Okosabb lett volna már nyáron hozni a zebrapumukli helyett..örülök,hogy elhoztuk,reméljük beválik olaszban,sok sikert neki!
A jobb szélünk sebessége mindenesetre nem lesz rossz tavasszal
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Buchanan-tól jó ajánlólevél, hogy a Man City is figyelemmel kísérte most ősszel és ha mi is akkor talán lehet benne lehetőség. Gyors, jól cselez a felállásunk és a jövendőbeli pozija talán jobban fog állni neki mint ami Bruggeban volt neki főleg ha Inzaghi felépíti a védekezését is. Ebben a fél évben talán megoldja ezt a posztot Ő és Dumfries aztán meglátjuk.Stankov írta: ↑2024.01.05. 19:43 Nyilván hamár Buchanan jött szurkolok neki, csak nekem az a meglátásom hogy jó wingbacket inkább egy technikásabb szélső hátvédből lehet képezni mintsem egy gyors agresszív szélső középpályásból, de tényleg bízom benne hogy rám cáfol és védekezés is menni fog neki.
Amúgy ebben az árkategóriában mindenkiben nagyobb rizikó van,vagy idős vagy sérülékeny vagy tapasztalatlan.
Mondjuk én lehet hogy Spinazzolát hoztam volna , ő is sérülékeny az igaz de nem is a kezdőbe kellene, ismeri a posztot és balon is tud játszani
Akit ennyire akart csak az Interbe jönni,azért nem kár.interfan írta: ↑2024.01.06. 07:08 Stankov raerzett valamit Spinazzola kapcsan.
FcInternews sajat forrasai szerint Spinazzola ugynokevel targyalni fog az Inter, es ajanlatot tehet neki nyartol mint ingyen erkezo.
Romaban nem hosszabbit, a Roma probalna most telen eladni, de nincs nagy erdeklodes erte.
Mivel a jobboldalon is bevetheto, az FcInternews sajat forrasai szerint az Internel mint Dumfries utod komoly lehetoseg lehet.
Sky, Di Marzio, es a Gazzetta is megerositi, Djalo elfogadta a Juve ajanlatat, mar jovoheten megerkezhet Torinoba a jatekos.
Az Inter nem tesz lepeseket, igy jo esellyel elveszitjuk ot mint ingyen lehetoseg nyartol, mivel a Juve leigazolja most 2m euroert.
Ha barmilyen eppkezlab celjaink lesznek jovore is, akkor ilyen Spinazzola mint Dumfries utod eleg "erosen" hangzik.PellerG írta: ↑2024.01.06. 09:44 Spinazzolát max akkor hoznám, ha a Cuadrado vs. Spina összevetést nézem.
Ha Fríz megy, valaki kelleni fog oda.
Bár azon az EB-n kívül még nem láttam jól játszani a csávót, ott is 4 meccset tolt le össz a sérülése előtt, azóta is abból él.
Arról nem beszélve, hogy inkább baloldali WB.
Nekem ez a tepsiképű Djalo amúgy sem volt szimpatikus, mennyen csak a rabokhoz. Így legalább nem kell azon agyalni, hogy Bissecket kölcsön adjuk valahova.
Szerintem sem akkora probléma, legalább Bisseck megkapja a lehetőséget. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy vele nagyot fogtunk.CsaSzi9294 írta: ↑2024.01.06. 11:02Nekem ez a tepsiképű Djalo amúgy sem volt szimpatikus, mennyen csak a rabokhoz. Így legalább nem kell azon agyalni, hogy Bissecket kölcsön adjuk valahova.
Reménykedjünk benne, hogy Buchananbe is meglátott valamit Marotta, ahogy Bissecknél is.alwin91 írta: ↑2024.01.06. 11:18Szerintem sem akkora probléma, legalább Bisseck megkapja a lehetőséget. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy vele nagyot fogtunk.CsaSzi9294 írta: ↑2024.01.06. 11:02Nekem ez a tepsiképű Djalo amúgy sem volt szimpatikus, mennyen csak a rabokhoz. Így legalább nem kell azon agyalni, hogy Bissecket kölcsön adjuk valahova.
