Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.01.25. 12:25
Festa írta: 2024.01.24. 17:57
interfan írta: 2024.01.24. 17:35 Martinez ugynoke:

Több pénzt akar az ügynök,sajnos ez egyhamar nem fog megoldódni.
Pedig ő az akit leginkább megkérni tartani.
Szerintem mindenkit aki fontos es az Inter jelene es jovoje meg kell tartani.
Lasd Martinez is ilyen, de nalam kerdes nelkul ilyen Bastoni es Barella is.
Ezekre a jatekosokra meg hosszu-hosszu evekig epithetnek a minel magasabbra ero es celokat elero Intert.
Sot az ujak kozul Thuram, Bisseck, Pavard is idetartozik nekem.
Nagyon örülnék, ha építenénk Bisseckre.
Napoli meccs végén középre hozta be, mikor visszaállt 3 védőre, Acerbi a védelem bal szélén volt, Pavard pedig a jobbon.
Az eddigiek alapján nagyon sajnálnám, ha veszni hagynánk, és menne ő is a süllyesztőbe a véget nem érő kölcsönökkel.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

PellerG írta: 2024.01.25. 12:32
Festa írta: 2024.01.24. 17:57
Napoli meccs végén középre hozta be, mikor visszaállt 3 védőre, Acerbi a védelem bal szélén volt, Pavard pedig a jobbon.
Az eddigiek alapján nagyon sajnálnám, ha veszni hagynánk, és menne ő is a süllyesztőbe a véget nem érő kölcsönökkel.
Szerintem nem fogjuk veszni hagyni, én úgy gondolom, hogy Acerbi utódja lesz jövőre, így az olasz szépen lassan a cserék közé fog kerülni (mármint a jövő évre gondolok).
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2024.01.25. 12:35
Szerintem nem fogjuk veszni hagyni, én úgy gondolom, hogy Acerbi utódja lesz jövőre, így az olasz szépen lassan a cserék közé fog kerülni (mármint a jövő évre gondolok).
Inzaghinal? :D
Biztos vagy te ebben? :D

En mar varom mikor mondja el, amit tavaly, hogy jovore is a vedelem vezere lesz, alapko, es kore epul majd a vedelem.
CsaSzi9294

interfan írta: 2024.01.25. 12:37
CsaSzi9294 írta: 2024.01.25. 12:35

Inzaghinal? :D
Biztos vagy te ebben? :D

En mar varom mikor mondja el, amit tavaly, hogy jovore is a vedelem vezere lesz, alapko, es kore epul majd a vedelem.
Ezért mondtam, hogy szépen lassan. Acerbi is el fog kezdeni leépülni, ez ellen Inzaghi semmit nem tehet.
interfan

Argentin forrasok szerint a West Ham kesz 14m euros ajanlatot tenni V.Carboni kapcsan, amit az Inter el is fogadna.
Igy akar mar most telen tavozhat.
Mas forras eddig meg nem erositette meg a West Ham ajanlatot.

FcInternews sajat forrasai szerint Martinez ugynokenek szavai mogott az van, hogy Martinez ketszamjegyu fizetest ker az Intertol.
Ennek az oka az, hogy Osimhen is olyan osszeggel hosszabbitott, valamint Vlahovic jovore 12m-t keres majd a Juveban.
Martineznek keves az Inter 7,5-8m ajanlata, legalabb 10-11m eves fizetest ker.
Martinez es ugynoke figyeli a piacot, korabbban a Real erdeklodott, de ok vegul Mbappet akarjak barmilyen aron is.
Viszont ott lehet a MU, es meg akar mas csapatok is, mivel nem sok "top" csatar elerheto jelenleg a piacon.

Romano szerint az Internel nem aggodnak Martinez tavozasa miatt, es nem erdkeli oket az ugynoke nyilatkozata, tovabbra is optimista az Inter.

Szinten Romano szerint Dumfries nyaron tavozhat.
Romanonak meglepo, hogy sem a MU nem mutat erdeklodest Dumfrisert, sem a Bayern akik most eppen Boey szeretnek leigazolni, miutan Trippier ugyben nemet mondott a Newcastle, es Mukiele sem sikerult.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2024.01.26. 05:21 Argentin forrasok szerint a West Ham kesz 14m euros ajanlatot tenni V.Carboni kapcsan, amit az Inter el is fogadna.

FcInternews sajat forrasai szerint Martinez ugynokenek szavai mogott az van, hogy Martinez ketszamjegyu fizetest ker az Intertol.
Ennek az oka az, hogy Osimhen is olyan osszeggel hosszabbitott, valamint Vlahovic jovore 12m-t keres majd a Juveban.
Martinez es ugynoke figyeli a piacot, korabbban a Real erdeklodott, de ok vegul Mbappet akarjak barmilyen aron is.
Viszont ott lehet a MU, es meg akar mas csapatok is, mivel nem sok "top" csatar elerheto jelenleg a piacon.

Romano szerint az Internel nem aggodnak Martinez tavozasa miatt, es nem erdkeli oket az ugynoke nyilatkozata, tovabbra is optimista az Inter.

Romanonak meglepo, hogy sem a MU nem mutat erdeklodest Dumfrisert, sem a Bayern akik most eppen Boey szeretnek leigazolni, miutan Trippier ugyben nemet mondott a Newcastle, es Mukiele sem sikerult.
Nem izgulok ez miatt. Szerintem bőven meg lesz a megegyezés. Abban az esetben, ha összejön a dupla csillag, illetve egy korrekt BL szereplés akkor azt mondom adjuk meg Martineznek kettő számjegyet bonusszal.
Idén nagyon sokat lépett előre és valóban igazi cs-a lett a csapatnak.
MU-ba úgysem fog elmenni, sőt Angliába sem. Tőlünk elmenne Spanyolország lesz, de ettől sem izgulok.
Dumfries pedig azért nem fogja senki leigazolni, mert egy Darmian is kiszorítja, illetve ár cédula 30 millió körül van…
interfan

Tombi1986 írta: 2024.01.26. 06:46
interfan írta: 2024.01.26. 05:21 Argentin forrasok szerint a West Ham kesz 14m euros ajanlatot tenni V.Carboni kapcsan, amit az Inter el is fogadna.

