Curva Nord Milano 69 (Az ultrák birodalma)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Curva Nord Milano 69 (Az ultrák birodalma)

Hozzászólás Szerző: Süti »

Tommy írta:A következő meccseket biztonsági szempontból túl veszélyesnek (haha) tartják,

fos szurkolói káryát akkor minek találtak, ami totálisan csődöt mondott, persze nem ismerik be.

Gondolom egyetlenegy értelmes érvet sem képesek felhozni, hogy miért hoztak ilyen döntéseket.

Nem kevés lobbi lehet amögött, hogy ez így menjen, de én még mindig nem értem, hogy az miért jó az olasz szövetségnek, ha nincsenek nézők!
interclub

Hozzászólás Szerző: interclub »

Tommy! Honnan vetted ezt, hogy nem mehetnek vendégszurkolók???
Ez nem igaz!
Természetesen mehetnek, annyi korlátozás van, hogy csak szurkolói kártyával rendelkezők mehetnek, de ez mindenhol így van, vendégszektorba csak szurkolói kártyával.
Íme a link:
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=50359&L=it&CAT=19

Attila
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Az fcinternewson olvastam, és egyik olasz ismerősöm írta, hogy elvileg lombardiai lakosok nem vehetnek jegyet a mérkőzésre.. Meg ennek a casms nevű szervezetnek a honlapja is azt írta, ha így van ahogy Te mondod, és inter.it-en írják, akkor nem értem ezt az egészet.
interclub

Hozzászólás Szerző: interclub »

Tommy,
ne is akard megérteni :-)
ezt lehetetlen érteni és követni... semmi értelme az egésznek...
semmi más ok nincsen, minthogy szívassák az embereket...
nah de nem baj az Egyesült Arab Emirátusokban nincsenek korlátozások...
Mindenki a klub világbajnokságra! :-)
Tommy

Na ja, oda lehet menni korlátozások nélkül. :)

off: bérlet ügyben intéztél valamit?
Tommy

Benitez: "Szeretnék köszönetet mondani a kanyarnak, mert végig melletem és a csapat mellett álltak ebben a nehéz időszakban is."
Tommy

A Liverpooli Kop megköszönte a kanyarnak a vendéglátást, és hogy mengengedték nekik, hogy kirakják rafának a transzparenseket amivel köszönetet mondtak a spanyolnak a munkája miatt, és mert nagy összeggel támogatta a hillsbroughi katasztrófa családjait. (akiknek a mái napig nem fizetett senki kártérítést) Emellett udvarioskodtak egy sort, elmondták hogy tetszett nekik kanyar, és medöbbentek milyen szervezett az egész Nord és hogy ez náluk sajnos jelenleg csak álom, és szeretettel várják a srácokat liverpoolba az Anfieldra, és remélik sokáig tart a barátság a 2 tábor között.

GRAZIE LIVERPOOL!

Szegény juventinok mikor meghallották ezt szerintem páran szívrohamot kaptak. :lol:
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Tommy írta:A Liverpooli Kop megköszönte a kanyarnak a vendéglátást, és hogy mengengedték nekik, hogy kirakják rafának a transzparenseket amivel köszönetet mondtak a spanyolnak a munkája miatt, és mert nagy összeggel támogatta a hillsbroughi katasztrófa családjait. (akiknek a mái napig nem fizetett senki kártérítést) Emellett udvarioskodtak egy sort, elmondták hogy tetszett nekik kanyar, és medöbbentek milyen szervezett az egész Nord és hogy ez náluk sajnos jelenleg csak álom, és szeretettel várják a srácokat liverpoolba az Anfieldra, és remélik sokáig tart a barátság a 2 tábor között.

GRAZIE LIVERPOOL!

Szegény juventinok mikor meghallották ezt szerintem páran szívrohamot kaptak. :lol:

Örömmel olvastam ezt a hírt ! Minden a mi barátkozásról szól és nem anyázásról az nagyon ok ! Persze a Lazioval való jó kapcsolatot semmivel sem rokonítható !
FORZA INTER !!!
Tommy

INTER-parma

Kép
Elnézést a késésért... De még az asztalnál vagyunk...
:D
Tommy

Kép
Miniszter Maroni.. Egy listát mutasson a kártya sikereiről..
Cirkuszba a helyed.. BOHÓC!
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Tommy

spacarotella 9 év 4 hónap.. kevés.