Wernert anno én nagyon szerettem volna, de a Chelseabe annyira rossz volt (igen, nem mindenkinek való a PL), hogy utána se volt igazán jó miután visszatért Lipcsébe. Most meg vissza viszik Angliába…hát szerintem rossz döntés, de ők tudják. A játékos helyébe inkább olasz vagy spanyol csapat közül választottam volna.HerfortBalazs írta: ↑2024.01.06. 12:45 Wernert viszi a Spurs kölcsönbe sima opcioval.
Na ilyenekre kellene ramenni
Ilyenekbol is latszik, hogy nalunk fel sem merul a csatarkerdes, es amit Ausilio, Marotta, Zanetti, Inzaghi mond, azt ugyis gondoljuk...CsaSzi9294 írta: ↑2024.01.06. 12:57Wernert anno én nagyon szerettem volna, de a Chelseabe annyira rossz volt (igen, nem mindenkinek való a PL), hogy utána se volt igazán jó miután visszatért Lipcsébe. Most meg vissza viszik Angliába…hát szerintem rossz döntés, de ők tudják. A játékos helyébe inkább olasz vagy spanyol csapat közül választottam volna.HerfortBalazs írta: ↑2024.01.06. 12:45 Wernert viszi a Spurs kölcsönbe sima opcioval.
Ezt elcsesztük....jó lett volna.HerfortBalazs írta: ↑2024.01.06. 12:45 Wernert viszi a Spurs kölcsönbe sima opcioval.
Meg csak fel sem merult nalunk...mike írta: ↑2024.01.06. 15:45Ezt elcsesztük....jó lett volna.HerfortBalazs írta: ↑2024.01.06. 12:45 Wernert viszi a Spurs kölcsönbe sima opcioval.
Beépített ügynök van a klubbanInterfan1000 írta: ↑2024.01.06. 19:16 Egyébként a Juventus jól baszakodik velünk már egy ideje…
Kezdődött azzal, hogy elvitték Bremert! Utána bekavartak Lukakunál, így nem tudtunk normális csatár igazolni és lett belőle egy Arnautovic vészmegoldásként (lehet emiatt a Scudetto-t is megnyerik)! Most meg rámennek Djalóra!
Igazi köcsögök…
Sokszor eljátszották már ezt...Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 19:16 Egyébként a Juventus jól baszakodik velünk már egy ideje…
Kezdődött azzal, hogy elvitték Bremert! Utána bekavartak Lukakunál, így nem tudtunk normális csatár igazolni és lett belőle egy Arnautovic vészmegoldásként (lehet emiatt a Scudetto-t is megnyerik)! Most meg rámennek Djalóra!
Igazi köcsögök…
Biztos nem Ausilio a tégla…
A jo oreg Pierot mi igy szeretjuk.
Persze hogy elvittek Bremert, mivel mi nem tudtunk fizetni, ha nem a Juve, elvitte volna mas, 0 euroert nehez lett volna megszerezni.Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 19:16 Egyébként a Juventus jól baszakodik velünk már egy ideje…
Igazi köcsögök…
Szerintem nincs ezzel semmi baj, hogy csak ebben az esetben nem szabad ragaszkodni a 3-5-2-höz, hanem lehetne 3-5-1-1 vagy 3-4-2-1 vagy 4-5-1, stb.interfan írta: ↑2024.01.07. 08:36Persze hogy elvittek Bremert, mivel mi nem tudtunk fizetni, ha nem a Juve, elvitte volna mas, 0 euroert nehez lett volna megszerezni.Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 19:16 Egyébként a Juventus jól baszakodik velünk már egy ideje…
Igazi köcsögök…
A masik meg hogy a Juve miatt nem tudtunk normalis csatart hozni, azert nem teljesen igaz.
Mivel Lukaku mondhatta volna azt is, nem koszonom, es alair hozzank, de nem tette, o bosszut akart allni az Interen, es errol nem a Juve tehet.
Mint ahogy arrol sem a Juve tehet, hogy volt 38m euronk, is mi igy koltottuk el.
(Pavard 30m + Arnautovic 8m)
Lehetett volna ez forditva is, hogy 30 milliot koltunk csatarra, es 8m-t KH-ra.
Marotta maga mondta el, volt ez a keretosszeg, es ugy dontottunk vegul KH-ra adunk ki tobbet, es csatarra keveset, es ennek megvoltak az elozmenyei.
