LINK???
Köszi.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Pontosan, meg a vegen Sensi nagyobb jatekos lesz, mint a legnagyobb tehetsegnek kikialtott Barella.internaZIOnaLe írta: ↑2019.08.04. 16:56 Nehogy a végén Sensi nagyobb durranás legyen mint Barella.
Amúgy én nem hoznek más kozeppalyast már. Sensi, Barella, Brozo az alap kezdő... Mögöttük Gag, Vecino.. meg építsünk be egy ifit
Az első 20 perc után amúgy egész tűrhető a produktumunk
Azt hiszem neked az utóbbi 2 hónap karácsony volt. Ha a végén le is lép Icardi akkor pezsgőt bontasz?tabi.csaba írta: ↑2019.08.04. 17:37 Mennyivel jobb a játékunk,hogy nem kell a "köcsögnek" ívelgetnünk!
Mennyivel több támadás fut!
Érdekes
Lassan már ott tartunk, hogy mindenki pezsgőt bont, csak lépjen már lealwin91 írta: ↑2019.08.04. 17:59Azt hiszem neked az utóbbi 2 hónap karácsony volt. Ha a végén le is lép Icardi akkor pezsgőt bontasz?tabi.csaba írta: ↑2019.08.04. 17:37 Mennyivel jobb a játékunk,hogy nem kell a "köcsögnek" ívelgetnünk!
Mennyivel több támadás fut!
Érdekes![]()
Nem csak Spalettinél hanem az egész Icardi korszakban egy taktikánk volt.ricsinter írta: ↑2019.08.04. 18:41 Sensi tényleg nagyon pengének tűnik egyelőre, de szerintem felkészülési meccsek alapján nem szabad annyira megítélni, hogy ki mire lesz képes, sem a a csapatok formái miatt, sem azért mert itt nincs nyomás.
Emlékezzünk vissza amikor Borja megérkezett anno, mondhatni világklasszis teljesítményt nyújtott a felkészülés alatt, mindenki oda meg vissza volt tőle, hogy ő lesz a mi Pirlonk, aztán láthattuk mi lett belőle. (Plusz a játékunk is tök bizalomgerjesztő volt, kb egy tétmeccsünk sem volt utána a Kopasz alatt, ami olyan kombinatív elemeket tartalmazott volna)
Szóval szerintem necces lenne nekivágni a szezonnak a mostani kp sorral, túl sok a kérdőjeles arc, még Barellat se vegyük készpénznek úgy gondolom.
Ezt arra értettem amúgy, hogy a mostani jó játékot is helyén kell azért kezelni, mert anno amikor Spalletti megérkezett, az első felkészülése alatt voltak kimondottan bíztató elemek a játékban, aztán tétmeccseken ez egyáltalán nem köszönt vissza.Festa írta: ↑2019.08.05. 09:52Nem csak Spalettinél hanem az egész Icardi korszakban egy taktikánk volt.ricsinter írta: ↑2019.08.04. 18:41 Sensi tényleg nagyon pengének tűnik egyelőre, de szerintem felkészülési meccsek alapján nem szabad annyira megítélni, hogy ki mire lesz képes, sem a a csapatok formái miatt, sem azért mert itt nincs nyomás.
Emlékezzünk vissza amikor Borja megérkezett anno, mondhatni világklasszis teljesítményt nyújtott a felkészülés alatt, mindenki oda meg vissza volt tőle, hogy ő lesz a mi Pirlonk, aztán láthattuk mi lett belőle. (Plusz a játékunk is tök bizalomgerjesztő volt, kb egy tétmeccsünk sem volt utána a Kopasz alatt, ami olyan kombinatív elemeket tartalmazott volna)
Szóval szerintem necces lenne nekivágni a szezonnak a mostani kp sorral, túl sok a kérdőjeles arc, még Barellat se vegyük készpénznek úgy gondolom.
Persze Spaletti amikor tavasz volt akkor is ugyanezt az egy taktikát játszotta csak Lautaro volt elől.
Perisic vagy Politano csak kényszermegoldás csatárként.Ezért kell Lukaku mellé valaki.
Reméljük ezen a héten lesz változás és végre eldőlnek a nagy kérdések.
