Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2020.12.28. 21:29
Nerazzurri írta: 2020.12.28. 21:25
Stankov írta: 2020.12.28. 20:56
Miért is kell? Miért ki vagy te hogy kell? Vagyis kinek érzed magad? :roll:

Aztán csodálkozol mikor megy a " személyeskedés", meg megy hiszti meg durci :D :clap:
Csatlakozom!
Vegyél vissza interfan! Ahogy telik az idő, hónapról hónapra egyre nagyobb az arcod és egyre többet engedsz meg magadnak. Ez a fórum mindenkié, nincs jogod ilyen szinten leoltani, (vagy ahogy te szoktad írni) személyeskedni senkivel. Ugyanolyan user vagy, mint mindenki más. Forza INTER!
A kerdes tovabbra sem ez.

Hanem az hogy valotlan hirekre amiker nem irt az adott lap, ujsagiro, ne adj isten senki, arra ne reagaljunk?

Csak az utobbi harmat nezd meg.

Nem gondolod hogy kialakulhat egy fals kep ha az adott ujsag/ujsagirora hivatkozva irunk le dolgokat amiket ok nem irtak le?

Es most Skriniar lenne a rossz, mert DiMarzio szerint kerte az eladasat.
(Valosagban nem irt ilyet sem DiMarzio sem mas)

Es most a BBC lenne a hiteltelen mert nincs itt Aguero.
(Kozben soha nem irtak ilyen hirt sajat forrasbol)

Es most mar mindenki Paput varna, es ha ne adj isten nem jon, akkor az Olasz media lenne leszolva.
(Mikozben nem volt ilyen hir)

Szerintem azok az emberek akik innen szeretnenek tajekozodni, erdemelnek annyit hogy az olyan hireket amiket nem irt semmilyen lap vagy ujsagiro mikozben ra hivatkoznak, leirjuk a tenyt es a valosagot hogy nincs ilyen.
És amiket te megjelölsz forrással a mennyire hiteles? A 70%uk kamu és újságírói kreálmány.
Nyáron hány hír(ed) volt Allegriről, hogy mennyire közel van és ha lenne kedvem vissza keresném, hogy ki, melyik lap kezelte tényként az edző cserét. Főleg Conte kirohanása után. És látjuk, hogy ez a majom maradt az edző. Senki nem “reklamált”, hogy még sem Allegri lett, senki nem szidta az olasz médiát, hogy “át lettünk b*szva”. Épp ezért pletyka a pletyka. Ha van forrás ha nincs az még nem hivatalos még akkor sem, ha az adott lap tényként hozza le.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Csaszi csak van kulonbseg abban hogy van aki azt a pletykat leirja, lasd barmelyik lap vagy ujsagiro.

Vagy valaki hasara ut es leirja, hogy XY szerint ez lesz, mikozben XY egyaltalan nem irt ilyet.

Ez a kulonbset pletyka es valotlansag kozott.
CsaSzi9294

interfan írta: 2020.12.28. 22:06 Csaszi csak van kulonbseg abban hogy van aki azt a pletykat leirja, lasd barmelyik lap vagy ujsagiro.

Vagy valaki hasara ut es leirja, hogy XY szerint ez lesz, mikozben XY egyaltalan nem irt ilyet.

Szerintem túl toltad egy kicsit ezt az egész hiteles pletyka kontra hivatalos (? :roll: ) pletyka dolgot, én már elengedem. Részemről semmi harag nincs, nem értünk egyet, ez van. Csak annyi tényleg, hogy ne te legyél az, aki eldönti melyik hír az, ami igaz vagy sem, mert te tájékozottabb vagy a pletykák terén.
Zárjuk le ezzel ezt a vitát, mert teljesen felesleges!
Küldj egy :thumbup: , ha részedről is le van zárva és hanyagoljuk a feszültség további növekedését. ✌️
interfan

CsaSzi9294 írta: 2020.12.28. 22:13
interfan írta: 2020.12.28. 22:06 Csaszi csak van kulonbseg abban hogy van aki azt a pletykat leirja, lasd barmelyik lap vagy ujsagiro.

Szerintem túl toltad egy kicsit ezt az egész hiteles pletyka kontra hivatalos (? :roll: ) pletyka dolgot, én már elengedem. Részemről semmi harag nincs, nem értünk egyet, ez van. Csak annyi tényleg, hogy ne te legyél az, aki eldönti melyik hír az, ami igaz vagy sem, mert te tájékozottabb vagy a pletykák terén.
Zárjuk le ezzel ezt a vitát, mert teljesen felesleges!
Küldj egy :thumbup: , ha részedről is le van zárva és hanyagoljuk a feszültség további növekedését. ✌️
Csaszi ismetlem nem teged tamadlak.
Teljesen levan zarva a reszemrol, es semmifele harag nincs feled.
Meglehet ezt korrekten es kulturaltan beszelni. :thumbup:

Nincs hiteles pletyka, es nincs igaz nem igaz.
Viszont van olyan pletyka amit leirt egy lap, es van olyan amit nem irt le csak valaki azt alitja.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Portiere32 írta: 2020.12.28. 20:20 Hagyd a faszba Csaszi... amíg tudodki Excel táblát vezet arról hogy ki mit ír, addig kár erőlködni. ;)
Ezekután Rólad már biztos több infója is van , mint pár hsz ... :wave:
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Attól ha egy adott vagy több médium lehozza még nem hivatalos. Az továbbra is pletyka vagy sajtóhír.
Hivatalos onnantól, ha a klub honlapján bejelentik az igazolást/távozást.