Mik voltak egyebkent ezek?
- Az Inzaghi altal almodott es akart Morata tobbszor is nemet mondott, valamint Simeone sem engedte semmilyen formaban sem, es ragaszkodott hozza.
- A szakmai vezetes altal almodott es akart Balogun nem kellett Inzaghinak, akinek egyontetu hirek szerint is Olasz bajnoksag tapasztalattal rendelkezo tamado kellett.
- Scamacca vegul egy kompromisszum volt, de ahogy utolag elmondta Marotta:
"Targyaltunk vele is es a csapataval is.
Kezdetben jonni akart, aztan megis visszautasitott minket, es mas lehetoseget valasztott az Inter helyett.
O dontese volt ez, mi megertettuk."
- Volt meg itt Retegui, de szinten kiesett Inzaghi Olasz bajnoki tapasztalat es rutin kerese miatt.
Es igy jutottunk el oda, hogy a 38m-bol inkabb veszik egy draga vedot, es egy olcso csatart, ahogy azt Marotta is elmondta.
Egyebkent 38m-bol sok lehetoseg lett volna a piacon, olyanok is akik fel sem merultek.
Mint ahogy most is lehetett volna azt a 7m-t csatarra kolteni, es nem WB-re.
De valamiert az edzonk, es sportszakmai vezetesunk ezt a dontest hozta meg a nyaron is, es most is, hogy nem a tamado poszt a fontos, es oda kell kolteni.
Pedig nagyon ugynezki senki nem fog jonni elore, es nem is tema a csatarkerdes nalunk...CsaSzi9294 írta: ↑2024.01.07. 08:08 Én tartom magam ahhoz (és ez tényleg Inzaghin múlik), ha nem hozunk valakit előre, nem lesz idén Scudetto.
Az a helyzet, hogy Inzaghitol mas taktikat varni teljesen felesleges, egesz eleteben a legkobevesetebb 3-5-2 volt neki, amikor megjott a Laziotol akkor is mar evek ota csak azt jatszatta, es nalunk 3. eve szinten csakis 3-5-2 van.Tombi1986 írta: ↑2024.01.07. 08:51Szerintem nincs ezzel semmi baj, hogy csak ebben az esetben nem szabad ragaszkodni a 3-5-2-höz, hanem lehetne 3-5-1-1 vagy 3-4-2-1 vagy 4-5-1, stb.interfan írta: ↑2024.01.07. 08:36Persze hogy elvittek Bremert, mivel mi nem tudtunk fizetni, ha nem a Juve, elvitte volna mas, 0 euroert nehez lett volna megszerezni.Interfan1000 írta: ↑2024.01.06. 19:16 Egyébként a Juventus jól baszakodik velünk már egy ideje…
Igazi köcsögök…
A masik meg hogy a Juve miatt nem tudtunk normalis csatart hozni, azert nem teljesen igaz.
Mivel Lukaku mondhatta volna azt is, nem koszonom, es alair hozzank, de nem tette, o bosszut akart allni az Interen, es errol nem a Juve tehet.
Mint ahogy arrol sem a Juve tehet, hogy volt 38m euronk, is mi igy koltottuk el.
(Pavard 30m + Arnautovic 8m)
Lehetett volna ez forditva is, hogy 30 milliot koltunk csatarra, es 8m-t KH-ra.
Marotta maga mondta el, volt ez a keretosszeg, es ugy dontottunk vegul KH-ra adunk ki tobbet, es csatarra keveset, es ennek megvoltak az elozmenyei.
Mik voltak egyebkent ezek?
- Az Inzaghi altal almodott es akart Morata tobbszor is nemet mondott, valamint Simeone sem engedte semmilyen formaban sem, es ragaszkodott hozza.
- A szakmai vezetes altal almodott es akart Balogun nem kellett Inzaghinak, akinek egyontetu hirek szerint is Olasz bajnoksag tapasztalattal rendelkezo tamado kellett.
- Scamacca vegul egy kompromisszum volt, de ahogy utolag elmondta Marotta:
"Targyaltunk vele is es a csapataval is.
Kezdetben jonni akart, aztan megis visszautasitott minket, es mas lehetoseget valasztott az Inter helyett.
O dontese volt ez, mi megertettuk."
