Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 07:47
mike írta: 2023.07.23. 07:47
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 07:34
Nekem az a véleményem, hogy Trubin fog érkezni, mert meggyőzzük a Sahtart.
Úgy legyen, ő a legjobb, legértékesebb opció.
Közben kiegészítettem..😃
vélhetően
Közben megnéztem Audero statjai eléggé rendben vannak, vélhetően olcsó is lenne.
https://fbref.com/en/comps/11/keepers/Serie-A-Stats

Trubin/Audero és annyi (még ha a csalók nevelték is, nála azért nekem nem ugrik be a nyomi brigád :D)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Demiral neve tovabbra sem igazan meggyozo, a nagyon gyenge teljesitmenye, es a folyamatos terdproblemai miatt, ami miatt rengeteget serult.
Gazzetta szerint uj nev es lehetoseg a Skriniar utod posztra: Toloi.
Jol ismeri a bajnoksagot, a 3 fos vedelmet, rutinos, szerzodese jovore lejar, ezert az ara is alacsony.
Az Inter a kovetkezo hetekben ajanlatot tehet Toloiert.

Sky szerint a Monza is erdeklodik az Interen kivul Zapataert.
Balogun ara nagyon magas, ezert o nehez.
Morata, Beto, Scamacca, Zapata az uj csatar nevek Balogunon kivul.
Valoszinu csak augusztusba erkezhet az uj csatar.

Bayern egyelore nem fogadta el az Inter 4m ajanlatat Sommerert, es a Bayernel tart a felkeszulesre.
Az Inter tovabbra is Sommert akarja mint uj 1.szamu kapus, Sommer is jonne, ezert az Inter kivar, es varja a Bayern feloldja Sommer eladasat, mas kapus ugyben nem akarunk lepni.
Gazzetta kiemeli, Inzaghi var Sommere es ot azonositotta mint az uj 1.szamu kapus.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

mike írta: 2023.07.23. 07:53
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 07:47
mike írta: 2023.07.23. 07:47

Úgy legyen, ő a legjobb, legértékesebb opció.
Közben kiegészítettem..😃
vélhetően
Közben megnéztem Audero statjai eléggé rendben vannak, vélhetően olcsó is lenne.
https://fbref.com/en/comps/11/keepers/Serie-A-Stats

Trubin/Audero és annyi (még ha a csalók nevelték is, nála azért nekem nem ugrik be a nyomi brigád :D)
Elég erősen benne van, hogy Audero lesz a befutó, mert olcsó es van olasz rutinja. Persze csak ha Sommert nem engedik el.

Ezen kívül a csatárposztot meg kell erősíteni és így biztos nem fog beleférni, hogy Trubin és Balogun egyszerre jöjjön, ami ugye jelenleg az álom kategória nekünk. Ezt kizártnak tartom.
Viszont ott van Morata, akit már rég lezárhattuk volna ha annyira akarnánk és írják is, nem tettünk le az amerikairól.

Szóval most nagyon kivárunk a kapus poszton, utána lesz csatár igazolva. A realitás szerintem az, hogy vagy jön Sommer és Morata, vagy Audero és Balogun.
De ettől függetlenül a megérzésem Trubin a kapuba és egy csatár, akinek a neve nincs annyira előtérben (pl NZola, Scamacca).
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 08:10 Demiral neve tovabbra sem igazan meggyozo, a nagyon gyenge teljesitmenye, es a folyamatos terdproblemai miatt, ami miatt rengeteget serult.
Jol ismeri a bajnoksagot, a 3 fos vedelmet, rutinos, szerzodese jovore lejar, ezert az ara is alacsony.

A 32 éves Toloit a kezdőbe a 36 éves Acerbi mellé? Édes fszom… Tegyük be inkább Bissecket elsőnek, és ott lenne mögötte Darmian.

Csatár posztra egyébként szerintem Scamaccát a WH simán kölcsön adná (így nem is lenne drága), annyira nem jött be nekik. Oké, Róma szimpatizáns, de ettől függetlenül szerintem eljönne egy évre (vagy akár többre). Tudom balhés kicsit meg minden, de termelte a gólokat a Sassban.
Zapatát kerüljük el a legjobban, ez a lényeg.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 08:19
interfan írta: 2023.07.23. 08:10 Demiral neve tovabbra sem igazan meggyozo, a nagyon gyenge teljesitmenye, es a folyamatos terdproblemai miatt, ami miatt rengeteget serult.

A 32 éves Toloit a kezdőbe a 36 éves Acerbi mellé? Édes fszom… Tegyük be inkább Bissecket elsőnek, és ott lenne mögötte Darmian.

