Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.09.03. 09:03
Nezd, az Oaktree vilagosan elmondta, a cel az, hogy az Inter ne legyen veszteseges.
Kiszamolni is felesleges az elmult evek borzalmas vesztesegeit, de ilyen 1000m azaz 1 milliard kornyeken lehetunk.

Ezek a fantasztikus BL beveteleket (ha lesznek mert attol fugg meddig is jutunk), oda fognak menni, hogy az Inter ne legyen veszteseges, nem pedig a mercatoba, egyertelmu egy hitelbefektonel ez a logika, errol beszelnek.
Ezt értem és azt is tudom nekik mi a fő céljuk de ha jövőre nem lesznek pótolva megfelelően azok a játékosok akkor sajna se nagy BL bevétellel nem számolhatnak és a kupák emelgetésével /és az azzal járó pénz és presztizs növekedéssel/ sem kell túlzottan számolni. ;)
Értem, hogy mi a céljuk de látható a juve is hogy erősített, összeérnek és még majd jövőre is erősítenek egyet akkor sajna nullás mercatoval nem sokat fogunk érni....
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2024.09.03. 09:00
interfan írta: 2024.09.03. 08:26
Csak jon a kerdes, mibol?
Van 4db 35 feletti alapemberunk.
Jovonyaron Sommer a 37. eleteveben lesz, Acerbi 38, Mkhitaryan 37, Darmian 36.
Nyilvan mindegyiknek lejar a szerzodese, kiveve Mkhitaryan, meg Sommer kapcsan is van + 1 ev opcio, de kitudja o is mit akar ha mar a Baselbe valo "hazateresrol" beszel.

Nezd meg iden is vert izzadva szettunk ossze 20m eurot.
Latjuk eladni tovabbra sem tudunk olyan neveket akikre nem epitunk.
Jovore is ki lesz az akibol majd penzt csinalunk es nem kerettag?
Konkretan nem tudnek 1db ilyen jatekost sem mondani, de ugy szo szerint 0.

Jaa es akkor meg nem beszeltunk DeVrijrol, aki jovore 34. eveben lesz ha nalunk kezdi a 25/26 szezont.
Taremi detto 33 elmulik.
Valamint ott a lejaro szerzodesu Arnautovic es Correa akiktol vegre majd megtudunk orokre szabadulni.

Ez alsohangon 7 jatekos aki 33 feletti lesz, sot ebbol 5 jatekos meg 36 feletti is.
(Correat se felejtsuk)

Oaktree nem fog beletenni penzt ez egyertelmu, el is mondtak, nullas mukodes lesz amig ok itt lesznek.
(Kerdes mikor talalnak vevot az Interre)
Nyilvan 350X jobb a nullas mercato, mint a 21-24 kozott atelt folyamatos pluszos es aldozatos mercato, ez teny.

De azert 0 eurobol potolni az altalad leirt jatekosokat, es/vagy legalabb a padra is igazolni 3-4 hasznalhato jatekost (ugy hogy nem adsz el a jelenlegi keretbol), gyakorlatilag a lehetetlen kategoria.
Most mindneki oda meg vissza van az új BL-ért, hogy milyen nagy + bevételt hoz az UEFA-tól meg a több meccs miatt a stadion bevételekből. ;) Be kell forgatni, legalébb egy részét.
Jövő nyáron ha nem pótoljuk megfelelően a lejáró szerződésű idősebb arcokat akkor végünk lesz.
Vagy kell zseton igazolni az eladásokon felül is vagy valami brutál nagy Marotta varázslat kell. ;)
Nezd, az Oaktree vilagosan elmondta, a cel az, hogy az Inter ne legyen veszteseges.
Kiszamolni is felesleges az elmult evek borzalmas vesztesegeit, de ilyen 1000m azaz 1 milliard kornyeken lehetunk.

Ezek a fantasztikus BL beveteleket (ha lesznek mert attol fugg meddig is jutunk), oda fognak menni, hogy az Inter ne legyen veszteseges, nem pedig a mercatoba, egyertelmu egy hitelbefektonel ez a logika, errol beszelnek.
Én nem látom annyira gyászosan ezt a dolgot.

Egyrészt jelenleg felfutóban vannak a bevételeink. Van ebben még tartalék.
Ne felejtsük, hogy szponzorációban éveket veszítettünk, mivel komoly cég nem állt szóba
a szakadék felé rohanó kínaiakkal.

Másrészt a szokásos "keretfoltozás" is működhet komolyabb befektetés nélkül.
Sommer akár 40 éves koráig is jó lehet. A spanyol kapus is beválhat.
Acerbi helyére a védelembe De Vrij még jó lehet. Ráadásul itt van Bisseck.
Palacios is beválhat.
A középpályán jól állunk: Frattesi, Zielinski.
Darmiant valóban pótolni kell (illetve valójában Dumfriest kell pótolni).
Kell egy csatár Arnautovic és Correa helyett.

És akkor eladni is van kiből: Lautaro/Barella/Bastoni/ Thuram sor piaci értéke 325 m euro.
Nyilván pótolni kell őket, és ebben van kockázat. De a lyukak pótlására jön ebből forrás.
És ne feledjük a free agent piacot. Idén is két játékos jött onnan.

A lényeg:
Amíg Beppe Marotta itt dolgozik, addig egy pillanatra sem félek,
hogy a csapat eredményessége megszakad és a keret jövő évi frissítése nem lesz megoldva.
És mindez úgy fog megtörténni, hogy a csapat nyereséges lesz.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: 2024.09.03. 09:59

Ezt értem és azt is tudom nekik mi a fő céljuk de ha jövőre nem lesznek pótolva megfelelően azok a játékosok akkor sajna se nagy BL bevétellel nem számolhatnak és a kupák emelgetésével /és az azzal járó pénz és presztizs növekedéssel/ sem kell túlzottan számolni. ;)
Értem, hogy mi a céljuk de látható a juve is hogy erősített, összeérnek és még majd jövőre is erősítenek egyet akkor sajna nullás mercatoval nem sokat fogunk érni....
Nagy BL bevetellel valoszinu iden sem igazan szamolhatunk, aztan persze tevedjunk.
De az idei keret sem alkalmas egy Scudetto + komoly BL meneteles szintre.
Foleg nem 35+ os jatekosaink kitudja hogy fogjak birni...

