20recoba írta:pfuu jólvan, nagyon kellet ez már
Egyetlen negítívum, h így Benitez marad még egy darabig. De nagyon jó látni a csapatot is ünnepelni.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Audipower írta:Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a dagadék maradni fog, legalább a hétvégéig.
Tommy írta:Audipower írta:Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a dagadék maradni fog, legalább a hétvégéig.
Fegyelmezd magad.
hvmetal írta:Snidling
Audipower írta:Most nagy lesz a hurráhangulat itt a fórumon
Festa írta:Ha januárban nem jön egy támadó, mondjuk Cassano akkor komoly eredményt nem fogunk elérni.
Audipower írta:Tommy írta:Audipower írta:Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a dagadék maradni fog, legalább a hétvégéig.
Fegyelmezd magad.
Most nem azért, de az, hogy "dagadék", mióta csúnya szó? Nekem Benítez unszimpatikus volt már a 'Pool-os tevékenysége idején is és vállalom, hogy nem csípem, semmi több.
Most nagy lesz a hurráhangulat itt a fórumon, de Eto'o nem lesz a köv. 3 fordulóban szóval nem hinném, hogy behúzzuk azokat a meccseket és akkor, ha Moratti-nak van egy kis józan esze, akkor kiteszi a "spanyol mágust".
kiscivis írta:Festa írta:Ha januárban nem jön egy támadó, mondjuk Cassano akkor komoly eredményt nem fogunk elérni.
Lehet Benzema-t kölcsön kéne kérni Josétól, úgyse nagyon kell neki, itt meg hátha magáratalálna.
Benzema állítólag a Juventus felé tart.Nerazzurri írta:kiscivis írta:Festa írta:Ha januárban nem jön egy támadó, mondjuk Cassano akkor komoly eredményt nem fogunk elérni.
Lehet Benzema-t kölcsön kéne kérni Josétól, úgyse nagyon kell neki, itt meg hátha magáratalálna.
úgy legyen
Nem hiszem, mert szerintem mindenki tisztában van a még meglévő problémákkal, amiket a jövőben orvosolni kell. Ez csak egy epizód volt a (remélhetőleg) felfelé vezető úton, viszont szerintem simán örülhetünk a soványka győzelemnek, mert ebben a helyzetben ezt is meg kell becsülnünk.Audipower írta:Most nagy lesz a hurráhangulat itt a fórumon
Több helyen többféle módon írják, például itt így: http://news.bbc.co.uk/dna/606/A35395095, viszont a http://www.inter.it/aas/hp?L=it oldalon az általad említett módon. Korábban a spanyolok szinte kizárólag th-val, az angolok szintén, ezt szoktam meg. Viszont, ha valaki érdemi információt tud szolgáltatni, akkor (amennyiben szükséges) készséggel elismerem, hogy tévedtem.versenyszellem írta:sorger=giallo írta:... Benithezzel ...
Tudom, hogy a tulajdonnevek más kategória, de Benitez, h nélkül.
Nia írta:Én örülök,hogy győztünk és tudom ezzel egyedül vagyok.
Azt hiszem, ezt itt a lényeg.Baggio85 írta: Ha olyan motivációval játszottunk volna az utóbbi időben a bajnokságban, akkor nem 9 pont lenne a hátrányunk.
Komax írta:Azt hiszem, ezt itt a lényeg.Baggio85 írta: Ha olyan motivációval játszottunk volna az utóbbi időben a bajnokságban, akkor nem 9 pont lenne a hátrányunk.
Kíváncsi leszek a folytatásra, mert Eto és Milito mentes időszakban, még nyomasztóbb lehet ez a szenvedés. Pandev, de főleg Sneijder iszonyat formán kívül van. Biabiany ügyes, de neki még sok az Inter. Gyakorlatilag a középpályásoknak kell majd gólt lőni a Parma elllen, mert Goran csúnyán beoltatta magát ellene.
RenciDavid írta:Komax írta:Azt hiszem, ezt itt a lényeg.Baggio85 írta: Ha olyan motivációval játszottunk volna az utóbbi időben a bajnokságban, akkor nem 9 pont lenne a hátrányunk.
Kíváncsi leszek a folytatásra, mert Eto és Milito mentes időszakban, még nyomasztóbb lehet ez a szenvedés. Pandev, de főleg Sneijder iszonyat formán kívül van. Biabiany ügyes, de neki még sok az Inter. Gyakorlatilag a középpályásoknak kell majd gólt lőni a Parma elllen, mert Goran csúnyán beoltatta magát ellene.
A Parma még ok, de a Lazio ellen én 1 forintot nem tennék a csapatra amennyiben se Eto és se Milito nem lesz.
Festa írta:Eto'o túl sokat volt ma a szélen és ez nagyon idegesit.A werder meccsen bezzeg lehetet középről inditani.
Sneijdetr sajnáltam.A kaupufája bemehetett volna.
Festa írta:Nyertünk nagy nehezen,de azért nem kéne azt hinni,hogy egyből világverő csapat lettünk.
Komolyan mintha BL-t nyertünk volna.Egyből mindenki bízik Benitezben meg kiállunk mellette.
Youme írta:"meg kiállunk mellette"
Van aki eddig is kiállt mellette. Nem csak tegnap óta. Én pl. az egész csapatot szeretem még Mancinit is, hisz ő is a mi "kölykünk", és anno pl. Greskot is szerettem akármilyen szerencsétlen volt. Az edző, a játékosok, Moratti, a vezetőség, a szurkolók, mi egy nagy csapat, egy nagy család vagyunk. Jóban rosszban. Ez csak így működik...
Nia írta:Festa írta:Nyertünk nagy nehezen,de azért nem kéne azt hinni,hogy egyből világverő csapat lettünk.
Komolyan mintha BL-t nyertünk volna.Egyből mindenki bízik Benitezben meg kiállunk mellette.
Ezt én senkitől nem olvastam sehol sem.
Festa írta:Nia írta:Festa írta:Nyertünk nagy nehezen,de azért nem kéne azt hinni,hogy egyből világverő csapat lettünk.
Ezt én senkitől nem olvastam sehol sem.
Lehet félrérthető voltam!!!Nem a fórumoskra gondoltam.
Hanem Benitezre meg a játékosokra.
Nekem azok a nilyatkozatok amiket olvastam kicsit túlságosan is optimisták voltak.
Attól,hogy mélg nyertünk Benitez nem lesz nyerő ember és a taktikája nem müködik.
A jelszavam: " Mindhalálig INTER és soha többé Benitez"
Festa írta:
Lehet félrérthető voltam!!!Nem a fórumoskra gondoltam.
Hanem Benitezre meg a játékosokra.
Nekem azok a nilyatkozatok amiket olvastam kicsit túlságosan is optimisták voltak.
Attól,hogy mélg nyertünk Benitez nem lesz nyerő ember és a taktikája nem müködik.
A jelszavam: " Mindhalálig INTER és soha többé Benitez"
versenyszellem írta:nane, bekapcsolom a streamet a 4. percben és vezet a parma...
nem hiszem el, mi folyik itt??