Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Bombastico

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

20recoba írta:A 3pont a lényeg tény, de azért remélem ebből végre okulnak ebből a srácok.. Benítez remélem leb**asza őket

Valakinek Benitezt is seggbe kell rúgnia. Itt nem fog 6 évig faxt verni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DSanton39 írta:
Nerazzurri írta:ilyen idiótán cserélni.....

ja, még véletlen se posztra, taktikát is vagy ezerszer változtatta a második félidőben. Stanko-Santon? miért nem egyből Chivu helyére, utána Pandev-Chivu??? én ennél a lépésnél éreztem hogy megszívhatjuk ha ember hátrányban is lekontráznak, aztán Biabiany-Cordoba? ötödik védő helyett inkább Muntarit hoztam volna Zanetti mellé, hogy legyen ki szűrjön. barom rafa

Ennek semmi köze ahhoz, hogy Benítez, hogy cserélt!!! 4-0 után Maicon elfelejtette, hogy ő egyébként védő, úgy szaladtak át a jobb oldalunkon, ahogy akartak, Julio meg a 2. félidőre szabadságot vett ki. Szerintem Santon is várhat rá most pár meccset, hogy újra játszon. Az a baj, hogy ez már nem az első, de még csak nem is a második meccsünk, ahol így leadjuk a több gólos előnyt. Ez koncentráció kérdése, nem pedig, hogy Rafa, hogy cserélt.

Ezzel együtt ebben a Bale-ben van fantázia: rettenet gyors (ez onnan látszott, hogy az egyébként szintén nem lassú, friss Cordóbát, labdával lefutotta), és ahogy kirúgta a hosszút 3x... El tudnám képzelni a csapatban.

Azért kár ez, mert ez az idegenben lőtt 3 gól még sokat érhet a a Spurs-nek.

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.10.20. 22:49-kor.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

nagyon jó... szét lehetett volna szedni a Spurst,lőni még gólokat(biztos ami biztos,végén sosem árt a gólarány)
erre mi megoldottuk,hogy ahelyett,hogy a csapat játékát csodálja Európa, sikerült majdnem elérni, hogy rajtunk röhögjön. Ráadásul így már pokoli nehéz lesz Londonban,rendesen fel lesznek tüzelve. Samp ellen nem tudom,hogy lélektanilag,hogy állnak ki.
nagyon sokra viheti a csapat,mert 1félidő alatt tökéletesen játszott ,de ez a mentalitás ami a 2.félidőben volt.remélem tanulunk ebből.
Stanko kiesése után kezdődtek a gondok
Forza Inter
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hvmetal 2010.10.20. 22:53-kor.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Baggio85 írta:Ennek semmi köze ahhoz, hogy Benítez, hogy cserélt!!! 4-0 után Maicon elfelejtette, hogy ő egyébként védő, úgy szaladtak át a jobb oldalunkon, ahogy akartak, Julio meg a 2. félidőre szabadságot vett ki. Szerintem Santon is várhat rá most pár meccset, hogy újra játszon. Az a baj, hogy ez már nem az első, de még csak nem is a második meccsünk, ahol így leadjuk a több gólos előnyt. Ez koncentráció kérdése, nem pedig, hogy Rafa, hogy cserélt.

Ezzel együtt ebben a Bale-ben van fantázia: rettenet gyors (ez onnan látszott, hogy az egyébként szintén nem lassú, friss Cordóbát, labdával lefutotta), és ahogy kirúgta a hosszút 3x... El tudnám képzelni a csapatban.

FORZA INTER!!!

Mourinhonál ilyen koncentrációs problémák nem voltak, úgyhogy ne mond nekem hogy ez nem Rafa sara ;)
az hogy Santon hibázott egyet pech hogy gólt lett belőle, de mikor beállt majdnem góllal nyitott, Chivu mit csinál minden meccsen, az elején felrúg vkit sárgát kap, azt azon kell reménykedni hogy ki ne állítsák, emellett az futja le aki akarja. Bale pedig tényleg jó srác, jöhetne akár ő is télen.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DSanton39 írta:
Baggio85 írta:Ennek semmi köze ahhoz, hogy Benítez, hogy cserélt!!! 4-0 után Maicon elfelejtette, hogy ő egyébként védő, úgy szaladtak át a jobb oldalunkon, ahogy akartak, Julio meg a 2. félidőre szabadságot vett ki. Szerintem Santon is várhat rá most pár meccset, hogy újra játszon. Az a baj, hogy ez már nem az első, de még csak nem is a második meccsünk, ahol így leadjuk a több gólos előnyt. Ez koncentráció kérdése, nem pedig, hogy Rafa, hogy cserélt.

FORZA INTER!!!

