Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.11.30. 08:53 Meret, Lunin, Remiro utan, most a Gazzetta bedobta Donnarumma nevet, nem ugy mint lehetoseg, hanem ugy mint akinek a helyzetet az Inter figyelemmel kiseri.
PSG-nel nem elegedettek vele, nem kapott uj szerzodes ajanlatot sem, a jelenlegi pedig 2026-ban lejar.
Bayern mar targyalasokat is kezdett a PSG-vel, akik eladnak az Olasz kapust.
Donnarumma nem szeretne tavozni a PSG-tol, viszont ha nem kap uj szerzodest, nem lesz mas valasztasa.

Gazzetta vegul kiemeli, az Inter elenken keresi Sommer utodjat.
Kerdes 2025 nyarara, vagy 2026 nyarara lesz szukseg a Sommer utodra.
Ha jól tudom Donnarumma Inter szurkoló (volt).
Én nem vagyok oda érte, de még mindig csak 26 lesz.
A fizetése biztosan horror lenne, anno a Milantól is a nagy igénye miatt lépett.
Nekem a Remiro, Lunin vonal szimpatikusabb lenne.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

PellerG írta: 2024.11.30. 09:04
interfan írta: 2024.11.30. 08:53 Meret, Lunin, Remiro utan, most a Gazzetta bedobta Donnarumma nevet, nem ugy mint lehetoseg, hanem ugy mint akinek a helyzetet az Inter figyelemmel kiseri.
PSG-nel nem elegedettek vele, nem kapott uj szerzodes ajanlatot sem, a jelenlegi pedig 2026-ban lejar.
Donnarumma nem szeretne tavozni a PSG-tol, viszont ha nem kap uj szerzodest, nem lesz mas valasztasa.

A fizetése biztosan horror lenne, anno a Milantól is a nagy igénye miatt lépett.
Donnarumma Milan szurkolo volt mindig is, o maga mondta el.
Ahogy szo szerint mondja:
"Mindig is Milan szurkolo voltam gyerekkorom ota. Az Inter leigazolt volna, de visszautasitottam oket mert Milan szurkolo vagyok."

https://www.pianetamilan.it/archivio201 ... ifo-milan/

Egyetertek amugy, nem biztos, hogy egy nyiltan Milan drukker kellene, raadasul ahogy irod horror fizetes.
Persze a Gazzetta is csak arrol ir, hogy figyeljuk a helyzetet.

Nem tudom, de nekem ez a Lunin, Remiro vonal sem.
Nehez kerdes kit lehetne, kit lenne erdemes, foleg penz nelkul...

Talan En szerintem a legjobb az lenne, ha Sommer kihuzna 2026-ig, addigra az Oaktree jo esellyel elad minket, es hatha egy uj tulajdonos fektetne is penzt a mercatoba, es abbol meg lehetne nezelodni kapus poszton is.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2024.11.30. 10:02
PellerG írta: 2024.11.30. 09:04

Donnarumma Milan szurkolo volt mindig is, o maga mondta el.
Ahogy szo szerint mondja:
"Mindig is Milan szurkolo voltam gyerekkorom ota. Az Inter leigazolt volna, de visszautasitottam oket mert Milan szurkolo vagyok."

https://www.pianetamilan.it/archivio201 ... ifo-milan/

Egyetertek amugy, nem biztos, hogy egy nyiltan Milan drukker kellene, raadasul ahogy irod horror fizetes.
Persze a Gazzetta is csak arrol ir, hogy figyeljuk a helyzetet.

Nem tudom, de nekem ez a Lunin, Remiro vonal sem.
Nehez kerdes kit lehetne, kit lenne erdemes, foleg penz nelkul...

