Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: mike »

versenyszellem írta:kár hogy nem látom, elég jó kis meccsnek tűnik :(
középpályán hogy állunk fel?

Zanetti,Cambi,Motta-Stanko
Rombuszban.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Motta-Deki-Cambiasso-Zaneti

Szerintem Pandev most nem olyan rossz.Majd egy kipihent Eto'o azért jól jön majd vasárnap. ;)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Zanetti, Stankovic, Motta és Cambiasso vannak középen, de Lucio is megindul néha előre, meg persze Maicon is zárkózik. Pandev szokás szerint keveset mutat és sajnos Milito sem villog eddig, ékes bizonyítéka ennek az eddigi két gólszerzőnk.

FORZA INTER!!!
mike

csak is inter írta:Lavezzit nem volna rossz kék-fekete mezben látni....

Minden héten beírom mennyire jó lenne leigazolni, a serie a egyik legalulértékeltebb játékosa szerintem.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Eddig jó a meccs. :) De kéne még gólokat lőni. A védelmünk nem a legbiztosabb, bármikor találhatnak egy gólt. Motta-Stanko összjáték parádés volt. :) Cambiasso is szép gólt lőtt. :) Gyerünk, így tovább, FORZA INTER!
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

sorger=giallo írta:Zanetti, Stankovic, Motta és Cambiasso vannak középen, de Lucio is megindul néha előre, meg persze Maicon is zárkózik. Pandev szokás szerint keveset mutat és sajnos Milito sem villog eddig, ékes bizonyítéka ennek az eddigi két gólszerzőnk.

FORZA INTER!!!

Ő talán eredményesebb lenne..
Eto-Milito-Lavezzi
Aztán így rohamozhatnánk....
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Off: Ilyen hosszú ujjú mezt nem tudja valaki, hogy hol lehet rendelni?
csak is inter

Nerazzurri írta:Off: Ilyen hosszú ujjú mezt nem tudja valaki, hogy hol lehet rendelni?

A feleségem kintröl rendelte tavaly...(Inter Store)
...remélem idén is meglep :)
mike

Zanetti cselsorozat :)
csak is inter

MOOOOOOOTTTTAAAAA imádom :)
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Motta hamar a szívem csücske lesz!!!:D
Forza Inter!
mike

Megint Motta :)
Milito a szöglet előtt szépen csinálta, csak nem érkeztek a kapu előtt, majd ha lesz Etoo is.

Nagyon kell a siker, sokat lendíthet a csapaton.
csak is inter

Capitano megérdemelne egy góólt..
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Csak mert ma Chivu téma volt: a támadásokba keveset segített ma be, de volt két szenzációs beadása (egy régui Militoval 2 gol) és egy jó szabadja :D

Zanetti szenzációs....
mike

Capitano mekkorát játszik ma :)

Meg úgy az egész csapat focizni akar ma, a Benitez éra alatt ilyet nem nagyon láttam...
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

elég egy oldalasak vagyunk.
sneijder mondjuk biztos jobban kitud majd jönni a balszélre de ott szinte nem vezetünk támadást.
Gabosska
Kapcsolat:

Gálázik a csapat...és tegyük hozza: ez az esős idő nagyon nem kedvez a rövidpasszos, egyérintős focinak... mi lesz ha száraz lesz a pálya és a srácok jobban betanulták a taktikát :roll:
Gabosska
Kapcsolat:

Mazzarriban pozitívan csalódtam...többet vártam tőle... :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Ma mindenki nagyon akar! Érezni lehet,hogy felszabadultak a "Benítez" elnyomás alól.
Lucio ma is ifjú titánként bizonyít. Zanetti, Cambiasso,Deki és Motta nagyon stabil középpályát alkot.
Még egy gólt elbírnék. :lol:
Gabosska
Kapcsolat:

:lol: :lol:
Jön Mariga...
Szellemharcos pandev helyett Biabit behoznám :?
mike

Stankonak hatalmas Inter szíve van :)
Legalább Leo-nál nem Muntari az elsőszámú csere : P
csak is inter

Szép volt fiuk....
3:1
CE SOLO INTER
mike

Szép győzelem !
Etoo és Sneijder nélkül is egész ötletes játék, egy kis reménysugár, hátha elindulunk fölfelé ;)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Csak így tovább! FORZA INTER!!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Kezdésnek ez tökéletes volt, jól játszottunk csak így tovább, talán maicon is visszatalál a régi önmagához ma egész jó volt. Tényleg csak így tovább. FORZA INTER!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nehezebb meccsre számítottam, leonak ez szép bemutatkozás volt, látszik hogy a játékosok mind szeretik és bíznak benne, ez nagyon fontos..