Nyilvan nem veletlenul mondja Inzaghi, mennyire nehez lesz Scudettot nyerni, mivel rivalisaink rettento sokat erositettek.

Ebben van igazsag, es nem is.
Mivel en meg mindig azt latom, csak mi bukhatjuk el ezt a Scudettot is.
Juventus akar beerhet mar iden, megvan bennuk minden hozza, kiveve egy jo csatar.

Oaktree penzt nem fog ebbe tenni, de kivenni sem, ez mar egy elkepeszto elorelepes.
Viszont ha penzt nem teszel bele, akkor lehetetlen az altalad leirt jatekosokat potolni.
Lehet itt Marotta varazslo, vagy akar egy egyszeru lo is, akkor sem fog menni az amit leirtal, mert ez penz nelkul egyszeruen keptelenseg.
Cupi

interfan írta: 2024.09.03. 10:09
Nagy BL bevetellel valoszinu iden sem igazan szamolhatunk, aztan persze tevedjunk.

Nyilvan nem veletlenul mondja Inzaghi, mennyire nehez lesz Scudettot nyerni, mivel rivalisaink rettento sokat erositettek.

Juventus akar beerhet mar iden, megvan bennuk minden hozza, kiveve egy jo csatar.

Oaktree penzt nem fog ebbe tenni, de kivenni sem, ez mar egy elkepeszto elorelepes.
Viszont ha penzt nem teszel bele, akkor lehetetlen az altalad leirt jatekosokat potolni.
Lehet itt Marotta varazslo, vagy akar egy egyszeru lo is, akkor sem fog menni az amit leirtal, mert ez penz nelkul egyszeruen keptelenseg.
Én a következő szezonra értettem a félelmeimet erősítés nélkül. ;) Jelenlegi szezonban még érzem magunkat annyira erősnek, hogy behúzzuk.
interfan

Cupi írta: 2024.09.03. 10:20

Én a következő szezonra értettem a félelmeimet erősítés nélkül. ;) Jelenlegi szezonban még érzem magunkat annyira erősnek, hogy behúzzuk.
Scudettot bukni csak mi tudjuk el, ez szerintem sem kerdes.
Komoly BL meneteles + Scudetto arra iden is keves a keret.

Jovore valoban lehet problema ahogy irod a Scudetto kapcsan is, igazad van.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.09.03. 10:25
Cupi írta: 2024.09.03. 10:20

Scudettot bukni csak mi tudjuk el, ez szerintem sem kerdes.
Komoly BL meneteles + Scudetto arra iden is keves a keret.

Jovore valoban lehet problema ahogy irod a Scudetto kapcsan is, igazad van.
Én most alapvetően gazdasági oldalról közelítem meg a dolgot.
A csapat gazdasági vonalon jó útra lépett. A következő pár évben
bevétel növekedés várható. A kiadási oldalt már évek óta vasmarokkal tartják,
és ez várható továbbra is.
Amikor a költségvetési mérleg pozitívba fordul, akkor lesz pénz a mercatora.
A helyzet évről-évre javulhat. Na és persze a befektetőknek is vonzóvá válhatunk.
Jövő nyáron nem számítok komoly frissítésre. A mindenképpen szükséges,
minimális keretfrissítés lehet. Kivéve persze, ha kulcsembert adunk el...
Az eddigi mottó van továbbra is: gazdasági fenntarthatóság a csapat szinten tartásával.
Ezt szerintem Marottáék meg fogják ugrani.

Fenti célok fontosabbak, mint a Scudetto és/vagy jó BL szereplés.
Sajnos a Juventus anyagi lehetőségei jobbnak tűnnek,
Giuntoli érkezésével valószínűleg a szakmai hozzáértés is megérkezett.
Szóval tényleg jó lenne behúzni az idei Scudettot, mert valószínű
jövőre már nehezebb lesz.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Én eladnám az araboknak Calhat. Érte kapnánk 50et és abból lehet már venni ezt azt. Jó most jön az idén se vitte el a Bayern 30ert duma...de az arabok más világ és közben kiderült nem is volt téma a török a németeknel igazán komolyan no meg el se akartuk adni.

Tegyük fel eladjuk. Én Zielinskit betennem a helyére vagy Asslanit fel kellene építeni mert ügyes srác és van benne pitencial. És Hipp hopp meg is vagyunk. Miki marad padra kezdőbe meg Frattesi. Mindenki boldog.
Kell a padra beugros ember...ingyen akar...vagy tehetséges fiatal és ott is az igazolásokat fedező 45-50 Milla.

Vagy Dumfries is mehet isten hírével.... Még pluszban.

Tedd félre a pesszimista hozzászólást interfan. Simán életképes lehet ez is.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért akkora baj nincsen.
Jövőre Acerbi Mikhy Sommer Darmian sort kellene pótolni.
Mikhyt ki is lehet húzni mert itt van Zielinski és Frattessi még az örmény 5.-6. kpnak simán elmegy akár jövőre hanem valakit oda lehet kukázni akár kölcsön is.
Acerbit az lenne a legjobb ha Bisseck át tudná venni a helyét vagy Pavard és a kieső csere jkh meg Darmian simán lehozza. De urambocsá akár Bissecket is be lehet áldozni állítólag a Bayern figyeli.
Sommernél meg még akár még egy év is benne lehet.

Barella Lautaro Bastoni mag mellé már Calha Dimash és Thuram is csatlakozott, őket egyben kell tartani akkor a bajnokságra esélyes státuszunk megmarad.

Újra kellene majd a Marotta-mágia van jó pár játékos lejáró szerződéssel.
A teljesség igénye nélkül Lunin,J. David,Dybala, Veratti
interfan

internaZIOnaLe írta: 2024.09.03. 12:21 Én eladnám az araboknak Calhat. Érte kapnánk 50et és abból lehet már venni ezt azt. Jó most jön az idén se vitte el a Bayern 30ert duma...de az arabok más világ és közben kiderült nem is volt téma a török a németeknel igazán komolyan no meg el se akartuk adni.

