kiscivis írta:Sanchez bármilyen leosztásban leoktat két emberünket egyszerre. Jó lenne kicsit komolyabban venni.
Januárban jöhet
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
kiscivis írta:Sanchez bármilyen leosztásban leoktat két emberünket egyszerre. Jó lenne kicsit komolyabban venni.
interista23 írta:Milyen volt a játékkép a játékosok...hogy láttátok
interfan írta:Vége 2-1,megvan a győzelem és ez a lényeg.Jól játszottunk persze van még hova fejlődni.Következik a twente kedden.Nyertünk és csak így tovább.
Lombardini írta:interista23 írta:Milyen volt a játékkép a játékosok...hogy láttátok
Én egészen jól láttam, jó minőségű volt a stream.
Vagy nem erre voltál kíváncsi?
Lombardini írta:De azt gondolom Pepe, hogy abban egyetérthetünk, hogy lesz ez sokkal jobb is.
kiscivis írta:Lombardini írta:De azt gondolom Pepe, hogy abban egyetérthetünk, hogy lesz ez sokkal jobb is.
Én ebben csak reménykedni tudok Lombi.
Azért vagyok kicsit kritikus, mert a Benitez által megálmodott labatratós passzolgatós játékhoz elengedhetetlen a pontosság, ma pedig ennek nyomát sem láttuk, és talán nem is a Chivu féle technikai analfabétáknak való ez a játékfelfogás.
intertomega írta: A csend a stadionban a tiltakozás miatt lehetett de aztán az 1. gól után 5 perccel megérkezett a Nord és lett jó kis hangulat![]()
Süti írta:Biabyani volt a mérkőzés embere nálam.
R9. írta:Tényleg, Motta mikor épül már fel? Kellenének a passzai középen
Marco írta:R9. írta:Tényleg, Motta mikor épül már fel? Kellenének a passzai középen
Nálam most nem naon lenne helye a kezdőben, sem Cambi, sem Mariga helyett nem játsztatnám. Mariga nagyon jól játszott eddig amikor pályán volt.
gyuszi írta:Tommy, az atmoszféra lehet most nem a digi hibája. Attila mesélte, hogy az első 20 percben kb. ült a Nord.
Tommy írta:intertomega írta: A csend a stadionban a tiltakozás miatt lehetett de aztán az 1. gól után 5 perccel megérkezett a Nord és lett jó kis hangulat![]()
Igen ez is közrejátszhatott, de utána is mikor szurkolás volt, akkor is nagyon halk volt, ezt a digi baszta el.. Ha jól láttam amugy a nordba a drapik sem voltak kint..
R9. írta:na milito gólt szerzett végre.. remélem félidőben lemegy helyére etoo, helyére coutinho