Az nagy jelenet volt mikor stankot lecserélték és ment le az öltözőbe és elkezdte a nord éltetni és visszafordult. :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Közel sem volt tökéletes a játékunk, illetve túlfeszített az iram, mégis szép és fontos győzelmet aratott a csapat. Az ellenfél sem volt kimondottan acélos, de nálunk hiányzott Eto'o, Wes, Samuel (Milito pedig továbbra sem leli a góllövő cipőt), viszont még így is többé-kevésbé kézben tartottuk a mérkőzést és a középpályánk nagyot focizott ma este. Szép volt fiúk!

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Szép volt. Végre lehetett látni valami játékot. :) Van még mit csiszolni, de ne is várjunk csodát ennyi idő alatt. Az tetszett, hogy látszott mindenki, hogy felszabadult. Milito viszont még mindig nagyon formán kívül, remélem ez változik majd. Meglepő, de Chivu is elég összeszedett volt. Jó voltak hibái, de az őszi önmagához képest egész jó volt. ;)
Forza Inter
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ez tetszett!
Persze tudom, hogy ez csak az első lépés, első meccs volt.
De: szerintem egészben más képet kaptunk ma. Én mondjuk alapból rühelltem Rafát már évek óta, és Leo meg szimpatikus volt az idejöttének "módjával, folyamatával", ahogy írtam is.

Jó volt látni, hogy nem egy hordó szobrozik tollal és papírral az oldalvonal mellett, hanem egy akaraterős, motiválni abszolút képes, a játékkal együtt élő edző.
Ezt hiányoltam, nagyon! Egyértelmű, ez (sem) ment Beníteznek.
Végre kaptak teret a játékosok. Maicon újra focizott, nem mondtak neki stoppot a felezőnél. Pandev is hasznos volt.

Egy hét alatt megszerették a játékosok Leot. Támadtunk, uraltuk a meccset, és nem visszaálltunk, elképzelés nélkül elvagdaltuk a labdákat.

Még egyszer mondom, tudom, hogy ez csak az első meccs volt, de akkor is nagyon tetszik ami elindult 1-2 hete!

Vasárnap Catania.

Alexis Sanchezt még jó lenne megszerezni januárban, és úgy kész is lennénk. Szerintem Kaka most nem "kell". Sneijder épüljön fel, a többiek meg maradjanak épek :-)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

