Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

mike írta: 2020.11.08. 16:22 Vidal bmeg, ugy szeretnelek nem utalni...nem konnyu...ajto-ablak volt, ezt be kellett volna rugni.
De legalabb 10. meccsen megvan az 5.sargaja.

Kene meg egy gol, mert ha kapunk egyet az nagyon fajdalmas lenne.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ennyi, meg is kaptuk.....
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Most valaki mondja meg én látom hülyén vagy ebben a gólban Handa benne volt?
Plusz a másik, hogy ez fájdalmas. Nem az első eset amikor az ellenfélnek esélye sincs valahogy mégis bekapunk egy semmilyen gólt.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Nehogy meg is fordítsák... :wtf:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nekem évek óta Samir a kedvencem az aktuális keretből, de el kell ismernem, a következő szezonra kell egy új kapus.

FORZA INTER!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

10 meccsen 16 kapott gól... Komolyan gondolja a klubnál bárki is, hogy ezzel így bármit is el lehet érni???
Nem kellene erre tudnia reagálnia egy 12 millió eurót kereső edzőnek???
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Baggio85 írta: 2020.11.08. 16:42 10 meccsen 16 kapott gól... Komolyan gondolja a klubnál bárki is, hogy ezzel így bármit is el lehet érni???
Nem kellene erre tudnia reagálnia egy 12 millió eurót kereső edzőnek???
De! Egy normális 12M-t kereső edzőnek úgy kellene reagálnia, hogy felmond.
CsaSzi9294

Bassza meg nyerjük már meg, és előzzük be a merdát.
g.e.r.a

Továbbra is az a legnagyobb baj, hogy nincs semmilyen tempó a játékunkban. Amikor vezetünk amikor hátrányban vagyunk amikor egál akkor is ugyanaz a lagymatag semmi megy. Ami a legfájdalmasabb, hogy ez ugyanígy megy akkor is amikor csak 5-10 perc van hátra a meccsből. Persze Conte majd megint elmondja, hogy nagyon jók voltak a fiúk nem tehet nekik szemrehányást, jól játszottunk csak az Atalantanak szerencséje volt.
mike

Az van, hogy már fel sem húzom magam, mert eleve erre számítok. Bűnrossz jatékra, elbénázott meccsekre.

10 tétmeccsünk ment le a szezonból, az első kettőt nagy nehezen nyertük, azóta 8 meccsen 1 árva győzelem sikerült.
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

Elmehetnek most már a picsába, ebben már nem lehet pozitívumokat találni!
sorger=giallo

sorger=giallo írta: 2020.11.08. 15:14 Abszolút pesszimista vagyok, de persze nyerni kell.

FORZA INTER!!!
Maradok a pesszimista vonalon.

FORZA INTER!!!
interfan

Ma elmondhatjuk szerencsenk volt.
Szerencsenk volt, hogy az Atalanta nem forditott, kozel voltak hozza.

Nem tudom meddig mehetunk egyre lejebb.
8 meccs = 1 gyozelem, hat nehez barmit is mondani.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Szarhazi ez az egész banda, hánynom kell tőlük. Szégyen, hogy ilyen emberek viselhetik az INTER mezét.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Csak az utolsó 10 percet láttam - az 1-1-es eredményjelzőn már meg sem lepődtem - de az bőven elég volt. Amit tehetünk, hogy várjuk mikor szabadulnak meg Contétól - ha más nem, legalább karácsonyi ajándkéknak megléphetnék.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Fos a csapat! Ennyi!
Nem jön ki senkiből az a teljesítmény, amit tudnak.
Lézengés az megy, Conte taktika is nagyon jól megy, 0 presszing, gyömöszölés, meg beadás.
Egy kalap szar az egész, kb az egész szezonban. Bl-ben csoda kellene, bajnokság is megy el.
Rém gyenge Atalanta ellen kb 3 kaput eltaláló lövés.
Mb1 szint kb.
Nincs is kedvem általában meccset nézni, most végig tudtam nézni, de a börtönben vallatni lehetne ezzel...
CsaSzi9294

interfan írta: 2020.11.08. 16:52
Lehet Spaletti számát vissza kellene keresni.
Én őszintén bevallom, inkább őt és az ő csapatát szeretném nézni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A végén még örülhetünk az egy pontnak is.Ez a lagymatag semmi passzolgatás nagyon kevés.Vidal meg bekaphatja,mert a helyzete fordulópont volt.A mai meccs alapján senkit sem tudok kiemelni,szürke teljesítmény volt.
Nerazzurri

