Most keri az engedelyet a haziorizet meg az orszag elhagyasi tilalom atmeneti feloldasara a Kinai rendorsegtol, na meg a birosagtol, hogy velunk lehessen mint a siker arca a Scudetto unneplesen.

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Tipikus kavarás. Majd leírják azt is Allegri jön a helyére mert Marotta nagy szerelme.interfan írta: ↑2024.02.26. 08:05 Corriere szerint Inzaghi maradasa nem biztos az Internel.
Ennek az oka nem az Inter, mert ok hosszabbitanak vele, de Inzaghi jelolt lehet a kulfoldi "top" csapatoknal is, ami kihivas lehet szamara, es sokkal tobb penz is mint az Internel.
Ezert a Corriere szerint kerdeses az Inter-Inzaghi jovo.
Corriere, en igy szeretlek.![]()
![]()
![]()
Azt nem kell leirni, mert Marotta maga mondta el, hogy a mai napig mekkora baratok Allegrivel, es a legjobb edzo akivel valaha dolgozott.Cupi írta: ↑2024.02.26. 08:24Tipikus kavarás. Majd leírják azt is Allegri jön a helyére mert Marotta nagy szerelme.interfan írta: ↑2024.02.26. 08:05 Corriere szerint Inzaghi maradasa nem biztos az Internel.
Ennek az oka nem az Inter, mert ok hosszabbitanak vele, de Inzaghi jelolt lehet a kulfoldi "top" csapatoknal is, ami kihivas lehet szamara, es sokkal tobb penz is mint az Internel.
![]()
![]()
![]()
Azt azért megnézném.interfan írta: ↑2024.02.26. 08:05 Corriere szerint Inzaghi maradasa nem biztos az Internel.
![]()
![]()
Azert meg hala az egnek semmi nem biztos, foleg nem hivatalos.Stankov írta: ↑2024.02.26. 16:24 Ez az Oaktree Zhang refinanszírozás téma tegnap teljesen levett az életről még a 4-0nak se tudtam szívből örülni.
Folytatódik hogy valamelyik kulcs játékos távozik és most már csak azok vannak akik távozása különösen fájna számomra Bastoni,Barella és Lautaro meg már Dimarco és Thuram is nagy kedvenc lett nálam.
Én azért meglepődnék, ha egy Pool vagy MU mellette döntene úgy, hogy fixen egytakikás, ráadásul 3 védős edző.brecsinho írta: ↑2024.02.27. 13:35 2026ig szerződése van,mitől is kéne remegni?![]()
Amúgy meg (remélhetőleg) idén a scudettot is behúzza,minden trófeája megvan olaszban, sok mindent már nem kell bizonyítania. Jövőre új BL formátum,meg klub VB,szerintem ezeket még végig akarja vinni,főleg ha erősödünk tovább. Mondjuk egy Chelsea v Newcastle miatt biztos nem lépne le, ha a Pool vagy MU hivná lehet elgondolkodik,de csodálkoznék,ha így lenne.
Ugyanezt gondolom en is, egy Liverpool, MU-nal nem lesz Inzaghi jelolt, pont azokert amit leirtal.PellerG írta: ↑2024.02.27. 13:39Én azért meglepődnék, ha egy Pool vagy MU mellette döntene úgy, hogy fixen egytakikás, ráadásul 3 védős edző.brecsinho írta: ↑2024.02.27. 13:35 2026ig szerződése van,mitől is kéne remegni?![]()
Amúgy meg (remélhetőleg) idén a scudettot is behúzza,minden trófeája megvan olaszban, sok mindent már nem kell bizonyítania. Jövőre új BL formátum,meg klub VB,szerintem ezeket még végig akarja vinni,főleg ha erősödünk tovább. Mondjuk egy Chelsea v Newcastle miatt biztos nem lépne le, ha a Pool vagy MU hivná lehet elgondolkodik,de csodálkoznék,ha így lenne.
Szerintem az olasz média elkezdte rátenni a nyomást a vezetőségre, aztán ezekből szoktak jönni az emelt fizus szerződéshosszabbítások.
Az Interpol elfogatoparancs ellenem semmi komoly, nem kell aggodni.
Aprosagok vannak egy 2014-es ugy miatt, de minden rendben van higyjenek nekem.
Egyuttmukodok a hatosaggal, es remelem hamarosan tisztazodik a nevem.
