möszi írta: ↑2023.03.06. 13:03
Én nagyon támogattam, amikor idehoztuk és pláne Conte nézhetetlen focija után kifejezetten örültem, amit eleinte láttam. Sokszor még most is képes úgy játszani a csapat, ahogyan azt szurkolóként elvárjuk (Milan meccsek, Barca, Napoli, de még a Bayern ellen is) viszont az a rapszodikusság ami jellemző idén az valami kikészítő és ez edzői felelősség. Így nem lehet bajnokságot nyerni… És azzal is egyetértek, amit írtatok, hogy képtelen bízni a fiatalokban, pedig ha nem építi be őket és “nincs pénz lóvéra”, akkor nyárra elfogy a keretünk; szó szerint. Csak az a bajom, h nem látszik ki vehetné át a padot nyártól, úgy hogy semmi pénzünk…
Szerintem Mottát ki lehetne gazdálkodni valahogy. Persze lehet rá mondani, hogy nem elég rutinos, hogy vezesse a csapatot, de azt, amit Inzaghi csinál nem olyan nehéz hozni. Én állítom, hogy ha bárki más az edzőnk, már 2 csillag lenne a mezen, sőt a kupákat és a BL tovább jutást is megoldotta volna. Szóval nem elvenni akarom Inzaghitól a kupákat, csak azt mondom, hogy ezzel a kerettel alap, hogy ezeket hozta. Szégyen a -15 pont a Napolival szemben, akik az egyetlen stabil csapat a bajnokságban, mindösszesen 2 vereséggel, nem vitatható, hogy erősebbek, mint mi, joggal lesznek bajnokok, és sokkal inkább, mint a Milán vagy a merda, de ennyivel azért nem kellene előttünk lenniük. 7 vereség (eddig) nagyon sok, és ez igen is Inzaghi nyakába varrható. Mi egy formációt nem tudunk váltani, vagy egy normálisat cserélni, meccs közben egy váratlant húzni. Csak a "biztos" 352, a beívelgetés és a posztra cserélés, illetve a 40 éves Dzeko erőltetése, akinek minden második labdája az ellenfélnél köt ki... Így nem lehet bajnokságot nyerni, de persze a saját maga fényezése az megy, viszont sajnos a Lazionál nagyobb csapat nem való neki, ezt bebizonyította ebben a 2 évben.
Amennyiben a Porto ellen még sem jutnánk tovább, úgy biztosra veszem, hogy Motta fogja váltani, még ha a top4 meg is lesz. És továbbra is úgy érzem, meleg lesz az a meccs, mert a Porto nagyon fel fogja magát szívni, abszolút nem lehetetlen a helyzetük.