Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

PellerG írta: 2020.02.17. 10:01
- Eriksen beépítését lassan el kéne kezdenie, mert értem, hogy ahogy nyilatkozza is, ő fokozatosan építi be az új igazolásokat, nem azonnal rögtön, mert neki ez a módszere, de Eriksenről beszélünk és jelenleg egy Vecino előtte van a rendszerben...
- Vecino. Volt a héten egy statisztika, hogy az eredményességünk vele és nélküle. Erősen a vele sikeresebbek vagyunk oldalra billent a mérleg. De nekem fáj, hogy ő van fent, Eriksen meg ilyen 20 perces csere. Télen fix távozónak tűnt miután megírták a lapok hogy van köztük ellentét Contéval, azóta meg kihagyni nem tudja Conte, mintha kicsit ilyen "na akkor most bizonyíts" effektbe ment volna át vele szemben. Ez szerintem nem OK.
Eriskennel való óvatoskodást kb semennyire nem értem. Idő kell neki stb de könyörgöm Young-nak nem kellett? Vagy emlékeztek Sneijderre? Kb a reptérről jött a Derbyre és játszott....
Nem azt várom egyből ő legyen a meccs embere de ha mindig ilyen 20 perceket kap még a kupában is akkor, hogy veszi fel a ritmust??

Padelli meg...nem feltétlen a nagy hibái a gázok és igen lehetne vitatkozni melyik gólba mennyire volt benne. Vele az a baj nagyon nagy bizonytalanságot sugároz és ez átragad a védőkre. Nézzétek meg sok olyan jelenet volt amikor nem hagyták neki a labdát....ebbe sajnos benne van ők sem bíznak benne teljesen....és ez gáz. Remélem Handa a juve meccsen már lesz.
Nem Padellit hibáztatom ezért és nem az ő hibája, hogy kikaptunk csak sajna benne van azok miatt amit fentebb írtam.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

PellerG írta: 2020.02.17. 10:01 Szerintem nagyon túlzás ez a letargikus hangulat, hogy szarok vagyunk.
Vannak gondok, amiket meg kell oldani, elsősorban Conténak, mert a bázis egyáltalán nem rossz:

- Kicsit rugalmasabbá tenni a rendszert taktikai oldalról (3-4-2-1, 4-3-3).
- Jobban használni az amúgy igenis használható, padon ülő cseréket (Alexis, Eriksen, stb), nem 5-10 percekre bedobni őket mikor beüt a krach.
- Skriniar szenved a baloldalon, Bastoni viszont ott nagyon megbízhatót hoz eddig ebben a szezonban, szóval egy Skriniar-Bastoni (oldal)csere mindenképpen szükséges, Godinért sajnos jelenleg nem lenne kár a padon.
- Eriksen beépítését lassan el kéne kezdenie, mert értem, hogy ahogy nyilatkozza is, ő fokozatosan építi be az új igazolásokat, nem azonnal rögtön, mert neki ez a módszere, de Eriksenről beszélünk és jelenleg egy Vecino előtte van a rendszerben...
- Vecino. Volt a héten egy statisztika, hogy az eredményességünk vele és nélküle. Erősen a vele sikeresebbek vagyunk oldalra billent a mérleg. De nekem fáj, hogy ő van fent, Eriksen meg ilyen 20 perces csere. Télen fix távozónak tűnt miután megírták a lapok hogy van köztük ellentét Contéval, azóta meg kihagyni nem tudja Conte, mintha kicsit ilyen "na akkor most bizonyíts" effektbe ment volna át vele szemben. Ez szerintem nem OK.
Én nem letargiában vagyok,csak nagyon csalódott az utóbbi 2 meccs miatt,amiken kb. a szezonunk is elmehet.Azt gondolom, hogy a világ egyik legjobban fizetett edzőjétől nem ezt várná az ember...a fenti pontjaid mind ülnek és kb. mindenki látja őket,csak Conte nem. Elismerem,hogy nagyon jó motivátor és gatyába szedte a csapatatot, de a tegnapi meccselése szerintem nagyon gáz volt és több döntése is érthetetlen.