na ez suna volt a javából.végre ennyi idő szenvedés után egy napoli elleni győzelem 8-)
még Chivu,Pandev se volt szar.azért bennem volt még a 85ig percig,hogy nehogy elrontsuk,de a bor segített,meg vagy 1 doboz.. kár,hogy Militonak nem jött össze,de már lesen volt nem egyszer,mint tavaly.remélem Baresi megtanítja rendesen a José focit Leonak. szimpatikus volt,hogy a játékosok álltak hozzá...végül is nem minket árult el :D csak legyen ez egy út. játékerő alapján még így is reális a bajnoki cím.Maicon gólpasz,már csak Sneijder helyét kell újra megtalálni,Milito meg Maicon meg úgyis lendületbe jön. Lució,Capitano elképesztő.na meg Motta is
szép szülinapi ajándék
Forza Inter!!!
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Élőbe nem láttam a meccset :cry:
Viszont kerestem egy videót... hát kapásból az eleje... 3. perc és egy hatalmas játék végén gyönyörű befejezés.... :D + lehetett látni ahogy Leo föl-alá járkál a zonáján kívűl is és mutogat... bizakodó vagyok az összefoglaló alapján, mert a srácokon látni lehetett - ahogy Mottát is legyűrték a 2. góljánál - hogy együtt vannak...
Forza Inter ;)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szép és gyors támadások, gólok, helyzetek... mi kell még? :) Tökéletes bemutatkozás volt ez Leonardo számára, akinek elképesztően érdekes lehet ez a helyzet. Ha sikeres lesz a csapattal, akkor előbb utóbb ő is Nerazurro lesz, mint Mourinho. Márpedig ez igen pikáns lenne. A meccsre visszatérve, jó volt látni a tüzet a csapatban és azt, hogy ismét küzdöttek egymásért a srácok. Látszik, hogy megvan az összhang és hogy tisztelik, szeretik Leo-t. Ettől sokan féltek itt a fórumban, hogy nem lesz meg iránta a tisztelet, nos itt a válasz. Persze ez mind nem garancia a sikerre. Ezt a szezont nem tavasszal fogjuk elveszíteni, hanem ősszel vesztettük el, ha elvesztettük. Nyilván lesznek nehéz meccseink, nyögvenyelős partik és vereségek, de legyünk türelmesek, mert nem akárhonnan kell összeszedni a csapatot. Érdekes helyzet, mert elvileg könnyebb dolga lesz Leonak, mint Beniteznek volt, hiszen a csúcson tartani egy csapatot nehezebb, mint fölseperni a földről, főleg, ha ilyen játékosok alkotják. . . A BL-ben menjünk még egy kört az olasz kupát nyerjük meg és a bajnokságban érjünk oda a dobogóra. Ezzel már elégedett lennék. Nyáron kell pár friss igazolás és remélhetőleg Leonardo visszavezet minket a tabella élére (persze ha most nem sikerülne, de hajrá, hajrá :) )... A Benitez éra alatt egyszer láttam így játszani a csapatot, az olasz szuperkupa döntőjében. Azóta csak gyengébb teljesítményt nyújtottunk a bajnokságban. Így tovább.
Forza Inter y Leonardo! (Szép lesz, mikor a bajnokság végén a Chi non salto Rossonerora fog ugrálni :) )
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

A 10/11es idényben még nem láttam így játszani a csapatot, vagy talán csak egyszer-kétszer. Szép focit láthattunk, bár a nápolyiak méltó ellenfélnek bizonyultak és felvették a kesztyűt. A védősor munkáját néha elnézve szerencsésnek is mondhatjuk magunkat, hogy 3-1 lett a végeredmény és nem 3-3... Cordoba nem találta a helyét, szinte mindig lassabb volt a támadóknál és állandóan szétforgatták. Chivu meg egyszerüen már no comment kategória. Nem is értem miért kell szerencsétlent erőltetni a balon. Cordoba helyén szerintem megállná a helyét, ha meg mégsem akkor lehet próbálni Ranocchiát. Bal szélre meg Santont igazán be lehetne néha nevezni a kezdőbe.
Azért nagy szerencse, hogy Motta így elkapta a fonalat! :D
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Ne gondoljátok, hogy pesszimista vagyok, de annak idején Benítez egyik első meccsén is jól játszottunk a City ellen. Én úgy 3-4 meccs alapján mondok majd véleményt a változásokról. Nagyon tetszett az, ahogy odamentek Leonardohoz a srácok, és valahogy mindenki felszabadult volt.
Nos a játékban elég szembetűnő változás a sok gyors kényszerítő, az hogy a labdavezetés is másabb már "gyorsabb" egy szóval :x
Egyébként az általam eddig nem nagyon szimpatizált Pandev volt a legnagyobb meglepetés Motta után.
Ja és kezd már elegem lenni a Juhár "Zebra" Tamásból (az inter csak alibi játékot játszik váratlanul szereznek gólt, nincs kidolgozott helyzetük) , ezért ha nem hagyja abba akkor valamit ki kellene találni, hogy vegye észre magát :oops: :P
Grat a srácoknak
Forza Inter
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Na ez elég meggyőző volt azért,remélem így marad.Leonardoban még nem bízom(kicsit kém feeling-em van),majd ha megnyer mindent :lol: :mrgreen: (csak vicceltem természetesen,mielőtt bárki komolyan venné)
De azért szembetűnő volt tényleg a sok ölelkezés és a szeretet .

