Örülök én is, hogy a lengyel rúgta. Megkaptuk egyből az merült fel bennem, hogy ki fogja rúgni. Ahogy a riporter is mondta Zielinski is megbízható.CsaSzi9294 írta: ↑2024.10.27. 18:18Nem is csodálom, imádom Laut, de büntetőt nem tud lőni.![]()
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Tombi1986
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- CsaSzi9294
Ezt jól benéztük..
- Atosz
Ez mi a büdös fasz volt?
- CsaSzi9294
Bisseck gyere!!
- Atosz
Huhh de Vrij helyezkedés itt sem volt semmi, kiugrott a passzsávból bazdmeg..
-
Tombi1986
Na jó, de Di Marco hol van? Miért nem használjuk az oldalát? Eléggé amatőr csel is volt…
- CsaSzi9294
Bravo Miki!!!!

- Festa
Milán,Juve ez az ő terepe.Kezdhetjük elölről.
Tizenegyes!!!!
- CsaSzi9294
Mi van itt? 
Bravo Zseliiii!!!

Bravo Zseliiii!!!
- Inter101
Gól parádé!
De jó lenne ha nem kapnánk többet!
De jó lenne ha nem kapnánk többet!
- Atosz
Teljes őrület ez a meccs..
- sly89
Fura egy meccs, remélem a védelem és főleg De Vrij és Bastoni most már összekapja magát.
-
Anonym alkesz
Ez a 2 tizenegyes után megint tele lesz mindenhol a csalózós Juve szurkolókkal

- CsaSzi9294
Legalabb 2 golt lohetnenk még, annyira atjaro a juve vedelem.
-
Tombi1986
Szerintem itt nagyon nincsenek kérdések.Anonym alkesz írta: ↑2024.10.27. 18:41 Ez a 2 tizenegyes után megint tele lesz mindenhol a csalózós Juve szurkolókkal![]()
![]()
Védők szó szerint: belerúgtak az Inter játékosaiba
- Cupi
Mégis Zielinski játszik Hakan helyén. Mondjuk le a kalappal előtte. Nem kicsit meccshiányos majd egy Derby-n odaáll 2x 11-est rúgni és mindkettőt beveri.PellerG írta: ↑2024.10.27. 12:46Biztos vagyok benne, hogy Barella lesz Calhanoglu helyén, Nicolo helyén meg most Zielinskit érzem Frattesivel szemben Sinzaghi részéről.HerfortBalazs írta: ↑2024.10.27. 12:42 Calha nelkül nehez lesz az biztos.
Most azt irjak hogy Zielinski kezdhet a török helyen.
Ez a Juventus egy nezhetetlen szar focit jatszo csapat, szerintem a meccs is unalmas lesz, kivar majd mindket csapat, hatha valaki hibazik.
Mondjuk a 2 gyorsan bekapott gól csúnya volt. Főleg az első. Védelem kicsit szedje össze magát. Jó lenne megnyerni. De azt érzem még kell hozzá gól.
- Festa
3-2 a féldőben,erre azért nem tudom kiszámított.
Persze ehhez kellett megint egy két egyéni hiba is az,hogy a juve az első 2 helyzetéből gólt rúgjon.
Kíváncsi vagyok Inzaghi mit mond a második félidőre ,mert így még +vegy rúgott góllal sem tudjuk lezárni a meccset.
Persze ehhez kellett megint egy két egyéni hiba is az,hogy a juve az első 2 helyzetéből gólt rúgjon.
Kíváncsi vagyok Inzaghi mit mond a második félidőre ,mert így még +vegy rúgott góllal sem tudjuk lezárni a meccset.
- CsaSzi9294
Ez igen Dumfries..

- Atosz
Javította gyorsan a luftját..
-
matyinter
6-2 helyett 4-3, nem hiszem el...
-
Tombi1986
- CsaSzi9294
Ilyen nincs bzmeg 
-
Tombi1986
Fasznak kell reklamálni…
Dumfries, Bisseck nagyon gyenge. Pavard-t hülyeség volt lehozni.
Dumfries, Bisseck nagyon gyenge. Pavard-t hülyeség volt lehozni.
- sly89
Világ szégyene ez a védekezés.