Persze nem szabad feladni és bízzunk benne, hogy márciusban újra elkapjuk a fonalat, viszont most lépéshátrányba kerültünk mindkét fronton, szerintem ezért nem annyira happy a fórum.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

szerintem nagyon mas hogy happy-e a forum vagy hogy a fel forum tele duhvel es panasszal es indulattal kis tulzassal el akarja kuldeni az edzonket 6 honap utan csak mert 3 es 2 pontos hatranyban harmadikok vagyunk feb kozepen a bajnoksagban.
Nem tudom miert van ez, Mourinhonal is igy indult (a forum tekinteteben) az elso, de akar a masodik szezonja is, de akkor epp 'orokos' bajnokok voltunk ellenfel (najo a Roma ott volt) nelkul, tehat kicsit mas volt a viszonyrendszer.

De komolyan ugy erzem, mintha sokak szotaraban az a lap, ahol a turelem szo szerepel, az ki lenne tepve:
- Csak mert az edzo esetleg rosszul meccsel (sosem tudjuk meg mas kezdovel mas cserekkel), maris katasztrofa a szezon es indul sosem nyerunk semmit vele vonat
- Igen lepeshatranyba kerultunk, ha mindket csapat minden tovabbi meccset megnyeri, akkor nem fogjuk oket visszaelozni (14 meccs), de akkor meg is erdemlik hogy megnyerjek a bajnoksagot...
- Igen, Erikssennek meg ido kell, mert latva a szezon elejen szereplo Sensi - Brozo - Barella harmast, hozzajuk kepest azt se tudja hol van a palyan, foleg vedekezesben, nem utkozik, probal valamennyire szukiteni a teruleten, dehat teljesen mas a dinamikaja, ugyhogy en jelenleg el tudom fogadni azt hogy kevesebb szerepet kap, meg akkor is ha Vecino sem hoz tul sokat
- Conte ilyen, o a legjobb csapatot teszi fel minden meccsre es nem erdekli hogy ki mikor mennyire faradt. Ami egyebkent megint nem teljesen igaz: Moses es Candreva felvaltva kezd utobb, a hatso harmas is rotalva van, a kozeppalya kenyszerusegbol rotalva, igen, Brozo, Lukaku, Martinez, Young fixed mindig kezd. Szoval tokjo ha minden heten leirjuk hogy pihenhetne ez v az, de ugyse fog, mert Conte a legjobb kezdohoz ragaszkodik.
(ez fix: Conte nem turelmes, o azonnali sikert akar)
- Szerintem semelyik edzo nem meccsel jol, ha kikap a vegen, tehat osszegezhetjuk, hogy Klopp az egyetlen jo edzo iden Europaban, (... :) )

- Az, meg hogy osszekotjuk hogy mennyi penzert irt ala es milyen eredmenyei vannak, szuperjo demagogia, de lassuk be, az egyik egy HR ugy a masik szakmai. Vagy csak en maradtam le valamirol es aszerint kell fizeteseket adni hogy milyen eredmenyt muszaj utana elernie a csapattal? Szerintem eleg sok klub kezdene akkor euromilliokkal dobalozni, ha cserebe garantalt a bajnoki v BL cim.
Avagy a sikerre nincs garancia, mert mindenki nyerni akar es csak egy csapat fog. Hacsak nem vagy tenylegesen kiemelkedo a mezonyben (kb, mint a PSG a franciaknal v a Bayern a nemeteknel), akkor nagyon nagy hiba minden mas eredmenyt kudarcnak itelni a vegso gyozelmen kivul