2.Mivel nem csak szidni kell tudni a játékosokat,hanem dicsérni is,megjegyezném Chivu kimagaslóan jó volt az este(talán egy hibája volt).REMÉLEM EZ IS ÍGY MARAD.Az egy esélyt még nem játszotta el nálam.

Cuchu meg...sejtettem,hogy gólt lő,még Dekitől vártam egyet.

FORZA INTER
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

akkor dicsérd a jövő évi aranylabda várományost is,mert jobban mozgott elől,mint Milito bár voltak hibái.Jó lenne,ha úgy játszana,mint egy párszor a Lazioban. Chivu-t tényleg dicsérni kell.az elején mikor felvágta a nápolyit már kiállítással számoltam,aztán volt gyenge passza,de nagyon sok helyen ott volt. Nincs bajom Cordoba-val,nem tavaly jött ide és párszor,főleg régebben szerzet pontot nekünk a fejével,de ha egyszer van egy fiatalabb középhátvéd aki a poszton klasszis,miért kell erőltetni a szélen mikor lassú? Kéne oda Bastos,Criscito,de Drenthe is jobb lenne,Herculesnél állítólag nem kap fizut rendesen ;) Catania ellen kemény lesz,de vissza kéne vágni a tavalyiért.
Muntari pályája
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Szerintem egész szépen játszottunk! Ennek örülök és bizakodó vagyok!

Viszont azt ne felejtsük el, hogy a pincér alatt is így kezdődött minden. Sokan a 3-4 felkészülési és év elei meccs alapján azt gondoltuk.. sima lesz ez... de nem így történt!

Én egyenlőre óvatos vagyok.... szép szép ez... de 3-4 fordulót várjunk a bírálatokkal.

Sokan szidjátok Chivut! Nem tudom, hogy csak nekem tűnt-e fel, de pl tegnap Napoli támadásnál fogta a szélső embert (akit neki kellett), vezették az ő oldalán a labdát fel a 16 felé (egy másik játékos) és még a centerező Cavani is oda húzódott ki, csóri meg nem tudta, hogy most kilépjen a labdásra... váltson át Cavanira, vagy fogja az eredeti emberét (talán Maggio)!?

EZ NEM AZ Ő SARA! RENDRE OTT HAGYJÁK NEKI A PLUSSZ EMBEREKET! Cordoba nem segít be neki!

Ellenpélda. A másik oldalon félpálya körül Maicon labdát veszített, mögé belépett Lucio és tisztázott. Sőt még kutyus is átjött néha erre az oldalra. A románnak meg nem nagyon segítettek!

Én azt mondom, a tegnapi meccsen nyújtott teljesítménye alapján kalap emelés jár Chivunak! JÓL JÁTSZOTT! (pedig nem a kedvencem szegény)

Ha lenne egy Lucio kaliber a másik középső védő poszton, aki normálisan besegít neki a szélre... váltanak ember fogást, vagy kilép a labdavezetőre, ő meg tud mozogni a mélységbe befutó szélső támadó játékosra, nem lenne ennyire gyenge az az oldal sem! Persze a román se hibátlan, de ez van sajna... a belső védő segítségének hiánya sokszor balul sül el és mindenki őt piszkálja utána!

Nem védem én... mert van hogy nagyon gyenge ő is, de nem CSAK az ő hibája a gyenge szél... hanem a középső védőé is!

Bocs a Chivu elemzésért, de ezt mindenképp le akartam írni, mert tegnap is szemet szúrt a dolog!

Amúgy jó volt látni, hogy tényleg örültünk a focinak mint játék.. mint sport. Motta meg egy ÁLLLAT! :D:D:D:D:D Militora már nem mondok semmit. Lesz ez jobb is.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tényleg jó volt látni hogy élvezik a meccset. Biztos voltam benne hogy nyerünk. Úgy látszik, hogy kell a szenvedély a csapatnak. Egyből látszott mindenkin, hogy Leo szenvedélyes, érzelem gazdag ember. Rafa sokkal gépiesebb figura, a csapat is az volt, csak elfelejtett bele olajat önteni. Helyén kell kezelni a dolgokat, nem szabad arra rágörcsölni, hogy mikor buknak már végre a riválisok, csak magunkra kell koncentrálni és akkor jönnek az eredmények.