En nem vagyok millardos, de a mogottem allo befektetok azok, ezert tettunk ajanlatot az Interre.
Zhang elakarja adni a klubot, ezt pontosan tudom.
Ha en es az altalam vezetett befeketo csoport lesz az Inter tulajdonosa, akkor olyan szintre emeljuk az Intert mint a City vagy a Real.
Inzaghi marad e az Inter edzoje jovore is?
Egy nagyszeru Internek koszonhetoen Inzaghi ma az egesz vilag elismereset elvezi.
Ezt Inzaghi az evek alatt epitette fel kemeny munkaval.
Mi mindenkeppen vele kepzeljuk a jovot, az eredmenyek onmagukert beszelnek.
Ha a top 4-et nezzuk, akkor az osszes edzonek lejar a szerzodese jovore.
Eljon az ido amikor foglalkozni akarunk ezzel, nekunk megvan a bizalmunk fele.
Marotta azt mondta, az Inter szeretne veled folytatni jovore is, te hogy gondolkozol?
Marotta azt mondta, boldog vagyok itt, es ez igaz is.
Jelenleg nem helyenvalo a jovomrol beszelni.
Csakis a palyara koncentralok es a kovetkezo meccsekre, a tobbit pedig a szezon vegen meglatjuk.
Karriered csucsan vagy?
Boldog vagyok, de ez igaz volt a Lazional is.
Volt szerencsem komoly eredmenyeket elerni, de a futballban elore is kell nezni, es a kovetkezo lepcsore, sok nagy feladat es lepes all meg elottem a karrieremben.
Igaz hogy kulfoldi nagycsapatok erdeklodeserol hallani erted?
Ez rendkivuli oromteli.
De ez nem csak rolam, azaz Inzaghirol szol, hanem az Interrol is az eredmenyeink miatt.
Az hogy erdeklodnek ertem az megtisztelo, de a Lazional is volt ilyen.
Jelenleg nem foglalkozok ezzel, jelenleg az edzesekre, a jatekosokra, es a kovetkezo meccsekre koncentralok.
A fentebb nyilatkozat 2 nappal ezelotti, ez pedig ma reggeli:interfan írta: ↑2024.02.27. 14:20 Zilliacus:
Az Interpol elfogatoparancs ellenem semmi komoly, nem kell aggodni.
Aprosagok vannak egy 2014-es ugy miatt, de minden rendben van higyjenek nekem.
Egyuttmukodok a hatosaggal, es remelem hamarosan tisztazodik a nevem.
En nem vagyok millardos, de a mogottem allo befektetok azok, ezert tettunk ajanlatot az Interre.
Zhang elakarja adni a klubot, ezt pontosan tudom.
Ha en es az altalam vezetett befeketo csoport lesz az Inter tulajdonosa, akkor olyan szintre emeljuk az Intert mint a City vagy a Real.
Az Interpol ellenem kiadott korozese miatt, es a rendorsegi ugyem miatt visszalepek az Inter megvasarlasatol.
A nevemet kell most tisztazni es az eletemet, nem foglakozhatok most semmi massal.
Pedig mar nagyon kozel voltunk az Inter megvasarlasahoz, mar a kezunkben volt szinte az Inter, amit a vilag legerosebb klubjava tettunk volna.
De sajnos ezek a vadak, amik termeszetesen hamisak ellenem, miatt visszalepek, a befektetoim kihatraltak mogullem, az Interpol korozes miatt mindenki minden kapcsolatot megszakitott velem, nincs lehetosegem innentol az Inter megvasarlasara.
Ha idén megnyeri a bajnokságot, akkor gyakorlatilag mindent megnyer ami elvárható. A BL az mindig minden csapatnak lutri, nem jellemző hogy döntőt játszunk évente, úgyhogy lehet, hogy keres magának más motivációt.interfan írta: ↑2024.02.29. 10:14 Nekem kicsit erdekes ezek az Inzaghi nyilatkozatok.
Eddig 200%-ig biztos voltam benne, hogy ezek a "kulfoldi top csapat" es Inzaghi story teljes kamu.
De erdekes, hogy Inzaghi is arrol beszel, hogy nem gondol a jovore, csakis a palyara, szezon vegen meglatjuk, Lazional is boldog volt megis tavozott, kovetkezo lepcsofok a karrierben, es sok lepes van meg hatra neki az edzoi eleteben, stb-stb-stb.