Csatár posztra egyébként szerintem Scamaccát a WH simán kölcsön adná (így nem is lenne drága), annyira nem jött be nekik. Oké, Róma szimpatizáns, de ettől függetlenül szerintem eljönne egy évre (vagy akár többre). Tudom balhés kicsit meg minden, de termelte a gólokat a Sassban.
Zapatát kerüljük el a legjobban, ez a lényeg.
Olyan jatekost aki balhezik, sajat csapatarsai es edzoje elmondja, nem profi focista, sem az edzesmunkaja, sem a hozzaallasa, raadasul hetente fenyesre nyalja a Roma ...et, hogy o mennyire oda akar igazolni, az o szive oda tartozik, bla-bla-bla.
Hat ilyet jobb lenne elkerulni...
Volt mar egy Romas balhes jatekosunk, eleg is volt belole egy eletre...
Tanuljunk a sajat hibainkbol.

Szerintem senkit nem feltetlen a kezdobe akarunk KH poszton, jo esellyel mint tavaly, a kezdo ott Darmian lesz.
interfan

Gazzetta szerint tegnap ujabb targyalas volt Sommer kapcsan.
Kiemelik, elobb vagy utobb Sommer az Inter uj 1.szamu kapusa lesz.

Jelenleg prioritas a kapusposzt lezarasa, utana johet a center kerdes.
Gazzetta szerint az Inter arra szamit, az Atletico csokkenti a 20m kereset Morata kapcsan, es utana felgyorsulhat az ugy.
Balogun akkor johet szoba, ha az Arsenal jelentosen csokkenti a 40m osszeget.
Beto egy komoly alternativa.

Sportmediaset szerint targyaltunk Beto kapcsan, a kezdeti 30-35m Udinese kerest sikerult lejjebb csokkenteni, de az Inter nem akar nagyon 20m fele menni.

Gazzetta szerint Lukaku az Al Hilalba igazolhat, mivel a Juve nem tudja eladni Vlahovicot.
Corriere szerint csak a Juvera var, es visszautasitotta uj az Al Hilalt a Juve miatt.
Gazzetta szerint a Lukaku tortenet egy ujabb Icardi story, es ahogy az Icardi storynak is, ennek is nagyon csunya, sot meg csunyabb vege lett.
Gazzetta szerint a tegnapi Lukaku uzenet "amikor a gyulolet nem mukodik, elkezdenek hazudni", egyertelmu uzenet a Gazzetta cikkre, miszerint Lukaku bocsanatot kert az Intertol.
Lukaku uzenete erre lehet reakcio, hogy szo nincs errol, es a gyulolet pedig az Internek es a szurkoloinak szolhat Lukakutol.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 08:54
Sportmediaset szerint targyaltunk Beto kapcsan, a kezdeti 30-35m Udinese kerest sikerult lejjebb csokkenteni, de az Inter nem akar nagyon 20m fele menni.
Udinéből a Samardzic-Beto kettős amúgy normális anyagi helyzet mellett persze, nagy lehetőség lenne.
Én egy kicsit amúgy Betonak is drukkolok, hogy jöjjön. Viszont nem hiszem, hogy 30m alatt oda adnák.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

A fiatalok csapatba való beépítése is opció lehetne.
Az Onana eladásából származó összeg egy részét kapura kellene fordítani, a maradékot pedig eltenni a téli átigazolásra, hogy nehogy beáldozás legyen... Mert itt remeghetünk megint
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Lukaku 40-e helyett elhoztam volna Betot (25) és Reteguit (15, Correa helyett).
Beto, Thuram, Lautaro, Retegui
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 09:12 Udinéből a Samardzic-Beto kettős amúgy normális anyagi helyzet mellett persze, nagy lehetőség lenne.
Én egy kicsit amúgy Betonak is drukkolok, hogy jöjjön. Viszont nem hiszem, hogy 30m alatt oda adnák.
Beto olyan nagy szám?
Mondjuk 10 gól körül ő is tud lőni, és jóval fiatalabb, meg zebracsík mentes, szal jobban szeretném mint Moratát.

Samardzic viszont nagyon jó, csak azzal szerintem megágyaznánk egy újabb kp távozásának, amit nem szeretnék...
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.07.23. 10:29 Lukaku 40-e helyett elhoztam volna Betot (25) és Reteguit (15, Correa helyett).
Vigyázz, mert FM-ezéssel fognak vádolni…😅😅
CsaSzi9294

Zamorano1+8 írta: 2023.07.23. 09:36 A fiatalok csapatba való beépítése is opció lehetne.
Lehetne, ha nem Inzaghinak hívnák az edzőt.
Akkor Fabbian is kapna lehetőséget az eladás helyett.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.07.23. 10:43
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 09:12 Udinéből a Samardzic-Beto kettős amúgy normális anyagi helyzet mellett persze, nagy lehetőség lenne.
Beto olyan nagy szám?
Mondjuk 10 gól körül ő is tud lőni, és jóval fiatalabb, meg zebracsík mentes, szal jobban szeretném mint Moratát.

