Dalbert mit keres itt azt nem tudom...és még bízik is bennük....1000x játsszon ott akkor 2 fiatal mint ezek a szerencsétlenek.
Egyetértek. Ha Candreva és Dalbert beadásaira leszünk utalva, elég siralmas szezon elé nézünk. A másik, hogy védekezésben sem hozzák ez elvárt szintet.
Fasza, Lautaro megsérült. Remélem nem komoly.
Festa

Lehet Conte jó edző,de Candrevából ő sem csinál focistát..
Ez a mai nagyon gyenge volt.Remélem ebben az is benne van,hogy a Valencia hazai pályán nagyon akar bizonyítani 1 héttel a bajnokság előtt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2019.08.11. 00:25-kor.
Audipower

A tizenegyespárbajokban azért már jók vagyunk. Ami pozitív, hogy van tartása a csapatnak, nehéz helyzetekben sem szarják össze magukat a srácok. Ha Dalbert helyett Dimarco játszana, Candreva helyett Lazaro és jönne még Dybala egész jó lehetne. 3-4-1-2-ben egy Handa;Godin,De Vrij,Skrini;Lazaro,Brozo,Sensi,Dimarco;Dybala;Lukaku,Martinez csapat azért nem lenne rossz.
Vagy ha nem tudnánk leboltolni a wicardi-Dybala cserét, akkor Sensi helyén játszhatna Barella, irányítóban pedig Sensi. Pengés kis játékos, szerintem feküdne neki az irányító poszt is.
interfan

- FcInter1908:

Top:

Sensi
Esposito
DeVrij

Flop:

Barella
Skriniar
Brozovic

- FcInternews:

Top: