Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Az a baj ha a milan ellen kikapunk nem csak a presztízs miatt lesz szar hanem 6 ponttl fognak menni.... :? ilyenre nem is akarok gondolni. Na meg hazai pályán még kínosabb lenne.
Chivu kezdeni fog a milan ellen is sajnos.
Ha netán tényleg sokat égünk és év közbe lesz edző váltás akkor jöjjön Giuseppe Baresi, Ő legaklább tanult valamit Mourinho mellett, ideiglenesen jó lenne nyárig. ;)
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Ezeknek a szar eredményeknek is meg van a pozitívuma. Benitez repülni fog. Csak adja az ég!!! Könyörgöm!!! Vigye a potrohát máshova süttetni. Fúú! Sosem kedveltem ezt a nulla edzőt. Igenis kapjunk ki a Milantól ha az kell az edző leváltásához. Na meg Moratti most már biztos csapkodja a fejét, h nyáron olyan smucig volt.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Bombastico írta:Ezeknek a szar eredményeknek is meg van a pozitívuma. Benitez repülni fog. Csak adja az ég!!! Könyörgöm!!! Vigye a potrohát máshova süttetni. Fúú! Sosem kedveltem ezt a nulla edzőt. Igenis kapjunk ki a Milantól ha az kell az edző leváltásához. Na meg Moratti most már biztos csapkodja a fejét, h nyáron olyan smucig volt.

tegyük fel hozunk egy olyan edzőt aki visszaáll José taktikájára.(jó lenne)
felépülnek a sérültek,páran formába lendülnek(ez már fasza)
na,de mi van akkor,ha az újnak is annyi tekintélye lesz,mint a spanyolnak? ki az az edző aki van annyira karakteres,hogy ezzel ne legyen gond?
egy nevet tudnék hirtelen aki megszerezhető talán: Zeman...
szerintem a sérülés hullám,formahanyatlás igen is a felkészülési idő miatt van.ez már Benitez sara,ha volt rá ideje,ha nem.nehéz ügy,télen mindenképp kellenek új arcok.
nem védem a spanyolt,de kivel dobjon nagyot? Nataliano-val?
nekem is ki van már a f.szom,de a bilánt el kell verni.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ma sem jott ossze a 3 pont...Pandev ziccere bemegy allitom 3at rugunk..de hetek ota semmi se jon ossze.A jatek ismet fos volt, Eto golpassza gyonyoru, de sajnos 1hiba es mar be is szoptuk a golt..persze pont a roman allt ott :twisted: az elmult par evben az ilyen meccseket behuztuk, iden eddig nem akar osszejonni, de van meg 27 fordulo, nem lesz ez mindig igy. Legalabb Milito betalalt, persze ha a vegen bepasszolja siman gol es nyerunk..ugyanugy a lababan maradt a Brescia ellen is. Ami tavaly befele ment az most nem akar az istenert se es ezen a 2 apro mozdulaton 4pont mult,amivel most mi vezetnenk a tabellat. Szoval nem kene meg temetni a csapatot... az uj edzo egyenlore toketlen, tele vagyunk serultekkel es forman kivuliekkel, de sajnos ez a meccs mar dontetlen marad..vasarnap nagy feladat elott all Benitez es a csapat:meg kell verni a milant!!! meglatjuk mit tud kihozni, paran vegre felepulnek es harapni kell mindenkinek!En bizom a gyozelemben es hogy vegre befele fog pattani a labda :arrow: ha nem megy Benitezzel, Moratti ugyis el fogja zavarni ;)

Forza Inter!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/match/48758/lecc ... er-ratings