Lehet tevedek, de en meg mindig azt gondolom, hogy nincs itt semmifele "kulfoldi top csapat", hanem Inzaghi azert fogalmaz ilyen kodosen, azert lebegteti a kerdeses jovot, hogy egy jobb szerzodest, es ertelmeszeruen tobb penzt kapjon az Intertol.
Latjuk manapsag semmi mason nem mulik semmi, csakis a penzen...
Es azert nagyon nem mindegy, hogy 7m-val ir ala, vagy ne adja eg 9-10m-val.
Mindezt ugy, hogy a Lazional keresett 2m-t, amikor megerkezett kapott 4m-t, most mar 6m, es a jovoben itt akar 8-10m is lehet.
Persze lehet tevedek, es Inzaghit valoban megkeresete valamelyik nagy PL csapat, es o valoban menne, mert azt korabban mar elmondta szeretne a PL-ben edzoskodni.
De tovabbra sem tartom ezt valoszinunek, hogy ez lenne a hatterben.
Nyilvan ez is egy lehetoseg, foleg ha valoban lesz ajanlata a PL-bol, ami vonza is ot ahogy korabban elmondta.alwin91 írta: ↑2024.02.29. 10:55Ha idén megnyeri a bajnokságot, akkor gyakorlatilag mindent megnyer ami elvárható. A BL az mindig minden csapatnak lutri, nem jellemző hogy döntőt játszunk évente, úgyhogy lehet, hogy keres magának más motivációt.interfan írta: ↑2024.02.29. 10:14 Nekem kicsit erdekes ezek az Inzaghi nyilatkozatok.
Eddig 200%-ig biztos voltam benne, hogy ezek a "kulfoldi top csapat" es Inzaghi story teljes kamu.
De erdekes, hogy Inzaghi is arrol beszel, hogy nem gondol a jovore, csakis a palyara, szezon vegen meglatjuk, Lazional is boldog volt megis tavozott, kovetkezo lepcsofok a karrierben, es sok lepes van meg hatra neki az edzoi eleteben, stb-stb-stb.
Lehet tevedek, de en meg mindig azt gondolom, hogy nincs itt semmifele "kulfoldi top csapat", hanem Inzaghi azert fogalmaz ilyen kodosen, azert lebegteti a kerdeses jovot, hogy egy jobb szerzodest, es ertelmeszeruen tobb penzt kapjon az Intertol.
Latjuk manapsag semmi mason nem mulik semmi, csakis a penzen...
Es azert nagyon nem mindegy, hogy 7m-val ir ala, vagy ne adja eg 9-10m-val.
Mindezt ugy, hogy a Lazional keresett 2m-t, amikor megerkezett kapott 4m-t, most mar 6m, es a jovoben itt akar 8-10m is lehet.
Persze lehet tevedek, es Inzaghit valoban megkeresete valamelyik nagy PL csapat, es o valoban menne, mert azt korabban mar elmondta szeretne a PL-ben edzoskodni.
De tovabbra sem tartom ezt valoszinunek, hogy ez lenne a hatterben.
Teljesen elmeleti a dolog, mert ismetlem szerintem nincs itt semmifele PL vonal Inzaghinak, es csak tobb penzt akar ezt kihasznalva elerni.
Minden azon múlik, hogy nyáron lesz-e új tulajdonos. Inzaghi szerintem nem megy sehova. PL-ben csak olyan helyre tudna menni, ahol garantált a bukás. Liverpool, City padja esélytelen.interfan írta: ↑2024.02.29. 17:59Teljesen elmeleti a dolog, mert ismetlem szerintem nincs itt semmifele PL vonal Inzaghinak, es csak tobb penzt akar ezt kihasznalva elerni.
De ha tevedek, es valoban elmegy, en egyaltalan nem lennek benne biztos, hogy Motta elvallal minket, allitolag tavaly is elutasitott minket.
Azert egy edzonek aki elott nagy karrier all, a jelenlegi penzugyi helyzetben levo Inter, haat nem tudom mennyire vonzo...
Lukaku sose "kapott tobbet mint a jelenlegi Lautaro igeny".
Mondjuk ez érthető. Nagyon frusztráló lehetett, hogy folyamatosan eladták az alap embereket a csapatból. Ne felejtsük el, hogy ennek ellenére évi kettő kupát nyertünk.interfan írta: ↑2024.03.01. 06:07 Inzaghi allitolag 4 feltetel egyuttes teljesulese eseten gondolkozna el a maradason, ha ez nem teljesul Angliaba szeretne folytatni.
