CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.07. 08:18
interfan írta: ↑2022.09.07. 08:06
CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.07. 08:02
Egyet értek. Nem ezen a meccsen kell várni a csapattól, hogy elindulunk felfelé. Szép dolog, hogy bízunk,
én is bízom a győzelemben, még az X-ben is, de reálisan nézve nem véletlenül van 4-es szorzónk hazai pályán. A Milánból is kivett a hétvégi derbi nem is keveset, mi se 100%osan megyünk neki a meccsnek, ráadásul lélektanilag is szarul állunk. Nem hiszem, hogy a Bayern az Union ellen vért izzadt, szerintem pont lesz*rták azt az idegenbeli meccset.
Ha kikapunk úgy is jön a magyarázkodás, hogy fáradtak voltunk a derbi után, a BM más szint stb stb...és nekünk a Toro ellen kell igazán nyerni a hétvégén.
Mára egy tisztes helytállás lehet a reális elvárás, ne kapjunk zakót hazai közönség előtt. Ettől függetlenül Forza Inter!
Pont az Oddsokra mondott mindig, hogy semmit nem jelent, hiaba voltunk tavaly is, es iden is a favoritok az Oddsok alapjan a bajnoksagban.
Egyebkent a Dinamo gyozelmere 8X odds volt.
Salzburg-Milanra pedig 3,80X.
Pont ugyanilyen 3,80X odds van rank is.
Nem lehet igy nekimenni egy telthazas hazai elso BL meccsnek, hogy tisztes vereseg, meg hogy ne kapjunk nagy zakot.
Ha a csapat is igy menne ki, akkor meg is erdemelnek a sorsunkat.
De biztos vagyok benne, hogy a csapat nem ezzel a hozzaallasal fog ma jatszani.
Odds ide vagy oda...Szerinted mi vagyunk az esélyesek? Tedd félre egy kicsit azt az optimizmust, ami mostanában árad belőled. Lehet annak lenni, de realitás is fontos. Épp elég szégyen, hogy hazai pályán 4 szeres pénzt fizetnek ránk.
Ha már hozzá állás, szólhattál volna nekik a derbi előtt is, hogy összeszart gatyával nem lehet kimenni egy Madonninára..Még jó, hogy a Bayernben nem lesz Leao..
Egyébként meg az elmúlt meccseken mutatott játék alapján mire lehet optimistának lenni? Szerintem senki nem vetheti senki szemére azt, hogy negatívabb a hangulata. A védelmünk nulla, a kp is jóval tudása alatt játszik, a csatárokhoz kb el se jut a labda, ha igen akkor van egy ezer éves Dzeko meg egy szem Martinez, akitől lehet valamit várni. A két edző közötti tudást és mentalitást nem is említve...
De ne forgasd ki a szavaimat, többször, kiemelve is leírtam, hogy nem azt akarom, hogy kikapjunk, drukkolni fogok a csapatnak,
DE az se normális, hogy egy Union elleni vendég döntetlenre alapozod, hogy a BM kisebb gödörben van, miközben szórják a gólokat a meccseken, és a BL egyik ha nem a legnagyobb esélyesei. Ne akarj te lenni az optimizmus bajnoka, mikor nincs rá ok! És még egyszer mondom
FORZA INTER!!!!
Nem gondolnam, hogy mi vagyunk az eselyesek, de pl a Dinamo sem volt a Chelsea ellen, vagy a Salzburg a Milan ellen.
Mint ahogy tavaly sem volt a Milan a Scudetto eselyese, erre megis...
Ketszer ugyanabba a hibaba nem szabad esni.
Vagy ha ma is olyan hozzaaallas lesz mint a Milan ellen, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
Az a minimum, hogy a Derby utan most mindent beleadva kuzdunk, es megyunk elore.
Igazad van, eddig fos minden, de nem maradhat orokke igy.
Egyszer jonnie kell egy "fordulopontnak".
Es ahogy Inzaghi is mondta, ez a Bayern meccs lehetoseg lesz erre.
Senki nem az Inter szurkolasod vonta kerdore.
En annyit irtam, amit tartok is, nem mehetunk ugy ki egy hazai, telthazas BL meccsre, hogy tisztes helytallas, es ne legyen nagy zako.
Ha igy megyunk ki, es beallunk vedekezni, akkor vegunk is lesz.
Ezt pedig tudnia kell mindenkinek.
Ebben az egeszben semmilyen "optimizmus bajnoka" nincs, egyszeru remeny es hit, hogy eljon a fordulat.
Ha a jatekosok es az edzo is hisz benne, es mindent megteszunk ma, akkor miert ne lehetne egy meglepetes.
Lasd Dinamo, lasd Salzburg...
Messze nem egy verhetetlen, tokeletes, csoda csapat ez a Bayern, akit soha senki nem tud meglepni.
Lasd tavaly Villareal, vagy most utolso ket bajnoki X.
A Derby utan pedig az a minimum, hogy megszakadunk ma a palyan, tamadunk, es a gyozelemre megyunk ra.
Mert ha vedekezni allunk be, es csak annyit akarunk, ne legyen nagy zako, akkor vegunk lesz.
Szoval bator tamadojatekot varok, amivel meglephetjuk a Bayernt, es bizonyitunk a szurkoloknak a borzalmas Derby utan.
Bayern meg minden evben a "BL legnagyobb eselyese", aztan latjuk az eredmenyuket...
Tavaly is 8 kozott Villareal, azelott 8 kozott PSG.
Covid BL-t nyertek, de azelott is 16 kozott kieses, azelott elodonto, azelott szinten 8 kozott.
Szoval hiaba a "legnagyobb eselyesek" kb mindig, megsem nagyon sikerul, es sem tavaly sem azelott nem a "legnagyobb eselyes" nyerte a BL-t.