- PellerG
2 hullafáradt csatár a pályán, 3 balfuck csatár a padon, akik közül egyet sem mer behozni.
Sokat elmond a minőségről...
Sokat elmond a minőségről...
-
Tombi1986
Frattesi is nagyon gyenge, miután bejött a középpálya sem működik olyan jól.
-
Tombi1986
-
Interfan1000
Már a végén azon drukkoltam, hogy kapjunk ki, mert Thuramon kívül egy rakat hulladék volt a pályán ma!
- Cupi
Nagyon csalódott vagyok....4 gólt lősz hazai pályán és nem nyersz???? Szánalom....4-2 után teljesen összezuhant a juve erre mit mit csinálunk? Mindent elbafl*szk*dunk majd adunk nekik 2 gólt.....
Nagyon elcsesztük.....
Egy olyan csapat aki bajnok akar lenni nem kaphat 4 gólt.....nevetséges.

Nagyon elcsesztük.....
Egy olyan csapat aki bajnok akar lenni nem kaphat 4 gólt.....nevetséges.
- sly89
4 gólt kaptunk, a teljes védekezés katasztrófa, szokásos taktika amit már minden ellenfél betéve ismer, a posztokra cseréléssel, 0 változtatás. Egyre inkább azt érzem, hogy az Inzaghi-Inter projekt kezd fáradni, egyáltalán nem vagyunk toronymagas esélyesei ennek a bajnokságnak, sőt.
Vezetőségnek el kell kezdenie gondolkodni a jövő Interén, és azon, hogy ezt kivel lehet megvalósítani (nem Inzaghi lesz az) nyártól kezdve.
Vezetőségnek el kell kezdenie gondolkodni a jövő Interén, és azon, hogy ezt kivel lehet megvalósítani (nem Inzaghi lesz az) nyártól kezdve.
- Atosz
- vaskalap
Mindkét védelem gyenge volt,ez meg is látszik az eredményen.Azért ez a juve beleszólhat a scudettoba,simán.A koncentráció tavalyhoz képest esett rendesen,ez ma is látszott.
- Baggio85
Nem értem 4-2 után ezt az öngyilkos taktikát. Még akkor is, ha könnyen lehetett volna 5, 6 is akkor.
Óriási amatőrizmus, hogy 4-2nél otthon LEKONTRÁZNAK!!!
Nem tudom ez mennyire Inzaghin múlt, de így nem lehet visszahozni egy ellenfelet, amikor 2vel vezetünk...
FORZA INTER!!!
Nem tudom ez mennyire Inzaghin múlt, de így nem lehet visszahozni egy ellenfelet, amikor 2vel vezetünk...
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2024.10.27. 20:01-kor.
-
matyinter
Így elbaszni egy megnyert meccset.
Védelem baromi gyenge volt, de 4-2 után rég le kellett volna zárni. Inzaghi is szarul cserélt szerintem, Zielinski helyett, aki önbizalomtól duzzadt volt, túl hamar hozta az ismét kurva gyenge Frattesit. A 0-ból lettek felhozva a csalók, mert a mentáljuk a béka segge alatt volt, de nem bazdmeg, kihagytunk mindent, aztán meg rugatunk egy gólt a törökkel, hogy visszajöjjön az önbizalmuk.
Martinez ma egy kalap szar volt.
Fu, de felbasztam magam....
Védelem baromi gyenge volt, de 4-2 után rég le kellett volna zárni. Inzaghi is szarul cserélt szerintem, Zielinski helyett, aki önbizalomtól duzzadt volt, túl hamar hozta az ismét kurva gyenge Frattesit. A 0-ból lettek felhozva a csalók, mert a mentáljuk a béka segge alatt volt, de nem bazdmeg, kihagytunk mindent, aztán meg rugatunk egy gólt a törökkel, hogy visszajöjjön az önbizalmuk.
Martinez ma egy kalap szar volt.
Fu, de felbasztam magam....
- interfan
Nehez szohoz jutni, es nehez erre az egeszre jelzot talalni.
Tenyleg a dobbenet es a csend ami elottem van most.
En az eletben elkepzelni nem tudtam volna, hogy egy ilyen Intert is lathatok Inzaghival, aminek a vedelme es vedekezese ennyire egy tragyadombal er fel.