- Volt meg itt Retegui, de szinten kiesett Inzaghi Olasz bajnoki tapasztalat es rutin kerese miatt.
Es igy jutottunk el oda, hogy a 38m-bol inkabb veszik egy draga vedot, es egy olcso csatart, ahogy azt Marotta is elmondta.
Egyebkent 38m-bol sok lehetoseg lett volna a piacon, olyanok is akik fel sem merultek.
Mint ahogy most is lehetett volna azt a 7m-t csatarra kolteni, es nem WB-re.
De valamiert az edzonk, es sportszakmai vezetesunk ezt a dontest hozta meg a nyaron is, es most is, hogy nem a tamado poszt a fontos, es oda kell kolteni.
Középpályán a játékosok is jobb formában lehetnének.
Verona ellen is a nagyobb baj az volt, hogy Inzaghi a középső három játékoshoz a 80-ik percig hozzá sem nyúlt.
Félre értés végett!!!
Inzaghi jó edző, jobb mint Motta, De Zerbi. Amit szeretne játszani a csapathoz majdnem komplett kettő egyforma sor kellene, ami sajna nincs meg.
Pavard jó döntés volt, vétek lett volna nem megvenni.
Arról meg nem a szakmai stáb tehet, hogy Arnautovic nem tud egy egyenest rúgni a labdába.
Meg nem allapodtunk meg az Interrel a hosszabbitasrol, vannak meg nezeteltersek a ket fel kozott, viszont targyalunk tovabbra is.
Esküszöm,egy Sallai nagy bajnok lenne Arnautovic helyett.interfan írta: ↑2024.01.08. 09:48Nyugi Csaszi, ott lesz Mkhitaryan...CsaSzi9294 írta: ↑2024.01.07. 20:01Nincs baj a posztra cserével, ha van aki érdemben be tudna állni csatárnak.
Ausilio is elmondta, van egy 5.csatarunk, aki jelenleg a KP-n jatszik, o pedig Mkhitaryan.
Mai Gazzetta is arrol ir, Mkhitaryan lehet a masik csatar 3-5-2-ben ha szukseg van csatarra, es ez esetben Frattesi a KP-n jatszana a helyen.
Az még egy szép menet lesz. Ennyi erővel Thuram is végig játszhatna minden meccset és nem kell változtatni. Mert nekem így az jön le, hogy Miki, kvázi minden meccset végig fog tolni. Vagy 352ben vagy ha lemegy Thuram 3411ben…interfan írta: ↑2024.01.08. 09:48Nyugi Csaszi, ott lesz Mkhitaryan...CsaSzi9294 írta: ↑2024.01.07. 20:01Nincs baj a posztra cserével, ha van aki érdemben be tudna állni csatárnak.
Ausilio is elmondta, van egy 5.csatarunk, aki jelenleg a KP-n jatszik, o pedig Mkhitaryan.
Mai Gazzetta is arrol ir, Mkhitaryan lehet a masik csatar 3-5-2-ben ha szukseg van csatarra, es ez esetben Frattesi a KP-n jatszana a helyen.
Legfrisebb hirek szerint mar csak 2m-t kerunk, de ajanlat tovabbra sem erkezett.
Ne aggódjál, majd jön nyáron a Dummi helyére. amíg nincsen tulaj, addig ez vár ránk. Reméljük a Buchanan beválik és akkor már meg is van a pótlása a hollandusnak....k.tomi880421 írta: ↑2024.01.10. 23:57 Nahitan Nández nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Cagliarival. Simán elhoztam volna a télen Őt Buchaman helyett úgy, hogy a nyomorult Cuadrado csak a fizut jött felvenni ill. Agoume is ment. Több van abban az emberben mint, hogy egy lófasz Cagliariban tolja sajnos beragadt a szárdok csapatába de nagy tehetség volt Ő 2-3 évvel ezelőtt 16,2 millió eurót ki is fizetett érte a Cagliari. Amúgy érdekes a mienk a legszűkebb keret 25 fővel az egész Serie A-ban a Juvéval, Bolognával és a Torinóval karöltve úgy, hogy mi a Bl-ben is szereplünk a többiek viszont 1 fronton nyomják. A Milannak pl 30 fős a kerete.