es meg farasztobb hogy minden egyes rosszul sikerult meccs utan errol kell olvasnom es irnom, lassan kezdem megkerdojelezni en is azt hogy biztos itt van-e a helyem...
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Versenyszellem +10
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Azért azt is észre kell venni, hogy mostanában nem nekünk ad a gép. Elég nagy balszerencse, hogy pár órával az után, hogy Radu a Parma-ba került, Handanovic megsérült. Állítom ha előbb sérül meg, akkor marad Radu, és legalább lett volna egy játékban lévő kapusunk. Nem mondom, hogy vele nyertünk volna, de rosszabb nem lenne mint a 3 éve nem védő Padelli és az Inter-ben még nem védő Berni. Ilyen apróságokon múlhat egy ilyen szoros bajnokság.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Az évi 12m alatt azt értettem,hogy elvileg a világ egyik legjobb edzőjéről beszélünk,de ha már belementünk:

- nem ez az első meccs,ahol 70-75 percig nem cserélünk és mire lép valamit már késő
- csak egy taktikát játszunk 7 hónapja, azért ennyi idő alatt lehetett volna valami alternatívát kitalálni
- Skriniar bal belső védőben játszatása eddig szinte sose nem jött be,mégis ott kezdett tegnap is
- Alexis alig kap lehetőséget, miközben Lautaro formán kívűl,Lukaku meg minden meccset végig tol kb.
- Eriksen fél lábbal is jobb,mint Vecino,érthetetlen miért az uru játszik végig

Ha csak a tegnapi meccset nézzük, Inzaghi kettős cseréje után semmit reakció, majd 70.perc után lehozza Brozot és Eriksen berakja a helyére,hogy 50méterre a kaputól labdákatt kérjen..kétszer került kapu közelébe a dán, az egyikből lövés,ami után a kippattanóból lesgól,majd a végén lepörgette bokából Lukakunak,aki ziccerben beleverte a blokkba. Vajon mi lett volna, ha nem 20 percet kap és mondjuk közelebb játszik a kapuhoz?Alexist meg behozta 86.percben..érthetetlen.

Nem lehet senki tökéletes,meg türelem és nem szabad leírni még a csapatot,hosszú a bajnokság vége stb...de anélkül,hogy letargiáznánk azt csak el lehet mondani, hogy nekem Conte meccselése csalódás volt tegnap és sajnos nem az első ilyen eset. Ettől függetlenül senki sem kérdőjelezte meg a fejlődést és hogy összességében még így is jól állunk ebben a szezonban. Szerintem ez a Lazio tegnap semmivel sem volt jobb és fájó ez a vereség..de majd ha verjük a gobbókat Torinóban, ígérem mea culpázok Contenak :roll:
Interissimo

Hozzászólás Szerző: Interissimo »

Szerintem itt mind a kritikusabb, mind a optimistább oldal szépen összefoglalta a helyzetet. Azt szerintem senki nem vitatja, hogy Conte mennyivel jobb edző, mint Spalletti, és hogy sokat léptünk előre. Viszont az is bosszantó, hogy látszólag meccsek óta nem megy nekünk és semmi nem történik, közben a Lazio (ahol Inzaghi már évek óta építget és szerencsével sem állnak hadilábon), de gyengébb kerettel előttünk vannak.

Én is jelenleg türelemre tudok maximum inteni mindenkit, mert jobb edzőre nincs esélyünk (nincs is sok olyan, akit jobbnak mondanék), Conte pedig több helyen is bizonyította, hogy tud ő nyerni, csak idő kell hozzá.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

A gond az, hogy menni kell még a csalókhoz, Rómába és Bergamóba is.
A csalók meg otthon játszanak ellenünk, a Lazio és a Róma ellen is.
Nagy csapat ellen csak a Milan van nekik idegenben. Esetleg középcsapatok
ellen megizzadhatnak idegenben, de ilyen meccsek nekünk is jönnek még.
Igazándiból a december-januári döntetlenek fájhatnak a legjobban (elsősorban Cagliari, Lecce),
ezek a pontok hiányoznak.
Most már muszáj lesz lendületbe jönni, ha akarunk még valamit
ettől a szezontól. Ha kikapunk Torinóban, akkor marad az Európa Liga...
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok!