Persze nagy meccseken mas a vedekezes, az...
Elkepeszto es tenyleg ahogy irta itt valaki elottem, ez a vilag szegyene.
Tavaly a teljes bajnoki szezonban kaptunk 22 golt, iden 9 fordulo = 13 kapott gol, ez a legalja, ennyire gyenge Inter vedekezes es vedelem nem tudom mikor volt utoljara.
Tavaly marcius 10-en, es 28 fordulo utan alltunk 13 kapott gollal.
Iden ez oktober vege, es 9 fordulo utan.
Ezt az egeszet felfogni is nehez...
Az is egy elkepeszto, hogy ul 3 hasznalhatatlan csatar a padon, meg jo hogy volt ket tizenegyes, kihagyott ziccerek, es a KP goljai.
Barcsak ez az este ne tortent volna meg, es barcsak ne lattam volna ezt, szanalmas volt az egesz.
Tenyleg a dobbenet es a csend ami elottem van most.
En az eletben elkepzelni nem tudtam volna, hogy egy ilyen Intert is lathatok Inzaghival, aminek a vedelme es vedekezese ennyire egy tragyadombal er fel.
Persze nagy meccseken mas a vedekezes, az...
Elkepeszto es tenyleg ahogy irta itt valaki elottem, ez a vilag szegyene.
Tavaly a teljes bajnoki szezonban kaptunk 22 golt, iden 9 fordulo = 13 kapott gol, ez a legalja, ennyire gyenge Inter vedekezes es vedelem nem tudom mikor volt utoljara.
Tavaly marcius 10-en, es 28 fordulo utan alltunk 13 kapott gollal.
Iden ez oktober vege, es 9 fordulo utan.
Az is egy elkepeszto, hogy ul 3 hasznalhatatlan csatar a padon, meg jo hogy volt ket tizenegyes, kihagyott ziccerek, es a KP goljai.
Barcsak ez az este ne tortent volna meg, es barcsak ne lattam volna ezt, szanalmas volt az egesz.
- Atosz
“Cupi írta: ↑2024.10.27. 19:57 Nagyon csalódott vagyok....4 gólt lősz hazai pályán és nem nyersz???? Szánalom....4-2 után teljesen összezuhant a juve erre mit mit csinálunk? Mindent elbafl*szk*dunk majd adunk nekik 2 gólt.....
Nagyon elcsesztük.....
Egy olyan csapat aki bajnok akar lenni nem kaphat 4 gólt.....nevetséges.![]()
![]()
Ebbe pont a meccs előtt futottam bele..
- Festa
4-4 elképesztő forgatókönyv. ilyen könnyedén gólt kapni egy rangadón ez azért sokkoló.
4-2 után sajnos Inzaghi megint rosszul cserélt.Pavardot a sárga ellenére fent kellett volna hagyni.
Mentünk az ötödik gólért,de mivel nem rúgtuk be törvényszerű volt a büntetés.
Egy álomszép este után egy örült nagy csalódás lett így.
Egy Acerbi meg Calhanoglu kiesése ekkore gondot nem kénre,hogy okozzon..
Amennyiben a védekezést nem sikerül rendbe rakni akkor idén komoly sikerekre nem számítsunk.
4-2 után sajnos Inzaghi megint rosszul cserélt.Pavardot a sárga ellenére fent kellett volna hagyni.
Mentünk az ötödik gólért,de mivel nem rúgtuk be törvényszerű volt a büntetés.
Egy álomszép este után egy örült nagy csalódás lett így.
Egy Acerbi meg Calhanoglu kiesése ekkore gondot nem kénre,hogy okozzon..
Amennyiben a védekezést nem sikerül rendbe rakni akkor idén komoly sikerekre nem számítsunk.