És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Nerazzurri

matyinter írta: 2020.11.08. 16:55 Fos a csapat! Ennyi!
Nem jön ki senkiből az a teljesítmény, amit tudnak.
Lézengés az megy, Conte taktika is nagyon jól megy, 0 presszing, gyömöszölés, meg beadás.
Egy kalap szar az egész, kb az egész szezonban. Bl-ben csoda kellene, bajnokság is megy el.
Rém gyenge Atalanta ellen kb 3 kaput eltaláló lövés.
Mb1 szint kb.
Nincs is kedvem általában meccset nézni, most végig tudtam nézni, de a börtönben vallatni lehetne ezzel...
10 éve nem jön ki belőlük
CsaSzi9294

Nerazzurri írta: 2020.11.08. 16:56 És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Szóval Conte nem tehet ezért a híg fosért?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ha már ötlet nincs és szarok vagyunk legalább az 1:1-es helyzetünket rúgjuk már be!!!! Ugye Vidal? :evil: Ott tudtam ma sem nyerünk....1000%-ig biztos voltam benne....
Amellett, hogy a taktika egy nagy büdös nulla még pár játékosunk is az.... :(
Most nem érzem azt, hogy edzőváltás nélkül valami gyökeresen megváltozna. Tévedjek mert Conte úgyis marad.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Nerazzurri írta: 2020.11.08. 16:56 És akkor mi lesz? Nem Conte van a pályán, nem ő alibizik végig. Elegem van ebből a sok gyenge középszer játékosból.
Itt is van egy pont (mint a meccseink nagy részén) Conte is egy fasz, de nem az ő hibája, hogy mindenki olyan, mintha egy másnapos sörmeccsen lenne. Lötyögés, totyogás, passzolgatás, 0 ötlet. Ezt fel lehet írni Conténak is, de ugyanúgy hibásak a játékosok is, akik szarnak az egészbe, és annyi kreativitás szorult beléjük, mint Sneijder kislábujjába.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az egyetlen pozitívum az az(már ha lehet annak nevezni),hogy eltaláltam az eredményt a tippjátékban.
Nerazzurri

CsaSzi9294 írta: 2020.11.08. 16:58
Ezt mondtam volna?
g.e.r.a

Cupi írta: 2020.11.08. 17:00 Ha már ötlet nincs és szarok vagyunk legalább az 1:1-es helyzetünket rúgjuk már be!!!! Ugye Vidal? :evil: Ott tudtam ma sem nyerünk....1000%-ig biztos voltam benne....
Most nem érzem azt, hogy edzőváltás nélkül valami gyökeresen megváltozna. Tévedjek mert Conte úgyis marad.

Pedig őszintén megmondom egy Pochettinonak vagy egy Allegrinek jobban tudnék örülni. Sőt akkor is jobban örültem volna amikor ezt a szerencsétlent kinevezték majd pedig megtartottuk. Soha nem fogja megkedveltetni magát. Valljuk be amikor a Juventusnal majd a Chelseanel volt BL-be akkor sem ért semmit az ő nagy taktikája. Annyi változott, hogy most már a bajnokságban sem. Amikor a Juventusnál volt nem volt igazi ellenfél a Chelseanél meg kijött neki egy szezon aztán páros lábbal rúgták ki 🙂
CsaSzi9294