Milito volt a legjobb.Chivuae leggyengébb.Kár ezekért a kihagyott ziccerekért.
Sztankovicsnak is volt egy jó fejese...Talán a derbyn feltámadunk.Ha ott sem akkor szépen elengedjük a Milánt és a scudettto szépen elúszik.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A Lecce elleni mérkőzés igen kínosra sikerült, sajnos ismét. Ami -többek között- rendkívül sajnálatos, Castellazzi kapuját most sem sikerült megóvni a góltól, habár még véletlenül sem a kapust hibáztatom ezért. A teljes csapat indiszponált volt, ha el is jutottak a helyzetekig, egy kivételével rendre el is puskázták a srácok.
A legkülönbözőbb okok lettek már felsorakoztatva, hogy miért ilyen lapos az Inter idei teljesítménye, ezért én nem is ragoznám tovább, szerintem a többség hozzám hasonlóan rendkívüli módon unja már az okoskodást.
Én nagyon remélem, hogy a derbire felépülnek az eddig sérülésekkel küzdő alapemberek (persze Samuel kivételével) és Benitez vért itatva zavarja ki őket a pályára. Igen, a pincér, az unott ábrázatú szemüveges dagi.
Lennie kell annyi tartásnak a csapatban, hogy már büszkeségből is, a belüket kiköpve hajtanak a Milan ellen, mert azt mégsem nézhetik ölbe tett kézzel, hogy a városi rivális vezeti a pontvadászatot.
A derbi remek alkalom arra, hogy a megtépázott önbecsülés helyre legyen állítva. Persze kiváló lehetőség arra is, hogy még mélyebbre csússzunk a gödörben, de erre gondolni sem merek.
Fegyelemmel, elszántsággal, akarattal verhető a Milan, még úgy is, hogy a jelenlegi formát tekintve a piros/feketék felé billen a mérleg nyelve.

FORZA INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tavaly is volt rengeteg X,csak a végén,most meg az elején.Lesz ez még így sem.Kell egy győzelem az helyrebillenti a lelkeket és nincs megállás:)
Az a 3 pont meg lesz 0.Mondtam én az elején,hogy ott lesz a Napoli,bár a Sampra is számítottam.El vagytok szokva az izgalmaktól az elején :)
Egyébként nálam egyértelműen a Szerb a meccs embere.Sokkal jobb lett vele a játék.És Milito is 1000szer jobb volt,mint hétvégén.Visszatér Cuchu és kap egy kis vasat a "jó öreg" Sneijder....
Chivut középre kell tenni(akár a középpályára is) és bátrabban húzni,mert nálam az óvatosság és a sérülés veri ki a biztosítékot.Bár belátom most azért egész jó volt a csere(a lehetőségekhez képest).
A párom megjegyezte,hogy Mátrix és Muntari kellene a derbyre.Meg tudnák ők is mi az a sérüléshullám :evil:
Érdekesek a vélemények majd az idő dönt...Sehol nincs vészes hátrány a többiek is eleget szarakodnak.Csak az a nyamvadt róma idegesít.Most ide írnék valamit,de lehet sértenék vele...

FORZA INTER
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Az első meccsünk volt amit nem láttam idén, de úgy látom a hsz-ek alapján hogy nem vesztettem semmit sem :(
Szánalmasan vergődünk Rafa kezei alatt, egyedül Milito góljának tudok örülni.
A milan ellen mindenképp nyerni kell vagy ha nem akkor nagyon picsán kell rúgni a spanyolt :geek:
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:egy nevet tudnék hirtelen aki megszerezhető talán: Zeman...

Ha Moratti váltani szeretne, akkor: Gian Piero Gasperini.

Most menesztették a Genoa-tól, és tavaly José is csak méltatta...
hvmetal

Süti írta:
hvmetal írta:egy nevet tudnék hirtelen aki megszerezhető talán: Zeman...

Ha Moratti váltani szeretne, akkor: Gian Piero Gasperini.

Most menesztették a Genoa-tól, és tavaly José is csak méltatta...

