Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem ez az araboknál már elvi kérdés is és csak azért is, már dacból leigazolják ingyen, ha az elnökük ezt kijelentette, és megmutatják, hogy mindenki felett állnak és nekik senki nem mondhat ellent…még a Real számításait is keresztbehúzták Mbappe-val és ő is beadta a derekát, aztán hosszabbított…
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

CsaSzi9294 írta: 2022.12.23. 08:54 GdS szerint Ausilio továbbra is Mushat szeretné, akit elsősorban Barella helyettesének szeretne, de az amerikai bárki helyét átvehetné a középpályán ha szükséges lenne.
A Valencia 20m-t kér érte, mi ezt nem tudjuk kifizetni, és csak egy kölcsön+kötelező opcióval tudunk próbálkozni. Ehhez el kell adni Gagliardinit, hogy finanszírozni tudjuk az üzletet.
https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... ini-912864
Kicsit megijedtem, hogy Barella helyett vagy Barella mögött de a cikk amit belinkeltél arról szól, hogy Gag helyett Bare mögé. Számomra akkor "halott" Zhang ha Barellát eladja. Pedig erre is van esély. Eddig a szerencsénk az volt az értékeinkkel, hogy Zhang kiárusít de a játékosok reális értékét nézve és kérve míg az aktuál vevő a kiárusítás miatt kevesebbre tartja a játékosok értékét. Viszont félek, hogy Zhang hamar átvált egy akciós taktikára amint fizetni kell a hitelt. Kíváncsi vagyok meddig fogják az ultrák megetűrni őt a jelenlegi gyenge lázadás mellett és mikor fognak jóvak komolyabban fenyegetőzni, mert ez a szenny megérdemelné jelenleg is. 2012-ben volt az utolsó normális szélső hátvédünk Maicon személyében majd 6 évig szenvedtünk míg jött Cancelo akit nem vettek meg és jött Hakimi akit tudásához képest bagetel összegért adtak el. Majd most kitalálja Zhang, hogy egy jó vb meccs miatt Dumfries 60 millió akiért tuti nem adnak majd ennyit kinézem belőle hogy helyette majd eladja Barellát 40-45 millióért akár a Juvénak is. És ezekből jön számomra az a következtetés, hogy nem csodálkozom, hogy Skriniar jelenleg küzd a döntésképtelenséggel mit csináljon. 27 éves már, Zhang porjektje halott ügy. Azért szomorú az egész mert mint Interfan is említette Zhangnak tök mindegy, hogy az Intert eladja annyiért amennyivel tartozik és 0 pénz marad a zsebében vagy a fizetésképtlenség miatt veszik el tőle, akkor is 0 marad. Jelenleg ő próbálkozik valamit kihozni akár 1 m eurót is csak valamennyi maradjon ott neki leszarva azt, hogy ha el kell adni Barellát, Bastonit, Skriniart csak, hogy pénzhez jusson akkor megteszi. Na és pont ezért kellene a Nordnak egy picit hatásosabban megfenyegetni a csöppöm, hogy legalább rettegjen a döntései miatt.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

lucky0 írta: 2022.12.23. 18:16 Számomra világos, hogy Skriniar távozni fog méghozzá ingyen a nyáron. A PSG tulaja megmondta mikor nem adtuk el 50+ért, hogy jövőre ingyen viszi. Így is lesz már réges régen megállapodtak. A szlovák csak azért húzza az időt, hogy ne tudjuk eladni télen és ne zúduljon rá népharag. Egyébként nem is sajnálom, húzzon el ha akar. Aki nem akar Inter mezben játszani az menjen. Látszik is a játékán, kb. fél éve nincs itt csak testben.
Még szerencse hogy ez csak a te véleményed..Én is szlovák vagyok szóval több tiszteletet iránta mert Te hozzá képest sehol nem vagy!!!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

k.tomi880421 írta: 2022.12.23. 20:27
CsaSzi9294 írta: 2022.12.23. 08:54 GdS szerint Ausilio továbbra is Mushat szeretné, akit elsősorban Barella helyettesének szeretne, de az amerikai bárki helyét átvehetné a középpályán ha szükséges lenne.
A Valencia 20m-t kér érte, mi ezt nem tudjuk kifizetni, és csak egy kölcsön+kötelező opcióval tudunk próbálkozni. Ehhez el kell adni Gagliardinit, hogy finanszírozni tudjuk az üzletet.
https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... ini-912864
Kicsit megijedtem, hogy Barella helyett vagy Barella mögött de a cikk amit belinkeltél arról szól, hogy Gag helyett Bare mögé. Számomra akkor "halott" Zhang ha Barellát eladja. Pedig erre is van esély. Eddig a szerencsénk az volt az értékeinkkel, hogy Zhang kiárusít de a játékosok reális értékét nézve és kérve míg az aktuál vevő a kiárusítás miatt kevesebbre tartja a játékosok értékét. Viszont félek, hogy Zhang hamar átvált egy akciós taktikára amint fizetni kell a hitelt. Kíváncsi vagyok meddig fogják az ultrák megetűrni őt a jelenlegi gyenge lázadás mellett és mikor fognak jóvak komolyabban fenyegetőzni, mert ez a szenny megérdemelné jelenleg is. 2012-ben volt az utolsó normális szélső hátvédünk Maicon személyében majd 6 évig szenvedtünk míg jött Cancelo akit nem vettek meg és jött Hakimi akit tudásához képest bagetel összegért adtak el. Majd most kitalálja Zhang, hogy egy jó vb meccs miatt Dumfries 60 millió akiért tuti nem adnak majd ennyit kinézem belőle hogy helyette majd eladja Barellát 40-45 millióért akár a Juvénak is. És ezekből jön számomra az a következtetés, hogy nem csodálkozom, hogy Skriniar jelenleg küzd a döntésképtelenséggel mit csináljon. 27 éves már, Zhang porjektje halott ügy. Azért szomorú az egész mert mint Interfan is említette Zhangnak tök mindegy, hogy az Intert eladja annyiért amennyivel tartozik és 0 pénz marad a zsebében vagy a fizetésképtlenség miatt veszik el tőle, akkor is 0 marad. Jelenleg ő próbálkozik valamit kihozni akár 1 m eurót is csak valamennyi maradjon ott neki leszarva azt, hogy ha el kell adni Barellát, Bastonit, Skriniart csak, hogy pénzhez jusson akkor megteszi. Na és pont ezért kellene a Nordnak egy picit hatásosabban megfenyegetni a csöppöm, hogy legalább rettegjen a döntései miatt.
Tényleg nem szeretnék kukacoskodni, de a “Barella helyettesének” az szerintem egyértelmű, hogy Barella cseréjét jelenti. A pályán…. Vagyis szerintem érthetően írtam. Mindegy, Isten ments, hogy ilyenen vitatkozzak!! :)