Mourinhonál ilyen koncentrációs problémák nem voltak, úgyhogy ne mond nekem hogy ez nem Rafa sara ;)
az hogy Santon hibázott egyet pech hogy gólt lett belőle, de mikor beállt majdnem góllal nyitott, Chivu mit csinál minden meccsen, az elején felrúg vkit sárgát kap, azt azon kell reménykedni hogy ki ne állítsák, emellett az futja le aki akarja. Bale pedig tényleg jó srác, jöhetne akár ő is télen.

Inter-Palermo 5-3
Inter-Chievo 4-3...

Csak ami hirtelen eszembejut tavalyról, Mourinhoval.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Dehogynem voltak.

Palermo ellen ugyanezt megcsináltuk tavaly a bajnokságban, 4-0-ról 4-3, aztán végén rugott Milito egyet és 5-3 lett. Sajnos a csapatra mindig is jellemző volt, hogy ha vezetnek pár góllal akkor ráülnek az eredményre és csak albizgetnek, főleg Mancini idejében volt ez így. Ez nem Benitez hibája volt, nyilván nem azt mondta a félidőben a fiúknak, hogy álljanak le, ennyi elég volt..
hvmetal

DSanton39 írta:

FORZA INTER!!!

:D
Chivunál én már a meccs előtt parázom.előbb utóbb kiállítják.világklasszis belső védő,de Santon gyorsabb és jobb balszélen.BL döntőben is szopatta őt Robben,Capitano már valamennyire tudta fékezni a hollandot.ha ennyire kedvenc Chivu játszon középen,de baloldalon soha.most olyan rizikófaktor már,mint Burdisso volt vagy a közös kedvenc Sulley
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Bale-t inkább kp-nak nézem, tehát nálunk Coutinho mai posztján képzelném el.
Védőként nem tudom mennyire lenne faja.
Össze vissza cserélt már megint....Mint Rómában....
Oké, benne volt az is h Deki kiesett, de logikátlanokat lépett....
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DSanton39 írta:Mourinhonál ilyen koncentrációs problémák nem voltak, úgyhogy ne mond nekem hogy ez nem Rafa sara ;)

Azért ez így tényleg nem igaz, voltak meccsek amikor ott sem volt teljes a koncentráció....nem is egy... ;)
az is igaz, hogy furák voltak Rafa cseréi, de az is tény , hogy Maicon egyik gólnál sem volt hátul pedig az Ő oldalán futott le mindenkit Bale 3x is...
Remélem tanultak a hibákból és ilyet nem sokszor látunk majd.
3 pont viszont megvan és a másik meccs döntetlenje miatt elég jó helyzetben vagyunk. :)
hvmetal

Tommy írta:Dehogynem voltak.

Palermo ellen ugyanezt megcsináltuk tavaly a bajnokságban, 4-0-ról 4-3, aztán végén rugott Milito egyet és 5-3 lett. Sajnos a csapatra mindig is jellemző volt, hogy ha vezetnek pár góllal akkor ráülnek az eredményre és csak albizgetnek, főleg Mancini idejében volt ez így. Ez nem Benitez hibája volt, nyilván nem azt mondta a félidőben a fiúknak, hogy álljanak le, ennyi elég volt..

biztos,hogy nem,de elég idétlenül cserélt.az a baj,hogy mi mindig a következő meccsre koncentrálunk ilyenkor.
Maicon oldalán mentek el 3szor is,oké,hogy Cordoba állt a helyére és meg is érteném,hogy ő lesz jobbszélső kp,Biabiany lecserélése után,ha a tavalyi Maiconról lenne szó.valami baj van a brazillal,ezt a világ látja,nem igaz,hogy a spanyol nem.már az első félidőben is alig,mert cselezni előre.. két fiatal nagyon jó volt,Coutinho is nagyon akart.Stankoban benne volt még 1-2 gól,nem mondom,hogy vele nem lett volna az a 3 gól,de az ő hozzáállása tetszik.Juve ellen is nagyon akart és most sem volt boldog,hogy nem játszhatott.ja és Sneijder,ma végre kezdett a tavalyi Snidlingre hasonlítani
DSanton39

igazatok van, Chievo, Palermo ellen, bár ezeknél nem az utolsó percekben jöttek vissza, hanem lépésről lépésre ellenünk. viszont Beníteznél a Roma ellen is az utolsó percben kaptunk gólt, és most is ekkor volt a villanyoltás, kétszer is, azért ez se semmi teljesítmény :D

PellerG írta:Bale-t inkább kp-nak nézem, tehát nálunk Coutinho mai posztján képzelném el.

amilyen gólerős Bale, jó lenne Coutinho helyett is, bár én inkább elnézném ott a brazil fiúcska cseleit, nagyon tetszik a játéka, és egyre jobban beilleszkedik. :)
hvmetal

DSanton39 írta:igazatok van, Chievo, Palermo ellen, bár ezeknél nem az utolsó percekben jöttek vissza, hanem lépésről lépésre ellenünk. viszont Beníteznél a Roma ellen is az utolsó percben kaptunk gólt, és most is ekkor volt a villanyoltás, kétszer is, azért ez se semmi teljesítmény :D