0-0 vagy az 5-0 után ? :D
amúgy tényleg jó edző. ő,spalletti,zeman szerintem aki megszerezhető.Spalletti szerintem lelépne az Interért a Zenittől,de az igen sokba kerülne.
Prandellinek örültem volna a legjobban,de hát nagyobb kihívás neki is a válogatott.
esetleg Baresi,Zenga még.
jobb lenne ha lassan összeáll Benitez féle Inter,vannak hülyeségei,de csak spanyol bajnok,uefa,bl győztes meg az ő Liverpoolja lazán kiejtett minket.nem hinném,hogy ennyit tudna kihozni a csapatból.de így sem folytatódhat az biztos.
később én a Porto edzőjét javasolnám,de először nyerjen a Portoval majd a Chelsea-vel is bajnokságot :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Bombastico írta:Igenis kapjunk ki a Milantól ha az kell az edző leváltásához.
Ahhh, ezt azért ne!
A realitás azt mondatja velem hogy egy büdös nagy X lesz a derby, mint interista győzelmet várok bármi áron. :D
Sok-sok vélemény elhangzott az elmúlt napokban/hetekben. Amit én a legnagyobb különbségnek látok Rafa és José között az a mentális ráhatás a játékosokra. Nyilván Benitez sem úgy küldi ki a csapatot hogy vakarózzon mindenki egész meccsen azt lesz valami.
Komax

Pato és Inzaghi sem játszhat a milánói derbin.

nso
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Komax írta:Pato és Inzaghi sem játszhat a milánói derbin.

nso

Végre valami jó hír.Ne csak nálunk hiányozanak alapemberek ;)
hvmetal

Festa írta:
Komax írta:Pato és Inzaghi sem játszhat a milánói derbin.

nso

Végre valami jó hír.Ne csak nálunk hiányozanak alapemberek ;)

áá Patora most idegesek.flegmán játszik
Ibrát leszedi Lucio,Ronaldino-t Cambiassoék onnantól kezdve játszunk egy nagyobb nevű Sampdoria szintű csapattal.
ha kontra gólt kapunk tőlük leszopom magam :D
én azt mondom nyerünk.Allegri gyenge a rangadókon.sokkal jobb csapat vagyunk.ha netán ismétlem netán "hátrébb" védekeznénk akkor Eto'o Biabiany szétszedi őket a gyorsasággal.
Milito

Eto'o Biabiany

Sneijder/Coutinho(én itt próbálnám meg Stankovicot)

Cambiasso Zanetti

Maicon
Santon Chivu Lucio

Julio Cesar/vagy én
Pancho

Hozzászólás Szerző: Pancho »

Sziasztok:)
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a vasárnap esti Inter-Milan meccsre, hol lehet jegyet venni, akár Budapesten, akár Milánóban a holnapi napon?
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

pancho,kinnt ne vegyél,mert félő,h átbassznak...én szerintem...az intermania.hu-n nézd meg...
de már csak 2. kategóriás jegy jutott nekem is ,pedig nem most foglaltuk,ma még azthiszem volt pár jegy....
üdv.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Pancho írta:Sziasztok:)
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy a vasárnap esti Inter-Milan meccsre, hol lehet jegyet venni, akár Budapesten, akár Milánóban a holnapi napon?

Szia !
Milánóban már csak a jegyüzéreknél lehet kapni pl. a stadion közelében vagy a Viktor Emánuel galériában v. előtte.
Anno 2 hónappal a meccs előtt rendeltem 48 jegyet Milánóból. Hála Istennek a 2007-es derbiről írtam , hogy mennyi nehézség merült fel de a lényeg , hogy összejött. Akkor már 1 héttel a rangadó előtt elfogyott az összes és nem is voltak nyitva a pénztárak sem.
Szóval drukkolok , hogy tudj szerezni de hát erre az esély ... :roll:

FORZA INTER !!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

intertomega írta:

Szia !
Milánóban már csak a jegyüzéreknél lehet kapni pl. a stadion közelében vagy a Viktor Emánuel galériában v. előtte.
Anno 2 hónappal a meccs előtt rendeltem 48 jegyet Milánóból. Hála Istennek a 2007-es derbiről írtam , hogy mennyi nehézség merült fel de a lényeg , hogy összejött. Akkor már 1 héttel a rangadó előtt elfogyott az összes és nem is voltak nyitva a pénztárak sem.

