Szóval ez így fájdalmas akkoris ha tényleg a 2. csillag a fő cél és csak az lebeg most előttem.
Helyzetkihasználásunk a 2 meccsen gyalázat volt....pont jól mutatta és lezárta Martinez béna 11-ese a 2 meccsen mutatott kapu előtti hatékonyságunkat.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Úgy gondoltam, ha Martinez rúg akkor második lesz. Gondoltam Calha berúgja. Klassent kár volt behozni Miki helyett. Örmény berúgta volna. Frattesi is rúghatott volna.CsaSzi9294 írta: ↑2024.03.13. 23:47Klaassent sem értem. Mit keresett a rúgók között? Lautaroval meg az utolsót… áh. A csatáraink nem tudnak büntetőt lőni. Ez azért nagy szégyen.
Nem csak ma basztuk el, hanem leginkább az első meccsen. Ez van, zárjuk le a bajnokságot és örüljünk a második csillagnak.
Hasonlóan érzek én is. Fáj mert hülyén estünk ki de ha meglesz a bajnoki cím akkor erre már nem is fogok emlékezni.mike írta: ↑2024.03.13. 23:52 Mondhatnám hogy csalódott vagyok, de annyira nem.
Már az első meccsen lezárhattuk volna a párharcot, és ahogy az kenni szokott, ez meg is bosszulta magát.
Az elsőszámú célunk a második csillag, a Scudetto, ha az meglesz, én teljesen elégedett leszek. Ez még nem a mi játszóterünk.
Scudettora fel !!!
Szerintem is leginkább az első meccsen ment el, mert 3-0-val lehetett volna fordulni és senki sem szól egy szót sem. Itt is megvoltak az ajtó ablak helyzetek, mégis elhülyéskedték a srácok. Én Inzaghit nem hibáztatom, ha csak a kötelezőt berúgják a srácok, már továbbjutunk.CsaSzi9294 írta: ↑2024.03.13. 23:47Klaassent sem értem. Mit keresett a rúgók között? Lautaroval meg az utolsót… áh. A csatáraink nem tudnak büntetőt lőni. Ez azért nagy szégyen.
Nem csak ma basztuk el, hanem leginkább az első meccsen. Ez van, zárjuk le a bajnokságot és örüljünk a második csillagnak.
Azert ne Martinez legyen mar egyszemelyben a hibas a tegnapiert.JustyINTER írta: ↑2024.03.14. 06:40 Remelem jo penzert eladjak vegre ezt a kokler argentint a nyaron. Belehet bujni par gol moge, ahol kb mindegy ki lenne. De ha nem salernitana vagy az empoli sz ellenfel es meg tet is van lathatoan kudarcot vall mindig. Botrany!!! A sunyi alattomos termeszeterol nem is beszelve. Itt is utalna mindenki, ha nem a csapat jatekosa lenne
Ekes peldaja a fejben gyenge jatekosnak. Persze nem egy agysebesz azt eddig is gondoltuk. Valoszinu osszefugg a frusztracioja a kulsejevel es hogy maga is tudja hogy a goljai nagyreszehez neki nincs kb koze
Szerintem a bajnoki szereplés is közrejátszott. Idén a Seria A-ban brutális amit tőlünk. A keret sajnos nem eléggé mély, hogy több fronton is egyforma teljesítményt tudjanak a játékosok nyújtani.alwin91 írta: ↑2024.03.14. 06:47Szerintem is leginkább az első meccsen ment el, mert 3-0-val lehetett volna fordulni és senki sem szól egy szót sem. Itt is megvoltak az ajtó ablak helyzetek, mégis elhülyéskedték a srácok. Én Inzaghit nem hibáztatom, ha csak a kötelezőt berúgják a srácok, már továbbjutunk.CsaSzi9294 írta: ↑2024.03.13. 23:47Klaassent sem értem. Mit keresett a rúgók között? Lautaroval meg az utolsót… áh. A csatáraink nem tudnak büntetőt lőni. Ez azért nagy szégyen.
2010-ben Milito, Eto'o, Balotelli, Pandev... más minőség volt a támadószekció.
Lautaro nekem ismét csak azt bizonyította, hogy nem klasszis, hanem inkább a mi Higuainunk.
Ettől függetlenül nem szabad nagyon csalódottnak lenni, 2 meccsen szerintem ez az Atleti is bárkit meg tud verni, nem szégyen tőlük kikapni, rohadt kellemetlen ellenfél.
Szerintem ezzel leirtatok mindent.