Giustizia x Gabbo!
Tommy

http://www.youtube.com/watch?v=kOLcAopL ... r_embedded

Pedig az angoloknál már megoldották. :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tommy írta:http://www.youtube.com/watch?v=kOLcAopLeBk&feature=player_embedded

Baszki,és ezt a meccset hagytam ki?1-1 nél bealudtam,kár volt!Ilyen már rég volt angol elsőosztályú pályán.
Tommy

vaskalap írta:

Baszki,és ezt a meccset hagytam ki?1-1 nél bealudtam,kár volt!Ilyen már rég volt angol elsőosztályú pályán.

Tavaly West Ham-Millwall szintén ligakupa meccsen is ez volt, csak még komolyabb balhé volt. Mondjuk ezeken a rangadókon nem meglepő. :D
vaskalap

Tommy írta:
vaskalap írta:

Tavaly West Ham-Millwall szintén ligakupa meccsen is ez volt, csak még komolyabb balhé volt. Mondjuk ezeken a rangadókon nem meglepő. :D
Erre az esetre nem emlékszem,biztos nem is láttam,mert tuti emlékeznék.A WHU pályát pedig kifejezetten kedvelem,egyike az utolsó "igazi" angol pályáknak,amiben van valami egyedi atmoszféra.
Tommy

Jaja. West Ham kedvenc angol csapatom. :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tommy írta:Jaja. West Ham kedvenc angol csapatom. :)

Angolok közül nekem is.Kicsit még a Liverpool-nak szurkolok,mert mi is tudjuk milyen mikor 2évtizeden keresztül nem nyerünk bajnokságot,pedig a tradíciók..
Spanyolban még a Bilbao szimpatikus,ők ultrák terén hogy állnak?
Volt valaki tegnap meccsen?
több kérdésem szerintem most nincs
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Vagyunk így egy páran. 8-)
Tommy

hvmetal írta:

Angolok közül nekem is.Kicsit még a Liverpool-nak szurkolok,mert mi is tudjuk milyen mikor 2évtizeden keresztül nem nyerünk bajnokságot,pedig a tradíciók..
Spanyolban még a Bilbao szimpatikus,ők ultrák terén hogy állnak?
Volt valaki tegnap meccsen?
több kérdésem szerintem most nincs

Bilbao a baszkok csapata, annyit tudok róluk, hogy balosak, de hát ez adja magát.

De nem vagyok velük képbe, csak pár klub ultráival. Poolt én is bírom, azóta meg főleg jobban, hogy már barátoknak számítanak ők is idéntől. Mostmár a Valencia után van egy másik külföldi kapcsolat is.
hvmetal

2005 óta azért egy jó pont volt.
Örülök a Valencia jó viszonynak is bár a 2 csapat között volt egy kis affér.Olvastam,hogy segítettek Madridban.
Talán itt írtátok,hogy a Feyenoord-dal van még 1 kis szimpatizálás Ajax meccs óta.
Bilbao nekem az eszmei értékei miatt szimpatikusak.Ha jól tudom mióta "léteznek" csak baszkok alkották a csapatot és a Real,Barca mellett ők azok akik még nem estek ki.
Tommy

Az tényleg szimpatikus, hogy csak baszkok alkotják a csapatot..

Valenciával régi a kapcsolat, az a balhé a játékosok között volt. Genovába mindig eljönnek amugy, az közel van hozzájuk most is ott voltak Genoa-Inter meccsen.. De milánóban a derbire is elszoktak jönni páran. Madridban meg segítettek, ott még a Real ultrái az Ultras Sur is segített pár dologban, mert az ő helyükön voltak a srácok.

Feyenoordal az IRR ápol jó kapcsolatot, politikai nézetek azonosok, és elsősorban az Ajax gyűlölet miatt lettek barátok, de ez a csak a 2 csoport között van, nem terjed ki az egész kanyarra.
vaskalap