Forrás? Olasz újság írja akkor az már elfogadott? Lavezzi miért nem lehet sosem a klub játékosa? X médium kb 10 átigazolási szezonban eladta nekünk.

Attól valaki a Facebook-ról vesz át híreket semmivel sem hiteltelenebb, mint pletykázó lapok.
Lásd: Szoboszlai mindenki tudta, hogy Lipcse lesz belőle, de nso eladta: Milan, Real, Arsenal, Bayern kluboknak is...
interfan

Ma lesz a piaci csucs Conte, Marotta, Ausilio kozott, Zhang pedig online lesz jelen.

Gazzetta szerint Gervinho vagy Pelle a favorit elore.
Corriere megjegyzi Origi es Gomez nevet, viszont mivel nullas mercato kell ezert tovabbra is valoszinutlen hogy Origi fele jatekos erkezzen akiert fizetni kell.

Masik tema ugye a KP lesz.
Itt el kell donteni, hogy csereuzlet kapcsan hasznaljuk fel Eriksent. TS, Gazzetta szerint Paredes tovabbra is a favorit.
Vagy eladjuk es a penzbol a 2 eve uldozott DePaul a Corriere szerint ez is opcio, vagy az uj nev R.Sanches jojjon amit a Sportmediaset jegyez meg.

Osszefoglalva az osszes nev:

- KP:
Ha csereuzlet: Paredes, Xhaka, Gueye, Herrera, Fred
Ha eladjuk: DePaul, Renato Sanches

- Csatar:
Pelle, Gervinho, Pavoletti, Lasagna, Zaza, Gomez, Origi

Zhang kezeben a dontes, neki kell kijelolnie azt az utat amit tamogat, es azt amin megyunk tovabb.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

De Paul-t kell elhozni, abban az esetben, ha Eriksen távozik.
Többi játékos visszalépés és lutri lenne.

Előre meg jöjjön kölcsönben Gervinho, kiscsapatok ellen jó lesz. Nyáron meglátjuk a továbbiakat.
Origi felejtős, nem tudom az árát, de fix, hogy nem éri meg.
Gomez-t szintén csak kölcsönben hoznám. Atalanta egyáltalán nem biztos, hogy el tudja adni.

Alábbi játékosokat pedig kukáznám: Perisic, Nainggolan, Gagliardini, Kolarov
Legalább a fizetésük felszabadulna.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Remélhetőleg nem egy újabb balfasz döntés születik.Kíváncsian várom.
interfan

Tombi1986 írta: 2020.12.29. 07:55 De Paul-t kell elhozni, abban az esetben, ha Eriksen távozik.

Előre meg jöjjön kölcsönben Gervinho, kiscsapatok ellen jó lesz. Nyáron meglátjuk a továbbiakat.
Origi felejtős, nem tudom az árát, de fix, hogy nem éri meg.
Gomez-t szintén csak kölcsönben hoznám. Atalanta egyáltalán nem biztos, hogy el tudja adni.

Alábbi játékosokat pedig kukáznám: Perisic, Nainggolan, Gagliardini, Kolarov
Legalább a fizetésük felszabadulna.
Egyetertek, DePaul kellene.
Szoval kiindulva a nyarbol, ebbol Paredes lesz. :D

Az az igazan elkepeszto, hogy az altalad leirt Perisic, Nainggolan, Kolarov, Gag + Vidal majdnem 25m eurot keresnek.
Ezzel szemben a Bastoni, DeVrij, Barella, Hakimi, Lukaku sor 19m-t.
Azert ez nem semmi.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

segogabor írta: 2020.12.28. 21:58 Relax fiúk! Forza Inter! Idén bajnokok leszünk még ezzel a balfasz Contéval is. Jöhet ide Parádés Laci vagy Pupos Gomez vagy esetleg Carew mint Vice Lukaku, így is megnyejük!
Legközelebb ne igyál gyógyszerre :D :lol:
mike

Tombi1986 írta: 2020.12.29. 07:55 De Paul-t kell elhozni, abban az esetben, ha Eriksen távozik.

Középen ez így oké lenne:
Eriksen, Nainggolan OFF
De Paul Paredes IN

Két "alig használt" játékos helyett érkezne két jó korban lévő, hasznos játékos.
Ha csak a neveket nézzük, ég és föld a két oldal, de hiába, ha Conte sem Eriksent, sem Nainggolant nem használja.