Ezek a feltelek a hirek szerint:
1. Nincs tobb aldozat, az osszes nagy nev marad.
2. Nincs tobb olyan mercato mint a tavalyi, amikor a fel csapatot eladtak, es potolni kellett rengeteg jatekost. A tavozok szamat a legminimalisabbra kell csokkenteni, es csak olyan jatekos tavozhat, akinek nincs komoly szerepe az Interben.
3. Hosszutavu szerzodes, valamint kiemelkedo fizetes.
2028-ig szerzodes, emelle 8-10m euros eves fizetes garantalasa.
4. Stab fejlesztese, a top csapatkhoz melto korulmenyek es lehetosegek garantalasa az edzoi stab szamara.
Marotta nemreg mondta el szo szerint, hogy minden evben el kell adjuk a legjobb jatekosainkat, es ezt a szurkoloknak el kell fogadniuk, mivel ezzel garantaljuk az Inter jovojet.Tombi1986 írta: ↑2024.03.01. 06:47Mondjuk ez érthető. Nagyon frusztráló lehetett, hogy folyamatosan eladták az alap embereket a csapatból. Ne felejtsük el, hogy ennek ellenére évi kettő kupát nyertünk.interfan írta: ↑2024.03.01. 06:07 Inzaghi allitolag 4 feltetel egyuttes teljesulese eseten gondolkozna el a maradason, ha ez nem teljesul Angliaba szeretne folytatni.
2. Nincs tobb olyan mercato mint a tavalyi, amikor a fel csapatot eladtak, es potolni kellett rengeteg jatekost. A tavozok szamat a legminimalisabbra kell csokkenteni, es csak olyan jatekos tavozhat, akinek nincs komoly szerepe az Interben.
4. Stab fejlesztese, a top csapatkhoz melto korulmenyek es lehetosegek garantalasa az edzoi stab szamara.
Nagyon jó lenne egy normális tulajdonosi háttér. Nagyon bízok benne, hogy Zhang örökre kiesett, mint tulajdonos.
Inzaghi a nyáron nem marad akkor azt jelenti, hogy áldozat is lesz és lehet mindent elejéről kezdeni.
Amíg a jelenlegi tulajdonosi kör van, nem is fog változni. Megváltozna egyből nem kellene ilyet nyilatkoznia Marrotanak.interfan írta: ↑2024.03.01. 07:17Marotta nemreg mondta el szo szerint, hogy minden evben el kell adjuk a legjobb jatekosainkat, es ezt a szurkoloknak el kell fogadniuk, mivel ezzel garantaljuk az Inter jovojet.Tombi1986 írta: ↑2024.03.01. 06:47Mondjuk ez érthető. Nagyon frusztráló lehetett, hogy folyamatosan eladták az alap embereket a csapatból. Ne felejtsük el, hogy ennek ellenére évi kettő kupát nyertünk.interfan írta: ↑2024.03.01. 06:07 Inzaghi allitolag 4 feltetel egyuttes teljesulese eseten gondolkozna el a maradason, ha ez nem teljesul Angliaba szeretne folytatni.
Nagyon jó lenne egy normális tulajdonosi háttér. Nagyon bízok benne, hogy Zhang örökre kiesett, mint tulajdonos.
Inzaghi a nyáron nem marad akkor azt jelenti, hogy áldozat is lesz és lehet mindent elejéről kezdeni.
A szurkolok pedig ne 1-1 top jatekos tavozasa miatt aggodjanak, hanem a klub jovojet tartsak szem elott.
Ezek utan nem igazan van kerdes, lesz e "aldozat" mivel Marotta gyakorlatilag ezt bejelentette.
Mas kerdes lesz e uj tulajdonos, most ugynezki nem, es marad az elmult evek Oaktree-Zhang vezetese.
Szerintem is csak tippelnek. Én ezeket a pletykákat inkább nem is követem. 2 éve mindenhol leírják (itt a fórumon főleg...), hogy 100% hogy távoznak Zhangék, mert nem tudják a hitelt visszafizetni, most meg mindenhol arról cikkeznek, hogy lehet mégis maradnak még 2 évre. Én a tulajdonosváltást, legjobb játékos eladását, edzőcserét akkor hiszem el, ha az Inter oldalán bejelentik, addig semmit.
