Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

mike írta: 2023.06.28. 17:32
CsaSzi9294 írta: 2023.06.28. 17:14
mike írta: 2023.06.28. 17:11
Benne lehetne fantázia, inkább mint egy leharcolt veterán portás
Én inkább Dragowskira szavaznék.
Jaja, én is.

De a legjobb az lenne ha a kameruni oroszlán itt maradna.
Egyebkent erdekes, hogy Dragowskit tavaly 1.95 millioert vette meg a Spezia a Fiorentinatol.
interfan

Zanotti es ugynoke megerkezett az Inter szekhazba, itt meghosszabbitja lejaro szerzodeset, majd alair a Svajci Sant Gallen csapataba ahova kolcson tavozik.

Dontes szulethet Fabbian jovojerol is.
4 ajanlat erkezett: Bologna, Salernitana, Genoa, Lecce.
Sima kolcson, de kotelezo opcios kolcson is szerepel az ajanlatok kozott visszavasarlasapi opcioval.
Az Inter Inzaghi valaszat varja Fabbian ugyben.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2023.06.28. 17:35
mike írta: 2023.06.28. 17:32
CsaSzi9294 írta: 2023.06.28. 17:14
Én inkább Dragowskira szavaznék.
Jaja, én is.

De a legjobb az lenne ha a kameruni oroszlán itt maradna.
Egyebkent erdekes, hogy Dragowskit tavaly 1.95 millioert vette meg a Spezia a Fiorentinatol.
Szintén érdekes, hogy a Fior 6 milliót ajánlott Livakovicért a Dinamonak.
28 éves, van még 4-5 jó éve.
Ennyit nekünk is bőven meg kéne érjen a horvát.
Ausilio bevethetné a horvát kapcsolatait.

interfan

Az Al Nassr nem emelte az ajanlatot Brozovicnak, az uzlet all.
Brozovic sikertelen eladasa azt jelenti, ha valoban ez lesz, hogy Frattesi nem erkezik az Interbe.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.06.28. 20:18 Az Al Nassr nem emelte az ajanlatot Brozovicnak, az uzlet all.
Brozovic sikertelen eladasa azt jelenti, ha valoban ez lesz, hogy Frattesi nem erkezik az Interbe.
Vagy megy Onana 50-ért és jön egy ingyen kapus.
Micsoda csavar lenne 😏
interfan

Festa írta: 2023.06.28. 20:23
interfan írta: 2023.06.28. 20:18 Az Al Nassr nem emelte az ajanlatot Brozovicnak, az uzlet all.
Vagy megy Onana 50-ért és jön egy ingyen kapus.
Micsoda csavar lenne 😏
Igen, ez a terv, hogy szinte ingyen kapus, de a penzbol nem Frattesi, hanem Lukaku a terv a hirek szerint.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Remélem Brozo nem akasztja meg az eladását,az nem lenne szép.20 mill/ év szép kis summa.
Festa

vaskalap írta: 2023.06.28. 20:30 Remélem Brozo nem akasztja meg az eladását,az nem lenne szép.20 mill/ év szép kis summa.
Szerintem meg nem akar elmenni és ezt találta ki.
Amúgy ha az nyújtaná amit az utolsò (április,május) időszakban láttunk tőle akkor örülnék ha maradna.
interfan

vaskalap írta: 2023.06.28. 20:30 Remélem Brozo nem akasztja meg az eladását,az nem lenne szép.20 mill/ év szép kis summa.
Legfrisebb hirek szerint Brozovic menni akar, es nem feltetlenul csakis a Barca erdekli, csak probal minel tobb penzt kicsikarni a Szaudiaktol.
Viszont nem siet a targyalasokat lezarni, es probalja a Barca szalat is eletben tartani, hatha emiatt emel az Al Nassr az ajanlaton.
Viszont nagyon ugynez ki, hogy az Al Nassr nem emel az ajanlaton, sot akar dobhatjak is a Brozovic uzletet.
Brozovic Barcelonaba is szivesen igazolna, ha nem sikerul a Szaudi uzlet.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint az Inter ugy dontott, hogy Onana penz egy reszet Lukakura + egy olcso kapusra hasznalja.
Amint lezarul Onana eladasa, az Inter ujra targyalasokat kezdemenyez a Chelseavel, ahol kolcson + 30m euros kotelezo opciot ajanlhat Lukakuert.
Az osszes tobbi lehetoseg jelenleg all, koztuk Morata, Dia, Gnonto, akkor kerulhetnek ujra szoba, ha Lukakut nem sikerul megszerezni.

Kapuba pedig Di Marzio is megerositi Trubin nevet mint Onana utod.
A Shaktar 10m korul ker erte.

Pedulla es a SportItalia szerint az Internel a terv az lenne, hogy 3 jatekos eladasa 100m-ert, es 4 jatekos erkezese 90m-ert.

- Eladas:
Onana 50m + 10m bonusz
Brozovic 22m
Gosens 18m

- Erkezok:
Trubin 12-15m
C.Augusto 15m
Frattesi 30m
Lukaku 30m

Brozovic miatt a Frattesi uzlet all, ellenben a Roma targyal a Sassuoloval Frattesiert, aki szivesen hazaterne Romaba, mivel nagy Roma szurkolo.

Szaudiak kozben Thomas Partey mellett akinek ajanlatot tettek, megszerzik Fofanat 22m-ert, valamint ajanlat ment Kessienek is.
Barcelona nem kapkod Brozovic ugyben, nekik eloszor sok jatekost el kell adniuk.
Brozovic ha egyelore marad, akkor az Inter lemarad a Frattesi, SMS parosrol.
Kerdes ha kesobb megis tavozna Brozovic, ki maradna mint jelolt.
Felmerult a Milan altal csabitott Musah, akiert a Valencia 20-25m-t ker, de kerdes meddig lesz o meg Valencia jatekos.
Spanyolok szerint Witsel is komoly lehetoseg mint Brozovic utod.
Vegezetul pedig opcio az is, hogy Brozovic marad, es nem erkezik uj kezdo KP.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Gnonto nem nalunk volt ifiben? :D
interfan

R9. írta: 2023.06.29. 07:06 Gnonto nem nalunk volt ifiben? :D
De.