Negyedik csatárnak Pellé, Pavoletti, Gervinho stb, nekem mindegy, mind rövidtávú megoldás, alig fognak játszani.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

segogabor írta: 2020.12.28. 21:58 Relax fiúk! Forza Inter! Idén bajnokok leszünk még ezzel a balfasz Contéval is. Jöhet ide Parádés Laci vagy Pupos Gomez vagy esetleg Carew mint Vice Lukaku, így is megnyejük!
Ez jó!! :D :thumbup:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

mike írta: 2020.12.29. 10:31

Középen ez így oké lenne:
Eriksen, Nainggolan OFF
De Paul Paredes IN

Két "alig használt" játékos helyett érkezne két jó korban lévő, hasznos játékos.
Ha csak a neveket nézzük, ég és föld a két oldal, de hiába, ha Conte sem Eriksent, sem Nainggolant nem használja.

Negyedik csatárnak Pellé, Pavoletti, Gervinho stb, nekem mindegy, mind rövidtávú megoldás, alig fognak játszani.
Nagyon sajnálnám Eriksen elherdálását, de ha megy, minimum egy De Paul szint kötelező lenne.
És akkor nyárig:

Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Hakimi-Barella-Brozovic-De Paul-Young
Lautaro-Lukaku
mike

PellerG írta: 2020.12.29. 10:55 Handanovic
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Lautaro-Lukaku
Ezzel az alapcsapattal a padon is lenne mélység: Dambro, Kolarov, Paredes, Darmian, Gag, Sensi, Vidal, Vecino, Perisic, Alexis.
Lehetne kalózkodni, de a bal wingback poszt az még mindig gáz.
Nem hiszem el hogy Conte elégedett Youngékkal.
CsaSzi9294

mike írta: 2020.12.29. 11:06
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Lautaro-Lukaku
Simán maradhatott volna Biraghi. Amennyi gólpasszt adott eddig a Fiorban (asszem 7et), biztos hozná itt is vagy még többet is. Nem azt mondom, hogy ő a megoldás bal oldalra, de Youngnál és Perisicnél többet tudott volna hozni. (És ha jól emlékszem még Interes is volt.)Szerintem.
PellerG

mike írta: 2020.12.29. 11:06
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Lautaro-Lukaku
Ezzel az alapcsapattal a padon is lenne mélység: Dambro, Kolarov, Paredes, Darmian, Gag, Sensi, Vidal, Vecino, Perisic, Alexis.
Lehetne kalózkodni, de a bal wingback poszt az még mindig gáz.
Én mindenesetre örülök, hogy Marcos Alonso egy lépésre az Atleticotól.
Nem kedveltem sosem, 3 védősben jó, de remélem azt már maximum csak nyárig játsszuk majd...
4 védősben nem jó, és amúgy sem a jövő embere.
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Ne vicceljünk már biraghival. Egy vicc volt itt az ember. Rosszul voltam, mikor nála volt a labda.

Az az igazság, hogy ez a keret brutálisan erős minden igazolás nélkül is.
Én contet küldeném el. Helyére jöhetne Lőw cica és gazdija...
CsaSzi9294

ibrahimovics írta: 2020.12.29. 12:09 Ne vicceljünk már biraghival. Egy vicc volt itt az ember. Rosszul voltam, mikor nála volt a labda.

Az az igazság, hogy ez a keret brutálisan erős minden igazolás nélkül is.
Én contet küldeném el. Helyére jöhetne Lőw cica és gazdija...
Kérlek olvasd el újra a Biraghis részt....
Senki nem mondta hogy ő a megoldás. Sose lenne megváltás, csak jobb statokat hozott/hoz, mint Young és Perisic együtt. Ennyi volt róla, még mielőtt leszeded a másik fejét..
A keret gyenge pontja egyértelműen a bal szél. Contés résszel egyet értek.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Interfan! Kérlek engedd meg , hogy másodjára is írjak neked a történettel kapcsolatban. Bár ismét lezártátok a témát, úgy érzem újra és újra elő fog kerülni. Miattad. Nem mások miatt , miattad. És ez nem egy teátrális szöveg, nem szeretnélek megbántani, sőt hálás vagyok amiért rengeteg hírt hozol. De engedd meg hogy bárki más is írjon ide pletykát, vagy akár vágyakat is. Erre való a fórum.
Azzal próbálod alátámasztani az érveid , hogy idézem " a lapok írták " . Nos ennyi erővel ebbe tényleg bármi belefér, még a blikk is. De persze vannak számodra első rangú " lapok " ( már a szót is utálom az itteni dolgok miatt sajnos ) mint pl Gazetta . Ezek gyakorlatilag kicsivel hitelesebbek csak mint egy Nemzeti Sport. Akit hitelesnek tekinthetünk az Di Marziótól kezdődik, de Ő is szokott melléfogni.

Nekem sincs kedvem visszakeresni hány és hány olyan eset volt mikor próbáltad az emberek torkán letuszkolni az általad vágyott játékost arra alapozva hogy láttad a nevét párszor az Interrel kapcsolatban.