Talan En szerintem a legjobb az lenne, ha Sommer kihuzna 2026-ig, addigra az Oaktree jo esellyel elad minket, es hatha egy uj tulajdonos fektetne is penzt a mercatoba, es abbol meg lehetne nezelodni kapus poszton is.
Én Guillaume Restes-t szívesen látnám nálunk. 1-2 évig még tuti fog védeni Sommer úgy mint Handa is elvédett 37 éves koráig nálunk addig Restes simán betanulhatna.
interfan

Sky es Di Marzio szerint Beukema kapcsan a Real, Atletico, Juventus, Inter erdeklodik.
Di Marzio kiemeli, kulonosen a Real erdeklodese eros Beukema kapcsan, akik uj kozephatvedet akarnak.
Viszont Di Marzio es a Sky szerint az Inter is figyeli a jatekost.
Kerdes mi lesz DeVrij sorsa.

LInterista sajat forrasai szerint szinten felmerult Pavard neve a Realnal az uj KH vasarlasok kapcsan.
Tavaly Bastoniert 40m eurot ajanlott a Real, de ezt az Inter is visszautasitta, valamint Bastoni is aki kozolte a Realal nem szeretne odaigazolni, ezt maga a jatekos ugynoke mondta el.
Az Inter 30m-t fizetett Pavardert, ez az osszeg alatt nem adnak el, de egy megfelelo ajanlatot akar elfogadhatna, es koncentralhatna ezek utan teljesen Bisseck beepitesere.
PellerG

interfan írta: 2024.12.01. 06:43 Sky es Di Marzio szerint Beukema kapcsan a Real, Atletico, Juventus, Inter erdeklodik.
Di Marzio kiemeli, kulonosen a Real erdeklodese eros Beukema kapcsan, akik uj kozephatvedet akarnak.

LInterista sajat forrasai szerint szinten felmerult Pavard neve a Realnal az uj KH vasarlasok kapcsan.
Tavaly Bastoniert 40m eurot ajanlott a Real, de ezt az Inter is visszautasitta, valamint Bastoni is aki kozolte a Realal nem szeretne odaigazolni, ezt maga a jatekos ugynoke mondta el.
Az Inter 30m-t fizetett Pavardert, ez az osszeg alatt nem adnak el, de egy megfelelo ajanlatot akar elfogadhatna, es koncentralhatna ezek utan teljesen Bisseck beepitesere.
Én nem sírnék Pavard után, főleg ha visszajönne a rá költött pénz.
A Bologna sikersztorija egybevág Beukema érkezésével, gondolnám hogy jók a védekező statjai.
interfan

Napolyi forrasok szerint a kovetkezo orakban targyal majd a Napoli es az Inter Pio Esposito kapcsan.
A Napoli szeretne vegleg megvenni ot, Marottat viszont nehez lesz meggyozni mert o szamitana ra a tovabbiakban az Internel.
De ha az edzo nem szamit ra jovore, akkor az Internel a mercatos keret (ami csak eladasbol lehet), meglephetjuk az eladasat.

Napoli 4 eves hosszabbitast, es evenkenti 3m euros fizetest ajanlott Meretnek.
Meret es ugynoke korbenez a piacon, hogy kapnanak e magasabb fizetest ajanlatot.
Az Inter erdeklodik.

Sportmediaset es Barzaghi szerint az Inter erdeklodik Nico Paz kapcsan, akit mint Calhanoglu utod is eltud az Inter kepzelni.
Realnak 12m euros visszavasarlasi opcioja van 2027-ig, de az Inter tajekoztatast kert a helyzetrol.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Marca szerint mivel lejár Veratti szerződése az araboknál, így akár januárban érkezhet is.

Fb
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.12.02. 11:31 Marca szerint mivel lejár Veratti szerződése az araboknál, így akár januárban érkezhet is.

Fb
Bedobtak par napja a Spanyolok mint Calhanoglu utod, de az Olasz cafoltak is, fizetese is tobb mint a Toroke, idosebb is, es meg a projektbe se illik.
Marottat is kerdeztek tegnap rola, elmondta figyeljuk a lehetosegeket, de a projektunkhoz illo embereket figyelunk es keresunk.

