Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Injoc

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Injoc »

g.e.r.a írta:
Injoc írta:
g.e.r.a írta:Nem mondom, h Benítezt el kell küldeni nem telt el annyi idő, h ezt meglehessen ítélni, de tény ennél csak jobb játékot lehetne várni ilyen játékos kerettel és egy kész csapattal....
Eddig csak annyit láttunk, h szétszedte a taktikát, de az ő elképzeléseire semmi jel nem utal....
Nem várom, h ennyi idő alatt tökéletesek legyünk, mert nem, de az eddigi játékunk alapján minden nagyobb csapat előrébb jár, mint mi!
Vajon ez miért van?Láttad tegnap a Milant?Ugyanúgy új edzővel vannak és egyszerűen hozzánk képest klasszis csapat benyomását keltették ez a szomorú....

és te láttad a juvét v a romat??? A milan teljesen más játékot játszik mint mi..de az új edzővel is ugyanazt mint eddig...nálunk meg az új edző más játékot akar játszani...és ez nem meg hipphopp..nekem se tetszik amit ma v az atletico ellen láttam..de azért az h szánalmas...még a milanra v juvéra is ritkán használjuk...főleg így 1.forduló után

Azért a Juvét egy tavalyi szezon után ne említsük egy lapon velünk plusz nekik nincs kész csapatuk sok új érkezőjük van velünk ellentétben....kész csapatot kapott Benítez nincs mentség gyengébbek vagyunk, mint kéne új taktika ide vagy oda!
De ha ennyire bántja a csőröd akkor nem szánalmasak voltunk, hanem nagyon gyengék....
Forza Inter!!

jó de a romat is írtam ami szintén egy fasza kis kész csapattal indult főleg h ők lettek az ezüstérmesek..és még erősödtek is...
én se azt mondom h öröm volt nézni a meccset csak h nem kell ennyire túlértékelni a mai történéseket...ha a következőkben sem fog változni a helyzet akkor az már megint más tészta...
na mind1
Forza Inter!
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Tommy írta:Viviano fele a miénk..
Mit kéne amugy vele csinálni amugy? Padoztatni Julio mögött? Akkor semmit nem fejlődne.

Öööö, ha végigolvasod a mondatot, látható, hogy én mit csinálnék vele. KÖLCSÖNADNÁM!!! Igenis én félek attól, hogy majd egyszer júni 30.-án a Bologna ráajánl a másik felére, és elviszi...
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Bombastico írta:
Fan Gusto írta:Jó lesz ez..:) nekem a második félidő egész tetszetős volt néhol. Sneijder is kezdi érezni önmagát, Eto'o is egyre jobban fickándozik, Coutinho meg igy másodjára is egséz ügyesnek tűnik.;) Szóval nem kell aggódni, szerintem Rafapapa nagyon is jó úton jár a jó csapat felé;)

Az a gond, h RB-vel a Lpool-nak 6 év alatt esélye nem volt a bajnoki cím megszerzésére.

Akkor biztos itt se nyer.. Ott volt előtte egy sokkal erősebb Chelsea és MU is..
Valenciával amugy meg nyert 2 bajnokságot..

Felesleges benitezt szidni, még alig van itt 2 hónapja, mit vártatok egyből csodát tesz? Nyilván nem ugyanazt akarja pontosan játszani mint José, mivel ő nem José! Tavaly José is kért 3-4 hónapot, vele is szenvedtünk mindkét szezonja elején.. Játékosok sem tudnak egyből átállni egy másik taktikára, ehez idő kell, és sok munka. Nem játszottunk jól, ez tény, de a 2. félidőben már voltak biztató jelek.
diego33

Hozzászólás Szerző: diego33 »