Nem izgulok ez miatt. Szerintem bőven meg lesz a megegyezés. Abban az esetben, ha összejön a dupla csillag, illetve egy korrekt BL szereplés akkor azt mondom adjuk meg Martineznek kettő számjegyet bonusszal.
Idén nagyon sokat lépett előre és valóban igazi cs-a lett a csapatnak.
MU-ba úgysem fog elmenni, sőt Angliába sem. Tőlünk elmenne Spanyolország lesz, de ettől sem izgulok.
Dumfries pedig azért nem fogja senki leigazolni, mert egy Darmian is kiszorítja, illetve ár cédula 30 millió körül van…
10-15m-t kerunk Dumfriesert...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Milyen cirkuszt csinál majd még ebből a hosszabbít nem hosszabbít storyból a média te jó ég....2026 nyarán jár le a szerződése...nem 2025....bőven van még idő tárgyalgatni vele. Néhányan úgy állítják be mintha az lenne nyáron áron alul lelép ha most gyorsan nem egyezünk meg vele....

Egyébként én arra tippelek nyáron lesz megegyezés. Addig olvashatjuk a sok baromságot meg találgatásokat. :)
interfan

Cupi írta: 2024.01.26. 09:06 Milyen cirkuszt csinál majd még ebből a hosszabbít nem hosszabbít storyból a média te jó ég....2026 nyarán jár le a szerződése...nem 2025....bőven van még idő tárgyalgatni vele. Néhányan úgy állítják be mintha az lenne nyáron áron alul lelép ha most gyorsan nem egyezünk meg vele....

Egyébként én arra tippelek nyáron lesz megegyezés. Addig olvashatjuk a sok baromságot meg találgatásokat. :)
Igazad van.
Es alapbol is az egesz teljesen ertelmetlen, ha elakarjuk adni ugyis eladjuk, hany evig volt meg szerzodese Hakiminek, Lukakunak, Onanak, es meg folythatnak a sort.
Ha meg nem akarjuk eladni, akkor ugysem fogjuk...

En ertem Martinezt, tobb penzt akar, oke, mindenki azt akar.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Csodalatos roman kapusunkat Radut, aki most Angliaban van kölcsönben az Al-Shabab vinne. Allitolag folynak a targyalasok, de hogy megint kölcsön vagy eladas arrol nem irnak. Ket tevét lehet er is a pali :lolno:
interfan

Nekem azert erdekes, hogy Dumfries mennyire nem kell most sem senkinek (ahogy tavaly sem kellett), de most mar az ara is alacsony es meg igy sem.

Ott van az allitolag felajanlas a MU-nak Bissakaert, de hallani sem akartak rola.

Bayern is persze Trippiert akarta, de a Newcastlenei esze agaban sem volt adni, mint ahogy Mukiele sem sikerult.
Es meg igy sem egy Dumfries merul fel 10-15m-ert, hanem viszik ezt a Boey majdnem 30m-ert.
Persze 4 evvel fiatalabb, de azert a 83 meccs 4 gol 4 golpassz a Galataban, vagy a 114 meccs 9 gol 18 golpassz egy Interben, azert szerintem nagyon mas kaliber.
Nem beszelve arrol, hogy Dumfries egy 50X Holland valogatott jatekos, ez a Boey pedig eleteben nem volt valogatott.

Kicsit szerintem alulertekelt jatekos ebbol a szempontbol Dumfries, foleg ugy, hogy az ara is alacsony, es szerintem semmivel nem jobb jatekosokert meg fizetik a 30-40m eurokat.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2024.01.26. 19:32 Kicsit szerintem alulertekelt jatekos ebbol a szempontbol Dumfries, foleg ugy, hogy az ara is alacsony, es szerintem semmivel nem jobb jatekosokert meg fizetik a 30-40m eurokat.
A válogatottban jobb bekket játszik és elég megbízhatónak mondható, tehát még az se lehet mondani hogy kockázat lenne őt egy 4 védőbe játszatni.
Szerintem túl magas a fizetési igénye más magyarázat nincs, ez a 15m szerintem nem pénz érte, ennyire nem rossz játékos

Szerk: Muba pl 4,2 az átlag fizetés , Dumfries 5.5 kér ezzel a 10. legjobban fizetett játékos lenne
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2024.01.26. 19:32 Nekem azert erdekes, hogy Dumfries mennyire nem kell most sem senkinek (ahogy tavaly sem kellett), de most mar az ara is alacsony es meg igy sem.

Ott van az allitolag felajanlas a MU-nak Bissakaert, de hallani sem akartak rola.

Bayern is persze Trippiert akarta, de a Newcastlenei esze agaban sem volt adni, mint ahogy Mukiele sem sikerult.
Es meg igy sem egy Dumfries merul fel 10-15m-ert, hanem viszik ezt a Boey majdnem 30m-ert.
Persze 4 evvel fiatalabb, de azert a 83 meccs 4 gol 4 golpassz a Galataban, vagy a 114 meccs 9 gol 18 golpassz egy Interben, azert szerintem nagyon mas kaliber.
Nem beszelve arrol, hogy Dumfries egy 50X Holland valogatott jatekos, ez a Boey pedig eleteben nem volt valogatott.