Legujabb Calhanoglu utod nevet a Sportmediaset dobta be, ha eladnak a Szaudiaknak Torokot, Nico Paz a Comobol.

En Calhanoglu poziciojat nem feltetlenul bantanam most.
30m-nal tobbet nem nagyon kaphatnak erte.
Ilyen Ricci eselytelen, tobbszor irtak 50m korul ker erte a Torino, Milan targyal is erte.

Akik felmerultek, lasd Belahyane, Bernabe, de meg ez a Nico Paz is, haat jelenleg nem az a szint.
Calhanoglu melle ok barmikor, de helyette azert egyelore nem, foleg ugy hogy sok penzt mar a Torokbol nem is kapnank.
interfan

PellerG írta: 2024.12.01. 08:53
interfan írta: 2024.12.01. 06:43 Sky es Di Marzio szerint Beukema kapcsan a Real, Atletico, Juventus, Inter erdeklodik.

Én nem sírnék Pavard után, főleg ha visszajönne a rá költött pénz.
A Bologna sikersztorija egybevág Beukema érkezésével, gondolnám hogy jók a védekező statjai.
En Pavard jatekat nagyon kedvelem, es nagyon sokra tartom ot, nem titok Thuram mellett az egyik legnagyobb kedvenc kulfoldi jatekosom az Interbe.

Nem tudom megerne e pl 30m-ert eladni, mert akkor oke visszajone a rakoltott penz amit Te irtal, dehat 30m-bol is kit veszel aki legalabb ilyen szint?
(Mondom ezt ugyis, hogy valo igaz az idei szezonban Pavard sem az igazi, es hibazik sokat)
Nekem ez a Beukema nem az a szint.

En sokkal inkabb probalnam egyben tartani a Pavard, Bisseck, Bastoni sort.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Több FB cikket /külföldit is/ is olvastam, hogy Marotta rámegy e lejáró szerződésű Salah-ra. :D Ki kezdte el terjeszteni ezt a baromságot? :D
Csávó közel 20 milliót keres évente.....szerintem még a felét sem tudnánk adni neki. :)
interfan

:yawn:
Cupi írta: 2024.12.02. 13:26 Több FB cikket /külföldit is/ is olvastam, hogy Marotta rámegy e lejáró szerződésű Salah-ra. :D Ki kezdte el terjeszteni ezt a baromságot? :D
Csávó közel 20 milliót keres évente.....szerintem még a felét sem tudnánk adni neki. :)
Persze es hozzuk Mbappet is, mert a Real mar ugyis kirugna. :D :D
Nem baj, csak 50m, bruttoba 100m a fizuja, pont belefer. :D

Meg csak meg sem jelent ilyen ertelmezheto helyen, ez a legszebb az egeszben.

Vannak pihentagyu emberek az egyszer biztos.
En jokat szorakozok ezeken. :D :D
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2024.12.02. 13:50 :yawn:
Cupi írta: 2024.12.02. 13:26 Több FB cikket /külföldit is/ is olvastam, hogy Marotta rámegy e lejáró szerződésű Salah-ra. :D Ki kezdte el terjeszteni ezt a baromságot? :D
Persze es hozzuk Mbappet is, mert a Real mar ugyis kirugna. :D :D

En jokat szorakozok ezeken. :D :D
Pluszban beleillik a fenntartható fiatal projektbe, és még posztja is van Inzaghi rendszerében. Ja mégse :D
interfan

matrix23 írta: 2024.12.02. 14:13
interfan írta: 2024.12.02. 13:50 :yawn:
Persze es hozzuk Mbappet is, mert a Real mar ugyis kirugna. :D