Ugyanazt a fos játékot láttuk mint a múltkor csak ez most nem az Atletico volt. Itt valaki-k kurván elbasztak valamit és most már a hitet is elveszítettük. Valami történjen mert zuhanunk.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Most még nem írom teljesen Benitez számlájára a meccset, mert tavaly és azelőtt is volt olyan hogy nem jött össze semmi, (igaz az atletico elleni meccs után nagyon dühös voltam rá hogy mért pont akkor kezd el próbálgatni [jó már a roma ellen elkezdte, de ott valahogy behúztuk a meccset]) de az látszik, hogy megbolygatta a tavalyi "nyerő" taktikát. Lúcio és Samuel ezen a meccsen is elég sokszor futott versenyt a csatárokkal, az egyikből majdnem gól lett, ezt a feltolt-védelmes taktikát inkább elhagynám...
Elől pedig mit sem érünk azzal, hogy odaszögezzük az ellenfelet a kapuhoz, ha a kiscsapatok beállnak bunkerezni, bezúzzák Militot, Eto'o-t, és mi még egy átlövéssel sem próbálkozunk, max szabadrúgásból. Lehet hogy jobb lenne maradni a kivárós, kontrás játéknál, de hát nem vagyok Benitez, hogy értsem ezt az egészet... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2010.08.30. 23:30-kor.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Két meccs alapján ne ítélkezzünk egy edző felett. Ugyanakkor nem értem hová tűnt az a játék amit a Roma ellen nyújtottunk. Mintha ott egy másik csapat lépett volna pályára. Nem azért kellett volna igazolnunk minőségi játékosokat, mert nincs rendben a kezdőnk, hanem azért, mert a kispadunk katasztrofális. Stankovic még néha elmegy, de Materazzi, Cordoba, Chivu (a szélen) már nem Inter szintű, Biabiany, Coutinho, Obi, Obiora még nem az, valamint Muntari, Pandev, Mancini Suazo pedig sosem volt az a szint. Nem igazán látom, hogy ki az aki lendületet tud adni a csapatnak, ha nem megy a játék a támadóknak. Ide szerintem kellett volna legalább egy "klasszis" szélső védő, legalább egy klasszis középső középpályás, egy megbízható irányító középpályás, illetve két olyan támadó, aki színt tud vinni a játékba. Ergo el kellett volna passzolni a csodálatos Muntari, Suazo, Mancini, Rivas, négyesfogatot és meg kellett volna venni a Bastos, Mascherano, vdV, Robinho, Rossi ötöst.
Cesar-Maicon-Lúció-Samuel-Bastos-Cambiasso-Mascherano-Sneijder-Eto'o-Robinho-Milito
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

diego33 írta:Ugyanazt a fos játékot láttuk mint a múltkor csak ez most nem az Atletico volt. Itt valaki-k kurván elbasztak valamit és most már a hitet is elveszítettük. Valami történjen mert zuhanunk.

Csigalom nyugavér! Két rossz meccs után nem szabad ennyire túldramatizálni.
Kellett volna egy támadót igazolni Balotelli helyére. Pontosabban akkor kellett volna csak elengedni, amikor már meg van az utód. Ezt elkúrták a topmanagerek a klubnál. A csicska milan meg kapott ingyen egy zlatant.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én nagyon szeretem Dekit, de úgy látom, h amit ő tud, azt Mariga is lehozza, talán még hasznosabb is. Sztem jövőre vérfrissítést kell tartani, nem böjtölhetünk majd a mercaton mint az idén. Pl: Cordoba->Ranocchia; Materazzi->Barzagli; Stankovic->Palombo.
3 honlapon is Inlert írják mint lehetséges érkezőt még a zárás előtt, ő vszínű jön.
De biztos vagyok benne, h ha más nem, akkor Sculli jön majd szélső/csatár posztra, mert egyértelmű, h kevesen vagyunk elől.
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Üdv. mindenkinek, várható volt szerintem , hogy a szezon elején nem leszünk nagy formában,a VB miatt rövid ideje készül együtt a csapat nagyrésze Benitezzel, fizikálisan is akadnak gondok... viszont remélem Moratti belátja, hogy kell egy csatár, mert Milito, és Pandev is finoman szólva formán kívül van, helyettes meg nem nagyon akad, legalábbis Coutinho ma nem győzött meg, Biabianynak meg ideje sem nagyon volt rá.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Most olvastam, hogy (már amennyire megértettem) Branca Mardidban volt és holnap két új játékost igazol az Inter! E mellett, vagy ezzel együtt Inler "is" az Inter játékosa lehet.
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