Díjazom az optimizmust… Mit értesz a szép nyár alatt? Csak Barellat adjuk majd el és Martinez marad?Baggio85 írta: ↑2024.03.14. 07:04 "Aludva" egyet a tegnapi meccsre, azt gondolom, hogy nem ildomos azt a csapatot és annak tagjait most bármiért elővenni, amelyik 16 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és tegnap, március közepén(!!!) elszenvedte első idei vereségét, egy olyan pályán, ahol idén még idegenbeli csapat nem nyert, pedig járt már itt a Real Madrid is!
Sokan tudtuk, hogy ez más kávéház mint a korábbi meccseink és, hogy ezt az Atletit sosem lehet írni.
Fel kell emelni a fejet, tanulni ebből a vereségből, kipihenni magunkat és menni tovább előre, mert van még hátra egy nagy feladat és akkor nagyon szép nyár várhat ránk!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
Két csillagocskára gondolok!möszi írta: ↑2024.03.14. 07:16Díjazom az optimizmust… Mit értesz a szép nyár alatt? Csak Barellat adjuk majd el és Martinez marad?Baggio85 írta: ↑2024.03.14. 07:04 "Aludva" egyet a tegnapi meccsre, azt gondolom, hogy nem ildomos azt a csapatot és annak tagjait most bármiért elővenni, amelyik 16 ponttal vezeti az olasz bajnokságot és tegnap, március közepén(!!!) elszenvedte első idei vereségét, egy olyan pályán, ahol idén még idegenbeli csapat nem nyert, pedig járt már itt a Real Madrid is!
Sokan tudtuk, hogy ez más kávéház mint a korábbi meccseink és, hogy ezt az Atletit sosem lehet írni.
Fel kell emelni a fejet, tanulni ebből a vereségből, kipihenni magunkat és menni tovább előre, mert van még hátra egy nagy feladat és akkor nagyon szép nyár várhat ránk!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!![]()
Igazad van, abban szerintem mindenkeppen, hogy ha ott akarunk lenni az elitek eliteben, akkor itt mas tulajdonos, es olyan penzek kellenek amit irtal.INTER-1908 írta: ↑2024.03.13. 23:59 Azért azt nagyon latni kell hogy a tavalyi szezon az a szerencsés sorsolasnak volt köszönhető!!!
Az hogy van egy ilyen keretunk az pedig annak hogy osszeraktak a vezetok! De ez a keret a BLben keves nem most tavaly is az lett volna! És hatalmas mese hogy ez a csapat a 2010 es csapat kozeleben van! Szerintem nuanszokon mult a tovabbjutas egy nagyon jo csapat ellen! A problema ott van hogy ha osszekerulunk egy City Real sorral sajnos sima zako lett volna! Azt kell latni hogy ha nincs 4-5 vilagklasszis jatekosod akkor nincs mirol beszelni a Bl ben! Ebben a csapatban van 4-5 klasszis de vilagklasszis sajnos egy sincs! Ami a legrosszabb hogy ezzel az olasz foci is be lett arazva...
Valószínűleg a bajnokság meg lesz de azt latni kell hogy europaban messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott!
Ahhoz hogy ott legyünk pedig nem 0as mercato kell hanem -150 / -200 legalább amig nincs penz nincs foci! Bizhatunk a kedvezo sorsolasban tavaly bejott iden nem
Ebben a stadionban a Real Madrid 4-t kapott! Tavaly a City elleni döntőben is teljesen partiba volt a csapat.interfan írta: ↑2024.03.14. 07:32Igazad van, abban szerintem mindenkeppen, hogy ha ott akarunk lenni az elitek eliteben, akkor itt mas tulajdonos, es olyan penzek kellenek amit irtal.INTER-1908 írta: ↑2024.03.13. 23:59 Azért azt nagyon latni kell hogy a tavalyi szezon az a szerencsés sorsolasnak volt köszönhető!!!
Az hogy van egy ilyen keretunk az pedig annak hogy osszeraktak a vezetok! De ez a keret a BLben keves nem most tavaly is az lett volna! És hatalmas mese hogy ez a csapat a 2010 es csapat kozeleben van! Szerintem nuanszokon mult a tovabbjutas egy nagyon jo csapat ellen! A problema ott van hogy ha osszekerulunk egy City Real sorral sajnos sima zako lett volna! Azt kell latni hogy ha nincs 4-5 vilagklasszis jatekosod akkor nincs mirol beszelni a Bl ben! Ebben a csapatban van 4-5 klasszis de vilagklasszis sajnos egy sincs! Ami a legrosszabb hogy ezzel az olasz foci is be lett arazva...
Valószínűleg a bajnokság meg lesz de azt latni kell hogy europaban messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott!
