versenyszellem írta:kár hogy nem látom, elég jó kis meccsnek tűnik
középpályán hogy állunk fel?
Zanetti,Cambi,Motta-Stanko
Rombuszban.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
versenyszellem írta:kár hogy nem látom, elég jó kis meccsnek tűnik
középpályán hogy állunk fel?
csak is inter írta:Lavezzit nem volna rossz kék-fekete mezben látni....
sorger=giallo írta:Zanetti, Stankovic, Motta és Cambiasso vannak középen, de Lucio is megindul néha előre, meg persze Maicon is zárkózik. Pandev szokás szerint keveset mutat és sajnos Milito sem villog eddig, ékes bizonyítéka ennek az eddigi két gólszerzőnk.
FORZA INTER!!!
Nerazzurri írta:Off: Ilyen hosszú ujjú mezt nem tudja valaki, hogy hol lehet rendelni?
internaZIOnaLe írta:Én azt mondom, a tegnapi meccsen nyújtott teljesítménye alapján kalap emelés jár Chivunak!
realevil írta: Chivu meg egyszerüen már no comment kategória. Nem is értem miért kell szerencsétlent erőltetni a balon.
Cupi írta:Ranocchiat megnézném a helyén, de nem tudom mikor meri Leonardo kezdőbe rakni.
kiscivis írta:Sztem már lehet hétvégén kezd a Catania ellen, de ha ott nem akkor következő héten a Genoa ellen a kupában biztos játszani fog.
Francesco írta:Azt olvastam, hogy elég kellemetlen helyzetbe hozta a Nord Leonardo-t.![]()
Az történt, hogy a bemelegítésnél énekelték a Chi non salto rossonero-t azzal a felszólítással kiegészítve, hogy "Leonardo ugrálj velünk!"![]()
Leo megpróbálta nem meghallani és észrevenni a felszólítást, de nyilván hallotta. Még azért kell pár meccs, hogy ilyenre ugráljon.De mondom, ha sikeres lesz ő is megszereti az Intert, ám nem hinném, hogy a múltját el kellene felejtenie. Engem nem zavar, hogy Milán játékos, volt, mert nagyon szimpatikus, nem egy Ambrosini...
Francesco írta:Azt olvastam, hogy elég kellemetlen helyzetbe hozta a Nord Leonardo-t.![]()
Az történt, hogy a bemelegítésnél énekelték a Chi non salto rossonero-t azzal a felszólítással kiegészítve, hogy "Leonardo ugrálj velünk!"![]()
Leo megpróbálta nem meghallani és észrevenni a felszólítást, de nyilván hallotta. Még azért kell pár meccs, hogy ilyenre ugráljon.De mondom, ha sikeres lesz ő is megszereti az Intert, ám nem hinném, hogy a múltját el kellene felejtenie. Engem nem zavar, hogy Milán játékos, volt, mert nagyon szimpatikus, nem egy Ambrosini...
Tommy írta:Francesco írta:Azt olvastam, hogy elég kellemetlen helyzetbe hozta a Nord Leonardo-t.![]()
Majd a derbin ugrál rá.![]()
Leonardo salta con noi. José ugrált erre anno.
R9. írta:http://www.youtube.com/watch?v=TlTMHFi_OVg