Nerazzurri írta: 2020.11.08. 17:02
CsaSzi9294 írta: 2020.11.08. 16:58
Ezt mondtam volna?
Én úgy értettem. Hogy nem edzőt kell cserélni, mert nem Conte van a pályán...
Szerintem az egész alibi formáról ő tehet, mert ez a taktika, hogy szélre ki és adjuk be és ezt egy megye 2es csapat is tudná ellenünk. A szélső játékosokon kívül a többinek csak védekezés és labdaszerzés a feladata.
Bocsánat, ha félre értettem! 🙂
Cupi

vaskalap írta: 2020.11.08. 17:02 Az egyetlen pozitívum az az(már ha lehet annak nevezni),hogy eltaláltam az eredményt a tippjátékban.
Még egy pozitívum, hogy 2 hétig nem kell néznünk ezt a szart.... :cry:
Cupi

g.e.r.a írta: 2020.11.08. 17:06
Cupi írta: 2020.11.08. 17:00 Ha már ötlet nincs és szarok vagyunk legalább az 1:1-es helyzetünket rúgjuk már be!!!! Ugye Vidal? :evil: Ott tudtam ma sem nyerünk....1000%-ig biztos voltam benne....

Pedig őszintén megmondom egy Pochettinonak vagy egy Allegrinek jobban tudnék örülni. Sőt akkor is jobban örültem volna amikor ezt a szerencsétlent kinevezték majd pedig megtartottuk. Soha nem fogja megkedveltetni magát. Valljuk be amikor a Juventusnal majd a Chelseanel volt BL-be akkor sem ért semmit az ő nagy taktikája. Annyi változott, hogy most már a bajnokságban sem. Amikor a Juventusnál volt nem volt igazi ellenfél a Chelseanél meg kijött neki egy szezon aztán páros lábbal rúgták ki 🙂
Mivel Zhang szerelme csak akkor lesz kirúgva ha már nagyon égünk. Ha holnap gyorsan váltanánk az új edzőnek lenne 2 hete felkészülni a csapattal. :D Bőven lenne esélyünk megnyerni a bajnokságot ha még most váltanánk.
g.e.r.a

matyinter írta: 2020.11.08. 17:01
Itt is van egy pont (mint a meccseink nagy részén) Conte is egy fasz, de nem az ő hibája, hogy mindenki olyan, mintha egy másnapos sörmeccsen lenne. Lötyögés, totyogás, passzolgatás, 0 ötlet. Ezt fel lehet írni Conténak is, de ugyanúgy hibásak a játékosok is, akik szarnak az egészbe, és annyi kreativitás szorult beléjük, mint Sneijder kislábujjába.
Egy egy meccsnél még lehetne azt mondani, hogy nem ő a hibás na de 10 ilyen meccs után amikor egyáltalán nem tudja motiválni a társaságot és ő is úgy néz az oldavonal mellett mint egy telefosott nylon zacskó akkor ki a hibás? Plusz ebbe a taktikába egy kicsi kreativitást se keressünk. Plusz arról ne is beszéljünk, hogy ez a kókler egyetlen egy taktikát ismer csak. Egyetlen egy nagy csapat sem játszik 3-5-2-t plusz nincs még egy olyan csapat amelyik csak egy taktikát ismer és más nincs begyakarolva. De az lenne a minimum, hogy ennyi rossz meccs után legalább egy kicsit megpróbálnék változtatni, de semmi.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

CsaSzi9294 írta: 2020.11.08. 16:56
Az Ő focijaban sincsen sok fantázia, de Perisic, Eriksen, Hakimi 3assal játszani 4-2-3-1-t jobban lehet. Igaz akkor Lautaro megy a padra, de hát van ez így.
g.e.r.a

