Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

csak is inter

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

kiscivis írta:Sanchez bármilyen leosztásban leoktat két emberünket egyszerre. Jó lenne kicsit komolyabban venni.

Januárban jöhet :)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Nem volt sétagalopp, de megvan! Rengeteg a pontatlanség, ezeken muszáj javítani, egyenlőre tudjuk be az idény eleji formának.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Szép estét mindenkinek.Megvan ez a meccs hálistennek.Valaki össze tudná nekem foglalni nekem ezt a 90 percet mert se digisportom nincs és már interneten sem lehet követni.Milyen volt a játékkép a játékosok...hogy láttátok
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

interista23 írta:Milyen volt a játékkép a játékosok...hogy láttátok

Én egészen jól láttam, jó minőségű volt a stream. :P

Vagy nem erre voltál kíváncsi? :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Vége 2-1,megvan a győzelem és ez a lényeg.Jól játszottunk persze van még hova fejlődni.Következik a twente kedden.Nyertünk és csak így tovább.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Milito sajnos még mindig formán kívül játszik. :(
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

nem játszottunk valami jól, de a bologna meccshez képest volt javulás. a szezon kezdetén a lényeg a 3 pont. lesz ez még jobb.
Lombardini

Jó meccs volt amúgy, nagyon sok biztató volt a látottakban, fog ez menni. Lucio egy állat a szó jó értelmében. Jó lesz ez a játék, Eto'o-t most erősebbnek érzem mint tavaly, viszont Militonak nagyon kellene a gól.
kiscivis

interfan írta:Vége 2-1,megvan a győzelem és ez a lényeg.Jól játszottunk persze van még hova fejlődni.Következik a twente kedden.Nyertünk és csak így tovább.

A jó játékról nekem nem ez az elképzelésem. Elképesztően sok volt a pontatlanság, a rossz labdakezelés. Viszont Mariga üde színfolt volt, rengeteg terhet levesz Cambiassoról, és mindezt higgadtan csinálja.
Biabiany Militoval nagyon nem értette meg magát, sokszor szaladtak másfelé mint azt a másik gondolta, ráadásul b. túlságosan tartotta magát a taktikához, így sokszor nem mozdult be a 16oson belülre az üres területre, maradt a szélen. Ügyes srác, még kicsit magabiztosabbnak kell lennie.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Lombardini írta:
interista23 írta:Milyen volt a játékkép a játékosok...hogy láttátok

Én egészen jól láttam, jó minőségű volt a stream. :P

Vagy nem erre voltál kíváncsi? :D

Nem nem.Arra hogy hogy ment a játékosoknak :D
Lombardini

De azt gondolom Pepe, hogy abban egyetérthetünk, hogy lesz ez sokkal jobb is.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

A meccs elején egész jó felfogásban játszottunk...saját térfelén már letámadtuk az ellenfelünket..aztán kaptunk 1 gólt és az megfogta a csapatot...második félidő is felemás volt, van még hova fejlődni. Ami látszik h Milito és Sneijder formán kívül van...és ha Wes nem mozgatja megfelelően a csapatot nyögvenyelős a játék mint ahogy most is...Azzal hogy nem vettünk előre senkit igen nagy kockázatot vállaltunk mivel Coutinho és Biabiany ugyan tehetségesek de még sokat kell fejlődniük és ha valaki megsérül vagy mint most formán kívül van nincs változtatási lehetőségünk.
kiscivis

Lombardini írta:De azt gondolom Pepe, hogy abban egyetérthetünk, hogy lesz ez sokkal jobb is.

Én ebben csak reménykedni tudok Lombi. :)
Azért vagyok kicsit kritikus, mert a Benitez által megálmodott labatratós passzolgatós játékhoz elengedhetetlen a pontosság, ma pedig ennek nyomát sem láttuk, és talán nem is a Chivu féle technikai analfabétáknak való ez a játékfelfogás.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

kiscivis írta:
Lombardini írta:De azt gondolom Pepe, hogy abban egyetérthetünk, hogy lesz ez sokkal jobb is.