hm. Madridban ... a Realból jöhet VdV, M. Diarra, Drenthe. Atleticoból Forlán, Agüero. Ha tényleg igaz amit olvastál, akkor én csak ezekre tudok gondolni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Francesco írta: el kellett volna passzolni a csodálatos Muntari, Suazo, Mancini, Rivas, négyesfogatot és meg kellett volna venni a Bastos, Mascherano, vdV, Robinho, Rossi ötöst.
Cesar-Maicon-Lúció-Samuel-Bastos-Cambiasso-Mascherano-Sneijder-Eto'o-Robinho-Milito
Szerintem az általad említett négyesből legfeljebb Muntari piacképes többé-kevésbé(habár eddig még őt sem sikerült elpasszolni), viszont a többiek kis túlzással eladhatatlanok. Esetleg kölcsönbe le tudnánk passzolni őket, de komolyabb pénzt nem kapunk értük. Ezzel szemben az új gazdasági elképzelések mellett Moratti nem szándékozik egyszerre ennyi új játékost venni, ekkora összegért, arról nem beszélve, hogy a frissen kinevezett Rafa nem fog azzal indítani, hogy Zanettit padoztatja.

Én mindenesetre várnék még az ítélet kihirdetésével, nagyon a szezon elején vagyunk, habár az valóban bosszantó, hogy a "mindent nyerünk" után most jönnek a bakik is újra ;) ...
Motiváció, kitartás és lendület kell!

FORZA INTER!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Francesco írta:Most olvastam, hogy (már amennyire megértettem) Branca Mardidban volt és holnap két új játékost igazol az Inter! E mellett, vagy ezzel együtt Inler "is" az Inter játékosa lehet.

Remélem ha jön valaki akkor VDV az, bár igazából rá sincs igazán szükségünk.
Egy lendületes, gyors, jól cselező szélső kellene, nem árt ha gólerős is....

Robinhot (aki ugye pont ilyen) úgy néz ki behúzza a milan (Pato,Robinho,Ibra,Ronaldinho ez azért kemény :evil:)

btw remélem Maiconról már nem esik szó madridban......
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Húúúú. Eddig azt mondtam, hogy Bölöni Lacin kívül nincs jó magyar edző. Kezdek rájönni, hogy számtalan szakember van, csak nem a pályán kell keresni ezeket, hanem olyan emberek között, akiknek semmi közük a foci technikai részéhez, akik két sör után a tv előtt ülve verik a hasukat...

Benitez hat év alatt mit csinált? Semmit? Két BL....a mi csapatunknak évtizedeken keresztül sikerült megnyernie egyet... a PL Benitez idejében összehasonlíthatatlan volt a Serie A-val, nem volt a B-be küldve a Man U, a Chelseaban nem negyven éves legendák kellett hozzák a meccseket, a középmezőnyben kétszer annyi pénz volt mint a Serie A középmezőnyében, az alsó osztály olyan erős volt, hogy szorongatta a nagyokat, nem mint nálunk, a Pool kerete sokkal gyengébb volt mint az összes többi nagy csapat kerete.

Azt kell hogy mondjam, hogy páran nagyon naívak vagytok. Jó lenne a labdatartós szép foci, de valahogy ki kellene ugrani azt az időszakot, amikor betanulják a játékosok... valamit valamiért.

Rughattunk volna kis szerencsével hármat is. Nem volt szerencse. Nincs szerencse, Benitez kispályás senki, a védelem úgy kukába való ahogyan van, Pandev és Coutinho nem ide való, stb...
Jézusom, olvassátok ti, hogy miket írtok?

Ezen kritikák jogosak, ha magunk mögött tudunk hét nyolc TÉT meccset és nincs előrelépés. Első meccsen aki joga bonitot vár az mennyen katalán divatmajomnak.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Gabosska írta:Húúúú. Eddig azt mondtam, hogy Bölöni Lacin kívül nincs jó magyar edző. Kezdek rájönni, hogy számtalan szakember van, csak nem a pályán kell keresni ezeket, hanem olyan emberek között, akiknek semmi közük a foci technikai részéhez, akik két sör után a tv előtt ülve verik a hasukat...

Benitez hat év alatt mit csinált? Semmit? Két BL....a mi csapatunknak évtizedeken keresztül sikerült megnyernie egyet... a PL Benitez idejében összehasonlíthatatlan volt a Serie A-val, nem volt a B-be küldve a Man U, a Chelseaban nem negyven éves legendák kellett hozzák a meccseket, a középmezőnyben kétszer annyi pénz volt mint a Serie A középmezőnyében, az alsó osztály olyan erős volt, hogy szorongatta a nagyokat, nem mint nálunk, a Pool kerete sokkal gyengébb volt mint az összes többi nagy csapat kerete.