Kicsit szerintem alulertekelt jatekos ebbol a szempontbol Dumfries, foleg ugy, hogy az ara is alacsony, es szerintem semmivel nem jobb jatekosokert meg fizetik a 30-40m eurokat.
Dumi előbb lesz 28 mint a francia 24. Az előbbi ha Tőlünk ennyit kért valószínű a Bayerntől vagy 2-3 millióval többet kérne. A különbözet ami a fizuból kijön fedezi is az átigazolási díj különbségét plus Boey még fejlődhet Dumfries már nem annyira.

A Wan-Bissaka sztori meg, érte simán kifog fizetni a nyáron 25-30 milkát valamelyik angol középcsapat míg Dumfries vagy 15 millióra van taksálva a másfél éves szerződésével. Mondjuk ezt sajnálom én megnéztem volna mit csinált volna Nálunk Wan-Bissaka annó figyeltem a Palace-ban abban az egy évben míg a felnőtt csapat tagja volt és nagyon jó véleményem volt róla. A MU-ban megbukni nem megy csodaszámra így örültem volna ha eljön ide.
interfan

Empoli elnoke:
Az Internel most biztosan a sajat kezukbe harapnak, hogy nem tudtak leigazolni Vicariot, de mivel Onana eladasa nem sikerult olyan gyorsan, mi nem varhattunk az Interre, a Tottenham pedig egybol fizetett.
En megmondom oszinten feltem volna Vicariotol, annyi ilyen "uj Buffon" indult, aztan bukott kb az osszes.
Viszont Vicario kifejezetten jo a Spursbe, jo a PL-be, Spursbe is boven a jok koze tartozik, PL teren is top 7 kapusba benne van.
Szoval egy kifejezetten pozitiv csalodas, es bizonyit azert eddig a mar szinte legmagasabb szinten is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2024.01.27. 05:57 Empoli elnoke:
Az Internel most biztosan a sajat kezukbe harapnak, hogy nem tudtak leigazolni Vicariot, de mivel Onana eladasa nem sikerult olyan gyorsan, mi nem varhattunk az Interre, a Tottenham pedig egybol fizetett.
En megmondom oszinten feltem volna Vicariotol, annyi ilyen "uj Buffon" indult, aztan bukott kb az osszes.
Viszont Vicario kifejezetten jo a Spursbe, jo a PL-be, Spursbe is boven a jok koze tartozik, PL teren is top 7 kapusba benne van.
Szoval egy kifejezetten pozitiv csalodas, es bizonyit azert eddig a mar szinte legmagasabb szinten is.
Tegnap egy picit azért benne volt a gólban,de tény,hogy nagy bakijai nincsenek eddig.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2024.01.26. 06:48 10-15m-t kerunk Dumfriesert...
Legalább a duplája :roll: :angel:
interfan

Tobb forras is megerositi, hogy valoban volt West Ham ajanlat V.Carboni kapcsan, de ez az osszeg 10m euro volt, ami az Internek keves, es 15-20m-t kernek a jatekosert.

Carboni apja elmondta, Carboni mindennap azert dolgozik, hogy meggyoze az Inter vezetest es Inzaghit, hogy visszaterhessen, alma hogy az Interben jatszahasson, de a sorsa a klub kezeben van es ok dontenek a jovot illetoen.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2024.01.27. 12:09 Tobb forras is megerositi, hogy valoban volt West Ham ajanlat V.Carboni kapcsan, de ez az osszeg 10m euro volt, ami az Internek keves, es 15-20m-t kernek a jatekosert.

Carboni apja elmondta, Carboni mindennap azert dolgozik, hogy meggyoze az Inter vezetest es Inzaghit, hogy visszaterhessen, alma hogy az Interben jatszahasson, de a sorsa a klub kezeben van es ok dontenek a jovot illetoen.
Sztem óriási potenciál van a srácban. Valószínűleg őt is eladjuk mint Casadeit, hogy Zhangnak legyen megint mit zsebre tenni. De remélem nem lesz igazam.
Utálom ezt az állapotot. Nagyon remélem a nyártól új tulajunk lesz végre és nem kell minden mercaton attól tartani, hogy a fiatal tehetségeinket elherdáljuk apróért és hogy melyik top játékosunk lesz az áldozat.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

lucky0 írta: 2024.01.28. 12:32
interfan írta: 2024.01.27. 12:09 Tobb forras is megerositi, hogy valoban volt West Ham ajanlat V.Carboni kapcsan, de ez az osszeg 10m euro volt, ami az Internek keves, es 15-20m-t kernek a jatekosert.

Sztem óriási potenciál van a srácban. Valószínűleg őt is eladjuk mint Casadeit, hogy Zhangnak legyen megint mit zsebre tenni. De remélem nem lesz igazam.
Utálom ezt az állapotot. Nagyon remélem a nyártól új tulajunk lesz végre és nem kell minden mercaton attól tartani, hogy a fiatal tehetségeinket elherdáljuk apróért és hogy melyik top játékosunk lesz az áldozat.
Jo tudni, hogy legalább bagóért nem adunk el akárkit.
interfan

alwin91 írta: 2024.01.29. 07:31

Jobb lenne ha vegre odajutnank, hogy nem mint valami rossz piac kiarusitunk barkit...
15-20m egy ilyen tehetseges sracert nem penz, Casadei is mennyit erhet mar most...
Ilyen DiGregoriot hagyjunk is, 30-35 milliokrol hallani.
PellerG

interfan írta: 2024.01.29. 07:34
alwin91 írta: 2024.01.29. 07:31

Jobb lenne ha vegre odajutnank, hogy nem mint valami rossz piac kiarusitunk barkit...
15-20m egy ilyen tehetseges sracert nem penz, Casadei is mennyit erhet mar most...
Legalább most, hogy az új szabályok miatt fontos szerepe lehet az utánpótlásnak a közeljövőben lenne érdemes a saját fiataljainkra koncentrálni.
Ahogy beszéltük már itt többször, e téren a Juve elég jól áll, mi botrányosan.
Nagyon fontos lenne, legalább az ilyen szökőévente felbukkanó tehetségeket komolyan venni, időt és energiát szánni arra, hogy fel és beépítsük őket (pl: Casadei, Carboni).
interfan