PellerG írta:Bale-t inkább kp-nak nézem, tehát nálunk Coutinho mai posztján képzelném el.

amilyen gólerős Bale, jó lenne Coutinho helyett is, bár én inkább elnézném ott a brazil fiúcska cseleit, nagyon tetszik a játéka, és egyre jobban beilleszkedik. :)

5-10 kg plusz,1-2év és Coutinho a világ egyik legjobbja lesz. Bale kva gyors,nagyon nagy bal lábbal. de,ha Robbent le tudtuk védeni a döntőben,Bale-t is le kellett volna.kár túlragozni
kicsit legalább elfelejtették a tegnapi égést a piros fekete kutyák
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nálam Maicon a citrom dijas, anélkül hogy bántani akarnám. Rajta az akarást sem látom, ill. néha elkapja a gépszíj de ez csak pár pillanatig tart. Nincs 1 értelmes megmozdulása. Valami nagyon nem stimmel. Az oké hogy jol játszottunk 4-0-ig de az ellenfél a padlon volt, ez a Tottenham otthon nagyon veszélyes lesz! Ami a bajnokságot illetti szerintem a Milan jelen pillanatban jobb formában van, de nagyon remélem hogy összekapják magukat a srácok és felpörögnek, mert ez a hozzáállás nagyon nem tetszik. Az oké hogy rá akarnak pihenni a köv.meccsre, de akkor figyeljenek a védekezésre. Amit Pandev is elöadott egy vicc volt ahelyett hogy felszántotta volna a gyepet csak lézengett. Ugy érzem hogy van pár játékos aki nem akar, vagy sértödött (Maicon,Pandev), és van egy aki nincs formában (Milito), van egy aki nem játszik jol ott ahol lehetőséget kap (Chivu), van egy aki nem kapta még el a fonalat (Sneijder), van aki a tavalyi önmagát idézi(Sztankovics, Lucio, Samuel), van egy kapitányunk aki mindig hozza magát, néha többet is(Zanetti), van két rutintalan fiatalunk akik hozzák azt ami bizakodásra ad okot(Biabiany, Coutinho), és van egy játékosunk aki szerencsére szárnyal (Eto'o). És állandoan vannak a sérülések! Ez igy talán elég egy kevésbé erő csapat ellen, de egy igazán erős ellen nem!! Fel kell rázni a kedvetleneket(egy-két saller nem ártana), formába hozni Militot(elöször persze meggyogyitani), változtatni a bal hátvéd poszton, valahogy Sneijdert közelebb vinni a kapuhoz. Azt már csak remélni lehet hogy a jelenleg sérültek felépülnek és hamar formába lendülnek+ a fiatalok is betalálnak és aki hozza magát az állandositja is! Szerintem van gond bőven és remélem Benitez megoldja, bár a jelek nem erre mutatnak! Messze még a vége és amig begyüjtjük a 3 pontokat addig majdhogynem mindegy hogy hogyan, de vannak nagyon komoly intő jelek, amiket orvosolni kell!! Forza INTER!!!!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

naaa, ki a fenét érdekelt már 4-1nél hogy mi történik a 90. percben???
értem én hogy koncentrálni kéne, de lássuk be, ez a tottenham ma iszonyat gyenge volt. ami annak volt köszönhető, hogy mi iszonyat jól kezdtünk. utána már minden sínen volt. ha nincs ez a bale gyerek (bazz, 21 éves...), akkor 0 kapu felé menő lövésük van. Benitez próbálta felrázni a csapatot, szerintem ezért nyúlt bele a szerkezetbe, dehát sokat már nem tudott tenni, igaz, nagyon nem is kellett. ez a meccs sima volt az elejétől a végéig.
nem nagyon látom esélyét annak, hogy a tottenham hazai pályán komolyabban meg tudná fogni a támadó szekciónkat. egyszerűen teljes mértékben szétszedtük őket egy-egy támadásnál. és labdtartással és letámadással.
nem gondolom hogy szembejöhetne olyan csapat, aki ellen ha támadunk és nyerésre játszunk, akkor ne lenne nagy esélyünk megverni, de a csapat mindig is ilyen volt, csak annyit adott ki amennyit kellett, Benitez próbálja hogy végighajtsák, de nehéz kimozdítani a megszokott hozzáállásból az embereket.