Tegyük fel eladjuk. Én Zielinskit betennem a helyére vagy Asslanit fel kellene építeni mert ügyes srác és van benne pitencial. És Hipp hopp meg is vagyunk. Miki marad padra kezdőbe meg Frattesi. Mindenki boldog.
Kell a padra beugros ember...ingyen akar...vagy tehetséges fiatal és ott is az igazolásokat fedező 45-50 Milla.

Vagy Dumfries is mehet isten hírével.... Még pluszban.
Nezd, papiron jol hangzik, es van benne logika, csak jon az a jo oreg "de".

1. "Arabok mas vilag".
Mar itt az elso seb a storyban.
Arabok nem mas vilag, nezd meg pl iden kiket vettek 30 felett, akiert fizettek:
- Aubamenyang 9m
- Danilo Pereira 5m
Senki, szo szerint senki mas 30 feletti jatekosert nem fizettek.
De nezzuk "all time", a storyt.
Neymar volt az egyetlen akiert valaha 50m felett fizettek.
Ha Neymart leszamitjuk:
1. Mahrez 35m (32 eves)
2. Mane 30m (31 eves)
3. Koulibaly 23m (32 eves)
4. Bono 21m (32 eves)
5. Mendy 18.5m (31 eves)
6. Henderson 14m (33 eves)
Ebbol sajnos, vagy nem sajnos, de kiderul az Arabok nem mas vilag.
Nem fizetnek elkepeszto penzeket 30 feletti jatekosokert (kiveve Neymar, de o egy "celeb").

2. Zielinski Calhanoglu helyere.
Nem az a poszt, nem jatszott ott.
Asllani nyilvan potencial, de kerdes belole mi lesz, es mi lehet.
Igazan minosegi melysegito iranyitot meg talalni, gyakorlatilag lehetetlen.
Nyilvan hagyjuk amikor azt mondja Calhanoglu, o a vilag legjobbja, ezt hagyjuk.
De ettol fuggetlenul egy minosegi jatekos.

3. Dumfries mehet isten hirevel.
Ez is jo, papiron.
De 2 eve is probalta magat eladatni, kutyanak nem kellett.
Iden is, detto ugyanaz.
Most hosszabbit 10-15m kivasarlasi arral.
Eleve kerdes kifizetne e barki a 10-15m kivasarlasi arat.
Masik kerdes, 10-15m-bol kit veszel? Ha egyaltalan kifizetne barki ezt a 10-15m-t erte.
interfan

Stankov írta: 2024.09.03. 12:40 Dybala
Dybala szerzodese automatikusan meghosszabodik 2026-ig.
Rolinter

Hozzászólás Szerző: Rolinter »

Tök jó dolgokat írtok, de ismerve Inzaghit nem fiatalítani nem fogunk , hanem még kapunk pár nyugdíjas játékost akik ismerik a ligát. A fiatalítást már most el kell kezdeni lépésről, lépésre, meccsről meccsre.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Én igyekszem a jelenlegi szezonra koncentrálni, minden más ráér. Ennek megfelelően, temetni sem kívánom a csapatot. Gyakorlatilag a szezon el sem kezdődött, talán nyilvánvaló dolgokat ki lehet jelenteni:
Napoli Conteval ebben az évben nem lesz bajnok aspiráns, és szerintem deLau se fog annyit akadékoskodni, hogy ott edzőkérdés legyen, vagy akár Contr, bár szerintem a két meccs velük igen izgalmas lesz.
Motta a juvéval talány, jól erősítettek, megvolt a nagytakarítás, ott mindenki szokja egymást, Mottának talán a nagy csapat nehezékét, semmint a játékosok egoját kell valahogy megugrania.
Róma kerete jó, de olasz és magyar szakértő oldalak is DDR írják, jósolják a siker fékének.
Milán ezzel a kezdéssel, pályán és azon kívül valószínű kuka, mármint az aranyért folytatott harcban.
Atalanta szerintem megint fekete ló, értsd, szerintem simán odaérhetnek a 2. helyre, ahogy az 5-re, de hát Gasp ott nagy mágus.
Fioról nem tudok nyilatkozni.

Ezt látva könnyen mondhatjuk, hogy nálunk az adu, mert tény, előnyben vagyunk minden szempontból. A scudetto nyomás szerintem nincs a srácokon, az ÚJ BL menetelés és az, hogy biztos kimondott akár nyíltan, akár nem, hogy ott kell a money miatt nagyot alakítani, még beleköphet így vagy úgy a bajnoki szezonba.
interfan

Legfrissebb hirek szerint a Panathianikos targyalunk Correa kapcsan.
Az ajanlattunk ugyanaz, ingyen Correa, de a fizetese 50%-at vallaljak at.
A Panathiankos nem adott egyelore valaszt az Internek.
Az Internel barhova adnak Correat, csak szabadulni tudjanak tole.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.09.04. 15:04 Legfrissebb hirek szerint a Panathianikos targyalunk Correa kapcsan.
De amúgy a vezetőség miért akar ennyire?
Miért annnnnyira jó úgy, hogy még a fele fizetését is állnánk?!
interfan

PellerG írta: 2024.09.04. 22:08
interfan írta: 2024.09.04. 15:04 Legfrissebb hirek szerint a Panathianikos targyalunk Correa kapcsan.
De amúgy a vezetőség miért akar ennyire?
Miért annnnnyira jó úgy, hogy még a fele fizetését is állnánk?!
Nezd, a fele fizeteset is megsporolva jelent majdnem 3.5m fizeteskiadas megtakaritast.
interfan

El is bukott a Panathainakos-Correa uzlet.
Az Inter mindenben megallapodott a Gorogokkel, ingyen kolcson, fizetese 50%-at atvallalva.
Viszont vegul a Gorogok nem tudtak vallalni Correa fizetesenek 50%-at sem (1.75m), igy az uzlet meghiusult.

Most a Torok bajnoksag csapatainak ajanaljuk ugyanigy Correat, a fizetese 50% kifizetesevel.
Ott szeptember 13-ig nyitvatart meg a piac.
interfan

Frattesi:

Romas pletykak?