PellerG írta: 2024.01.29. 08:58
interfan írta: 2024.01.29. 07:34 Jobb lenne ha vegre odajutnank, hogy nem mint valami rossz piac kiarusitunk barkit...
Legalább most, hogy az új szabályok miatt fontos szerepe lehet az utánpótlásnak a közeljövőben lenne érdemes a saját fiataljainkra koncentrálni.
Ahogy beszéltük már itt többször, e téren a Juve elég jól áll, mi botrányosan.
Nagyon fontos lenne, legalább az ilyen szökőévente felbukkanó tehetségeket komolyan venni, időt és energiát szánni arra, hogy fel és beépítsük őket (pl: Casadei, Carboni).
Na igen, es pl ott van Di Gregorio is.
Valamint volt egyszer egy Gnonto, Kouame, Pirola is.
Vagy pl egy Pinamonti is mivel lenne rosszabb mint ez a csodtomeg Arnautovic.
De pl Fabbian megtartasa az eladas helyett, mivel jartunk volna rosszabbul mint ezzel a teljes 0 Klaassenel?

En meg azt is kiemelnem, hogy a felnott csapatba hozott Marotta fiatal vonal kozul is paran kaphatnank tobb lehetoseget.
Lasd pl Bisseck, aki az az utobbi 5 meccsen jatszott konkretan 19 percet.
Mindezt ugy, hogy elotte megvalasztottak december honap legjobb jatekosanak, es boven-boven bizonyitott, hogy megerdemelne a lehetoseget, erre kap 5 meccsen 19 percet...
Szo szerint a legkevesebbet az osszes KH kozul kiemelkedoen.
De pl Asllani is annyit jatszik, hogy csak egy KO Klaassent eloz meg.
Buchanan meg tudjuk "idore van szuksege".

Napokban volt hir, hogy a Samp feljutasa meglehetosen messze van, ezert Esposito kapcsan a 7m euros kotelezo opcio sem fog ervenyesulni.
Viszont nekunk 7m euros sima opcionk van Auderora, igy egy Audero-Esposito egy az egyben cseret javaslunk a Sampnak.
Ez az Esposito sem egy csoda, nagyon nem, de 21 eves, fejlodesi lehetoseg van benne, erre elcserelnek egy Auderora aki kb elobb utobb 3.szamu kapus lesz?
Semmi ertelmet nem latom.

Sajnos Samaden szavai, es tavozasanak okai pontosan leirjak az Inter utanpotlas helyzetet.
Na mindegy, egyszer majd lesz valtas, es egy uj tulajdonossal remeljuk nagyon mas lesz a helyzet.
interfan

Valentin Carboni ugynoke ma az Inter szekhazban jart, ahol a jatekos eladasa volt a tema.
Hirek szerint az Inter 20m koruli osszeget var, es eladna a jatekost, ezt kozoltuk az ugynokevel.

Carboni ugynoket kerdeztek mi lesz a folytatas, tavozik e a jatekos, erre annyit valaszolt, hogy nem tudok jelenleg semmit mondani, es ne kerdezettek tobbet.

Az altalunk is figyelt fiatal Sved tehetseg Bergvall a Barcelona jatekosa lesz 7m-ert, jelentette be Romano.
Az Inter nem tudott erte fizetni egy eurot sem, igy lemaradt a jatekosrol.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

A Brentford 18 miliot ajanlott Carboniert. Szerintem menni fog. Ha ebből igazolnanak egy normalis csere csatart en el is engednem. Inzaghi ugyse fogja jatszatni jövőre se es meg nagyon fiatal, barmi lehet belőle. Az is benne van hogy semmi.
interfan

HerfortBalazs írta: 2024.01.29. 17:02 A Brentford 18 miliot ajanlott Carboniert. Szerintem menni fog. Ha ebből igazolnanak egy normalis csere csatart en el is engednem. Inzaghi ugyse fogja jatszatni jövőre se es meg nagyon fiatal, barmi lehet belőle. Az is benne van hogy semmi.
Ha igaz az az ajanlat...
De ha valoban igaz, biztos eladjuk, ami szerintem nagy hiba lenne, nem kellene kiszorni mindenkit akiben lehet barmi lehetoseg.

Viszont sajnos az a penz megy majd a "koltsegvetesbe", szo nincs sajnos uj csatarrol...
interfan

Sky es Di Marzio szerint a Fiorentina 20m-t ajanlott Carboniert, de az Inter elutasitotta.

FcInternews sajat forrasai szerint 25m-t szeretnek Carboniert, maradek napokban ujabb targyalas varhato.

Di Marzio es Romano szerint Sensi ma indul orvosira a Leicesterhez.
500 ezer eurot kapunk a kolcsonert, es ha feljutnak a PL-be, akkor 2m-ert meg kell venniuk.
Ha nem jutnak fel, akkor nem kell erte fizetniuk, mert nyaron lejar a szerzodese.

Szerzodesbontunk a 2019-ben erkezett, majd a minden letezo allomashelyen megbukott (Albacete, Oviedo, Cruziero, Spal, Ternana) "uj Julio Cesaral", azaz Brazaoval.
Ternana visszakuldi, ahol nulla azaz 0 percet jatszott, nyaron lejarna a szerzodese az Internel, az Inter nem akar hosszabbitani, a Santos pedig szerzodest ajanl neki, igy 5 csufos ev es bukas utan visszater Braziliba, anno 2019-ben tobb mint 6m eurot fizettunk erte.
Cupi

interfan írta: 2024.01.30. 06:24
500 ezer eurot kapunk a kolcsonert, es ha feljutnak a PL-be, akkor 2m-ert meg kell venniuk.
Ha nem jutnak fel, akkor nem kell erte fizetniuk, mert nyaron lejar a szerzodese.