A szezon előtt nem vártam csodát, de a szezon alakulása azt mutatta meg, hogy HA MINDEN ÖSSZEJÖN akkor a bajnoki cím is akár megnyerhető.
Nem vagyok csalódott, vagy negatív CSAK nagyon sajnálom, hogy még az ág is húzz bennünket + erre jön rá Conte érthetetlen mozizása mérkőzésekben közben.
A Lazio semmivel sem jobb nálunk, csak jóval szerencsésebb a klub:
- amikor mi x-et játszottunk, Lazio az utolsó utáni pillanatban megnyerte a mérkőzést. A szezonban legalább 3 ilyen eset volt, ami nekünk 3 pont Lazionak pedig 9 pont
- Tegnap ők kaptak egy kamu 11-est, Young esete szerintem jogosabb lett volna elmaradt.
- Eriksennek lehet, hogy több idő kell, hogy 90 perces játékos legyen, de hogy 25-30 percet nem kaphat, azt totál nem értem :( Tegnap is volt egy jó kapura lövése, majdnem egy gólpassza Lukaku-nak a végén, tehát 15 perc alatt többet csinált, mint Vecino a 95 perc alatt
- Sanchez is jöhetett volna korábban, benne is van potenciál
- Candreva - Moses csere pedig időházasnak érhető lenne, amúgy BAZD*EG...

Conte-val mi a porbléma?
1) 3-5-2, rendben játsszuk így végig a szezont bár a 3-4-1-2 is ki lehetne próbálni. Vecino a pályán vagy sem, majdnem nem számít...tehét Eriksen bőven ott lehetne a csatárok mögött, de Conte ehhez sajnos túl konok :( :(
2) posztra cserél kivéve a 86 percben. Ennek megint nem sok értelmét látom. Mert valahogy nem tud jót húzni belőle a csapat

Bajnokság?
Torino után okosabbak leszünk, de szerintem a Lazio+Juventus is fog még botlani, ki kell használni ha tetszik ha nem...
Sajnos a sérülések nem jöttek jól :( :( Sensi-t nagyon sajnálom, de Handanovic nagyon-nagyon hiányzik!!!! Oké, hogy a cserekapus olyan, amilyen, de hogy pszichésen is gyenge ez a védelmet teljesen kinyírta. A tegnapi bénázások, és gólok is ennek volt köszönhető.
Amikor folyamatosan x-tünk akkor sem volt ilyen nagy védelmi bakik, de hogy a kapuban sajnos egy ember áll aki 3 éve nem védett egy tétmeccsen ez nagyon is meghatározza a csapat életét.

Nem adom fel, nagyon szurkolok annak, hogy aranyérmesek legyünk májusban. A lehetőség még továbbra is adott és Lazio+Juventus szerencséje is el fog fogyni...A legnagyobb öröm az lesz, hogy a Juventusnak a BL remélem idén is álom marad...
Tombi1986

Most nézem a Digi-n az összefoglalót. A második gól 100%-an Vecino hibája. Katasztrófa ahogy a labdába ért a 16-on belül. Az helyett, hogy kiba*szta volna a francba, röviden lyukat rúgott.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Tombi1986 írta: 2020.02.17. 19:01 Most nézem a Digi-n az összefoglalót. A második gól 100%-an Vecino hibája. Katasztrófa ahogy a labdába ért a 16-on belül. Az helyett, hogy kiba*szta volna a francba, röviden lyukat rúgott.
És Bede kollégának mi az álláspontja a tizenegyessel kapcsolatban?
Tombi1986