Én úgy gondolom, vagyis inkább azt érzem (amit remélem rosszul), hogy nem lesz nyáron új tulaj és tovább zuhanunk a mélybe. Marad Inzgahi és Zhang is legalább egy évet, ezzel egyetemben jönnek majd a 30+os, kutyának nem kellő, Caicedo típusú, Lecce szintű nudlik.

Akkor már csak idő kérdése és Barella eladásáról is meg fognak jelenni a pletykák. Skriniar szerintem nyáron fog menni ingyen, a helyére viszont Acerbit várom a kezdőbe vagyis nem gondolnám, hogy fogjuk tudni pótolni érdemben. Ezért is próbálunk hosszabbítani DeVrijjel.

A Nord egy kicsit “alszik” valóban. De ha elkezdjük eladni az értékeinket, biztos, hogy ki fogják nyitni a szájukat. Más kérdés, hogy ezzel Zhang mennyire fog foglalkozni?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

tomika431 írta: 2022.12.23. 20:52
lucky0 írta: 2022.12.23. 18:16 Számomra világos, hogy Skriniar távozni fog méghozzá ingyen a nyáron. A PSG tulaja megmondta mikor nem adtuk el 50+ért, hogy jövőre ingyen viszi. Így is lesz már réges régen megállapodtak. A szlovák csak azért húzza az időt, hogy ne tudjuk eladni télen és ne zúduljon rá népharag. Egyébként nem is sajnálom, húzzon el ha akar. Aki nem akar Inter mezben játszani az menjen. Látszik is a játékán, kb. fél éve nincs itt csak testben.
Még szerencse hogy ez csak a te véleményed..Én is szlovák vagyok szóval több tiszteletet iránta mert Te hozzá képest sehol nem vagy!!!
Több tiszteletet egy magyar inter fórumon , mert senki nem firtatta a nemzetiségét, ahogy kb azt is leszarja mindenki , hogy én magyar vagyok , te meg szlovák .

Nem csak Ő látja így .
Szurkolók több tiszteletet érdemelnének tőle .
Nem az x százezer szurkoló volt vele rossz . Mégsem korrekt . Fél éve pedig lószar amit nyújt .
Ha tényleg Psg lesz , elmondhatja azt amit Zhang . X évért köszönetet érdemel , aztán bújkált a pénzért .
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

tomika431 írta: 2022.12.23. 20:52
Te vagy az Kucka? 😂😂💪 Hajrá DAC! Ui:senkise
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Sky szerint meg mindig nem vetettuk el azt a lehetoseget, hogy ha Skriniar nemet mond, akkor megprobaljuk ot eladni januarban.
Viszont a hirek szerint erre kicsi az esely, es ha nemet mond, nyaron ingyen tavozik.

Sportmediaset szerint a PSG a bonuszokkal egyutt 10m fizetesen tul, 10m feletti alairasi penzt is ajanlott Skriniarnak.

Angol forrasok szerint nem csak a PSG, hanem a Chelsea, MU, Tottenham is ajanlatot tehet Skriniarnak.

Sky szerint benne van, hogy DeVrij sem hosszabbit, es tavozik ingyen a nyaron.
Handanovic helyzete is ebbe az iranyba megy, akinek a helyere ingyen Netot neztuk ki.
Szinten a Sky szerint Darmian 2025-ig, D'Ambrosio pedig 2024-ig hosszabbithat.

FcInternews sajat forrasai szerint Dzekoval es Calhanogluval is targyalunk januarban a hosszabbitasrol.

SportItalia szerint Cunha eladasa utan, az Atletico is csatlakozott a Thuramert folytatott versenybe.

Gazzetta szerint amennyiben Dumfriest eladjuk, Buchananat szeretnenk a helyere.

Smallingot tovabbra is szeretnenk, es a korabban irt 3,5m ajanlatott tettuk neki evente.
Gazzetta szerint Smalling DeVrij helyere erkezhet.