Én ebben csak reménykedni tudok Lombi. :)
Azért vagyok kicsit kritikus, mert a Benitez által megálmodott labatratós passzolgatós játékhoz elengedhetetlen a pontosság, ma pedig ennek nyomát sem láttuk, és talán nem is a Chivu féle technikai analfabétáknak való ez a játékfelfogás.

Chivu féle technikai analfébéta :) ez jópofa szöveg. A román nem balhátvéd a helyén Santon-nak kellene játszani.
Csikorgott a gépezet valóban. Mondjuk Eto'o-nak volt még a vége felé egy gyönyörű szép kapufája és ha az bemegy akkor már nem kell izgulni.Milito szegény nagyon nincs formában.Eto'o pedig továbbra is szélről indul be..Ez tipikusan olyan meccs volt amikor csak a 3 pont számitott.A gyözelem megvan gondoljunk a jövőre.Remélem a Bl-ben még jobbak leszünk.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Amit láttam a meccsből az nem nagyon tetszett.. Védelem megint nem volt a helyzet magaslatán, a románnal az élen, most már ideje lenne kibaszni a kezdőből és jöhet a helyére Santon. Milito megint nagyon gyenge volt, nincs formában, nem ártana neki egy kis pihenés. Eto'o pedig mehetne be a helyére. Ez a Biabiany gyerek meg rémgyenge volt. Suazo2. azon kívül hogy gyors semmire nem jó.. Egy támadó a télen mindenképp kell, mert ez így nagyon vékony.

Digi meg takarodjon a picsába, olyan szépen lehalkította az atmoszférát, hogy semmi meccszaj nem volt szinte végig.. Bár később valami hangosították, de így katasztrófális volt nézni a meccset, semmi hangulata nem volt.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Nem ez volt az év meccse , ez tény. Néhány sztárunk mélyen tudása alatt játszott de azért Capitano meg Lucio jó volt.
Áhh most a lényeg a 3 pont meg , hogy volt vagy 55 000 szurkoló.Ezt a mérkőzést elfelejteni és koncentrálni a következőre. A csend a stadionban a tiltakozás miatt lehetett de aztán az 1. gól után 5 perccel megérkezett a Nord és lett jó kis hangulat ;)
Nem kell bántani Militot. Lesz Ő ennél 100x jobb is :D
FORZA INTER !!!
Tommy

intertomega írta: A csend a stadionban a tiltakozás miatt lehetett de aztán az 1. gól után 5 perccel megérkezett a Nord és lett jó kis hangulat ;)

Igen ez is közrejátszhatott, de utána is mikor szurkolás volt, akkor is nagyon halk volt, ezt a digi baszta el.. Ha jól láttam amugy a nordba a drapik sem voltak kint..
Lombardini

Én egy angol stream-en néztem, jó minőségben, és atmoszférával. Kell a fenének digi. :D
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Nem tudom ti hogy vagytok, de nekem annyira jól esett a riválisok meccseinek eredményeit követni. Miért ilyen jó kárörvendőnek lenni? :D
Milan meccse: Robinho nem kezdő majd a végén még Inzaghit is pályára küldték, de semmi... Ibrahimovic kihagyott 1 büntetőt (kellett az arcának)
Roma meccse: Burdisso piroslap, majd hamuvá égtek a fővárosiak... 5-1 :lol:
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Kiizzadt győzelem volt ez az udineiek ellen. Sokkal hatékonyabbnak kellene lenniük a támadóinknak mert nagy bajok lesznek. Eto'o, Lucio, Cambiasso jól játszott.
Militot nem értem. Most vagy ő nem helyezkedik rendesen vagy Sneijderék passzoltak ilyen szarul. Alig kapott labdát. Teljesen más arcát mutatja mint tavaly.