matrix23 írta: 2020.02.17. 19:08
Tombi1986 írta: 2020.02.17. 19:01 Most nézem a Digi-n az összefoglalót. A második gól 100%-an Vecino hibája. Katasztrófa ahogy a labdába ért a 16-on belül. Az helyett, hogy kiba*szta volna a francba, röviden lyukat rúgott.
És Bede kollégának mi az álláspontja a tizenegyessel kapcsolatban?
Az, hogy a hollandnak pirosat kellett volna kapnia, de az Inter kettő 11-est sem kapott meg: Young esete, szögletnél nyaknál fogva vitték le a földre de Vrij és Skriniart is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Először is itt a fórumon mindenkire szükség van!Minél többen írunk ide,annál színesebb és élettelibb az egész.Élmény olvasni azok véleményét,akik ritkán írnak ide.Másodszor,a tegnapi után forrnak az indulatok,és ez természetes,de ez csak egy meccs volt,és még az élbolyban vagyunk.Majd ha le leszünk szakadva 8-10 ponttal,na akkor lehet készíteni az ásót.Addig viszont menni kell előre,és remélem,hogy ezt edző,játékos is így akarja.Szóval bízzunk bennük.Ami nekem nagyon kilóg,hogy Eriksennek ebben a rendszerben nincs helye,és ezt ő is érzi.Kóvályog a pályán,és én értem Contét,hogy miért nem őt kezdeti.Az más kérdés,hogy akkor mi a francnak igazoltuk le?
Cupi

Teljesen vicc, hogy azon akadunk ki egymásra ki mennyire elégedett és ki nem. :D Ez egy fórum. Szerencsére kulturált keretek közt zajlanak a beszélgetések. ;)
Azon kiakadni letargikus a hangulat? Könyörgöm hetek óta gyenge a játék és zsinórban 2x kikaptunk....milyen lenne? Világ összes fórumán biztos, hogy ilyenkor megy a csalódott kommentelés. :D
Ez így normális. Majd ha jönnek az eredmények megint mindenki elégedett lesz.
Igenis le lehet írni ha Conte balfasz döntéseket hoz vagy ez és ez a játékos gyengén játszik.
Természetesen nincs semmi veszve még. Én is csalódott voltam nagyon de majd májusba meglátjuk mit is értünk el. :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Sneijder is làthatatlan ember lett egy màsik rendszerben .
Sokan bíznak Conteban , olaszok szeretik . (ezt írtàk itt sokan )
Az a legjobb , ha nekik lesz igazuk .
Legtöbb ember szerint garancia a sikerre.
Szerintem korlàtolt és max 1-2 évig érdemes vele szàmolni . Sz.r a 3 védős rendszer . Akkor van értelme , ha rövidtàvon meghozza a sikereket . Attól , mert évekig gyengék voltunk , a történelem maradt , ha meglehet nyerni a bajnoksàgot , akkor nyerjük meg egyből .
Skriniart fàjdalmas nézni !
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Cupi írta: 2020.02.17. 19:56 Teljesen vicc, hogy azon akadunk ki egymásra ki mennyire elégedett és ki nem. :D Ez egy fórum. Szerencsére kulturált keretek közt zajlanak a beszélgetések. ;)
Azon kiakadni letargikus a hangulat? Könyörgöm hetek óta gyenge a játék és zsinórban 2x kikaptunk....milyen lenne? Világ összes fórumán biztos, hogy ilyenkor megy a csalódott kommentelés. :D
Igenis le lehet írni ha Conte balfasz döntéseket hoz vagy ez és ez a játékos gyengén játszik.
Természetesen nincs semmi veszve még. Én is csalódott voltam nagyon de majd májusba meglátjuk mit is értünk el. :)
Így van Cupi ahogy írod! Tőlem kapsz is egy bazi nagy likeot! 👍😁
Tombi1986

hvmetal írta: 2020.02.17. 20:04 Sneijder is làthatatlan ember lett egy màsik rendszerben .
Szerintem korlàtolt és max 1-2 évig érdemes vele szàmolni . Sz.r a 3 védős rendszer . Akkor van értelme , ha rövidtàvon meghozza a sikereket . Attól , mert évekig gyengék voltunk , a történelem maradt , ha meglehet nyerni a bajnoksàgot , akkor nyerjük meg egyből .