FORZA INTER !!!

Szia intertomega!

Lenne egy kérdésem hozzád, mert úgy vettem észre, hogy Te eléggé járatos vagy a "témában". :) Persze lehet, hogy más is tudja a választ. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a San Siro megépülése előtt (1925) hol játszottuk a hazai meccseinket, ill. hát a Milan is?
Köszi előre is a választ és bocsi az OFF-ért!
intertomega

Optimista drukker hozzáállása a tegnapiról meg az előttünk állókhoz :
- Gyerekek ! Nincs semmi vész. Milito megvillant és Pandev majdnem gólt rúgott.
Vezettünk csak hát nem volt szerencsénk. Lucio milyen ügyesen játszott és de jó volt hallani
az Inter szurkolóinak énekét. Rafa tudja mit csinál . Altat , most mindenki azt hiszi ,hogy sebezhető a csapat pedig egy marék frászt. Erős a bajnok és BL győztes gárda.
Most épülnek fel sérültjeink és a Benitez által gyakoroltatott titkos figurák lesznek bedobva a Milán ellen és kb. 4 . 0 -ra kiütjük őket és már mindenki csak dicshimnuszokat fog énekelni újra a csapatról !! Stako újra a régi ! Ja és jön Csucsu ! Meg lesz a BL. védés is a 19. bajnoki címmel együtt. Olasz kupa ? Talán azt most hagyjuk.

Pesszimista hang:
- Gyerekek ! Tegnap IS alig volt egy épkézláb megoldásunk. A Lecce vagy az Inter volt a BL győztes ? Vagy melyik is a bajnok csapat ? A játékképe alapján :oops: ?
Játék ? Ócska meccs volt tele eladott labdákkal , pocsék passzokkal elképzelés nélküli ide-oda futásokkal. Csatáraink 1 kivételével mindent kihagytak az edzőnk pedig a cserékkel még rosszabb helyzetet teremtett. Benitez egy ZTE -t talán el tudna irányítgatni de egy INTERT ? A Milán ki fog ütni minket . KO- ra ! A sajtó hónapokg ezn fog csámcsogni. Bl cím védés ? Bajnoki cím ? Ugyan már! Az a dicső múlt ! 5 évi siker ! Ennyi volt ! Kb. a 5-10.hely.

Realista (?) hang : - Gyerekek nagy baj van . Akadnak küzdők aki hajtanak de a csapat nagyobbik része padlón van . Amennyiben nyerünk a derbin az egy akkora csoda lenne
, hogy térden állva adhatnánk érte hálát. De mint tudjuk vannak csodák. És ha fanatikus hittel készül a gárda és elhiszi , hogy van esély akkor talán meg lesz a győzelem. Sérültjeink felépülnek és talán...vége a mélyrepülésnek ! Ja és a lényeg : FORZA INTER !!!Örökké !
( BL vagy bajnoki cím ? Alighanem csak az egyik. A 19. Scudetto !)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Úgy tudom az ICU-nak még van pár jegye.
intertomega

Baggio85 írta:
intertomega írta:

Szia !

FORZA INTER !!!

Szia intertomega!

Lenne egy kérdésem hozzád, mert úgy vettem észre, hogy Te eléggé járatos vagy a "témában". :) Persze lehet, hogy más is tudja a választ. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a San Siro megépülése előtt (1925) hol játszottuk a hazai meccseinket, ill. hát a Milan is?
Köszi előre is a választ és bocsi az OFF-ért!