továbbra is úgy gondolom, ha komolyan tudjuk venni a bajnokságban is a meccseinket akkor a Milan nem képes lesz lépést tartani, túl kétarcú csapat. a Juve szerintem erősebb náluk, de kérdés, mennyire állnak össze. a Roma ezzel a BL fiaskóval kezd eléggé kétséges helyzetbe sodródni. Napoli? Lazio? őket majd meglátjuk :)
a BL csoportban három meccs után 7 ponttal elsők vagyunk, még 1 győzelem és továbbjutunk nagyjából. az hogy épp első vagy második helyen, a tavalyi menetelés után semmitsemjelent :)
hvmetal

kár amúgy,hogy Milito nem volt játékra képes.ma behozhatták volna,hogy lövessenek vele legalább 1 gólt.szükség van rá is.maradt nálunk,nem felejtett el focizni ahogy Sneijder sem.a hollandot idén ma láttam először jól játszani.1év múlva Coutinho,Sneijder páros félelmetes lesz.remélem Benitez kitalál valamit amivel Milito,Sneijder tudja hozni a szintjüket és Eto o is tud így játszani.kezdem egyre jobban megkedvelni őt is.de azért messi barca,croni real,ibra,ronaldino,robinho,pato milán ide vagy oda principe+eto o+sneijder+coutinho agyon verné a világot.kérdés megoldható e valahogy.
Maiconról nincs valami biztos infó? szerintem őt nem engedték el,vagy baja van Benitezzel.ma is mutogatott kifele,nem tudom,hogy a nézőknek vagy Beniteznek.szükség lenne a világ legjobb jobbszélsőjére,de egy újabb Balotellire nem.2hónap formahanyatlás már sok lenne,inkább fejében van a gond.
ez a csapat könnyen elbukhatja a Scudettot,de olasz bajnokként és egy szép BL helyezéssel is zárhatja az idényt.ha megszűnik a sérülés hullám és mentálisan újra megerősödik a csapat nem lehet gond.Rafának lesz dolga rendesen
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

ma is mutogatott kifele,nem tudom,hogy a nézőknek vagy Beniteznek

Szerintem egyiknek sem.Ha jól emlékszem,ez akkor volt,amikor szabálytalankodott egyet talán Assou-Ekotto ellen,és pont a Spurs kispad előtt,sztem Redknapp szólt neki vmit,és neki mutatott ki,h fogja be..De abban egyet értek,h Maicón messze nem az igazi,vmit ki kéne találni,h legyen kedve játszani,vagy ha ilyen marad,akk elengedni a margitba..
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Zanetti drága kapitány a csatársorba is simán befér már,mi az a 37 év? :)

A meccs egyértelmű volt,de...
A meccs végéről ennyit mi a j. k.... f...... kell állandóan bealudni.Azért jobb nem gólt kapni még majdnem a szívinfarktus kerülgetett.Egy 10et kellett volna lőni nem bealudni.Kellene valami sokkoló a fiúkra ami kicsit felrázza őket,hogy hé ébresztő :mrgreen: :evil:
Na jó győztünk,de ne legyünk ennyire figyelmetlenek és magabiztosak.Chivu jól játszott.
A 2 gól után mondtam a páromnak,hogy mindjárt lő Dejan egy bombát.Hát igen már benne volt neki még ha akkora nem is volt.Nálam eddig az idény második legjobbja.De remélem nem dől ki,kell a pályára,bár kétlem,hogy nem komoly az a sérülés :(

Megvan a 3 pont a csoport elsőség is remélem,mert még egy kicsit elkerülném a Mestert :)
off. a Milant meg remélem a San Siroba is veri a Madrid aztán kap még egyet az Ajaxtól és mehet oda ahova való.

Forza Inter ( máskor a végén is hadd legyek nyugodt)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Cupi írta:Maicon egyik gólnál sem volt hátul pedig az Ő oldalán futott le mindenkit Bale 3x is...

Maicon tényleg gyengén játszik előrefele, de amit védekezésben nyújt az egy nagy nulla.

Nem tudom mi lehet vele. 29 éves, elvileg még van 3-4 jó éve. Lehet hogy menni szeretne.

Tavaly sem volt az igazi, de volt 3-4 sorsdöntő meccse.

Én 4-1-nél elkapcsoltam, ezért meglepett ez a kiengedés.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta:
Cupi írta:Maicon egyik gólnál sem volt hátul pedig az Ő oldalán futott le mindenkit Bale 3x is..

Lehet jobb lett volna elengedni....hihetetlen demotiváltnak látszik.
Az első félidőben minden összejött, de ez sem volt igazi kép a csapatról.
Jobb lett volna aludni menni, mert ami utána volt a katasztrófa :(
3 ponttal több van - ennyi.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Na végre valaki kimondja hogy nem új keletű dolog ez a csapatnál :)
A meccs tele volt pozitívumokkal arról senki nem beszél, csak arról, hogy a végén kaptunk 2 gólt. Nem értek vele semmit, mint ahogy Bale mesterhármasa sem ér semmit. Volt itt labdatartás, kombinatív játék, a két fiatalunk szárnyal, a jelenleg világ legjobb csatára nálunk játszik. Szerintem nagyon is jó úton haladunk Benítezel.
hvmetal

Süti írta:
Cupi írta:Maicon egyik gólnál sem volt hátul pedig az Ő oldalán futott le mindenkit Bale 3x is...