Off: ibra 1 utolsó csicskabérenc! most fikázhatja saját magát is
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Sajnos nem tudtam nézni a meccset, de nagyon örülök a sikernek.
A hsz-ek alapján megint akadozott a gépezet, viszont a győzelem a legfontosabb, főleg hogy buktáztak a vetélytársak :)
Militonak piszkosul kellene már a gól...
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Jól indult ez a fordulo :D A roma és Milan is kikapott :twisted:

Masszív kis csapat ez a Cesena, jó volt látni ,hogy rendesen szivatták a milant, nagyon bátran és nagyon szépen játszottak
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Elég kinkeserves győzelem volt,remélem Rafa elképzelései mihamarabb látszanak a pályán is,mert nem lesz mindig ilyen szerencsénk.Az némileg vigasztal,hogy a riválisok zakóztak.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tök mindegy győztünk,ennyi.Győzni sem lehet mindig csak csúnya játékkal.Lesz gyönyörű meccs is...Az Udinesevel meg amúgy is meggyűlik mindig a "bajunk" az elmúlt években.Floro,Sanchez,Di natale azért ott vannak.És azzal a 3 tizivel is könnyebb lett volna ami jár.Gondoltam,hogy amit befúj az majd kimarad,de jól sült el :)

A kommentátor és a szakértő a Digin na az a nem semmi.Ezek ugyanolyan Inter ellenesek,mint a SportTV-n :) Először is össze-vissza van szidva a csapat mindig,a hozzá nem értés pedig szembetűnő.Kíváncsi lennék(mert nem láttam),mit mondott a Milanra az este.
Egyébként ami megmarad a szakértő a félidőben szinte képtelen volt helyesen kimondani a Floro Flores nevet :) Mi lett volna ha este ő van és esetleg Sokratisnak a hátára az van írva,hogy Papastathopoulos :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nem tudom h a milan meccsen ki volt a kommentátor, de nem nyalt a milannak, meg nem sokratisnak hanem papa...-nak mondta a nevét :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

A védelmünk és a középpályánk nagyjából rendben volt tegnap, viszont elöl lehetett érzékelni a feszültséget a játékosok között, ott még egyelőre nincsen egyetértés.

Milito tényleg érdekes, olyan mintha Benitez nem tudná mire használni.

A lecserélését követően Eto középrehúzódott, és egyből egy óriási kapufát lőtt, nem tudom de nekem az az érzésem, hogy Eto’o-nak kellene középen játszani, mert neki meg a szélen nem megy.
Biabyani volt a mérkőzés embere nálam, és Mariga is sokkal magabiztosabb volt mint legutóbb.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Süti írta:Biabyani volt a mérkőzés embere nálam.

Mi volt a ami miatt nálad Ő lett a mérkőzés embere? Tudom fiatal meg sokat fejlődhet, legyen is úgy, de nálam kb Suazo feeling volt a gyerek, gyors tud futni és kb ennyi.... :? sokszor elszorta a labdát, belevezette a védőkbe, stb. Nekem nem tünt túl hasznosnak, de pont azért írtam mert kíváncsi vagyok mit látttál benne ami miatt a mérközés embere volt Nálad. ;)
Milito viszont tényleg rém gyenge, mintha nem találná a helyét, nem jönnek be azok a lövések meg passzok amik tavaly simán, remélem ez változni fog.
Az is tény, hogy Santon simán játszhatna Chivu helyett.
Sajan erre számítottam, hogy szenvedve nyerünk, nincs nagy gáz, Udinese ellen mindig ez megy, főleg hazai pályán, lényeg a 3 pont. :)
R9.

Chivu támadásokban nem sok mindent tud, hátul meg lassú.
BL meccsen remélem

................J.Cesar
Maicon-Lucio-Samuel-Santon
.....Zanetti.....Cambiasso
Pandev....Sneijder...Coutinho
.................Eto'o

kezdővel állunk ki

Maiconnal erősödni fog újra a jobb szél, bal oldalt Santon támadásai és cselei sokat segítenének, Eto'o meg nagyon pörög elől, tuti lőné a gólokat. Militot pihentetni kéne kicsit..
R9.