Ja pont írtam is tavaly 1x Interfan-nak, hogy várjunk még azzal jövőre tuti távozk Zhang mert már évek óta azt mondogatjuk na majd jövőre aztán nem változik ilyen téren semmi.alwin91 írta: ↑2024.03.01. 10:03Szerintem is csak tippelnek. Én ezeket a pletykákat inkább nem is követem. 2 éve mindenhol leírják (itt a fórumon főleg...), hogy 100% hogy távoznak Zhangék, mert nem tudják a hitelt visszafizetni, most meg mindenhol arról cikkeznek, hogy lehet mégis maradnak még 2 évre. Én a tulajdonosváltást, legjobb játékos eladását, edzőcserét akkor hiszem el, ha az Inter oldalán bejelentik, addig semmit.
Jogos is, nem kell vele foglakozni. A fórumon úgy van előadva, mintha fixen így lenne már a nyártól…alwin91 írta: ↑2024.03.01. 10:03Szerintem is csak tippelnek. Én ezeket a pletykákat inkább nem is követem. 2 éve mindenhol leírják (itt a fórumon főleg...), hogy 100% hogy távoznak Zhangék, mert nem tudják a hitelt visszafizetni, most meg mindenhol arról cikkeznek, hogy lehet mégis maradnak még 2 évre. Én a tulajdonosváltást, legjobb játékos eladását, edzőcserét akkor hiszem el, ha az Inter oldalán bejelentik, addig semmit.
Zhang meg a haziorzetbol is kepes csodakra.Cupi írta: ↑2024.03.01. 10:06Ja pont írtam is tavaly 1x Interfan-nak, hogy várjunk még azzal jövőre tuti távozk Zhang mert már évek óta azt mondogatjuk na majd jövőre aztán nem változik ilyen téren semmi.alwin91 írta: ↑2024.03.01. 10:03Szerintem is csak tippelnek. Én ezeket a pletykákat inkább nem is követem. 2 éve mindenhol leírják (itt a fórumon főleg...), hogy 100% hogy távoznak Zhangék, mert nem tudják a hitelt visszafizetni, most meg mindenhol arról cikkeznek, hogy lehet mégis maradnak még 2 évre. Én a tulajdonosváltást, legjobb játékos eladását, edzőcserét akkor hiszem el, ha az Inter oldalán bejelentik, addig semmit.Ő mondta most már tuti megy mert lejár a visszafizetési határidő és nincs más opció.
Na látjátok sajnos lehet lesz más opció és marad.
![]()
Egyertelmu hogy ezt mondja Marotta, hisz ezt kell mondania.Tombi1986 írta: ↑2024.03.01. 09:49Amíg a jelenlegi tulajdonosi kör van, nem is fog változni. Megváltozna egyből nem kellene ilyet nyilatkoznia Marrotanak.interfan írta: ↑2024.03.01. 07:17Marotta nemreg mondta el szo szerint, hogy minden evben el kell adjuk a legjobb jatekosainkat, es ezt a szurkoloknak el kell fogadniuk, mivel ezzel garantaljuk az Inter jovojet.Tombi1986 írta: ↑2024.03.01. 06:47
Mondjuk ez érthető. Nagyon frusztráló lehetett, hogy folyamatosan eladták az alap embereket a csapatból. Ne felejtsük el, hogy ennek ellenére évi kettő kupát nyertünk.
A szurkolok pedig ne 1-1 top jatekos tavozasa miatt aggodjanak, hanem a klub jovojet tartsak szem elott.
Ezek utan nem igazan van kerdes, lesz e "aldozat" mivel Marotta gyakorlatilag ezt bejelentette.
Mas kerdes lesz e uj tulajdonos, most ugynezki nem, es marad az elmult evek Oaktree-Zhang vezetese.
Korabbi hir volt, hogy Zhang azt keri Sala Milanoi polgarmestertol, hogy a felujitas koltseget a Milanoi onkormanyzat allja, az Inter ezert cserebe maradna a San Siroban, es tovabbra is berelnek azt, de mar egyedul a Milan nelkul.Zhang szeretne tovabbra is az Inter elnoke es tulajdonosa maradni.
A Milant nem erdekli a San Siro felujitasa, ok kulon es sajat stadiont akarnak.
Ellenben Zhang erdeklodest mutat a felujitas irant.
Szerintem Zhang marad az Inter elen.
Miutan beszeltem vele, az az erzesem, hogy nem lesz iden tulajdonosvaltas az Internel.