Pl a legviccesebb eset számomra. Szinte minden nap leírtad nyáron, Marotta első számú jelöltje Gabriel Jesus Martinez pótlására. Szinte fixen eladtad már Martinezt , csak 1 lépésre voltunk Jesustól. Na persze, mostmár meglehet magyarázni , hogy a Barca gazdasági helyzete miatt nem jöhetett létre az üzlet, pedig még Marotta is mondta hogy klasszist igazolunk Martinez helyére, de ez nem volt más mint egy tudatos csillapítás a szurkolók felé. Kb június elején tiszta sor volt , hogy Martinez nem megy a Barcába. A gazdasági helyzetük nem augusztusban derült ki, (csupán akkor lett kinyilvánítva igazán mennyire nincs pénzük). Ezért minden egyes nap leírtad Jesus nevét tényként közölve mint érkező , aztán már óvatosabban fogalmazva. És miért? Mert bírod a játékost és mert a számodra valid lapok közül párszor leírták a nevét.

Nos más ugyanezt csinálja, tegyük fel valakinek szimpatikus Biraghi , mert úgy gondolja hogy jobbat hozna mint Young.

Ekkor te jössz mint a fórum kiskirálya és 1, vagy leosztod hogy mennyire hülyeség ez ( ezzel nincs semmi baj, de finoman is lehetne ezt közölni, mert mindenki tudja , hogy nem Biraghi a legjobb jelölt. De hát ő nem a te neved , szóval szóba sem kerülhet velünk:

2, Mivel egy lap sem írt az ő visszatéréséről, ezért leosztod, hogy szó sem volt Biraghiról sosem, ezért hülyeség az egész, mert a te belsős információid nem közölték a nevét. PEDIG. Ezerszer előbb lett volna esély Biraghi maradására mint Jesus érkezésére.

De ez csak 1 példa a sok közül.

Szóval egyet szeretnék kérni, pontosabban kettőt. Továbbra is ilyen szinten szállítsd a híreket, mert hálás vagyok érte, és szeritntem sokan mások is, viszont légyszíves a stílusodra figyelj , és az egocentrikusságra. Utóbbi azért is lenne sértő ha folytatnád mert nem vagy Te juve drukker :)... ne viselkedj úgy. Maradjunk meg összetartó közösségnek a véleménykülönbségek ellenére is.

A többieknek meg csak annyit mondanék , ( és én sem akarok a nagy megmondó lenni, mert ugyanúgy csak 1 vagyok a sok közül), hogy legyünk türelmesek kicsit a klubbal, ha nem lenne FFP nem itt tartanánk. Sok körülmény vezet ahhoz, hogy nem tarolunk úgy ahogy mi szurkolók elvárjuk. Contenal nekünk egy opció lenne jobb és az Allegri. Sokszor nekem is már elegem van Conte szarságaiból de kutya kötelességünk kitartani mellette amíg az Inter edzője, és amíg reális esély van a bajnoki címre. Azért azt mindenki tudta , hogy a BL -t nem fogjuk megnyerni, az EL-re meg nincs szükség. Egy esetleges BL-ben való továbbjutás adott volna 2 plusz meccset és egy sanszos kiesést , úgyhogy én nem bánom , hogy csak a bajnokságra tudunk koncentrálni, ami pont annyi pénzt ad győzelem esetén mintha jobban teljesítettünk volna a BL-ben. Idén végre reális esély van a győzelemre, hát szurkoljunk és ne ekézzünk folyamatosan, mert nem látunk bele a klub dolgaiba. Nem hurrá hangulatot várok, csak kicsit több bizalmat és pozitivitást , mert azzal többet lehet elérni, mint az állandó siránkozással. Csak gondoljunk bele abba mi volt 4 éve , a keretre , az edzőkre , a fejetlenségre. Becsüljük meg ami van.
interfan

Diego Costa hivatalosan is szerzodestbontott az Atelticoval.

Sky, DiMarzio es a Gazzetta szerint jelenleg zajlik a piaci csucs online Zhang es Conte kozott.
Marotta es Ausilio is Appianoban van, de ok nem vesznek reszt a Sky szerint a megbeszelesen.
DM22

interfan írta: 2020.12.29. 15:01 Diego Costa hivatalosan is szerzodestbontott az Atelticoval.

Sky, DiMarzio es a Gazzetta szerint jelenleg zajlik a piaci csucs online Zhang es Conte kozott.
Marotta es Ausilio is Appianoban van, de ok nem vesznek reszt a Sky szerint a megbeszelesen.
Diego Costa-val az a baj, simán eltudom képzelni hogy nálunk hasznos lenne, és pont azokat a gólokat lőné meg csereként amikre szükségünk van. Ráadásul Conte lieblingje is. De kevés ellenszenvesebb stílusú ( és fejű :D ) játékos van a világon. Igazi köcsög válogatott lennénk Papu Gomezzel Naingal Vidallal meg Costa-val. Pedig így a szerződésbontással biztos hogy szóba fog kerülni velünk kapcsolatban.
Bár Papuról nem derült ki mi volt a balhé oka, meg kicsit fel is lett fújva a dolog. Nálunk azért nem arcoskodna szerintem. Nem is volt rá sok példa , egyszer hibázhat mindenki, sőt többször is ha észhez tér. 2 +1 éves szerződés simán jó lenne. Naingot elkell takarítani ahogy lehet, nagyon megutáltam , a legrosszabb igazolásunknak tartom pedig Gabinevergoal is versenyben volt a címért. Vidalt bekell látni hogy szinte ingyen nagyon hasznos volt, van jelenléte és bajnok típus , hiába köcsög. Őszinténszólva ha egy épkézlába bal wingbacket leakasztanánk és Perisic meg Naing eltakarodna már elégedett lennék. Pelle remélem egy vicc, nála tényleg jobb lenne egy büdös Costa is ha elég neki egy max 1+1 éves szerződés.
Konklúzió, a cél szentesíti az eszközt, és ha van 2 vadember a csapatban az nem rossz. Egyébként nem tudok arról, hogy egyébként öltözőn belül bomlasztó lenne akár Costa akár Vidal egyszerűen csak olyanok amilyenek. Kicsit idegbetegek a pályán, a klubhűséget sem róluk mintázták, de ha ez kell a bajnoki címhez, legyen. Aztán majd jön helyettük jobb ha felment az ázsiónk. Csak ahhoz felkéne tenni magunkat végre a térképre egy trófeával.
PellerG