Cupi írta: 2020.11.08. 17:11
g.e.r.a írta: 2020.11.08. 17:06

Mivel Zhang szerelme csak akkor lesz kirúgva ha már nagyon égünk. Ha holnap gyorsan váltanánk az új edzőnek lenne 2 hete felkészülni a csapattal. :D Bőven lenne esélyünk megnyerni a bajnokságot ha még most váltanánk.
Van az úgy, hogy az egyik megcsalja a másikat vagy csalódik. Reméljük Zhangnal is elmúlik vagy reméljük egy hosszan elnyúló fellángolás ez csak 😂
CsaSzi9294

alwin91 írta: 2020.11.08. 17:16
CsaSzi9294 írta: 2020.11.08. 16:56
Az Ő focijaban sincsen sok fantázia, de Perisic, Eriksen, Hakimi 3assal játszani 4-2-3-1-t jobban lehet. Igaz akkor Lautaro megy a padra, de hát van ez így.
Szerintem kellene az edzői vérfrissítés. Nem tudom, hogy Conte fog e tudni változni és változtatni, de így végig fogjuk szenvedni a szezont. Egyre közelebb kerülhet az a pont, ahol már igen is ki kellene tenni, mert egy helyben vagyunk és nem látok esélyt a javulásra.
Egyébként a szezon végéig tűzoltónak alkalmas lehet a kopasz, pláne, hogy még ugye ugyan úgy fizetjük is. Szerintem több játékos teljesítményén is lökne egy kicsit.
De hát ez csak az én véleményem. 🙂
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2020.11.08. 17:27-kor.
interfan

Ertekelesek:

- Sky:

Martinez 7
Young 6,5
Barella 6,5
Skriniar 6
DeVrij 6
Bastoni 6
Brozovic 6
Sanchez 6
Lukaku 6
Darmian 5,5
Gagliardini 5,5
Vidal 5,5
Perisic 5
Handanovic 5

- Tuttomercato:

Martinez 7
Barella 6,5
Young 6,5
Vidal 6,5
Brozovic 6,5
DeVrij 6,5
Skriniar 6
Darmian 6
Sanchez 6
Gagliardini 5,5
Lukaku 5,5
Perisic 5,5
Handanovic 5,5

- SM:

Martinez 7
Barella 6,5
Young 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6
Bastoni 6
Brozovic 6
Vidal 6
Sanchez 5,5
Gagliardini 5,5
Lukaku 5,5
Darmian 5
Perisic 5
Handanovic 5

- FcInternews:

Martinez 7
Vidal 7
Young 6,5
Barella 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6
Bastoni 6
Brozovic 6
Darmian 6
Sanchez 6
Lukaku 6
Gagliardini 5,5
Perisic 5,5
Handanovic 5

- Calciomercato.com:

Martinez 7
Young 6,5
Brozovic 6,5
Vidal 6,5
Skriniar 6,5
DeVrij 6
Bastoni 6
Barella 6
Lukaku 6
Darmian 5,5
Gagliardini 5,5
Sanchez 5
Perisic 5
Handanovic 5
sorger=giallo

Tavaly 1 ponttal a Juventus mögött második lett a csapat, de tekintsünk el (?) attól, hogy a végén, amikor a zebrák újabb scudettója már biztos volt, teljesen leeresztettek, kb. nem érdekelte őket, hogy hány pontot vesztenek (és csak nüanszokon múlott, hogy nem negyedikek lettünk). Majd eljutottunk az EL döntőbe, de tekintsünk el attól (?), hogy az ukránok elleni ütközetet leszámítva, kb. nézhetetlen meccseken mentünk el a döntőig. Ebben a szezonban azért már lement néhány bajnoki mérkőzés, a BL-ben féltávnál járunk és eddig vitathatatlanul durva csalódás a teljesítmény. Persze ez nem kizárólag Conte hibája, de szerintem (hacsak nem jön valami döbbenetes feltámadás) kijelenthető, hogy az Inter kispadja nem "fekszik" neki, a zebrabérenc elképzelések szerintem teljesen alaptalanok, egyszerűen "csak" úgy tűnik, hogy ebbe beletörött a bicskája. Még fizetjük Spallettit, nem hiszem, hogy Conte lemond és nagyvonalúan elengedi a nagy pénzt. Márpedig ennek tükrében nehéz elhinni, hogy komolyabb pénzért hoznak helyette valakit a szezon közben. Antonio nem hajlandó (tud) komolyabban taktikát módosítani, irgalmatlan anyagi vonzata van a leváltásának, Marrotta nem akar külföldi edzőt, Zhang a pénzén és a lelkesedésén túl szakmailag nem tűnik elég érettnek és dörzsöltnek. Szerintem nagyon mély a jelenlegi gödör, vagy igazából most vagyunk a megfelelő helyünkön, de ehhez meg szükségtelen egy 12 milliós edző. Hehe, ő valóban a tizenkettedik tag.
A következő szezonban is a BL-ben kell játszani, kb. ennyi a reális cél jelenleg szerintem, az eddig tapasztaltak alapján.