Azt kell hogy mondjam, hogy páran nagyon naívak vagytok. Jó lenne a labdatartós szép foci, de valahogy ki kellene ugrani azt az időszakot, amikor betanulják a játékosok... valamit valamiért.

Rughattunk volna kis szerencsével hármat is. Nem volt szerencse. Nincs szerencse, Benitez kispályás senki, a védelem úgy kukába való ahogyan van, Pandev és Coutinho nem ide való, stb...
Jézusom, olvassátok ti, hogy miket írtok?

Ezen kritikák jogosak, ha magunk mögött tudunk hét nyolc TÉT meccset és nincs előrelépés. Első meccsen aki joga bonitot vár az mennyen katalán divatmajomnak.

Egyetlen egy igazi gólhelyzetünk volt nagyon nagy szerencse kellett volna 3 gólt rúgni ezzel szemben a Bologna a második félidőben nem volt sehol, de az első félidőben 2-t rúghattak volna!
Benítez 2-szer jutott BL-döntőbe ez igaz, de egyszer sem a szép foci jellemezte a csapatát és most sem várom ezt, mert nem fogunk Benítezzel szép focit játszani....
Igen az meg már más kérdés, h Poolban nem alakult ki bajnok esélyes keret azt már Benítez számlájára írom, mert rengeteg pénzt elköltött ott, de pocsék igazolásai voltak, amit remélem itt nem követ el!
Joga Bonitot senki nem vár csak annyit, h egy Bologna ellen, ha még nem is játszunk jól ne egyetlen vmire való gólhelyzetünk legyen.
Kész összeszokott csapatot vett át aminek most jelenleg semmi nyoma nincsen ez bosszantó.
Amúgy igazából az is igaz, h ismerkedik a játékosokkal ki hova való milyen szerepkörben számíthat rá és az is igaz, h egyetlen olyan játékosa sincs padon aki lendületet adna ennek a csapatnak.
Balotelli helyére kéne egy Inter szintű játékos aki lendületet tudd adni plusz Muntarit elpasszolni és helyette jönne vki.
De én már azzal is megelégszem, ha Balo helyére szerzünk vkit így a végén...
Persze nem kell pálcát törni a csapat felett csak elkeseríti a szurkolókat a jelenlegi helyzet, mert bizony új taktika ide új taktika oda szerintem az Atleticho is verhető kategória lett volna egy Internek csak helyzet nélkül nehéz.
Szerintem mindenki kíváncsian várja a folytatást csak a válogatott meccsek ne lennének:D
Forza Inter!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem kell beszarni lesznek még ilyen meccsek. Coutinhotól meg ne várjuk csodát, szinte még gyerek, ez lesz neki a tanuló év, továbbá kell még rá pár kiló. :D Sokak örömére Benítez fiatalít legalábbis megnézi mire képesek, ha Santon is a pályán lett volna elég fiatal lett volna a csapat. Marigaban hatalmas potenciál van. Jól védekezett, támadásokban is rész vett, mi kell még?. Pár napja is beszéltük, kell idő mire a csapat "átáll" Benítezre. Inkább görcsöljük még pár meccsen, mint az év második felébe betlizünk. (Jó ómen az iksz az első fordulóban ;) )
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Gabosska írta:Benitez hat év alatt mit csinált? Semmit? Két BL....

Igen ez igaz(mégha ez egyik döntőt elbukta is), ezért is bízom benne hogy itt is eredményes lesz. Volt spanyol bajnok,Uefa és Bl győztes, nem egy tipikus lúzer a pali.
Három tétmeccs után még tényleg nem kéne elküldeni a francba, kell még idő neki,aztán majd az idő megmondja hogy megérte-e idehozni.
Az viszont biztos hogy ha nem hozunk új játékost akkor tud majd erre hivatkozni hogy nem kapta meg a megfelelő hátteret :roll:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

2. félidő nem volt rossz szerintem, a helyzeteket be kell lőni. Ráadásul néhány játékosunk formán kívül van, ami nem is csoda. De nehéz szezon elé nézünk, az biztos!

