Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
k.tomi880421
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Mint előbb említettem Morata szerintem nem rossz játékos a mostani felhozatalunkhoz képest. Más kérdés, hogy nagyon jónak se mondanám úgy, hogy középcsatárként 541 meccsén rúgott 195 gólt. De még elfogadható a nagyjáboli 3 meccsenkénti gólja is (ami szezononként jelent kb 10-13 gólt) de látom előre, hogy Inzaghi fix kezdőként rakná be Thuram kárára. Eskü még azt is el tudom képzelni tőle, hogy Correa Thuram előtt lesz a sorrendbe a szezon kezdésekor. Ugyanez volt Onanával és csak akkor váltotta le Handát mikor jöttek tőle a folyamatos bakik meg a sajtó és a vezetőség felőli nyomás. Pedig aztán a kapus poszt az az amihez a legkevesebbet kellene alkalmazkodni liga váltáskor.
- interfan
Gazzetta szerint tegnap este mercatos csucs volt Appianoban, ahol Zhang, Inzaghi, Marotta, Ausilio, Baccin is reszt vettek.
Szakmai vezetes allaspontja ismert, Balogun.
Inzaghi allaspontja is ismert, Morata.
Szakmai vezetes szeretne ha Inzaghi bizna a munkaban, es jovahagyna Balogun nevet.
Valamint kerte a szakmai vezetes Zhangot a keretosszeg megemelesere Balogun kapcsan, viszont Zhang ezt egyelore nem engedelyezte.
25m + bonuszok a maximum, ennyi all Zhang dontese alapjan rendelkezesre maximum.
Bonuszokkal egyutt 35m, viszont a szakmai vezetes azt szeretne elerni, hogy 35-40m fix osszeg ajanlatra mondjon igen Zhang, bonuszok nelkul.
20%-ot ajanlunk az Arsenalnak egy jovobeli Balogun eladasbol.
Zhang tulmagasnak tartja tovabbra is az Arsenal kereseit.
Beto neve is komoly lehetoseg, viszont sem a szakmai vezetes, sem Inzaghi nem latja benne a komoly teljesitmenyt, viszont mellette szol a Seria A rutin, ami tovabbra is az egyik legfontosabb szempont Inzaghinal.
Moratat megkellene gyozni a valtasrol, akkor nyilhat meg a lehetoseg.
Taremi merult meg fel a Gazzetta szerint, viszont o egy olyan kompromisszum, ami sem Inzaghinak, sem a szakmai vezetesnek nem tetszik.
Szakmai vezetes szeretne ha Inzaghi bizna a munkaban, es jovahagyna Balogun nevet.
Valamint kerte a szakmai vezetes Zhangot a keretosszeg megemelesere Balogun kapcsan, viszont Zhang ezt egyelore nem engedelyezte.
25m + bonuszok a maximum, ennyi all Zhang dontese alapjan rendelkezesre maximum.
Bonuszokkal egyutt 35m, viszont a szakmai vezetes azt szeretne elerni, hogy 35-40m fix osszeg ajanlatra mondjon igen Zhang, bonuszok nelkul.
Beto neve is komoly lehetoseg, viszont sem a szakmai vezetes, sem Inzaghi nem latja benne a komoly teljesitmenyt, viszont mellette szol a Seria A rutin, ami tovabbra is az egyik legfontosabb szempont Inzaghinal.
Taremi merult meg fel a Gazzetta szerint, viszont o egy olyan kompromisszum, ami sem Inzaghinak, sem a szakmai vezetesnek nem tetszik.
- mike
Sajnos mindenki túl van árazva.
Balogun 1 szezonért 45-50 milla, Beto 10-11 gólért 25 m, Morata 30 éves, nem egy nagy szám, mégis 20m.
Ezért sajnálom hogy Reteguit passzoltuk 15m-ért, vagy Nzolát, aki az olasz másodosztályba kiesve talán 10m körül lenne.
Dia is megért volna egy érdeklődést. Kamada ingyen lett volna, remek kp, ajándék a Lazionak.
Ha pl Morata jönne, tuti kezdő lenne, Inzaghit ismerve......
Szerintem még kivárunk, Sommer és Samardzic be lesz jelentve, védő és csatár poszton meg kötélhúzás lesz még sokáig.
- interfan
- mike
Szerintem őt juvés múlttal, majd 31 évesen azonnal le kellett volna seperni az asztalról, erre tökölünk vele.
Pénzkidobás lenne.
- interfan
Ez igaz, de nalunk lathatjuk mennyire erdekel barkit a "Juves mult", ha az egyik legnagyobb Juvest szo nelkul idehoztuk az edzo kulon keresere.
Na meg elotte se felejtsuk a Juve tetkos baratunkat, szinten edzoi keresre.
Sajnos, vagy nem sajnos, de En ezen mar tulleptem, hogy milyen "mult", ugysem tudok mit tenni, amig nem lesz mas tulajdonos, addig ebben nem lesz valtozas.
Megertem egyebkent az erveid, es azoknak akiknek ez problemat okoz.
- CsaSzi9294
Espositoból tudnánk még pénzt csinálni, amit a Balogun üzlethez tudnánk tenni. A TM szerint 3,5m-t ér, szerintem 7-8ért el lehetne adni, ráadásul az Udinét még érdekli is.interfan írta: ↑2023.08.06. 05:43 Gazzetta szerint tegnap este mercatos csucs volt Appianoban, ahol Zhang, Inzaghi, Marotta, Ausilio, Baccin is reszt vettek.
Azt az összeget hozzátéve 33+bónusz+20% szerintem már elég lehet, mivel Balogun is jönne, más kérője nincs, az Arsenal meg szabadulna tőle, elsősorban a keret magas létszáma miatt.
Hagyjuk már ezt a Moratát, kavarják a szart az újságok. Ő sem akar jönni, Simeone se akarja elengedni, 31 éves, a vezetőség fiatalokat szeretne. Az ára is magas a kora mellett. Egyszer elengedjük, majd újra elő vesszük? Ugyan már…
Többször írták (a “nagyok” is), hogy mindig is Balogun volt a cél. Továbbra is tartom, Sommer és Samardzic után érkezni fog az amerikai, hiába ijesztgetnek minket Mormotával.