Bedobtak Koulibaly nevet is mint lehetseges Skriniar utod.
Scalviniert 50-60m-t kerne az Atalanta, tobb Europai top csapat is figyeli, ilyen arakkal, ilyen fizetesekkel szemben, es ilyen konkurenciaval az Inter nem tudna versenyezni.
Koulibaly a Chelseanel nem hozza amit vartak tole, es akar a Dumfries uzletbe is belekerulhet egy alacsony osszeggel.

Sky es Romano is megerositette, Soyuncu az Atletico jatekosa lesz ingyen nyartol.

Sportmediaset szerint 2020 nyaran "minden kesz" volt Isco ugyben, aki Allegri elso igazolasa lett volna.
Viszont a hires Villa Bellini csucs megvaltozatatta a forgatokonyvet, mivel Zhang meggyozte Contet a maradasrol, igy nem jott Allegri akinek kellett volna Isco.
CsaSzi9294

Érik a Smalling-Acerbi-Bastoni védelem. A Dumfriesért kapott pénz a kasszába kell, Coulibaly max álom kategória.
Buchanan-nak 2025 nyaráig van szerződése a Brueggel, akik szerintem 20m alatt biztos nem adnák oda, szóval ez is egy elég esélytelennek tűnő dolog. “Jó lesz” jobbra a Darmian, Bellanova kettős is.
Dzeko bár nem a szívem csücske ennyi idősen, jó hogy itt van, és a végén még annak is örülni fogunk, ha 37-38 évesen is itt lesz.
Thuramot és Scalvinit meg el is engedhetjük, előbb fognak engem leigazolni, mint kettejük közül akár egyet is.

Persze, HA lenne egy új tulaj nyáron már más lenne a helyzet, de valljuk be azért egyre kevesebb erre az esély, Zhang úgy is kibulizik még egy kölcsönt. Cudar időnek nézünk elébe.
(Bocsi, nem akartam negatív lenni, csupán reálisan nézem a dolgokat!)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.27. 08:35 Érik a Smalling-Acerbi-Bastoni védelem. A Dumfriesért kapott pénz a kasszába kell, Coulibaly max álom kategória.
Buchanan-nak 2025 nyaráig van szerződése a Brueggel, akik szerintem 20m alatt biztos nem adnák oda, szóval ez is egy elég esélytelennek tűnő dolog. “Jó lesz” jobbra a Darmian, Bellanova kettős is.
Dzeko bár nem a szívem csücske ennyi idősen, jó hogy itt van, és a végén még annak is örülni fogunk, ha 37-38 évesen is itt lesz.
Thuramot és Scalvinit meg el is engedhetjük, előbb fognak engem leigazolni, mint kettejük közül akár egyet is.

Persze, HA lenne egy új tulaj nyáron már más lenne a helyzet, de valljuk be azért egyre kevesebb erre az esély, Zhang úgy is kibulizik még egy kölcsönt. Cudar időnek nézünk elébe.
(Bocsi, nem akartam negatív lenni, csupán reálisan nézem a dolgokat!)
Bastoni jovoje is kerdeses. :D

Komolyra forditva, egyertelmu ha nem lesz uj tulajdonos, akkor nagy szarba leszunk, ahogy vagyunk is mar 2 eve, es ez a szar csak nagyobb lesz.

En amugy Koulibalyt nem zarnam ki 100%-ra.
Kitudja kit adunk meg el nyaron ha nem lesz uj tulajdonos, mivel 1db Dumfries nagyon nem lesz eleg.
Es azert Koulibaly 32 lesz a nyaron...
32 eves KH-ert azert komoly osszeget mar nem lehet kerni, 32 feletti "vilagrekord" osszeg KH kapcsan 15m.
Szoval mozdithato is lehet.
Viszont ha Skriniar ingyen megy, akkor masbol kell penzt kiszedni Dumfrison kivul is.
Ahogy a Gazzetta irta par napja, Dumfries + 1 valaki a Barella, Martinez, Bastoni sorbol mehet ha nem valtozik a helyzet.
Es akkor siman lehet esely egy Koulibaly-Buchanan parosra.
Mas kerdes ez a paros mire eleg...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

remelem januar elejen bejelentik az uj tulajt kulonben jovore konnyen johetnek a schelottos idok..
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Lejtőn gyorsul a szekér :(
interfan

Sky, Sportmediaset, es a Gazzetta szerint januar kozepen johet a vegleges valasz Skriniar kapcsan.
Sky kiemeli, az eladas nem lehetseges mar januarban, igy ha nemet mond, akkor nyaron ingyen tavozik.
Ahogy az ido telik egyre nagyobb a "pesszimizmus".

Sportmediaset szerint nem zarhato ki, hogy januarban a Chelsea vagy a MU megfelelo ajanlatot tesz Dumfriesert.
Amennyiben tavozik az utod az Odriozola, Buchanan, Singo sorbol kerulhet ki.

Barzaghi szerint az Inter figyeli az "uj Neymart", akit a "Skandinav Neymarnak" neveznek.
O a 17 eves Antonio Nusa.