Én az eddigi játékunkhoz hasonlítom a mostanit. Ami nálam szembetűnő, hogy eddig minden felkészülési meccsünkön már az ellenfél térfelén meg akarjuk szerezni a labdát. Aggresszíven letámadjuk már a kapust is, és ez nagy százalékban bejött. A támadásépítésnél szinte mindig megy középen labda, ami eddig nem volt jellemző, hiszen kiadtuk szélre, és vagy jött beadás vagy nem. Most nem elsődleges beadni, mert rengeteg keresztlabda megy az egyik szélsőtől a másikig. Labdakihozatalnál szinte mindig középről indultunk, de nem úgy, hogy felíveltük a labdát a csatárra, aki visszafejelte, hanem itt is támadást építettünk, és nagyon kevés labdát vesztettünk. Ha labdát vesztettünk, azt is egyéni hibából, ami sokkal jobb, mint ha taktikai hibából történne. A beadásaink szélről nem az oldalvonalról fejre irányultak, hanem a tizenhatoson belül és lábra, az érkező csatár felé. A gólunk is középen jött, egy gyors 3 passzos támadásból. Emellett Sensi egy akkora kapufát rúgott, hogy öröm volt nézni, kb 20 méterről. És ami nagyon tetszett, hogy hátrafelé tényleg csak kényszerhelyzetben passzoltunk, sok egyéni megindulás volt középen.Interfan84 írta: ↑2019.08.05. 10:51 Nektek ez jó játék volt? Én a második félidő elején csatlakoztam be, és a 75. perc környékén ki is nyomtam a stream-et, mert teljesen veszélytelenek voltunk a kapura. Viszont Dalbert meg Candreva egész jó volt...
Lehet, hogy Brozo rúgta, de Sensit mutatták utána, ahogy fogja a fejét, azért gondoltam, hogy ő volt. Bet365-ön néztem mobilon.
Teljes mértékben egyetértek! Sőt ha új arcokat akarnak akkor ott van mellé Barella is.. Én örülnék Dybalának, de félek tőle kiszorítaná Lautarot, akiben hosszú távon sokkalta nagyobb potenciált érzek.Janicsár írta: ↑2019.08.05. 22:11 Lautaronak kéne az Inter új arcának lenni. Beépíteni és bízni benne 4-5 esetleges rosszabb meccs után is.
Ő lehetne az a játékos akire a fiatalok felnéznek mert megharcol a helyéért, és lehetne példakép aki fiatalként meg tud maradni az Internél.
Persze ez szép álom de kicsit bízom benne, hogy az ő esetében nem leszünk vakok.
Jól látod!!!Janicsár írta: ↑2019.08.05. 22:11 Lautaronak kéne az Inter új arcának lenni. Beépíteni és bízni benne 4-5 esetleges rosszabb meccs után is.
Ő lehetne az a játékos akire a fiatalok felnéznek mert megharcol a helyéért, és lehetne példakép aki fiatalként meg tud maradni az Internél.
Persze ez szép álom de kicsit bízom benne, hogy az ő esetében nem leszünk vakok.
http://www.realstream.cc/en/player/5d4e ... f1cbfab1bd
Én bízom Contéban de hogy Candreva meg Dalbert mit keres itt azt nem tudom...és még bízik is bennük....1000x játsszon ott akkor 2 fiatal mint ezek a szerencsétlenek.Baggio85 írta: ↑2019.08.10. 22:27 Hát megmondom őszintén, van ugyan 2 hét a rajtig és 3 a mercato végéig, de azért itt feltűnő bajok vannak még. A két szélső semmit nem tesz hozzá a játékhoz, és ez már a korábbi meccseken is látszott. Nem tudom Lazaro milyen játékos, de tegyük fel, beválik. A másik oldal még akkor is nagyon lyukas. Hosszú távon ez nem fog működni, ha mindent középen erőltetünk.
Valamint, ami elég nagy probléma, hogy Skrininek szemmel láthatóan nem fekszik egyelőre ez a 3 védős rendszer.
Egyetértek. Ha Candreva és Dalbert beadásaira leszünk utalva, elég siralmas szezon elé nézünk. A másik, hogy védekezésben sem hozzák ez elvárt szintet.Cupi írta: ↑2019.08.10. 22:47Én bízom Contéban de hogy Candreva meg Dalbert mit keres itt azt nem tudom...és még bízik is bennük....1000x játsszon ott akkor 2 fiatal mint ezek a szerencsétlenek.Baggio85 írta: ↑2019.08.10. 22:27 Hát megmondom őszintén, van ugyan 2 hét a rajtig és 3 a mercato végéig, de azért itt feltűnő bajok vannak még. A két szélső semmit nem tesz hozzá a játékhoz, és ez már a korábbi meccseken is látszott. Nem tudom Lazaro milyen játékos, de tegyük fel, beválik. A másik oldal még akkor is nagyon lyukas. Hosszú távon ez nem fog működni, ha mindent középen erőltetünk.
Valamint, ami elég nagy probléma, hogy Skrininek szemmel láthatóan nem fekszik egyelőre ez a 3 védős rendszer.