Azért brutál ezt olvasni....2 millió....mi lett belőle is....amikor berobbant az egyik kedvencem volt és emlélszem akkor azt lehetett olvasni a Barca vinné 60 millióért..... :shock: Most meg....örülünk majd ha ez a 2 millió összejön.... :?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2024.01.30. 09:36

Azért brutál ezt olvasni....2 millió....mi lett belőle is....amikor berobbant az egyik kedvencem volt és emlélszem akkor azt lehetett olvasni a Barca vinné 60 millióért..... :shock: Most meg....örülünk majd ha ez a 2 millió összejön.... :?
2019 szeptemberében Ő volt az új Iniesta.Ez van ha valaki üvegből van.
interfan

Festa írta: 2024.01.30. 09:56

Nekem a tavalyi szezon utan erdekes ez.
Persze volt egy labszarcsont torese, dehat az barkinek lehet, es annak semmi koze az izomproblemaihoz.

De ezt leszamitva azert konkretan majdnem a teljes szezont vegig jatszotta a Monzaban.
(7 napot hagyott ki izomserules miatt, ami semmi)
33bol 21X kezdo volt a bajnoksagban, osszesen lejatszott 30 meccset, ezeken 3 gol 2 golpassz.
Es ne felejtsuk, a Monza egyik legjobbja volt.

Erre egy ilyen szezon utan is semmi...
Pedig izomserulesei sem voltak igazan, gyakorlatilag a teljes szezont vegig jatszotta, raadasul kifejezetten jol.

De ugyanez volt anno a Sampba is amikor kolcsonadtuk.
12/10X kezdo volt, lejatszott 11 meccset, szoval kb vegig jatszott, gyakorlatilag 2 hetet volt serult ami megint semmi.
Es ezek utan megint semmifele komoly erdeklodes volt, vitte a Monza sima kolcsonnel.
PellerG

interfan írta: 2024.01.30. 10:27
Festa írta: 2024.01.30. 09:56

Nekem a tavalyi szezon utan erdekes ez.
Persze volt egy labszarcsont torese, dehat az barkinek lehet, es annak semmi koze az izomproblemaihoz.

De ezt leszamitva azert konkretan majdnem a teljes szezont vegig jatszotta a Monzaban.
(7 napot hagyott ki izomserules miatt, ami semmi)
33bol 21X kezdo volt a bajnoksagban, osszesen lejatszott 30 meccset, ezeken 3 gol 2 golpassz.
Es ne felejtsuk, a Monza egyik legjobbja volt.

Erre egy ilyen szezon utan is semmi...
Pedig izomserulesei sem voltak igazan, gyakorlatilag a teljes szezont vegig jatszotta, raadasul kifejezetten jol.

De ugyanez volt anno a Sampba is amikor kolcsonadtuk.
12/10X kezdo volt, lejatszott 11 meccset, szoval kb vegig jatszott, gyakorlatilag 2 hetet volt serult ami megint semmi.
Es ezek utan megint semmifele komoly erdeklodes volt, vitte a Monza sima kolcsonnel.
27,2-t fizettünk érte, most 2,5-t kapunk... (szerintem feljut a Leicester).
alwin91

sajnos nagy bukta lett, de erre nem lehet felkészülni, mint ahogy Eriksenre aem lehetett. Ez szerencse kérdése...
Én Inzaghit is megértem, hogy inkább játszat bárki mást, akinek van esélye akár hosszabb távra is a csapatban ragadni.
interfan

Gazzetta szerint elakadt a Sensi uzlet, tovabbra sem erkezett meg a Leicester hivatalos alairt ajanlata.
Amennyiben ez nem erkezik meg, Sensi ma is, ugyanugy mint tegnap Appianoban edz a csapattal.
Ha a Leicester vegul nem teszi ajanlatat, akkor Sensi marad nyarig, nyaron pedig ingyen tavozik.
interfan

alwin91 írta: 2024.01.31. 06:05 Én Inzaghit is megértem, hogy inkább játszat bárki mást, akinek van esélye akár hosszabb távra is a csapatban ragadni.
Megmondom oszinten en meg pont ezt nem ertem, ez az egy dolog amit nem ertek, (nem Sensi kapcsan), es a hangsuly az altalad irt "hosszabb tavra" szon van.
De errol majd kesobb.

Minden edzonek megvannak a sajat maga hulyesegei, a sajat maga korlatai, es a sajat dolgai.
Lasd Contenak mennyi volt te jo eg, az eletben a kozelben sem akarom latni.
De megvolt ez Spallettinel, megvolt ez Mancininel, es meg sorolhatnank jo ideig a neveket.
A vilag tortenelem egyik legjobb edzojenek, Sir Alexnek is voltak hulyesegei, nem is keves.
Szoval az, hogy Inzaghinak is vannak, ez van, el kell fogadni, masoknak is vannak.

Tavaly azert rengetegen koveteltek mar a fejet Inzaghinak.
En akkor is, es most is tartom, a barki nem jobb megoldas, es ilyen Stankovic, Sousa, Chivu max viccnek jok.
Tartom ezt akkor is, ha iden is elbukik Inzaghi, es 3/3X elbukjuk a bajnoki cimet.