Samardzic viszont nagyon jó, csak azzal szerintem megágyaznánk egy újabb kp távozásának, amit nem szeretnék...
Nekem tetszik a játéka, erőteljes, gólerős csatár. Nem trottyos és mint írod, zebracsík mentes (bár Udine is zebra, de érted…😅).
Amennyit Morata hozna, azt ő is.

Igen, Samardzic esetleges érkezése valószínűleg Barella távozását jelentené. Mert akkor Frattesi vissza kerülne az eredeti posztjára, Samardzic meg Frattesi helyére.
CsaSzi9294

TS szerint Moratát stoppoltuk és Balogunért készülünk tenni egy 5m kölcsön most + 35m-s vételi opciós ajánlatot, illetve + bónuszokat, így meglenne a minimum 40m-s ajánlat az amerikaiért, amit az Arsenal kér.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... u-balogun/
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 11:12
PellerG írta: 2023.07.23. 10:29 Lukaku 40-e helyett elhoztam volna Betot (25) és Reteguit (15, Correa helyett).

:D :D

De komolyra forditva, Retegui sajnos megy a Genoaba 15m-ert.
Kar erte, dehat ez van...

Beto nem egy csoda, nagyon nem, dehat mindig Lukakuhoz kell viszonyitani, aki szinten nem volt az.
Beto annyit siman tudhatna mint Lukaku, es annyit is mint Morata.
Ilyen Zapata, Scamacca, Immobile, Petagna sorhoz kepest meg 1000X inkabb Beto.

Hirek szerint tovabbra is Morata a fo celpont, ra varunk, hatha az Atletico csokkenti a 20m-t, viszont elkezdtunk Betoert targyalni, es az Udine mar 30m ala ment.
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 11:15 Nekem tetszik a játéka, erőteljes, gólerős csatár. Nem trottyos és mint írod, zebracsík mentes (bár Udine is zebra, de érted…😅).
Amennyit Morata hozna, azt ő is.
Ha Morata 20 millió, Beto meg mondjuk 25, akkor nem lehet kérdés hogy melyiket kellene hozni.
A statjaik kb azonosak, de Moratából pénzt biztosan nem fogunk látni, Beto meg 25 éves, így akár tovább is értékesíthető.
Nincs érv Morata mellett, főleg hogy Betot olaszból hoznánk.

Betot megnézve, emlékeztet kicsit Lukaku stílusára. Magas, erős, kapunak háttal is tud játszani.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.07.23. 11:53
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 11:15
Ha Morata 20 millió, Beto meg mondjuk 25, akkor nem lehet kérdés hogy melyiket kellene hozni.
A statjaik kb azonosak, de Moratából pénzt biztosan nem fogunk látni, Beto meg 25 éves, így akár tovább is értékesíthető.
Nincs érv Morata mellett, főleg hogy Betot olaszból hoznánk.

Betot megnézve, emlékeztet kicsit Lukaku stílusára. Magas, erős, kapunak háttal is tud játszani.
Moratát pont annyira nem szeretném itt látni, mint Cuadradot. Az egyik már itt van sajnos, a másik nem hiányzik. Ha Morata vs Beto, akkor egyértelmű melyik a jobb választás!!!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.07.23. 11:45

Beto nem egy csoda, nagyon nem, dehat mindig Lukakuhoz kell viszonyitani, aki szinten nem volt az.

Hirek szerint tovabbra is Morata a fo celpont, ra varunk, hatha az Atletico csokkenti a 20m-t, viszont elkezdtunk Betoert targyalni, es az Udine mar 30m ala ment.
Az utolsó 2 hónapban látott Lukakut sajnos nehéz lesz pótolni. Minden meccsen vagy gólt rúgott vagy gólpasszt adott. Sajnos mentálisan nagyon sérült ha a juvébe akar menni és az igazi Lukaku nagyon nincs egy szinten Betoval.

Thuram jobb lehet mint Dzeko mert a bosnyáknak már semmilyen sebessége nem volt a pályán csak a góljai miatt ért valamit. Szerintem Morata a rutin miatt még mindig a legesélyesebb.
interfan

Festa írta: 2023.07.23. 12:18
interfan írta: 2023.07.23. 11:45

Az utolsó 2 hónapban látott Lukakut sajnos nehéz lesz pótolni. Minden meccsen vagy gólt rúgott vagy gólpasszt adott. Sajnos mentálisan nagyon sérült ha a juvébe akar menni és az igazi Lukaku nagyon nincs egy szinten Betoval.

Thuram jobb lehet mint Dzeko mert a bosnyáknak már semmilyen sebessége nem volt a pályán csak a góljai miatt ért valamit. Szerintem Morata a rutin miatt még mindig a legesélyesebb.
Az elso 8 honapban latott Lukakut viszont Torghelle Sanyi is tudna potolni, annyira hasznavehetetlen volt...