Zhang biztos, hogy Scudettoval szeretne elköszönni, a végén engedni fog és megadja, amit Marottáék kérnek tőle, ezzel is növelve az esélyt a bajnoki címre. Az öregnek most az lesz a varázslata, hogy meggyőzi Zhangot.
- interfan
Az a baj, hogy Espositot is dobaljuk mindenhova evek ota, es senkinek nem kell, senki nem el a sima opcioval.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.06. 07:38 Espositoból tudnánk még pénzt csinálni, amit a Balogun üzlethez tudnánk tenni. A TM szerint 3,5m-t ér, szerintem 7-8ért el lehetne adni, ráadásul az Udinét még érdekli is.
Azt az összeget hozzátéve 33+bónusz+20% szerintem már elég lehet, mivel Balogun is jönne, más kérője nincs, az Arsenal meg szabadulna tőle, elsősorban a keret magas létszáma miatt.
Hagyjuk már ezt a Moratát, kavarják a szart az újságok. Ő sem akar jönni, Simeone se akarja elengedni, 31 éves, a vezetőség fiatalokat szeretne. Az ára is magas a kora mellett. Egyszer elengedjük, majd újra elő vesszük? Ugyan már…![]()
Többször írták (a “nagyok” is), hogy mindig is Balogun volt a cél. Továbbra is tartom, Sommer és Samardzic után érkezni fog az amerikai, hiába ijesztgetnek minket Mormotával.
Zhang biztos, hogy Scudettoval szeretne elköszönni, a végén engedni fog és megadja, amit Marottáék kérnek tőle, ezzel is növelve az esélyt a bajnoki címre. Az öregnek most az lesz a varázslata, hogy meggyőzi Zhangot.
Sot meg most telen a kolcsonszerzodeset is felbontottak, es visszakuldtek, csak hogy ne legyen ott.
Lathatjuk most is, hogy hany fiatalbol sikerult penzt csinalni.
Hat nem sokbol...
Ellenben mennyi tavozott ingyen kolcson + sima opcioval.
Nagyon meglepodnek ha Espositobol sikerulne penzt csinalni, latva az elmult eveket, es az ideit is, ha az Udinet annyira erdekelne mar a Samardzic uzletbe beletettek volna (lasd Fabbian).
Igen leirtak a "nagyok", hogy a szakmai vezetes mindig is Balogunt akarta.
De ugyanezek a "nagyok" leirtak, Inzaghi mindvegig Moratat akarja, akarta.
Scamacca meg egy kompromisszum volt, mivel Balogunra nincs penz, Morata meg nem akar jonni.
Az hogy ezek utan ki fog erkezni, hat megtippelni is nehez.
Zhang meg nem arrol hires, hogy "enged".
Mivel eleve a koltsegvetest nem o hatarozza meg.
Masik meg az, hogy Zhang nem arrol hires, hogy a szakmai vezetok kereset hagyja jova nagy szazalekban.
Az egy kovetkezo kerdes, hogy az Arsenal lat e valamit Balogunba.
Mert ha nem, akkor ugyis eladjak meg 25m + 10m bonuszert is.
- CsaSzi9294
Ez az utolsó mondat az, ami nagyon lényeges!interfan írta: ↑2023.08.06. 07:48Az a baj, hogy Espositot is dobaljuk mindenhova evek ota, es senkinek nem kell, senki nem el a sima opcioval.
Lathatjuk most is, hogy hany fiatalbol sikerult penzt csinalni.
Hat nem sokbol...
Ellenben mennyi tavozott ingyen kolcson + sima opcioval.
Nagyon meglepodnek ha Espositobol sikerulne penzt csinalni, latva az elmult eveket, es az ideit is, ha az Udinet annyira erdekelne mar a Samardzic uzletbe beletettek volna (lasd Fabbian).
Igen leirtak a "nagyok", hogy a szakmai vezetes mindig is Balogunt akarta.
De ugyanezek a "nagyok" leirtak, Inzaghi mindvegig Moratat akarja, akarta.
Scamacca meg egy kompromisszum volt, mivel Balogunra nincs penz, Morata meg nem akar jonni.
Az hogy ezek utan ki fog erkezni, hat megtippelni is nehez.
Zhang meg nem arrol hires, hogy "enged".
Mivel eleve a koltsegvetest nem o hatarozza meg.
Masik meg az, hogy Zhang nem arrol hires, hogy a szakmai vezetok kereset hagyja jova nagy szazalekban.
Az egy kovetkezo kerdes, hogy az Arsenal lat e valamit Balogunba.
Mert ha nem, akkor ugyis eladjak meg 25m + 10m bonuszert is.
Maga Arteta mondta, hogy túl nagy a keret, valakiknek távoznia kell. Az amerikai nem is játszik a felkészüléseken, ergo nem számol vele.
A 25+8-10m bónusz+ a 20% is egy elég jó ajánlat érte. Megy a kötélhúzás, szerintem az angolok a végén engedni fognak, AMENNYIBEN Zhang (vagy az OT, vagy nem tudom ki) tényleg nem ad többet.
Nekem Morata egy ijesztgetés az Arsenal felé, ugyan úgy, ahogy Scamacca volt. Annak viszont nagyon örülök, hogy a vezetőség kitart és nem hagyja azt a kevés pénzt is elveszni ilyen 31 éves nudlira. Van már egy Correánk, elég is belőle, nem kell szarozni Inzaghi nevein, csak szépen elengedni őket…
Egyébként nekem még az is furcsa, hogy Samardzic 2 hete “fix” érkező, de még most sincs itt. Mire várunk? Még a végén köze lehet Balogunhoz és tényleg pénz+Fabbian+Esposito megállapodás lesz belőle, ezzel is spórolva egy kis pénzt.
- interfan
Viszont annak oka van, ha Balogunba nem lat semmit az Arsenal....CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.06. 07:59 Ez az utolsó mondat az, ami nagyon lényeges!
Maga Arteta mondta, hogy túl nagy a keret, valakiknek távoznia kell. Az amerikai nem is játszik a felkészüléseken, ergo nem számol vele.
A 25+8-10m bónusz+ a 20% is egy elég jó ajánlat érte. Megy a kötélhúzás, szerintem az angolok a végén engedni fognak, AMENNYIBEN Zhang (vagy az OT, vagy nem tudom ki) tényleg nem ad többet.