A sok esetben kevesbe hiteles Republica szerint, amennyiben eladjuk Barellat, felmerulhet helyere az Argentin Mack Allister.
A Juve a kovetkezo hetekben targyal a jatekossal es az ugynokevel.
Az Internel ugy merult fel, mint Barella utodja, ha juniusban az Inter kenytelen eladni.
Viszont a verseny fenyegeto, mivel a Liverpool es a Real is figyeli, akikkel meg a Juve sem tud versenyezni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.12.28. 11:52-kor.
interfan

Gazzetta szerint 5m fizetes evente + 5 eves szerzodes az ajanlat Thuramnak.

Francia es Angol forrasok szerint is az Inter szeretne vele eloszerzodest kotni nyarra.
Kiemelik az Inter nem tud fizetni, es csakis nyarra ingyen lehetoseg.
A Gladbach viszont szeretne januarban eladni, hogy meg penzt kapjanak erte, 10-12m-t kernek.
MU, Spurs, es a Newcastle erdeklodik.
A Newcastle jatekosa, Thuram baratja, Saint Maxim nyilatkozott is:
"
O egy nagyszeru jatekos, remelen idetudjuk hozni, oszintek leszek es elmondom, beszeltem vele errol.
"
Newcastle edzoje is megszolalt"
"
Koszonom Maxi, Thuram valoban egy jo jatekos.
Lattam a VB-n, de jelenleg semmi tobb.
"
A Newscastle az Interrel ellenttetben kitudna fizetni a Gladbach altal kert 10-12m-t, mint ahogy a MU is.
Thuram ugynokevel pozitivak a targyalasok es jol haladnak a Newcastle kapcsan.
Mind a MU, mind a Spurs es a Newcastle joval magasabb fizetest tud adni Thuramnak mint az Inter.

Francia forrasok szerint a Marseille is gondolkozik DeVrij ingyen leigazolasan.
Holland forrasok szerint pedig a Spurs, Atletico, es a Feyenord is figyeli a helyzetet, es ajanlatot tehet neki nyartol.

Chelseanel ismet megserult Reece James.
Tegnap az 53. percben le kellett cserelni.
A Chelsea az o posztjan jatszatna Dumfriest.
Ha a serules sulyos, akkor januarban ajanlatot tehetnek Dumfriesert.

Di Marzio es a Sky is megerositi, James serulese miatt a Chelsea mar januarba igazolhat a helyere.
Az egyik fo jelolt Dumfries.
interfan

Minimum 1 honapig nem lesz James a Chelseanel, igy egyre tobbet irnak a lehetseges potlasarol, es Dumfriesrol.
Az Inter inkabb juniusban adna el, viszont ha legalabb 50m eurot adna most a Chelsea, akkor januarba is tavozhat.
Helyere elso szamu jelolt Buchanan lenne, alternativa Singo es Odriozola.
Buchananert 20m-t ker a Brugge.

Gazzetta is leirta a Chelsea-Barella pletykat.
Viszont kiemelik, Barella 2019 januarjaban sem hagyta el a Cagliarit, hiaba volt mar Cagliari-Napoli megegyezes.
Gazzetta szerint Barella nem gondol a Chelseare.

Bedobtak Frattesi nevet is nyarra, ha Barellat eladjuk.
De a Roma nagyon kozel hozza, a Sass 35m-t ker.

Gazzetta szerint 4 nev van mint Skriniar utod nyartol, ha tavozik.
- Scalvini:
Viszont o az ara miatt nagyon nehez, meg a Fabbian + penz ajanlat sem biztos hogy eleg lenne.
Foleg mert az Atalanta mar 50-60m-t ker, es tobb "top" csapat is elenken erdeklodik.
Viszont teljesen nem lehet kizarni az Intert sem jelenleg.
- Becao:
Az o ara kb 10m, ezt az Inter kitudna fizetni.
Viszont ha meghosszabbitja 2024-ben lejaro szerzodeset, ez az ar emelkedne.
Ismeri a bajnoksagot, es a 3 vedot, ez szolna mellette.
- Smalling:
O a low-cost megoldas, aki ingyen erkezhet.
Viszont ot az ingyen lehetoseg miatt mindenkeppen akarjuk, foleg DeVrij esetleges tavozasa miatt is.
- Hincapie:
O neki az ara is nehezito a tenyezo, es o inkabb Bastoni utodkent merulhetne fel.

Rajtuk kivul felmerult par napja Koulibaly neve is.
Akit a kora miatt, es a gyengebb teljesitmenye miatt konnyebben mozdithato.

Calciomercato (kevesbe hiteles) szerint DeVrij kozolte az Interel, tavozik a nyaron, es nem hosszabbit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.12.29. 10:59-kor.
R9.

interfan írta: 2022.12.29. 09:27 Minimum 1 honapig nem lesz James a Chelseanel, igy egyre tobbet irnak a lehetseges potlasarol.
Az Inter inkabb juniusban adna el, viszont ha legalabb 50m eurot adna most a Chelsea, akkor januarba is tavozhat.
marmint denzelt?
interfan

R9. írta: 2022.12.29. 10:43
interfan írta: 2022.12.29. 09:27 Minimum 1 honapig nem lesz James a Chelseanel, igy egyre tobbet irnak a lehetseges potlasarol es Dumfriesrol.
marmint denzelt?
Igen, mar javitottam is, koszonom hogy szoltal.
R9.

nagyon bizonytalan itt minden, ha egy kulcsembert is kiszedunk a kezdobol akkor tenyleg a top4 lesz a cel ev vegere..meg ha dumfries nem is vilagklasszis de ebbe a csapatba elegge kell
vaskalap

Sajnos benne van a pakliban,hogy több meghatározó ember is távozik.Kiváncsi vagyok erre hogyan reagálnak majd az ultrák,ha bekövetkezik.
interfan

vaskalap írta: 2022.12.29. 13:19 Sajnos benne van a pakliban,hogy több meghatározó ember is távozik.Kiváncsi vagyok erre hogyan reagálnak majd az ultrák,ha bekövetkezik.
Mar bekovetkezett korabban is.