Maicon tényleg gyengén játszik előrefele, de amit védekezésben nyújt az egy nagy nulla.

Nem tudom mi lehet vele. 29 éves, elvileg még van 3-4 jó éve. Lehet hogy menni szeretne.

Tavaly sem volt az igazi, de volt 3-4 sorsdöntő meccse.

Én 4-1-nél elkapcsoltam, ezért meglepett ez a kiengedés.

az a baj,hogy a srácok is elkapcsoltak.
Stankovic remélem nem dől ki hetekre.ő legalább akar,nagyon jól látszott amikor lecserélték.Juventus ellen is az ő lövései voltak amik veszélyeztették Storari kapuját.ha az ő mentalitását sikerülne átmenteni 1-2 játékosunk fejébe nem lenne gond.(Jó mondjuk vele nem tudok nem elfogult lenni :D )
Maicon azért tavaly jobb volt,de ő eléggé kedv függő.idén nincs kedve játszani.régebben minden meccsen volt legalább 1 kapura lövése.nem is próbálja felvállalni az 1 az 1-et. Beniteznek pihentetni kéne.hátha jót tesz neki egy kis szigor,sokat köszönhetünk neki,de még ne képzelje magát Zanettinek. Santon-Biabiany jobb oldal,Zanetti pedig Chivu helyére.ha menni akart és nem engedték nem volt korrekt dolog,de azért erről nem a csapat és nem a drukkerek tehetnek,legalább megjátszhatná,hogy érdekli az a címer amit még tavaly csókolgatott.remélem,hogy észhez tér és marad.ha nem adják el,hozzunk helyette egy bal szélsőt,mondjuk Bastost.ilyen mentaltással Mourinho sem fogja erőltetni Ramos középre vitelét,hogy Maiconnak legyen helye
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hvmetal 2010.10.21. 11:57-kor.
hvmetal

Komax írta:

A meccs tele volt pozitívumokkal arról senki nem beszél, csak arról, hogy a végén kaptunk 2 gólt. Nem értek vele semmit, mint ahogy Bale mesterhármasa sem ér semmit. Volt itt labdatartás, kombinatív játék, a két fiatalunk szárnyal, a jelenleg világ legjobb csatára nálunk játszik. Szerintem nagyon is jó úton haladunk Benítezel.

jól persze.ha a sérültek felépülnek és formába lendülnek,meg tudja oldani,hogy Milito is elférjen Eto o mellett és formába legyen,de úgy,hogy nem akadályozzák egymást nagyon jók lehetünk.Sneijder játéka biztató.nem sokára jön az év egyik legfontosabb meccse a Milán ellen.ott nyerni kéne. reális képet míg így sem alkothatunk a csapatról,mivel a Spurs nem egyenlő feltételekkel küzdött.de ez a csapat még mindig nem állt össze,szerintem jobbak leszünk,de csak óvatosan. mindenesetre ha a Sampot nem verjük csalódott leszek,mert a presztízs meccseket nem hoztuk 3hónap alatt.(Atletico,Róma,Juve) ez már gáz lenne egy triplázótól.bajnokság még így is meglehet,sőt egy Milán vereséggel is,mert ők elfognak fogyni,de nem mindegy milyen lesz a szájíz.
Forza Inter!
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Csak 3 : 0 -nál kapcsolódtam a meccsbe (későn érkeztem haza)
szóval a 4. -nél hangosan ünnepeltem ahogyan szoktam és leültettem a családot
a monitor elé , hisz itt gólszüret lesz !!!
Jött a 4. is és ekkor 36 perce ment a taláélkozó.
De jött az a hülye II. félidő is. A család lefáradt ! Jogosan.
Persze meg van a 3 pont meg az első 45 csúcs de a vége .... :oops:
Örültem , hogy lefújta a bíró és én is pocsékul aludtam !
Reggelre átgondolva a következők vannak bennem : Én is fociztam anno és amikor a csapat gyorsan szerzett több gólt akkor gyakran elszürkült de szinte mindenki. Így is oké , így is meg van a meccs!
Tegnap este is ez történt. A II. kezdését követően 6:1 re tippeltem a mérkőzést. De az INTER játéka ellaposodott. A londoniak vérszemet kaptak és bumm !
Hát majdnem X lett!
Lényeg :Az INTER a jobb a nagyobb csapat ! Ez tény ! De a londoni találkozóra nagyon fel kell készülni . Maicon ? Bele fog rázódni és fogjuk még ünnepelni.
Sneijder játéka ami nagyon meghökkentő ! Julio pedig hát :cry:
A Samp elleni fergeteges győzelemmel feledtetjük ezt a gyötrelmes II.-kat !
FORZA INTER !!!
Komax

Festa írta:
Komax írta:TV2 honlapja szerint november 2-án élőben közvetítik a Tottenham - Inter meccset.