Nekem Morata egy ijesztgetés az Arsenal felé, ugyan úgy, ahogy Scamacca volt. Annak viszont nagyon örülök, hogy a vezetőség kitart és nem hagyja azt a kevés pénzt is elveszni ilyen 31 éves nudlira. Van már egy Correánk, elég is belőle, nem kell szarozni Inzaghi nevein, csak szépen elengedni őket…
Egyébként nekem még az is furcsa, hogy Samardzic 2 hete “fix” érkező, de még most sincs itt. Mire várunk? Még a végén köze lehet Balogunhoz és tényleg pénz+Fabbian+Esposito megállapodás lesz belőle, ezzel is spórolva egy kis pénzt.
Az hogy mi az "ijeszgetes" az meg nezopont kerdese.
Lasd lehet neked Morata "ijeszgetes", ellenben sok Olasz forumon meg ot varjak, ot latjak megoldasnak, es Balogunt meg hatalmas lutrinak es kockazatnak.
Sot meg itt nalunk is lehetett olvasni olyat, hogy 0 Francia bajnoksagba rugott csak X golt, stb.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy masnak meg latod Balogun az "ijeszgetes".
Hetfon erkezik Samardzic Milanoba, tegnap este Romano is bejelentette.
Valoban valtozott a keplet, mert eddig osszerteken 25m uzlet lett volna, Samardzic 25m, ellenben kaptunk volna Fabbianert 10m-t.
Tehat +15m kiadast jelentett volna.
A vege az uzletnek viszont 20m Samardzic, es 4.5m Fabbian.
Tehat +15,5m kiadast jelent.
Fabbianra pedig 15m lett volna az Inter visszavasarlai opcioja, majd az Udinei 20m.
Am most az Intere 12m-ra, az Udinei 15m-ra csokkent a vegleges uzletbe.
- interfan
Gazzetta is kiemeli, az Inter szakmai vezetes dontese Balogun.
35m ajanlanank, ez elkepzelhetetlen egy fix osszegben, 25m koruli fix + bonuszok + 20% viszonteladas.
Kerdes Zhang jovahagyja e az ajanlatot, valamint az Arsenal es Balogun mit szeretne.
Jelenleg nem tudni a Gazzetta szerint Balogun szandekait sem, az Arsenal ugynezki szabadulna tole.
Inzaghi ellenben egy igazi center alkatot, es center tipust akar, aki ismeri a Seria A-t.
Ezert a Morata, Beto palya meg nyitott, Taremi szorult hatterbe a Seria A tapasztalat hianya miatt.
35m ajanlanank, ez elkepzelhetetlen egy fix osszegben, 25m koruli fix + bonuszok + 20% viszonteladas.
Kerdes Zhang jovahagyja e az ajanlatot, valamint az Arsenal es Balogun mit szeretne.
Jelenleg nem tudni a Gazzetta szerint Balogun szandekait sem, az Arsenal ugynezki szabadulna tole.
Inzaghi ellenben egy igazi center alkatot, es center tipust akar, aki ismeri a Seria A-t.
Ezert a Morata, Beto palya meg nyitott, Taremi szorult hatterbe a Seria A tapasztalat hianya miatt.
- CsaSzi9294
Jó lesz ez, Balogun jönni fog!interfan írta: ↑2023.08.06. 08:21 Gazzetta is kiemeli, az Inter szakmai vezetes dontese Balogun.
És szerintem örüljünk neki. Leao is a francia bajnokságból érkezett a Milánhoz, rosszabb mutatókkal… Persze lehet azt mondani, hogy lutri, de Thuram is az, sőt a Seria A-s Beto is az lenne.
A játékosok mindenhol túl vannak árazva, nem kell azon meglepődni, hogy egy PL csapat nem 15-20 millióért ad el valakit. Angliában egy Cardiff is minimum ennyiért adja el leggyengébb játékosát.
- interfan
En ebben egyaltalan nem vagyok biztos, es ezt nem jelentenem ki, dehat masok vagyunk.
Szerintem kb egyenlo az esely a Morata-Balogun-Beto sorra, sot kitudja, lehet az lesz amit tegnap irt a Gazzetta, hogy kivarunk, es a vegen probalunk meg valakit (Martial mint MrX).
Ki kinek orul, az meg mindenki sajat velemenye.
Lasd az Olaszoknal nagyon sok helyen Moratat szeretnek, vagy legalabb ugyanugy gondolkoznak mint Inzaghi, hogy Seria A rutin kell, es tipikus center.
Ettol fuggetlenul nalam is Balogun lenne a befuto.
- vaskalap
Ha az Arsenal szabadulni akar Baloguntól,úgyis odaadja,csak várnak egy jobb ajánlatra.Mellesleg kockázat van benne,de kibe nincs?Bízzunk benne, hogy számunkra a legjobban alakulnak a dolgok.
- CsaSzi9294
Aki Moratát szeretné (elfogadom) az szerintem nem gondolja át rendesen. 20m-t kiadnánk egy olyan játékosért, aki több helyen is gyenge volt, és most nem számítva a múltját. Ellenben ott van egy fiatal srác, tele potenciállal, aki oké drágább, de lesz értéke. Morata ha jön 1-2 év és kölcsön+8 millióért adjuk el az Empoliba. Persze semmi garancia nincs arra, hogy az amerikai beválik, de ilyen alapon ne is igazoljunk senkit…interfan írta: ↑2023.08.06. 08:41En ebben egyaltalan nem vagyok biztos, es ezt nem jelentenem ki, dehat masok vagyunk.
Szerintem kb egyenlo az esely a Morata-Balogun-Beto sorra, sot kitudja, lehet az lesz amit tegnap irt a Gazzetta, hogy kivarunk, es a vegen probalunk meg valakit (Martial mint MrX).
Ki kinek orul, az meg mindenki sajat velemenye.
Lasd az Olaszoknal nagyon sok helyen Moratat szeretnek, vagy legalabb ugyanugy gondolkoznak mint Inzaghi, hogy Seria A rutin kell, es tipikus center.
Ettol fuggetlenul nalam is Balogun lenne a befuto.
Nagyon jól csinálja Marotta, hogy ragaszkodik Balogunhoz, ki tudja milyen tulajt kapunk, mennyit rak majd bele a csapatban. Legyenek csak fiatal értékeink és ne ilyen kiöregedett örök “tehetségek” (mondjuk nekem sose volt az). A klub eddig csak fiatalokat igazol (kivéve Cuadrado, de ő ingyen jött) és ez a vonal nekem nagyon tetszik. Bisseck, Frattesi, Samardzic akiért eddig fizettünk ugye. Ebbe e képbe Balogun totálisan bele illik. Én bizakodó vagyok.