Felesleges 2 honapot, vagy 8 honapot kiemelni, mert a ketto egyutt adja az osszkepet.
Az osszkepet nezve pedig Beto, sot meg Morata is siman tudhatna azt, amit Lukaku osszesegeben hozott...
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 12:00 Ha Morata vs Beto, akkor egyértelmű melyik a jobb választás!!!!!
Az hogy "jobb" melyik lenne, hat azt nagyon nehez megvalaszolni.
Viszont ha a korukat nezzuk, akkor egyertelmu Betoban van tobb lehetoseg.
Raadasul mindenkinek szimpatikusabb is lenne, mivel nincs Juves multja.

Ha Balogunt nem nezzuk, es mas nem komolyabban felmerult neveket, akkor nalam is Beto van elol, es csak utana Morata.
Tobbi ilyen viccnek valo nevet hagyjuk is, mert azokhoz kepest meg Morata is egy "csoda".
Festa

Lukaku ha épp fejben és testben rendben van akkor olyan kategóriát képez amire most nincsen esélyünk. Beto 194 cm ez komoly erény, de 10 meg 11 gól azért nem olyan ördögi teljesítmény ami lenyügözne. Correa helyett jöhetne max negyedik csatárnak.

Szerintem majd azért Moratát csak hozzánk vágják egy olyann17-18 milka+bónuszokért.
interfan

Festa írta: 2023.07.23. 12:33 Lukaku ha épp fejben és testben rendben van akkor olyan kategóriát képez amire most nincsen esélyünk. Beto 194 cm ez komoly erény, de 10 meg 11 gól azért nem olyan ördögi teljesítmény ami lenyügözne. Correa helyett jöhetne max negyedik csatárnak.

Szerintem majd azért Moratát csak hozzánk vágják egy olyann17-18 milka+bónuszokért.
Csak Lukaku se fejben, se testben, se izomzatban, sem eronletben nem volt "epp".

Lehet Beto 10-11 golja nem "ordogi teljesitmeny", de Lukaku is ennyit hozott.
Egyszoval visszalepes nem lenne, ha ennyit tudna Beto is.

En orulnek neki, es nem tartom visszalepesnek Lukakuhoz.
Persze jojjon Balogun, de ha nem, akkor meg mindig Beto a legelfogadhatobb, es erthetobb nev.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Kíváncsi leszek, hogy Simone fog-e változtatni valamit a támadásépítésen, mert akárki is érkezik 4.nek a támadósorunkba, maximum 1 kapunak háttal játszani tudó erőcsatárunk lesz, amit eddig Lukaku és Dzeko is képviselt. Ha ez az egy ember nem lesz a pályán, akkor mindenképpen kell valami újítás, mert 2 mozgó ember lesz elől, hiába 188 cm Thuram. Ő ráadásul egy merőben más stílust képvisel, mint az eddigi támadóink, tehát hogyha nem szeretnénk, hogy flop legyen, valamit mindenképpen módosítani kell, ő egy jól 1-1ező támadó, akinek szélről indulva komfortos a kapu támadása.
interfan

Sportmediaset szerint abban bizunk, hogy az Atletico es Morata kozott "uriember megallapodas" miatt 13m-ert, de max 15m-ert elhozhatjuk Moratat.
Morata remeli ha olcsobban megkapja az Inter, magasabb fizetest es hosszabb szerzodest kaphat.
Balogun is lehetoseg Morata mogott, erte max 35m + bonuszokat adna az Inter.
Beto es Taremi neve opcio meg, de ok jelenleg hatterben vannak.

Szinten a Sportmediaset szerint 5m-ra emeltuk az ajanlatot Sommerert.
Varjuk a Bayern valaszat.

Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Wolsburgal Gosens eladasa kapcsan.

Monza edzoje elmondta, orulne ha C.Augusto maradna, de megerti ha egy top csapatba tavozik a nyaron.

Felmerult Toloi utan Palomino neve is.
Toloi a KH jobb, Palomino a baloldalon jatszik, fugghet Bissecketol is melyik posztra igazolnank.
Bisseck eddig balodali KH volt, de az Internel eddig jobboldalon jatszik, es eddig elegedettek vele.
Lehetoseg az is, hogy marad jobboldalon Darmiannal, es balra hoznank valakit Bastoni moge, aki lehet Palomino.
Masik opcio hogy Bisseck regi posztjan, baloldalon lenne Bastoni moge, es Darmian melle johetne valaki, lasd Toloi, vagy a korabban sokat emlegetett Demiral.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 14:11 Sportmediaset szerint abban bizunk, hogy az Atletico es Morata kozott "uriember megallapodas" miatt 13m-ert, de max 15m-ert elhozhatjuk Moratat.
Morata remeli ha olcsobban megkapja az Inter, magasabb fizetest es hosszabb szerzodest kaphat.
Balogun is lehetoseg Morata mogott, erte max 35m + bonuszokat adna az Inter.
Beto es Taremi neve opcio meg, de ok jelenleg hatterben vannak.

