De legalabb 10. meccsen megvan az 5.sargaja.
Kene meg egy gol, mert ha kapunk egyet az nagyon fajdalmas lenne.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Maradok a pesszimista vonalon.sorger=giallo írta: ↑2020.11.08. 15:14 Abszolút pesszimista vagyok, de persze nyerni kell.
FORZA INTER!!!
10 éve nem jön ki belőlükmatyinter írta: ↑2020.11.08. 16:55 Fos a csapat! Ennyi!
Nem jön ki senkiből az a teljesítmény, amit tudnak.
Lézengés az megy, Conte taktika is nagyon jól megy, 0 presszing, gyömöszölés, meg beadás.
Egy kalap szar az egész, kb az egész szezonban. Bl-ben csoda kellene, bajnokság is megy el.
Rém gyenge Atalanta ellen kb 3 kaput eltaláló lövés.
Mb1 szint kb.
Nincs is kedvem általában meccset nézni, most végig tudtam nézni, de a börtönben vallatni lehetne ezzel...
Szóval Conte nem tehet ezért a híg fosért?Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 16:56 És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Itt is van egy pont (mint a meccseink nagy részén) Conte is egy fasz, de nem az ő hibája, hogy mindenki olyan, mintha egy másnapos sörmeccsen lenne. Lötyögés, totyogás, passzolgatás, 0 ötlet. Ezt fel lehet írni Conténak is, de ugyanúgy hibásak a játékosok is, akik szarnak az egészbe, és annyi kreativitás szorult beléjük, mint Sneijder kislábujjába.Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 16:56 És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Ezt mondtam volna?CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.08. 16:58Szóval Conte nem tehet ezért a híg fosért?Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 16:56 És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Cupi írta: ↑2020.11.08. 17:00 Ha már ötlet nincs és szarok vagyunk legalább az 1:1-es helyzetünket rúgjuk már be!!!! Ugye Vidal?Ott tudtam ma sem nyerünk....1000%-ig biztos voltam benne....
Amellett, hogy a taktika egy nagy büdös nulla még pár játékosunk is az....![]()
Most nem érzem azt, hogy edzőváltás nélkül valami gyökeresen megváltozna. Tévedjek mert Conte úgyis marad.
Én úgy értettem. Hogy nem edzőt kell cserélni, mert nem Conte van a pályán...Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 17:02Ezt mondtam volna?CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.08. 16:58Szóval Conte nem tehet ezért a híg fosért?Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 16:56 És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Mivel Zhang szerelme csak akkor lesz kirúgva ha már nagyon égünk. Ha holnap gyorsan váltanánk az új edzőnek lenne 2 hete felkészülni a csapattal.g.e.r.a írta: ↑2020.11.08. 17:06Cupi írta: ↑2020.11.08. 17:00 Ha már ötlet nincs és szarok vagyunk legalább az 1:1-es helyzetünket rúgjuk már be!!!! Ugye Vidal?Ott tudtam ma sem nyerünk....1000%-ig biztos voltam benne....
Most nem érzem azt, hogy edzőváltás nélkül valami gyökeresen megváltozna. Tévedjek mert Conte úgyis marad.