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tavaly az edzőváltás 1-2 esetben Milán,Napoli sokat segített.
A játékosok ugyanazok,de nincs meg a győztes mentalitás.
Inkább csak egy ne kapjunk ki mentalitás.Volt olyan meccsünk Parma,Sánta amikor jobb koncentrációval nyerhettünk volna,de ma valljuk be nem sok helyzetünk volt.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

A BL meglesz! Mondjuk legalább az iramot lehetne kicsit feljebb tornázni, szerintem a csapat többsége képes lenne gyorsabban játszani, csak hát el kéne várni tőlük! Mondom ez nem úgy néz ki mint egy olyan csapat amely él hal egymásért.
Inter101

Ma újból visszatértünk a 3-5-2re és nem is volt atjarohaz a védelem, védekezés. Viszont helyzetünk sem volt annyi. Nincs tökéletes rendszer!
De az akarat mehetne fel bőven!
mike

Ha váltani akarunk a padon, akkor azt most kell.
3 hétig nem lesz meccs, Allegri és Poche szabad.

Amúgy nem fogunk, kár is reménykedni.
Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)k

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2020.11.08. 16:52 Ma elmondhatjuk szerencsenk volt.
Szerencsenk volt, hogy az Atalanta nem forditott, kozel voltak hozza.

Önmagában egy bergamóban elért 1-1 vagy egy szintén Lazio elért 1-1 nem lenne tragédia viszont ez a sok iksz már inkább az.A Sahtart vagy a Parmát simán verni kellett volna.Valami hiányzik.aA helyzetek sem véletlenül maradnak.Valami nincs rendben fejben.Nagyjából ez az EL döntő óta van ïgy. Valami eltörhetett ott s fiúkban.Mondjuk Conte kirúgásában én nem bíznék.Nagy blama kéne hozzzá.
BL-ből való kiesés talán.
g.e.r.a

Inter101 írta: 2020.11.08. 17:50 Ma újból visszatértünk a 3-5-2re és nem is volt atjarohaz a védelem, védekezés. Viszont helyzetünk sem volt annyi. Nincs tökéletes rendszer!
De az akarat mehetne fel bőven!
Konkrétan ugyanannyi helyzetünk volt, mint bármelyik másik meccsen. Meccsenként van 3-4 kapura tartó lövésünk. Abból általában 1 ha ziccer. Ezen a szinten ez borzasztó kevés. Ha félidőnként lenne 4 kapura lövésünk egész meccsen meg kb. 8 akkor egy szavam sem lenne.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