Szinten a Sportmediaset szerint 5m-ra emeltuk az ajanlatot Sommerert.
Varjuk a Bayern valaszat.

Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Wolsburgal Gosens eladasa kapcsan.

Monza edzoje elmondta, orulne ha C.Augusto maradna, de megerti ha egy top csapatba tavozik a nyaron.

Felmerult Toloi utan Palomino neve is.
Toloi a KH jobb, Palomino a baloldalon jatszik, fugghet Bissecketol is melyik posztra igazolnank.
Bisseck eddig balodali KH volt, de az Internel eddig jobboldalon jatszik, es eddig elegedettek vele.
Lehetoseg az is, hogy marad jobboldalon Darmiannal, es balra hoznank valakit Bastoni moge, aki lehet Palomino.
Masik opcio hogy Bisseck regi posztjan, baloldalon lenne Bastoni moge, es Darmian melle johetne valaki, lasd Toloi, vagy a korabban sokat emlegetett Demiral.
Nem tudom milyen “úriember megállapodás” lehet az olyan, ahol közel 10 millióval akarunk kevesebbért egy játékost? :)
Ez a Morata dolog szólhat az Arsenalnak is, ahogy Balogun az ATM-nek. Ha jön a spanyol, szerintem olyan 17-18m lesz a vége.

Gosnes utód egyértelműen C. Augusto lesz. Nem tudom a Monza mennyit kér érte, de gyanítom nem sokkal lesz kevesebb, mint amennyiért a németet eladjuk, vagyis abból sem sok marad. Mondjuk kb Sommer ára.

Palomino? :lol: Januárban lesz 34 éves. Mik ezek a védő nevek, te jó ég…remélem ezek csak újságírói találgatások és semmi komoly nincs velük kapcsolatban.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 14:42 Nem tudom milyen “úriember megállapodás” lehet az olyan, ahol közel 10 millióval akarunk kevesebbért egy játékost? :)
Ez a Morata dolog szólhat az Arsenalnak is, ahogy Balogun az ATM-nek. Ha jön a spanyol, szerintem olyan 17-18m lesz a vége.

Gosnes utód egyértelműen C. Augusto lesz. Nem tudom a Monza mennyit kér érte, de gyanítom nem sokkal lesz kevesebb, mint amennyiért a németet eladjuk, vagyis abból sem sok marad. Mondjuk kb Sommer ára.

Palomino? :lol: januárban lesz 34 éves. Mik ezek a védő nevek, te jó ég…remélem ezek csak újságírói találgatások és semmi komoly nincs velük kapcsolatban.
Morata szerzodese jovore lejar, de van opcio hosszabbitani 2025-ig.
Viszont ha a hosszabbitas ervenybe lep, akkor a jelenlegi 21m kivasarlai ara, lemegy 13m-ra.

Demiral, Toloi, Palomino, ebbol a "szinvonalbol" azert erosen latszik, hogy csere KH-t keresunk Darmian vagy Bastoni moge.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 14:45
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 14:42

Palomino? :lol: januárban lesz 34 éves. Mik ezek a védő nevek, te jó ég…remélem ezek csak újságírói találgatások és semmi komoly nincs velük kapcsolatban.
Demiral, Toloi, Palomino, ebbol a "szinvonalbol" azert erosen latszik, hogy csere KH-t keresunk Darmian vagy Bastoni moge.
DD-vel simán hosszabíthattunk volna ennyi erővel…
CsaSzi9294

Sky szerint komolyan képbe kerülhet Scamacca, mint Lukaku utód, aki vissza szeretne térni Olaszországba, ráadásul olcsó megoldást jelentene.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... -scamacca/
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:00 Sky szerint komolyan képbe kerülhet Scamacca, mint Lukaku utód, aki vissza szeretne térni Olaszországba, ráadásul olcsó megoldást jelentene.
Gyonyoru lenne...

Roma vezetoje Pinto mar targyalt erte, hatha meggyozik Mourinhot es elviszik.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 20:01
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:00 Sky szerint komolyan képbe kerülhet Scamacca, mint Lukaku utód, aki vissza szeretne térni Olaszországba, ráadásul olcsó megoldást jelentene.
Gyonyoru lenne...

Elvileg ők csak kölcsönbe vinnék.
Gondolom mi is bepróbálkozunk majd ezzel, vagy egy 15-20 millióval…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:03
Gyonyoru lenne...

Vigyek csak, ott helye, vagyis a "szive" ahogy Scamacca baratunk mindig fogalmaz.
Balhes, Romas, ahogy West Hamek csapatarsai es edzoje fogalmazott, nem profi focista sem az edzesmunkaja sem a hozzaallasa.

