Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2023.03.05. 19:19
Festa írta: 2023.03.05. 19:17
Cupi írta: 2023.03.05. 19:13
Dzekonak sok ez a tempò mehetne pihenni.
Remélem nem hosszabbítunk vele, rossz nézni ahogy játszik.
Azert az nem semmi, hogy ez a Dzeko palyan maradhatott vegig.
Cserebe a 70. percben lehozzuk az egyetlen tamadonkat aki kepes golt loni, es aki egyedul kepvisel barmilyen szintet.
Abban a pillanatban eldolt, tobb golt csatar nem
fog rugni, hiszen az egyetlent lehoztuk.

Az hogy Carboni 0 percet kapott, azt az ember mar fel sem veszi.
Szerencsetlen Asllani is...
Megertem Calhanoglu nyilatkozatat amikor arrol beszel mennyire depresszios Asllani.
Nehez igy.

Na mindegy, nyertunk, ez a lenyeg.
Nem lesz semmifele gond a 2.helyel, meglesz.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

CsaSzi9294 írta: 2023.03.05. 19:22 Amúgy Gosens egész jól játszik ma is.
Jól. Végre. Eddig csak felvillanásai voltak.
Jó volt látni ahogy bíztatta Zanottit.
Szeretem ezeket a játékon kívüli természetes reakciótat, testbeszédeket, többet elmond a játékosról mint a hangzatos nagy interjúk
interfan

Inzaghi:
Tokeletes meccset jatszottunk, vegig uraltuk a palyat.
93 percen at koncetraltunk es uraltuk a meccset, mindezt egy olyan eros csapat mint a Lecce ellen, akik sok nehezsegeket okoztak mar a nagyoknak.

18 honap alatt nagyon nagy dolgokat csinaltam az Inter edzojekent.

Dzeko kivaloan es hibatlanul jatszott ma is, vegre lassan visszakapom Correat is, akire nagy szuksegem van.
Dumfries kimerulten tert vissza a VB-rol, de szepen visszanyeri a legjobbjat.

Holnaptol csak a Speziara koncentralunk, ami egy ujabb nagyon nehez meccs lesz.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2023.03.05. 20:41 Inzaghi:
....
Idióta nyilatkozat, csak a szokásos Inzaghitól, semmi meglepő. Gagliardinit elfelejtette dícsérni, de a többi sablon megvolt.

Magát is elég sokat fényezi, szerintem ő is érzi, hogy rezeg alatta a pad, és csak a csapat nincstelensége menti meg a kirúgástól.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.03.05. 19:53
CsaSzi9294 írta: 2023.03.05. 19:19
Festa írta: 2023.03.05. 19:17

Dzekonak sok ez a tempò mehetne pihenni.
Remélem nem hosszabbítunk vele, rossz nézni ahogy játszik.
Azert az nem semmi, hogy ez a Dzeko palyan maradhatott vegig.
Cserebe a 70. percben lehozzuk az egyetlen tamadonkat aki kepes golt loni, es aki egyedul kepvisel barmilyen szintet.
Gondolom behisztizett, hogy Lukaku elkezdett játszani és inkább fent hagyta végig. Volt a végén egy pillanat is, amikor inkább előtte lehetetlen helyzetből csak nehogy helyzetbe hozza a belgát.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.03.05. 20:41 Inzaghi:
Tokeletes meccset jatszottunk, vegig uraltuk a palyat.
93 percen at koncetraltunk es uraltuk a meccset, mindezt egy olyan eros csapat mint a Lecce ellen, akik sok nehezsegeket okoztak mar a nagyoknak.

18 honap alatt nagyon nagy dolgokat csinaltam az Inter edzojekent.

Dzeko kivaloan es hibatlanul jatszott ma is, vegre lassan visszakapom Correat is, akire nagy szuksegem van.
Dumfries kimerulten tert vissza a VB-rol, de szepen visszanyeri a legjobbjat.

Holnaptol csak a Speziara koncentralunk, ami egy ujabb nagyon nehez meccs lesz.
Ez mi ez? :lolno:
Szerintem ezeket elhiszi egyébként. Ennyire majom nem lehet.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Dzekonak sok fontos gòlt köszönhetünk,de az ő korában már az olasz első osztály ritmusa is sok.
Padra meg elmenne,de sajnos sok támadás amikor nem tud a testi erejével előnybe kerülni rajta megy el.
Lukaku pedig már kezdett formába kerülni,de sajnos neki sem mindig elég 20 perc.