- interfan
En nem latok Inzaghi fejebe, sem azok fejebe akik szerint Morata kellene.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.06. 08:52 Aki Moratát szeretné (elfogadom) az szerintem nem gondolja át rendesen. 20m-t kiadnánk egy olyan játékosért, aki több helyen is gyenge volt, és most nem számítva a múltját. Ellenben ott van egy fiatal srác, tele potenciállal, aki oké drágább, de lesz értéke. Morata ha jön 1-2 év és kölcsön+8 millióért adjuk el az Empoliba. Persze semmi garancia nincs arra, hogy az amerikai beválik, de ilyen alapon ne is igazoljunk senkit…
Nagyon jól csinálja Marotta, hogy ragaszkodik Balogunhoz, ki tudja milyen tulajt kapunk, mennyit rak majd bele a csapatban. Legyenek csak fiatal értékeink és ne ilyen kiöregedett örök “tehetségek” (mondjuk nekem sose volt az). A klub eddig csak fiatalokat igazol (kivéve Cuadrado, de ő ingyen jött) és ez a vonal nekem nagyon tetszik. Bisseck, Frattesi, Samardzic akiért eddig fizettünk ugye. Ebbe e képbe Balogun totálisan bele illik. Én bizakodó vagyok.
De szerintem az lehet a meggondolas, ami Sommer-Acerbi-Cuadrado leigazolasa mogott (oket nehez fiatalnak nevezni).
Hogy 1-2 evre jok lehetnek, es nem kell beileszkedni, egybol bevethetok, es ahogy Inzaghi fogalmazott igazolasok kapcsan "kesz jatekosok".
Olaszorszagban azert tobbsegben, foleg nalunk, mindig az "azonnali eredmeny" kell, az edzok is igy gondolkoznak, ehhez pedig "kesz" jatekost akarnak.
Olasz edzoknel a rutin altalaban mindig az 1. es legfontosabb.
Ahogy Balogunt irod milyen kepbe illene bele, Morata meg "totalisan beleilik", a Sommer-Acerbi-Cuadrado sorba.
- mike
Egyetértek, fiataokkal adhatunk előre, ilyen Morata félékkel csak egy helyben topogás lenne.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.06. 08:52 Nagyon jól csinálja Marotta, hogy ragaszkodik Balogunhoz, ki tudja milyen tulajt kapunk, mennyit rak majd bele a csapatban. Legyenek csak fiatal értékeink és ne ilyen kiöregedett örök “tehetségek” (mondjuk nekem sose volt az). A klub eddig csak fiatalokat igazol (kivéve Cuadrado, de ő ingyen jött) és ez a vonal nekem nagyon tetszik. Bisseck, Frattesi, Samardzic akiért eddig fizettünk ugye. Ebbe e képbe Balogun totálisan bele illik. Én bizakodó vagyok.
Fiatalokat kell venni, még berobbanás előtt, 30 pluszosokat meg ingyen, vagy bagóért.
Balogunt 2 napja tartom elképzelhetőnek, lehet hogy a többi tényleg csak elterelés volt, így legyen.
Bisseck, Frattesi, Samardzic és ha érkezik, Balogun is olyan lehet aki a sokszorosát érheti 1-2 éven belül.
- interfan
Atletico Paranaense 8-10m-t ker Bentoert.
Az Inter ingyen kolcson + sima opcios ajanlatot keszul tenni.
Trubin kapcsan teljesen kiszalltunk, es o nem fog erkezni, a Benfica igazolhatja le most a nyaron.
Bento megerositette az Inter erdeklodeset, elmondta alma lenne az Interbe igazolni, viszont a dontes a Paranaense elnok kezeben.
Tovabbi cserekapus opciok:
Audero kolcson, Sepe kolcson, Stankovic maradasa.
Wolfsburg ingyen kolcson + 14m euros felteteles opciot ajanlott korabban az Internek Gosensert, am azt Inter kotelezo opciot akart amire a Wolfsburg nemet mondott, es Gosensel is megszakadtak a targyalasok, ezert a Wolfsburg 5,5m-ert Rogeriot igazolta le a Sassuolobol Gosens helyett.
Ajanlat hianyaban Gosens maradhat, es o lehet iden is Dimarco csereje.
Trubin kapcsan teljesen kiszalltunk, es o nem fog erkezni, a Benfica igazolhatja le most a nyaron.
Bento megerositette az Inter erdeklodeset, elmondta alma lenne az Interbe igazolni, viszont a dontes a Paranaense elnok kezeben.
Wolfsburg ingyen kolcson + 14m euros felteteles opciot ajanlott korabban az Internek Gosensert, am azt Inter kotelezo opciot akart amire a Wolfsburg nemet mondott, es Gosensel is megszakadtak a targyalasok, ezert a Wolfsburg 5,5m-ert Rogeriot igazolta le a Sassuolobol Gosens helyett.
- Baggio85
Az én megérzésem is az, hogy Scamacca nem azért választotta az Atalanta-t, mert nekik meggyőzőbb a projektjük, vagy jobban hisz bennük, hogy a Scudetto-ért folyó versenyben előttünk lesznek, hanem valószínűleg jeleztük neki, hogy nem rá esett a végső választás.
Tegnap meg gondolom azért gyűlt össze mindenki, hogy meggyőzzék Inzaghit, hogy jó lesz neki Balogun. Ahogy írtátok, nem is játszik náluk, nem valószínű, hogy ott tartják. Itt egy veszély lehet még, hogy jön egy PL középcsapat és bemond rá 40-50 milliót és akkor annyi...
Egyébként Inzaghinak is igaza van, hogy a Thuram-Balogun páros (Correaval kiegészülve) azért kicsit lutri. Mert ha ketten együtt nem hozzák a 19 gólt, akkor azért bajban lehetünk. Ebből a szempontból egy Dzeko féle idősebb, de rutinosabb csatárban rövidtávon azért kevesebb a kockázat. Azért ha most azt mondanák nekem, hogy igazolunk egy 30+os támadót, aki hozni fogja Dzeko adatait a köv. 2 évben, én azonnal aláírnám.