Jokat nevettem rajtuk, semmi de semmi nem volt igaz belole.

Tobb lehetoseget varsz?

Tobbet kell nyujtsak, hogy tobbet jatszak.
Elore kell lepnem, es szeretnek alapember lenni.
Nagy a verseny a KP-n, de csak ugy tudok bizonyitani, ha megmutatom mindenkinek mire is vagyok kepes.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Sziasztok..A Ral Margit braziliából már igazolt pár bevált gyereket....Nekünk miért nem müködik ilyen dél amerikai megfigyelő hálózat??? Miért nem tudunk onnan igazolni fiatal tehetségeket???Elnézést ha van nekünk is ilyen csak nem tudok róla...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

tomika431 írta: 2024.09.05. 11:57 Sziasztok..A Ral Margit braziliából már igazolt pár bevált gyereket....Nekünk miért nem müködik ilyen dél amerikai megfigyelő hálózat??? Miért nem tudunk onnan igazolni fiatal tehetségeket???Elnézést ha van nekünk is ilyen csak nem tudok róla...
mert a tehetseg is mar sztem 50m eurotol indul :D
interfan

R9. írta: 2024.09.05. 11:59
tomika431 írta: 2024.09.05. 11:57 Sziasztok..A Ral Margit braziliából már igazolt pár bevált gyereket....Nekünk miért nem müködik ilyen dél amerikai megfigyelő hálózat??? Miért nem tudunk onnan igazolni fiatal tehetségeket???Elnézést ha van nekünk is ilyen csak nem tudok róla...
mert a tehetseg is mar sztem 50m eurotol indul :D
Real igazolasait nezni teljesen felesleges.
Ezt az Endricket bonuszokkal es mindennel egyutt 70m-ert igazoltak 17 evesen.
Ilyen Rodrygo meg Vinicius ketten egyutt 100m.
Nehez igy mirol beszelni...

Nekunk ahol lehet keresnivalonk az a 15-20m kategoria.
Azt erdemes megnezni, ott vannak azert nem rossz nevek, es ott kellene halaszni.

-J.Alvarez 20m City
-Echeverri 18m City
-Palacios 17m Leverkusen
-Lo Celso 10m PSG
-Beraldo 20m PSG
-B.Guimaraes 20m Lyon
-Neres 17m Ajax
-Richarlison 13m Watford
-Murillo 12m Nottingham
-N.Gonzalez 11m Stuttgart

Es meg lehetne holnapig sorolni.

De ha csak Olaszorszagot nezzuk:
-Bremer 5m Torino
-Retegui 15m Genoa

Nekunk ezen a vonalon, ebben a tartomanyban kellene "vadaszni", mert ezt a max 20m-t meg mi is kitudjuk fizetni.
Ilyen 50-70m egy jatekoset Real fele brutal penzeket hagyjunk, az nem a mi szintunk.
Stankov

Persze már jönnek is az ingyen nevek kh Acerbi pótlására.
Boscagli francia Psv őt már régebben is írták még mikor Nizzai volt.
Doekhi Union Berlin holland, őt is lehetett már olvasni velünk
Solet szintén.
Aztán hogy minőségileg megütik- e szintet az már egy jó kérdés.
Solet ellenünk nem volt rossz
interfan

Stankov írta: 2024.09.06. 18:36 Persze már jönnek is az ingyen nevek kh Acerbi pótlására.
Solet szintén.
Aztán hogy minőségileg megütik- e szintet az már egy jó kérdés.
Solet ellenünk nem volt rossz
Csak eloszor Inzaghinak is szoljon valaki, hogy 52 eves koraig nem lehet Acerbi a "vedelem vezere es alapkove". :D

Komolyra forditva, Solet.

En ot nem biztos hogy eroltetnem.
6m-ert leigazolta volna a Hoffeinheim, de megbukott az orvosin a terde miatt...

https://www.nemzetisport.hu/nemet-labda ... e_vignette

Ne feledjuk neki volt egy nagyon sulyos es komoly keresztszalag szakadasa is.

Azota is rettento serulekeny:

2023/24: 111 nap serules
2022/23: 36 nap serules
2021/22: 47 nap serules
2020/21: 36 nap serules
2019/20: 205 nap serules
interfan

Elmult hetekben felmerult ket nagyobb lejaro szerzodesu nev is.
Tah es Jonathan David.

Viszont tobb forras is cafolja mint komoly lehetoseg, es kiemelik az Inter a jelenlegi tulajdonosi helyzeteben nem igazan tud versenybeszallni ilyen nevekert.

Tah kapcsan a Bayern mar iden nyaron mindent megtett erte, es nagyon kozel is voltak hozza.
Rajtuk kivul a Barcelona is erdeklodik, akik szinten nagyon magas fizetessel csabitjak.
Tah elmondta, nem hosszabbit a Leverkusenel.

Jonathan David viszont elmondta, nyitott a hosszabbitasra a Lillelel, es lesznek meg targyalasok, ettol fuggetlenul lehet tavozik majd hiaba hosszabbit.
Szinten elmondta, nagyon vonza es erdekli a PL, viszont mas lehetosegekre is nyitott, es kedvenc csapata a Barcelona, es nagy alma lenne a Barcelonaba jatszani akiknek gyerekkora ota szurkol is.
Barcelona is felvette mar vele a kapcsolatot.
Olasz ujsagok kiemelik, Juventus is erdeklodik, de kerdes mennyi eselyuk lesz PL csapatok, es a Barcelona mellett, ahova David szeretne igazolni.
interfan

Akarmennyire is akartuk, nem sikerult Correa kolcsondasa a Gorogokhoz sem.
Hiaba vallatuk volna a fizetese 50 akar 60%-at, a maradek fizetese meg mindig olyan magas volt amit senki nem akart kifizetni.
Igy ez a probalkozas is csufos kudarcot valott.

Szinten nem sikerult megszabadulni Radutol sem, aki tovabbra is Inter jatekos.

Ellenben Salcedo sikerult rasozni az OFI Creta csapatara ingyen kolcsonnel.