Ugy ahogy reagaltak 2021 nyaran Conte, Hakimi, majd Lukaku tavozasa utan.
Tuntettnek...
(Sokra mentek vele)

Es ugy ahogy "Zhang takarodj" kampany megy mar nyar ota.
( Szinten sokra mentek vele)

Zhangekat meg a hitelbefekteto ez annyira erdekli, mintha mi leirnak Zhang takarodj.
Szarnak bele jo magasabol...
Ahogyan azt eddig is tettek evek ota...
interfan

Marchetti es a Sky szerint a Juventusnak nem kell eladnia gazdasagi okokbol jatekost, mivel a tulajdonos a vesztesegeket tokeemelessel kiegyenlitette.
A Juventusnak onfinaszirozo, azaz nullas mercato kell.
Amennyiert elad, annyiert vasarolhat.

Ellenben az Internek el kell adnia most is egy jatekost a penzugyi nehezsegek miatt.
Sky szerint valoszinu ez nem januarba lesz, de pl Skriniart vagy most eladja az Inter, vagy nyaron ingyen elvesziti.
Megoldas az lenne, hogy Skriniar hosszabbit, de megfelelo osszegu kivasarlasi zaradek kerul be a szerzodesbe, igy juniusban nagy osszeget betudna erte az Inter szedni.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint egyre jobban fogy az ido Skriniar kapcsan.
Hamarosan meg kell jonnie a vegleges valasznak.

Biasin szerint DeVrij kulfoldon szeretne folytatni.
R9.

interfan írta: 2022.12.30. 12:58 Di Marzio es a Sky szerint egyre jobban fogy az ido Skriniar kapcsan.
Hamarosan meg kell jonnie a vegleges valasznak.

Biasin szerint DeVrij kulfoldon szeretne folytatni.
uzenem di marzionak h skriniar elfog menni :D
nem is ertem h gondolhatja barki h maradni fog ha tenyleg van egy dupla fizeteses ajanlata
ezt elkurta csunyan a vezetoseg
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Az biztos hogy Skriniar távozni fog. Amit leművelt vele a vezetőség nyáron azok után nem marad az biztos és ezt ő is tudja csak a haragot nem akarja a szurkolókkal ezért vár ezzel és nem jelenti be még hogy távozik
vaskalap

Elég egyértelmű az időhúzás
interfan

Sky szerint tovabbra sem tettunk le arrol, hogy ha Skriniar nem hosszabbit, januarban megprobaljuk eladni.
Viszont keves az esely erre, legvaloszinubb tovabbra is az ingyen tavozas nyaron, vagy a hosszabbit es marad.

Republica tovabbra is irja Koulibaly nevet mint Skriniar utod.
Rajta kivul bedobtak Lukeba nevet is, viszont nala az ar egy komoly gond.
DeVrij is tavozhat, ezert tobb vedo is kellhet az Internek.
Smalling tovabbra is komoly opcio mivel ingyen lenne.
Valamint Becao is tema mint Skriniar utod, akiert 10m korul ker az Udinese.

Spanyol forrasok szerint pedig az Inter altal is figyelt Diakhaby hosszabbithat Valenciaban, igy nem o lesz az Internek nyartol ingyen erkezo KH.

Thuram maradni akar nyarig a Gladbacba, es hiaba a MU, Newcastle elenk erdeklodese komoly fizetessel, tovabbra is a Bayernre var.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Csatlakoznék néhány előttem szólóhoz. Van itt bárki, aki komolyan gondolja, hogy a vele történt hercehurca után Skriniar maradni szeretne a süllyedő hajón? És még hibáztatni sem lehet érte. Ő maradni akart, erre szétkürtölték, hogy jó pénzért eladó, amit persze szintén elszúrtak, így marad az, hogy a szezon végén ingyen fog távozni, ennek okán megkaphatja a horror fizetést aláírási pénzzel megtámogatva, plusz egy gazdaságilag stabil hátteret és versenyképes csapatot. Komolyan, szerintem már az kisebb csoda lenne, ha januárban adná el a klub és hozzá képest legalább valami aprópénz befolyna a kasszába, de inkább a nyáron ingyen lesz ebből. Egy klasszis, jó korban lévő középső védőről beszélünk. Mit művelt már megint a vezetőség?

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

sorger=giallo írta: 2022.12.31. 09:44 Csatlakoznék néhány előttem szólóhoz. Van itt bárki, aki komolyan gondolja, hogy a vele történt hercehurca után Skriniar maradni szeretne a süllyedő hajón? És még hibáztatni sem lehet érte. Ő maradni akart, erre szétkürtölték, hogy jó pénzért eladó, amit persze szintén elszúrtak, így marad az, hogy a szezon végén ingyen fog távozni, ennek okán megkaphatja a horror fizetést aláírási pénzzel megtámogatva, plusz egy gazdaságilag stabil hátteret és versenyképes csapatot. Komolyan, szerintem már az kisebb csoda lenne, ha januárban adná el a klub és hozzá képest legalább valami aprópénz befolyna a kasszába, de inkább a nyáron ingyen lesz ebből. Egy klasszis, jó korban lévő középső védőről beszélünk. Mit művelt már megint a vezetőség?

