Eriskennel való óvatoskodást kb semennyire nem értem. Idő kell neki stb de könyörgöm Young-nak nem kellett? Vagy emlékeztek Sneijderre? Kb a reptérről jött a Derbyre és játszott....PellerG írta: ↑2020.02.17. 10:01
- Eriksen beépítését lassan el kéne kezdenie, mert értem, hogy ahogy nyilatkozza is, ő fokozatosan építi be az új igazolásokat, nem azonnal rögtön, mert neki ez a módszere, de Eriksenről beszélünk és jelenleg egy Vecino előtte van a rendszerben...
- Vecino. Volt a héten egy statisztika, hogy az eredményességünk vele és nélküle. Erősen a vele sikeresebbek vagyunk oldalra billent a mérleg. De nekem fáj, hogy ő van fent, Eriksen meg ilyen 20 perces csere. Télen fix távozónak tűnt miután megírták a lapok hogy van köztük ellentét Contéval, azóta meg kihagyni nem tudja Conte, mintha kicsit ilyen "na akkor most bizonyíts" effektbe ment volna át vele szemben. Ez szerintem nem OK.
Nem azt várom egyből ő legyen a meccs embere de ha mindig ilyen 20 perceket kap még a kupában is akkor, hogy veszi fel a ritmust??
Padelli meg...nem feltétlen a nagy hibái a gázok és igen lehetne vitatkozni melyik gólba mennyire volt benne. Vele az a baj nagyon nagy bizonytalanságot sugároz és ez átragad a védőkre. Nézzétek meg sok olyan jelenet volt amikor nem hagyták neki a labdát....ebbe sajnos benne van ők sem bíznak benne teljesen....és ez gáz. Remélem Handa a juve meccsen már lesz.
Nem Padellit hibáztatom ezért és nem az ő hibája, hogy kikaptunk csak sajna benne van azok miatt amit fentebb írtam.