En jokat szorakozok ezeken. :D
Pluszban beleillik a fenntartható fiatal projektbe, és még posztja is van Inzaghi rendszerében. Ja mégse :D
Tenyleg, ezt el is felejtettem. :D
Koszi Matrix, igy meg kerekebb a story. :)
interfan

interfan írta: 2024.11.17. 07:25 Nyilvan persze mar a Brazilok es a Realnal is leszalltak a foldre, es mar az uj Fenomen Ronaldo, uj Pele, sot toluk is sokkal nagyobb jelenseg Endrick mar nem akkora foldontuli csoda.
Sot mar egyesek egy egyszeru kretenek irjak le...
De nem is ez a lenyeg, a Real allitolag januarban kolcsonadja.
Persze a gyereknek is osszekellene magat kapnia fejben, kicsit a valosag talajan lenni, de pl o is megerhetne egy probat.
Roma allitolag erdeklodik Olaszorszagbol erte.
Feleves fizetese 1m euro, szinten nem penz.
Persze nala ott a "fiatal" faktor, es Inzaghi jo esellyel hamarabb jatszatna a 3 szerencsetlenseg valamelyiket mint ot...

Viszont barhogyan is, de ezzel a csatarkerdessel mar januarban kezdeni kell valamit, mert ez tobb mint tragikus es aggaszto.
Es hat ezen is mulhat hogy Scudetto vagy 2.hely, ezen is mulhat hogy BL top 16 vagy 8, ne adja eg top 4. Peldaul BL top 16 vs BL top 8 konkretan kb 15m euro kulonbseg, BL top 16 vs BL top 4 kb 30m euro kulonbseg.
Es hat ezek nagyon de nagyon nem mindegy kerdesek, akar presztiz, akar penzugyekben, es hat eldontik azt, hogy a szezon siker vagy bukas.
Allitolag a Bayern meg Mathys Tel adhatja kolcson telen.

En siman kolcsonvennem akar Endricket, akar Telt.
Fizetesuk minimalis, Tel azert mar le is tett valami az asztalra, szoval boven megerne egy probat.

Muszaj lenne telen egy ertelmezheto tamado.
Itt lenne par ingyen lehetoseg, en biztosan megprobalnam.
Vesziteni nem tudnank az biztos.
interfan

Ausilio:
Igaza van Inzaghinak, a keretunk nagyon eros, nincs szuksegunk ra hogy megerositsuk januarban.
El kell ernunk a kituzott celjainkat, komoly celjaink vannak, de ez a keret alkalmas erre.
Rendkivul eros es versenykepes a keretunk van, egy rendkivuli edzovel, igy most mar csak rajtuk mulik minden.
Inzaghi:
Januarban nem nagyon lehet a piacon olyat talalni aki jobb mint a jelenlegi jatekosaink.
A keretunk maximalisan eros es versenykepes, en megprobalom a leheto legtobbet kihozni belole.

Tudjuk hogy az Inter az egyetlen favorit a Scudettora, es meg kell vedenunk a bajnoki cimet.
En mar megszoktam a nyomast, mindig nehezebb megvedeni a bajnoki cimet mint elerni azt, de minden adottsagunk megvan ahhoz, hogy cimvedok legyunk.
Tapasztalt es erettek vagyunk, mas csapatok jelentosen erosodtek a nyaron a mercaton.
Tudjuk mi a celunk, es megtudjuk valositani azt.
interfan

Gazzetta szerint az Inter nagyon szeretne Meret ingyen leigazolasat, es benne latnak egy nagyon komoly lehetoseget Sommer utod posztra.
Meretet is erdekli az Inter, es egyelore visszautasitotta a Napoli 3m euros eves fizetes es 4 eves szerzodeset.
Ausilio es Marotta is targyal Meretel es az ugynokevel, es probaljak meggyozni az Inter valassza.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Meretbe azért erősen benn a potya.
Ellenünk is volt 1-2 , ha jól emlékszem őt lőtte keresztül Lukaku
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Stankov írta: 2024.12.04. 11:44 Meretbe azért erősen benn a potya.
Alapjában véve egyetértek, de egy a ligában és nemzetközi szinten is tapasztalt, olasz, jó korban lévő kapus, aki ingyen jönne. Nem tudom van-e most hasonló kaliberű, ingyen portás a piacon. Mondjuk, hogy ezt a spanyol hóhányót minek hoztuk 12 misiért, azt továbbra sem értem…
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