Végre egy jó hír. Azért a Bl címvédőnek a meccsét adni nem olyan nagy szám.
Azért becsüljük meg mert 3 bl csoportkör meccset tvben látni az nagy szó. :) a többéves net előtt gubbasztás után meg pláne. :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:

Hát az biztos volt már pár ilyen.Egyre nagyon emlékszem,mert kis híján múlt csak a TV élete,akkor nagyon felkúrtam magam,hasonló volt a szitu.Meg persze volt utolsó perces fordítós meccs,stb.Az ilyenek rendesen fel tudom húzni magam.Én nem is alibizésnek mondanám,inkább mintha túl magabiztosak lennének,lebecsülik az ellenfelet és jobban ízlik nekik a pihi a pályán.Nekem tetszett a játék azt a r.k.h. levonva,az azért idegesítő volt.Utálom amikor ezt csinálják,meg amikor ráülnek az 1-0ra,az idegölő :mrgreen: .
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Álom kezdés után,rémálom volt a befejezés.Még szerencse,hogy nem volt sok hátra,ha a 3.gólt a 80. perc körül kapjuk,nem sokat tettem volna a győzelmünkre.Egy biztos,ebböl tanulni kell!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

3 pont megvan, a 2. félidőből meg remélem tanulnak és nem csinálunk többet ilyet. ;)
Samp ellen viszont jó lenne nyerni, tavaly nem tudtuk őket legyőzni 1x sem, sőt idegenben ki is kaptunk. (1-0,0-0)
Komax

Cupi írta:Samp ellen viszont jó lenne nyerni, tavaly nem tudtuk őket legyőzni 1x sem, sőt idegenben ki is kaptunk. (1-0,0-0)
Na pont egy ellenpélda a tegnapira, ha jól emlékszem mi voltuk 9-en a pályán Sampnak szinte helyzete sem volt. Ez a gáz a Sampra nézve. Eto meg kihagyta akkor meccs helyzetét. :)
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Tiz ember ellen három gólt kapni akkor....amikor a védelmünk válogatottokból áll,köztük három világklaszis.....!Na....inkább nem irok tovább,mert ....! :(
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A feltolt védelem messze áll a kaputól és mivel a középhátvédeink nem a leggyorsabbak könnyűszerrel fogják őket ott hagyni :(
Süti

Én ennyire (már) nem vagyok szkeptikus Rafa elképzeléseit illetően, igaz hogy tavaly éppen a mostani taktikától teljesen eltérő edzői utasításokkal nyert meg mindent a csapat.(Kevés labdabirtoklás, visszazárás, kontrajáték stb.)

Nem szabad sok labdát veszíteni, és akkor nem lehet gond.

Tegnap már látszott a statisztikánkon, hogy a Barca-t megszégyenítő precizitással passzoltunk, a labdabirtoklás is szépen alakult: 39:29 perc a 27:29 perchez képest a mi javunkra.

12 perccel többet volt tisztán nálunk a labda, azért ez nem elhanyagolható.

Én azt látom, hogy sokszor nem azt nyújtják 90 percen keresztül a játékosok, amit Rafa elvárna tőlük, és ebbe a taktikába nem fér bele 10-15 perc kihagyás.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Süti írta:Én azt látom, hogy sokszor nem azt nyújtják 90 percen keresztül a játékosok, amit Rafa elvárna tőlük, és ebbe a taktikába nem fér bele 10-15 perc kihagyás.

És itt mondtad meg az igazságot.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Ez a Maikrém....utálom nézni azt az unott játékát,védekezni meg ugy ahogy van elfelejtett.
Leadni leszoktuk sokszor az elönyt de egy kis pozitivum,hogy miota Interes vagyok láttam olyan meccseket amiket az utolso pillanatban forditottunk meg drámaian. Tavaly is volt vagy 2-3 meg egy BL.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Az első félidőben parádéztak a srácok. Ehhez persze kellett Gomes kiállítása, valamint a Spurs védelem bizonytalankodása is. A második játékrészt viszont inkább nem minősítem, ellenben, ha egy Spurs-szintű csapatot(félreértések elkerülése végett: eszem ágában sincs lebecsülni az angol klubot) emberelőnyben, 4:0-nál hagyunk ilyen szinten fickándozni, akkor azt hiszem nem túlzás fegyelmezetlenségről beszélni. Ez a fajta luxus egy komolyabb csapat ellen igen könnyen megbosszulhatja magát.

Az első gól eddig a szezon találata nálam. Respect, Capitano!

FORZA INTER!!!
Komax

Ne rágódjunk már azon hogy mi volt az utolsó 2percben, ez a decemberi play-off sorsolásnál már senkit nem fog érdekelni. Sokkal fájdalmasabb volt az elmúlt évek csoportköreit végigszenvedni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Többek között hasonló hibákból eredően...

FORZA INTER!!!
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

sorger=giallo írta:Többek között hasonló hibákból eredően...

FORZA INTER!!!