Ahhoz hogy ott legyünk pedig nem 0as mercato kell hanem -150 / -200 legalább amig nincs penz nincs foci! Bizhatunk a kedvezo sorsolasban tavaly bejott iden nem
A szurkolo (koztuk en is), a bajnoki eredmenyeket latva, tobbet vart. Aztan persze lehet az van amit irsz, hogy az Olasz bajnoksag szinvonala van ott ahol a tobbiekehez kepest.
Persze a BL mas szint, es tavaly egyertelmuen elkepeszto szerencses sorsolasunk volt.
Csak pont amit irtal, azert vart tobbet az ember, "messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott".
Pont ezert gondoltam, hogy kepesek vagyunk tobbre.
Sajnos nem, ez van, el kell ezt fogadni.
En is mindig a sportszakmai vezetes, az edzo, es a jatekosok elkepeszto munkajat emelem ki.möszi írta: ↑2024.03.14. 00:21 Ma a gól után fókuszt veszítettünk és nem tudtunk felpörögni. Ha Arna helyett akár Depay a cserénk, akkor ma kb nincs kérdés, mert 4-0-ra hozzuk az első meccset. Ez van már évek óta… Veszítjük el a jó lehetőségeket, szakmailag top 5-ben vagyunk, de a tulajunk lassan a Völner-Schadl szinten van odahaza. Így képtelenség… Kár, h nem Massimo M alatt volt ilyen profi stáb…Akkor tutira uraltuk volna a BL-t is évekig.![]()
Egyértelmű, eddig is felülteljesítettünk.
Nem szégyen kiesni az Atleticoval szemben szo sincs errol plane igy tizikkel. Ez egy kiegyenlitett párharc volt most oda dőlt el...alwin91 írta: ↑2024.03.14. 07:47Ebben a stadionban a Real Madrid 4-t kapott! Tavaly a City elleni döntőben is teljesen partiba volt a csapat.interfan írta: ↑2024.03.14. 07:32Igazad van, abban szerintem mindenkeppen, hogy ha ott akarunk lenni az elitek eliteben, akkor itt mas tulajdonos, es olyan penzek kellenek amit irtal.INTER-1908 írta: ↑2024.03.13. 23:59 Azért azt nagyon latni kell hogy a tavalyi szezon az a szerencsés sorsolasnak volt köszönhető!!!
A szurkolo (koztuk en is), a bajnoki eredmenyeket latva, tobbet vart. Aztan persze lehet az van amit irsz, hogy az Olasz bajnoksag szinvonala van ott ahol a tobbiekehez kepest.
Persze a BL mas szint, es tavaly egyertelmuen elkepeszto szerencses sorsolasunk volt.
Csak pont amit irtal, azert vart tobbet az ember, "messze vagyunk a legjobbaktol mert ez az Atletico sincs ott".
Ez most így sikerült, egy szoros meccsen kaptunk ki az Atleti otthonában (úgy, hogy egyébként megvoltak a helyzetek), ahol bárki más megéghetett volna, szerintem nem kell túldramatizálni.
OFF:interfan írta: ↑2024.03.14. 06:51Az Inter tortenelmenek egyik legeredmenyesebb jatekosarol beszelunk, aki azert Szerintem eros "koklernek" nevezni, meg olyannak akinek a "goljai nagyreszehez semmi koze".JustyINTER írta: ↑2024.03.14. 06:40 Remelem jo penzert eladjak vegre ezt a kokler argentint a nyaron. Belehet bujni par gol moge, ahol kb mindegy ki lenne. De ha nem salernitana vagy az empoli sz ellenfel es meg tet is van lathatoan kudarcot vall mindig. Botrany!!! A sunyi alattomos termeszeterol nem is beszelve. Itt is utalna mindenki, ha nem a csapat jatekosa lenne
Ekes peldaja a fejben gyenge jatekosnak. Persze nem egy agysebesz azt eddig is gondoltuk. Valoszinu osszefugg a frusztracioja a kulsejevel es hogy maga is tudja hogy a goljai nagyreszehez neki nincs kb koze
Azert ezt kemeny leirni...
Szoval azert maradjunk annyiban, hogy Szerintem messze van a "koklertol", es attol hogy "goljai nagyreszehez neki nincs koze kb".