möszi írta: 2024.12.04. 11:53
Alapjában véve egyetértek, de egy a ligában és nemzetközi szinten is tapasztalt, olasz, jó korban lévő kapus, aki ingyen jönne. Nem tudom van-e most hasonló kaliberű, ingyen portás a piacon. Mondjuk, hogy ezt a spanyol hóhányót minek hoztuk 12 misiért, azt továbbra sem értem…
Főleg úgy, hogy nem számolunk vele semmilyen szinten hisz a piacon keressük Sommer utódját.....
Mondjuk ezt a kérdést feltehetné Marottanak valaki. Mi volt a koncepció vele kapcsolatban amiért majdnem 15 milliót ebben a csóriságban kifizettünk érte? :shock:
interfan

Kozben a Nemet Skysports is megerositi, az Inter Meret ingyen leigazolasat szeretne, es benne latjak a Sommer utodot.

Baccin kozben Del-Amerikaba utazott Marotta es az Oaktree keresere.
Nagyon sok nev van, a legtobbet emlegetettek:

- Mastantuono:
45m euros kivasarlasi ara van, a Real regota figyeli es akarja.
Az Internel alkalmas lehetne a Mkhitaryan utod posztra.

- Cristian Medina:
Kozepso kozeppalyas, 22 eves, es 15m euro kivasarlasi arral rendelkezik.

- Pablo Maia:
22 eves vedekezo KP, 20m korul kernek erte.

- Kevin Zenon:
Balszelso es bal WB, Dimarco moge lehetne megfelelo alternativa, az ara 10-15m euro korul van.

- Augstin Giay:
Jobbhatved, jobb WB, jobbszelso.
15-20m korul van az ara.

- Vitor Reis:
18 eves, kozephatved, 20m felett kernek erte.

Rajtuk kivul akiket meg leirtak a lapok es kevesbe ismert, olcsobb nevek:
- Exequiel Zeballos:
22 eves, szelsotamado, de kozepen is tud jatszani
- Marco Di Cesare:
22 eves, kozephatved
- Valentin Gomez:
21 eves kozephatved
interfan

Cupi írta: 2024.12.04. 12:22
Főleg úgy, hogy nem számolunk vele semmilyen szinten hisz a piacon keressük Sommer utódját.....
Mondjuk ezt a kérdést feltehetné Marottanak valaki. Mi volt a koncepció vele kapcsolatban amiért majdnem 15 milliót ebben a csóriságban kifizettünk érte? :shock:
Totalisan erthetetlen, hogy a nyilvanvalo csatargondok helyett a 20m-t nem oda, hanem mas posztra koltottuk.
De...
Nezd megkerdezte valaha valaki Marottat, Ausiliot, vagy Inzaghit, vagy barkit, hogy mi volt a koncepcio a 33,3m euroert erkezo Correaval, vagy a 11m euroert erkezo Arnautovical?
De lehetne akar Gosenst is emliteni 27,4m-ert.
Es ezek az "uzletek" mind-mind ugyanebben a csorisagban tortennek.

En megmondom oszinten mar annak is kifejezetten orulok, hogy tobb a jo uzlet, mint a total buko es homaly 2019 ota.
Nyilvan lesznek ilyen Josep Martinez uzletek, meg latjuk Arnautovic, Correa, Gosens, Godin, Lazaro, Kolarov, Vidal, Caicedo, Klaassen, Cuadrado, es hat kitudja Taremivel is mi lesz, meg ebben a Palaciosban is mivan.
De...
Azert ha megnezzuk 2019 ota a masik oldalt, hala a jo istennek sokkal-sokkal tobb a bevallt igazolas mint a bebukott.