Szerintem a védelem a játékosok minőségétől függ és nem a rendszertől. Persze a négy védős felállást én is jobban szeretem, de a Manchester City is hiába jatszik négy játékossal hátul, ha minőségben semmivel sem jobbak, mint a mi védőink. Meg is látszik, hogy milyen sok gólt kapnak.
Abban az esetben ha három védőt szeretnénk, akkor Bastoni, de Vrij, Skriniar a legjobb megoldás. Középpályára a szélre pedig Ambrosiot tenném be, igen nem nagy spíler, de védekezni sokkal jobban tud, mint Candreva.
Nyáron kell igazolni normális szélsőket és belső középpályásokat is, hogy jövőre lehessen mozogni a 3-4-1-2 és 3-5-2 között akár meccs közben is.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Annyian felhoztátok a játékrendszert, hogy khm "nem jó", hogy utána olvastam. Könnyű érthető (értsd: mezei szurkolóknak írt, mint én :D ) leírásokat találni erről. Ezek elolvasása után ezzel a plusz tudással érdemes leülni meccset is nézni, és kicsit másképp is ránézni kedvenceink pályán futkosására. Ami nekem eddig leesett, Conte nem egy begyepesedett szemellenzős csak a "3-5-2" van, sőt. Van egy filozófiája, amihez tartozik a játékrendszere. Ezt át kell adni, meg kell tanulni, és tudni kell alkalmazni. Ehhez idő kell.
Azt gondolom, ezen a részen nem kell nála rugózni. Béke. 8-)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

P-Inter írta: 2020.02.17. 22:25Van egy filozófiája, amihez tartozik a játékrendszere. Ezt át kell adni, meg kell tanulni, és tudni kell alkalmazni. Ehhez idő kell.
Azt gondolom, ezen a részen nem kell nála rugózni. Béke. 8-)
Ezt senki nem vonja kétségbe, de jelenleg az van, hogy már mindenki előre tudja, hogy hogyan áll fel az Inter.

Totálisan kiismerték a csapat játékát, és ezen nem tud, vagy nem akar Conte változtatni.

Én taktikailag többet vártam tőle, ráadásul cserélni általában szarul és későn szokott, egyszóval sokszor rosszul meccsel.

Egyébként meg ha ez nem tetszik, akkor leírom.

Ettől Fórum a Fórum.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Én a magam részéről megbocsátom ezt a római kisiklást a csapatnak, ha a következő két bajnokit behúzzák. ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

cou+50m
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

cuchu11 írta: 2020.02.18. 20:07 Én a magam részéről megbocsátom ezt a római kisiklást a csapatnak, ha a következő két bajnokit behúzzák. ;)
Ez inkább Padelli kisiklása volt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

R9. írta: 2020.02.18. 20:25cou+50m
De hova rakod?!
Még Eriksennel sincs helye Contenál.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

PellerG írta: 2020.02.18. 21:37
De hova rakod?!
Lautaro megy, es 3-4-2-1 be Cou-Eriksen, Lukaku...
Lehetne, bar en se vagyok oda ezert
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

matyinter írta: 2020.02.18. 21:40
PellerG írta: 2020.02.18. 21:37
De hova rakod?!
Lautaro megy, es 3-4-2-1 be Cou-Eriksen, Lukaku...
Lehetne, bar en se vagyok oda ezert
En sokkal inkabb tamogatnam ezt Griezmannal.

