Morata, hogy nincs itt az valóban jó hír, biztosan megy a munka a háttérben ezerrel. Várom a varázslatot
Olyat is olvastam, hogy ajánlatot tettünk De Geának, de visszadobta. Ha valós, annyiból ez is jó hír, hogy nem egy olcsó Jánost kerestek aki védeni sem tud. Viszont több ember kell még a csapatba és nehéz kivárni, hogy ki, kik és mikor jönnek.
Sommer szerintem nem fog jönni, mert Neuer még nem épült fel, és ha tudna is már játszani akkor sem biztos, hogy ő lesz az első a sorban. Mamardashvilit meg nem tudták bezsákolni és Nübel is dobbantana. Az, hogy végre eladni is tudtunk, ennyi üres hely van még és volt ez a Lukaku balhé is, eléggé izgalmassá teszi a mercatót.
Scamacca még fiatal, lehet összekapná magát, ha szabadulhatna a kalapácsosoktól. De rizikósnak tartom, mert alig játszott, itt meg lenne terhelés és nincs gól a lábában.
Demiral, Toloi, Palomino, Scamacca nevektől erősen nem vagyok jól...
Jobban esne Perr Schuurs, Singo, Berardi / Boulaye Dia, Carnesecchi neveket olvasni a ligán belülről. De az viszont való igaz, hogy az sem tudjuk milyen típusú csatár kerestetik.