Empoli-Interinterfan írta: ↑2023.04.20. 08:44Nehezen tudom elkepzelni, hogy Zengaval aki hiaba HOF tag, edzokent egy luzer, ezt megcsinaltuk volna.Baggio85 írta: ↑2023.04.20. 08:35 Nem tudom szerencsétlen Zenga-t, aki HoF tag és Chivut miért kellett így elővenni!Na mind1...
Ettől függetlenül a realitás az, hogy a BL-t nem mi fogjuk nyerni és a hátralévő meccsek alapján valószínűleg az első 4 hely sem lesz meg a bajnokságban. (Pláne, ha a Juve visszakapja a 15 pontot).
Mint ahogy azt is, hogy Chivuval aki epp a kieses elol menekul az Ifivel.
Na de mindegy is valoban igaz.
Miert ne lehetne top 4?
Juve visszakapja a pontjait, es?
Milan 2 pontra, a meg BL helyen levo Roma 5 pontra.
Raadasul a Roma ket kovetkezo meccse: Atalanta, Milan.
Semmivel nem konnyebb pl a Roma sorsolasa, sot...
En nem temetnem a csapatot ez ugyben, temettek mar eleget a Porto, majd a Benfica ellen is, aztan latjuk mi tortent.
Egyszoval szerintem egyaltalan nincs eluszva a top 4, meg a Juve visszakapott 15 pontjaval sem.
BL gyozelemrol mint realitas max a jatekosaink es Zhang baba beszel, de a BL dontore akkora esely van mint meg kb soha, szoval meg kell lennie.
Top 4 es BL donto, es mindenki elegedett lesz.
Inter-Juventus
Inter-Lazio
Verona-Inter
Roma-Inter
AC Milan-Inter
Inter-Sassuolo
Inter-AC Milan
Napoli-Inter
Inter-Atalanta
Torino-Inter
Én leszek az egyik legboldogabb Inter szurkoló, ha nem lesz igazam és valóban, a bajnokságban az 1-4 hellyel és már ezzel a BL elődöntővel is ez egy nagyon jó szezon lenne, de a fenti sorozatra nem érzem alkalmasnak a keretet a tavalyi és idei év alapján, főleg úgy nem, hogy 3 naponta lesznek a meccsek.
Valami olyan elképesztő formajavulás kell (főleg elől), ami enyhén szólva ritka.
Dehát, a görögök is nyertek már EB-t. Mondjuk nekünk most nagyobb csodára van szükségünk!
Egyébként meg legjobban Barella játékán látszódik, hogy mennyire más a csapat hozzáállása a bajnoki és a BL meccseken. És félek, az tovább ront a dolgon, hogy a BL-ben mindenki játszani szeretne majd, ezért a bajnokságban (tudat alatt) még ennyire sem fogja odatenni magát.