FORZA INTER!!!
Így van.
Már többször leírtam, de Skriniar "elüldözése" tisztán a vezetőség sara.
Mindenki fontosabb volt nála mikor hosszabbítani kellett (Barella, Lautaro, stb), közben kis túlzással a vak is látja hogy a szlovák CSK matéria, akit nagyon de nagyon meg kellett volna becsülni, mert Zanetti után ő az első, akiben személy szerint látom a CSK karaktert (Brozovic nekem nagyon nem az).
Ezek után - és a PSG dupla fizetését látva - én biztos, hogy el is fogadnám azt 28 évesen.
Persze a mi 6,5 mio. fizetési ajánlatunk sem rossz, csakhát a bánásmód előtte...
CsaSzi9294

- El Nacional című katalán újság szerint a Barca nincs megelégedve Bellerínnel, ezért ők is beszállnának a Dumfriesért folyó harcba a PL csapatokkal. A lap szerint a Barca elnöke kérte de Jongot, hogy csábítsa hozzájuk honfitársát.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... ica-913453
- A Sky szerint amennyiben a Chelsea megveszi Dumfriest, úgy Lukaku továbbra is kölcsönben szerepelhet nálunk a két klub közötti jó kapcsolatnak köszönhetően.
https://www.fcinternews.it/focus/i-sky- ... ies-913445
- Sky szerint el szeretnénk kerülni még egy "Skriniar-ügyet" és a 2024-ben lejáró szerződésű játékosok (mint Bastoni, Calha, Mkhitaryan) szerződését mielőbb szeretnénk megújítani.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -skriniar/
- Szintén Sky, Dzekoval meg van az időpont, a szuperkupa után fogunk leülni tárgyalni, aki jó eséllyel meg fogja hosszabbítani a szerződését, mert mindkét fél mutat efelől érdeklődést.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... o-rinnovo/
- Tuttosport szerint a szuperkupa utánra (január 18.) várható Skriniar döntése, addig a meccsig nem szeretnénk ezzel "foglalkozni", hogy a fontosabb meccsekre kellően tudjon koncentrálni a játékos.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... apere-che/
- Tuttosport szerint a kispadra szorult DeVrij nem valószínű, hogy meg fogja újítani a szerződését, új kihívásokra vágyik, így nyáron ingyen távozhat.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... sperienze/
- GdS szerint a Rómánál attól tartanak, hogy Smalling ugyan úgy ingyen fog az Interbe szerződni nyáron, mint ahogy Miki igazolt tavaly. Mint ugye volt már szó az angolról, Marotta és Ausilio a távozó DeVrij (és Skriniar?) helyére keres új játékosokat.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ni-giallo/
interfan

Sky utan a Gazzetta is elismeri, nagy a "pesszizmus" Skriniar ugyben.
2 heten belul varhato vegleges dontes, de az Inter kezdi elvesziteni a hitet.

A Chelsea kozben viszi 40m-ert Badiashilet, akit nyaron irtak a PSG-nel mint B terv ha Skriniar nem sikerul.
A PSG ajanlatot sem tett erte, ennek oka pedig az lehet, hogy tudnak valamit az "A" terv Skriniar kapcsan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.01.02. 10:28-kor.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2023.01.02. 10:23 Sky utan a Gazzetta is elismeri, nagy a "pesszizmus" Skriniar ugyben.
Egyébként ilyenkor eszembe jut a karácsonyi bulis videó amikor Zhang idióta és Ausilio ránéz és beszól neki full komolya arccal, hogy 7 éve itt vagy akkor ne angolul beszélj, megtanulhattál volna olaszul. Na abba a fejbe amikor ránéz abba benne van a sok szánalom amit már az öreg Ausilio is érezhet. :) Biztos, hogy ő is és a Marotta is tudja és érzi, hogy nagyon gáz ami a klubnál megy az utóbbi években....
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne ha legkésőbb nyáron nem jön új tulaj Marotta dobbant. Jól teszi. :?
interfan

Cupi írta: 2023.01.02. 10:28
interfan írta: 2023.01.02. 10:23 Sky utan a Gazzetta is elismeri, nagy a "pesszizmus" Skriniar ugyben.
Egyébként ilyenkor eszembe jut a karácsonyi bulis videó amikor Zhang idióta és Ausilio ránéz és beszól neki full komolya arccal, hogy 7 éve itt vagy akkor ne angolul beszélj, megtanulhattál volna olaszul. Na abba a fejbe amikor ránéz abba benne van a sok szánalom amit már az öreg Ausilio is érezhet. :) Biztos, hogy ő is és a Marotta is tudja és érzi, hogy nagyon gáz ami a klubnál megy az utóbbi években....
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne ha legkésőbb nyáron nem jön új tulaj Marotta dobbant. Jól teszi. :?
Elkepeszto szanalmas es legalja volt az az 5 euros mondat, az ember ezekre mar szavakat sem talal annyira a pocegodor legalja.

Ilyenekhez vagjon valaki jopofat az elmult evek utan...
Hat nem csodalkozom, hogy nem megy.

