PellerG írta: ↑2024.09.17. 09:12
internaZIOnaLe írta: ↑2024.09.17. 08:50
Calhat el kell adni és már van is hely
Akár.
Vagy nyáron majd az akkor már 31 éves Zielinskit is akár, aki ingyen jött és azért az araboktól egy húszast kaphatnánk érte.
Lehetne azért itt ügyeskedni.
Teljesen jo otletek szerintem is, es valoban lehetne "okoskodni" es ezaltal visszahozni Fabbiant akinek ezaltal helye is lenne, es epithetnek is ra.
De...
Itt a problema szerintem az, hogy ha akarunk egy Marotta fiatal projektet, ahhoz a projekthez edzo is kell.
Inzaghi meg sajnos, vagy pont az hogy nem sajnos, tetszik vagy sem, de a fiatalok legnagyobb ellensege.
Nem szep ezt leirni, de ez van.
Latjuk mashol, es most ne is menjunk kulfoldre, csak Olaszorszagot nezve, hany fiatalt, sajat nevelest epit fel egy Allegri, vagy akar egy Motta, es meg lehetne tovabbi peldakat hozni.
Nalunk meg nem hogy fiatal sajat nevelest nem dobunk meg, meg egy Asllani vagy Bisseck is csak fenyevente kap lehetoseget.
De tovabbmegyek, egy 21X Olasz valogatott Frattesi kapcsan se irjuk le inkabb, mert annyira keves a szam, hogy hanyszor volt kezdo tavaly a bajnoksagban ameddig tet is volt.
Pedig o mar nem 20 eves, nem 22 eves, hanem mar tavaly is 24 eves volt, es ugy erkezett az Interbe, hogy 72 Serie A meccse volt, tehat mar finomam szolva sem egy rutintalan fiatal volt.
Megsem epitettuk be, sot ismetlem leirni sem erdemes, annyira keveszer kapott a bajnoksgban kezdokent lehetoseget amig volt tet.
Asllani-Bisseck paros meg meg ennyit sem.
Szoval Inzaghinal azt varni, hogy majd eladjuk Calhanoglut vagy Zielinskit, es majd leigazolunk egy 21 eves Fabbiant, haat en nem latom realisnak.
Most hosszabbittunk Inzaghival, megkapta az altala nagyon kert "top fizetest", egy Oaktreeval ahol minden nullasnak kell lennie, kitenne nem fogjuk mert sulyos penzeket kellene fizetni, amit meg nem fogunk.
Sot megint tovabbmegyek, lenne egy uj tulajdonosunk akinek van penze, aki tenni akarna penzt az Interbe, es lenne egy Marotta fiatal projekt amihez edzo is kell, es meg azt is talalnak, nekem akkor is vannak kerdojeleim.
Leginkabb azert, mert ha korbenezunk, meglehetosen sok helyen (nem itt), es meglehetosen sok Interes akarja pl Asllanit (kis tulzassal) eluldozni, mert gyenge, mert keves, mert nem idevalo, es meg folytathatnak.
De talalkozni olyannal is, hogy ugyanezt irjak Frattesire is, es az eladasat akarjak.
Nyilvan nem a tobbseg, de azert ebbol is lathatjuk, kerdojeles, hogy egy Internel, az Olasz Inter szurkolok mennyire lennenek "turelmesek" egy fiatal Inter projekt kapcsan.
Nyilvan lehet megint tevedek, de szerintem kozel sem akkora kreten Asllani amilyennek sokan beallitjak (nem itt), es ugyanez igaz Szerintem a Frattesi-Bisseck parosra is.
En sokkal inkabb a keves jateklehetoseg, es a folyamatos lehetoseg hianyat latom egy-egy jatekos kapcsan a hullamzo teljesitmeny mogott.
De ez mar megint egy masik tema.