Ingyen kitettuk 2020-ban.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2023.06.29. 06:36 - Eladas:
Onana 50m + 10m bonusz
Brozovic 22m
Gosens 18m

- Erkezok:
Trubin 12-15m
C.Augusto 15m
Frattesi 30m
Lukaku 30m
Annak ellenére hogy rossz gondolatnak tartom Onana eladását, ez nem néz ki olyan rosszul.
Nyilván van okunk arra hogy el akarjuk adni, meg rá van most kereslet.

PellerG írta Livakovicot, ha jól emlékszem a vb legjobb kapusa volt, bitanggul védett, és relatíve olcsó is.
Trubin is jó amúgy.
interfan

mike írta: 2023.06.29. 07:20
interfan írta: 2023.06.29. 06:36 - Eladas:
Onana 50m + 10m bonusz
Brozovic 22m
Gosens 18m

- Erkezok:
Trubin 12-15m
C.Augusto 15m
Frattesi 30m
Lukaku 30m
Annak ellenére hogy rossz gondolatnak tartom Onana eladását, ez nem néz ki olyan rosszul.
Nyilván van okunk arra hogy el akarjuk adni, meg rá van most kereslet.

Trubin is jó amúgy.
Az jo hogy Pedulla leirja "ez lenne a Terv".

Dehat a tervbol mi lesz a valosagban?

Latjuk Gosensert eddig senki nem akar vegleges vasarlasast, vagy kotelezo opciot.

Meg nagyobb gond a "terv" szempontjabol, hogy a Szaudiak nem adnak tobb penzt Brozovicnak, o meg kivar, ezaltal bukhatjuk Frattesit.

Irod hogy "Trubin is jo amugy".
Ez oke, de a 100m Mudryk baratunkra meg azt mondtak, egyenes vilagklasszis.
Megvette a Chelsea 100m-ert, es latjuk mennyire "vilagklasszis", de a "jotol" is igen-igen messze van.
Nagyon szep, hogy valaki mit mutat a Shakhartban, de nagyon mas dimenzio egy PL, sot meg egy Seria A is.
mike

interfan írta: 2023.06.29. 07:28 Irod hogy "Trubin is jo amugy".
Nyilván a tuti dolog Onana maradása lenne.

Anno nagyon irigykedtem a bilanra, Maignan megszerzése miatt, bagóért vették, de mi rákontráztunk egy ingyen Onanával, aki szintén extra.

Trubin, Livakovic, Dragowski, Musso, Sommer, Navas, Lloris, más-más okok miatt de mind lutri. Ezért nem örülök ha a kapusposszttal szórakozunk.

Mudryk jó spíler, első éve alapján nem ásnám el, de 100 milliót kb annyira ért meg mint az a nyomi Grealish. Minden realitást nélkülöz ami angolban megy.
interfan

mike írta: 2023.06.29. 08:09

Anno nagyon irigykedtem a bilanra, Maignan megszerzése miatt, bagóért vették, de mi rákontráztunk egy ingyen Onanával, aki szintén extra.

Trubin, Livakovic, Dragowski, Musso, Sommer, Navas, Lloris, más-más okok miatt de mind lutri. Ezért nem örülök ha a kapusposszttal szórakozunk.
Akkor megvan a megoldas, Onanak maradnia kell, es az tuti megoldas, nem pedig lutri.

Nem veletlen az InterVip szurkoloinak nyilt levele Zhangnak, hogy el ne merje adni Onanat.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2023.06.29. 08:26
mike írta: 2023.06.29. 08:09

Akkor megvan a megoldas, Onanak maradnia kell, es az tuti megoldas, nem pedig lutri.

Nem veletlen az InterVip szurkoloinak nyilt levele Zhangnak, hogy el ne merje adni Onanat.
Nyílván az lenne a legjobb ha Onana maradna de figyelembe kell venni a jelenlegi helyzetünket lóvé nincs és piacképes játékos is kevés Gosens nem ér 18M max a felét Brozoért pedig szintén nem kapkodnak ( megjegyzem engem nem zavar ha marad és nem jön Frattesi... az egész téma szerintem túl van hypolva kicsit úgy van beállítva mint ha Brozo kb DD szintjét hozta volna az elmúlt pár szezonban közben pedig továbbra is az egyik legjobb KP a ligában ) Az is tény h jelenleg 2 csatárunk van és Correa és azt azért láthattuk ha Lukaku formába lendül akkor komoly teljesítményre képes! Azért egy LuLa Thuram Correa sor szerintem előrelépés lenne.
Továbbá itt jegyzem meg hogy Aslani se volt rossz az Empoliban és nem tudta beverekedni magát a csapatba Frattesi esetében miért vagyunk annyira biztosak h világsztár lesz? Szerintem ez csak az olasz média hypolása fiatal olasz játékosokat sokkal jobban értéklenek és ezzel is próbálják azt elérni hogy minél több nagy csapatban legyen olasz játékos.
Akárhogy is nézzük jelenleg az a szitu hogy Frattesi = Brozo+8-10 millió azért szerintem ez "kicsit" erős
vaskalap

interfan írta: 2023.06.29. 07:09
R9. írta: 2023.06.29. 07:06 Gnonto nem nalunk volt ifiben? :D
De.