En gyamorlatilag elengednem a bl tovabbjutast ha cserebe tuti kirugnak ezt a majmot...
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Nem tudom Ti ,hogy vagytok vele , de szerintem ezt a szezont elbuktuk (Tudom messze a vége).
Nyáron Conte távozni akart, de a kínai vezetőség ráerőltette ,hogy maradjon. Mind Marottát és Ausillot háttérbe rakták ,hisz Conte velük hadakozott kimondva kimondatlanul,hogy nem az Ő neveit igazoltuk tavalyi szezonba.
Megigérték Neki,hogy azokat a játékosokat megkapja akiket szeretne , aki belefér a Covid miatti szűkös budget-be. Ezek Kolarov, Vidal,Darmian , Perisic maradása is ide tartozik , eddig úgy néz ki nemhogy erősítést nem jelentenek,hanem meggyengítettek Bennünket. De hiába az igazolások Mesterünk nem tud már megújulni , és látszik a belefásulás és flusztráció.Nem hisz ebbe a projektbe és csak muszájból van itt , mert soha életbe nem fog ennyi pénzt keresni ilyen edzői tudással.
Elveszett tűz a kispadról és a játékosok sem hisznek benne. rengeteg a sérült , ami szintén az edzésmódszerek problémájához vezet vissza.
De Magától nem fog lelépni , a kínaiak meg kb. a Esti(reggeli) hírekből értesülnek mi van és elhiszik amit a nyilatkozik az Edző. Mindig jobbak vagyunk , csak hát kutyafáját nem mennek be a helyzetek , sok a sérült , szemét Bíró ....blablabla . És minden megy tovább .
Senki nem megy szembe a kínaiak akaratával , akiknek még mindig Conte a világ legjobb edzője , mindazonáltal nincs pénz Spaletti mellett már még egy edzőt fizetni.
Úgyhogy sanszos ,ha itt nagy dolog nem történik, akkor nyárig ez lesz és utána kezdhetünk mindent előről . De elveszítünk egy hatalmas esélyt , mert kb.10 évente van ilyen gyenge Rubentus a bajnokságban. És ez bosszant leginkább .
Nagyon szomorú és dühös vagyok. :( :?
Nerazzurri

Srácok!
Azt gondolom, hogy az nyilvánvaló, hogy Conte megbukott. Az viszont jó kérdés, hogy azért, mert ennyit tud, vagy azért, mert a csodás játékosaink őt is megbuktatták, mint az előző nyolcat.
Az viszont számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy évről évre mindig ugyanaz a lemez megy. Leszarom, alibi foci. Kritikus helyzetben/időszakban folyamatos mélyrepülés néhány fellángolás mellett. És kizárólag mindig az aktuális edző van felelősségre vonva a “játékosok” lényegében soha.
Ha egy fikarcnyi tisztelet lenne néhány olyan játékosban, mint perisic vagy brozovics, akkor belátnák, hogy nem jók, nem ilyen szintű csapatba valók és emelt fővel lelépnének mondjuk egy Schalke-ba. De nyilván kell a pénz, még nincs elég. Én magam is fociztam fiatal koromban, viszont amikor már azt éreztem, hogy nem vagyok elég jó és ezzel kárt okozok a csapatomnak és a szurkolóknak is, leléptem. Nem hiszem el, hogy ők ezt nem érzik.
Nincs tisztelet senki irányába, nincs csapat, nincs játék. Összekukázott majmok gyülekezete lettünk (tisztelet annak a nagyon max 3-4 kivételnek). Nagyon szomorú és kilátástalan helyzet ez.
Cupi

Nerazzurri írta: 2020.11.08. 19:33 Srácok!
Azt gondolom, hogy az nyilvánvaló, hogy Conte megbukott. Az viszont jó kérdés, hogy azért, mert ennyit tud, vagy azért, mert a csodás játékosaink őt is megbuktatták, mint az előző nyolcat.
Az viszont számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy évről évre mindig ugyanaz a lemez megy. Leszarom, alibi foci. Kritikus helyzetben/időszakban folyamatos mélyrepülés néhány fellángolás mellett. És kizárólag mindig az aktuális edző van felelősségre vonva a “játékosok” lényegében soha.
Ha egy fikarcnyi tisztelet lenne néhány olyan játékosban, mint perisic vagy brozovics, akkor belátnák, hogy nem jók, nem ilyen szintű csapatba valók és emelt fővel lelépnének mondjuk egy Schalke-ba. De nyilván kell a pénz, még nincs elég. Én magam is fociztam fiatal koromban, viszont amikor már azt éreztem, hogy nem vagyok elég jó és ezzel kárt okozok a csapatomnak és a szurkolóknak is, leléptem. Nem hiszem el, hogy ők ezt nem érzik.
Nincs tisztelet senki irányába, nincs csapat, nincs játék. Összekukázott majmok gyülekezete lettünk (tisztelet annak a nagyon max 3-4 kivételnek). Nagyon szomorú és kilátástalan helyzet ez.
Egyetértek egyébként. Hiba lenne elhinni, hogy 1 ember az edző az aki mindenről tehet....igen övé a fő felelősség és én is kirúgnám már de félek attól ha jönne más akkoris csak fellángoást kapnánk és nem nyernénk semmit. Ne így legyen de amíg van itt 4-5 olyan arc aki kb. egy Parmaban is padozna addig ne reménykedjünk túl sokban. :(
És le merem írni tartok tőle Eriksen sem lesz jobb csak azért mert mondjuk egy Allegri az edzőnk....szerintem neki az olasz foci egyáltalán nem fekszik.
Itt óriási változásnak kel történnie, hogy Conte előbb vagy utóbb ne legyen kirúgva.
Cupi