2019 elott azert sajnos ez forditva volt...

Eleg csak megemliteni a Dalbert, Gagliardini, Vecino, Nainggolan, Mario, Barbosa, Eder, Ansaldi, Dodo, Borja, Jovetic, Kondogbia, Shaqiri, Felipe Melo, Vrsaljko sort (es most csak kb 2015-ig mentem vissza), akikre elment 300m euro...
Es meg voltak olyan finomsagok mint Montoya, Sainsbury, Ljacic, Biabiany, Banega, Erkin, Santon, L.Lopez, Karamoh, Cedric Soares.
Es ismetlem, csak 2015-ig visszamenve.
Mikozben alig-alig volt 2015-19 kozott ertelmes igazolasunk.
Lasd Miranda, Perisic, Brozovic, Skriniar, Bastoni, Cancelo, Martinez, DeVrij.
Toredeke volt a bevallt igazolas a bebukotthoz kepest.

Most azert ez 2019 ota azert sokkal inkabb a bevallt fele billen mint a bebukott fele.
Nyilvan persze most is vannak bukasok, de ezt egyszeruen kb lehetetlen elkerulni.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Fuhh azért Meretnek nem örülnék…

El kéne menni a poolhoz, és megkérdezni mi a szándékuk jövőre a 3 klasszis kapusukkal, Alisson és Kelleher mellé ugye még Mamardashvili is érkezik… Nem hiszem, hogy akár 2 is maradna közülük.
interfan

Atosz írta: 2024.12.04. 15:33
Fuhh azért Meretnek nem örülnék…

El kéne menni a poolhoz, és megkérdezni mi a szándékuk jövőre a 3 klasszis kapusukkal, Alisson és Kelleher mellé ugye még Mamardashvili is érkezik… Nem hiszem, hogy akár 2 is maradna közülük.
Ugyanezt gondolom.

2 hete irtam ezt:
"
Nyilvan nem fiatal, nem a jovo, es nem hosszutavu megoldas, de ott van Allison.

A Liverpool kiteszi, mert ugye megvettek Mamardashvilit.
Allitolag Szaudi es Torok csapatok erdeklodnek, nagy osszeget nem ker erte a Liverpool.

Persze az elmult evekben mar o sem felfele megy, de meg azert igy sem rossz, sot.
Ha nincs sok penzunk, es nem tudunk jobbat, en alairnam ot.
Fiatalabb nem lesz, de 33 lesz jovore, Sommer meg 37.
Sommer is majdnem 35 evesen jott, Handanovic is tudott meg kiemelkedot 33-35 evesen.
"
interfan

Josep Martinez ugynoke:

Januarban tavozhat Josep? Vannak erdeklodok?

Normalis hogy mas klubok erdeklodnek, es kivancsiak a jatekos helyzetere.
Josep Martinez jo kapus, es nehany csapatnak szuksege van kapusra, ezert tudni akarjak a helyzetet.
Josep Martinez amikor az Interbe igazolt a nyaron alaposan kielemezte a donteset.
Pillanatnyilag nem gondol mas klubra, es jelenleg a gondolatai az Interrol szolnak.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2024.12.04. 15:57 Josep Martinez ugynoke:

Januarban tavozhat Josep? Vannak erdeklodok?

Normalis hogy mas klubok erdeklodnek, es kivancsiak a jatekos helyzetere.
Josep Martinez jo kapus, es nehany csapatnak szuksege van kapusra, ezert tudni akarjak a helyzetet.
Josep Martinez amikor az Interbe igazolt a nyaron alaposan kielemezte a donteset.
Pillanatnyilag nem gondol mas klubra, es jelenleg a gondolatai az Interrol szolnak.
A jövő heti kupameccsen kiderül… Ha akkor sem véd, akkor gondolatai tovaszállhatnak az Intertől. Cserének, játék nélkül itt tartani luxus ha érkezik egy értelmezhető ajánlat érte.
interfan