Ingyen kitettuk 2020-ban.
Okos döntés volt.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Szerintem egyébként nem fogjuk Lukakut hozni. Thuram nyilván olyan csapatba akart igazolni és olyan feltétellel írt alá, ahol fix kezdő és egy igazi LuLa mellett nem lenne az. Lauti-Thuram kezdő lesz jövőre, Correa marad és szerintem egy NZola vagy Morata várható még előre cserének.

Én az Onana pénzből a fentebb említett két csatár egyike mellett, egy Trubin +Frattesi kettőst tudok elképzeln, mivel a Brozovic ügy szerintem később lesz lezárva mint a kameruni és nem hiszem, hogy Marotta veszni hagyja a fiatal olaszt (is).

Trubin
Azpi-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calha-Frattesi-Dimarco
Lautaro-Thuram
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.29. 12:29 Szerintem egyébként nem fogjuk Lukakut hozni. Thuram nyilván olyan csapatba akart igazolni és olyan feltétellel írt alá, ahol fix kezdő és egy igazi LuLa mellett nem lenne az. Lauti-Thuram kezdő lesz jövőre, Correa marad és szerintem egy NZola vagy Morata várható még előre cserének.

Én az Onana pénzből a fentebb említett két csatár egyike mellett, egy Trubin +Frattesi kettőst tudok elképzeln, mivel a Brozovic ügy szerintem később lesz lezárva mint a kameruni és nem hiszem, hogy Marotta veszni hagyja a fiatal olaszt (is).
Az a helyzet ezzel, hogy nem Marotta dont, ezt o maga is elmondta tobbszor, o max tanacsot ad, amit vagy meghallgatnak, vagy nem, a vegso dontes mindig Zhange, ezt mondta el Marotta is.
Tehat o hiaba hozna XY-t, ha Zhang maskepp dont, mert Inzaghi inkabb mast szeretne.

Allitolag Inzaghi es Zhang is nagyon szeretne Lukakut, az vilagos hogy fizetni kell erte, ezt Lukaku ugyvedje is elmondta par napja.
Innentol ha fenall egy Lukaku vs Frattesi kerdes (ha Brozovic marad, es "csak" Onana megy), akkor latva a tavalyi Zhang-Inzaghi dontest, es az idei hireket, hogy ok ketten mennyire akarjak Lukakut, Szerintem biztosan Lukaku lenne a dontes, es nem Frattesi.

Thuram valoszinu kezdobe jott, de Lukaku a most zarult szezonban sem volt "alapkezdo", mivel az Dzeko volt.
Tehat Lukakunal sok minden nem valtozna, ugyanugy 3.szamu lenne, de a rotacioban most is kapott boven szerepet, es azt senki nem tudja elore ki milyen formaba lesz, es lesz e valtozas az alapkezdobe (iden nem volt, az alap a Dzeko-Martinez paros volt, de Dzeko mar nincs, es a kovetkezo szezonban nem tudhatjuk mit dont Inzaghi).
Tehat emiatt szerintem Thuram erkezese nem befolyasolja Lukaku visszatereset.
Es mivel Inzaghi, es Zhang is nagyon akarjak ot, ezert Szerintem ha meglesz az Onana penz (meg mindig nem hiszem el, hogy tavozhat, vilag okorsege), akkor azt Lukakuert fogjuk letenni, es nem Frattesiert.
Frattesi szerintem akkor jon, ha Brozovic tavozik, de ugynezki Brozovic eladasa meghiusul...
interfan

D'Ambrosio hivatalosan is elkoszont az Intertol:
Szerettem volna itt az Interbe befejezni a palyafutasom, abban a csapatban aminek szurkolok.
Sajnos ez volt lehetseges, kar, sajnalom.
Az Inter szamomra a csaladot jelentette.
Imadtam ezt a mezt, annyi mindent ateltem az itt eltoltott eveim alatt, annyi oromot es banatot is.
Egy csalad amivel egyutt dolgoztunk nap mint nap, hogy az Intert melto helyre vigyuk, biztos vagyok benne, hogy ebben az iranyban folytatja az Inter.
Ez a szeretet, a szenvedely, odaadas, batorsag, es alazat utazasa volt szamomra az Internel.
Mindig csak az Inter erdeket neztem, es tettem meg mindent a klubert.
Orokke az en es a csaladom szivebe marad az Inter, es ez az utazas amit egyutt eltunk at.
Koszonom azoknak akik mindig tamogattak, azoknak is akik annyira nem, mert mindannyian hozzajarultak ahhoz a szakmai fejlodesemhez, es ahhoz, hogy kiegensulyozott ember legyek.
Milano mi vagyunk.
Egy nap elviszem a fiamat is a stadionban, es megmutatom ezt neki.
Olelek mindenkit, Danilo.

D'Ambrosio ezzel a 4. hivatalos tavozo Dalbert, Gagliardini es Dzeko utan.

D'Ambrosio helyere Bisseck erkezik.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2023.06.29. 14:51 D'Ambrosio hivatalosan is elkoszont az Intertol:
Szerettem volna itt az Interbe befejezni a palyafutasom, abban a csapatban aminek szurkolok.
Sajnos ez volt lehetseges, kar, sajnalom.
Az Inter szamomra a csaladot jelentette.
Imadtam ezt a mezt, annyi mindent ateltem az itt eltoltott eveim alatt, annyi oromot es banatot is.
Egy csalad amivel egyutt dolgoztunk nap mint nap, hogy az Intert melto helyre vigyuk, biztos vagyok benne, hogy ebben az iranyban folytatja az Inter.
Ez a szeretet, a szenvedely, odaadas, batorsag, es alazat utazasa volt szamomra az Internel.
Mindig csak az Inter erdeket neztem, es tettem meg mindent a klubert.
Orokke az en es a csaladom szivebe marad az Inter, es ez az utazas amit egyutt eltunk at.
Koszonom azoknak akik mindig tamogattak, azoknak is akik annyira nem, mert mindannyian hozzajarultak ahhoz a szakmai fejlodesemhez, es ahhoz, hogy kiegensulyozott ember legyek.
Milano mi vagyunk.
Egy nap elviszem a fiamat is a stadionban, es megmutatom ezt neki.
Olelek mindenkit, Danilo.