Csakis uj tulajdonos segithet, mert ahogy irta valaki nagyon talaloan "a lejton egyre gyorsul a szeker".
R9.

legkemenyebb mikor zhang mondta a videoban h aki megy ki az tegyen ki 5 eurot h mercatora feltudjak hasznalni
R9.

nah ez egyszerre sikerult :D
Cupi

R9. írta: 2023.01.02. 10:32 legkemenyebb mikor zhang mondta a videoban h aki megy ki az tegyen ki 5 eurot h mercatora feltudjak hasznalni
Játékosok helyébe tuti dobtam volna be és utána odaadtam volna Zhang-nak. :D Tartsd meg az aprót te mocskos állat. :D ;)
interfan

Cupi írta: 2023.01.02. 10:36
Játékosok helyébe tuti dobtam volna be és utána odaadtam volna Zhang-nak. :D Tartsd meg az aprót te mocskos állat. :D ;)
De akkor az eredmeny is legyen ugyanaz, mint a "mocskos allat" mondat elottt tortentek. :D :D

Addig jo a baratunk Stevenek, amig csak vegrehajtok es behajtok uldozik a vilag minden tajan. :D
interfan

Barzaghi es a Sky, Sportmediaset, valamint Palmieri es a SportItalia is beszamol arrol, hogy tegnap Marotta elmondta miert nem fogadta el az Inter vezetes az utolso heten a tett PSG 50m euros ajanlatot Skriniarert.
Mint irjak, Marotta elmondta, amikor a PSG utolso 50m euros ajanlata megerkezett, mar keso volt, mivel nem volt ido utododot talalni.
Ha az Inter tulajdonosa korabban igent mondott volna a Bremer uzletre, akkor elengedtek volna Skriniart az utolso napokban.
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Hát ha ezt most így tényleg lenyilatkozta, akkor búcsúzhatunk Skriniartól :(
interfan

Hello írta: 2023.01.03. 17:16 Hát ha ezt most így tényleg lenyilatkozta, akkor búcsúzhatunk Skriniartól :(
Elmondta nekik mikrofon nelkul...
Szoval bizonyitek nincs.

Ettol fuggetlenul nem jo a helyzet Skriniar kapcsan az biztos.
R9.

Hello írta: 2023.01.03. 17:16 Hát ha ezt most így tényleg lenyilatkozta, akkor búcsúzhatunk Skriniartól :(
ebben nyugodt lehetsz :D
interfan

Di Marzio es a Sky hirei hosszabbitasok ugyeben:

Januar 20 az utolos hatarido Skriniar kapcsan, ha nem erkezik valasz a jatekostol, ahogy az elmult 1,5 honapban tortent, akkor az Inter "nemkent" konyveli el.
Nincs lehetoseg a januari eladasra, ha nem hosszabbit, nyaron ingyen tavozik Skriniar.

Skrinaral ellentetben ahol pesszimizmus van, DeVrij kapcsan optimizmus van a hosszabbitast illetoen.
2 + 1 eves szerzodest es 3 eves fix szerzodest is ajanlottuk neki.

Darmiannal megvan a megallapodas, 1 + 1 ev.

Valamint + 1 eves hosszabbitasi ajanlatot tettunk a Gagliardini, Handanovic, Dzeko, D'Ambrosio sornak.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.01.04. 05:15
Valamint + 1 eves hosszabbitasi ajanlatot tettunk a Gagliardini, Handanovic, Dzeko, D'Ambrosio sornak.
Nem értem miért kell ezekkel a játékosokkal hosszabbítani? Dzeko még rendben van. De a másik három nem is fog játszani abban a +1 évben összesen 30 percet, miért nem lehet ezt az űrt fiatalokkal betölteni? Főleg most, hogy minden megmaradt "5 euró" jól jön... A Lordot is alig várom, hogy elhúzzon, erre ajánlunk neki még egy évet. :) Handa is levezethetne egy első osztályú csapatnál, helyére Brazao tökéletes lenne. DD is már csak a létszám miatt van. Értem az öltözői szerepeket, de szerintem ezt el lehetne engedni ebben a csóró helyzetben.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.01.04. 08:20
interfan írta: 2023.01.04. 05:15
Nem értem miért kell ezekkel a játékosokkal hosszabbítani? Dzeko még rendben van. De a másik három nem is fog játszani abban a +1 évben összesen 30 percet, miért nem lehet ezt az űrt fiatalokkal betölteni? Főleg most, hogy minden megmaradt "5 euró" jól jön... A Lordot is alig várom, hogy elhúzzon, erre ajánlunk neki még egy évet. :) Handa is levezethetne egy első osztályú csapatnál, helyére Brazao tökéletes lenne. DD is már csak a létszám miatt van. Értem az öltözői szerepeket, de szerintem ezt el lehetne engedni ebben a csóró helyzetben.
Mert mi az Inter vagyunk, es nekik a "rutin" kell.
Es "oltozoi vezerek".

Inzaghi tudjuk mit mondott Gagliaridnirol, ezek utan hagynak ingyen tavozni?
Persze...

Handa helyere tokeletes lenne Neto ingyen, ilyen Brazaokat inkabb hagyjunk, akkor mar hamarabb Stankovic.
Dehat azok nem mi leszunk, akik a fiatal Stankovicot bedobjuk a kezdobe.
Neto viszont adna magat ingyen.
interfan

Marotta:
Skriniar jovoje?
En az eletben mindig optimista vagyok, de realista is.
Sok mindent tehetunk, de a lehetetlent nem.

