Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- mike
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Borzaszto nagy csalodas!!
65 perc korul irogattuk, hogy ez a farok addig biztos nem cserel, amíg nem eg a haz.
Lopetegui szetszopatta Contet.
Ket pontrugasbol szereztunk golt, ezen kivul semmi otletunk sem volt a presszing ellen.
Normalis edzo belenyult volna a meccsbe, szerkezetet, vagy jatekost valt. Momentumunk sem volt, ugy Eriksen, Alexis ott ult a padon....
A 3-5-2-vel is lehetne sikeres csapat, de ennyire fafejuen ahogy Conte csinalja, az nem megy. Cserelni is keptelen ebbe a rendszerbe. Epeszu ember Gagot mar felidoben leszedte volna, erthetetlen.
Reszemrol eddig is az volt, hogy ciao Conte.
Ez csak megerositett.
65 perc korul irogattuk, hogy ez a farok addig biztos nem cserel, amíg nem eg a haz.
Ket pontrugasbol szereztunk golt, ezen kivul semmi otletunk sem volt a presszing ellen.
Normalis edzo belenyult volna a meccsbe, szerkezetet, vagy jatekost valt. Momentumunk sem volt, ugy Eriksen, Alexis ott ult a padon....
A 3-5-2-vel is lehetne sikeres csapat, de ennyire fafejuen ahogy Conte csinalja, az nem megy. Cserelni is keptelen ebbe a rendszerbe. Epeszu ember Gagot mar felidoben leszedte volna, erthetetlen.
Ez csak megerositett.
- interfan
Tokeletesen leirtad a lenyeget, csak egyeterteni tudok.mike írta: ↑2020.08.22. 06:29 Borzaszto nagy csalodas!!
Ez csak megerositett.
Contet meg tobbet nem fogjuk latni az Inter padjan.
Szepen elmondta a bucsu beszedet tegnap.
- Festa
Ez elég egyértelmű.A kupával való elköszönés nem sikerült.
Az EL nyári szakaszában simán hoztuk a meccseket nagy ömnbizalommal ami a döntőben elfogyott.
Pedig gyorsan vezetést szereztün és aztán jött az a momentum amit nem tudott feldolgozni a csapat.
A Sevilla pár percen belül egyenlített és aztán meg is fordították ezen kívül még egy helyzetük volt a félidő végén,de így is szinte minden kapuralövésük gól lett.
Momentumok továbbá Lukaku óriási ziccere illetve Moses elé pattanó labda.
Persze bosszantó volt a Sevilla játékosok színészkedése,de itt most valami hiányzott.
Talán az a tudat,hogy ezt a kupát csak mi nyerhetjük.2010-ben a döntőben ezt éreztem.
Egy meccs volt ,de emiatt sok játékos kívalóan teljesített.Egészen a döntőig egy egészen szép nyerő sorozatban voltunk.Conte nélkül ,de remélem a pozitív dolgokat megtartjuk.
+dolog,hogy végre nem harmadik kalaposok leszünk a BL-ben.
- PellerG
Most már engedd el, és hajrá az esküvőnmike írta: ↑2020.08.22. 06:29 Borzaszto nagy csalodas!!
Ez csak megerositett.
Mire visszajössz, Conte már itt sem lesz
- Nerazzurri
Nekem csak azt mondja meg valaki, hogy miért Lukaku volt a védelemben az utolsó ember két kritikus alkalommal is (az egyikből lett a gól)?
Egyszerűen nem oda való. Lehet besegíteni mint csatár, de azért oda más tapasztalatok kellenek szerintem..
Egyszerűen nem oda való. Lehet besegíteni mint csatár, de azért oda más tapasztalatok kellenek szerintem..
-
kovacs_ata
Szerintem inkább az a kérdés, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy a Sevilla túlzás nélkül szinte minden pontrúgásából veszélyeztetett.Nerazzurri írta: ↑2020.08.22. 09:09 Nekem csak azt mondja meg valaki, hogy miért Lukaku volt a védelemben az utolsó ember két kritikus alkalommal is (az egyikből lett a gól)?
- bodimiki7
A pontrúgás csak egy része volt a teljes képnek. Idegesen kezdtünk, gól ide vagy oda, egész meccsen idegesek is maradtunk. Egyszerű passzokat is nagyon sokszor rontottunk. Az idény nagy részében lehetett érezni, hogy mit akarunk, ha nálunk van a labda és hogy hogy akarjuk visszaszerezni, abból most semmi nem látszott, pedig előzetesen minden adott lett volna.kovacs_ata írta: ↑2020.08.22. 09:34 Szerintem inkább az a kérdés, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy a Sevilla túlzás nélkül szinte minden pontrúgásából veszélyeztetett.
Handa a második félidő elején senkitől sem zavartatva kirúgta a labdát, ott biztosra vettem, hogy ha kapunk egy gólt, akkor kikapunk.
