A visszavágó nehéz lesz, de nem lehetetlen ennek a csapatnak!
Balotelli pedig egy buta gyerek, aki nem bírja kritikát és folyton meggondolatlanul cselekszik!
Lassan elhúzhat a szeretett Milánjába a sok primadonna közé!
FORZA INTER!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Francesco írta:Sziasztok! Fantasztikus volt a tegnapi este. Le a kalappal a csapat előtt. A 11-es, amit a bírón számonkértek a Barca játékosok nem volt az. Erre itt a bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=CM0V0r65 ... h_response
2:14-nél!!!!
A videó mellesleg kicsit olyan "A birodalom visszavág" jellegű!
Forza Inter!
Pet írta:Ha valaki megtud valamit Maicon-ról írja meg, remélem nem súlyos a sérülése.
Cupi írta:Azért a fütyülésnek megvolt az oka! Sétálgatott a pályán amikor a Barca ezerrel támadott és mindenki védekezett és vetődött bele a lövésekbve meg utolsó passzokba! Társak is ott mutogattak neki, hogy lépjen visza meg ilyenek Ő meg sétálgatott mintha a Váci utcábana kirakatokat nézegetné....
Bologna ellen amikor beállt és alázattal játszott senki nem fütyülte, akkor jól játszott
Már meg is akarták verni tegnap
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2025660
Riky11 írta:balotelli produktuma: http://www.youtube.com/watch?v=2yveywxVYsk
NEM érdemli meg ezt a mezt! NEM érdemli meg a szurkolóinkat és NEM érdemli meg ezeket a társakat sem akik miatt lehet, hogy BL győztes lesz!![]()
intertomega írta:Győzelem 10 emberrel a Barca ellen ! Na ehhez varrjanak gombot az ellendrukkerek![]()
FORZA INTER !!!
Egyetértek, hihetetlenül nehéz csata vár a mieinkre a Nou Camp-ban.Marco írta:intertomega írta:Győzelem 10 emberrel a Barca ellen ! Na ehhez varrjanak gombot az ellendrukkerek![]()
FORZA INTER !!!
Azért ez így kicsit tulzás. Balo a 75. percben jött be addig nem voltunk úgymond eggyel kevesebben. És nagyon nem szabad elbízni magunkat mert nagyon nehéz lesz a visszavágó.
Marco írta:intertomega írta:Győzelem 10 emberrel a Barca ellen ! Na ehhez varrjanak gombot az ellendrukkerek![]()
FORZA INTER !!!
Azért ez így kicsit tulzás. Balo a 75. percben jött be addig nem voltunk úgymond eggyel kevesebben. És nagyon nem szabad elbízni magunkat mert nagyon nehéz lesz a visszavágó. Ezelőtt a meccs előtt én írtam mindig h nem kell tartani annyira a Barcától mint ahogy sokan mondják és h megtudjuk őket fogni, de kicsit félek h most nagyon nyeregbe érzik magukat és így most bekell látni mi lettünk mostmár a párharc esélyesei és elbizzák magukat. A Chelsea ellen és a tegnapi meccs előtt is mki lenézte az Intert h nincs sok esélye a csapatnak és ez jót tett nekünk. Rem nem fog most fordítva elsűlni.
Marco írta:Azért jó látni h vannak még normális ellendrukkerek is.
PellerG írta:Nehéz döntés, de én azt mondom: a nyáron Balotelli<-> Fabregas csere az Arsenallal.
kovacs5 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-balotelli_el_akar_menni_az_intertol-34507
Mario ha menni akar, akkor menjen. Jo játékos lenne, de látszik rajta, hogy nem akar itt játszani. Igy viszont nincs hasznára a csapatnak. Egy olyan csatarra van szukségunk aki hajt es nnem sétálgat a pályán. Menjen csak a milanba.jo helyen lessz ott.
Ez jó ötlet úgyis itt lakom a szomszéd városban.Baggio85 írta:Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak,Komax írta:Én is sokáig kiálltam mellette, de aki így és ennyire bomlaszt az inkább menjen.
Baggio85 írta:Komax írta:Én is sokáig kiálltam mellette, de aki így és ennyire bomlaszt az inkább menjen.
Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak, havi 80 ezer Ft fizetéssel, a jó kis magyar bajnokságban edződjön egy kicsit, pár évet 850 néző előtt. Hát ha így megtanulja, hogy mekkora lehetőséget is kapott az élettől! Nehogy már odaadjuk Angliába, ami a legtöbb játékos álma! Azzal csak jót tennénk neki!