Griezmann-Eriksen
Lukaku
Festa

hvmetal írta: 2020.02.17. 20:04 Sneijder is làthatatlan ember lett egy màsik rendszerben .
Én maximum erre fogadnék,hogy még egy idényt marad.Egyszerűen túl nagy lángon ég aztán ki is ég mint Jm szokott.
Ez volt a chelseanél is.
Amennyiben nagyon nem sikerül az idény vége még annyit sem.
Utána pedig jöhet Cambiasso.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a Lodi gyerek nem rossz az Atletibe.
Festa

vaskalap írta: 2020.02.18. 22:44 Ez a Lodi gyerek nem rossz az Atletibe.
Viszont ha nálunk játszana csak szar beadásai lennének:)

Amúgy egy Lautaro Haaland cserében benne lennék. ;)
Cupi

Festa írta: 2020.02.18. 22:47

Amúgy egy Lautaro Haaland cserében benne lennék. ;)
Teljesen beteg amit ez a Haaland gyerek nyom :D :D 19 évesen.... :o
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Holnap este Ludogorets-Inter.
Sérültek: Handanovic, Bastoni (influ), Gagliardini, Sensi, Asamoah, Esposito

Várható kezdő:

Padelli
Godin-Ranocchia-D'Ambrosio
Moses-Vecino-Brozovic-Eriksen-Biraghi
Alexis-Lautaro
interfan

PellerG írta: 2020.02.19. 08:31 Holnap este Ludogorets-Inter.

Várható kezdő:

Padelli
Alexis-Lautaro
Remelem Contenak lesz vegre egy kis esze, es valoban ezt teszi fel.
EL-ban jatszon nyugodtan a komplett csere KH sor.
Sanchez nagyon jo formaban van, jatszatni kell.
Eriksennek meg ugy kellenek a jatekpercek mint egy falat kenyer.

Ezt a meccset meg a total B sorral is nyerni kell siman.
Festa

interfan írta: 2020.02.19. 08:34

Várható kezdő:

Padelli
Alexis-Lautaro

Interfan nem tudom miből gondolod,hogy könnyű meccs lesz mikor még a Fradi sem tudta megverni őket? :D ;)
interfan

Festa írta: 2020.02.19. 08:40
interfan írta: 2020.02.19. 08:34

Várható kezdő:

Padelli
Alexis-Lautaro

Interfan nem tudom miből gondolod,hogy könnyű meccs lesz mikor még a Fradi sem tudta megverni őket? :D ;)
Na igen az a bizonyos Fradi meccs. :D

Biztos most tul optimista lettem. :D

Viccet felreteve, most 3 kotelezo gyozelem jon.
Ludo, Samp, es ujra Ludo.
Cupi

Várható kezdő:

Padelli
Alexis-Lautaro
Visszavágón viszont remélem Brozo is pihenhet. Juve ellen jó lenne ha friss lenne. :) ;)
interfan

Cupi írta: 2020.02.19. 10:56

Várható kezdő:

Padelli
Alexis-Lautaro
Visszavágón viszont remélem Brozo is pihenhet. Juve ellen jó lenne ha friss lenne. :) ;)
En most is pihentetnem, nyugodtan kezdhetne Borja.
Eriksent leszamitva mehetne fel a teljes "B sor" mint a KH poszton is.
interfan

Pihentetes es kisebb betegseg miatt nem
utazik Skriniar, Bastoni, es Brozovic sem.

Varhato kezdo holnapra:

Padelli
D'Ambrosio-Ranocchia-Godin
Moses-Vecino-Borja-Eriksen
Martinez-Sanchez
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

lucky0 írta: 2020.02.17. 20:15
Cupi írta: 2020.02.17. 19:56 Teljesen vicc, hogy azon akadunk ki egymásra ki mennyire elégedett és ki nem. :D Ez egy fórum. Szerencsére kulturált keretek közt zajlanak a beszélgetések. ;)
Így van Cupi ahogy írod! Tőlem kapsz is egy bazi nagy likeot! 👍😁
Tőlem is!!!! ;) :P
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Remelem a Ludo ellen a B csapat jatszik, illetve, aki beepites alatt all/serulesbol vissza.
Moses, Eriksen, Sanchez, D'Ambro kezdjen mindenkepp, de a Borja, Rano, Biraghi sor is jatszhat.
Lukakut meg mindenkepp pihentetni kell, mert minden meccsen vegig jatszik, es mostanaban elegge faradtnak tunik, es emiatt frusztralt is.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Gyerekek.
Fogja valamelyik adó ismetelni a holnapi meccsünket? Pont akkor nem leszek tv/gép előtt.