Pedig őszintén megmondom egy Pochettinonak vagy egy Allegrinek jobban tudnék örülni. Sőt akkor is jobban örültem volna amikor ezt a szerencsétlent kinevezték majd pedig megtartottuk. Soha nem fogja megkedveltetni magát. Valljuk be amikor a Juventusnal majd a Chelseanel volt BL-be akkor sem ért semmit az ő nagy taktikája. Annyi változott, hogy most már a bajnokságban sem. Amikor a Juventusnál volt nem volt igazi ellenfél a Chelseanél meg kijött neki egy szezon aztán páros lábbal rúgták ki![]()
Egy egy meccsnél még lehetne azt mondani, hogy nem ő a hibás na de 10 ilyen meccs után amikor egyáltalán nem tudja motiválni a társaságot és ő is úgy néz az oldavonal mellett mint egy telefosott nylon zacskó akkor ki a hibás? Plusz ebbe a taktikába egy kicsi kreativitást se keressünk. Plusz arról ne is beszéljünk, hogy ez a kókler egyetlen egy taktikát ismer csak. Egyetlen egy nagy csapat sem játszik 3-5-2-t plusz nincs még egy olyan csapat amelyik csak egy taktikát ismer és más nincs begyakarolva. De az lenne a minimum, hogy ennyi rossz meccs után legalább egy kicsit megpróbálnék változtatni, de semmi.matyinter írta: ↑2020.11.08. 17:01Itt is van egy pont (mint a meccseink nagy részén) Conte is egy fasz, de nem az ő hibája, hogy mindenki olyan, mintha egy másnapos sörmeccsen lenne. Lötyögés, totyogás, passzolgatás, 0 ötlet. Ezt fel lehet írni Conténak is, de ugyanúgy hibásak a játékosok is, akik szarnak az egészbe, és annyi kreativitás szorult beléjük, mint Sneijder kislábujjába.Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 16:56 És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Az Ő focijaban sincsen sok fantázia, de Perisic, Eriksen, Hakimi 3assal játszani 4-2-3-1-t jobban lehet. Igaz akkor Lautaro megy a padra, de hát van ez így.CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.08. 16:56Lehet Spaletti számát vissza kellene keresni.
Én őszintén bevallom, inkább őt és az ő csapatát szeretném nézni.
Van az úgy, hogy az egyik megcsalja a másikat vagy csalódik. Reméljük Zhangnal is elmúlik vagy reméljük egy hosszan elnyúló fellángolás ez csakCupi írta: ↑2020.11.08. 17:11Mivel Zhang szerelme csak akkor lesz kirúgva ha már nagyon égünk. Ha holnap gyorsan váltanánk az új edzőnek lenne 2 hete felkészülni a csapattal.g.e.r.a írta: ↑2020.11.08. 17:06Cupi írta: ↑2020.11.08. 17:00 Ha már ötlet nincs és szarok vagyunk legalább az 1:1-es helyzetünket rúgjuk már be!!!! Ugye Vidal?Ott tudtam ma sem nyerünk....1000%-ig biztos voltam benne....
Pedig őszintén megmondom egy Pochettinonak vagy egy Allegrinek jobban tudnék örülni. Sőt akkor is jobban örültem volna amikor ezt a szerencsétlent kinevezték majd pedig megtartottuk. Soha nem fogja megkedveltetni magát. Valljuk be amikor a Juventusnal majd a Chelseanel volt BL-be akkor sem ért semmit az ő nagy taktikája. Annyi változott, hogy most már a bajnokságban sem. Amikor a Juventusnál volt nem volt igazi ellenfél a Chelseanél meg kijött neki egy szezon aztán páros lábbal rúgták ki![]()
Bőven lenne esélyünk megnyerni a bajnokságot ha még most váltanánk.
Szerintem kellene az edzői vérfrissítés. Nem tudom, hogy Conte fog e tudni változni és változtatni, de így végig fogjuk szenvedni a szezont. Egyre közelebb kerülhet az a pont, ahol már igen is ki kellene tenni, mert egy helyben vagyunk és nem látok esélyt a javulásra.alwin91 írta: ↑2020.11.08. 17:16Az Ő focijaban sincsen sok fantázia, de Perisic, Eriksen, Hakimi 3assal játszani 4-2-3-1-t jobban lehet. Igaz akkor Lautaro megy a padra, de hát van ez így.CsaSzi9294 írta: ↑2020.11.08. 16:56Lehet Spaletti számát vissza kellene keresni.
Én őszintén bevallom, inkább őt és az ő csapatát szeretném nézni.
Tavaly az edzőváltás 1-2 esetben Milán,Napoli sokat segített.Cupi írta: ↑2020.11.08. 17:00 Ha már ötlet nincs és szarok vagyunk legalább az 1:1-es helyzetünket rúgjuk már be!!!! Ugye Vidal?Ott tudtam ma sem nyerünk....1000%-ig biztos voltam benne....
Önmagában egy bergamóban elért 1-1 vagy egy szintén Lazio elért 1-1 nem lenne tragédia viszont ez a sok iksz már inkább az.A Sahtart vagy a Parmát simán verni kellett volna.Valami hiányzik.aA helyzetek sem véletlenül maradnak.Valami nincs rendben fejben.Nagyjából ez az EL döntő óta van ïgy. Valami eltörhetett ott s fiúkban.Mondjuk Conte kirúgásában én nem bíznék.Nagy blama kéne hozzzá.