A tavalyi milanról nekem az rémlik, hogy amikor mindenkit fel tudott tüzelni Leo és nem hátráltatták sérülések a munkáját, akkor a szomszédok látványos kiütéses győzelmeset arattak. Még egy olyan szitu is rémlik, hogy a tavalyi év elején akadozott a gépezet és már Leo menesztéséről beszéltek, a játékosok álltak ki egy emberként Leo mellett, azaz hagyják dolgozni, mert jó amit csinál.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Chivuról már írtam én is.Általában csak én "védem"(de mindegy mert kell szidni valakit mindig,mint egy jó családban :) ).Ez van,mondtam nálam van még egy esélye.Csak így éljen vele ahogy tegnap.
De igazad van Pandev sem volt rossz.Kicsit fel volt tüzelve mindenki.Csak ez a hónap iszonytat lesz.Kitartás az kell és hinni abban,hogy a Milán is botlik.Fognak is tuti :)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Volt jó néhány pozitívum a meccsen. Nekem az egyik, talán legfontosabb az volt, hogy elég jól megszervezte a védekezésünket a 2. félidőben Leonardo. Elsőben még kicsit akadozott hátul a gépezet. Persze ehhez a stabil védelemhez az is kellett, hogy Lucio megint tanár volt és Chivu talán a legjobb meccsét játszotta, mióta nálunk van.

De volt néhány negatív dolog is, pl. hogy nagyon sok volt a pontatlan passz a középpályán és elől. Azért ezen a szinten, ezektől a játékosoktól ez sok. Nyilván előfordul, hogy valakinek 1-2 passza nem jó, de tegnap voltak periódusok, mikor 3-at nem sikerült egymáshoz passzolni, és ezeknek leginkább akkor volt/van jelentősége, mikor az úgymond "utolsó" passzokról van szó, ami után már gól helyzet van.
Viszont számomra a legaggasztóbb a Bayern meccsek előtt, ahol Klose és Gomez is kiválóan fejel, hogy a beadásokat csak az nem fejelte el tegnap az Napoliból, aki nem akarta. :? Sajnos abban kimerült a tudásunk, hogy Maicon, Lucio meg Castelazzi megkönnyebbülten összepacsiztak, hogy: "jólvan, közünk nem volt hozzá". Ezen mindenképpen javítanunk kell, mert ez már régi probléma. Remélem ehhez Ranocchia hozzá tud majd tenni.

A meccsről összességében annyi, hogy ez van mikor a játékosok győzni akarással mennek ki a pályára. Lehet, hogy technikailag elmaradunk a Barcelonatól, Realtól, MU-tól, de ennek a csapatnak a SZÍVE messze a legnagyobb jelenleg a világon. Ha ezt minden alkalommal ki is viszik a pályára, akkor bárki ellen lehet esélyünk. Ha nem, akkor bárkitől kikaphatunk...

FORZA INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

internaZIOnaLe írta:Én azt mondom, a tegnapi meccsen nyújtott teljesítménye alapján kalap emelés jár Chivunak!

Tegnap írtam, hogy Benitez után mindenki tiszta lappal induljon neki a szurkolóknál a szezon második felének, mert ez a csapat ezt megérdemli.

Chivu jól játszott, de a sokat bírált Pandev is kitett magáért, ahogy az egész csapat.

Jó volt látni a felszabadult játékosokat, és amitől egy kicsit tartottam, hogy hogyan fogadják a játékosok és a szurkolók Leonardo érkezését, nos az pozitív csalódás. (Milito még keresi önmagát.)

Tüzelte a játékosokat, és a gólok utáni ölelkezés sok mindent elárul a kezdetekről.

Nem szabad elszállni, de most örülni kell ennek a sikernek.

Forza Inter!!!!
Cupi

realevil írta: Chivu meg egyszerüen már no comment kategória. Nem is értem miért kell szerencsétlent erőltetni a balon.