Tényleg, Motta mikor épül már fel? Kellenének a passzai középen
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:Tényleg, Motta mikor épül már fel? Kellenének a passzai középen

Nálam most nem naon lenne helye a kezdőben, sem Cambi, sem Mariga helyett nem játsztatnám. Mariga nagyon jól játszott eddig amikor pályán volt.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Marco írta:
R9. írta:Tényleg, Motta mikor épül már fel? Kellenének a passzai középen

Nálam most nem naon lenne helye a kezdőben, sem Cambi, sem Mariga helyett nem játsztatnám. Mariga nagyon jól játszott eddig amikor pályán volt.

Szerintem meg Motta szükség van a kezdő 11-ben :!: nagyon gyéren támadunk, semmi elkpzelés :( nagy szükség lenne rá, mert ugye az nem vitás ,hogy ki a technikásabb és a labdabiztosabb Motta vagy Mariga
R9.

tény h mariga jól szűr, de amint megkapja a labdát nem nagyon tudja mit kezdjen vele..sötét mint a bőre :D

Motta viszont nagyon jó passzokat tud adni, hátulról tud irányítani , bár neki is van oan meccse mikor nagyon rossz
majd elválik
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Sztem Mariga képes egy kis terhet levenni Cambiról, és így ő tud mélységből írányitani. Ha így játszik Mariga mint eddig akk én rá szavazok Motta helyett.
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

1-2 hét - de lehet - már holnap 4-3-1-2 -ben fogunk játszani. Kevés a támadónk, sok a középpályásunk. Ez meg egy könnyen variálható stabil felállás

Zanetti (Motta)-Cambiasso-Mariga

Azért nem lépte még meg Benitez, mert

Maicon sérült (volt)
Santon sérült (volt)
Motta, Sztanko sérült

Tommy, az atmoszféra lehet most nem a digi hibája. Attila mesélte, hogy az első 20 percben kb. ült a Nord.
Tommy

gyuszi írta:Tommy, az atmoszféra lehet most nem a digi hibája. Attila mesélte, hogy az első 20 percben kb. ült a Nord.

Igen, tudom, de utána mikor volt szurkolás akkor se nagyon hallott semmi. még taps sem nagyo. :(
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Tommy írta:
intertomega írta: A csend a stadionban a tiltakozás miatt lehetett de aztán az 1. gól után 5 perccel megérkezett a Nord és lett jó kis hangulat ;)

Igen ez is közrejátszhatott, de utána is mikor szurkolás volt, akkor is nagyon halk volt, ezt a digi baszta el.. Ha jól láttam amugy a nordba a drapik sem voltak kint..

Igen a digi lehet a hibás mert azért - én 1 holland csatornán néztem - zengett a Nord rendesen
viszont a drapikat én sem láttam. :(
FORZA INTER !!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan

Megvan a kezdő: Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 17 Mariga, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 39 Santon, 88 Biabiany.
Allenatore: Rafael Benitez.
interfan

Maradtunk a 4-2-3-1 taktikával, remélem milito végre gólt lő,nagyon kéne már neki. De a lényeg hogy meglegyen a meccs. Forza Inter.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Neten közvetíti valami a ma esti BL meccset?
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

http://www.iraqgoals.net/
Például itt is nézheted.

FORZA INTER!!!
Tommy

Gyertek chatre egyszerűbb ott meccs közben dumálni, mint ide beírni meccs alatt mindig.
csak is inter

VÉGRE! Sneijder .........0:1
ce solo INTER
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Milito nagyon szépen csinálta ( mint Madridban), Sneijdernek nem volt nehéz dolga...
Na közben 1-1 :oops:
R9.

na milito gólt szerzett végre.. remélem félidőben lemegy helyére etoo, helyére coutinho
Zozo76

Hozzászólás Szerző: Zozo76 »

Közben 2-1 a Twentenek. Az első szabadrúgásgól volt, a második szöglet.
csak is inter

MI VAN A CSAPATTAL??????
Nagyon nincs egybe még......
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

R9. írta:na milito gólt szerzett végre.. remélem félidőben lemegy helyére etoo, helyére coutinho

Maradjon csak, benne van a gól :mrgreen:
csak is inter

Nincs lap a bírónál??????
Hazai pálya.....
R9.

etoo mekkora gól
vigye már fel középcsatárnak benitez nem hiszem el!!!!!!!
Válasz küldése