Tegnap meg gondolom azért gyűlt össze mindenki, hogy meggyőzzék Inzaghit, hogy jó lesz neki Balogun. Ahogy írtátok, nem is játszik náluk, nem valószínű, hogy ott tartják. Itt egy veszély lehet még, hogy jön egy PL középcsapat és bemond rá 40-50 milliót és akkor annyi...
Egyébként Inzaghinak is igaza van, hogy a Thuram-Balogun páros (Correaval kiegészülve) azért kicsit lutri. Mert ha ketten együtt nem hozzák a 19 gólt, akkor azért bajban lehetünk. Ebből a szempontból egy Dzeko féle idősebb, de rutinosabb csatárban rövidtávon azért kevesebb a kockázat. Azért ha most azt mondanák nekem, hogy igazolunk egy 30+os támadót, aki hozni fogja Dzeko adatait a köv. 2 évben, én azonnal aláírnám.
- CsaSzi9294
Én sokkal inkább ő érte adnék 8m-t, mint a 35 éves Sommerért 6-t.interfan írta: ↑2023.08.06. 09:47 Atletico Paranaense 8-10m-t ker Bentoert.
Mivel a svájci jön , így másodiknak Stankot simán elnézem Sommer mögött. Amúgy sem adnánk egy eurot sem 2. számú kapusért.
Gosenssel nekem speciel nincs akkora bajom, nem olyan rossz ő. Ráadásul Dimarco szinte kirobbanthatatlan a bal oldalról, így teljesen mindegy ki jönne oda.
- interfan
Pont ezt irtam, hogy sokan gondolkoznak igy, foleg az Olaszok.Baggio85 írta: ↑2023.08.06. 09:55 Egyébként Inzaghinak is igaza van, hogy a Thuram-Balogun páros (Correaval kiegészülve) azért kicsit lutri. Mert ha ketten együtt nem hozzák a 19 gólt, akkor azért bajban lehetünk. Ebből a szempontból egy Dzeko féle idősebb, de rutinosabb csatárban rövidtávon azért kevesebb a kockázat. Azért ha most azt mondanák nekem, hogy igazolunk egy 30+os támadót, aki hozni fogja Dzeko adatait a köv. 2 évben, én azonnal aláírnám.
En special nem, de megertem ezt az allaspontot is.
Annyit meg Morata tudna mint Dzeko.
-
INTER-1908
Én Zhangot most megdícsérem akár mekkora sztárjelölt is Balogun 1 szezont nyomott extrán a francia 1 osztályban...
Oké h fiatal de 40-45 milla iszonyat sok érte 25+ bónusz teljesen reális szerintem. Inzaghit is megértem hogy rutinos támadót szeretne mert az éppen most nincs és azért valljuk be Dzeko 1-2x jól jött nekünk kulcs szitukban döntött el meccseket...
Samardzic végül jönni fog? Csak mert egy héttel ezelőtt minden kész volt de aztán már nincs hír mostanában róla...
Oké h fiatal de 40-45 milla iszonyat sok érte 25+ bónusz teljesen reális szerintem. Inzaghit is megértem hogy rutinos támadót szeretne mert az éppen most nincs és azért valljuk be Dzeko 1-2x jól jött nekünk kulcs szitukban döntött el meccseket...
Samardzic végül jönni fog? Csak mert egy héttel ezelőtt minden kész volt de aztán már nincs hír mostanában róla...
- PellerG
Inzaghi egyszerűen nem kompatibilis fiatal, még nem kiforrott játékosokkal (ld. Asllani, V.Carboni, stb).
Egyszerűbb út neki potenciális tehetség (Trubin, Fabbian, Casadei, Balogun, stb) helyett ismert, tapasztalt (zeniten túl lévő) játékosokkal dolgoznia (Acerbi, Dzeko, Sommer, Cuadrado, Mkhitaryan, Morata).
Nem véletlen, hogy egy esetleges Dumfries eladáskor is Marusic, Lazzari nevek repkedtek, véletlenül sem ígéretes, még gazdaságilag is előremutató nevek.
Egyszerűen nem tudom elképzelni őt egy Balogunnal együtt dolgozni, akivel még ugyan lenne munka, de hatalmas potenciál van benne.
És lehetne ide még x nevet hozni.
Úgyhogy teljesen mindegy mit akar a vezetés, Inzaghinak Morata kell (ahogy korábban Dzekohoz is ragaszkodott), így a végén úgyis kifizetjük a 21 misit a spanyolért és ő lesz agyonhajtva kezdőként.
Abban meg csak bizhatunk, hogy Thurammal boldogul majd (nem a Serie A-ból jött...).
Egyszerűbb út neki potenciális tehetség (Trubin, Fabbian, Casadei, Balogun, stb) helyett ismert, tapasztalt (zeniten túl lévő) játékosokkal dolgoznia (Acerbi, Dzeko, Sommer, Cuadrado, Mkhitaryan, Morata).
Nem véletlen, hogy egy esetleges Dumfries eladáskor is Marusic, Lazzari nevek repkedtek, véletlenül sem ígéretes, még gazdaságilag is előremutató nevek.
Egyszerűen nem tudom elképzelni őt egy Balogunnal együtt dolgozni, akivel még ugyan lenne munka, de hatalmas potenciál van benne.
Úgyhogy teljesen mindegy mit akar a vezetés, Inzaghinak Morata kell (ahogy korábban Dzekohoz is ragaszkodott), így a végén úgyis kifizetjük a 21 misit a spanyolért és ő lesz agyonhajtva kezdőként.
Abban meg csak bizhatunk, hogy Thurammal boldogul majd (nem a Serie A-ból jött...).
-
cuchu11
Inzaghi már korábban megkapta az általa kért csatárt. Úgy hívják, hogy Correa...
Ok, tőlem választhat újabb csatárt, de csak Correa árából.
Ugye 30 milla körül volt, abból simán kijön Morata!
Ok, tőlem választhat újabb csatárt, de csak Correa árából.
Ugye 30 milla körül volt, abból simán kijön Morata!
- vaskalap
Már korábban írtam,hogy szerintem egy csapatban az ideális felállás a rutinos és a fiatal játékosok tökéletes elegye.Nos tény,hogy ha Balogun jönne,akkor ez a csapatrész nélkülözné a rutint.Ami nem biztos,hogy baj,sztem a rizikó az a játékosok ismeretlenségében van.Illetve a kémiában,mert valljuk be LM-nek se mindegy ki a társa.