DM22 írta: 2020.12.29. 15:09
interfan írta: 2020.12.29. 15:01 Diego Costa hivatalosan is szerzodestbontott az Atelticoval.

Diego Costa-val az a baj, simán eltudom képzelni hogy nálunk hasznos lenne, és pont azokat a gólokat lőné meg csereként amikre szükségünk van. Ráadásul Conte lieblingje is. Pedig így a szerződésbontással biztos hogy szóba fog kerülni velünk kapcsolatban.
Mármint, "lieblingje"?
Mivel hogy személyesen Conte rúgatta ki Costát a Chelseatől a rossz viszonyuk miatt.
Az utolsó sort így módosítanám: "biztos hogy nem fog szóba kerülni velünk kapcsolatban."

Romano szerint a korábban velünk is írt Milik mehet Costa helyére az Atleticohoz.

https://www.nemzetisport.hu/spanyol_lab ... ba-2660443
https://www.nemzetisport.hu/bajnokok_li ... ol-2624545
https://www.nemzetisport.hu/olasz_labda ... rt-2759501
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2020.12.29. 15:25-kor.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DM22 írta: 2020.12.29. 15:09 ontással biztos hogy szóba fog kerülni velünk kapcsolatban.
Bár Papuról nem derült ki mi volt a balhé oka, meg kicsit fel is lett fújva a dolog. Nálunk azért nem arcoskodna szerintem. Nem is volt rá sok példa , egyszer hibázhat mindenki, sőt többször is ha észhez tér. 2 +1 éves szerződés simán jó lenne.
Felsorolt nevekből én neki örülnék a legjobban. ;) Lehet nehéz eset /bár nem ismerem/ de 32 évesen adatik meg először, hogy egy Inter szintű csapathoz kerülj szerintem nagyon hülyének kell lenned ha itt elkezdenél majd emberkedni meg balhézni. :)
Azt is tudnia kell itt nem lesz fix kezdő. Úgyse fog jönni ha ez neki gáz.
DM22

PellerG írta: 2020.12.29. 15:19
DM22 írta: 2020.12.29. 15:09

Diego Costa-val az a baj, simán eltudom képzelni hogy nálunk hasznos lenne, és pont azokat a gólokat lőné meg csereként amikre szükségünk van. Ráadásul Conte lieblingje is. Pedig így a szerződésbontással biztos hogy szóba fog kerülni velünk kapcsolatban.
Mármint, "lieblingje"?
Mivel hogy személyesen Conte rúgatta ki Costát a Chelseatől a rossz viszonyuk miatt.
Az utolsó sort így módosítanám: "biztos hogy nem fog szóba kerülni velünk kapcsolatban."
igen idézőjelbe kellett volna raknom, tudom hogy nincsenek jó viszonyban, én azért gondoltam hogy szóba fog kerülni velünk mert szerintem minden csatárt elakarnak majd nekünk adni a "lapok" aki ingyen megszerezhető. Meg hát Marotta ért is az ingyen igazolható játékosokhoz :) Azzal , hogy Conte lieblingje arra céloztam, hogy annak ellenére szóba fog velünk kerülni szerintem, hogy Conte-val volt csörtéje. És arra is célozgattam, bármennyire nem bírom Costat , valahogy azt érzem ő szállítaná azokat a gólokat csereként amiket sokszor várnánk ha nem megy épp Lukakunak vagy Martineznek.

Egyébként az én "reális" álmom egy Milik lenne cserének de félő azért a múltja és a hosszú kihagyása miatt hogy még az irreális 16 milliós kért igazolási díj harmadáért sem érné meg elhozni így fél évvel a szerződése lejárta előtt.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Skriniar-De Vrij-Bastoni
Lautaro-Lukaku
Young helyett még Gosens (meg valahogy a dán szőrarcból is ki kellene hozni a zsenit) és a keret alapján a szezon hátralevő részére mehet a csettintés.