-
Francesco
Szekunder szégyenérzetem van Inzaghi miatt. Nem arról van szó, hogy nem játszottunk jól stb. hanem, hogy 4-2-nél miért kell rohanni az ötödik gólért egy rangadón? A védekezésünk egész szezonban nevetséges ezzel kezdenie kell valamit. Frattesi sajnos azon a poszton teljesen használhatatlan. Bejött és megszűnt a középpálya. Bisseck ma mint a kezdő b*zi a gőzfürdőben úgy nézelődött a pályán. Az nem Inzaghi hibája hogy 50 helyzetből nem tudunk gólt lőni, az már inkább, hogy 4-2-nél miért van 50 helyzetünk. Egyszerűen csak annyi történt, hogy belement abba, amit Motta akar és kiderült, amit tudunk is, hogy ebben a játékban ő a jobb. Szeretem Inzaghi-t, de sok meccse kapunk sok gólt, nem tudja megoldani és, ha ez így marad akkor menjen csak a United-be.
- Nerazzurri
Bisseck, Dumfries képtelen normálisan védekezni. Szerintem Pavard cserén ment el a meccs. Na meg azon a 3-4 tiszta zicceren.
- Baggio85
Azért az biztos, hogy mi ezt a BL projektet jól gondoljuk át idén, mert ez az idei védelem a 16hoz is necces lesz.
- Festa
A játékosok mentek előre,mert Inzaghinak kellett volna visszafogni őket.A Bisseck,Frattesi csere után pedig gyakorlatilag meccsbe hoztuk a juventust. 2db alapember esett ki Acerbi és Calhanoglu és máris szétesett a csapat játéka.Baggio85 írta: ↑2024.10.27. 20:00 Nem értem 4-2 után ezt az öngyilkos taktikát. Még akkor is, ha könnyen lehetett volna 5, 6 is akkor.
FORZA INTER!!!
Ez azért mutatja inzaghi korlátait.
Jelenleg az egy fronton harcoló Napoli a scudetto legnagyobb esélyese...
- Cupi
Az a szomorú a védekezésünk mellett a támadóink sem sokat értek. Thuram harcolt és voltak jó cselei, megindulásai de igazán gólveszélyt egyik sem ért. Martinez viszont nulla sajna.....ha pl. csak az egyik kezdő csatárunk veszélyesebb kapura akkor ez simán 6-2.....életbe nem jöttek volna vissza.interfan írta: ↑2024.10.27. 20:01
Még nagyon az elején vagyunk de ha a védekezéssel nem kezdünk valamit akkor szerintem semmi esély scudettora.
Lehet röhögni a Napolin, hogy 1-0-ra nyernek kiscsapatok ellen szenvedve /tipik Conte taktika/ de ők hozzák ezeket....ráadásul heti 1 meccs.....ez nagyon nagy előny.
Nem lehetetlen de nehéz lesz. Persze azért nyomjuk és nyerjük meg. Forza Inter!
- interfan
Sajnos ez is mindent elmond errol a 3 hasznalhatatlan cserecsatarrol.
Tenyleg inkabb be sem hozza oket, vagy csak par percre, ez a minoseg...
Lattuk a Young Boys ellen oket.
-
R9.
teljesen egyetertekFrancesco írta: ↑2024.10.27. 20:02 Szekunder szégyenérzetem van Inzaghi miatt. Nem arról van szó, hogy nem játszottunk jól stb. hanem, hogy 4-2-nél miért kell rohanni az ötödik gólért egy rangadón? A védekezésünk egész szezonban nevetséges ezzel kezdenie kell valamit. Frattesi sajnos azon a poszton teljesen használhatatlan. Bejött és megszűnt a középpálya. Bisseck ma mint a kezdő b*zi a gőzfürdőben úgy nézelődött a pályán. Az nem Inzaghi hibája hogy 50 helyzetből nem tudunk gólt lőni, az már inkább, hogy 4-2-nél miért van 50 helyzetünk. Egyszerűen csak annyi történt, hogy belement abba, amit Motta akar és kiderült, amit tudunk is, hogy ebben a játékban ő a jobb. Szeretem Inzaghi-t, de sok meccse kapunk sok gólt, nem tudja megoldani és, ha ez így marad akkor menjen csak a United-be.