Szerintem túl szigorú vagy vele. Nem volt rossz tegnap, sőt a tavalyi formájához képest kifejezetten jó volt. Voltak hibái, de sokkal összeszedettebb volt mint ősszel. ;) Szegény Ivan-t viszont tényleg jó párszor beforgatták meg ott hagyták. Ranocchiat megnézném a helyén, de nem tudom mikor meri Leonardo kezdőbe rakni.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Cupi írta:Ranocchiat megnézném a helyén, de nem tudom mikor meri Leonardo kezdőbe rakni.

Sztem már lehet hétvégén kezd a Catania ellen, de ha ott nem akkor következő héten a Genoa ellen a kupában biztos játszani fog.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azt olvastam, hogy elég kellemetlen helyzetbe hozta a Nord Leonardo-t. :oops:
Az történt, hogy a bemelegítésnél énekelték a Chi non salto rossonero-t azzal a felszólítással kiegészítve, hogy "Leonardo ugrálj velünk!" :)
Leo megpróbálta nem meghallani és észrevenni a felszólítást, de nyilván hallotta. Még azért kell pár meccs, hogy ilyenre ugráljon. :) De mondom, ha sikeres lesz ő is megszereti az Intert, ám nem hinném, hogy a múltját el kellene felejtenie. Engem nem zavar, hogy Milán játékos, volt, mert nagyon szimpatikus, nem egy Ambrosini...
Cupi

kiscivis írta:Sztem már lehet hétvégén kezd a Catania ellen, de ha ott nem akkor következő héten a Genoa ellen a kupában biztos játszani fog.

Jó lenne, bár tippre csak a kupa meccsen fog. Catania ellen jó lenne nyerni és nem csak a tavalyi vereség miatt hanem mert hétvégén napoli - juve lesz, tehát ha nyerünk az egyik csapaton biztos hozunk pontokat, illetve lehet mindkettőn. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Francesco írta:Azt olvastam, hogy elég kellemetlen helyzetbe hozta a Nord Leonardo-t. :oops:
Az történt, hogy a bemelegítésnél énekelték a Chi non salto rossonero-t azzal a felszólítással kiegészítve, hogy "Leonardo ugrálj velünk!" :)
Leo megpróbálta nem meghallani és észrevenni a felszólítást, de nyilván hallotta. Még azért kell pár meccs, hogy ilyenre ugráljon. :) De mondom, ha sikeres lesz ő is megszereti az Intert, ám nem hinném, hogy a múltját el kellene felejtenie. Engem nem zavar, hogy Milán játékos, volt, mert nagyon szimpatikus, nem egy Ambrosini...

http://www.youtube.com/watch?v=TlTMHFi_OVg
1:50 után éltetik is ha jól hallom
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Francesco írta:Azt olvastam, hogy elég kellemetlen helyzetbe hozta a Nord Leonardo-t. :oops:

Majd a derbin ugrál rá. :D

Leonardo salta con noi. José ugrált erre anno. :)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Tommy írta:

Majd a derbin ugrál rá. :D

Leonardo salta con noi. José ugrált erre anno. :)

Nálam Motta góljánál Zanettivel az a ölelés nagyon szimpi volt tőle, hisz régebben ahogy mondta Egri Viktor nagy "ellenségek" voltak, és látszott rajt hogy nagyon felszabadultan örült, de azt hiszem mindannyiunk, szerintem nagyon jó meccs volt, még sok ilyet szeretnénk aszem látni.

Grat Leo! Forza Inteeeeeeeeer ;)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A tegnapról egy pár szó megfogalmazódott bennem.Elég pozitiv volt az este,jó volt nézni a csapatot,aki nagyon kilógott az Milito.Ő volt az egyetlen aki átmentette a benitezi formát.Eto'o-n kivül nem nagyon van más befejezőember,sztem ide elférne valaki.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

R9. írta:http://www.youtube.com/watch?v=TlTMHFi_OVg

Nagyon jó ez a videó, lehet látni mennyire együttél a játékkal, és az is örömteli, hogy Baresi-vel sokat beszélt a meccs közben.

Engem sem zavar hogy Milan játékos volt, korábban tartottam egy kicsit ettől, de szimpatikus volt az első meccsen.

Az meg hogy nem ugrált egyből a Nord-dal az nem meglepő, kicsit korai volt ilyen helyzetbe hozni, de ami késik az nem múlik.
Válasz küldése