- Festa
Dzekonak nem volt játéka csak egy dolgot csinált gòlt szerzett.Viszont már nem tudta lefutnia a védőit vagy megcsinálni egy lövő cselt.Tavaszra teljesen elfogyott hiszen a bajnokságban 3 bajnoki gólt szerzett ez akkor is gáz,hogyha tudjuk,hogy nagyon sokszor Inzaghi a Lukaku-Correa pirossal kezdett.
9-10 gòlt szerintem bármelyik jelölt tudna szerezni ugyanennyi jatékidővel tudna szerezni.
Viszont azt nem tudjuk,hogy milyen lenne az együttműködés Lautaroval ami egy nagyon fontos szempont.
Amennyiben előre választani kéne akkor Morata is megoldás lenne,de csak 1-2 évre az amerikai srác viszont nálunk robbanhatna be.
9-10 gòlt szerintem bármelyik jelölt tudna szerezni ugyanennyi jatékidővel tudna szerezni.
Viszont azt nem tudjuk,hogy milyen lenne az együttműködés Lautaroval ami egy nagyon fontos szempont.
Amennyiben előre választani kéne akkor Morata is megoldás lenne,de csak 1-2 évre az amerikai srác viszont nálunk robbanhatna be.
- mike
Balogunt szerintem mi sem 45 millióért gondoltuk, nincs is annyink, de hátha lealkudható 35-re.INTER-1908 írta: ↑2023.08.06. 10:48 Én Zhangot most megdícsérem akár mekkora sztárjelölt is Balogun 1 szezont nyomott extrán a francia 1 osztályban...
Gondolom erre várunk. Nagy tehetség a srác, minden megmozdulása erről árulkodik.
Samardzic zsákban, a hét elején bejelentik. Szerintem nagyot fogunk vele.
- Stankov
Balogun nem igazi center, inkább Thuramhoz lehet hasonlítani, gyors kontra csatár.
Én abszolút megértem hogy kell magas center, akire fel lehet passzolni, ívelni, megtartja tovább adja, illetve pozíciós játékban is jól jön egy magas center akinek fejére be lehet adni.
Igazából az lenne az ideális ha Balogun Correa helyett jönne.
Én abszolút megértem hogy kell magas center, akire fel lehet passzolni, ívelni, megtartja tovább adja, illetve pozíciós játékban is jól jön egy magas center akinek fejére be lehet adni.
Igazából az lenne az ideális ha Balogun Correa helyett jönne.
- interfan
Legfrisebb hirek szerint Zhang egyre inkabb gondolkozik azon, hogy jovahagyja Inzaghi kereset, es Morata leigazolasat valositja meg.
Tegnapi vezetosegin Inzaghi tovabbra is Morata mellett ervelt, es Zhang egyre inkabb ebbe az iranya megy.
Fizetessel tudnank meggyozni Moratat, 6m korul evente es 3 + 1 eves szerzodes.
Tegnapi vezetosegin Inzaghi tovabbra is Morata mellett ervelt, es Zhang egyre inkabb ebbe az iranya megy.
Fizetessel tudnank meggyozni Moratat, 6m korul evente es 3 + 1 eves szerzodes.
- mike
- CsaSzi9294
- interfan
Ez is egy velemeny.
De az is, akik szerint Morata lenne a megfelelo megoldas, latjuk itt nalunk is gondolkoznak igy paran, es nem csak Inzaghi meg sok Olasz szurkolo.
- CsaSzi9294
Itt a fórumon szerintem senki nem szeretné Moratát.
- interfan
Konkretan olyat en sem lattam leirva, hogy Morata az Isten es o kell.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.06. 13:14Itt a fórumon szerintem senki nem szeretné Moratát.
Viszont olyat ma is olvashatsz, hogy megertjuk Zhangot, Inzaghit, es valoban rutinos, Seria A-t ismert center kell, es igazi center nem pedig Balogun/Thuram fele tamado.
Szerintem ertheto mindket velemeny es elkepzeles.
- Stankov
Nálam pl már Nainggolan is nehezen ment le , Vidalról nem is beszélve,de még Calhanoglut is fenntartásokkal vagy akár Dzekot
Ha itt van és jól teljesít azért gyorsan elfelejtük a múltját, mondjuk azt erősnek érzem hogy két edző meccs után már ment C. kolumbiai ajnározása.
Én személy szerint nem örülök Moratanak de ez még az elfogadható kategóriában tartozik.
Mondjuk jó néhány funny videó fő szereplője, nagyobbnál nagyobb ziccereket is képes kihagyni.
Ha itt van és jól teljesít azért gyorsan elfelejtük a múltját, mondjuk azt erősnek érzem hogy két edző meccs után már ment C. kolumbiai ajnározása.
Én személy szerint nem örülök Moratanak de ez még az elfogadható kategóriában tartozik.
Mondjuk jó néhány funny videó fő szereplője, nagyobbnál nagyobb ziccereket is képes kihagyni.
- interfan
Szerintem ez egy remek osszefoglalasa a helyzetnek.PellerG írta: ↑2023.08.06. 10:55 Inzaghi egyszerűen nem kompatibilis fiatal, még nem kiforrott játékosokkal (ld. Asllani, V.Carboni, stb).
Latjuk Marotta elhozta Asllanit tavaly 15m-ert, erre konkretan tokutolso volt a sorban, es alig jatszott.
Azt is latjuk Dzeko 36 evesen 2021-22-ben az Inter 1.szamu tamadoja volt, legtobbet jatszotta.
Szinten latjuk egy Onana kezdetesehez is mennyi ido, es nyomas kellett, hogy betegye es ne Handanovic vedjen.
Most ilyen Pirola-Kolarov, Satriano-Caicedo dolgokat nem is emlitek.
En pl Balogunt szeretnem, de annak semmi ertelme, hogy idehozzuk 25m + 10m bonuszert mert Marotta es Ausilio ot akarja, ellenben Inzaghi nem, es majd ul a padon, onbizalmat is elvesziti, 0 fejlodes, es ebben az esetben garantalhato a bukas.