Egész meccsen a tavalyi Frankfurt elleni visszavágó volt az eszemben, mert ott láttam ennyire dekoncentrált, kilátástalan játékot. Azon a meccsen Skriniar volt az egyetlen, aki lebaszta a társakat és próbált biztatni. Semmire nem volt elég, mert kikaptunk 0-1-re.
Nagyon találó volt néhány hete a blogon megjelent írás, hogy akik most kiemelkednek, vezéreknek tűnnek, azokról lehet idővel kiderül, hogy nem nyomásállóak és alkalmatlanok arra, hogy kritikus helyzetben kirángassák a társakat a gödörből, ez a meccs megerősített ebben. Nyilván lehet ez egy rosszul elsült döntő, mikor mindenki formán kívül volt. Kiderül majd a következő idényben. Csak tartok attól, hogy akiket mi érinthetetlennek tartunk, azok nagy csapatban csak kiegészítő emberként lennének képesek jó teljesítményre, mint Perisic.
Várom a jövőhetet. Elveszített döntő ide vagy oda, ez a keret még nagyon sok fejlesztésre szorul, ha tartósan az élmezőnyben akarunk ragadni, mert tegnap kiderült, hogy a középmezőny tetejétől esély nélkül kikapunk. Conte helyzete olyan szempontból érdekes, hogy padon tartva kockáztatunk egy újabb potenciális döntőt, már ha eljutunk addig. A keretnek pedig nagyon nagy szüksége van a nemzetközi rutinra, akár igazolásokon keresztül is.
- Inter101
No igen, azt nem látjuk hogy ki a vezér, vagy van e egyáltalán! Igen Skriniart el tudom képzelni annak, nagyon profinak tűnik!! Remélem marad! Az első félidőben volt nem egy momentum amikor a védők és kozeppalyasok össze vissza rohangaltak, fogalmuk nem volt mit csináljanak!! Gag a 2 félidőben átment a jobb oldalra a bal ott maradt teljesen üresen Martinez futott vissza, szerencsére a Sevilla nem használta ki, bár így utólag tök mindegy! Ezzel azt szeretném mondani hogy ez a rendszer nincs a zsigerekben, hiába a sok gyakorlás amikor jön az automatizmus akkor ez a rendszer megy a levesbe!
Jó lenne már egy olyan edző aki helyre rakja a védekezést és a játékosok erőssége alapján állítja fel a csapatot!
Egyszerűen nem értem a kivalasztast, gondolom rajtam kívül mindenki tudta mit várhat Contetol, ebben sok meglepő dolog nem lehetett!
Hogy nekünk mennyi használhatatlan szakvezetonk volt....... Vagy van valami a háttérben ami miatt ilyenek lesznek akkor viszont baj van!!
Jó lenne már egy olyan edző aki helyre rakja a védekezést és a játékosok erőssége alapján állítja fel a csapatot!
Egyszerűen nem értem a kivalasztast, gondolom rajtam kívül mindenki tudta mit várhat Contetol, ebben sok meglepő dolog nem lehetett!
Hogy nekünk mennyi használhatatlan szakvezetonk volt....... Vagy van valami a háttérben ami miatt ilyenek lesznek akkor viszont baj van!!
-
kovacs_ata
Rém egyszerű, hogy mit akartunk egész évben. Lukakut rúgófalként használni és beadogatni orrvérzésig. Ezt egy jól koncentráló, jól tolódó és helyezkedő csapat egy pillanat alatt megfojtja. Az pedig számomra marha dühítő, hogy a hülye is látja, hogy adott meccsen nem működik, de ennek ellenére nem változtatsz, mert hátha lesz valami. Ugye most nem egy Brescia volt az ellenfél. Botrány volt a játékunk egész szezonban, még ha párszor eredményre is vezetett, de erre nem lehet alapozni, hogy majd pár jobb játékossal biztosan jobban fog menni. Egy szó, mint száz, Contét fájdalmasan csúnyán lemeccselték, amihez persze a játékosoknak is óriási elismerés jár.bodimiki7 írta: ↑2020.08.22. 10:02A pontrúgás csak egy része volt a teljes képnek. Idegesen kezdtünk, gól ide vagy oda, egész meccsen idegesek is maradtunk. Egyszerű passzokat is nagyon sokszor rontottunk. Az idény nagy részében lehetett érezni, hogy mit akarunk, ha nálunk van a labda és hogy hogy akarjuk visszaszerezni, abból most semmi nem látszott, pedig előzetesen minden adott lett volna.kovacs_ata írta: ↑2020.08.22. 09:34 Szerintem inkább az a kérdés, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy a Sevilla túlzás nélkül szinte minden pontrúgásából veszélyeztetett.
Handa a második félidő elején senkitől sem zavartatva kirúgta a labdát, ott biztosra vettem, hogy ha kapunk egy gólt, akkor kikapunk.