Engem az sem zavar, hogy fix, egyetlen, kobevesett, es orok 3-5-2, ha cserebe jol jatszunk, szepen jatszunk, es nyerunk.
Engem az sem zavar, hogy nem tud belenyulni a meccsekbe, ha a meccsek nagyreszebe nem is kell mert nyerunk.
Szinten ameddig eredmeny van, addig a rotacio hianyat sem lehet neki felhozni (persze tavaly meg azelott, de eddig iden nem).
Az hogy telre/tavaszra visszaesik, ez van, ha olyan oszt hoz, hogy ez belefer a bajnoki cimhez (igaz 2 eve nem fert bele).
Bajnoki rangados merlege a tavalyi szezon katasztrofa elejet leszamitva hatalmas fejlodesen ment at, es ez igenis rengeteget szamithat a bajnoki cimnel.

Szoval en ezeket mind-mind elfogadom, elnezem, mert mindenkinek megvannak a maga hulyesegei, kerdes kinek mennyi, es kerdes cserebe mennyi az eredmeny.

Viszont amit feljebb kiemeltem "hosszabb tavra".
Na ezeket a donteseket nem tudom megerteni, pont a hosszabb tavra miatt.

Csak par pelda idenyrol a teljesseg igenye nelkul:
- Latjuk ott van Bisseck, konkretan 0 lehetoseget kapott ameddig szo szerint mindenki ki nem dolt elotte.
Erre december honap legjobb jatekosonak valasztottak, majd visszatertek a serultek, azota szerencsetlen megint 6.szamu KH.
5 meccsen kapott kemeny 19db percet...
- Ez a Buchanan sem egy csoda, Bruggeben sem volt kiemelkedo, de ideer es egybol jon az "idore van szuksege", jol kezdodik...
- Nyaron is idehozzuk ezt a csodtomeg Arnautovicot, CR-t leszamitva vilagrekord 8m-s osszegert az o koraban.
Mikozben pl egy Retegui 12m volt, dehat abban sem vagyok biztos, hogy barmelyik sajat fiatalunk nem hozott volna annyit mint Arnautovic baratunk
- Cuadrado szinten oriasi story.
Ott volt Zanotti, fiatal, ifi egyik legjobbja volt, U21-es alapember, annyit tudott volna mint Cuadrado.
- Itt ez a Klasssen is, szegyen annyira egy semmi, hogy beszelni is ertelmetlen rola.
Miert nem kaphatott lehetoseget pl egy Fabbian, akirol mindenhol azt irtak mennyire jo, mekkora tehetseg, mekkora lehetoseg van benne.
Erre eladtuk 5m-ert...

Tavalyt meg az azelotott feleslegesen is felhozni.
De mindent elmond, hogy egy Gagliardini tobb lehetoseget kapott mint egy Asllani.
Ez minden csak nem "hosszabb tavra" gondolkozas.
Most ilyen Casadei, Pirola, Di Gregorio eladasokat hagyjunk is...

Nalam ez lenne a legfontosabb, ha Inzaghival is "hosszabb tavra" gondolkozunk, hogy a csapatot hosszabb tavra epitsuk fel.
Mert ha nem tesszuk, annak az eredmenyet csakis az Inter fogja megszivni pont hosszutavon.
alwin91

Én kizárólag Sensire gondoltam a sérülése kapcsán, nem a fiatalokra. Egy nem fiatal játékos, aki folyamatosan sérült. Meg tudom érteni, hogy nem erőlteti, ennyi.
interfan

Gazzetta utan a Sky es Di Marzio is megerositi, leallt a Sensi ugy.
A Leicester tovabbra sem kuldte el a hivatalos dokumentumot az ajanlattal, es a Sky szerint jelenleg nincs jele annak, hogy ez erkezne.
Sensi ma a csapattal edzett Appianoban.
Amennyiben meghiusul az eladas, nyaron ingyen tavozik.

Frissites:

Sky, TMW, Calciomercato.com, FcInter1908 sajat forrasai is megerositik, megerkezett a napok ota vart Leicester hivatalos ajanlat es alairt dokumentum.
Minden akadaly elharult Sensi tavozasa elott.
interfan

En egy dolgot sajnalok az orakon belul lezarulo teli mercato kapcsan, de azt cserebe nagyon, hogy tenylegesen mennyire nem akartuk csatart.

Persze semmifele meglepetes nem erhetett minket, 200X elmondta Ausilio, Marotta, Inzaghi, nem akarunk tamadot, nem fog tamado erkezni, megvagyunk.
Jaa es azt se felejtsuk el, hogy alapbol sincs 1db euronk se.
Persze mi leirtuk itt paran, hogy hatha nezelodunk, hatha csak kifele megy ez, dehat lathatjuk, szo sem volt errol, 100%-osan oszinten es igazat beszeltek szakmai vezetoink, hogy eszunk agaban sincs csatart hozni.

Es valahol az a szomoru, hogy nem is igazan "penzkerdes" volt ez, mert azt tudjuk evek ota 0, sot csak folyamatosan kiveszik a keretbol a penzt, a megallas nelkuli "pluszos mercatokkal", es "aldozat" kovet aldozatot.
De penz nelkul is lett volna lehetoseg, ha lett volna szandek.
Csak egy par pelda:

- Werner:
Teljesen ingyen kolcson ment a Spursbe, 0 eurot fizettek erte.
17m euros sima opciojuk lesz ra.
Persze ott a fizetese 5m, de konyorgom a Szaudi Szuperkupa gyozelemmel es haknival az eddigi Szuperkupa gyozelemekhez kepest szereztunk +12m-t, a Qatari Allamal, es a Qatar Airways szerzodeseket ne is emlitsuk.
Nem baj, megy a "koltsegvetesbe".

- Guedes:
Persze o sokat jatszik szelen is, de sokat jatszott csatart is.
Persze nem egy csoda, dehat egy csodtomeg Arnautovictol csakis jobb lehetne.
Total ingyen kolcson 0 euroert ment a Villarealba.
Fizetese felevre kb 2m euro lett volna, magyarul semmi.