Konkrétan ugyanannyi helyzetünk volt, mint bármelyik másik meccsen. Meccsenként van 3-4 kapura tartó lövésünk. Abból általában 1 ha ziccer. Ezen a szinten ez borzasztó kevés. Ha félidőnként lenne 4 kapura lövésünk egész meccsen meg kb. 8 akkor egy szavam sem lenne.
Egyetértek egyébként. Hiba lenne elhinni, hogy 1 ember az edző az aki mindenről tehet....igen övé a fő felelősség és én is kirúgnám már de félek attól ha jönne más akkoris csak fellángoást kapnánk és nem nyernénk semmit. Ne így legyen de amíg van itt 4-5 olyan arc aki kb. egy Parmaban is padozna addig ne reménykedjünk túl sokban.Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 19:33 Srácok!
Azt gondolom, hogy az nyilvánvaló, hogy Conte megbukott. Az viszont jó kérdés, hogy azért, mert ennyit tud, vagy azért, mert a csodás játékosaink őt is megbuktatták, mint az előző nyolcat.
Az viszont számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy évről évre mindig ugyanaz a lemez megy. Leszarom, alibi foci. Kritikus helyzetben/időszakban folyamatos mélyrepülés néhány fellángolás mellett. És kizárólag mindig az aktuális edző van felelősségre vonva a “játékosok” lényegében soha.
Ha egy fikarcnyi tisztelet lenne néhány olyan játékosban, mint perisic vagy brozovics, akkor belátnák, hogy nem jók, nem ilyen szintű csapatba valók és emelt fővel lelépnének mondjuk egy Schalke-ba. De nyilván kell a pénz, még nincs elég. Én magam is fociztam fiatal koromban, viszont amikor már azt éreztem, hogy nem vagyok elég jó és ezzel kárt okozok a csapatomnak és a szurkolóknak is, leléptem. Nem hiszem el, hogy ők ezt nem érzik.
Nincs tisztelet senki irányába, nincs csapat, nincs játék. Összekukázott majmok gyülekezete lettünk (tisztelet annak a nagyon max 3-4 kivételnek). Nagyon szomorú és kilátástalan helyzet ez.
Igen ez is nagyon bosszantó. Meg az, hogy annyira bukdácsol mindenki, hogy megtörténhet ha ma nyer az a szar milan akkor 4 ponttal fogja vezetni a bajnokságot….vicc...
Nem csak Brozovicék vannak itt a fizu miatt, hanem szerintem Conte is. Rekord fizuja van, ha lépett volna nyáron semmit nem kap, ha menesztik, kapja még évekig. Szóval nem volt nehéz rávenni szerintem, hogy maradjon...Nerazzurri írta: ↑2020.11.08. 19:33 Srácok!
Azt gondolom, hogy az nyilvánvaló, hogy Conte megbukott. Az viszont jó kérdés, hogy azért, mert ennyit tud, vagy azért, mert a csodás játékosaink őt is megbuktatták, mint az előző nyolcat.
Az viszont számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy évről évre mindig ugyanaz a lemez megy. Leszarom, alibi foci. Kritikus helyzetben/időszakban folyamatos mélyrepülés néhány fellángolás mellett. És kizárólag mindig az aktuális edző van felelősségre vonva a “játékosok” lényegében soha.
Ha egy fikarcnyi tisztelet lenne néhány olyan játékosban, mint perisic vagy brozovics, akkor belátnák, hogy nem jók, nem ilyen szintű csapatba valók és emelt fővel lelépnének mondjuk egy Schalke-ba. De nyilván kell a pénz, még nincs elég. Én magam is fociztam fiatal koromban, viszont amikor már azt éreztem, hogy nem vagyok elég jó és ezzel kárt okozok a csapatomnak és a szurkolóknak is, leléptem. Nem hiszem el, hogy ők ezt nem érzik.
Nincs tisztelet senki irányába, nincs csapat, nincs játék. Összekukázott majmok gyülekezete lettünk (tisztelet annak a nagyon max 3-4 kivételnek). Nagyon szomorú és kilátástalan helyzet ez.