Igen és ugyanúgy az internek szurkoltak mint idén az "ohh noo"-s meccsen.
BlueSky! Ennek a barátságnak már nagy hagyománya van, és olaszországban alapból a barátságoknak nagy hagyománya van, nem mint itthon nálunk..
Ez a barátság már több mint 20 éves, nem ultrákra de már szurkolókra is kiterjedt, a lazialik rengeteg gesztust tettek már mi felénk, ahogy mi is ők fele.. Abban igazad van, hogy a fociban nincs barátság, de a lelátón a szurkolók közt lehet. Ez rohadtul nem nyalás, aki annak hiszi eléggé félrértelmezi az egészet, a 2 tábor jár egymás meccseire, és szurkolnak egymásnak is, ez nem egy érdekbarátság... Persze ettől még nemkell minden interistának szeretni a laziot, ahogy minden lazialének sem az intert. Véleményt pedig elhiheted elmondja mindkét fél egymásnak attól még, hogy barátok. Egyébként ez a barátság annyira szoros, hogy nem fog megszakadni soha szerintem, olyan régi és szoros ahogy írtam, és annyi személyes kapcsolat van már Inter és Lazio szurkolók közt, hogy ez nem mostanában fog véget érni, persze viták már voltak a 2 tábornál, de az melyik családban nincs?

Téged nem érdekel ez a barátság, megértem, van ilyen mindkét oldalon akik nem hívei a barátságoknak, de a többség azért szeretné ha minél tovább tartana.