Dumfries pedig a napokban alairja uj szerzodest 2028-ig, evenkenti 4m fix + bonuszok fizetesert.
Kivasarlasi ara 15-20m euro kozott lesz, igy ha ennyit kifizet barki, viheti majd.
PellerG

https://m.fcinternews.it/focus/i-sm-i-j ... aio-963792

Írtam már pár hete, várható volt, az anyagi lehetőségeinket nézve nem is szabad kihagyni.
Ingyen csatár jó korban Arnautovic és Correa helyén... Felbecsülhetetlen 💳
interfan

PellerG írta: 2024.09.15. 11:55 https://m.fcinternews.it/focus/i-sm-i-j ... aio-963792

Írtam már pár hete, várható volt, az anyagi lehetőségeinket nézve nem is szabad kihagyni.
Ingyen csatár jó korban Arnautovic és Correa helyén... Felbecsülhetetlen 💳
Egy baj van "csak":

"
Jonathan David viszont elmondta, nyitott a hosszabbitasra a Lillelel, es lesznek meg targyalasok, ettol fuggetlenul lehet tavozik majd hiaba hosszabbit.
Szinten elmondta, nagyon vonza es erdekli a PL, viszont mas lehetosegekre is nyitott, es kedvenc csapata a Barcelona, es nagy alma lenne a Barcelonaba jatszani akiknek gyerekkora ota szurkol is.
Olasz ujsagok kiemelik, Juventus is erdeklodik, de kerdes mennyi eselyuk lesz PL csapatok, es a Barcelona mellett, ahova David szeretne igazolni.
Tobb forras is cafolja mint komoly lehetoseg az Internel, es kiemelik az Inter a jelenlegi tulajdonosi helyzeteben nem igazan tud versenybeszallni ilyen nevekert
"

Igy meg nehez lesz....
Eleve az hogy o maga is mit akar, es a masik meg pont az "anyagi helyzetunk".
Ez meg ket olyan akadalyozo tenyezo, amivel nagyon nehez lesz mit kezdeni.
Aztan persze legyenek olyan tenyezok amik minket segitenek, mint volt sok jatekos esetben is.
interfan

Hivatalosan hosszabitottunk 2028-ig Asllanival.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2024.09.16. 18:05 Hivatalosan hosszabitottunk 2028-ig Asllanival.
Ez a PSG pletyka hápog,vagy van valami alapja,vele kapcsolatban?
interfan

vaskalap írta: 2024.09.16. 18:35
interfan írta: 2024.09.16. 18:05 Hivatalosan hosszabitottunk 2028-ig Asllanival.
Ez a PSG pletyka hápog,vagy van valami alapja,vele kapcsolatban?
Valoszinu semmi.

PSG KP kesz van, szo nincs ott Asllanirol, inkabb eladogattak a KP-rol mert sokan voltak.

Valami Spanyol 0 lap bedobott egy ilyet mivel uborkaszezon van.
Francia es Olasz lapok meg csak meg sem emlitettek ezt sehol.

PSG teljesen mas iranyon es vonalon van.
Stankov

Sajnálom Asllanit mert látszik hogy tehetséges,de közelében sincs Calhának.
Nagyon kellene neki egy teljes szezon kezdőként valahol egy Fiorban vagy egy Bolognában pl
interfan

FcInternews sajat forrasai kiemelik, Asllani hosszabbitasanak egyetlen egy oka volt, a penz azaz a fizetesemeles.

800 ezer euros fizetese kb 30%-al emelkedett, igy mostantol 1,2m eurot keres.
A sok kritika ellenere amit kap Asllani, Marotta tovabbra is maximalisan bizik benne, es tovabbra is tartja fontos jatekos o szamunkra, es meg fontosabb lesz a jovoben.

Gazzetta szerint hamarosan dontest kell hozni Fabbian ugyeben, es eldonteni elunk a 12m euros visszavasarlasi opcionkal.
Nincs vegleges dontes, ennek oka az, hogy Marotta szeretne visszaigazolni, viszont az Inter KP zsufolt, es nem igazan latszik tavozo onnan, valamint Inzaghi nem epit a fiatalokra.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Calhat el kell adni és már van is hely 😉
PellerG

internaZIOnaLe írta: 2024.09.17. 08:50 Calhat el kell adni és már van is hely 😉
Akár.
Vagy nyáron majd az akkor már 31 éves Zielinskit is akár, aki ingyen jött és azért az araboktól egy húszast kaphatnánk érte.
Lehetne azért itt ügyeskedni.
interfan

PellerG írta: 2024.09.17. 09:12
internaZIOnaLe írta: 2024.09.17. 08:50 Calhat el kell adni és már van is hely 😉
Akár.
Vagy nyáron majd az akkor már 31 éves Zielinskit is akár, aki ingyen jött és azért az araboktól egy húszast kaphatnánk érte.
Teljesen jo otletek szerintem is, es valoban lehetne "okoskodni" es ezaltal visszahozni Fabbiant akinek ezaltal helye is lenne, es epithetnek is ra.
De...
Itt a problema szerintem az, hogy ha akarunk egy Marotta fiatal projektet, ahhoz a projekthez edzo is kell.
Inzaghi meg sajnos, vagy pont az hogy nem sajnos, tetszik vagy sem, de a fiatalok legnagyobb ellensege.
Nem szep ezt leirni, de ez van.

Latjuk mashol, es most ne is menjunk kulfoldre, csak Olaszorszagot nezve, hany fiatalt, sajat nevelest epit fel egy Allegri, vagy akar egy Motta, es meg lehetne tovabbi peldakat hozni.
Nalunk meg nem hogy fiatal sajat nevelest nem dobunk meg, meg egy Asllani vagy Bisseck is csak fenyevente kap lehetoseget.
De tovabbmegyek, egy 21X Olasz valogatott Frattesi kapcsan se irjuk le inkabb, mert annyira keves a szam, hogy hanyszor volt kezdo tavaly a bajnoksagban ameddig tet is volt.
Pedig o mar nem 20 eves, nem 22 eves, hanem mar tavaly is 24 eves volt, es ugy erkezett az Interbe, hogy 72 Serie A meccse volt, tehat mar finomam szolva sem egy rutintalan fiatal volt.
Megsem epitettuk be, sot ismetlem leirni sem erdemes, annyira keveszer kapott a bajnoksgban kezdokent lehetoseget amig volt tet.
Asllani-Bisseck paros meg meg ennyit sem.