Egész meccsen a tavalyi Frankfurt elleni visszavágó volt az eszemben, mert ott láttam ennyire dekoncentrált, kilátástalan játékot. Azon a meccsen Skriniar volt az egyetlen, aki lebaszta a társakat és próbált biztatni. Semmire nem volt elég, mert kikaptunk 0-1-re.
Nagyon találó volt néhány hete a blogon megjelent írás, hogy akik most kiemelkednek, vezéreknek tűnnek, azokról lehet idővel kiderül, hogy nem nyomásállóak és alkalmatlanok arra, hogy kritikus helyzetben kirángassák a társakat a gödörből, ez a meccs megerősített ebben. Nyilván lehet ez egy rosszul elsült döntő, mikor mindenki formán kívül volt. Kiderül majd a következő idényben. Csak tartok attól, hogy akiket mi érinthetetlennek tartunk, azok nagy csapatban csak kiegészítő emberként lennének képesek jó teljesítményre, mint Perisic.
Várom a jövőhetet. Elveszített döntő ide vagy oda, ez a keret még nagyon sok fejlesztésre szorul, ha tartósan az élmezőnyben akarunk ragadni, mert tegnap kiderült, hogy a középmezőny tetejétől esély nélkül kikapunk. Conte helyzete olyan szempontból érdekes, hogy padon tartva kockáztatunk egy újabb potenciális döntőt, már ha eljutunk addig. A keretnek pedig nagyon nagy szüksége van a nemzetközi rutinra, akár igazolásokon keresztül is.
- interfan
Veget ert a szezon, szoval nezzuk a teljes szezon atlagait.
A fobb portalok es lapok osszes ertekelesenek az atlagaval:
1. Lukaku: 6,392
2. DeVrij: 6,380
3. Barella: 6,365
4. Sanchez: 6,339
5. Sensi: 6,323
6. Bastoni: 6,287
7. Young: 6,250
8. Eriksen: 6,200
9. Brozovic: 6,184
10. Handanovic: 6,156
11. Martinez: 6,153
12. Candreva: 6,083
13. Moses: 6,062
14. Skriniar: 6,039
15. D'Ambrosio: 6,019
16. Borja: 6,000
17. Asamoah: 6,000
18. Ranocchia: 6,000
19. Esposito: 6,000
20. Godin: 5,926
21. Vecino: 5,891
22. Biraghi: 5,827
23. Gagliardini: 5,796
24. Padelli: 5,583
Conte: 6,379
Legtobb gol: Lukaku 34 G
Legtobb golpassz: Sanchez 10 GP
Legtobb perc: Handanovic 4320 perc
Legtobb perc mezonyben: Lukaku 4189 perc
Conte: 6,379
Legtobb gol: Lukaku 34 G
Legtobb golpassz: Sanchez 10 GP
Legtobb perc: Handanovic 4320 perc
Legtobb perc mezonyben: Lukaku 4189 perc
- CsaSzi9294
És Gag az 5,8-as átlagával alap ember volt az utolsó kb 10-15 meccsen. Ilyen hogy történhet?interfan írta: ↑2020.08.22. 17:07 Veget ert a szezon, szoval nezzuk a teljes szezon atlagait.
- interfan
Ezt csak Conte tudhatja.CsaSzi9294 írta: ↑2020.08.22. 17:29És Gag az 5,8-as átlagával alap ember volt az utolsó kb 10-15 meccsen. Ilyen hogy történhet?interfan írta: ↑2020.08.22. 17:07 Veget ert a szezon, szoval nezzuk a teljes szezon atlagait.
![]()
![]()
Szamomra erhetetlen dontesek es a rugalmatlansag vezetett oda ahova.
Botrany gyenge volt Gagliardini egesz evben...
- matrix23
Meglátásom szerint a meccsen az volt a legnagyobb baj, hogy folyamatosan 2 az 1-eket alakítottak ki a szárnyvédőinkre. Azok a csapatok ellen szenvedtünk, akik megduplázták a széljátékukat. A Getafe meccs is azért nézett ki olyan rosszul az első félidőben, mert a 4-4-2-ben mindig ketten mentek a szélsőinkre. A második félidőre annyit változott a helyzet, hogy a középső középpályások kisegítettek a szélekre, ilyenkor kiürült a pálya másik fele ezért is volt annyi keresztlabda. A Getafe talán a játéktudása miatt nem tudta ezt kihasználni. Az utolsó pár meccsünknél is látszik. A Napoli 4-3-3-at játszik. de mivel tükör szélsőkkel játszanak, mindig a pálya tengelye felé mentek, így a szárnyvédő a Napoli szélső védőjével találkozott. Atalanta 3-4-2-1-ben játszott így a szélsők csak a szélsőkkel találkoztak. Getafét már írtam. A Leverkusen és a Shakhtar a Napolihoz hasonlóan játszott. A Sevilla játéka meg inkább a Getafe játékához hasonlított. 2 az 1-ek kialakítása miatt a szélső belső védők segítettek ki a szárnyvédőknek, ezért az egész védelem eltolódott, és így de Jong is jobban tudott érvényesülni az első gólnál. Az eltolódás miatt Godinnak kellett a rövid kapufával egyvonalban, az ötösnél védekeznie, mikor neki szerintem max csak a pálya tengelyéig lenne szabad mennie. Amit a Getafe a játéktudás miatt nem tudott megvalósítani, azt a Sevilla megoldotta. És itt még a középpálya sem tudott segíteni, mert a Sevilla is 3 belső középpályással játszott, így mindenkinek megvolt az embere. Nekem ez a meglátásom a tegnapi és az előző pár meccsel kapcsolatban.