Én 99 óta vagyok Man. City rajongó,és ami most folyik a csapatnál,egy kicsit megoszt mindenkit a csapat szurkolói között.Elég sok lett a divatdrukker,és mégtöbb az ellenség a csapat körül.Ami a baszkokat illeti nekem is szimpatikusak,bajnokságot nem nyernek,de a hit,küzdelem nem hiányzik náluk,mégha néha bele is futnak egy nagyobb verésbe.Llorente meg egy isten.
Tommy

http://www.youtube.com/watch?v=FGHvfdo9 ... re=related

ETO'O ETO'O ETO'O ETO'O ETO'O IO DI IBRA ME NE FREGO PERCHÉ é UNO ZINGARO!!!
Tommy

Pénteken az Lazio-Inter meccsen állítólag a lazialik "chi non salta nerazzurro" énekelték, nem tudom ebből mi igaz, utána érdeklődök, de ha igaz, akkor itt vége a testvériségnek.. Amugy is van egy kis harag a 2 tábor között a szurkolói kártya miatt, remélem nem igaz.
hvmetal

ez a "chi non salta nerazzurro" = ki nem ugrik nerazzurri? nem vágom az olaszt,de ennek lenne értelme. kár lenne,szövetség biztos örülne neki.
ez a szurkolói kártya "harag" miért van? mi a nézett eltérés,harag oka,álláspontok az ügyben?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

aki nem ugrál az interes

hát laziotól érdekes lenne, bár 2002 májusa óta .. :D
Tommy

hvmetal írta:ez a "chi non salta nerazzurro" = ki nem ugrik nerazzurri? nem vágom az olaszt,de ennek lenne értelme. kár lenne,szövetség biztos örülne neki.
ez a szurkolói kártya "harag" miért van? mi a nézett eltérés,harag oka,álláspontok az ügyben?

Ők nem váltották a ki a kártyát, és hazai nem csak idegenbe nem utaznak, de eddig hazai meccsekre se jártak, de pénteken elvileg visszatértek a csoportok. Nálunk meg a kanyar fele kb kiváltotta, és emiatt állítólag van egy kis harag a 2 tábor között, bár érdekes mert anno a 2 IRR között alakult ki a testvéri kapcsolat és terjedt át végül az egész kanyarra, és nálunk az IRR nem váltotta ki a tesserát.. Remélem ez amolyan "testvéri vita" a 2 tábor között, és rendezik a dolgokat.. Szomorú lenne ha egy ilyen hosszú és szoros testvéri viszon hirtelen megszűnne, és ez a barátság már nem csak ultrákra ha nem szurokólokra is kiterjed, ezért is lenne fájó, nem is nagyon van olaszországban ilyen szoros kapcsolat, talán Hellas Verona-Fiorentina kapcsolat ilyen, érdekes ott is egyik fél (Verona) kiváltotta a kártyát másik meg nem.
Tommy

Válaszolt laziale ismerősöm, azt írta ez egy vicc, és nem tudja ki terjeszti ezt az egész "szart" mert már mástól is hallotta.. Hála istennek.
intertomega

Tommy írta:Válaszolt laziale ismerősöm, azt írta ez egy vicc, és nem tudja ki terjeszti ezt az egész "szart" mert már mástól is hallotta.. Hála istennek.

Szia
Szerintem a Roma elleni rigmus ment és nem a kék feketékkel szembeni.
Talán Kornél barátunk pontosít ;)
FORZA INTER !!!
Tommy

Ezt azt tudja megmondani aki ott volt, és már meg is mondta, nem igaz a hír.
Tommy

Lazio-INTER

Kép
Tommy

Kár hogy a Loki most játszik a sampal és nem elébb. Kiváncsi lettem volna a doriásokra, az egyik legjobb tábor olaszban, top 5-ben ott vannak, de így a kiesés miatt, és derby előtt 3 nappal, nem valószínű hogy sokan jönnek, lesznek avgy 50-100-an.
Tommy

500-an mennek a nordból Abu Dhabiba, lesz coreo is.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Nem értem mi ez a nagy félelem,hogy jajjj nem szimpatizálnak a laziosok velünk. Ki nem szarja le,az Internek drukkolok és Qurvára leszarom öket barátság ide vagy oda. Nem kell nyalni senkinek azt kész.
Nekem is van lazios haverom mégse nyalom ki a picsáját és elmondom neki a véleményem akár a laziorol is. Az ilyen barátkozos testvériséges szarok fociban nem léteznek. Az egyik igy vagy ugy de tuti besértödik.
Mikor kikaptunk tölük és buktuk a bajnoki cimet nem az járt a fejembe,hogy basszus legalább a cimbikkel szemben buktunk és had ne bántsam már meg öket,pedig elötte rohadtul le volt beszélve,újságok csak erröl irtak,még itt is van elöttem egy régi ujság amin Ronaldo és (asszem) Ventola van és hirdeti,hogy hazai pálya fogadja öket. Elötte se de azota meg föleg nem érdekel az ilyen kapcsolat még ha a szurkolok nem is igazán tehettek rola.
Inkább ugy fogalmaznék semlegesek,nem érdekelnek egyáltalán bárki bármit mond erre.
R9.

azon a meccsen én úgy hallottam h a lazio drukkerek kiabáltak a kapusnak hogy álljon a kapufához
Tommy

Igen és ugyanúgy az internek szurkoltak mint idén az "ohh noo"-s meccsen.

