CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.10. 21:01
Nagyon biztos vagy benne. És ha nem?
Tavaly is biztosra vetted a Scudettot. Elképzelni sem tudtad, hogy ez a gyenge Milán és Pioli érjen oda előbb a végén…
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz Inzaghi a top 4hez.
Jelenleg úgy tűnik a Napoli, Milán, Juve előttünk lesz, az Atalanta Lazio meg talán még a Róma is simán bekavarhat a végén.
BL hely vs Scudetto azert van kulonbseg....
Scudetto is meglett volna, ha Inzaghi attudja lepni a sajat korlatait.
Nem tudta...
Viszont ezekkel a korlatokkal egyutt, a BL hely es a top 4 boven-boven-boven meglett tavaly is, es ugyanigy meglehet iden is.
Ugyanazt hozza iden is mint tavaly.
Udinet leszamitva verjuk a kis/kozepcsapatokat, ellenben a nagyok ellen jon a bukas.
Inzaghi mindig is ez volt, a Lazios 5 szezonja is errol szolt, es a tavaly is nalunk.
Eleg csak ranezni hany pontot veszitettunk a top 6 ellen 12 meccsen, es hany pontot veszitettunk a maradek 13 csapat ellen 26 meccsen.
Elarulom tobbet veszitettunk 12 meccsen, mint 26 meccs alatt...
Biztosra vettem tavaly a Scudettot, mert lattam a rivalisok "minoseget", es a sajat keretunket, valamint biztam benne, Inzaghinak sikerul a sajat korlatait leggyozni.
Nem sikerult, hatalmas bukas lett, hogy ez a 0 Milan Piolival megelozott, ez van.
Viszont amit tud Inzaghi, az mint irtam, boven-boven eleg a top 4-re.
Meg akkor is, ha tel/tavaszra o valoban visszesik, sokkal-sokkal jobban mint a sokszor emlegetett Spalletti.
En ezert nem kuldenem el most, mert teljesen felesleges.
Jonne P.Sousa...
Hagyjuk is...
Bajnoksagba a top 4 meglesz Inzaghival, latjuk o tud egy szintet, attol tobbet nem, de azt a szintet tudja, meg a tel/tavaszi visszaesesevel is.
Es ahogy mar irtam szeptemberben is, nincs itt semmifele elvesztett oltozo, es totalis szeteses, meg hogy majd 6-8.helyunk lesz, akkor is irtam ez kizart, mert Inzaghi amit a sajat szintjen tud azt hozza.
Nyaron kell uj edzo az uj tulajdonossal, mert addig ameddig P.Sousa az alternativa, addig inkabb hagyjuk az egeszet, mert vele aztan tenyleg kerdes meglenne e a top 4.