FORZA INTER!!!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Úgy előttem van, mikor tavaly ugyanekkor az első pár meccs után jöttek a nagy okos hozzászólók (akinek nem inge.....), hogy "NEM LÁTOM MILYEN TAKTIKÁT AKAR JM", "ÍGY NEM LESZ ESÉLYÜNK A BAJNOKSÁGBAN", " ÖTLETTELEN, FÁRADT JÁTÉKOSOKAT LÁTOK"................

Ne károgjatok már!

Egy valamiben viszont igazat adok azoknak, akik legalább 1-2 játékost még szeretnének az utolsó napra. VDV szerintem jó lenne és 12 millió körül mozdítható. Az meg egy ilyen kaliberű játékosért nem pénz!!! Ha jó szélső kellene, ott van Bastos, aki a Lyonba szélsőt játszik, vagy Elia is szóba jöhetne.
Csak attól parázok kicsit, hogy ha igaz, amit Francesco írt, hogy Branca Madridban van.. annak nehogy Maicon legyen az oka!!! Bár le is petéznék, ha eladni még tudnánk az utolsó órákban, de mikor kézen fekvő és Benitez is mondja, hogy kell még új játékos/ok, akkor nem történik semmi!

Nyugi van gyerekek.... ez még csak a kezdet. És hogy a Milán hogy igazolja a sztárokat??? MIRŐL BESZÉLTEK??? Ment kölcsönbe egy Boateng (aki egész jó, de nem sztár jelenleg), meg most Zlatan... HÚÚÚÚÚ DE SOK SZTÁRRÓL VOLT SZÓ!!!!
Talán megy hozzájuk Robinho, de KIT ÉRDEKEL???? Mehet oda CR, meg Messi is, akkor is elpicsázzuk őket!

HOL VAN A LELKESEDÉS??? A CSAPATUNK IRÁNTI FANATIZMUS?????? Volt két gyengébb meccsünk a szezon elején............ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSS???????????????????

Áááááááá inkább megyek is,mert ezt rossz nézni amit egyesek művelnek. :evil:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

ez a kész csapatot kapott duma annyira idegesítő.
teljesen más a szituáció mint tavaly.tavaly úgy indultunk neki hogy na itt van az inter aki csak olasz honba tud dominálni, aztán beálltunk 11en a kapuba és kontráztunk.az marha eredményes volt és a játékosok is fanatikusan küzdöttek hogy bizonyítsanak.de most már megnyertünk mindent és mi nem barca vagyunk ami tele van fiatallal és pörögnek ezerrel.nálunk a kezdő nagy része 30 körül van vagy felette.lehet hogy lazábbra vette egy-két ember a felkészülést pszichésen.
a fiatalok meg nem 3 de nem is 4 meccs alatt fogják felvenni a ritmust.pedro, bojan, iniesta se egyik napról a másikra lett a barca húzó embere.
szóval a mi fiataljaink is tudnak majd színt vinni a játékba ahogy az előző csapataikban tették csak idő kell.
emellett idén volt vb is és elég sok játékosunk részt is vett rajta szóval a felkészülés se lehetett annyira zökkenőmentes mint tavaly.
idő kell és nem egyből pánikolni.a szurkolónak mindig igaza van.
de ez szurkolás?
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nem fogom végigolvasni a sok blamálást,úgy hogy csak két dolog:

1.A 2. félidőben 25-30 percig nagyon jól játszottunk,azt kellene hozni.Egyedül ott az nem tetszett,hogy támadót cseréltünk támadóra.
Ne károgjátok már Benítezt.Majd lehet károgni ha elveszítünk huzamosan 5-6 meccset.Akkor lehet hozni a transzparenseket,mint tavaly Mourinhonál.Addig új edző.Egy meccset elveszítettünk egyet döntetlenre hoztunk,akár tavaly.Ennyi

2.Az elmúlt jó pár évben döntetlennel kezdtünk és mi is lett a vége.Jó ez így.

FORZA INTERNAZIONALE
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

:)

érdekes vélemények hangzanak el, főleg ha szembeállítom azzal hogy sok szurkoló szerint az Internek építeni kéne a fiatal játékosokra, nem kéne drága pénzért középszerű játékosokat igazolni, ahhoz képest meg most mindenki mégis egyből igazolna valakit.