Köszönöm előre is az infót
Festa

internaZIOnaLe írta: 2020.02.19. 21:48 Gyerekek.
Fogja valamelyik adó ismetelni a holnapi meccsünket? Pont akkor nem leszek tv/gép előtt.

https://www.digisport.hu/tvmusor?nap=2020-02-20
A digisport 3-n 23 00 aznap.
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

Kicsit off, de közben az Atalanta lazán gurított egy 4-est a Valenciának...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Festa írta: 2020.02.19. 22:18
internaZIOnaLe írta: 2020.02.19. 21:48 Gyerekek.

https://www.digisport.hu/tvmusor?nap=2020-02-20
A digisport 3-n 23 00 aznap.
Köszönöm
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Kajla írta: 2020.02.19. 22:35 Kicsit off, de közben az Atalanta lazán gurított egy 4-est a Valenciának...
Hát igen, egy motivált, szép játékot produkáló kék-fekete csapat simán nyert Milánóban Gasperini vezetésével. Kár, hogy Atalantának hívják. Elgondolkodtató.
interfan

Nerazzurri írta: 2020.02.20. 08:09
Kajla írta: 2020.02.19. 22:35 Kicsit off, de közben az Atalanta lazán gurított egy 4-est a Valenciának...
Hát igen, egy motivált, szép játékot produkáló kék-fekete csapat simán nyert Milánóban Gasperini vezetésével. Kár, hogy Atalantának hívják. Elgondolkodtató.
Azert a sorsolasuk se lehetett volna szerencsesebb.
Mar a csoportban is, es most is a Valenciatol gyengebbet kb nem is kaphattak volna.

Szep-szep amit csinalnak, de bajnoksagban 9 pontra vannak mogottunk.
Eltudom kepzelni mi lenne itt, ha ugy allnank mint az Atalanta, a Roma, a Milan, vagy a Napoli...
Festa

Nerazzurri írta: 2020.02.20. 08:09
Valamiért csak mögöttünk vannak a tabellán.
Ilicicet mondjuk bármikor szîvesen látnám.
interfan

A vart kezdo lett a hivatalos is:

Padelli
Moses-Vecino-Borja-Eriksen-Biraghi
Martinez-Sanchez

Eriksen es Sanchez vegre a kezdoben, lehet bizonyitani.
Mosesre is rafer a jatek.
Kotelezo gyozelem.
Cupi

interfan írta: 2020.02.20. 17:36 A vart kezdo lett a hivatalos is:

Padelli
Martinez-Sanchez

Kotelezo gyozelem.
Jó olaszos leszarjuk az EL-t hozzáállással én egy sovány 1-0-ás győzelmet vagy 1-1-et várok. :D ;) Hazai pályán meg majd nyerünk 2-0-ra.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Cupi írta: 2020.02.20. 17:49
interfan írta: 2020.02.20. 17:36 A vart kezdo lett a hivatalos is:

Padelli
Martinez-Sanchez

Kotelezo gyozelem.
Jó olaszos leszarjuk az EL-t hozzáállással én egy sovány 1-0-ás győzelmet vagy 1-1-et várok. :D ;) Hazai pályán meg majd nyerünk 2-0-ra.
Szerintem odateszik magukat a srácok. Sok olyan ember játszik, akinek bizonyítania kell.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Ha valakinek van linkje ne fogja vissza magát :D
Válasz küldése