Interfan! Kérlek engedd meg , hogy másodjára is írjak neked a történettel kapcsolatban. Bár ismét lezártátok a témát, úgy érzem újra és újra elő fog kerülni. Miattad. Nem mások miatt , miattad. És ez nem egy teátrális szöveg, nem szeretnélek megbántani, sőt hálás vagyok amiért rengeteg hírt hozol. De engedd meg hogy bárki más is írjon ide pletykát, vagy akár vágyakat is. Erre való a fórum.
Azzal próbálod alátámasztani az érveid , hogy idézem " a lapok írták " . Nos ennyi erővel ebbe tényleg bármi belefér, még a blikk is. De persze vannak számodra első rangú " lapok " ( már a szót is utálom az itteni dolgok miatt sajnos ) mint pl Gazetta . Ezek gyakorlatilag kicsivel hitelesebbek csak mint egy Nemzeti Sport. Akit hitelesnek tekinthetünk az Di Marziótól kezdődik, de Ő is szokott melléfogni.
Nekem sincs kedvem visszakeresni hány és hány olyan eset volt mikor próbáltad az emberek torkán letuszkolni az általad vágyott játékost arra alapozva hogy láttad a nevét párszor az Interrel kapcsolatban.
Pl a legviccesebb eset számomra. Szinte minden nap leírtad nyáron, Marotta első számú jelöltje Gabriel Jesus Martinez pótlására. Szinte fixen eladtad már Martinezt , csak 1 lépésre voltunk Jesustól. Na persze, mostmár meglehet magyarázni , hogy a Barca gazdasági helyzete miatt nem jöhetett létre az üzlet, pedig még Marotta is mondta hogy klasszist igazolunk Martinez helyére, de ez nem volt más mint egy tudatos csillapítás a szurkolók felé. Kb június elején tiszta sor volt , hogy Martinez nem megy a Barcába. A gazdasági helyzetük nem augusztusban derült ki, (csupán akkor lett kinyilvánítva igazán mennyire nincs pénzük). Ezért minden egyes nap leírtad Jesus nevét tényként közölve mint érkező , aztán már óvatosabban fogalmazva. És miért? Mert bírod a játékost és mert a számodra valid lapok közül párszor leírták a nevét.
Nos más ugyanezt csinálja, tegyük fel valakinek szimpatikus Biraghi , mert úgy gondolja hogy jobbat hozna mint Young.
Ekkor te jössz mint a fórum kiskirálya és 1, vagy leosztod hogy mennyire hülyeség ez ( ezzel nincs semmi baj, de finoman is lehetne ezt közölni, mert mindenki tudja , hogy nem Biraghi a legjobb jelölt. De hát ő nem a te neved , szóval szóba sem kerülhet velünk:
2, Mivel egy lap sem írt az ő visszatéréséről, ezért leosztod, hogy szó sem volt Biraghiról sosem, ezért hülyeség az egész, mert a te belsős információid nem közölték a nevét. PEDIG. Ezerszer előbb lett volna esély Biraghi maradására mint Jesus érkezésére.
De ez csak 1 példa a sok közül.
Szóval egyet szeretnék kérni, pontosabban kettőt. Továbbra is ilyen szinten szállítsd a híreket, mert hálás vagyok érte, és szeritntem sokan mások is, viszont légyszíves a stílusodra figyelj , és az egocentrikusságra. Utóbbi azért is lenne sértő ha folytatnád mert nem vagy Te juve drukker

... ne viselkedj úgy. Maradjunk meg összetartó közösségnek a véleménykülönbségek ellenére is.
A többieknek meg csak annyit mondanék , ( és én sem akarok a nagy megmondó lenni, mert ugyanúgy csak 1 vagyok a sok közül), hogy legyünk türelmesek kicsit a klubbal, ha nem lenne FFP nem itt tartanánk. Sok körülmény vezet ahhoz, hogy nem tarolunk úgy ahogy mi szurkolók elvárjuk. Contenal nekünk egy opció lenne jobb és az Allegri. Sokszor nekem is már elegem van Conte szarságaiból de kutya kötelességünk kitartani mellette amíg az Inter edzője, és amíg reális esély van a bajnoki címre. Azért azt mindenki tudta , hogy a BL -t nem fogjuk megnyerni, az EL-re meg nincs szükség. Egy esetleges BL-ben való továbbjutás adott volna 2 plusz meccset és egy sanszos kiesést , úgyhogy én nem bánom , hogy csak a bajnokságra tudunk koncentrálni, ami pont annyi pénzt ad győzelem esetén mintha jobban teljesítettünk volna a BL-ben. Idén végre reális esély van a győzelemre, hát szurkoljunk és ne ekézzünk folyamatosan, mert nem látunk bele a klub dolgaiba. Nem hurrá hangulatot várok, csak kicsit több bizalmat és pozitivitást , mert azzal többet lehet elérni, mint az állandó siránkozással. Csak gondoljunk bele abba mi volt 4 éve , a keretre , az edzőkre , a fejetlenségre. Becsüljük meg ami van.