Mourinho hiaba akarja Moratat, a Roma nem akar erte ennyit fizetni, ezert Scamaccat akarja a vezetes.
Dehat Mourinho ertheto okokbol nem rajong az otletert, hiaba minden vagya elete csapataba hazaterni Scamaccanak.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 15:08
interfan írta: 2023.07.23. 14:45
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 14:42

DD-vel simán hosszabíthattunk volna ennyi erővel…
Persze, dehat nem mi dontunk, es most iden ugynezki szinte minden "oltozo vezert" kiraktunk.
Hatha ez jo hatassal lesz a csapatra.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 20:05
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:03
Vigyek csak, ott helye, vagyis a "szive" ahogy Scamacca baratunk mindig fogalmaz.
Balhes, Romas, ahogy West Hamek csapatarsai es edzoje fogalmazott, nem profi focista sem az edzesmunkaja sem a hozzaallasa.

Mourinho hiaba akarja Moratat, a Roma nem akar erte ennyit fizetni, ezert Scamaccat akarja a vezetes.
Dehat Mourinho ertheto okokbol nem rajong az otletert, hiaba minden vagya elete csapataba hazaterni Scamaccanak.
Várható volt, hogy nálunk is szóba fog kerülni. Én simán látok arra esélyt, hogy komolyabban rámennyünk. A WHU szabadulna tőle, nekünk meg kb mindennél fontosabb a Seria A rutin, nem beszélve arról, hogy olcsó! Utolsó olasz szezonjában 16 gólig jutott, legyen akármilyen Angliában, attól még Olaszországban jó csatárnak tartottam. És egyébként hátha megemberelné magát egy Interben, mégis csak 24 éves. Vagyis ha úgy alakul, hogy jön, én megadom neki az esélyt…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:16 Utolsó olasz szezonjában 16 gólig jutott, ha úgy alakul, hogy jön, én megadom neki az esélyt…
"Az utolso Olasz szezonjaban"...
Igen, elete elso, es egyben utolso ertekelheto szezonja volt eddig...

Persze az esely mindenkinek jar, ez igy van, pl Moratanak is ha o jon, aki meg mindig joval tobbet tett le az asztalra mint Romas baratunk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 20:19
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:16 Utolsó olasz szezonjában 16 gólig jutott, ha úgy alakul, hogy jön, én megadom neki az esélyt…
"Az utolso Olasz szezonjaban"...
Igen, elete elso, es egyben utolso ertekelheto szezonja volt eddig...

Persze az esely mindenkinek jar, pl Moratanak is ha o jon, aki meg mindig joval tobbet tett le az asztalra mint Romas baratunk.
Egyet értek Veled, de nekem Morata ugyan olyan zebrabérenc, mint Cuadrado, így az esélyt nehezebb megadnom számára, mint a rómás srácnak. Vagyis sokkal inkább Scamacca, mint Morata. Már csak a két játékos közti korkülönbség miatt is. :?
De félre ne érts nem “drukkolok” Scamaccának, nálam Balogun, majd Beto az, akiért szorítok a felmerült nevek közül.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:23 nálam Balogun, majd Beto az, akiért szorítok a felmerült nevek közül.
Nagyon igazad van, en is remenykedem kozuluk az egyikbe.

En hiszek es bizok benne, hogy vezetoink egy eletkepes megolast fognak talalni, es nem ilyen Scamacca, Zapata szinteket, hanem legalabb egy Beto, ne adja eg Balogun.
Hiszek benne hogy sikerul.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 20:26
CsaSzi9294 írta: 2023.07.23. 20:23 nálam Balogun, majd Beto az, akiért szorítok a felmerült nevek közül.

En hiszek es bizok benne, hogy vezetoink egy eletkepes megolast fognak talalni, es nem ilyen Scamacca, Zapata szinteket, hanem legalabb egy Beto, ne adja eg Balogun.
Az számomra mindenképpen jó hír, hogy Morata még nincs itt. Ha annyira akarnánk, a Lukaku pénzből már leigazolhattuk volna és nem azon sakkoznánk, hogy lejjebb vigyük 20ról az árát, főleg annak tudatában, hogy a Róma is menne érte.
Bízom benne, megjött a vezetőség és (főleg) Inzaghi esze és nyomunk egy all int Balogunért. Ha ő nem, akkor Betora kell rámenni. Talán pont ma olvastam olyat, hogy az Udinét érdekli Esposito. Bele kell vonni az üzletbe, nálunk úgy se lesz jövője, plusz Fabbiant sima kölcsönnel oda adni nekik (úgy is szeretnék őt is), arra rátenni még egy 15-17 milliót és kész is.
Nem kellene már ennyit szüttyögni, még kapusunk sincs, azt is venni kell… bár úgy is előbb lesz kapusunk, mint Lukaku utódunk, ebben biztos vagyok.
interfan

Nalam egyebkent G.Simeone is megerne egy probat.
Ara sem veszes, nem is fiatal szoval Inzaghinak jo, es mar azert tobb jo szezon is van mogotte.