segogabor írta: 2020.11.08. 18:37 De elveszítünk egy hatalmas esélyt , mert kb.10 évente van ilyen gyenge Rubentus a bajnokságban. És ez bosszant leginkább .
Nagyon szomorú és dühös vagyok. :( :?
Igen ez is nagyon bosszantó. Meg az, hogy annyira bukdácsol mindenki, hogy megtörténhet ha ma nyer az a szar milan akkor 4 ponttal fogja vezetni a bajnokságot….vicc...
interfan

10 meccs 3 gyozelem.
2010 ota gyozelmek tekintetben egyetlen egyszer kezdtunk ugyanigy.
Holtversenyben a legrosszabb kezdesunk gyozelmek tekinteteben 2010 ota.
2011/12 Ranieri-Gasperini korszak volt ugyanilyen merleg 10 meccs 3 gyozelem.

Pontok tekintetben szinten szornyu a merleg.
2010 ota ez a masodik legrosszabb kezdesunk.
10 meccs = 14 pont.
Ettol csak a Ranieri-Gasperni kezdes sikerult pontban kevesebbre:
10 meccs = 10 pont.
Inter101

Nekem is elegem van Contebol ki nem állhatom!
De ma visszatért a 3-5-2hoz amivel tavaly jöttek az eredmények! Lemaradva nem vagyunk drasztikusan!
Kirugni nem fogják, vele kell vegigmenni.
Én sem tudom mi a baj, de az biztos hogy nincs vezér a csapatban, nincs osszetarto közösség, és ez sajnos látszik. Most nem megy a csapatnak, ez sem segíti a kohéziót.
Ha sikerülne nyerni pár meccset, végre lenne pici szerencsénk talán talán megindulhatnank felfelé és talán a csapat is jobban osszekovacsolodna!
Reménykedjünk a válogatott szunetrol mindenki rendben visszatér és utána végre nyerünk. Ennyit tehetünk!
Forza INTER!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Nerazzurri írta: 2020.11.08. 19:33 Srácok!
Nem csak Brozovicék vannak itt a fizu miatt, hanem szerintem Conte is. Rekord fizuja van, ha lépett volna nyáron semmit nem kap, ha menesztik, kapja még évekig. Szóval nem volt nehéz rávenni szerintem, hogy maradjon...
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok!

Sejtettem, hogy x lesz a mérkőzés. Nem lepődtem meg.
A kerestünk attól nem lett erősebb, hogy az alábbi játékosok itt vannak: Darmian, Vidal, Kolarov, Perisic, Piamonti, Nainggolan.
Arra jó, hogy a keret mélyebb. Kikkel? Töltelék játékosok. Minőséget már nem nagyok képviselnek.

Szerintem még semmisem lefutott az idényben. Tavaly ezeket a mérkőzéseket rendre nem sikerült még x-re sem hozni.

Ronaldo megsérült Juve gondban van, a csapat nagy része formán kívül. Dybala messze nem ér 100 millát.

Milan - Verona közben 1:2, korábban is írtam, hogy Pioli csoda csak egy darabig fog tartani. Előbb utóbb jönnek a botlások.

Válogatott szünet most kivételesen jókor jön, bízzunk benne senki sem lesz pozitív.

Télen pedig le kellene igazolni De Pault + egy védőt :clap: :wave:
Válasz küldése