Januari piac?
A fantazia a mercaton a kreativitas szinonimaja.
Viszont ez a nyari piacon allja meg a helyet.
A januari piac csak egy javitasi piac, es nem mindig vannak olyan lehetosegek januarban, amik megfelelnek a keretedben levo jatekosok ertekenek.
Van egy minosegi csapatunk, ami elegedetseggel tolt el minket.
Termeszetesen mindig nezni kell, hogy lesznek e lehetosegek, de ezt ilyenkor nehez talalni.
Maximalisan elegedett vagyunk a kerettel es tiszteljuk oket es Inzaghit.
Cupi

interfan írta: 2023.01.05. 06:18 Marotta:

Van egy minosegi csapatunk, ami elegedetseggel tolt el minket.
Termeszetesen mindig nezni kell, hogy lesznek e lehetosegek, de ezt ilyenkor nehez talalni.
Maximalisan elegedett vagyunk a kerettel es tiszteljuk oket es Inzaghit.
Egy csatárt kellene hozni....nem tanultunk tavalyi évből amikor a 4-ből 2 sérült volt és az a kettő meg alig élt mert mindig ők kezdtek???? Nem volt ez olyan régen....na meg Correa ha egészséges is egy nulla sajna.
Nem hiszem el, hogy köcsönben nem lehetne egy olyan csatárt találni aki legalalább a labdát meg tudja tartani és leköt egy védőt.... ;)
interfan

Cupi írta: 2023.01.05. 09:04 Egy csatárt kellene hozni....nem tanultunk tavalyi évből amikor a 4-ből 2 sérült volt és az a kettő meg alig élt mert mindig ők kezdtek???? Nem volt ez olyan régen....na meg Correa ha egészséges is egy nulla sajna.
Inzaghi:
4 szupercsatarom van, Correa is kezdi magat egyre jobban erezni, mindenki elegedett lesz vele.

Engem jobban aggaszt Marotta nyilatkozata Skriniar kapcsan...
Csatarkerdes ugysincs nalunk, ellenben Skriniar kerdes van.
Eddig En magabiztos voltam a hosszabbitast illetoen, viszont ez a tegnapi Marotta nyilatkozat nagyon aggaszto...
Cupi

interfan írta: 2023.01.05. 09:14
Inzaghi:

4 szupercsatarom van, Correa is kezdi magat egyre jobban erezni, mindenki elegedett lesz vele.

Pont ez a baj, magát érzi és nem a labdát. :D ;)
interfan

Dzeko nemet mondott az Inter hosszabbitasi ajanlatara, ennek oka a csokkentett fizetes.
Dzeko maradni akar, de semmikeppen nem akarja, hogy csokkentesek a jelenlegi fizeteset.
Magat vezetonek erzi, es az oltozoben is neki tulajdonitanak legnagyobb jelentoseget a csatarok kozott.
Dzeko valasza vilagos volt az Internek, addig nem irok ala, ameddig ugyanazt a fizetest meg nem kapom amit jelenleg keresek.
Dzekonak az Inter elsobbseget elvez mas csapatokkal szemben, de csakis a jelenlegi fizetessel.

Gazzetta szerint Marotta szavai maximalisan megerositik a korabbi hireket, az Inter elment a plafonig, sot meg talan azon is tul Skriniar ugyben, nem tudnak tobbet ajanlani.
Ellenben a PSG ott van, es jelenleg nagyon magas annak a kockazata, es egyre erosebb veszely, hogy nyaron az Inter ingyen elvesziti Skriniart.

CIES szerinti top piaci ertekek:

Bellingham 208,2m
Foden 200,5m
Mbappe 190,7m
Vinicius 190,5m
Haaland 174,9m
Pedri 170,2m
Gavi 147,6m
Musiala 145,1m
Gvardiol 125,8m
Valverde 123,5m
Rodri 117m
Luis Diaz 109,7m
F.DeJong 109,3m
Saka 108,7m
Rodrygo 107,4m
Tchouameni 107,2m
Ferran Torres 106,8m
Ruben Dias 105m
Cancelo 103,6m
Militao 102m
Reece James 99,3m
Kounde 98,7m
Nkunku 98,6m
Gabriel Jesus 97,4m
Bruno Fernandes 93,6m
Sterling 93m
Martinelli 91,6m
Bernardo Silva 90,7m
Martinez 87,5m
Alvarez 87,3m

Seria A-bol 9 jatekos fert be a top 100-ba:

Martinez 87,5m
Vlahovic 82,4m
Barella 80,1m
Leao 67,3m
T.Hernandez 66,8m
Tonali 52m
Abraham 51,2m
Raspadori 50m
Bastoni 49,7m

Top 100-bol 3 Inter jatekos, es a Seria A 9 legertekesebb jatekosabol a CIES adatai szerint 3 Inter jatekos.
vaskalap

A teljesítménye miatt Dzeko poleban van,de a kora miatt ki tudja ez meddig tart?
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Istenem ezek az angolok, hogy túl vannak értékelve, csak tudnám mit látnak bennük annyira.
Cupi

interfan írta: 2023.01.05. 12:17

CIES szerinti top piaci ertekek:

Bellingham 208,2m
Foden 200,5m
Ez mi? :D Valami vicc? :D
Válasz küldése