- g.e.r.a
Értem én, hogy kell a rutin Inzaghinak meg stb. De mennyivel vagyunk előrébb pénzügyileg, hogy egy ilyen erősen középszer játékosnak 6 milliós fizut adunk? Ha már pénzünk nincsen akkor már réges régen koncepciót kellett volna váltanunk valami hasonlót, mint amit a Benfica is csinál. Meg azért rajtuk kívül is van még példa. Tökéletesen megvalósítják a koncepciót és mellé még van eredmény is. Erre mi ilyen játékosoknak adunk hatalmas fizetéseket mert kell a rutin ahelyett, hogy fiatal tehetségekkel próbálkoznánk. Egyszerűen idegesít, hogy olaszban mindenki ilyen korlátolt gyökér mindegyik csapatnál. Amúgy Balogunt is le lehet szólni, hogy a gyenge francia bajnokságban lőtte a gólokat, de csak halkan jegyzem meg, hogy lassan, de biztosan a francia bajnokság elhalad az olasz mellett pont a korlátolt olasz csapatok vezetői miatt.
- vaskalap
És valahogy ezért is tart itt az olasz foci....
- interfan
Hat igen, de erre lehetne millio meg egy peldat hozni az elmult evekbol, hogy inkabb a "rutin" jott nagy fizetessel, es nem a tehetseg penzert alacsony fizuval.g.e.r.a írta: ↑2023.08.06. 13:45 Értem én, hogy kell a rutin Inzaghinak meg stb. De mennyivel vagyunk előrébb pénzügyileg, hogy egy ilyen erősen középszer játékosnak 6 milliós fizut adunk? Ha már pénzünk nincsen akkor már réges régen koncepciót kellett volna váltanunk valami hasonlót, mint amit a Benfica is csinál. Meg azért rajtuk kívül is van még példa. Tökéletesen megvalósítják a koncepciót és mellé még van eredmény is. Erre mi ilyen játékosoknak adunk hatalmas fizetéseket mert kell a rutin ahelyett, hogy fiatal tehetségekkel próbálkoznánk. Egyszerűen idegesít, hogy olaszban mindenki ilyen korlátolt gyökér mindegyik csapatnál. Amúgy Balogunt is le lehet szólni, hogy a gyenge francia bajnokságban lőtte a gólokat, de csak halkan jegyzem meg, hogy lassan, de biztosan a francia bajnokság elhalad az olasz mellett pont a korlátolt olasz csapatok vezetői miatt.
Ez Olaszorszag, es igy mukodik ott minden.
Nagyon ritka, hogy egy Olasz csapat kitud szakadni ebbol a "belterjes", sot mondhatni ebbol a "begyepesedett" gondolkozasbol.
Most egyedul a Milan kezdett el valami mast, oket leszamitva mindenhol a "rutin" ami az 1.
Ez nem Inzaghi "bune", vagy az Intere, ez jellemzo volt kb az osszes Olasz edzonkre, es jellemzo szinte az osszes Olasz csapatra.
Emiatt Olaszorszagban Benfica utat varni hiu remeny.
Most hogy ez az Olasz focira nezve, jo e vagy sem, az megint mar egy kovetkezo kerdes.
- g.e.r.a
Ez igazából már nem kérdés. 10+ éve nézzük, hogy hanyatlik az olasz foci. Milannal is azt hitték az átigazolási időszak elején amikor Maldinit elküldték, hogy úristen most mi lesz hülye amerikaiak. Aztán csak most kezd ott is kiderülni, hogy koncepciót váltottak és valószínű Maldini ehhez túl korlátolt volt. Mondjuk nagy igazság, hogy ehhez nálunk nagyon nagy változásra lenne szükség. Új tulaj, új vezetőség, új edző.interfan írta: ↑2023.08.06. 13:57Hat igen, de erre lehetne millio meg egy peldat hozni az elmult evekbol, hogy inkabb a "rutin" jott nagy fizetessel, es nem a tehetseg penzert alacsony fizuval.g.e.r.a írta: ↑2023.08.06. 13:45 Értem én, hogy kell a rutin Inzaghinak meg stb. De mennyivel vagyunk előrébb pénzügyileg, hogy egy ilyen erősen középszer játékosnak 6 milliós fizut adunk? Ha már pénzünk nincsen akkor már réges régen koncepciót kellett volna váltanunk valami hasonlót, mint amit a Benfica is csinál. Meg azért rajtuk kívül is van még példa. Tökéletesen megvalósítják a koncepciót és mellé még van eredmény is. Erre mi ilyen játékosoknak adunk hatalmas fizetéseket mert kell a rutin ahelyett, hogy fiatal tehetségekkel próbálkoznánk. Egyszerűen idegesít, hogy olaszban mindenki ilyen korlátolt gyökér mindegyik csapatnál. Amúgy Balogunt is le lehet szólni, hogy a gyenge francia bajnokságban lőtte a gólokat, de csak halkan jegyzem meg, hogy lassan, de biztosan a francia bajnokság elhalad az olasz mellett pont a korlátolt olasz csapatok vezetői miatt.
Ez Olaszorszag, es igy mukodik ott minden.
Nagyon ritka, hogy egy Olasz csapat kitud szakadni ebbol a "belterjes", sot mondhatni ebbol a "begyepesedett" gondolkozasbol.
Most egyedul a Milan kezdett el valami mast, oket leszamitva mindenhol a "rutin" ami az 1.
Ez nem Inzaghi "bune", vagy az Intere, ez jellemzo volt kb az osszes Olasz edzonkre, es jellemzo szinte az osszes Olasz csapatra.
Emiatt Olaszorszagban Benfica utat varni hiu remeny.
Most hogy ez az Olasz focira nezve, jo e vagy sem, az megint mar egy kovetkezo kerdes.
- interfan
Igy van ahogy irod, ahhoz hogy ilyen utra lepjunk, ahhoz uj tulajdonos, uj edzo kellene.g.e.r.a írta: ↑2023.08.06. 14:12 Ez igazából már nem kérdés. 10+ éve nézzük, hogy hanyatlik az olasz foci. Milannal is azt hitték az átigazolási időszak elején amikor Maldinit elküldték, hogy úristen most mi lesz hülye amerikaiak. Aztán csak most kezd ott is kiderülni, hogy koncepciót váltottak és valószínű Maldini ehhez túl korlátolt volt. Mondjuk nagy igazság, hogy ehhez nálunk nagyon nagy változásra lenne szükség. Új tulaj, új vezetőség, új edző.