Minek? egyszem Balotelli ment el, helyére érkezett Coutinho és Biabiany is. miért nem adjuk meg a lehetőséget hogy fejlődjenek, hogy hozzák azt a szintet amit Balotelli tudott? Ezenkívül, pontosan ugyanaz a keret, mint amivel tavaly mindent megnyertünk.

A lényeg hogy nem kéne augusztus 31-én neki esni a csapatnak, mivel a bajnokságnak, a BLnek és a kupának tavasszal van vége.
Fájó, hogy nem nyertünk szuperkupát, de egy BL-hez vagy egy bajnoksághoz képest jelentéktelen. szóval részemről inkább legyen meg egy korrekt alapozás, alakítsa ki Benitez a rendszerét és a csapatjátékot. Találja meg a taktikájába beleillő a megfelelő poszton a legjobb teljesítményt nyújtó embereket. A nagy kérdés tényleg az lesz, hogy amennyiben képtelen lesz a csapat teljesen megfelelni az elképzeléseinek, hol és hogyan tud módosítani az elképzelésein.

Értem hogy mindenki elfogult és maximalista, de mindhiába, mert ha aug31-én csúcson van a csapat, akkor télra-tavaszra eldurran.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az első félidő szót sem érdemel,a 2.-ban azonban jócskán fölényben játszottunk.A helyzet kihasználás nem a legjobb volt,majd a köv. meccsen jobban megy.Eddig mindig X-el kezdtünk,és bajnokok lettünk a végére.Hosszú az idény,és még a csapatnak és az edzőnek szoknia kell egymást.Remélem a játékosok és Benitez között meglesz az összhang.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Hát aludva egyet a meccsre én továbbra sem vagyok borúlátó. Igazából nem is vártam olyat, hogy ott folytatja a csapat ahol tavaly abbahagyta. A fél csapat nyáron sem pihent, ott volt a VB-n és az is igaz, hogy a sok siker talán kicsit jóllakatta a csapatot és elhitette, hogy megy ez félgőzzel is. Benitez új edző, szoknia kell a bajnokságot és meg kell igazán ismernie a csapatot. Nem vonok le messze menő következtetést ebből a meccsből és ráadásul nekem a második félidő biztató volt. Viszont mint már korábban is írtam benne van a pakliban, hogy a sikeres évek után kevésbé sikeres évek jönnek. Sajnos ez is törvényszerű még akkor is ha sztárjátékosokkal van tele a csapat. És lássuk be, hogy a bajnokságot tavaly is éppen, hogy behúztuk, azaz mi sem vagyunk hibátlanok. Hogy miért írtam most ezt? Nem azért mert nem bízom a csapatban. Éppen, hogy nagyon sokat várok tőlük, de ha megtörik egy sorozat azzal még nem dől össze a világ. Az Inter így is történelmet írt, nem akármilyet. Persze nagyon bízom benne én is, hogy még élvezhetjük a sikereket egy ideig. A BL címvédésben nem bízom de a bajnoki aranyért kutya kötelessége a csapatnak küzdeni. Meglátjuk. Most egy hét "pihi" (ami persze a válogatottaknak nem lesz az) és utána jön az Udinese ami ismerve a két csapat múltbéli találkozóit nem akármilyen nehézségű meccs lesz.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Más is hallotta, hogy a Bologna elleni meccsnek valamikor az elején José Mourinhoztak a szurkolók? :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

José Isten lett minden Inter szurkolónál, az ő nevéhez fűződő dalt örökké énekelni fogjuk. :D
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Az fcinternews.it szerint a kezdők. Nincs odaírva, hogy hivatalos, de sztem az mert a hír 17:09-kor lett felrakva.

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 17 Mariga, 19 Cambiasso; 88 Biabiany 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon.
Allenatore: Rafael Benitez

Udinese: 1 Handanovic; 2 Zapata, 11 Domizzi, 17 Benatia; 66 Pinzi, 20 Asamoah, 88 Inler, 26 Pasquale; 7 Sanchez, 10 Di Natale, 83 Floro Flores;.
A disposizione: 6 Belardi, 4 Cuadrado, 9 Corradi, 19 Badu, 21 Vydra, 23 Abdi, 45 Angella.
Allenatore: Francesco Guidolin

Egész jó a kezdőnk, csak a lassú és körülményes Chivu helyén Santon-nak
kellene játszani, de sajnos ő még nem 100%-os. Jövő hétre hátha felépül Maicon és akkor a jollyjoker Capitano átmegy balbekk posztra.