- Vitinha (nem a PSG-s):
Szinten nem egy vilagklasszis, sot...
Dehat a jelenlegi padtol rosszabb nem lehet, sot...
Totalis ingyen kolcsonnel lett a Genoa jatekosa, 25m euros sima opcio van ra.
1,5m a feleves fizuja, semmi.

- Ekitike:
PSG ingyen kolcson is adna, o is csokkentette fizu igenyet.
Szinten nem egy csoda, dehat a jelenlegiektol rosszabb nem lehetne.

- Belotti:
Pont a napokban irtam, mekkora bukta lett Romaban, es mennyire vege van az embernek mint a botnak evek ota.
Dehat meg mindig rugott iden is 6 golt felev alatt.
Az Arnautovic-Sanchez paros egyutt jar 4 golnal, bajnoksagban kemeny 1db gol.
Nem tartom sokra Belottit, sosem tartottam sokra, Romaban meg is mutatta mennyire vege van mar.
Dehat egy nulla Arnautovictol rosszabb nem lehet.
750 ezer eurot fizetett a Fio a feleves sima kolcsonert.
1,4m a feleves fizuja.

Engem az zavar ebben, hogy meg csak megsem probaltuk, es szo sem volt valoban nalunk tamadorol.
Ahogy Ausilio mondta, 5 csatarunk van jelenleg is, csak az 5. jelenleg a KP-n jatszik, aki Mkhitaryan aki barmikor kepes csatarkent is jatszani.
Hat igen...

Na mindegy, egy remenyunk van, ne legyel egyaltalan semmi serules elol.
Mert ha Martinez vagy Thuram kidol, hat akkor nagy kakiban lennenk...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Interfan nyilván igazad van, mert Sanchez és Arna sajnos nem hozza még azt sem, amit tavaly hozott a két játékos. Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a csapat jelenleg (!!!) remekül áll és európai viszonylatban is a top lőtt gólok terén, ráadásul Taremi jönni fog nyáron. Most ezt az egységet, amit a csapat mutat nem biztos, hogy meg kell törni, mert plusz egy csatár borzolhatja a kedélyeket, hiszen a két csere sem játszik és Inzaghi nem a nagy rotálásáról híres, szóval egy esetleges érkező is elégedetlenkedhetne. Szóval nehéz szitu ez. És persze ott van a másik oldal, hogy ha Lau, vagy Thuram kidől, akkor baromi nagy szarba kerülhetünk. Szóval lehet, ha lenne pénzünk sem hoznánk senkit a fenti okok miatt, ez a csapat most megnagyon egyben van, viszont penge élen táncolunk. Bízzunk benne, hogy legalább az egyik csere csatár beindul valamilyen szinten.
Cupi

Francesco írta: 2024.02.01. 10:10 Interfan nyilván igazad van, mert Sanchez és Arna sajnos nem hozza még azt sem, amit tavaly hozott a két játékos. Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a csapat jelenleg (!!!) remekül áll és európai viszonylatban is a top lőtt gólok terén, ráadásul Taremi jönni fog nyáron. Most ezt az egységet, amit a csapat mutat nem biztos, hogy meg kell törni, mert plusz egy csatár borzolhatja a kedélyeket, hiszen a két csere sem játszik és Inzaghi nem a nagy rotálásáról híres, szóval egy esetleges érkező is elégedetlenkedhetne. Szóval nehéz szitu ez. És persze ott van a másik oldal, hogy ha Lau, vagy Thuram kidől, akkor baromi nagy szarba kerülhetünk. Szóval lehet, ha lenne pénzünk sem hoznánk senkit a fenti okok miatt, ez a csapat most megnagyon egyben van, viszont penge élen táncolunk. Bízzunk benne, hogy legalább az egyik csere csatár beindul valamilyen szinten.
Igazad van ebben. De attól még nagyon fájdalmas milyen nagy a diffi a kezdő és a csere csatárok közt....reménykedem ezen nem fog múlni semmi és májusba már csak mosolygunk ezen. ;)
CsaSzi9294

Francesco írta: 2024.02.01. 10:10 Interfan nyilván igazad van, mert Sanchez és Arna sajnos nem hozza még azt sem, amit tavaly hozott a két játékos. Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a csapat jelenleg (!!!) remekül áll és európai viszonylatban is a top lőtt gólok terén, ráadásul Taremi jönni fog nyáron. Most ezt az egységet, amit a csapat mutat nem biztos, hogy meg kell törni, mert plusz egy csatár borzolhatja a kedélyeket, hiszen a két csere sem játszik és Inzaghi nem a nagy rotálásáról híres, szóval egy esetleges érkező is elégedetlenkedhetne. Szóval nehéz szitu ez. És persze ott van a másik oldal, hogy ha Lau, vagy Thuram kidől, akkor baromi nagy szarba kerülhetünk. Szóval lehet, ha lenne pénzünk sem hoznánk senkit a fenti okok miatt, ez a csapat most megnagyon egyben van, viszont penge élen táncolunk. Bízzunk benne, hogy legalább az egyik csere csatár beindul valamilyen szinten.
Ebben az esetben meg lehetne próbálni mondjuk az ifiből Sarrt játszatni. Kerettag, és annyit biztos tud, mint Arna és/vagy Sanchez. Én ebben látnék megoldást, ha már nem jött senki előre. Bár ennek az elméletnek annyi valóságalapja van, mint, hogy én legyek az 5. csatár a csapatban.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.02.01. 14:47
Ebben az esetben meg lehetne próbálni mondjuk az ifiből Sarrt játszatni. Kerettag, és annyit biztos tud, mint Arna és/vagy Sanchez. Én ebben látnék megoldást, ha már nem jött senki előre. Bár ennek az elméletnek annyi valóságalapja van, mint, hogy én legyek az 5. csatár a csapatban.
Hat igen, az utolso mondatoddal jol leirtad a helyzetet. :D
Kb annyi lehetoseget fog kapni ez a Sarr gyerek mint te Csaszi. :D
Nem is akartuk csatart azt mar lathatjuk, teljesen oszinte volt az osszes nyilatkozat ez ugyben, es ahogy Ausilio elmondta, van nekunk 5.csatarunk, csak o a KP-n jatszik, Mkhitaryan, o barmikor eloremehet ha gond van.
interfan