BlueSky! Ennek a barátságnak már nagy hagyománya van, és olaszországban alapból a barátságoknak nagy hagyománya van, nem mint itthon nálunk..

Ez a barátság már több mint 20 éves, nem ultrákra de már szurkolókra is kiterjedt, a lazialik rengeteg gesztust tettek már mi felénk, ahogy mi is ők fele.. Abban igazad van, hogy a fociban nincs barátság, de a lelátón a szurkolók közt lehet. Ez rohadtul nem nyalás, aki annak hiszi eléggé félrértelmezi az egészet, a 2 tábor jár egymás meccseire, és szurkolnak egymásnak is, ez nem egy érdekbarátság... Persze ettől még nemkell minden interistának szeretni a laziot, ahogy minden lazialének sem az intert. Véleményt pedig elhiheted elmondja mindkét fél egymásnak attól még, hogy barátok. Egyébként ez a barátság annyira szoros, hogy nem fog megszakadni soha szerintem, olyan régi és szoros ahogy írtam, és annyi személyes kapcsolat van már Inter és Lazio szurkolók közt, hogy ez nem mostanában fog véget érni, persze viták már voltak a 2 tábornál, de az melyik családban nincs? :D Téged nem érdekel ez a barátság, megértem, van ilyen mindkét oldalon akik nem hívei a barátságoknak, de a többség azért szeretné ha minél tovább tartana.
Tommy

R9. írta:azon a meccsen én úgy hallottam h a lazio drukkerek kiabáltak a kapusnak hogy álljon a kapufához

Azt egy transzparensre írták ki. Valami olyasmi volt, hogy nyugodtan dőlj neki a kapufának, és élvezd a meccset.. Nem pont ez volt de valami hasonló. :D
R9.

Tommy írta:
R9. írta:azon a meccsen én úgy hallottam h a lazio drukkerek kiabáltak a kapusnak hogy álljon a kapufához

Azt egy transzparensre írták ki. Valami olyasmi volt, hogy nyugodtan dőlj neki a kapufának, és élvezd a meccset.. Nem pont ez volt de valami hasonló. :D

hát nem tette :s
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

BlueSky: engedd meg, hogy elmondjam a véleményedet a hozzászólásóddal kapcsolatban. A futball, mint azt mindenki tudja nagyon régóta nem csak a pályán zajló eseményekről szól, hanem a pénzről, sikerekről, bukásokról és a legfontosabb láncszemről a szurkolókról is.Nélkülük nem lenne foci, ez nyilvánvaló. Kialakultak csoportosulások, amelyeknek elképzeléseik nagyon szigorúak, mind politikai nézet ,mind egyéb teületek oldalán. Mindenhol.. itt Magyarzrszágon is vannak testvéri kapcsolatok( lásd Kispest-Hali) Olaszországban ugyanilyen az (Inter-Lazio) és még sorolhatnám. Ezek a hasonló nézetek miatt alakulnak ki és ezek nem olyan dolgok amelyeket csak úgy el lehet dobni, mert annak nagy betűs KÖVETKEZMÉNYEI lehetnek. Ez barátság a javából, egymás mellett való kiállás ami a szurkolók között helyénvaló. Persze az más, hogy mi itthonról hogyan látjuk, de ott kint erről egészen másképpen gondolkodnak.
intertomega