D'Ambrosio ezzel a 4. hivatalos tavozo Dalbert, Gagliardini es Dzeko utan.

D'Ambrosio helyere Bisseck erkezik.
Soha nem volt egy nagy ász, de imádtam az Interes szívét. Mindig beleadott mindent, nem lehetett rá panasz és sok fontos gólt is szerzett, vagy nagyokat mentett hátul. Köszönünk mindent Dambro! :wave: :clap:
interfan

Romano szerint az Al Nassr nem adja fel, tovabbra is probalja meggyozni Brozovicot fogadja el az ajanlatukat.
A tortenet meg nem zarult le.
Az Interrel vasarnap ota megvan a megallapodas 23m-ert, az Inter mar csak az Al Nassr-Brozovic megallapodast varja.

Szinten Romano szerint az elmult 24 oraban a MU uj kozvetlen targyalasokat kezdemenyezett Onanaert.
Az Inter 50-55m-t ker Onanaert.

Trubin ugynoke:
Az Inter valoban erdeklodik Trubinert, jelenleg folynak a targyalasok az Inter es a Shaktar kozott.
Interen kivul 2 Angol klub is akarja ot, szamunkra egyetlen feltetel van, csakis 1.szamu kapus lesz barhova igazol.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

lucky0 írta: 2023.06.29. 15:17 Soha nem volt egy nagy ász, de imádtam az Interes szívét. Mindig beleadott mindent, nem lehetett rá panasz és sok fontos gólt is szerzett, vagy nagyokat mentett hátul. Köszönünk mindent Dambro! :wave: :clap:
Teljesen jól leírtad, én is pont így érzek vele kapcsolatban. A búcsú üzenete is megerősíti a róla alkotott képet. Sok sikert neki a továbbiakban! :wave:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Trubin ugynoke:
Az Inter valoban erdeklodik Trubinert, jelenleg folynak a targyalasok az Inter es a Shaktar kozott.
Interen kivul 2 Angol klub is akarja ot, szamunkra egyetlen feltetel van, csakis 1.szamu kapus lesz barhova igazol.
Ezzel a fix kezdős követelésekkel a világból ki lehet kergetni.
Ez volt ugye Thuramnal is meg Frattessi is állítólag, meg xy-nál is.
Jöjjön ide, bizonyítson aztán kezdő lesz. Még Onana sem kapta meg egyből a kezdőt.
PellerG

Trubint 2x láttam (ellenünk), mindkétszer kivédte a szemünket.
Ezen kívül fogalmam sincs miféle kapus, Rebrovnál most ő véd a válogatottban, elég jó a clean sheet lapja a bajnokságban.
Én viszont rámennék Livakovicra, a hírek szerint 10-15 körül mozdítható, annyit megér, nekem igazolta ezt a VB-n.

Bellanova holnap aláír a Torinohoz, gyorsan rámennék Singora tőlük.
A Milan is vinné, úgyhogy még most kéne lépni ha szeretnénk valamit.

Szerintem Brozovic végül maradni fog (csak megéljük, hogy ő legyen az Inter alap CSK-ja...), így Frattesi majd elmegy Rómába vagy a Milanhoz.
SMS-t szerintem nem tudjuk kifizetni, Lotito meg nem fog kölcsön+opciózni velünk.
Így itt majd valami C megoldást érzek, pl Musah a Valenciából, akit már télen is hozni akartunk Gagliardini helyére.
interfan

Romano szerint elorelepes tortent Brozovic es az Al Nassr kozott, a targyalasok elorehaladottak.

Schira szerint az Al Nassr 25m-ra emelte az eves fizetes ajanlatot Brozovicnak, aki az eddigi 20m helyett 30m fizetest kert.

SportItalia szerint az Al Nassr teljesiti Brozovic kereset, az uzlet lezarulhat, es Brozovic nagyon kozel az Al Nassrhoz.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Romano megerősítette, hogy Brozovic végül elfogadta az arabok ajánlatát! Hamarosan aláírás.
Köszönünk mindent Brozo, ha csak egyel kevésbé vagy butább, mint mondjuk Icardi, akkor most máshová mehettél volna, mondjuk akkor már korábban eligazolsz, így végülis nem baj, hogy azon sosem kellett izgulnia a vezetésnek, hogy lekésed a stockholmi járatot.
Én szerettem, de marha idegesítő volt sokszor a pályán mutatott hiszti, reméljük érdemben tudjuk pótolni!
Festa

Francesco írta: 2023.06.29. 22:03 Romano megerősítette, hogy Brozovic végül elfogadta az arabok ajánlatát! Hamarosan aláírás.
Köszönünk mindent Brozo, ha csak egyel kevésbé vagy butább, mint mondjuk Icardi, akkor most máshová mehettél volna, mondjuk akkor már korábban eligazolsz, így végülis nem baj, hogy azon sosem kellett izgulnia a vezetésnek, hogy lekésed a stockholmi járatot.
Én szerettem, de marha idegesítő volt sokszor a pályán mutatott hiszti, reméljük érdemben tudjuk pótolni!
Akkor reméljük,hogy jöhet Fratessi és hosszùtávon jobban járunk.
Ma 2 hosszù évek òta nálunk játszó játékost engedtük el és akkor Gaglriadniről nem is beszéltünk.
A következő pont Onana eladása és pòtlása.Július második felében pedig remélem nagy változás már nem lesz a keretben.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Én bírom Brozot ,de így lesz a legjobb mindenkinek.
Mondjuk az csak nekem fura hogy most lett hosszabbítva alig egy éve a magas fizuval mint alapember, erre most meg úgy van kirúgdosva?
Ez minden csak nem ésszerű, most az mellékes hogy sokaknak nem szimpatikus.
Azért az is durva hogy ott 1 év alatt többet kap,mint nálunk összesen a 8 év alatt.
PellerG