Ez egy jo kerdes, hogy az Olasz bajnoksag van e ennyire lemaradva.INTER-1908 írta: ↑2024.03.14. 08:27Nem szégyen kiesni az Atleticoval szemben szo sincs errol plane igy tizikkel. Ez egy kiegyenlitett párharc volt most oda dőlt el...alwin91 írta: ↑2024.03.14. 07:47Ebben a stadionban a Real Madrid 4-t kapott! Tavaly a City elleni döntőben is teljesen partiba volt a csapat.interfan írta: ↑2024.03.14. 07:32
Igazad van, abban szerintem mindenkeppen, hogy ha ott akarunk lenni az elitek eliteben, akkor itt mas tulajdonos, es olyan penzek kellenek amit irtal.
Ez most így sikerült, egy szoros meccsen kaptunk ki az Atleti otthonában (úgy, hogy egyébként megvoltak a helyzetek), ahol bárki más megéghetett volna, szerintem nem kell túldramatizálni.
Ettol függetlenül tartom hogy az olasz bajnoksag messze le van maradva az elittol! És ez igy is lesz amíg ugy igazolunk 3 jatekost hogy a legjobbakat minden evben eladjuk. Meg hogy 10M fizu nekunk sok 1 jatekosert ami oke de angliaban spanyolban ilyen nincs! Psgnel plane nincs! Ide semmi mas nem kell mint penz es 4-5 jatekos akik komoly szintet kepviselnek! Pl egy kh is nagyon kell mert Acerbi es De vrij ketten egyutt kozel 70 évesek!
Ettol függetlenül mondom reszemrol nem drama a kiesés nem szar az edzo a jatekos meg stb....
Sot azert szerintem az egyik legszebb focit jatszuk! Remélem hogy a jatekosok bar biztos csalódottak tul lesznek rajta es tudjak folytatni ugy a szezont mint eddig mert az nagyon rendben van szerintem!
Forza Inter!
Ez valoban egy erdekes tema, es pont szerepelt itt nemreg, erdekes dolog ezt latni:
Szamomra ez a tegnapi nap legjobb hozzaszolasa, oriasi volt toled ez Francesco.
Nezd, persze kilehet emelni a gyenge tizenegyes mutatot, de cserebe kilehet emelni mennyi pozitiv dolgot, amit holnapig lehetne sorolni, lassan az Inter egyik legerdemenyesebb kulfoldi jatekosarol beszelunk, mikozben meg csak 26 eves.
Szerintem nem teljesítettünk felül. Pontosan a tavalyi BL döntő mutatta meg, hogy valóban jók vagyunk, és nem csak a szerencse juttatott el odáig minket (szerencséről csak annyit, hogy ha lett volna, akkor lukaku több góljával még be is húztuk volna a serleget).mike írta: ↑2024.03.14. 08:17Egyértelmű, eddig is felülteljesítettünk.
Aki elhitte hogy harmadik legesélyesebbek vagyunk a BL-re az nem ebben a világban él:)
Látszik a legjobb 8 mezőnyén, hogy lehet sikeres egy csapat, nullás meg mínuszos mercatokkal nem igazán.
Az utolsó pillanatokig versenyben voltunk egy nálunk jóval gazdagabb csapat ellen.
A Scudetto a fontos, én az idény eleje óta ota ezt vallom.
Jó lenne valami rekordot felállítani:)
Forza Inter!!
Aludva egyet a tegnapira /jó sok forgolódás után kb. 5 órátCsaSzi9294 írta: ↑2024.03.14. 08:44 Nem kell ezt túl gondolni. Kiestünk, mert a helyzeteket se tegnap se az odavágón nem lőttük be. Ezen kívül az ATM-nak minőségibb a padja, akik a visszavágón a különbséget jelentették. Ennyi.
Csapatként jobbak vagyunk, de ez kevés volt, elfáradtak a fiúk, a cserék közül meg egyedül Bisseck tudott pluszt hozzá tenni. A tizenegyes meg alaból oroszrulett...
Cupi ugy latom nem vagy eleg tajekozott, es nem jo helyen keresed az ellendrukkerek velemenyet.Cupi írta: ↑2024.03.14. 10:06 Ja és mint megtudtam az ellen drukkerektől, hogy még annyi történt Marotta keze sajna a BL-be nem ér el így mi csak a Marotta ligába tudunk jók lenni.BL-ben már más összegek mennek bíró lefizetéseknél és ez nekünk nem fért bele.
![]()
Na. Szóval örülök, hogy a saját csapatuk sikertelenségében lelkileg megroppant drukkerektől ezt is megtudtam.![]()
Természetesen logikus és érthető, hogy a 2 meccsen azért hagytunk ki vagy 5 meccs megnyerésére elegendő ziccert mert a bírók itt nem nekünk fújnak.![]()
Mindig tanulok valami újat.
Amikor odasétált azt hittem itt a vége…erre tessék.