- Nerazzurri
Ja és még annyi, hogy Banega egy kis köcsög, aki elfelejtette, hogy egy rövid ideig Milánó szebbik fele etette. Szívesen hátba rugdostam volna egy kicsit, főleg amikor Contét hergelte..
-
kovacs_ata
matrix23 írta: ↑2020.08.22. 19:53 Meglátásom szerint a meccsen az volt a legnagyobb baj, hogy folyamatosan 2 az 1-eket alakítottak ki a szárnyvédőinkre. Azok a csapatok ellen szenvedtünk, akik megduplázták a széljátékukat. A Getafe meccs is azért nézett ki olyan rosszul az első félidőben, mert a 4-4-2-ben mindig ketten mentek a szélsőinkre. A második félidőre annyit változott a helyzet, hogy a középső középpályások kisegítettek a szélekre, ilyenkor kiürült a pálya másik fele ezért is volt annyi keresztlabda. A Getafe talán a játéktudása miatt nem tudta ezt kihasználni. Az utolsó pár meccsünknél is látszik. A Napoli 4-3-3-at játszik. de mivel tükör szélsőkkel játszanak, mindig a pálya tengelye felé mentek, így a szárnyvédő a Napoli szélső védőjével találkozott. Atalanta 3-4-2-1-ben játszott így a szélsők csak a szélsőkkel találkoztak. Getafét már írtam. A Leverkusen és a Shakhtar a Napolihoz hasonlóan játszott. A Sevilla játéka meg inkább a Getafe játékához hasonlított. 2 az 1-ek kialakítása miatt a szélső belső védők segítettek ki a szárnyvédőknek, ezért az egész védelem eltolódott, és így de Jong is jobban tudott érvényesülni az első gólnál. Az eltolódás miatt Godinnak kellett a rövid kapufával egyvonalban, az ötösnél védekeznie, mikor neki szerintem max csak a pálya tengelyéig lenne szabad mennie. Amit a Getafe a játéktudás miatt nem tudott megvalósítani, azt a Sevilla megoldotta. És itt még a középpálya sem tudott segíteni, mert a Sevilla is 3 belső középpályással játszott, így mindenkinek megvolt az embere. Nekem ez a meglátásom a tegnapi és az előző pár meccsel kapcsolatban.
Egyetértek. Bizony itt van a (az egyik) kutya elásva. Öné az Európa-liga ajándékcsomag!
-
Fan Gusto
Én a szezon leggyengébb teljesítményének a Verona elleni idegenbeli produktumot tartottam és speciel a Sevilla ellen azt éreztem, hogy ugyanaz történik. Képtelenek voltunk megbirkózni a jól működő letámadásukkal majd a stabil, felállt védekezésükkel.kovacs_ata írta: ↑2020.08.23. 11:44matrix23 írta: ↑2020.08.22. 19:53 Meglátásom szerint a meccsen az volt a legnagyobb baj, hogy folyamatosan 2 az 1-eket alakítottak ki a szárnyvédőinkre. Azok a csapatok ellen szenvedtünk, akik megduplázták a széljátékukat. A Getafe meccs is azért nézett ki olyan rosszul az első félidőben, mert a 4-4-2-ben mindig ketten mentek a szélsőinkre. A második félidőre annyit változott a helyzet, hogy a középső középpályások kisegítettek a szélekre, ilyenkor kiürült a pálya másik fele ezért is volt annyi keresztlabda. A Getafe talán a játéktudása miatt nem tudta ezt kihasználni. Az utolsó pár meccsünknél is látszik. A Napoli 4-3-3-at játszik. de mivel tükör szélsőkkel játszanak, mindig a pálya tengelye felé mentek, így a szárnyvédő a Napoli szélső védőjével találkozott. Atalanta 3-4-2-1-ben játszott így a szélsők csak a szélsőkkel találkoztak. Getafét már írtam. A Leverkusen és a Shakhtar a Napolihoz hasonlóan játszott. A Sevilla játéka meg inkább a Getafe játékához hasonlított. 2 az 1-ek kialakítása miatt a szélső belső védők segítettek ki a szárnyvédőknek, ezért az egész védelem eltolódott, és így de Jong is jobban tudott érvényesülni az első gólnál. Az eltolódás miatt Godinnak kellett a rövid kapufával egyvonalban, az ötösnél védekeznie, mikor neki szerintem max csak a pálya tengelyéig lenne szabad mennie. Amit a Getafe a játéktudás miatt nem tudott megvalósítani, azt a Sevilla megoldotta. És itt még a középpálya sem tudott segíteni, mert a Sevilla is 3 belső középpályással játszott, így mindenkinek megvolt az embere. Nekem ez a meglátásom a tegnapi és az előző pár meccsel kapcsolatban.