Ez így van! Egy egygólos vereség Londonban, és máris nincs kezünkben a sorsunk a csoportelsősséget illetően.

Ezt szajkózom már egy napja máshol, de azért ide is megírom mert még mindig kibaszottul idegesít:

Miután az egész fórum végigszapulta Maicont, vegye már észre valaki hogy Cordoba lett volna jobbhátvéd az utolsó negyedórában. Gratula Rafanak, minden tiszteletem az övé az első félidőért -meg Cordobaé is az elmúlt 10 évért - de egy 34 éves középhátvédet tett be az ellenfél leggyorsabb, legveszélyesebb játékosa elé jobb védőbe.

Milyen 90 perces taktikai fegyelemből beszélünk amúgy? Rafa mondta hogy 11 a 10 ellen nem fontos a taktika. Ja persze a megye 1-ben. Lenyilatkozza hogy nem taktikai problémák voltak, csak lassúak voltunk. Persze Mister tökéletes nem hibázott. Azért szaladgált a fél csapat össze-vissza a 2. félidőben.

Zanetti nyilatkozta hogy Militonak álcázta magát a gólnál :-) (Grat neki a gólért)

Erről jutott eszembe hogy Cordoba meg azt akarta bebizonyítani negyed óra alatt hogy ő az új Maicon? Többet volt az utolsó negyedórában az ellenfél térfelén mint a sajátján. Hol volt az utolsó két percben. Miért Zanettinek kellett volna blokkolnia 2x. Nézzétek vissza az tetszett a legjobban amikor a 2. Bale gólnál 4 méteres lemaradásban mutogat futva hogy kinek hova kellene helyezkednie.

Lényeg a 3 pont meg a kitűnő első félidő. Csak jó lenne ha ebből nem csak a csapat hanem Rafa is tanulna.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Igazából tökmindegy hogy első vagy másodikak leszünik, ha megakarjuk nyerni a blt ujra. Ha elsők leszünk akkor is kaphatunk nehéz ellenfelet. José is nyilatkozta anno, mindegy hogy a csapat 1 vagy 2 lesz, mert ugyanugy jöhet nehéz ellenfél.
gyuszi
Kapcsolat:

Igaz Tommy, meg utána is van több komoly meccs. Igazából nem is a csoportelsősség idegesít, mert bízok benne hogy így is meg lesz. Egy kicsit Rafa nyilatkozata húzott fel.

Persze ha nincsenek egyéni hibák: Cesar bealvása az első gólnál, ugyanott Maiconé is. Vagy Santon labdavesztése a 3. gólnál akkor egy parádés meccsről beszélhettünk volna kicsit takarékos 2. félidővel.

Nem is akartam mindent Benitez nyakába varrni, de ő is hibás.

Oké hogy emberelőny, oké hogy feltolt védekezés, de a 90 percben a jobb oldali belső védőnk (Lucio) az ellenfél térfelén akar labdát szerezni. Mellette szintén az ellenfél térfelén a jobb oldali szélső védőnk. Előtte szintén az ellenfél térfelén Maicon. Hátul meg senki. elpattan a labda, üresbe passz, Bale meg rohanhat a kapunkig zavartalanul. Mou-nál Mancininél is voltak nagy összeomlások nagy előnynél, de a portugál a pályára rohanva ordította volna le Lucio fejét hogy tűnjön vissza a helyére.

A 3. gólnál meg - jelzem saját térfélen a labda középkezdés után - Santon labdát veszít. Átjátsszák a másik oldalra azonnal. 2 védőnk van 2 emberre, de ha valaki megtalálja Cordobát egy megállított képen Santon labdavesztésénél annak fizetem a pálinkáját 3 hét múlva a buszon :-)

Nem akarom bántani Ivan Ramirot, lehet nem is tudta hogy neki kéne jobb bekket játszani? :-) "a taktika nem fontos"
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ebben minden benne van! Abszolút hibás Benítez is, és Miért Zanettinek kellett versenyt futnia Bale-el mikor Maicon a jobbek, viszont ő tényleg még a képen sem látszódott.
Én úgy látom eddig, hogy minden meccsen jól kezdünk, van 25-30 perc amikor jól és fölényben játszunk, utána elfáradunk, vagy csak megtörik az egység, és minden borul. Utána már ki-ki meccseink vannak.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Én most lehet, hogy egyszemélyes hadseregként fogok kiállni Benitez mellett, de most ugyanazt csináljátok mint Mourinho első évében. Emlékszem abban az évben mikor José idejött és elkezdte a 4-3-3-at és rendre befuccsolt, azt írtátok sokan, hogy mi a fenéért nem veszi észre Mou, hogy ez itt nem megy. Hogy a hülye angol játéka itt nem fog menni? Sőt volt aki visszazavarta volna Angliába. Aztán lám végül csak elhozta a csodát. Én nem azt mondom, hogy Benitez lesz valaha is olyan edző mint Mou, de kiállok amellett, hogy igenis lesz itt csapat és jó úton haladunk, sőt Barcelonát megszégyenítő szép játék irányába haladunk. A fegyelmezetlenség, az el lazáskodás a nagy előny birtokában sajnos mindig a csapat része volt bárki is volt az edző. Ez van. Én decemberre mondtam, hogy ki fog alakulni a csapat arculata, és most is tartom ezt!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

abból a 3 kapott gólból cesar 2-t nyugodtan megfoghatott volna, sajna már nem olyan mint anno volt
Süti

Igen ezt már én is írtam, hogy rengeteg a fegyelmezetlenkedés a pályán.