Ez konkrétan Inzaghi hibája,hogy nem ismeri fel mi lenne az ideális kezdő.
Amùgy ma is kiderült,hogy Brozovic nélkül jobbak vagyunk viszont a horvátnak van rangja az öltözőben.

Ettől a meccstől én se féltem mert az Empoli meccset leszámítva szinte minden meccsünket kapott gòl nélkül lehoztuk .
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Függetlenül attól, hogy nyáron lesz tulajdonváltás Inzaghit elküldeném. Amennyiben maradnia kell az olasz edzőnek akkor De Zerbit hoznám.

Dzekot fennhagyni 90 percig baromság, ráadásul Lukaku-val kb kioltják egymást.
Aslanit sem hozza be, ezt sem tudom megérteni.

Nekem kicsit kezd elegem lenni belőle. Ráadásul a nyilatkozatai full kamu.
Correa?! Hagyjuk már. Katasztrófa az ember amikor pályán van, amúgy inkább kórházban pihenget…
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem ami óriási szégyen Inzaghira meg a csapatra nézve, hogy egy AS Roma vagy egy Lazio nagyjából ugyanott van pontok tekintetében mint mi…
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én Asllani miatt haragszom Inzaghira.

Come lo vedi in allenamento Asllani? E per il futuro meglio mezzala?
"Può farlo, ma il suo ruolo è quello di play. Si alterna a fare la mezzala, sta facendo molto bene, ci ha aiutato quando Brozovic è mancato e deve continuare così".

Ezt tegnap mondta róla.
Brozovic posztjára gondolja őt, de amúgy 8-asban is jónak tartja.
Akkor a kérdésem, miért nem játszik meccsek óta?!
Az Empoli elleni csúnya bukta alkalmával kimondottan jól szállt be a KP-ra.
Azóta semmi...
Gag barátja is előbb jön.
Fájdalmas.
Pedig látszik az albánon, hogy jó a rúgótechnikája, lenne benne lehetőség.
De ő persze ragaszkodik a már bevált 30-as embereihez.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2023.03.06. 10:05 Én Asllani miatt haragszom Inzaghira.
Én is. Nyertünk de mindig van valami hülyesége ami után rossz száj íze van az embernek.
Gagliardini nem hosszabbít erre őt rakja be, ebből is látszik hogy még minimálisan sem tud előre gondolkodni.
Imádom bírom DD-t de szerencsétlen Bellanova is...
CsaSzi9294

Stankov írta: 2023.03.06. 12:23
Én is. Nyertünk de mindig van valami hülyesége ami után rossz száj íze van az embernek.
Gagliardini nem hosszabbít erre őt rakja be, ebből is látszik hogy még minimálisan sem tud előre gondolkodni.
Ugyan úgy ide lehetne sorolni a születésnapos Carbonit is. 2-0-nál a totál 0 Dzekot simán válthatta volna, de a bosnyáknak fent kell lennie 90 percet. Úgy van ahogy írod, nyertünk, de olyan baromságai vannak Inzaghinak, hogy az ember haja kihullik. Nagyon bízom benne, hogy akárhogy is alakul a szezon vége, valahogy el lesz zavarva, mert rettenet, hogy milyen buta és korlátolt. Valamint azon a napon is pezsgőt bontok, amikor a Lord utolsó meccsét játssza Inter mezben. Pont úgy irritál, ahogy Inzaghi.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

CsaSzi9294 írta: 2023.03.06. 12:33
Ugyan úgy ide lehetne sorolni a születésnapos Carbonit is. 2-0-nál a totál 0 Dzekot simán válthatta volna, de a bosnyáknak fent kell lennie 90 percet. Úgy van ahogy írod, nyertünk, de olyan baromságai vannak Inzaghinak, hogy az ember haja kihullik. Nagyon bízom benne, hogy akárhogy is alakul a szezon vége, valahogy el lesz zavarva, mert rettenet, hogy milyen buta és korlátolt. Valamint azon a napon is pezsgőt bontok, amikor a Lord utolsó meccsét játssza Inter mezben. Pont úgy irritál, ahogy Inzaghi.
Én nagyon támogattam, amikor idehoztuk és pláne Conte nézhetetlen focija után kifejezetten örültem, amit eleinte láttam. Sokszor még most is képes úgy játszani a csapat, ahogyan azt szurkolóként elvárjuk (Milan meccsek, Barca, Napoli, de még a Bayern ellen is) viszont az a rapszodikusság ami jellemző idén az valami kikészítő és ez edzői felelősség. Így nem lehet bajnokságot nyerni… És azzal is egyetértek, amit írtatok, hogy képtelen bízni a fiatalokban, pedig ha nem építi be őket és “nincs pénz lóvéra”, akkor nyárra elfogy a keretünk; szó szerint. Csak az a bajom, h nem látszik ki vehetné át a padot nyártól, úgy hogy semmi pénzünk…
CsaSzi9294