Szoval Inzaghinal azt varni, hogy majd eladjuk Calhanoglut vagy Zielinskit, es majd leigazolunk egy 21 eves Fabbiant, haat en nem latom realisnak.
Most hosszabbittunk Inzaghival, megkapta az altala nagyon kert "top fizetest", egy Oaktreeval ahol minden nullasnak kell lennie, kitenne nem fogjuk mert sulyos penzeket kellene fizetni, amit meg nem fogunk.

Sot megint tovabbmegyek, lenne egy uj tulajdonosunk akinek van penze, aki tenni akarna penzt az Interbe, es lenne egy Marotta fiatal projekt amihez edzo is kell, es meg azt is talalnak, nekem akkor is vannak kerdojeleim.
Leginkabb azert, mert ha korbenezunk, meglehetosen sok helyen (nem itt), es meglehetosen sok Interes akarja pl Asllanit (kis tulzassal) eluldozni, mert gyenge, mert keves, mert nem idevalo, es meg folytathatnak.
De talalkozni olyannal is, hogy ugyanezt irjak Frattesire is, es az eladasat akarjak.
Nyilvan nem a tobbseg, de azert ebbol is lathatjuk, kerdojeles, hogy egy Internel, az Olasz Inter szurkolok mennyire lennenek "turelmesek" egy fiatal Inter projekt kapcsan.
Nyilvan lehet megint tevedek, de szerintem kozel sem akkora kreten Asllani amilyennek sokan beallitjak (nem itt), es ugyanez igaz Szerintem a Frattesi-Bisseck parosra is.
En sokkal inkabb a keves jateklehetoseg, es a folyamatos lehetoseg hianyat latom egy-egy jatekos kapcsan a hullamzo teljesitmeny mogott.
De ez mar megint egy masik tema.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Akár.
[/quote]

A lejárt szerződésű játékosoknak komoly összegű aláírási pénzt fizettünk, és az ügynökeik sem szégyenlősek...
Teljesen értelmetlen az feltételezni,hogy ingyen jött hozzánk pl: de Vrij,Thuram, Taremi, vagy éppen Zielinski. Bár nem láttam a szerződésüket,de úgy gondolom, hogy az ilyen szintű játékosoknak és az ügynökeinek átlagosan 10-12 M€/fő aláírási pénzt kellett kifizetnünk azért,hogy ingyen ide jöjjenek.
interfan

Mazzola írta: 2024.09.18. 10:26
A lejárt szerződésű játékosoknak komoly összegű aláírási pénzt fizettünk, és az ügynökeik sem szégyenlősek...
Teljesen értelmetlen az feltételezni,hogy ingyen jött hozzánk pl: de Vrij,Thuram, Taremi, vagy éppen Zielinski. Bár nem láttam a szerződésüket,de úgy gondolom, hogy az ilyen szintű játékosoknak és az ügynökeinek átlagosan 10-12 M€/fő aláírási pénzt kellett kifizetnünk azért,hogy ingyen ide jöjjenek.
Ez valoban egy nagyon erdekes kerdes.

Pont par honapja volt egy birosagi per DeVrij es ugynoke kozott, amin kiderult 9,5m ugynoki jutalekot fizetett az Inter DeVrij ugynokenek amirol DeVrij nem tudott es nem is kapott 1 eurot sem belole.
Birosag pedig megitelte a fele osszeget vegul DeVrijnek.

Ezen kivul Thuram a hivatalos kozlemeny szerint is kapott ugynokevel egyutt 8m euro alairasi penz es ugynoki jutalekot.

Olasz Szovetseg pedig kozetette, hogy az Inter 35m eurot koltott ugynoki jutalekokra es alairasi penzekre az Inter az elmult evekben.
(DeVrij, Thuram, Calhanoglu, Mkhitaryan, Zielinski, Taremi)
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Nincs ingyen ebéd.
Cupi

Nem csak itt a fórumon hanem a sajtóban is megszokott, hogy azokat a játékosokat akikért nem fizet az adott klub átigazolási díjat ingyen érkezőknek nevezik. ;) Szerintem az nem titok, hogy bár átigazolási díj nincs de igen nem teljesen igaz, hogy ingyen jönnek hisz van ügynöki jutalék meg aláírási pénz is. Nyílván ez a könyvelésben is máshogy szerepel és a kimutatásokban is amikor az van egy adott klub mennyiért vett játékost akkor ezeknél az arcoknál 0 euro fog szerepelni.
Ha jól tudom az FFP-be sem számít bele mint kiadás az aláírási pénz meg az ügynöki jutalék. De ebbe nem vagyok biztos. :)
interfan

Mar nyaron is tobbszor irtak ezt a Bijol nevet, persze nagy Inter "tamogato" lapok mint a TS, Corriere, Republica es tarsaik.
De en akkor is ertetlenul alltam elotte, tavaly is lattam tobbszor jatszani, haat finomam fogalmazva is kifejezetten gyenge volt mindig.
Ellenunk is amit jatszott az is valami remisztoen gyenge volt.
Szoval en nagyon remelem, ha egyszer eljutunk oda, hogy nem a 37-38 eves Acerbi az Inter vedelem vezere, az Inter vedelem alapja, es uj kozephatvedeket nezunk, akkor ez a Bijolt nagyon messzire elkeruljuk.
interfan

Tovabbra is komoly aggalyok vannak a KlubVB kapcsan, a megrendezessel kapcsolatos szponzori, kozvetitesi jogok eladasarol szolo problemakrol mar volt szo, most az igazolasi problemak jonnek elo.

