Ma en is golt/golokat varok tole, mert ez eddig edeskeves tole is.
Szezonunk mulhat azon, hogy a cserecsatarok elkezdenek e golokat rugni...
Az vilagos, hogy 2db golkepes tamado (Thuram-Martinez) nem lesz eleg egy 11 honapos szezonra...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ma en is golt/golokat varok tole, mert ez eddig edeskeves tole is.
Sajnos meg is sérült, úgy, hogy a két percet sem bírta ki, ez eléggé aggasztó.
Azért sajna tegnap Martinez is elég halvány volt.....talán volt 2 gyenge lövése és ennyi....tehát a 2 gólképes támadó sem mindig igaz.interfan írta: ↑2024.11.27. 06:18
Ami aggaszto az tovabbra is a csatarkerdes, 2db golkepes tamadoval nehez lesz egy 11 honapos szezont vegig vinni...
BL-ben igy azert mar kb kiejelentheto, hogy az elso 8-ban szinte biztosan ott leszunk.
Sot ha hozzuk a ket kotelezot (Praga es Monaco), akkor az 1-3.hely kozott vegzunk kb ami penzugyileg nagy lokest ad.
De legalabb Martinez lott iden 6 golt, bajnoksagban 5 golt amivel szerzett nekunk jopar pontot es gyozelmet. Az o bajnoki goljai nelkul nem tudom hol allnank a tabellan, fuggetlenul attol hogy sokkal tobb kellene tole is.Cupi írta: ↑2024.11.27. 08:26Azért sajna tegnap Martinez is elég halvány volt.....talán volt 2 gyenge lövése és ennyi....tehát a 2 gólképes támadó sem mindig igaz.interfan írta: ↑2024.11.27. 06:18
Ami aggaszto az tovabbra is a csatarkerdes, 2db golkepes tamadoval nehez lesz egy 11 honapos szezont vegig vinni...
BL-ben igy azert mar kb kiejelentheto, hogy az elso 8-ban szinte biztosan ott leszunk.
Sot ha hozzuk a ket kotelezot (Praga es Monaco), akkor az 1-3.hely kozott vegzunk kb ami penzugyileg nagy lokest ad.
![]()
Másik meg már akartam kérdezni a Monacot ellenit miért veszed kötelező győzelemnek? Persze nem egy félelmetes csapat de a BL-ben elég jól mennek. Ha ma nyernek nekik is 13 pontjuk lesz.Nem gondolom, hogy az majd könnyű lesz.
Nem kérdés, hogy az első 8 hely egyikét már csak mi veszíthetjük el egy nagyobb b*lf*szkodással ami reméljük nem lesz.interfan írta: ↑2024.11.27. 08:48
Nem tudom, de szamomra hazai palyan egy Monaco kotelezo.
Persze nem egy Zvezda meg Young Boys meg Praga, de en nem tartom a Monacot egysulycsoportban velunk, foleg nem hazai palyan.
Persze szep a 10 pont, de eddig egyetlen egy komoly meccset nyertek, azt azt is 80 percet emberelonyben jatszva.
Ezen kivul vertek egy Zvezdat, egy Bolognat, es X-eltek egy Dinamo Zagreb ellen.
Ez azert finomam szolva sem egy veretes sor.
De ha meg ne adja eg kikapunk a Leverkusentol, X a Monaco ellen, es verjuk a Pragat ami azert csak-csak nevezheto kotelezonek, akkor is van 17 pontunk ami boven 3-5.hely koze eleg.
Egy altalam vizionalt 19 pont pedig 1-3.hely kb.
Acerbi állítólag ugyanott sérült meg ahol korábban is. Na most ha ezek után idő előtt visszahozzuk és kidől még hosszabb időre akkor a világ idiótái vagyunk.interfan írta: ↑2024.11.27. 06:13 Inzaghi a meccs utan elmondta, sulyosnak nezett ki Pavard serulese.
Remeli Acerbi minel elobb visszater, mert nagy szuksege van ra, es mar a Fiorentina ellen szamitana ra.
Lehet megint jon a injekcizozas?
Amit ugye elmondott Acerbi.
Par napja meg legkorabban 2 het mulva Parma, de olyat is olvasni lehetett hogy csak 3 het mulva Lazio ellen terhet vissza.
Most meg mar 4 nap mulva jatszik?
Nem ertem miert kell ennyire eroltetni es sietetni valamit, mikozben ott egy DeVrij aki semmivel nem rosszabb, sot.
Ha 3/2 meccset megnyerunk, akkor nem az elso 8 hely valamelyike a tuti, hanem az 1. 2. vagy 3. hely a tuti 19 ponttal.
Ezt ki is mondta Inzaghi is, es meg maga Acerbi is.Cupi írta: ↑2024.11.27. 09:29Acerbi állítólag ugyanott sérült meg ahol korábban is. Na most ha ezek után idő előtt visszahozzuk és kidől még hosszabb időre akkor a világ idiótái vagyunk.interfan írta: ↑2024.11.27. 06:13 Inzaghi a meccs utan elmondta, sulyosnak nezett ki Pavard serulese.