Egyetértek. Bizony itt van a (az egyik) kutya elásva. Öné az Európa-liga ajándékcsomag!
-
Fan Gusto
Egyébként Lukaku kihagyott ziccerénél nekem Ronaldo belőtt helyzete ugrott be a megnyert UEFA-kupa döntőről. Amikor kimaradt, már lehetett érezni, hogy itt nekünk nem terem babér.
(a videón 1:37-től)
https://www.youtube.com/watch?v=oXJMrDWJbkc
-
R9.
nekem is, de hat kozel sem egy szint a ket jatekosFan Gusto írta: ↑2020.08.23. 13:50 Egyébként Lukaku kihagyott ziccerénél nekem Ronaldo belőtt helyzete ugrott be a megnyert UEFA-kupa döntőről. Amikor kimaradt, már lehetett érezni, hogy itt nekünk nem terem babér.
- CsaSzi9294
Állítólag nagyon is veszélybe került a szeptember 19-ei kezdés a covid miatt. Ráadásul egyre több játékos és még edző is pozitív tesztet adott.
- alwin91
Kár összehasonlítani a két játékost, de ha nagyon akarjuk mondhatjuk azt is, hogy Ronaldo sosem volt képes ennyi meccsen odatenni magát.R9. írta: ↑2020.08.23. 14:47nekem is, de hat kozel sem egy szint a ket jatekosFan Gusto írta: ↑2020.08.23. 13:50 Egyébként Lukaku kihagyott ziccerénél nekem Ronaldo belőtt helyzete ugrott be a megnyert UEFA-kupa döntőről. Amikor kimaradt, már lehetett érezni, hogy itt nekünk nem terem babér.
https://www.youtube.com/watch?v=oXJMrDWJbkc![]()
Lukaku a belét is kihajtotta a szezonban, mindig ott volt, 110%-t nyújtott és rúgott 34 gólt. nekem a többi nem számít.
- PellerG
Szeptember 2-án, délben sorsolják a bajnokság menetrendjét.
https://m.fcinternews.it/focus/serie-a- ... rio-346651
- Cupi
Első edzés nálunk mikor lesz? Valahol szeptember 7. hétfőt olvastam. Az valid?PellerG írta: ↑2020.08.28. 16:56 Szeptember 2-án, délben sorsolják a bajnokság menetrendjét.
köszi
- mike
Akit érdekel esetleg:
Baumstark Tibiék elemzik az EL döntőnket Beregi Istvánnal.
Sok érdekesség van benne.
https://www.youtube.com/watch?v=-Lx17CZDhDw
- Inter101
Huh ez nagyon jó volt! Köszi Mike!mike írta: ↑2020.08.31. 17:21 Akit érdekel esetleg:
Röviden tömören, az olasz edző vonal nem szerencsés! Le fognak süllyedni előbb vagy utóbb! Conte meg egy merev pö..
- PellerG
Ma délben sorsolnak a bajnokságra.
Szeptember 19-20-i hétvégén van kezdés, mi viszont csak egy héttel később, 26/27-én kezdünk, jóváhagyták a halasztási kérelmünket a késői EL-befejezés miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=JWV8TRHpYFM
Szeptember 19-20-i hétvégén van kezdés, mi viszont csak egy héttel később, 26/27-én kezdünk, jóváhagyták a halasztási kérelmünket a késői EL-befejezés miatt.
- TibInter
- Portiere32
1^Benevento-Inter
2^Inter-Fiorentina
3^Lazio-Inter
4^Inter-Milan
5^Genoa-Inter
6^Inter-Parma
7^Atalanta-Inter
8^Inter-Torino
9^Sassuolo-Inter
10^Inter-Bologna
11^Cagliari-Inter
12^Inter-Napoli
13^Inter-Spezia
14^Verona-Inter
15^Inter-Crotone
16^Sampdoria-Inter
17^Roma-Inter
18^Inter-Juventus
19^Udinese-Inter
Szerintem jól sikerült sorsolás, elég jól el vannak osztva a rangadók. Remélem a Roma és Juve közé nem csúszik be 1 BL meccs.