Marca szerint junius 1-10 kozott a resztvevok kluboknak engedelyezett lehetnek az igazolasok.

https://m.fcinternews.it/focus/i-marca- ... gli-965267

Masik problema a lejaro szerzodesu jatekosok.
Azon dolgoznak, hogy lehetoseg legyen 2 hetes hosszabbitasra junius 30-tol julius 15-ig.
Viszont a FIFA nem tudja megakadalyozni, hogy a lejaro szerzodesu jatekos mar januartol megegyezenek uj csapatukkal.
Igy fennall annak a kockazata, hogy junius 30-ig meg a jelenlegi csapatukkban jatszanak a KlubVB-n, de julius 1-tol mar uj csapatuk kispadjan ulnek.
FIFA azt nem engedi, hogy egyik nap egyik csapatba, masik nap mar masik csapatba jatsszon az adott jatekos.
Viszont azt nem tudja megakadalyozni, hogy csatlakozzanak uj csapatukhoz julius 1-el, igy ha jatszani nem is, de a kerettagkent mar ott lehetnek.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/n ... ij-2019350

Kulonosen erososen erinti az Intert ez.
Lejar a szerzodese a kovetkezo jatekosoknak:
Acerbi, DeVrij, Darmian, Radu, Di Gennaro, Correa, Arnautovic.
(Sot meg Sommere is, igaz vele van + 1 eves opcio, ha o is igent mond)

Kroos pedig most sem fogta vissza magat amikor a KlubVB-t szidta ujra.
https://m.tuttomercatoweb.com/calcio-es ... no-2019270

Felig meddig off:
Barcelona meghallgathatta Jonathan David kereset, miszerint a Barcelonaba akar igazolni, es a Barcelona a kedvenc csapata.
A Barca felvette a kapcsolatod Davidel, elorehaladottak a targyalasok, sot egyes hirek szerint mar meg is egyeztek, es Jonathan David a Barcelona uj jatekosa lesz ingyen 2025 nyaratol.

Inzaghi pedig bejelentette, Dumfries alairta a hosszabbitast az Interrel 2028-ig.
Cupi

Nem akarok genya lenni de az a csapat aki elmegy mégis erre a szar klub vb-re az meg is érdemli ha a következő szezont fásult/sérült játékosokkal kezdi.....
Csalódott leszek ha mi elmegyünk erre a bohóckodásra.....ha meg kötelező menni akkor meg vigyük a primaverat és legalább megmutathatja pár fiatal tehetség, hogy mit tud. ;)
interfan

Cupi írta: 2024.10.04. 08:31 Nem akarok genya lenni de az a csapat aki elmegy mégis erre a szar klub vb-re az meg is érdemli ha a következő szezont fásult/sérült játékosokkal kezdi.....
Csalódott leszek ha mi elmegyünk erre a bohóckodásra.....ha meg kötelező menni akkor meg vigyük a primaverat és legalább megmutathatja pár fiatal tehetség, hogy mit tud. ;)
A FIFA totalis csodot mondott es teljes kudarc lett az egesz.
A jelenlegi helyzetben vagy nem lesz KlubVB, vagy elkuldik a csapatok az ifiket.

Egy dolog valtoztathatja meg ezt, a FIFA altal sirva felkert Katar-Emirsegek-Szaudi harmas, akik ha talalnak vevot a kozvetitesi jogokra, talalnak szponzorokat, tudjak a sorozat nepszerusiteni, akkor lesz benne penz, es a csapatok maris menni fognak.
PellerG

interfan írta: 2024.10.04. 08:17 Kulonosen erososen erinti az Intert ez.
A végén még a csodálatos Klub-VB miatt maradnak majd rajtunk a nyuggerek egy további szezonra is.
Acerbi, Arnautovic... Correa ne adj' Isten.
Pff, jól hangzik.
Szép Acerbi teljesítménye, de 37 lesz év elején, jó lenne már a helyettesét megkeresni, főleg hogy az ő helyettese is 33 lesz már.
interfan

PellerG írta: 2024.10.04. 09:10
A végén még a csodálatos Klub-VB miatt maradnak majd rajtunk a nyuggerek egy további szezonra is.
Pff, jól hangzik.
Szép Acerbi teljesítménye, de 37 lesz év elején, jó lenne már a helyettesét megkeresni, főleg hogy az ő helyettese is 33 lesz már.
Az a helyzet, hogy Acerbi lassan 37 evesen a legtobb jatekpercet jatszo Inter mezonyjatekos.
Ezzel egyutt termeszetesen a legtobbet jatszo Inter kozephatved is Acerbi.
Inzaghi nem hogy utodlasat keresi, hanem ki is mondta, Acerbi az Inter vedelem vezere, az Inter vedelem alapja, es kore epiti az Inter vedelmet.

Egyebkent ha mar itt jarunk, a legtobbet jatszo 8 Inter jatekos kozul 4 jatekosunk is 35 vagy afeletti.
Sommer 1.
Acerbi 2.
Mkhitaryan 5.
Darmian 8.

Sot ha tovabbmegyunk, az 5 legtobbet jatszo Inter kozul 3 is 35 feletti iden is, es ugyanez volt a helyzet tavaly is, sot azelott is.
Inzaghinal latjuk, szo sincs a 35 felettiek potlasarol, lecsereleserol, sot meg ok jatsszak a legtobbet a teljes keretet nezve.
PellerG

interfan írta: 2024.10.04. 09:34
Pff, jól hangzik.
Az a helyzet, hogy Acerbi lassan 37 evesen a legtobb jatekpercet jatszo Inter mezonyjatekos.
Inzaghi nem hogy utodlasat keresi, hanem ki is mondta, Acerbi az Inter vedelem vezere, az Inter vedelem alapja, es kore epiti az Inter vedelmet.

Egyebkent ha mar itt jarunk, a legtobbet jatszo 8 Inter jatekos kozul 4 jatekosunk is 35 vagy afeletti.
Sommer 1.
Acerbi 2.
Mkhitaryan 5.
Darmian 8.