Remeli Acerbi minel elobb visszater, mert nagy szuksege van ra, es mar a Fiorentina ellen szamitana ra.
Lehet megint jon a injekcizozas?
Amit ugye elmondott Acerbi.
Par napja meg legkorabban 2 het mulva Parma, de olyat is olvasni lehetett hogy csak 3 het mulva Lazio ellen terhet vissza.
Most meg mar 4 nap mulva jatszik?
Nem ertem miert kell ennyire eroltetni es sietetni valamit, mikozben ott egy DeVrij aki semmivel nem rosszabb, sot.De Vrij jól nyomja a helyén. Szedje csak össze magát teljesen és majd a Lazio ellen visszatér.
![]()
Nem értem a mesternl mi ez a beakadás Acerbi kapcsán. Jól nyomja az öreg ha játszik, ezzel nincs gond de komolyan, hogy nélküle nem tudja elképzelni a védelmet az hihetetlen.![]()
Ha az altalad irt 2 meccset nyerjuk, akkor 19 pontunk lesz.
Acerbi hiába idős ,de későn érő emiatt nem 50 meccseket játszott sokáig a Sassuloval meg a Lazioval.Baggio85 írta: ↑2024.11.27. 10:56 Kicsit értetlenül állok azelőtt, hogy itt a fórumon néhányan, ha kell, ha nem "előveszik" Acerbit. Nem fiatal játékos, ez tény. Nem kéne 3 naponta meccseket játszania, ez is tény. Optimális esetben van is egy hasonlóan jó helyettese, ez is tény.
Meg tény az is, hogy Acerbi, amikor játszik, akkor klasszis védőként teszi, legyen bárki az ellenfél (Haaland, Lukaku stb.). Az is tény, hogy a "helyettese" is meg fog sérülni, ha 3 naponta játszania kell. Márpedig kell, mert holland válogatott és éppen Acerbi nincsen!
Szóval szerintem ez egy elég egyszerű képlet, hogy Acerbi és De Vrij közül ugyan Acerbi élvez prioritást Inzaghi szemében, ha mindketten egészségesek, de szerintem ezzel semmi gond nincsen, mert a kettőjüket megfelelően rotálja Inzaghi, ha teheti. A probléma az, hogy Acerbi nem azért sérül meg, mert agyon van játszatva és így szűkül a merítési lehetőség.
Szerintem ez sajnos pont nem igaz, es szerintem pont ez a baj, hogy ha teheti nem rotalja oket megfeleloen.
Bar igy lenne...
Arnautovicot nyaron is elakartuk kuldeni, ajanlottuk a Szaudiaknak, Torokoknek, Gorognek, Olasz csapatoknak, 0 sikerrel...
Viszont esélyes, hogy Correa a múlt heti meccs után előrébb lép a sorban, és tavaszra már a BL-re is nevezve lesz, szemben a teljesen lufi Arnautoviccsal.
Frattesi se játszik,de ez a Topalovics srác ügyes lenne ha kapna lehetőséget.interfan írta: ↑2024.11.28. 19:42Arnautovicot nyaron is elakartuk kuldeni, ajanlottuk a Szaudiaknak, Torokoknek, Gorognek, Olasz csapatoknak, 0 sikerrel...
Topalovic nem csatar, hanem kozeppalyas.
Tamado KP es kozepso KP a posztja.
Inzaghi olyan fiatalokat sem epit be akik 30-70 Serie A meccsel erkeztek.
Ez igy van.Festa írta: ↑2024.11.28. 20:02Frattesi se játszik,de ez a Topalovics srác ügyes lenne ha kapna lehetőséget.interfan írta: ↑2024.11.28. 19:42Arnautovicot nyaron is elakartuk kuldeni, ajanlottuk a Szaudiaknak, Torokoknek, Gorognek, Olasz csapatoknak, 0 sikerrel...
Topalovic nem csatar, hanem kozeppalyas.
Tamado KP es kozepso KP a posztja.
Inzaghi olyan fiatalokat sem epit be akik 30-70 Serie A meccsel erkeztek.
Na majd a poszt Inzaghi korszakban.
Csak nehogy hosszabbitsunk vele.
Amennyiben szükség van rá akkor Darmian is tud hátul játszani a védő hármasban.interfan írta: ↑2024.11.30. 06:36 C.Augusto ujabb izomserulest szenvedett, nem utazik a csapattal Firenzebe.
Acerbi szinten kihagyja a Fiorentina meccset, valamint a meg sokaig serult Pavard is.
Vedelem veszhelyzete miatt, es a minimalis letszam miatt az ifibol Christos Alexiou a felnott kerettel tart.
Hirek szerint egyetlen egy kerdes van a kezdot illetoen, Darmian vagy Dumfries, a serult Pavard es Acerbi helyen pedig Bisseck es DeVrij jatszhat.
Tobbi poszton az Inzaghi alapcsapat varhato.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-DeVrij-Bastoni
Darmian/Dumfries-Barella-Calha-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Napoli sajnos megint behuzta a szokasos Conte fel 1-0.