FORZA INTER!!!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Egy kicsit off, de tudja valaki, hogy mi történt Marco Benassival? Nagyon tehetségesnek tűnt és úgy látszott, hogy felfelé ível a karrierje, de tavaly már alig játszott a Fiorban idén pedig a Hellasban egy perce sem volt.
interfan

Veget ert a piaci csucstalalkozo.
Sky szerint tobb nev is szerepelt az asztalon, de van ket nev ami kimagaslik a tobbi kozul amit a lehetosegek kinalnak a KP-ra es a tamado posztra.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2020.12.29. 17:08 Veget ert a piaci csucstalalkozo.
Sky szerint tobb nev is szerepelt az asztalon, de van ket nev ami kimagaslik a tobbi kozul amit a lehetosegek kinalnak a KP-ra es a tamado posztra.
Ez így túl sok infót nem tartalmaz van esetleg vmi konkrétabb hír a nevekről? Vagy erről nem szólnak a hírek?
interfan

INTER-1908 írta: 2020.12.29. 18:19
Ez így túl sok infót nem tartalmaz van esetleg vmi konkrétabb hír a nevekről? Vagy erről nem szólnak a hírek?
Jelenleg ennyit irnak a Sky hirei a talalkozorol.
Konkret nevekrol nincs emlites.
Sky hirei szerint ujra megerositettek, onfinanszirozo mercato lesz, es csakis eladasokbol befolyt penzbol johetnek erkezok.
Corsera szerint nem csak az igazolasi dij, hanem a fizetesek teren is nullas mercato kell.
Az erkezok fizetese nem haladhatja meg a tavozoeket, es nullasra kell ezt is kihozni.
Biasin szerint Conte "kesz" 4.szamu csatart akar, es nem pedig Pinamonti vonalat mivel ezt nem kedveli.
Biasin szerint Gervinhoert cserebe ajanlhatjuk Pinamontit.
FcInternews is megerositi, Vecino maradhat, es eselyt kaphat.
Szinten FcInternews forrasai szerint Gomez kapcsan csak akkor lepunk, ha olcson megszerezheto, mivel nem akarunk egy ilyen koru jatekosra aldozni.
Gervinho palyan viszont "forro", ezen hirek szerint o pont olyan jatekos akire Contenak szuksege van.
Megemlitik Origit is, akit allitolag Marotta ajanlot, es az ugynokevel kapcsolatba lepett.

Meg egy uj hir.
Gazzetta, Sky es DiMarzio is bejelentette, Nainggolan visszater a Cagliariba.
Feleves ingyen kolcson.
Minden kesz az ugyben.
Zhang is jovahagyta az uzletet.
Pedulla es a SportItalia is bejelentette, a Cagliari fizeti innentol Nainggolan fizeteset is.
Tuttomercato es az FcInternews forrasai is megerositik az uzletet.
Mint ismert Nainggolan mar nyaron kerte az eladasat, de akkor Zhang meg blokkolta az uzletet.
Elegtelen edzesmunkaja es hozzaallasa az elmult honapokban bebizonyitottak Contenak, semmilyen formaban nem lehet ra szamitani.
Ezt Conte jelezte is Zhang fele, aki igy nem tartotta tovabb itt Nainggolant, es kereseinek megfelelve elengedtek a Caglariba.
CsaSzi9294

interfan írta: 2020.12.29. 18:24
interfan írta: 2020.12.29. 17:08
Meg egy uj hir.
Feleves ingyen kolcson.
Minden kesz az ugyben.
Pedulla es a SportItalia is bejelentette, a Cagliari fizeti innentol Nainggolan fizeteset is.
Mint ismert Nainggolan mar nyaron kerte az eladasat, de akkor Zhang meg blokkolta az uzletet.
Elegtelen edzesmunkaja es hozzaallasa az elmult honapokban bebizonyitottak Contenak, semmilyen formaban nem lehet ra szamitani.
Ezt Conte jelezte is Zhang fele, aki igy nem tartotta tovabb itt Nainggolant, es kereseinek megfelelve elengedtek a Caglariba.
Azért ez mekkora amatőr dolog a belga részéről. Nyilvánvaló, hogy nem egy tudós agyi kapacitásával rendelkezik, de az, hogy elvileg profi labdarúgó és ilyet meg mer tenni, az számomra nem csak pofátlanság hanem még saját munkaadója szemközt köpése is.

Mi a retkes f*szért jött ide, ha soha nem is akart tudásához méltóan játszani? Lötyög az edzésen, szarik bele az egészbe és még nyíltan ki is jelenti, hogy nem akar ő itt lenni, sőt sose akart. De azért a fizu kell.
Vagy nyáron kellett volna hagyni az egészet és mennyen ahogy lehet, vagy akkor már most a tarcsiba tenni és fizetés megvonás addig, amíg el nem kezd normálisan edzeni és megküzdeni a csapatba kerülésért, vagyis megdolgozni azért amiért fizetik.
Elérte amit akart ezzel a hozzá állással és ennyi erővel ezt bárki megtehetné.
vaskalap

CsaSzi9294 írta: 2020.12.29. 20:15
Meg egy uj hir.
Feleves ingyen kolcson.
Minden kesz az ugyben.
Azért ez mekkora amatőr dolog a belga részéről. Nyilvánvaló, hogy nem egy tudós agyi kapacitásával rendelkezik, de az, hogy elvileg profi labdarúgó és ilyet meg mer tenni, az számomra nem csak pofátlanság hanem még saját munkaadója szemközt köpése is.