möszi írta: 2023.03.06. 13:03
CsaSzi9294 írta: 2023.03.06. 12:33
Én nagyon támogattam, amikor idehoztuk és pláne Conte nézhetetlen focija után kifejezetten örültem, amit eleinte láttam. Sokszor még most is képes úgy játszani a csapat, ahogyan azt szurkolóként elvárjuk (Milan meccsek, Barca, Napoli, de még a Bayern ellen is) viszont az a rapszodikusság ami jellemző idén az valami kikészítő és ez edzői felelősség. Így nem lehet bajnokságot nyerni… És azzal is egyetértek, amit írtatok, hogy képtelen bízni a fiatalokban, pedig ha nem építi be őket és “nincs pénz lóvéra”, akkor nyárra elfogy a keretünk; szó szerint. Csak az a bajom, h nem látszik ki vehetné át a padot nyártól, úgy hogy semmi pénzünk…
Szerintem Mottát ki lehetne gazdálkodni valahogy. Persze lehet rá mondani, hogy nem elég rutinos, hogy vezesse a csapatot, de azt, amit Inzaghi csinál nem olyan nehéz hozni. Én állítom, hogy ha bárki más az edzőnk, már 2 csillag lenne a mezen, sőt a kupákat és a BL tovább jutást is megoldotta volna. Szóval nem elvenni akarom Inzaghitól a kupákat, csak azt mondom, hogy ezzel a kerettel alap, hogy ezeket hozta. Szégyen a -15 pont a Napolival szemben, akik az egyetlen stabil csapat a bajnokságban, mindösszesen 2 vereséggel, nem vitatható, hogy erősebbek, mint mi, joggal lesznek bajnokok, és sokkal inkább, mint a Milán vagy a merda, de ennyivel azért nem kellene előttünk lenniük. 7 vereség (eddig) nagyon sok, és ez igen is Inzaghi nyakába varrható. Mi egy formációt nem tudunk váltani, vagy egy normálisat cserélni, meccs közben egy váratlant húzni. Csak a "biztos" 352, a beívelgetés és a posztra cserélés, illetve a 40 éves Dzeko erőltetése, akinek minden második labdája az ellenfélnél köt ki... Így nem lehet bajnokságot nyerni, de persze a saját maga fényezése az megy, viszont sajnos a Lazionál nagyobb csapat nem való neki, ezt bebizonyította ebben a 2 évben.

Amennyiben a Porto ellen még sem jutnánk tovább, úgy biztosra veszem, hogy Motta fogja váltani, még ha a top4 meg is lesz. És továbbra is úgy érzem, meleg lesz az a meccs, mert a Porto nagyon fel fogja magát szívni, abszolút nem lehetetlen a helyzetük.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Amúgy az magában szánalom hogy egy bl top 8 alapján küldenénk vagy tartanánk meg edzőket, mármint nem mi de ha Zhangék igy gondolkodnak. Ha megvan a 8 akkor minden jo Inzaghival ha meg nincs akkor küldjük el. Szerintem ha odafent ezeket nem látják amiket mi leírtunk csak az elmúlt 2 nap akkor cseszhetjük.
interfan

Inzaghi:

Soha nem valtoztatsz a 3-5-2 taktikan, miert van ez igy? Miert nincs B terved?

Palyafutasom kezdeten jatszattam mast is.
Viszont kesobb a Lazios eveim elejen, megtalaltam a megfelelo taktikat, amit ot is, es az Internel is alkalmazok.
A velemenyem az, hogy ehhez a taktikahoz megvannak a megfelelo karakterek, es a jatekosok.
A Lazioban es most az Interben is kivalo eredmenyeket ertem el vele.
Egyebkent meccs kozben volt mar hogy valtoztattam, es behoztam egy extra csatart.

Gagliardini es Asllani is felbecsulhetetlen ertekunk, ket nagyszeru jatekos, rengeteg meccsunk lesz, megfogjak kapni a lehetoseget.
Brozovic pedig naprol napra jobb, hamarosan mindenki az igazi Brozovicot fogja latni.