Azt meg nem ertem, hogy pl Berardi miert nem merul fel.
O se lenne tobb mint 25-30m, igazi Interes.
297 Seria A meccs = 113 gol, 80 golpassz.
Onmagaert beszelnek a szamok, raadaul hosszu-hosszu evek ota minden evben a Sass egyik, hanem a legjobbja.

Ha mar egy Wahi, Balogunt nem merunk, es "Seria A rutin" kell, akkor ott lenne Berardi, G.Simeone, B.Dia.

Remenykedem, hogy akar egy ilyen nevet elokapunk.
Festa

interfan írta: 2023.07.23. 20:26

Szeretem ha valaki elfogult,de mitől lenne jobb egy 10,11 gòlos Beto mint Scamacca?
Semmivel.Mondjuk legyen akkor a mindenkinek semleges Balogun és azzal kiegyeztünk.
Azért az bosszantó,hogy sikerült úgy elengedni mind a 3 kapust ,hogy gyakorlatilag csak harmadik számú tartalék kapusok vannak.1-2milliòn spòrolunk és ezért nincs itt Sommer,mert nem tudunk megegyezni a Bayernnel.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.23. 20:37 Nalam egyebkent G.Simeone is megerne egy probat.
Ara sem veszes, nem is fiatal szoval Inzaghinak jo, es mar azert tobb jo szezon is van mogotte.

Azt meg nem ertem, hogy pl Berardi miert nem merul fel.
O se lenne tobb mint 25-30m, igazi Interes.
297 Seria A meccs = 113 gol, 80 golpassz.
Onmagaert beszelnek a szamok, raadaul hosszu-hosszu evek ota minden evben a Sass egyik, hanem a legjobbja.

Ha mar egy Wahi, Balogunt nem merunk, es "Seria A rutin" kell, akkor ott lenne Berardi, G.Simeone, B.Dia.

Remenykedem, hogy akar egy ilyen nevet elokapunk.
A Simeone, Berardi kettőst bármikor elfogadnám. De sajnos ahogy mondod még csak egy Repubblica szinten sem merült fel egyik sem.

Az a legnagyobb baj, hogy alapból lesz 4 csatárunk, akiből az egyik a teljesen használhatatlan Correa.

Nem kellene alibizni arra a posztra, mert ha nem számoljuk bele a sérülés lehetőségét, esetleg Thuram flop lesz, Lautaro meg eltűnik hetekre ahogy szokott, akkor majd nagy bajban leszünk ha Correától meg egy hozzá hasonló szerencsecsomagtól várjuk majd a megoldást és a gólokat.
Én azt mondom ne szarozzunk, Balogunt el kell hozni, még ha lutri is a srác, akkor is nagy potenciállal rendelkezik.
interfan

Festa írta: 2023.07.23. 20:40 Mondjuk legyen akkor a mindenkinek semleges Balogun és azzal kiegyeztünk.
Vagy legyen egy mindenkinek szimpatikus, igazi Interes Berardi, aki evek ota kimagaslot hoz a Seria A-ban, es meg nem is olyan draga.
Festa

interfan írta: 2023.07.23. 20:48
Festa írta: 2023.07.23. 20:40 Mondjuk legyen akkor a mindenkinek semleges Balogun és azzal kiegyeztünk.
Vagy legyen egy mindenkinek szimpatikus, igazi Interes Berardi, aki evek ota kimagaslot hoz a Seria A-ban, es meg nem is olyan draga.
Ő nem úgy volt,hogy aláírt a Laziohoz?Amúgy igen jöhetne .Sokkal jobb csapatot érdemelne mint a Sassulo.
Amúgy egy EB győztes játékosról beszélünk.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Igen, Berardit én is évekig szerettem volna, de srácok, nincs posztja a taktikánkban. Ez olyan, mint amikor szélső támadós felállásokat írosgatunk Martinezzel az egyik szélen… csak pepitában. Berardi nem CF, és az egész játéka a jobb szélről befelé, bal lábára cselezésen alapszik.
(Ettől függetlenül egy nagyon jó játékosnak tartom.)
Festa