Szia Pancho ! Boccs egy kicsit későn . Szóval az Inter törijében egy Via Goldoni -n található aréna van jelezve és itt volt a régi pálya. Ez nincs nagyon messze a centrumtól , attól úgy kb. 3 km-re keletre.
De szerintem a pálya már nincs meg.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

hvmetal írta:később én a Porto edzőjét javasolnám,de először nyerjen a Portoval majd a Chelsea-vel is bajnokságot :D

Pont erre gondoltam én is, néha elkapok Porto meccseket, és a fickó sokban hasonlít Joséra. :roll:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

intertomega írta:Szia Pancho ! Boccs egy kicsit későn . Szóval az Inter törijében egy Via Goldoni -n található aréna van jelezve és itt volt a régi pálya. Ez nincs nagyon messze a centrumtól , attól úgy kb. 3 km-re keletre.
De szerintem a pálya már nincs meg.

Köszönöm szépen!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ugyanezt írtam én is múlt héten! Andre Villas Boast (Porto) be kéne vállalni! :-) Nem akárkitől tanult (Mou), és amit eddig a Porto élén művel, az Josés! :-) Most kéne lecsapni rá, és 5 évre szerződtetni, bombacsapatot tenne össze! Kezdetben jöhetne Hulk és Moutinho :-)
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

"Gáz "van.....nagyon nagy "gáz"!!!!!! :cry:
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem nem kellene Mourinho hasonmást venni. Kész az a faszon. Semmi egyénisége nincs. mintha José klónja lenne. Ugyanaz a stílus, öltözködés. Pedig Mourinhoból csak egy van. Őt kellene visszahozni. Egyelőre még hajár Benitez! Amennyiben nem jön össze, akkor viszont érdekes kérdés kit kellene elhozni. Ám erről még lehet, hogy korai beszélni. Mindenesetre Moggi most az egyszer lehet, hogy nem mondott baromságot. Megemlítette, hogy nem Rafit, hanem Wengert kellett volna elhozni, mert mozdítható volt nyáron. Lehet, hogy van benne valami, de én remélem, hogy Benitez munkája is beérik. A játékosok a nyilatkozatok alapján szeretik...
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én amondó vagyok,hogy nézzük meg mit produkál most egy egészséges csapattal.Mert hétvégén szinte a legerősebb kezdő áll a rendelkezésére(Samuel leszámítva,meg Maicont,de idén amúgy sem túl erős).Remélem játékot látunk és taktikát.Mert mostanában azt egy "kicsit" hiányolom.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jó wenger egy rakat szerencsétlenség ugyanúgy mint benitez :D
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nagyon kíváncsian várom a holnapi meccset. Nagy bizonyítási lehetőség ez az egész csapat számára, mivel a fiúk most megmutathatják, hogy ég e még bennük a tűz, hiszen azt hiszem a jelenlegi körülményekben egy derbinél nagyobb kihívás, motiváció.. nincs! Taktikailag nehéz küzdelem lesz, mert Allegri érti a dolgát és nem lesz könnyű túljárni az eszén. Ő valószínűleg pontosan tudja, hogy gyenge a középpályánk közepe jelenleg, így könnyen el tudom képzelni, hogy beveti Ronaldinhot is. Beníteznek óriási fegyvertény lenne ez a siker, ha összejönne a várva várt győzelem, a kritikus hangok elnémulnának így egy ideig és nyugodt körülmények között dolgozhatna a spanyol. Mindenesetre én türelemmel vagyok mind az ő illetve a csapat irányába is.
!!!FORZA RAGAZZI!!!l
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Itt a lehetőség Benitez előtt, hogy megmutassa, mit tud :!: ha a következő 2-3 meccsen nem tud látványosan javítani a csapat játékán, akkor tényleg megfontolandó az edzőváltás
PellerG

Keret a Derbyre:

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.