Jó érzésű embernek szúrja a szemét, hogy ZANETTI-vel egy csapatban lát egy ilyen mentalitású játékost. ELDOBJA AZ INTER MEZT A FÖLDRE, amiért én 1000 km-t nem sajnálok utazni, hogy megvegyem 20 ezer forintért???????????????????????????? Ha valaki azt mondja, hogy jövőre tuti Bl-t nyerünk, ha itt marad Balotelli, akkor sem kell!!! Amit kedden csinált csak hab volt a tortán! Materazzi meg hogy lehet ilyen bolond, hogy megtámadja kedden?!ELŐBB KELLETT VOLNA, MIKOR Milan mezt VETT MAGÁRA!!!
Egyébként nem tudom látta-e valaki tegnap, hogy Van Gaal mit csinált, mikor Robben-nek nem tetszett, hogy lehozták?! Az a baj, hogy amíg pl. Muntari is megteheti, hogy szabotál egy meccset mikor neki nem tetszik, hogy lecserélik, addig sajnos ne várjuk, hogy rend legyen ilyen kérdésben a csapatban. Szerencsére csak 2 ilyen "intelligens" játékosunk van!
Marco írta:Baggio85 írta:Komax írta:Én is sokáig kiálltam mellette, de aki így és ennyire bomlaszt az inkább menjen.
Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak, havi 80 ezer Ft fizetéssel, a jó kis magyar bajnokságban edződjön egy kicsit, pár évet 850 néző előtt. Hát ha így megtanulja, hogy mekkora lehetőséget is kapott az élettől! Nehogy már odaadjuk Angliába, ami a legtöbb játékos álma! Azzal csak jót tennénk neki!
Jó érzésű embernek szúrja a szemét, hogy ZANETTI-vel egy csapatban lát egy ilyen mentalitású játékost. ELDOBJA AZ INTER MEZT A FÖLDRE, amiért én 1000 km-t nem sajnálok utazni, hogy megvegyem 20 ezer forintért???????????????????????????? Ha valaki azt mondja, hogy jövőre tuti Bl-t nyerünk, ha itt marad Balotelli, akkor sem kell!!! Amit kedden csinált csak hab volt a tortán! Materazzi meg hogy lehet ilyen bolond, hogy megtámadja kedden?!ELŐBB KELLETT VOLNA, MIKOR Milan mezt VETT MAGÁRA!!!
Egyébként nem tudom látta-e valaki tegnap, hogy Van Gaal mit csinált, mikor Robben-nek nem tetszett, hogy lehozták?! Az a baj, hogy amíg pl. Muntari is megteheti, hogy szabotál egy meccset mikor neki nem tetszik, hogy lecserélik, addig sajnos ne várjuk, hogy rend legyen ilyen kérdésben a csapatban. Szerencsére csak 2 ilyen "intelligens" játékosunk van!
Én Robbent nem bántanám a tegnapiért, mert ő nem azért vergődött mert h "csak ennyi időt" kapott, hanem mert ott akart lenni a pályán és küzdeni, látszott rajta h egyedül többet csinált szinte mint az egész Bayern és ment hajtott. Míg Balo v Muntari egyszerüen baromkodtak de nem azért h a pályán legyenek és a szivüket is oda adják a csapatért...
Komax írta: Az Inter–Barcelona BL-mérkőzésen gólt rúgó, majd megsérülő Maicon valószínűleg nem léphet pályára az Atalanta elleni hétvégi bajnokin.
A brazil védő olyan szerencsétlenül ütközött össze Lionel Messivel, hogy a legfrissebb hírek szerint két fogát is elveszítette, ám a barcelonai visszavágón már jó eséllyel újra ott lehet társai között. [/i]
NSO
Baggio85 írta:
Nem is erre akartam utalni, hanem arra, hogy Van Gaal még ott rögtön elmagyarázta neki, finoman szólva, hogy egy játékosnak, hogyan kell viselkednie ilyen esetben. Le is nyugodott egyből utána Robben. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy Van Gaal-nál szerintem Muntari meg Balotelli kb. 3 hetet lennének a csapatnál. Ez nem Mourinho kritikája, mert ő megpróbál mindent, dehát ha valami nem megy akkor nem kell ennyit erőltetni...
Baggio85 írta:Szerintem is menjen. INGYEN!!! Oda kell adni ingyen a PAKS-nak, havi 80 ezer Ft fizetéssel, a jó kis magyar bajnokságban edződjön egy kicsit, pár évet 850 néző előtt.
Szerencsére csak 2 ilyen "intelligens" játékosunk van!