2^Inter-Fiorentina
3^Lazio-Inter
4^Inter-Milan
5^Genoa-Inter
6^Inter-Parma
7^Atalanta-Inter
8^Inter-Torino
9^Sassuolo-Inter
10^Inter-Bologna
11^Cagliari-Inter
12^Inter-Napoli
13^Inter-Spezia
14^Verona-Inter
15^Inter-Crotone
16^Sampdoria-Inter
17^Roma-Inter
18^Inter-Juventus
19^Udinese-Inter
Szerintem jól sikerült sorsolás, elég jól el vannak osztva a rangadók. Remélem a Roma és Juve közé nem csúszik be 1 BL meccs.
- CsaSzi9294
Hátha az Udinei meccsre rendeződik a covid probléma, és akkor ki lehetne menni.Portiere32 írta: ↑2020.09.02. 12:23 1^Benevento-Inter
2^Inter-Fiorentina
3^Lazio-Inter
4^Inter-Milan
5^Genoa-Inter
6^Inter-Parma
7^Atalanta-Inter
8^Inter-Torino
9^Sassuolo-Inter
10^Inter-Bologna
11^Cagliari-Inter
12^Inter-Napoli
13^Inter-Spezia
14^Verona-Inter
15^Inter-Crotone
16^Sampdoria-Inter
17^Roma-Inter
18^Inter-Juventus
19^Udinese-Inter
- TibInter
Szerintem is jó a sorsolásunk. A frissített listában már írják a dátumokat is Roma elméletileg 2021. január 10., juve 17., jelen állás szerint akkor nem lesz BL meccs.Portiere32 írta: ↑2020.09.02. 12:23
- Portiere32
Szuper, akkor végképp tökéletes a sorsolásTibInter írta: ↑2020.09.02. 12:38Szerintem is jó a sorsolásunk. A frissített listában már írják a dátumokat is Roma elméletileg 2021. január 10., juve 17., jelen állás szerint akkor nem lesz BL meccs.Portiere32 írta: ↑2020.09.02. 12:23
- versenyszellem
koszi a cikket, jo volt olvasni milyen felteteleket szabtak a sorsolas elott (pl nem lehet ugyanolyan parositas az elso/utolso forduloban mint tavaly v tavalyelott; nem lehet ugyanolyan meccs ugyanazon a napon mint a tavaly szeonzban; nem lehetnek varosi derbik az elso, az utolso es hetkozi fordulokban es egymassal egy napon; a BL-es csapatok nem jatszanak EL-es csapatokkal, ha az EL fordulo utan BL fordulo jon... stb)TibInter írta: ↑2020.09.02. 11:59 Itt is lehet követni az eseményeket:
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ter-347011
- Portiere32
1^Benevento-Inter 20 szeptember, 31 január
2^Inter-Fiorentina 27 szeptember, 7 február
3^Lazio-Inter 4 október, 14 február
4^Inter-Milan 18 október, 21 február
5^Genoa-Inter 25 október, 28 február
6^Inter-Parma 1 november, 3 március
7^Atalanta-Inter 8 november, 7 március
8^Inter-Torino 22 november, 14 március
9^Sassuolo-Inter 29 november, 21 március
10^Inter-Bologna 6 december, 3 április
11^Cagliari-Inter 13 december, 11 április
12^Inter-Napoli 16 december, 18 április
13^Inter-Spezia 20 december, 21 április
14^Verona-Inter 23 december, 25 április
15^Inter-Crotone 3 január, 2 május
16^Sampdoria-Inter 6 január, 9 május
17^Roma-Inter 10 január, 12 május
18^Inter-Juventus 17 január, 16 május
19^Udinese-Inter 24 január, 23 május
2^Inter-Fiorentina 27 szeptember, 7 február
3^Lazio-Inter 4 október, 14 február
4^Inter-Milan 18 október, 21 február
5^Genoa-Inter 25 október, 28 február
6^Inter-Parma 1 november, 3 március
7^Atalanta-Inter 8 november, 7 március
8^Inter-Torino 22 november, 14 március
9^Sassuolo-Inter 29 november, 21 március
10^Inter-Bologna 6 december, 3 április
11^Cagliari-Inter 13 december, 11 április
12^Inter-Napoli 16 december, 18 április
13^Inter-Spezia 20 december, 21 április
14^Verona-Inter 23 december, 25 április
15^Inter-Crotone 3 január, 2 május
16^Sampdoria-Inter 6 január, 9 május
17^Roma-Inter 10 január, 12 május
18^Inter-Juventus 17 január, 16 május
19^Udinese-Inter 24 január, 23 május
- versenyszellem
hat azert a kezdes a Benevento nelkul kicsit eros lesz:
Fiorentina (o), Lazio (i), Milan (o) (Genoa (i)).