Addig sajnos, vagy nem sajnos (nezopont kerdese), a jelenlegi irannyal erdemes megbaratkozni, amit mar megszoktunk az elmult hosszu hosszu evekben.
-
Pityuinter
Nem csak a Milan probal kilepni a szokasosnak mondhato olasz semakbol, csak mivel ok a Milan, naluk a leglatvanyosabb ez.
3 csapat jutott eszembe kapasbol, a Napoli: tavaly nagyon bator sorcseret muveltek le es ahhoz, hogy ez ennyire bejojjon kiveteles csillagallas kellett, de ettol meg teljesen idegen volt ez a lepes a megszokott olaszos, nyugdijig tartom az oregjeimet a haznal. Ami naluk nagyon olaszos az a fugges a tulajdonostol.
A masik ket csapat, ami eszembe jutott a Sassoulo es az Atalanta. Mind a ket csapat egy rakat tehetseges fiatalt kepzett az elmult evekben, amennyire tudom szep hasznot is tudtak termelni, szep focit tudtak jatszani, az Atalanta pedig meg BL-ben is tudott szepen teljesiteni.
Kiemelnem, hogy belfoldon is hajlandoak tovabb adni az ertekeiket, amennyiben realis ajanlatot kapnak, szamomra iszonyatosan frusztralo volt latni, ahogyan SMS vagy akar Belotti beragadtak, mert irracionalis osszegeket kertek ertuk.
Amiben a Milan szerintem pelda erteku lehet, amennyiben sikerul nekik, az a tulajdonoatol valo fuggoseg kerdesenek a megoldasa. A korabban irt Napoli azert ezer szalon fugg Delautol. En azt latom, ezt probaljak osszehozni, ezert mentek ra a stadion projektre, kezdtek az igazolasi szezont az egyik ertekuk eladasaval.
Ez a tulajdonostol valo fugges egyebkent az olasz foci igazi rakfeneje. Amikor a csapatot egy gazdag mecenas penzeli ez persze senkit nem zavar, de lathatjuk, mi tortenik, ha ezzel a tulajdonossal tortenik valami, Zhang eseteben is.
3 csapat jutott eszembe kapasbol, a Napoli: tavaly nagyon bator sorcseret muveltek le es ahhoz, hogy ez ennyire bejojjon kiveteles csillagallas kellett, de ettol meg teljesen idegen volt ez a lepes a megszokott olaszos, nyugdijig tartom az oregjeimet a haznal. Ami naluk nagyon olaszos az a fugges a tulajdonostol.
A masik ket csapat, ami eszembe jutott a Sassoulo es az Atalanta. Mind a ket csapat egy rakat tehetseges fiatalt kepzett az elmult evekben, amennyire tudom szep hasznot is tudtak termelni, szep focit tudtak jatszani, az Atalanta pedig meg BL-ben is tudott szepen teljesiteni.
Kiemelnem, hogy belfoldon is hajlandoak tovabb adni az ertekeiket, amennyiben realis ajanlatot kapnak, szamomra iszonyatosan frusztralo volt latni, ahogyan SMS vagy akar Belotti beragadtak, mert irracionalis osszegeket kertek ertuk.
Amiben a Milan szerintem pelda erteku lehet, amennyiben sikerul nekik, az a tulajdonoatol valo fuggoseg kerdesenek a megoldasa. A korabban irt Napoli azert ezer szalon fugg Delautol. En azt latom, ezt probaljak osszehozni, ezert mentek ra a stadion projektre, kezdtek az igazolasi szezont az egyik ertekuk eladasaval.
Ez a tulajdonostol valo fugges egyebkent az olasz foci igazi rakfeneje. Amikor a csapatot egy gazdag mecenas penzeli ez persze senkit nem zavar, de lathatjuk, mi tortenik, ha ezzel a tulajdonossal tortenik valami, Zhang eseteben is.
- interfan
Gazzetta szerint Inzaghi egyertelmuen rutinos tamadot akar.
Morata, B opcio pedig Taremi.
Beto annyira sem a szakmai vezetesnek, sem Inzaghinak nem meggyozo.
Szakmai vezetes tovabbra is Balogunt szorgalmazza, de az ara, es Inzaghi kerese miatt nehezkes.
Megoldas az lenne, ha Correat az Inter eladna, igy erkezhetne Morata es Balogun is, viszont a Gazzetta is megerositi, semmifele erdeklodes sincs Correaert sem a Szaudiaktol, sem Europabol, ezert szinte biztosan maradni fog, es csak 1 csatar erkezik.
Sommer ma este erkezik Milanoba, mar nem edzett a Bayernel.
Holnap orvosi, majd hivatalos bejelentes.
Morata, B opcio pedig Taremi.
Beto annyira sem a szakmai vezetesnek, sem Inzaghinak nem meggyozo.
Szakmai vezetes tovabbra is Balogunt szorgalmazza, de az ara, es Inzaghi kerese miatt nehezkes.
Megoldas az lenne, ha Correat az Inter eladna, igy erkezhetne Morata es Balogun is, viszont a Gazzetta is megerositi, semmifele erdeklodes sincs Correaert sem a Szaudiaktol, sem Europabol, ezert szinte biztosan maradni fog, es csak 1 csatar erkezik.
Sommer ma este erkezik Milanoba, mar nem edzett a Bayernel.
Holnap orvosi, majd hivatalos bejelentes.
- Baggio85
Nem tudom, nem ismerem Balogunt, de nekem az sokat mond, hogy az Arsenal inkább vett 75 millióért egy iszonyatosan túlhypeolt Havertzet, minthogy őt beépítsék a csapatba.
- interfan
Sommer megerkezett Milanoba.
- vaskalap
Nem tudom jelent e valamit,de Balogunt nem nevezte ma az Arsenal.
- CsaSzi9294
- interfan
Di Marzio szerint minden kesz, Esposito a Verona jatekosa lesz ingyen kolcsonnel.
-
cuchu11
- CsaSzi9294
Sky szerint Balogun továbbra is az elsődleges cél előre, alternatíva Beto. Szerintük nincs más, csak ők ketten, közülük kerül ki az új csatár. Kiemelik, az Inter számára mindenképpen jó hír, hogy a City ellen csak a lelátón ült az amerikai.
https://www.fcinter1908.it/copertina/at ... a-balogun/
https://www.fcinter1908.it/copertina/at ... a-balogun/