Szerintem ez a Nandez nem beragadt a Cagliariba hanem ennyit tud.k.tomi880421 írta: ↑2024.01.10. 23:57 Nahitan Nández nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Cagliarival. Simán elhoztam volna a télen Őt Buchaman helyett úgy, hogy a nyomorult Cuadrado csak a fizut jött felvenni ill. Agoume is ment. Több van abban az emberben mint, hogy egy lófasz Cagliariban tolja sajnos beragadt a szárdok csapatába de nagy tehetség volt Ő 2-3 évvel ezelőtt 16,2 millió eurót ki is fizetett érte a Cagliari. Amúgy érdekes a mienk a legszűkebb keret 25 fővel az egész Serie A-ban a Juvéval, Bolognával és a Torinóval karöltve úgy, hogy mi a Bl-ben is szereplünk a többiek viszont 1 fronton nyomják. A Milannak pl 30 fős a kerete.
"Merda" szo azert eros toled.Anonym alkesz írta: ↑2024.01.11. 00:17Ne aggódjál, majd jön nyáron a Dummi helyére. amíg nincsen tulaj, addig ez vár ránk. Reméljük a Buchanan beválik és akkor már meg is van a pótlása a hollandusnak....k.tomi880421 írta: ↑2024.01.10. 23:57 Nahitan Nández nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Cagliarival. Simán elhoztam volna a télen Őt Buchaman helyett úgy, hogy a nyomorult Cuadrado csak a fizut jött felvenni ill. Agoume is ment. Több van abban az emberben mint, hogy egy lófasz Cagliariban tolja sajnos beragadt a szárdok csapatába de nagy tehetség volt Ő 2-3 évvel ezelőtt 16,2 millió eurót ki is fizetett érte a Cagliari. Amúgy érdekes a mienk a legszűkebb keret 25 fővel az egész Serie A-ban a Juvéval, Bolognával és a Torinóval karöltve úgy, hogy mi a Bl-ben is szereplünk a többiek viszont 1 fronton nyomják. A Milannak pl 30 fős a kerete.
Máskülönben senki nem tiltja meg Inzaghinak, hogy felhozzon 6-8 fiatalt az ifiből, mint a merda teszi. Még a végén beválnának és több tízmilliót érnének, mint a Soulé meg a Yildiz....
De nem, inkább 36-37 éves játékosokat játszat halálukig. Nem baj, a rutin mindenekfelett.
Alapbólmiattad írok keveset, örülnék ha abbahagynád màr végre ezt a kioktató okoskodást. Az ember kedvét elveszed az élettől is……interfan írta: ↑2024.01.11. 11:04"Merda" szo azert eros toled.Anonym alkesz írta: ↑2024.01.11. 00:17Ne aggódjál, majd jön nyáron a Dummi helyére. amíg nincsen tulaj, addig ez vár ránk. Reméljük a Buchanan beválik és akkor már meg is van a pótlása a hollandusnak....k.tomi880421 írta: ↑2024.01.10. 23:57 Nahitan Nández nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Cagliarival. Simán elhoztam volna a télen Őt Buchaman helyett úgy, hogy a nyomorult Cuadrado csak a fizut jött felvenni ill. Agoume is ment. Több van abban az emberben mint, hogy egy lófasz Cagliariban tolja sajnos beragadt a szárdok csapatába de nagy tehetség volt Ő 2-3 évvel ezelőtt 16,2 millió eurót ki is fizetett érte a Cagliari. Amúgy érdekes a mienk a legszűkebb keret 25 fővel az egész Serie A-ban a Juvéval, Bolognával és a Torinóval karöltve úgy, hogy mi a Bl-ben is szereplünk a többiek viszont 1 fronton nyomják. A Milannak pl 30 fős a kerete.
Máskülönben senki nem tiltja meg Inzaghinak, hogy felhozzon 6-8 fiatalt az ifiből, mint a merda teszi. Még a végén beválnának és több tízmilliót érnének, mint a Soulé meg a Yildiz....
De nem, inkább 36-37 éves játékosokat játszat halálukig. Nem baj, a rutin mindenekfelett.![]()
Egyebkent eddig bejott a "rutin", mivel az 1.helyen vagyunk.
Én már írtam, de 2-3 éve több Porto meccset is láttam, Taremi meglepően érett játékot mutatott.