Atosz írta: 2023.07.23. 21:58 Igen, Berardit én is évekig szerettem volna, de srácok, nincs posztja a taktikánkban. Ez olyan, mint amikor szélső támadós felállásokat írosgatunk Martinezzel az egyik szélen… csak pepitában. Berardi nem CF, és az egész játéka a jobb szélről befelé, bal lábára cselezésen alapszik.
(Ettől függetlenül egy nagyon jó játékosnak tartom.)
Pár komenttel korábban nem arròl volt szò,hogy Inzaghinak váltania kell mivel nem lesz erőcsatár a keretben?
Alexis Sánchez sem tipikusan 9-es mégis gyakran ő volt Lautaro vagy Lukaku párja.
Vagy egy vagy még csatár érkezik és ezáltal várhatòan átalakul a támadòjátékunk
Egy Moratát például ki kell szolgálni ,de Balagoun pl. saját maga is képes helyzetbe kerülni.
Mikamakát pedig megint csak kikérni szolgálni mint Dzekot a tizenhatoson belül.
Szóval nem mindegy milyen támadókat kapunk,mert a csapatjátékát befolyásolhatja ,hogy kitől várjuk a gòlokat.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Morata, hogy nincs itt az valóban jó hír, biztosan megy a munka a háttérben ezerrel. Várom a varázslatot :)
Olyat is olvastam, hogy ajánlatot tettünk De Geának, de visszadobta. Ha valós, annyiból ez is jó hír, hogy nem egy olcsó Jánost kerestek aki védeni sem tud. Viszont több ember kell még a csapatba és nehéz kivárni, hogy ki, kik és mikor jönnek.
Sommer szerintem nem fog jönni, mert Neuer még nem épült fel, és ha tudna is már játszani akkor sem biztos, hogy ő lesz az első a sorban. Mamardashvilit meg nem tudták bezsákolni és Nübel is dobbantana. Az, hogy végre eladni is tudtunk, ennyi üres hely van még és volt ez a Lukaku balhé is, eléggé izgalmassá teszi a mercatót.
Scamacca még fiatal, lehet összekapná magát, ha szabadulhatna a kalapácsosoktól. De rizikósnak tartom, mert alig játszott, itt meg lenne terhelés és nincs gól a lábában.
Demiral, Toloi, Palomino, Scamacca nevektől erősen nem vagyok jól...
Jobban esne Perr Schuurs, Singo, Berardi / Boulaye Dia, Carnesecchi neveket olvasni a ligán belülről. De az viszont való igaz, hogy az sem tudjuk milyen típusú csatár kerestetik.
interfan

Gazzetta szerint azonsitottuk a Skriniar utod KH jeloltet, aki Toloi.
Atalanta vegleges eladasat es komoly ajanlatot var, de a kora, es a jovore lejaro szerzodese miatt nincs magas ara.
Az Inter jelenleg nem tesz ajanlatot, mivel prioritas a kapusposzt, majd a center, es csak utana a megmaradt penztol fugg az ajanlat nagysaga Toloiert.

Inzaghi minel hamarabb leakarja zarni Sommer erkezeset.
Sky is megerositi, az Inter emelte az ajanlatot Sommerert, 5m euro.
Hetvegere leakarjuk zarni az erkezeset.

Sky szerint a vezetoseg tovabbra is Balogunt szeretne, de az Arsenal ha nem csokkenti a kereset, akkor az Inter az Inzaghi altal preferalt Moratat hozna, akiert varjuk hogy az Atletico lejjebb vigye a 21m kerelmet.
Beto neve is lehetoseg.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Az a baj hogy Sommerért hiába emeljük 4-röl 5-re az összeget, nem ez az oka hogy nem engedik el egyenlőre.
interfan

FEKA84 írta: 2023.07.24. 08:57 Az a baj hogy Sommerért hiába emeljük 4-röl 5-re az összeget, nem ez az oka hogy nem engedik el egyenlőre.
En azt gondolom hogy o jonni fog.
Most hogy 5m, vagy 6m, nem tudom, de vegul elfogja engedni a Bayern.

Bayern kozben mar targyal Bounou es Baumman kapcsan, ahogy az egyik is sikerul, Sommert eladjak.
mike

interfan írta: 2023.07.24. 08:25 Gazzetta szerint azonsitottuk a Skriniar utod KH jeloltet, aki Toloi.
Lehet furán hangzik, mert Toloi egy futottak még kategória, de Azpilicueta elbukása után nem vele járunk rosszabbul.
Ha olcsón hozható, nem olyan rossz, ismeri a 3 bekkes rendszert, olasz válogatott stb.
Az más kérdés hogy a közvetlen védelmünk háromnegyede full veterán....

Betoról néztem összefoglalókat, nagyon illene ide, abszolút Dzeko stílusú.
Drukkolok hogy ő jöjjön, ne a spanyol.
interfan

Lehet megvan az uj csatarunk? :D :D

Angol Sky szerint legrosszabb esetben, ha mas opcio nincs, a PSG hajlando akar kolcsonadni Mbappet 1 evre valahova, hogy megszabaduljon a 100m euros fizetesetol, ha ezt atvallalja egy csapat aki kolcsonvenne.
(A teljes Inter keret nem keres ennyit. :D :D)
Veglegesen megvenne Mbappet 150-200m-ert 1 Arab, 2-3 Angol, es 1 Spanyol klub, 1 Olasz klub pedig kolcsonvenne.
Mbappe nem akar iden tavozni a PSG-tol, mert jovore ingyen lehet a Real jatekosa, ahol tobb szaz millios alairasi penzt is kapna.
Válasz küldése