- interfan
Ertekelesek:
-Calciomercato.it:
Zielinski 7,5
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Dumfries 6,5
Thuram 6,5
Dimarco 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Bisseck 5
Frattesi 5
Martinez 5
DeVrij 4,5
-LInterista:
Zielinski 7
Mkhitaryan 7
Thuram 7
Barella 6
Dumfries 6
Pavard 5,5
Dimarco 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Bisseck 5
Frattesi 5
Martinez 5
DeVrij 4,5
-Calciomercato.it:
Zielinski 7,5
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Dumfries 6,5
Thuram 6,5
Dimarco 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Bisseck 5
Frattesi 5
Martinez 5
DeVrij 4,5
-LInterista:
Zielinski 7
Mkhitaryan 7
Thuram 7
Barella 6
Dumfries 6
Pavard 5,5
Dimarco 5,5
Sommer 5
Bastoni 5
Bisseck 5
Frattesi 5
Martinez 5
DeVrij 4,5
- Cupi
Én ezt a szezon eleje óta így gondolom. Nekik 1 front van és Conte ebben nagyon jó. Velünk is úgy lett bajnok kizúgtunk a BL csoportból utolsó helyen és maradt neki a bajnokság.
Mondjuk még reménykedem valahogy meglesz de ha nekünk nem jön össze inkább ők nyerjék mint a juve vagy a milan....
- Festa
4-2 után Thuram tisztán mehetett volna kapura,de elszúrta.Ahelyett,hogy mentünk volna a z ötödik gólért vissza kellett volna állni és várni a hibára ,de ehhez képest ész nélkül mentünk előre.Nerazzurri írta: ↑2024.10.27. 20:04 Bisseck, Dumfries képtelen normálisan védekezni. Szerintem Pavard cserén ment el a meccs. Na meg azon a 3-4 tiszta zicceren.
A másik valóban Pavard lecserlésée volt ami Inzaghi sárga lapos fétiséhez közhető.Szerintem aki egy kicsit is lehiggadva ír az tudja,hogy ma Inzaghi óriásit hibázott..Az pedig folyamat,hogy az utolsó 20 percben rendre gólokat kapunk.
Kapásból 4-4-es eredmény nem jut eszembe pedig már több évtizede szurkolok a csapatnak..
Történelmi győzelem helyett így most marad a gyászhangulat.
- Cupi
Ebben most Inzaghi vastagon benne van. Kíváncsi leszek a nyilatkozatára.
Az aktuális bajnok nem kaphat otthon 4 gólt....de ha nem lettünk volna tavaly azok akkor sem kaphat egy Inter szintű csapat 4 gólt..../jó tudom ezt Anchelotti most nem like-olná
/
Az aktuális bajnok nem kaphat otthon 4 gólt....de ha nem lettünk volna tavaly azok akkor sem kaphat egy Inter szintű csapat 4 gólt..../jó tudom ezt Anchelotti most nem like-olná
- Festa
Minden szavaddal maximálisan egyetértek.A Napoli scudettoját még mindig könnyebb elfogadni mint a 2 gyülölt riválisét.Cupi írta: ↑2024.10.27. 20:20Én ezt a szezon eleje óta így gondolom. Nekik 1 front van és Conte ebben nagyon jó. Velünk is úgy lett bajnok kizúgtunk a BL csoportból utolsó helyen és maradt neki a bajnokság.
Mondjuk még reménykedem valahogy meglesz de ha nekünk nem jön össze inkább ők nyerjék mint a juve vagy a milan....
Nyilván a Contének csak most jönnek a rangadók,de az látszik,hogy a több frontot mi nem bírjuk sajnos.
4-2 után nem kellett volna kiengedni,de azért azt is nehéz megemészteni,hogy a juve az első 2 helyzetéből 2 gólt rúgott.
Inzaghi pedig a csapat védekezését nagyjából a Genoa meccs óta nem tudja rendbe rakni..
-
Zamorano1+8
Sajnálom a végét, csodás eredmény lett volna a 4-2.
Ez az eredmény egy intő jel, arra vonatkozóan hogy itt az idő változtatni. Sajnos az ilyen utolsó húsz percek miatt, ki kell mondani hogy nem leszünk bajnokok. ( ne legyen igazam)
A védelmet újra kell szervezni, de a középpályát is.
Ez az eredmény egy intő jel, arra vonatkozóan hogy itt az idő változtatni. Sajnos az ilyen utolsó húsz percek miatt, ki kell mondani hogy nem leszünk bajnokok. ( ne legyen igazam)
A védelmet újra kell szervezni, de a középpályát is.