Forza Inter!!! Remélem Benítez végre mutat valamit a nagy tehetségéből!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Inter.it-n is ez van fent, szóval ez a hivatalos kezdő.
Udinese ellen hazai pályán mindig szenvedve nyertünk az utóbbi évekbe, de tényleg a lényeg most a 3 pont, kellene nagyon. :)
Biabiany-ra kezdőként kíváncsi leszek.
Forza Inter
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Az hogy biabiany kezdő meglepő,remélem bizonyít tehetségéből.Nyerni kell a mai meccset.Forza Inter
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Én örülök neki h végre kap normális bizonyítási lehetőséget Biabiany. Rem meglep mkit.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Kiváncsi vagyok mit tud Biabiany :!: Sokat várok tőle
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Tudtok adni 1 akadásmentesen nézhető linket?
interfan

1-0 lucio csak így tovább
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

ahelyett, h lőttünk ovlna egy szabadrúgást az ellenfél 16osától, kaptunk egy gólt. Szenzációs...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

milito helyet cserélhetne etooval mert milito egy kalap fos az eddig meccseken
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

egy támadót mindenképp kellett volna igazolni, nincs kivel fellendíteni a csapatot.
emellett a meccs nem rossz, több helyzetünk volt amikor csak centiken múlt a gól. a győzelem meglesz.
R9.

több olyan helyzet? nem az ujpest fradit nézed?:D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Eddig nem vagyunk rosszabbak mint eddig ,de nagy javulás sincs.
Mondjuk azt el kell ismerni,hogy az Udinese szinte helyzet nélkül szerzett gólt.
Sneijder az egyedüli kreatív meber a középpályán.Bibabiany még kevés szélre ,de lehet kséöbb összeszedi magát.
Akivel nagyon elégedett vagyok az Mariga.Nem csinál buta szabálytalánsagokat és viszonylag jól paszol.
Van még mit fejlödnie,de egy Muntarihoz képest már most is érett játékos.
interfan

Kicsit felkéne pörgetni a játékot,még 1x nem jönne jól,nyerni kell a meccset.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Nincs ki felpörgetné a csapatot....eddig volt egy NAGY MOU...aki szinte mindig tudott váltani..
A kis brazil jöhetne.....s próbálhatnánk egy támadobb felállást kialakítani....NYERNI KELL!!!!
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

szabinho91 írta:Tudtok adni 1 akadásmentesen nézhető linket?
Itt találsz ;) http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=86034&part=sports
csak is inter

Eto'o;Milito eddig nem igazán lendültek még bele.....de hosszú még a bajnokság.......januárban akkor is hozni kell majd valakit.......
csak is inter

Biabiany még labdát sem kap.......ott van egy csomószor üresen,s nem kap labdát......MIÉRT??
Eto' ........ semmi.....nem bántották ???? azért volt ott valami.....
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Chivu-Cordoba csere?! megalol. jöhetett volna már Santon. ejj Benítez.
csak is inter

Jogosan reklamált Sne...tényleg kéz volt... de le volt szorítva..
kiscivis

Eto'o rámhozta a szívbajt , de megvan!
R9.

fszért nem tudunk 11est lőni :D
kiscivis

R9. írta:fszért nem tudunk 11est lőni :D

Miért ne tudnánk? Tavaly nem volt vele bajunk, Milito szinte mindig belőtte (talán 1 kivétellel).
csak is inter

kiscivis írta:
R9. írta:fszért nem tudunk 11est lőni :D

Miért ne tudnánk? Tavaly nem volt vele bajunk, Milito szinte mindig belőtte (talán 1 kivétellel).

Gondolom nem is a tavalyi 11-esekre gondolt :)
kiscivis

Sanchez bármilyen leosztásban leoktat két emberünket egyszerre. Jó lenne kicsit komolyabban venni.
Válasz küldése