+ a vegen 36 Roma (o) es 37 Juve (i).. nem tudom hogy annak szurkoljak hogy ezeknek a meccseknek legyen meg tetje vagy inkabb annak hogy ne legyen mar
+ a vegen 36 Roma (o) es 37 Juve (i).. nem tudom hogy annak szurkoljak hogy ezeknek a meccseknek legyen meg tetje vagy inkabb annak hogy ne legyen mar
- TibInter
Örülök, hogy hasznos voltversenyszellem írta: ↑2020.09.02. 12:47koszi a cikket, jo volt olvasni milyen felteteleket szabtak a sorsolas elott (pl nem lehet ugyanolyan parositas az elso/utolso forduloban mint tavaly v tavalyelott; nem lehet ugyanolyan meccs ugyanazon a napon mint a tavaly szeonzban; nem lehetnek varosi derbik az elso, az utolso es hetkozi fordulokban es egymassal egy napon; a BL-es csapatok nem jatszanak EL-es csapatokkal, ha az EL fordulo utan BL fordulo jon... stb)TibInter írta: ↑2020.09.02. 11:59 Itt is lehet követni az eseményeket:
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ter-347011
![]()
Itt vannak a jelenlegi BL dátumok, érdemes összevetni ezzel is a meccseinket:
Matchday 1 20–21 October 2020
Matchday 2 27–28 October 2020
Matchday 3 3–4 November 2020
Matchday 4 24–25 November 2020
Matchday 5 1–2 December 2020
Matchday 6 8–9 December 2020
Persze akkor érdekesebb lesz, ha már a konkrét ellenfeleket is ismerjük
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TibInter 2020.09.02. 12:54-kor.
- PellerG
Ez a Fior elleni kezdés egy jó teszt lesz.
Iachini maradt náluk, ott is hasít a 3 védő.
Van 3 hetünk még addig.
Iachini maradt náluk, ott is hasít a 3 védő.
Van 3 hetünk még addig.
- Festa
Semmi konteó,de azért most is volt egy Atalanta a Napoli után.A Milán meccs előtt vagy után meg mindig valamelyik komolyabb csapat jön.A BL sorsolással lehet ez meg keményebb is pl.tavaly Barca meccs után pár nappal már a Juve jött Milánóba.versenyszellem írta: ↑2020.09.02. 12:51 hat azert a kezdes a Benevento nelkul kicsit eros lesz:
+ a vegen 36 Roma (o) es 37 Juve (i).. nem tudom hogy annak szurkoljak hogy ezeknek a meccseknek legyen meg tetje vagy inkabb annak hogy ne legyen mar![]()
- alwin91
Én bízom benne, hogy az utolsó előtti fordulóban a Juve elleni meccs az tét nélküli lesz és nem az Ő javukra 
Meg kell verni őket az odavágón, nincs mese.
Meg kell verni őket az odavágón, nincs mese.
- versenyszellem
az combos, a BL meccsekkel egyutt lesz 7 meccsunk okt18 - nov 8 kozott (22nap), Milannal nyitva, Atalantaval befejezve, es egy 1. es 2. kalapos BL csapattal fuszerezve 
4^Inter-Milan 18 október
* Matchday 1 20–21 October 2020
5^Genoa-Inter 25 október
* Matchday 2 27–28 October 2020
6^Inter-Parma 1 november
* Matchday 3 3–4 November 2020
7^Atalanta-Inter 8 november
majd valogatott szunet es johet ugyanaz megegyszer + hetkozi forduloval nov 22 - dec 23 (32 nap 10 meccs)... szerencsere itt inkabb csak bator kozepcsapatokkal (+Napoli) a BL meccsek mellett:
8^Inter-Torino 22 november
* Matchday 4 24–25 November 2020
9^Sassuolo-Inter 29 november
* Matchday 5 1–2 December 2020
10^Inter-Bologna 6 december
* Matchday 6 8–9 December 2020
11^Cagliari-Inter 13 december
12^Inter-Napoli 16 december
13^Inter-Spezia 20 december
14^Verona-Inter 23 december
4^Inter-Milan 18 október
* Matchday 1 20–21 October 2020
5^Genoa-Inter 25 október
* Matchday 2 27–28 October 2020
6^Inter-Parma 1 november
* Matchday 3 3–4 November 2020
7^Atalanta-Inter 8 november
majd valogatott szunet es johet ugyanaz megegyszer + hetkozi forduloval nov 22 - dec 23 (32 nap 10 meccs)... szerencsere itt inkabb csak bator kozepcsapatokkal (+Napoli) a BL meccsek mellett:
8^Inter-Torino 22 november
* Matchday 4 24–25 November 2020
9^Sassuolo-Inter 29 november
* Matchday 5 1–2 December 2020
10^Inter-Bologna 6 december
* Matchday 6 8–9 December 2020
11^Cagliari-Inter 13 december