Ez tényleg nagy gond, tavaly ez nem volt divat.
gyuszi
Kapcsolat:

R9. írta:abból a 3 kapott gólból cesar 2-t nyugodtan megfoghatott volna, sajna már nem olyan mint anno volt

Hibázott egy meccsen ami köszönhetően az első félidőnek nem került sokba, 7végén meg 3 pontot értek a védései a Cagliari ellen. Én nem cserélném le egy ideig senkire. 2-3 év és Viviano :-)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Cesar hibázott? ezeket a lövéseket alighanem senki sem tudta volna hártani, ismervén Bale kvalitásait. Ilyen helyzetben a kapus nagyjából tehetetlen, hiszen a védő nem segít... szóval ne varrjuk ezt Julio nyakába.
R9.

gyuszi írta:
R9. írta:abból a 3 kapott gólból cesar 2-t nyugodtan megfoghatott volna, sajna már nem olyan mint anno volt

Hibázott egy meccsen ami köszönhetően az első félidőnek nem került sokba, 7végén meg 3 pontot értek a védései a Cagliari ellen. Én nem cserélném le egy ideig senkire. 2-3 év és Viviano :-)

aláírom :D
R9.

Fan Gusto írta:Cesar hibázott? ezeket a lövéseket alighanem senki sem tudta volna

dehogynem...
Komax

Lombardini írta:Én most lehet, hogy egyszemélyes hadseregként fogok kiállni Benitez mellett, de most ugyanazt csináljátok mint Mourinho első évében. Emlékszem abban az évben mikor José idejött és elkezdte a 4-3-3-at és rendre befuccsolt, azt írtátok sokan, hogy mi a fenéért nem veszi észre Mou, hogy ez itt nem megy. Hogy a hülye angol játéka itt nem fog menni? Sőt volt aki visszazavarta volna Angliába. Aztán lám végül csak elhozta a csodát. Én nem azt mondom, hogy Benitez lesz valaha is olyan edző mint Mou, de kiállok amellett, hogy igenis lesz itt csapat és jó úton haladunk, sőt Barcelonát megszégyenítő szép játék irányába haladunk. A fegyelmezetlenség, az el lazáskodás a nagy előny birtokában sajnos mindig a csapat része volt bárki is volt az edző. Ez van. Én decemberre mondtam, hogy ki fog alakulni a csapat arculata, és most is tartom ezt!
Dettó ;)
DSanton39

Lombardini írta:Én most lehet, hogy egyszemélyes hadseregként fogok kiállni Benitez mellett, de most ugyanazt csináljátok mint Mourinho első évében. Emlékszem abban az évben mikor José idejött és elkezdte a 4-3-3-at és rendre befuccsolt, azt írtátok sokan, hogy mi a fenéért nem veszi észre Mou, hogy ez itt nem megy. Hogy a hülye angol játéka itt nem fog menni? Sőt volt aki visszazavarta volna Angliába. Aztán lám végül csak elhozta a csodát. Én nem azt mondom, hogy Benitez lesz valaha is olyan edző mint Mou, de kiállok amellett, hogy igenis lesz itt csapat és jó úton haladunk, sőt Barcelonát megszégyenítő szép játék irányába haladunk. A fegyelmezetlenség, az el lazáskodás a nagy előny birtokában sajnos mindig a csapat része volt bárki is volt az edző. Ez van. Én decemberre mondtam, hogy ki fog alakulni a csapat arculata, és most is tartom ezt!

Mourinho elhozta ide a Kánaánt de nem azzal a fos 4-3-3-as taktikával. ráment az első év hogy rájöjjön mi válthat be. Beníteznek viszont felesleges volt változtatni azon ami már működött. ;)
de még ezzel se lenne gond, mert nem ezen múlik szerintem, hanem azon ami Joséban megvolt és Benítezben nincs, José tudott meccs közben belenyúlni a meccsbe, urambocsá, kockáztatni is. Benítez egy beszari pöcs, mindig csak védekező cseréket csinál szoros állásnál.
R9.

viszont benitez taktikája ahogy már írtam a bl-be nagyon jó

seriea-ba kis csapatok nagyon beállnak védekezni és alig lehet áttörni őket
zsidokat idegenben is megcsapjuk sztem egy 2-3 góllal
Válasz küldése