Én így kezdenék:
Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Chivu,Santon-Stankovic,Cambiasso,Obi-Sneijder-Eto'o,Milito

A hír viszont az, h Benítez Cordobát teszi jobb oldalra, és Materazzi fogja majd Ibrát
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:
A hír viszont az, h Benítez Cordobát teszi jobb oldalra, és Materazzi fogja majd Ibrát

Ez lenne a legnagyobb hülyeség amit tehet...az amúgy is lassú védelmet tovább lassítani. Lucio tavaly is simán leszedte Ibrát, amikor a barca ellen játszottunk, nem gondolom h ezért be kellene vetni Mátrixot. Az meg h Cordoba legyen a jobb szélső megint értelmetlen lenne, mert így megölnénk a szélső felfutások lehetőségét. Szerintem Cordoba lesz Lucio társa középen, Chivu marad bal bekk és Zanetti a jobb bekk...Középpályán Cambi-Stanko, előttük Wes, támadók Eto'o-Milito-Pandev nem hiszem h bármit megváltoztatna.
Komax

PellerG írta:Materazzi fogja majd Ibrát
ebben érzek egy kis hangulat keltést :D

A keret jóval biztatóbb, mint az elmúlt pár meccsen. Így azért optimistább vagyok. :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Megvan a jegy, irány Milánó. Remélem, hogy győztes derbit láthatunk!

FORZA INTER!!!
Fan Gusto

De megnézném a Materazzi Ibra párharcot! Azt hiszem ez is egy külön kis rangadó lenne kettőjük között, amit természetesen Matrix nyerne, kiütéssel, vagy egy karaterúgással:)
PellerG

Főleg, hogy idén eddig össz játszott 10 percet....
Én nem tenném kezdőbe most
DaNi

Szerintem Materazzi tökéletesen meg fogja oldani a feladatát. Viszont ha Cordoba a szélen fog játszani, akkor a támadó játékunk gyengülni fog jobb lenne, ha Zanetti játszana a védelem szélen
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

intertomega írta:Optimista drukker hozzáállása a tegnapiról meg az előttünk állókhoz :
- Gyerekek ! Nincs semmi vész. Milito megvillant és Pandev majdnem gólt rúgott.
Vezettünk csak hát nem volt szerencsénk. Lucio milyen ügyesen játszott és de jó volt hallani
az Inter szurkolóinak énekét. Rafa tudja mit csinál . Altat , most mindenki azt hiszi ,hogy sebezhető a csapat pedig egy marék frászt. Erős a bajnok és BL győztes gárda.
Most épülnek fel sérültjeink és a Benitez által gyakoroltatott titkos figurák lesznek bedobva a Milán ellen és kb. 4 . 0 -ra kiütjük őket és már mindenki csak dicshimnuszokat fog énekelni újra a csapatról !! Stako újra a régi ! Ja és jön Csucsu ! Meg lesz a BL. védés is a 19. bajnoki címmel együtt. Olasz kupa ? Talán azt most hagyjuk.

Pesszimista hang:
- Gyerekek ! Tegnap IS alig volt egy épkézláb megoldásunk. A Lecce vagy az Inter volt a BL győztes ? Vagy melyik is a bajnok csapat ? A játékképe alapján :oops: ?
Játék ? Ócska meccs volt tele eladott labdákkal , pocsék passzokkal elképzelés nélküli ide-oda futásokkal. Csatáraink 1 kivételével mindent kihagytak az edzőnk pedig a cserékkel még rosszabb helyzetet teremtett. Benitez egy ZTE -t talán el tudna irányítgatni de egy INTERT ? A Milán ki fog ütni minket . KO- ra ! A sajtó hónapokg ezn fog csámcsogni. Bl cím védés ? Bajnoki cím ? Ugyan már! Az a dicső múlt ! 5 évi siker ! Ennyi volt ! Kb. a 5-10.hely.