Stankov írta: 2023.06.29. 23:04 Én bírom Brozot ,de így lesz a legjobb mindenkinek.
Mondjuk az csak nekem fura hogy most lett hosszabbítva alig egy éve a magas fizuval mint alapember, erre most meg úgy van kirúgdosva?
Ez minden csak nem ésszerű, most az mellékes hogy sokaknak nem szimpatikus.
Azért az is durva hogy ott 1 év alatt többet kap,mint nálunk összesen a 8 év alatt.
Szerintem nincs kirúgdosva, megérezte a pénz szagát, nyilván ennyinek van is már szaga 😅
Azért nem semmi troll a tag, egyik nap egy cikkre bekommentelt Instán, hogy milyen 30-40 milliós fizu, jó vicc...
És tényleg összehozza a 100 misit 3 évre aláírásival együtt 😵😀

interfan

SportItalia utan, a teljes Olasz media bejelentette, Brozovic alairta a szerzodeset az Al Nassral, az Al Nassr kepviseloinek Zagrebi utja sikeres volt.
3 evre osszesen 100m-t kap Brozovic.
Mai napon orvosi, majd hivatalos bejelentes.
Barca elnoke is bejelentette, nekik tul draga volt Brozovic, es nem is tudtak volna versenyezni a Szaudi fizetes ajanlattal, igy Brozovic oda igazol.

Sky es Di Marzio szerint, ma targyalas lesz Marotta es a Sass vezetese, valamint Frattesi ugynoke kozott.
Az Inter leakarja zarni Frattesi erkezeset igy hogy sikeres volt Brozovic eladasa.
Brozovicbol kapott 23m + Mulattieri jatekjoga az Inter ajanlata.

Szinten a Sky szerint komoly jelolt Audero mint Onana utod az Internel, ezt maga a jatekos ugynoke is megerositette.
De akar Handanovic utodkent is felmerulhet ha tavozik a Szloven.

Sportmediaset szerint a Juventus es a Milan kiszallt Frattesiert, viszont a Roma komoly jelolt.
Frattesi nagy Roma szurkolo, ezen kivul 30%-al olcsobban kaphatjak meg mint barki mas.

Szinten a Sky szerint felmerult Bonazzoli visszahozatala, ha Correa tavozna, ezaltal o lehetne a 4.szamu tamado.
Bonazzoli ugynoke elmondta, alom lenne szamara a visszateres a kedvenc csapataba az Interbe.

Di Marzio szerint fontos nap lesz a mai Onana ugyben.
Az Inter ma varja a MU hivatalos ajanlatat, aminek legalabb 50m euronak kell lennie, hogy az Inter azt elfogadja.

Sky szerint amennyiben az Inter eladja 50m-ert Onanat, jovoheten targyalasokat kezdemenyez a Chelseval Lukaku ugyeben, akiert kolcson + 30m euros kotelezo opcios ajanlatot tehetunk az Onana penzbol.
mike

interfan írta: 2023.06.30. 05:18 SportItalia utan, a teljes Olasz media bejelentette, Brozovic alairta a szerzodeset az Al Nassral, az Al Nassr kepviseloinek Zagrebi utja sikeres volt. 3 evre osszesen 100m-t kap Brozovic.

Brozovicbol kapott 23m + Mulattieri jatekjoga az Inter ajanlata.

Szinten a Sky szerint komoly jelolt Audero mint Onana utod az Internel, ezt maga a jatekos ugynoke is megerositette.
Brozo azért csak kiharcolt magának több mint 10 millió pluszt, nagy zsivány :D
Köszi neki mindent, jól tette hogy lehúzta az pénzben fürdőző arabokat.

Audero azért már eléggé low-costnak tűnik, egy Trubin-Audero esetleg, az rendben lehetne.

Mulattieri + 23 millió Frattesiért, remek lenne, de sztem passzolják, több pénz kell majd.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Szerintetek Emilio Martinez teljesen esélytelen? Most a jelenlegi helyzetben kapusért inkább nem fizetünk?
Onana megy - szerintem 50-60 továbbra is kevés érte, biztos többet kérnek. MU nagy valószínűleg még azt is fizetné.

Amennyiben nem akarunk kapusért sokat fizetni én Ochoat hoznám 1 évre, aztán a többit meglátjuk.

Unai Simon sem lenne rossz megoldás. Mindenesetre ha nem jön be a váltás azon még sokat bukhattunk…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.27. 16:50 Az én tippem, hogy Brozovic megy, kap egy nagyobb fizut (nem 30at), mi meg 20m-t. Aztán jön Frattesi.
Na Csaszi ugynezki igazad lett, es tenyleg megy Brozovic.
Igaz valoban nem 30m fizut kap, hanem 33m-t evente. :D

Most mar csak a Frattesi tipped jojjon be, allitolag mar csak a kedvenc csapata a Roma, es mi vagyunk versenyben, (Juve SMS-t akarja, Milan meg a tegnak emlitett nevekbol valakiket).

Szoval legyen hivatalos Brozovic tavozasa, ezzel egyutt Frattesi erkezese, + barmi is van maradjon Onana, es felolem zarulhat is a mercato.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.30. 06:29
CsaSzi9294 írta: 2023.06.27. 16:50 Az én tippem, hogy Brozovic megy, kap egy nagyobb fizut (nem 30at), mi meg 20m-t. Aztán jön Frattesi.
Na Csaszi ugynezki igazad lett, es tenyleg megy Brozovic.
Igaz valoban nem 30m fizut kap, hanem 33m-t evente. :D

Most mar csak a Frattesi tipped jojjon be, allitolag mar csak a kedvenc csapata a Roma, es mi vagyunk versenyben, (Juve SMS-t akarja, Milan meg a tegnak emlitett nevekbol valakiket).