interfan írta: 2024.01.31. 15:47 Gazzetta utan a Sky es Di Marzio is megerositi, leallt a Sensi ugy.
A Leicester tovabbra sem kuldte el a hivatalos dokumentumot az ajanlattal, es a Sky szerint jelenleg nincs jele annak, hogy ez erkezne.
Sensi ma a csapattal edzett Appianoban.
Amennyiben meghiusul az eladas, nyaron ingyen tavozik.

Frissites:

Sky, TMW, Calciomercato.com, FcInter1908 sajat forrasai is megerositik, megerkezett a napok ota vart Leicester hivatalos ajanlat es alairt dokumentum.
Minden akadaly elharult Sensi tavozasa elott.
Vegleges frissites, hivatalosan is lezarult a mercato, megsem sikerult a Sensi-Leicester uzlet.
Az oka pedig az, hogy a Leicester ajanlata nem tartalmazott sem kotelezo opciot, sem azt hogy most barmennyit is fizetnenek erte.
Sensi nyarig az Inter jatekosa marad, majd ingyen tavozik a szerzodese lejartaval.

Oriasi volt ez is...
alwin91

Úgy néz ki Angliában sincs kolbászból a kerítés.
interfan

alwin91 írta: 2024.02.02. 07:49 Úgy néz ki Angliában sincs kolbászból a kerítés.
Szerintem egyszeru a keplet, 1db eurot nem akartak fizetni Sensiert, es nem is fizettek, ami valljuk be nem olyan meglepo...
Festa

interfan írta: 2024.02.02. 07:53
alwin91 írta: 2024.02.02. 07:49 Úgy néz ki Angliában sincs kolbászból a kerítés.
Szerintem egyszeru a keplet, 1db eurot nem akartak fizetni Sensiert, es nem is fizettek, ami valljuk be nem olyan meglepo...
2 m euró sajnos semmit nem változat a költségvetésünkön.Csatár úgyse érkezett volna ezért gyakorlatilag a középpályás sorba maradt még egy+ember.Lehet ha nagy sérüléshullám lenne még egyszer be is állna.

Én a magam részéről nem bánnám ha kiesnénk az Atlético ellen nem tartanám tragédiána legalább csak egy front maradna.Egy atomkezdőnk van,de ha valaki kiesik ebből a jòl működő gepezetből akkor baj lehet.
Cupi

Szerintem egy olyan országban ahol noname angol tehetségekért lazán ki tudnak fizetni 40-50 milllió fontot nem hinném, hogy ezen a 2-2,5 millió euron múlt. :) Gondolom nekik max ingyen kellett volna kölcsön és ennyi. Nem ért egy árva petákkal sem többet ez az üzlet számukra.
Cupi

Festa írta: 2024.02.02. 08:21
Én a magam részéről nem bánnám ha kiesnénk az Atlético ellen nem tartanám tragédiána legalább csak egy front maradna.Egy atomkezdőnk van,de ha valaki kiesik ebből a jòl működő gepezetből akkor baj lehet.
Ezzel én is így vagyok. Szép meg jó a BL de megnyerni úgysem fogjuk mert nyílt titok a bajnokság az elsődleges idén és szerintem a játékosok fejében is ez a fő motiváció. Amit meg is értek. :) Arra karcsú ez a keret, hogy mind a két frontra izommal beleálljunk és nyomjuk. Szurkolók álma /enyém is/, hogy minden nyerjünk meg de azt is tudjuk ez szinte lehetetlen.
Nekem a második csillag idén 10 BL címmel is felérne. ;) Majd jövőre meg megnyerjük az új BL-t.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta: 2024.02.02. 11:55.
Nekem a második csillag idén 10 BL címmel is felérne. ;) Majd jövőre meg megnyerjük az új BL-t.
Egyértelműen, a bajnoki cím okozna a legnagyobb örömet.
A scudetto az első, illetve annak kellene lennie, de Inzaghi kifejezetten kupaedző, épp ellentéte Conténak. Nem fogja feladni a BL-t sem.
Festa

mike írta: 2024.02.02. 16:27
A scudetto az első, illetve annak kellene lennie, de Inzaghi kifejezetten kupaedző, épp ellentéte Conténak. Nem fogja feladni a BL-t sem.
Contéval akkor kerültünk élre amikor kiestünk a BL-ből.2 fronton nem tudunk harcolni.😉
alwin91

Festa írta: 2024.02.02. 17:48
Contéval akkor kerültünk élre amikor kiestünk a BL-ből.2 fronton nem tudunk harcolni.😉
Conte sem adta fel szerintem, hanem csak szimplán alkalmatlan arra, hogy egy ilyen sorozatot nyerjen.
Festa

alwin91 írta: 2024.02.02. 18:09
Festa írta: 2024.02.02. 17:48

Conte sem adta fel szerintem, hanem csak szimplán alkalmatlan arra, hogy egy ilyen sorozatot nyerjen.
Nagyon arrogáns embert volt csak elviseltük,mert scudetot nyert nekünk viszont ha majd a Milán edzője se lesz akkor ez senkit nem fog érdekelni.
Válasz küldése