Realista (?) hang : - Gyerekek nagy baj van . Akadnak küzdők aki hajtanak de a csapat nagyobbik része padlón van . Amennyiben nyerünk a derbin az egy akkora csoda lenne
, hogy térden állva adhatnánk érte hálát. De mint tudjuk vannak csodák. És ha fanatikus hittel készül a gárda és elhiszi , hogy van esély akkor talán meg lesz a győzelem. Sérültjeink felépülnek és talán...vége a mélyrepülésnek ! Ja és a lényeg : FORZA INTER !!!Örökké !
( BL vagy bajnoki cím ? Alighanem csak az egyik. A 19. Scudetto !)

Ez nagyon tetszett, jó összefoglaló! :)

Sok sikert ma estére, a Laziónak egy döntetlen lenne a legjobb a milánói rangadón, de ennek ellenére is bízom az Inter győzelmében. Jó lenne ha kikászálódnának a kisebb gödörből, csak az a baj, hogy szerintem ez Benitezzel nem fog menni. Hajrá!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Forza INTER!!!
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Ha Cordóba lesz a jobbhátvéd, ki se álljunk... Széleken tudjuk őket megverni, talán Coutinho elkapja a fonalat, Eto'o pedig biztos rájuk ilyeszt majd párszor bal oldalról befelé cselezve. Egy jó Stankovic-Sneijder duó, és egy masszív védelem is igen fontos lenne. Igazából én 70%-ig biztos vagyok benne, hogy ma kikapunk, de nem akarok senkit lehangolni. FORZA INTER!!!
DaNi

Szerintem ma nyerünk :!: Eto'o biztos lő egy gólt vagy ad egy gólpasszt :!: Remélem Zanetti lesz a jobb hátvéd.Ha a védelmet visszább tólná akkor nehezebben tudnának minket lekontrázni és ezzel nagyobb területet kapna eto'o, Milito és Coutinho/Biabiany
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Na akkor hadd szóljon :twisted: :twisted:
Az ősz eddigi lefontosabb meccse jön!!
FORZA INTER!!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Megvan a kezdő, 4-3-1-2, Inter: 12 Castellazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Obi; 10 Sneijder, 22 Milito, 9 Eto'o.
A disposizione: 1 Julio Cesar, 19 Cambiasso, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany, .
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ilyen idióta kezdőt összeállítani is csak Benitez tud. :evil:
Komax

Cuchuék nyilván nem bírnak még 90percet. Nézzük úgy, hogy legalább van csere. :D
Szélső játékunk elégé passzívnak látszik elsőre, középen kell majd ügyeskedni.

milan kezdőjét tudjuk??
Fan Gusto

Na Marco bizonyíthat.. igazából ezen a meccsen sosem a kezdő számított, így most sem azon múlik, hogy Obi játszik e vagy Biabiany... esetleg Coutinho. Ide hit kell és tűz és akkor nem lesz baj. Most már mindjárt kezdődik a meccs gyerünk srácok mutassátok meg a világnak , hogy nem felejtettetek el focizni!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta:Megvan a kezdő, 4-3-1-2, Inter: 12 Castellazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Obi; 10 Sneijder, 22 Milito, 9 Eto'o.
A disposizione: 1 Julio Cesar, 19 Cambiasso, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany, .

Védelemtől tartok....Chivu gyenge a szélen, Cordoba meg egyáltalán nem szélső, Matrix meg nem is játszott idáig semmit. Remélem nem lesz gáz. :?
Nehéz meccs lesz....
Persze Forza Inter :)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Komax írta:Cuchuék nyilván nem bírnak még 90percet. Nézzük úgy, hogy legalább van csere. :D
Szélső játékunk elégé passzívnak látszik elsőre, középen kell majd ügyeskedni.

milan kezdőjét tudjuk??

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

a két szélen meg leszünk rajzolva.
PellerG

Én azt gondolom, Benítez vagy nagyon nagyot húz ezzel a kezdővel, v nagyot bukik!
Ha leszereplünk, jogosan találják/juk majd meg őt több poszt miatt is
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cordoba és Chivu a széleken,Santon a padon ....... No comment :(
Válasz küldése