Sot ha tovabbmegyunk, az 5 legtobbet jatszo Inter kozul 3 is 35 feletti iden is, es ugyanez volt a helyzet tavaly is, sot azelott is.
Inzaghinal latjuk, szo sincs a 35 felettiek potlasarol, lecsereleserol, sot meg ok jatsszak a legtobbet a teljes keretet nezve.
Ezt már sokszor leírtad, mind tudjuk ezeket a statokat.
A mondanivalóm lényege az volt, hogy az amúgy is púp a háton Klub VB-nek újabb negatív hozománya lehet, hogy sos-intézkedésként meghosszabbítjuk egyes nyuggereink szerződését, nehogy létszámhiány álljon majd elő.
interfan

PellerG írta: 2024.10.04. 11:01
interfan írta: 2024.10.04. 09:34

Pff, jól hangzik.

Sommer 1.
Acerbi 2.
Mkhitaryan 5.
Darmian 8.

Ezt már sokszor leírtad, mind tudjuk ezeket a statokat.
A mondanivalóm lényege az volt, hogy az amúgy is púp a háton Klub VB-nek újabb negatív hozománya lehet, hogy sos-intézkedésként meghosszabbítjuk egyes nyuggereink szerződését, nehogy létszámhiány álljon majd elő.
Nyilvan igazad van, es egyertelmu mint pup a hatunkra ugy hianyzik ez a FIFA szarsag.
Egesz szezont sikerul emiatt elrontani, es sajnos olyan sulyos serulesek vannak es olyan komoly szamban mint meg soha de soha.
Imadkozzunk hogy nalunk ne legyen, mert ez elkepeszto karokat okozna, kiesne egy huzoember a teljes szezonra, belegondolni is remiszto...

Egyebkent amig Inzaghi itt van, addig az ilyen 35-36-37 eves alapembereket ugysem fogjuk kitenni, es o latjuk mar 3 eve kezdokent, sot a legtobbet jatszo jatekosokent szamit rajuk.

Itt majd eloall egy ellentet 2025 nyaran, mert hat az Oaktree es Marotta sem ez a vonal, lasd mennyi Inzaghi nevet vetoztak meg a nyaron.
Es hat 4 Inzaghi 35 feletti alapembernek is lejar a szerzodese.
Akiket o nem fog hagyni veszni.
Nyilvan ott van persze padoskent DeVrij, Correa, Arnautovic, Radu, Di Gennaro, hozzajuk mar azert jo esellyel nem fog annyira ragaszkodni, mint a kezdodkhoz, szoval ok tavozhatnak.

Visszaterve azok lettek a hivatalos szabalyok, hogy a resztvevo kluboknak lehetoseg van junius 1-10 kozott igazolni.
Valamint mar a KlubVB ideje alatt van lehetoseg modositani a nevezesi listan junius 27-julius 3 kozott.
Ez a lejaro szerzodesu jatekosokat es az ingyen erkezoket erinti, es miattuk tettek be ezt a modositasi lehetossget.
interfan

En tovabbra is nagyon sajnalom, hogy Retegui iden sem igazoltuk le.
7 bajnoki = 7 gol.

20m euro volt, annyi amennyibe a Josep Martinez, Palacios parost kerult.
Stankov

interfan írta: 2024.10.05. 20:02 En tovabbra is nagyon sajnalom, hogy Retegui iden sem igazoltuk le.
7 bajnoki = 7 gol.

Érte nagyon kár. Pedig még Genoa előtt is szóba került hogy hozzánk jön
Engem nagyon Lautarora emlékeztet a játéka , stílusa.
20m simán megért volna.
Így már felejtős Bergamoból már csak aranyárba lehet elhozni
interfan

Stankov írta: 2024.10.05. 20:30
interfan írta: 2024.10.05. 20:02 En tovabbra is nagyon sajnalom, hogy Retegui iden sem igazoltuk le.
7 bajnoki = 7 gol.

Érte nagyon kár. Pedig még Genoa előtt is szóba került hogy hozzánk jön
Engem nagyon Lautarora emlékeztet a játéka , stílusa.
20m simán megért volna.
Így már felejtős Bergamoból már csak aranyárba lehet elhozni
Es hat az a 20m rendelkezesunkre is allt az eladasokbol a nyaron, csak hat masra koltottuk el...
interfan

Korabbi hirek az ugyben, hogy lassuk a teljes storyt.
interfan írta: 2024.09.11. 09:21
2024.09.11
Elmult hetekben felmerult ket nagyobb lejaro szerzodesu nev is.
Tah es Jonathan David.
Viszont tobb forras is cafolja mint komoly lehetoseg, es kiemelik az Inter a jelenlegi tulajdonosi helyzeteben nem igazan tud versenybeszallni ilyen nevekert.
Tah kapcsan a Bayern mar iden nyaron mindent megtett erte, es nagyon kozel is voltak hozza.
Rajtuk kivul a Barcelona is erdeklodik, akik szinten nagyon magas fizetessel csabitjak.
Tah elmondta, nem hosszabbit a Leverkusenel.

2024.09.24
Juventus targyalt J.David kapcsan a jatekossal es az ugynokevel is.
Mar iden nyaron is 5m alairasit penzt, es 5m feletti fizetest kert a jatekos.
Most ez az osszeg a tobbszorosere emelkedett, 15m koruli alairasi, es 10m koruli fizetest kernek.
David a kedvenc csapataba a Barcelonaba igazolni, vagy a PL ahonnan varja a csapatok erdeklodeset es ajanlatat.

2024.10.04
Felig meddig off:
Barcelona meghallgathatta Jonathan David kereset, miszerint a Barcelonaba akar igazolni, es a Barcelona a kedvenc csapata.
A Barca felvette a kapcsolatod Davidel, elorehaladottak a targyalasok, sot egyes hirek szerint mar meg is egyeztek, es Jonathan David a Barcelona uj jatekosa lesz ingyen 2025 nyaratol.
Legfrisebb hirek az ugyben:
Olasz forrasok szerint a Juventus is es az Inter eselyei minimalisak, ezt erositik meg Spanyol, Nemet, Francia forrasok is.
Az Inter komoly hatter nelkul nem tud versenyezni PL csapatok es Barcelonaval sem David kapcsan.
Tah kapcsan pedig a Bayern, Barcelona rivalis ami szinten nem egy sulycsoport.
Raadasul sem Tah, sem David nem vagyik Olaszorszagban, igy jelenleg a Juventus es az Inter vagyai csak utopiak.
Válasz küldése