Szoval legyen hivatalos Brozovic tavozasa, ezzel egyutt Frattesi erkezese, + barmi is van maradjon Onana, es felolem zarulhat is a mercato.
Néha nekem is bejöhet..😅
Szerintem nem lesz gond Frattesivel, még a héten behúzzuk, de legkésőbb jövő hét elején.

Akármennyire is sajnálom Onanát, annyi róla a pletyka, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne mennyen. Ha a Glazerék nem is fizetik ki, amit kérünk akkor majd ki fogja más, mert 50-60m egy ilyen kapusért ajándék. Ráadásul Lukaku is ott van, akit meg ugye így hozni is tudunk majd.

Engem nagyon zavar ez a kapus utód dolog. Ha nekem Audero lesz az utódja agyfszt fogok kapni. Másodiknak rendben van, de elsőnek??? Akkor már tényleg inkább Handa legyen egy évre, de akkor az szívás lesz, mert láthattuk idén is mennyit hibázott és fiatalabb ő sem lett…
Én nagyon bízom minimum egy Trubinban vagy Dragovskyban, ha már Mamardashvili túl drága nekünk (az is abszurd, mivel 25-30m érte nem sok), mert egy jó kapus mindennek az alapja.

Ezen kívül a védelemmel kapcsolatban is vannak aggályaim. Az Azpilichueta-Acerbi kettős nekem nem túl bizalom gerjesztő. Az olasz bármikor elkezdhet szétesni, eléggé benne van a korban, és a spanyol sem fiatal, ő nekem Vidic 2.0 így elsőre, és közel sem egy Skriniar utód szint. Bisseck-kel kapcsolatban jó megérzésem van, de az alap kezdőnk ettől függetlenül azon a poszton nekem ijesztő, hát még ha mögöttük egy Audero irányít.
PellerG

Ez a Bonazzoli dolog nem tudom hogy jöhet egyáltalán szóba.
Egy Sampban, Salernitanaban sem volt kezdő.
Hogy jönne most komoly opcióként szoba nálunk?!
Persze Correa helyett lassan már bárki, de azért na.

A kapuba felmerült az U21 válogatott Carnesecchi.
Remélem legalább egy ilyen értelmezhető nevet hozunk ha megy Onana, és nem a Lloris, Sommer, Navas vonalat erőltetjük...
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.30. 07:07 Néha nekem is bejöhet..😅
Szerintem nem lesz gond Frattesivel, még a héten behúzzuk, de legkésőbb jövő hét elején.

Akármennyire is sajnálom Onanát, annyi róla a pletyka, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne mennyen. Ha a Glazerék nem is fizetik ki, amit kérünk akkor majd ki fogja más, mert 50-60m egy ilyen kapusért ajándék. Ráadásul Lukaku is ott van, akit meg ugye így hozni is tudunk majd.

Engem nagyon zavar ez a kapus utód dolog. Ha nekem Audero lesz az utódja agyfszt fogok kapni. Másodiknak rendben van, de elsőnek??? Akkor már tényleg inkább Handa legyen egy évre, de akkor az szívás lesz, mert láthattuk idén is mennyit hibázott és fiatalabb ő sem lett…
Én nagyon bízom minimum egy Trubinban vagy Dragovskyban, ha már Mamardashvili túl drága nekünk (az is abszurd, mivel 25-30m érte nem sok), mert egy jó kapus mindennek az alapja.

Ezen kívül a védelemmel kapcsolatban is vannak aggályaim. Az Azpilichueta-Acerbi kettős nekem nem túl bizalom gerjesztő. Az olasz bármikor elkezdhet szétesni, eléggé benne van a korban, és a spanyol sem fiatal, ő nekem Vidic 2.0 így elsőre, és közel sem egy Skriniar utód szint. Bisseck-kel kapcsolatban jó megérzésem van, de az alap kezdőnk ettől függetlenül azon a poszton nekem ijesztő, hát még ha mögöttük egy Audero irányít.
Kapusposzt mindenkeppen szornyu ha megy Onana.
Sajnos vagy sem, de a MU is egyre kozelebb a Qatariakhoz, kitudja mar igyis lehet ok iranyitanak a hatterben, es akkor nem lesz szarozas Onana 50m-val.
Meg belegondolni is tragikus ha megy...

Az a baj, hogy az osszes kapusjelolt kockazat, es akkor meg finomam fogalmaztam.
Sommer, Lloris, Navas, Audero, Trubin, mind-mind nem kicsi kockazat, es elkepeszto visszalepes Onanahoz kepest.

Irod a vedelmet, dehat iden is hogy neztunk ott ki?
Skriniart mar tavaly nyaron elveszitettuk mint "aldozat".
DeVrij evek ota hangsebessegel megy lefele, es egyre gyengebb.
D'Ambrosio is finomam szolva gyenge volt.
Csoda hogy Darmian es Acerbi hozta amit.

Egyszoval ezt a "szintet" nem lesz nehez tartani.

Azpilicueta, Acerbi, Bastoni, Darmian, DeVrij, Bisseck

Elozo szezonban meg:

Darmian, Acerbi, Bastoni, D'Ambrosio, DeVrij (Skriniar)

A Zhang es vezetoink altal mondott "szinten tartas" megvalosul ezzel.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.30. 07:16
CsaSzi9294 írta: 2023.06.30. 07:07
Sajnos vagy sem, de a MU is egyre kozelebb a Qatariakhoz, kitudja mar igyis lehet ok iranyitanak a hatterben, es akkor nem lesz szarozas Onana 50m-val.