Mi a retkes f*szért jött ide, ha soha nem is akart tudásához méltóan játszani? Lötyög az edzésen, szarik bele az egészbe és még nyíltan ki is jelenti, hogy nem akar ő itt lenni, sőt sose akart. De azért a fizu kell.
Vagy nyáron kellett volna hagyni az egészet és mennyen ahogy lehet, vagy akkor már most a tarcsiba tenni és fizetés megvonás addig, amíg el nem kezd normálisan edzeni és megküzdeni a csapatba kerülésért, vagyis megdolgozni azért amiért fizetik.
Miért jött ide?Csak a pénzért.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2020.12.29. 20:20
CsaSzi9294 írta: 2020.12.29. 20:15

Meg egy uj hir.
Feleves ingyen kolcson.
Minden kesz az ugyben.

Miért jött ide?Csak a pénzért.
Jó persze, főleg . :)
De azért meg is kellene dolgozni, valamint egy profi futballista szerintem szereti is a munkáját. A Rómában se keresett sokkal rosszabbul szerintem, és ott azért élvezte a focit, legalábbis ott úgy látszott rajta. Ott se volt anyagi gondja, de nem jobb egy olyan helyen dolgozni, ahol szeretsz is lenni? Ezt nem értem vele kapcsolatban. :roll:
interfan

Nainggolan nem akart tavozni a Romabol.
Ezt o maga is tobbszor elmondta.
Roma dontott ugy eladja, es mennyire elkepesztoen jol tette, nem semmi uzletet csinaltak.
Nainggolan = 38m + Zaniolo.

" Mindig a szívem csücske lesz a Roma, mint ahogy az együttes szurkolói is, de a csapat döntése volt ez, el akartak engem adni .
A távozás nem az én ötletem volt, ezt a döntést a klub hozta meg, én pedig tiszteletben tartom".

Ezek Nainggolan szavai miutan eladta a Roma ot az Interbe.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Elvileg Conte és Zang négyszemközt beszélt. Vajon melyikük szivárogtatott? Vagy feltörték a Zoom meetinget? :D
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Portiere32 írta: 2020.12.29. 20:54
Elvileg Conte és Zang négyszemközt beszélt. Vajon melyikük szivárogtatott? Vagy feltörték a Zoom meetinget? :D
Ha ez igaz, akkor nagy bajok vannak a vezetésben. Egy vezető (jelen esetben Marotta) feje felett átnyúlni TILOS, teljesen mindegy, hogy azt a beosztottja (Conte), vagy a vezetője (Zhang) kezdeményezi.

Úgyhogy remélem ez a hír egy nagy kacsa. ;)
mike

interfan írta: 2020.12.29. 18:24.

Meg egy uj hir.
Feleves ingyen kolcson.

Pedulla es a SportItalia is bejelentette, a Cagliari fizeti innentol Nainggolan fizeteset is..
Legalább spóroltunk 5 milliót a fizetésén.
Szemét patkány.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Oh, ez nem igazán jó hír, ami akár a nyári átigazolásra is kihatással lehet.

https://app.football-italia.net/?referr ... u=news-all
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

drtie írta: 2020.12.29. 22:10 Oh, ez nem igazán jó hír, ami akár a nyári átigazolásra is kihatással lehet.

https://app.football-italia.net/?referr ... u=news-all
Magyarul a lényeg?
vaskalap

interfan írta: 2020.12.29. 20:27 Nainggolan nem akart tavozni a Romabol.
Roma dontott ugy eladja, es mennyire elkepesztoen jol tette, nem semmi uzletet csinaltak.

" Mindig a szívem csücske lesz a Roma, mint ahogy az együttes szurkolói is, de a csapat döntése volt ez, el akartak engem adni .
A távozás nem az én ötletem volt, ezt a döntést a klub hozta meg, én pedig tiszteletben tartom".

Akkor ez tényleg nagy biznyák volt a Romának,de mostanra Zaniolo állapotát tekintve kijelenthetjük,hogy egyik fél sem lehet maradéktalanul boldog.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

vaskalap írta: 2020.12.30. 08:30

Akkor ez tényleg nagy biznyák volt a Romának,de mostanra Zaniolo állapotát tekintve kijelenthetjük,hogy egyik fél sem lehet maradéktalanul boldog.
Szerintem Nainggolan utólag nem ért még 38M et sem Zaniolo nélkül!! Amit nálunk nyújtott az a semmi kategória! Ő a Spaletti őrület maradéka, van egy olyan érzésem hogy lesz itt még Conte őrület maradéka is és nem egy játékos!
interfan

vaskalap írta: 2020.12.30. 08:30

Az biztos hogy senki nem orul a seruleseknek.
De ettol fuggetlenul kaptak 38m-t + gyakorlatilag ingyen egy Zaniolot.
Aki meg mindig csak 21 eves, es akarhogy is a serulesei, minimum 40m koruli piaci erteke van.
Igazi bombauzletet csinalt a Roma.