Lecce ellen kivalo es hibatlan meccset jatszottunk, tokeletesen reagaltunk a Bologna meccsre, igy kell folytatnunk.
Nehez meccs lesz a Spezia elleni, igy remek csapat akik edzot is valtottak.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Nem értem, hogy miért áll még oda egyáltalán Lautaro. De tényleg nem értem.
sly89

Annyira nyilvánvaló volt, hogy nem megy be... Dragowski még mindig jól védett ellenünk. Lautaronak megy egy újabb gyenge tizije volt.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

alwin91 írta: 2023.03.10. 21:02 Nem értem, hogy miért áll még oda egyáltalán Lautaro. De tényleg nem értem.
Detto…
Amikor megláttam, h ő és nem Lukaku lövi, mondtam is magamban, h akkor missed penalty lesz. Amúgy szerintem a többiek sem értették miért nem a belga lövi, mert előtte talán Barella mintha értetlenkedett volna és Lukaku magyarázott neki valamit.
sly89

Most látom, hogy Handa van a kapuban, plusz a kimaradt tizi, ez a meccs még problémás is lehet.
CsaSzi9294

Hihetetlen, hogy nem tudunk gólt szerezni. :oops:

Rettentően utálom már ezt a beívelős fost!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Fülöp Laci bácsi, ki az a Drongoski?

FORZA INTER!!!
Tombi1986

Dragowski mikor védett ilyen jól utoljára? Gondolom a következő meccsen simán 3-4 gólt.
Szerintem nyerni fogunk. A 11-est jó lett volna berúgni. Akkor is necc lett volna, ha Lukaku rúgja,
Calha lett volna az egyetlen biztos pont.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Dzeko gólerősségét feláldoztuk, hogy legyen egy játékban lévő Lukakunk, de jelenleg lett 2 formán kívüli csatárunk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

sorger=giallo írta: 2023.03.10. 21:36 Fülöp Laci bácsi, ki az a Drongoski?

FORZA INTER!!!
:D
Ebbe én is belefutottam múltkor, de megkövetem Fülöp urat. Így kell ejteni.
Nekem nagyon tetszik ahogy játszunk, talán a váratlan, amu hiányzik a csapat játékából...a gólon kívül persze.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Most értem haza,remélem nyerünk,mert az öf alapján már jócskán vezetni kéne.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Tombi1986 írta: 2023.03.10. 21:37 Dragowski mikor védett ilyen jól utoljára? Gondolom a következő meccsen simán 3-4 gólt.
Szerintem nyerni fogunk. A 11-est jó lett volna berúgni. Akkor is necc lett volna, ha Lukaku rúgja,
Calha lett volna az egyetlen biztos pont.
0-1-nél lehetett volna sima meccsünk így meg izgulhatunk.
Remélem a Bologna meg Sampdoria után nem leszünk megint egy gòltalan idegenbeli meccsünk.
Amennyiben a 60.percig megrúgjuk akkor meglesz,de utána sajnos jöhet a görcsölés.
Interfan1000

Sajnos Lautaro-nak is kell mindig legalább 5 ziccer egy meccsen, hogy egy gólt be tudjon lőni. Ezért nem lesz sose klasszis csatár…
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2023.03.10. 21:38 Dzeko gólerősségét feláldoztuk, hogy legyen egy játékban lévő Lukakunk, de jelenleg lett 2 formán kívüli csatárunk.
Divat szidni Lukakut, de szerintem egyáltalán nincs jól használva, illetve normális labdát se kap, ha igen, akkor meg 2-3 védő van a nyakán.
Megy a beívelés ezerrel, ami vagy védőbe csapódik, vagy úgy szar ahogy van és átrepült a fejek felett. Hogy várjuk szerencsétlen belgától a gólt, ha még a tizenegyest is elveszik előle? Lautaro bár a legjobb formában lévő csatárunk, önző is tud lenni.
Véleményem szerint úgy lehetne jól használni Romot, hogy középről indítjuk a támadásokat és 1-1 kulcspasszt kiosztva törne kapura. Sajnos nem igazán tömik meccslabdákkal.