Az a baj, hogy az osszes kapusjelolt kockazat, es akkor meg finomam fogalmaztam.
Sommer, Lloris, Navas, Audero, Trubin, mind-mind nem kicsi kockazat, es elkepeszto visszalepes Onanahoz kepest.

Persze Onana elvesztése kb olyan, mint anno Hakimié volt, azota se tudtuk pótolni. De ettől függetlenül nem ott kellene spórolni. Ugyan ez a véleményem a védelemről.
Tavaly “bejött” a Darmian-Acerbi-Bastoni hármas, de simán benne van, hogy idén visszaesnek és szerintem Darmian ki fog menni szélre cserének.

Tudom semmit nem számít, hogy én mit tennék, de én inkább elengedném Lukakut és abból a pénzből Mamardashvilit hoznám a kapuba. Előre NZolát, mint Lukaku utód, aki kb fillérekért hozható lenne. Védelembe Azpi cserének nálam rendben, de kezdőnek ha már itt van és költeni nem tudunk, én Bissecket tenném be, de tudom, a rutin mindenek felett, így az is csoda lesz ha a fiatal német esélyt kap Inzaghitól és nem Asllani mennyiségű percet kap majd…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.30. 07:26

Persze Onana elvesztése kb olyan, mint anno Hakimié volt, azota se tudtuk pótolni. De ettől függetlenül nem ott kellene spórolni. Ugyan ez a véleményem a védelemről.
Tavaly “bejött” a Darmian-Acerbi-Bastoni hármas, de simán benne van, hogy idén visszaesnek és szerintem Darmian ki fog menni szélre cserének.

Tudom semmit nem számít, hogy én mit tennék, de én inkább elengedném Lukakut és abból a pénzből Mamardashvilit hoznám a kapuba. Előre NZolát, mint Lukaku utód, aki kb fillérekért hozható lenne. Védelembe Azpi cserének nálam rendben, de kezdőnek ha már itt van és költeni nem tudunk, én Bissecket tenném be, de tudom, a rutin mindenek felett így az is csoda lesz ha a fiatal német esélyt kap Inzaghitól..
Nezzuk a remalmot, es megy Onana 50m + Brozovic 23m.

Na most ez 73m.
Ennyibol kellene egy kapus, egy uj kezdo KP, es egy csatar.

Ha a te elvedet nezem:

Mamardashvili 30m
Frattesi 25-30m
N'Zola 15m

Gyakorlatilag meglennenk igy is.

De valamiert Inzaghi es Zhang a "low-cost" kapus + Lukaku celt hatarozta meg.

Ez meg valahogy igy nez ki:

Low-cost kapus 5-10m
Frattesi 25-30m
Lukaku 30-35m

Ahogy kerdezte valaki, "megeri" Onanat eladni egy lutri kapusert es egy 30 feletti Lukakuert?
A kerdes jogos volt...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.30. 07:32
CsaSzi9294 írta: 2023.06.30. 07:26
Nezzuk a remalmot, es megy Onana 50m + Brozovic 23m.

Na most ez 73m.
Ennyibol kellene egy kapus, egy uj kezdo KP, es egy csatar.

Ha a te elvedet nezem:

Mamardashvili 30m
Frattesi 25-30m
N'Zola 15m

Gyakorlatilag meglennenk igy is.

De valamiert Inzaghi es Zhang a "low-cost" kapus + Lukaku celt hatarozta meg.

Ez meg valahogy igy nez ki:

Low-cost kapus 5-10m
Frattesi 25-30m
Lukaku 30-35m

Ahogy kerdezte valaki, "megeri" Onanat eladni egy lutri kapusert es egy 30 feletti Lukakuert?
A kerdes jogos volt...
Mondjuk Inzaghi döntését sem értem, idén is csak nagy ráerőltetésre vette le a kezdőből Handát. Ez alapján ha rajta múlik, akkor Sommer lesz az utód, mivel ugye a rutin mindenek felett áll. Zhangnak meg szerintem tökmindegy, csak költeni ne kelljen és ha lehet pénz is maradjon. Inzaghi bármikor rábeszéli bármire, ha ez az elv az alapja Zhang maga mellé állítására.

Persze értem Acerbi példáját, idén bejött neki. De ez nem mindig lesz így. A kapuba egy fiatal, robbanékony, agilis, mindkét lábbal jól játszó kapus kell. Onana pont ilyen, ökrök vagyunk ha eladjuk. Ez tényleg abszurd, hogy “megéri” elcserélni egy low cost kapusra és egy 30 éves Lukakura, aki árnyéka önmagának (mondom ezt úgy, hogy szeretem). Kabaré az egész.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.30. 07:44 Onana pont ilyen, ökrök vagyunk ha eladjuk. Ez tényleg abszurd, hogy “megéri” elcserélni egy low cost kapusra és egy 30 éves Lukakura, aki árnyéka önmagának (mondom ezt úgy, hogy szeretem). Kabaré az egész.
Ezt ugyanigy gondolom en is, 100X tobbre megyunk azzal, ha marad Onana, es nem jon Lukaku, es kapus sem kell.

Ott van elore Dia, ha ugysem kell Inzaghinak Fabbian, akkor Fabbian + Satriano/Agoume = Dia, es kesz is.
Vagy ha ennyit sem tudunk, akkor hozzuk el ingyen M.Dembelet.

Nekem meg mindig inkabb ez a "szinten tartas", hogy Onana marad, Lukaku megy, es jon a helyere egy Dia/Dembele.
Mint hogy eladjuk Onanat, es a penzbol hozunk a helyere egy lutri kapust, es egy finomam szolva is kerdojeles Lukakut.