Nekunk meg talan a 2010 utani korszak number 1 buko uzlete ez a Nainggolan-Rafinha-Zaniolo haromszog.
PellerG

Az Udinésénél elmondták, De Paul biztosan nem távozik a télen.
Nyáron majd meglátják, hogyan alakul az ő helyzete:

https://www.tuttomercatoweb.com/rassegn ... te-1476301

https://www.fcinternews.it/rassegna/mar ... ari-357161
interfan

PellerG írta: 2020.12.30. 10:07 Az Udinésénél elmondták, De Paul biztosan nem távozik a télen.

Nagyon sajnalom hogy nem mentunk erte.
Marotta 2 eve erkezett, azota minden mercatoban nyomja a nevet, de sajnos vegul sosem lepunk erte.

En tenyleg nagyon sajnalom, a Seria A egyik legjobb KP-ja, es ha mar megy Eriksen, igazi minosegi potlasa lett volna.
Dehat nem...

Valoszinu igy marad a masik ut, a regota emlegetett Paredes vagy Xhaka.
PellerG

interfan írta: 2020.12.30. 10:18
PellerG írta: 2020.12.30. 10:07 Az Udinésénél elmondták, De Paul biztosan nem távozik a télen.

Nagyon sajnalom hogy nem mentunk erte.
Marotta 2 eve erkezett, azota minden mercatoban nyomja a nevet, de sajnos vegul sosem lepunk erte.

En tenyleg nagyon sajnalom, a Seria A egyik legjobb KP-ja, es ha mar megy Eriksen, igazi minosegi potlasa lett volna.
Dehat nem...

Valoszinu igy marad a masik ut, a regota emlegetett Paredes vagy Xhaka.
Xhakát nem fogja elengedni az Arsenal.
Arteta többször is elmondta, nála alapember a svájci.
Bármit is próbálkozik a spanyol a taktikával, kezdőcsapattal, Xhaka mindben ott van.
Nem fogják elengedni, de én nem is bánom.

Ha végül tényleg menni fog Eriksen, egyre erősebb a gyanúm, hogy ebből Paredes lesz.
Viszont ha képesek leszünk összehozni egy 1 vs. 1 Eriksen-Paredes cserét, akkor a vezetőség helyett is kínosan érzem majd magam.
Lehet, hogy itt nem műkszik Eriksen, de előtte ő rekordokat döntögetett játékpercekben, Kane után a legfontosabb eleme volt a Spursnek hosszú éveken át.
Kb 80-120 millió közé árazták őt.
Nem létezik, hogy most meg 20-30 millióért elherdáljuk, ne adj Isten egy Paredesért elcseréljük...
PellerG

Nainggolan pedig gyakorlatilag a Cagliari-é nyárig ingyen kölcsönben úgy, hogy a fizetésének egy részét továbbra is mi álljuk majd...

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... al-1476343
interfan

PellerG írta: 2020.12.30. 10:29 Nainggolan pedig gyakorlatilag a Cagliari-é nyárig ingyen kölcsönben úgy, hogy a fizetésének egy részét továbbra is mi álljuk majd...

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... al-1476343
Tegnapi hir volt hogy 2m-t all a Cagliari Nainggolan fizetesebol.
6 honapra 2,5m Nainggolan fizetese, tehat nekunk 500 ezer eurot kell allni 6 honapra a fizetesebol.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Remélem soha többet nem fog játszani rendes nagyobb csapatban és a Cagliari-ból vonul majd vissza. Ő még zsoldosnak is rossz. Szememben egy 0, csak a még bennem lévő ünnepi hangulat miatt nem azt írtam, hogy féreg. :D :D
Semmit nem tett az INTER-ért, csak kárt okozott. Lényegében még a nagy szerelmét, a kopaszt is átb.szta a hozzáállásával, viselkedésével már az első évben is.
interfan

Corsera szerint Gomezzel konnyen megalapodhatunk, 2,5m + 1m bonusz evi fizetes, es 2023-ig szerzodes.
De az Atalanta 10-12m-t ker, mi pedig ennyit nem akarunk fizetni a 4.szamu tamado posztra.
Gyakorlatilag ingyen akarunk 4.szamu tamadot.

Ezert tovabbra is Gervinho neve a legtobbet emlegetett.
Pinamonti-Gervinho cseret szeretnek.
De opcio meg ingyen Pelle.
Valamint Pinamontit felajanlottuk Lasagna es Zazaert cserebe.
Gomez ugye meg az Atalanta keresitol fugg.

Pavoletti kiesett a lehetosegek kozul, mivel a Cagliari visszadobta a Nainggolan-Pavoletti cseret.
Mint ismert Nainggolan ingyen kolcsonnel lesz a Cagliari jatekosa.
Herfort Balazs

Hozzászólás Szerző: Herfort Balazs »

Bárki csak ne Zaza.
Nem kell ide több volt zebra 100 éves büdös paraszt.
Egy vicc az ember.
Válasz küldése