Dzekot meg inkább hagyjuk, ő még el is adja a labdát.
CsaSzi9294

Édes faszom… :clap: :oops:
Inzaghi szerintem cserélj posztra! Az lesz a kulcs…
Interfan1000

Ez a csapat egy nagy nulla!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ez szanalom....ezek a semmi csapatok mindig kikapnak kivetel ellenunk....nevettseges
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Most tegye meg mixen az Inter győzelmet mindenki, Zhang is így tett! :lol:
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.03.10. 22:03 Ez szanalom....ezek a semmi csapatok mindig kikapnak kivetel ellenunk....nevettseges
Mert mindenki tudja, hogy mi a taktikánk. A nagy csapatok nem védekezni állnak be. Ezek meg igen és ilyenkor meg lekontráznak.
CsaSzi9294

Mennyi az esélye, hogy 3 csatárra váltunk? Van legalább 3% vagy abszolút 0?
Interfan1000

Lehet Lukaku helyett N’Zola kellett volna…milliókat se keres és már 11 gólt lőtt. :lol:
CsaSzi9294

Interfan1000 írta: 2023.03.10. 22:08 Lehet Lukaku helyett N’Zola kellett volna…milliókat se keres és már 11 gólt lőtt. :lol:
Én őt 3 éve írom. De senki nem akarja leigazolni. :problem:
Tombi1986

Inzaghit pont a mai nap teljesítménye miatt is küldeném el.
- ilyen szituban nem cserélünk
- nézi a meccset, mint a vak
- ha cserélünk akkor posztra
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Hát ha a Monza, Samp, Empoli, Bologna, Spezia ellen szerzünk 2 pontot, akkor őszintén nem értem, hogy Inzaghit mi tudja Milánóban tartani még a holnapi napon is. Ennél mégis hogyan lehet rosszabb???
CsaSzi9294

Ezaz…csak a poszt csere ! :thumbup:
Bravo Inzgahi! :clap: :thumbup:
Te töketlen ökör… :think: :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.03.10. 22:17-kor.
pazso

Hozzászólás Szerző: pazso »

Ezt a beszari Inzaghit èn nem szeretnèm már itt làtni jövőre.Ez kb az 5.ik meccs amit ìgy baszunk el,hogy pihentet embereket, aztàn meg jön a pánik, meg a cserèk a 60. percben mikor márc szopásra állunk.
Interfan1000

De most, ha Inzaghit elküldjük, akkor el kezdik gyakorolni nálunk a játékosok a büntető lövést meg a helyzetek berúgását?
vaskalap

4 csere?
CsaSzi9294

Interfan1000 írta: 2023.03.10. 22:13 De most, ha Inzaghit elküldjük, akkor el kezdik gyakorolni nálunk a játékosok a büntető lövést meg a helyzetek berúgását?
Volt helyzet?
A 2. félidőben még nem találtunk kaput.
sly89

Tombi1986 írta: 2023.03.10. 22:11 Inzaghit pont a mai nap teljesítménye miatt is küldeném el.
- ilyen szituban nem cserélünk
- nézi a meccset, mint a vak
- ha cserélünk akkor posztra
Hát én már nagyon régóta ki nem állhatom, Mazzari is tudná ezt a szintet hozni, de hogy többet nem lesz Inter szintű csapat edzője, az is biztos. Semmi érzéke hozzá.

Lehet az lenne a legjobb, ha nem lenne meg a top 4 és felgyorsítaná ezt a lassú leépülést ami a csapatnál megy, hátha hamarabb kapunk normális tulajdonost végre. Zhangék csak húzzák amíg tudják.
Interfan1000

Az első félidőben volt pár…meg 2 büntetőt kaptunk az elmúlt időszakban, és ha nem ismételheti meg Lukaku Milánóban, akkor bizony 2/0.
vaskalap

Na végre 1 lövés
Interfan1000

Mondjuk azért Inzaghi is bűnös, mert ha nekem ilyen szerencsétlen játékosaim lennének már önként lemondtam volna. :lol:
CsaSzi9294

Interfan1000 írta: 2023.03.10. 22:16 Az első félidőben volt pár…meg 2 büntetőt kaptunk az elmúlt időszakban, és ha nem ismételheti meg Lukaku Milánóban, akkor bizony 2/0.
Összesen 5 kaput eltaláló lövésünk volt 70 perc alatt. Ezer meg 1 beiveles volt már. Ez Inzaghi taktikája és nem működik!!!!. Változtatni kellene. De képtelen rá.
Interfan1000

Az a baj, hogy én egy pénzügyileg teljesen leépített csapatot látok, és egy klasszis játékosunk nincs csak töltelék emberek. Az se véletlen, hogy nem tudunk eladni senkit pénzért, mivel a nagy csapatok vagy olyan játékosért fizetnek, aki világsztár, vagy olyan fiatalért, aki tehetséges és van benne potenciál. Nálunk ezek kik lennének?
Válasz küldése