Bizok benne, hogy nem leszunk ekkora "okrok" ahogy fogalmaztal, es a jozanesz gyoz, ezaltal Onana marad.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.30. 07:56
CsaSzi9294 írta: 2023.06.30. 07:44 Onana pont ilyen, ökrök vagyunk ha eladjuk. Ez tényleg abszurd, hogy “megéri” elcserélni egy low cost kapusra és egy 30 éves Lukakura, aki árnyéka önmagának (mondom ezt úgy, hogy szeretem). Kabaré az egész.
Ezt ugyanigy gondolom en is, 100X tobbre megyunk azzal, ha marad Onana, es nem jon Lukaku, es kapus sem kell.

Ott van elore Dia, ha ugysem kell Inzaghinak Fabbian, akkor Fabbian + Satriano/Agoume = Dia, es kesz is.
Vagy ha ennyit sem tudunk, akkor hozzuk el ingyen M.Dembelet.

Nekem meg mindig inkabb ez a "szinten tartas", hogy Onana marad, Lukaku megy, es jon a helyere egy Dia/Dembele.
Mint hogy eladjuk Onanat, es a penzbol hozunk a helyere egy lutri kapust, es egy finomam szolva is kerdojeles Lukakut.

Bizok benne, hogy nem leszunk ekkora "okrok" ahogy fogalmaztal, es a jozanesz gyoz, ezaltal Onana marad.
A jó Isten adná, hogy így legyen.
De ez inkább úgy fog kinézni, hogy Onana megy 60ért, Lukaku jön 30ért, Sommer 5-10ért és egy 20-25m zsebben marad.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem azt a Trubin-t el lehetne hozni viszonylag olcsón, mert 2024-ben lejár a szerződése...nekem megfelelne!
interfan

Gazzetta szerint egyelore Lukaku ujra nemet mondott az Al Hilalnak.
Viszont hiaba akar az Interbe igazolni, sokaig mar o sem var.
Ha az Inter nem tud hamarosan megegyezni a Chelseavel, akkor Lukaku elfogadja majd az Al Hilal evenkenti 40m es 3 eves szerzodes, azaz osszesen 120m fizetes ajanlatat.
Az Internek a Chelseavel valo megegyezes nem lesz konnyu, minel elobb el kell adni Onanat, hogy egyaltalan elkezdohessenek a targyalasok.
Az Al Hilal 50m-t ajanlott a Chelsenak, amit el is fogadtak.
Az Inter kolcson + 30m euros kotelezo opcio nem lesz eleg.
5-10m kolcson + 30m kotelezo opcio a minimum amit a Chelsea ker, 40m ala nem akarnak menni semmikeppen.

Sassuoloval is uj targyalas szukseges, mivel a korabban megallapodott 23m + Mulattieri nem lesz eleg.
Carnevali elmondta, Frattesi ara mar 40m.
Az Internek 30-32m + Frattesi ajanlatra lenne szuksege.

Romano is megerositi, uj csatar erkezhet, meghozza visszaterhet az Inter neveles Bonazzoli.
Oristano-Bonazzoli egy az egyben csereuzlet lehet Romano szerint.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Frattesi 40m hagyjuk már viccnek is rossz! Keressünk mást és menjen ahová akar! Nem ér többet 20-25 nél
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.30. 09:10 Gazzetta szerint egyelore Lukaku ujra nemet mondott az Al Hilalnak.
Ha az Inter nem tud hamarosan megegyezni a Chelseavel, akkor Lukaku elfogadja majd az Al Hilal evenkenti 40m es 3 eves szerzodes, azaz osszesen 120m fizetes ajanlatat.
Az Internek a Chelseavel valo megegyezes nem lesz konnyu, minel elobb el kell adni Onanat, hogy egyaltalan elkezdohessenek a targyalasok.
5-10m kolcson + 30m kotelezo opcio a minimum amit a Chelsea ker, 40m ala nem akarnak menni semmikeppen.

Romano is megerositi, uj csatar erkezhet, meghozza visszaterhet az Inter neveles Bonazzoli.
Ez a Bonazzoli dolog azt is jelentheti, hogy Correa elmegy? Nehéz elhinnem, nagyobb esély lesz egy Lau, Thuram, Correa, Bonazzoli sorra, ami mondanom sem kell, hogy elég ergya.

Lukaku így, hogy 50m az arab ajánlat szerintem részünkről ennyi.
CsaSzi9294

INTER-1908 írta: 2023.06.30. 09:20 Frattesi 40m hagyjuk már viccnek is rossz! Keressünk mást és menjen ahová akar! Nem ér többet 20-25 nél
Amilyen ökrök vagyunk rátoljuk a 23m+Mulettieri ajánlatra Fabbiant is…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.30. 09:20
interfan írta: 2023.06.30. 09:10 Gazzetta szerint egyelore Lukaku ujra nemet mondott az Al Hilalnak.

Ez a Bonazzoli dolog azt is jelentheti, hogy Correa elmegy? Nehéz elhinnem, nagyobb esély lesz egy Lau, Thuram, Correa, Bonazzoli sorra, ami mondanom sem kell, hogy elég ergya.

Lukaku így, hogy 50m az arab ajánlat szerintem részünkről ennyi.
Sky szerint 4.szamu csatarnak jonne Bonazzoli.

Kerdes az, hogy Correa megy, es ugy lesz 4.szamu.

Vagy Correa visszater 3.szamu csatarnak ahogy az volt 21-22-es szezonban.

Lukaku kapcsan a kerdes meg az, adunk e legalabb 40m-t.
De mivel Frattesi is 40m, Lukaku is min 40m, ezt mar nem fedezne az Onana-Brozovic paros eladasa 73m-ert, tehat mindenkeppen csokkenteni kell az arakat.
vaskalap

Brozoi ráment a pénzre,de így a pályafutása vége felé érthető is.Ez a lóvé sok mindenre elég😀
Válasz küldése