Fan Gusto írta:BlueSky: engedd meg, hogy elmondjam a véleményedet a hozzászólásóddal kapcsolatban. A futball, mint azt mindenki tudja nagyon régóta nem csak a pályán zajló eseményekről szól, hanem a pénzről, sikerekről, bukásokról és a legfontosabb láncszemről a szurkolókról is.Nélkülük nem lenne foci, ez nyilvánvaló. Kialakultak csoportosulások, amelyeknek elképzeléseik nagyon szigorúak, mind politikai nézet ,mind egyéb teületek oldalán. Mindenhol.. itt Magyarzrszágon is vannak testvéri kapcsolatok( lásd Kispest-Hali) Olaszországban ugyanilyen az (Inter-Lazio) és még sorolhatnám. Ezek a hasonló nézetek miatt alakulnak ki és ezek nem olyan dolgok amelyeket csak úgy el lehet dobni, mert annak nagy betűs KÖVETKEZMÉNYEI lehetnek. Ez barátság a javából, egymás mellett való kiállás ami a szurkolók között helyénvaló. Persze az más, hogy mi itthonról hogyan látjuk, de ott kint erről egészen másképpen gondolkodnak.

Teljesen egyetértek soraiddal !
Már többször is írtam : a 100 éves bulinkon is csak a római kékek képviselték magukat.
2006-ban pedig láttam amint semmi rendőrség a két tábor stadion melletti találkozásánál !
Na ez példaértékű és ritka mint a fehér holló ;)
FORZA INTER !!!
Tommy

Szerintem azért képviseltették magukat ott a varesei tesók és a valenciaiak is.. Velük is legalább ennyire szoros a kapcsolat, csak nem olya régi.
intertomega

Tommy írta:Szerintem azért képviseltették magukat ott a varesei tesók és a valenciaiak is.. Velük is legalább ennyire szoros a kapcsolat, csak nem olya régi.

Persze ez biztos de én nem láttam őket.
Az nagyon jó , hogy amikor itt van ez a mélység a csapatnál akkor meg-meg néz az ember egy-két régebbi meccsünket a neten és mindjárt jobb a kedve ! :lol:
jaj de remek volt a 15 . Scudetto jaj de csúcs volt a Milant verni oda -vissza és nézni a hatalmas ünneplést a Dóm térről szóló képes beszámolókon keresztül.
Meg hát ott tombolni a tömeggel a Meazzaban. Tudom , hogy lesz még sok ilyesmi csak hát nem mostanában :cry:
FORZA INTER !!!
Tommy

Lesz az hamarosan, nyugi. :) Tavalyi bilan verés azért nálam visz mindent. Tökéletesbbnél is tökéletesebb szezon volt. :) Minden sikerült amit szerettünk volna.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Tommy írta:Lesz az hamarosan, nyugi. :) Tavalyi bilan verés azért nálam visz mindent. Tökéletesbbnél is tökéletesebb szezon volt. :) Minden sikerült amit szerettünk volna.

Tenyleg tokeletes volt a tavalyi szezon, jo par evig fogjuk meg emlegetni..nekem eddigi legnagyobb a januari derbi volt mikor 10 emberrel kifingattuk oket...az elmeny megfizethetetlen :lol: Rafara egyszer sem voltam iden kivancsi, nem vesztettem sokat asszem..ha kirugjak es latom ujra a tuzet a csapatban akkor BLre akarok menni 2011ben, remelem lesz par alkalom :)
Tommy

abu dhabiban:

Kép
Kép
Tommy

Nagyon jól szurkoltak tegnap a doriások, meglepően sokan voltak kb 300-400-an.. Bár sok turista is volt köztük.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Tommy írta:Nagyon jól szurkoltak tegnap a doriások, meglepően sokan voltak kb 300-400-an.. Bár sok turista is volt köztük.

Ha azt nézzük, hogy az olasz csapatok tesznek az EL-re és már tét nélküli meccs is volt, meg nagyon hideg akkor le a kalappal előttük, hogy ennyien elutaztak és lelkesen szurkoltak. Ezért is megérdemelnék az olasz drukkerek, hogy csapataik ne szarják le ennyire látványosan az EL-t.... :?
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Tommy írta:Nagyon jól szurkoltak tegnap a doriások, meglepően sokan voltak kb 300-400-an.. Bár sok turista is volt köztük.

A meccs elején a kommentátor azt mondta, h kb 50en lehetnek. Melyik a valós szám?
Tommy

kiscivis írta:

A meccs elején a kommentátor azt mondta, h kb 50en lehetnek. Melyik a valós szám?

Annál sokkal többen voltak.

Egy magyar Samp drukker srác azt írta, hogy 300-400-en lehettek de csak tippelt, de az biztos hogy 50-nél sokkal többen voltak. Képeket elnézve szerintem inkább olyan 200-an lehettek.
Válasz küldése