12^Inter-Napoli 16 december
13^Inter-Spezia 20 december
14^Verona-Inter 23 december
- Cupi
Na ezért nem elég 6 középpályás....durva menet....itt kell a rotálás. Majd Conte sírni fog, hogy a klub nem állt ki mellette az erőltetett menet ellen.versenyszellem írta: ↑2020.09.02. 13:25 az combos, a BL meccsekkel egyutt lesz 7 meccsunk okt18 - nov 8 kozott (22nap), Milannal nyitva, Atalantaval befejezve, es egy 1. es 2. kalapos BL csapattal fuszerezve
- Festa
Sajnálom Cupi,de erre a tippmix.hu oldalán 1.05-ös oddszal lehet fogadni.Cupi írta: ↑2020.09.02. 13:32Na ezért nem elég 6 középpályás....durva menet....itt kell a rotálás. Majd Conte sírni fog, hogy a klub nem állt ki mellette az erőltetett menet ellen.versenyszellem írta: ↑2020.09.02. 13:25 az combos, a BL meccsekkel egyutt lesz 7 meccsunk okt18 - nov 8 kozott (22nap), Milannal nyitva, Atalantaval befejezve, es egy 1. es 2. kalapos BL csapattal fuszerezve
![]()
- Cupi
-
Fan Gusto
A halasztás már hivatalos? Hol találtál erről infót?PellerG írta: ↑2020.09.02. 11:32 Ma délben sorsolnak a bajnokságra.
- PellerG
Persze, ezt már előre igényeltük.Fan Gusto írta: ↑2020.09.02. 23:42A halasztás már hivatalos? Hol találtál erről infót?PellerG írta: ↑2020.09.02. 11:32 Ma délben sorsolnak a bajnokságra.
Érdekes lenne ha 19-én kezdenénk úgy, hogy előző hónap 21-én még pályán voltunk, és 7-én kezdjük csak a felkészülést.
Ugyanígy az Atalanta is halasztott, ők is a késői BL meccsük miatt.
https://m.corrieredellosport.it/news/ca ... ra/?lt-amp
- TibInter
Elkészült a Coppa sorsolása is, szeretett csapatunk a nyolcaddöntőben csatlakozik a küzdelmekhez és várhatóan Udinese Fiorentina meccs győztesével fogunk találkozni. A következő körben egy Derby della Madonnina van kilátásban, az elődöntőben pedig a juve várhat ránk. A döntőt jelen állás szerint a San Siroban rendezik.
https://www.football-italia.net/158266/ ... 20-21-draw
https://www.football-italia.net/158266/ ... 20-21-draw
- TibInter
Kicsit mintha a vezetők el lennének varázsolva, megint beindult a járvány, erre a stadionok újranyitásáról tárgyalnak...
Legújabb fertőzött DeLau...
https://www.fcinternews.it/rassegna/i-g ... bre-347657
Legújabb fertőzött DeLau...
https://www.fcinternews.it/rassegna/i-g ... bre-347657
- PellerG
26-án játszunk először a bajnokságban, otthon a Fior ellen.
Előtte 3 felkészülési meccsünk lesz:
Martedì 15 settembre, ore 17
Amichevole | Inter-Lugano - Centro Sportivo Suning
Venerdì 18 settembre, ore 17
Allenamento congiunto | Inter-Carrarese - Centro Sportivo Suning
Sabato 19 settembre, ore 18
Amichevole | Inter-Pisa - San Siro
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... re-1431212
Előtte 3 felkészülési meccsünk lesz:
Martedì 15 settembre, ore 17
Amichevole | Inter-Lugano - Centro Sportivo Suning
Venerdì 18 settembre, ore 17
Allenamento congiunto | Inter-Carrarese - Centro Sportivo Suning
Sabato 19 settembre, ore 18
Amichevole | Inter-Pisa - San Siro
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... re-1431212
- interfan
Ma 17:00-kor Inter-Lugano, elso felkeszulesi merkozesunk.
- Inter101
Van valakinek tapasztalata online Serie A elofizetessel kapcsolatban? Horvát ip cím és vpn komboval?
Előre is köszi!
Előre is köszi!
- interfan
Debutalhat ma a ket uj szelso, Kolarov es Hakimi.
Valamint palyara lephet Nainggolan es Perisic is.
Perisic esetben az a kerdes, hogy mint WB vagy SP kap szerepet.
Esetleg KH, vagy meg inkabb a kapuban.
Valamint palyara lephet Nainggolan es Perisic is.
Perisic esetben az a kerdes, hogy mint WB vagy SP kap szerepet.
Esetleg KH, vagy meg inkabb a kapuban.
- TibInter
Én megnézném mit tud registaban
A viccet félretéve, ha meg tudná magát emberelni, akkor terzino sinistrora szerintem képes lehetne.