Vezetoink tobbszor hangsulyoztak, hogy Appianoi edzokozpont allapota is lerobbant, es semmifele befektetes, fejlesztes nem tortent itt sem az elmult hosszu-hosszu evekben.
Gazzetta kiemeli, az Oaktree ezen valtoztatni akar, es szeretne ha csak kicsiben is, de elkezdeni egy minimalis fejlesztest az edzokozpontban.
Ez egy nagy valtozas az elmult hosszu-hosszu evekhez kepest, amikor is 0 eurot fektettunk barmibe, most az Oaktree ujra penzt tesz ezekbe a szektorokba.
Egy uj es nagyobb sajtotermet epitunk, plusz egy uj ettermet, valamint uj irodakat.

A Juventustol erkezo uj marketing es kereskedelmi igazgato pedig tovabbi szponzori beveteli novekedest akar elerni, kulonos tekintettel a Perzsa Obol menti, valamint az Amerikai piacon mint cel.

Mercaton a Marotta altal tobbszor elmondott forgatokonyv varhato, kevesbe ismert low-cost fiatalok, alacsony igazolasi dijjal, es alacsony fizetessel.
Szinten veget er a Gazzetta szerint az ingyen nagy fizeteses, nagy alairasi penzes jatekosok erkezese.
Ezeket a penzeket inkabb egy kevesbe ismert fiatalok jatekos atigazolasi dijaba fektetjuk, akiknek a fizetese minimalis.
Mercato tovabbra is nullas lehet, magyarul amennyiert eladunk annyiert vasarolhatunk.
Nem lesz tobb 30m+ mercato erkezo, meg akkor sem ha eladasbol van penz.
Gazzetta szerint 20-25m euro az az osszeg amit maximalisan egy jatekos leigazolasba fektethetunk.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2024.12.05. 09:06
Mercaton a Marotta altal tobbszor elmondott forgatokonyv varhato, kevesbe ismert low-cost fiatalok, alacsony igazolasi dijjal, es alacsony fizetessel.
Szinten veget er a Gazzetta szerint az ingyen nagy fizeteses, nagy alairasi penzes jatekosok erkezese.
Ezeket a penzeket inkabb egy kevesbe ismert fiatalok jatekos atigazolasi dijaba fektetjuk, akiknek a fizetese minimalis.
Mercato tovabbra is nullas lehet, magyarul amennyiert eladunk annyiert vasarolhatunk.
Gazzetta szerint 20-25m euro az az osszeg amit maximalisan egy jatekos leigazolasba fektethetunk.
Inzaghi mem hiszem, hogy likeolja ezt.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.12.05. 10:33
Hat igen.
Dehat mit tud tenni ha valoban ez lesz.
Vezetes is probal a kedvebe jarni, latjuk a 35+ alapemberei mind megkapjak a hosszabbitast, lasd Acerbi, Darmian, Mkhitaryan, es Sommer kapcsan is elunk az opcioval 26-ig.
En azon se lepodnek meg ha vegul DeVrij is kap hosszabbitast.
Igy olyan felig tele a pohar, de felig ures is szituacio all elo mindket fel reszerol, kaptam is, de adtam is.
Egyszoval kb maradna minden jovore is az alapbol ami most, padrol meg a kiszort selejtek helyett elore jonne kb par fiatal ha mar Marotta-Oaktree fiatal projekt.
Meg lehet ilyen Bertola hatra.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.12.05. 09:06 Mercaton a Marotta altal tobbszor elmondott forgatokonyv varhato, kevesbe ismert low-cost fiatalok, alacsony igazolasi dijjal, es alacsony fizetessel.
Akkor már csak az a kérdés, hogy kit/kiket adunk el...
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2024.12.05. 10:33
Ahogy a nyilatkozatokat sem, pedig már bővül a sajtóterem 🤣
interfan

cuchu11 írta: 2024.12.05. 14:30
interfan írta: 2024.12.05. 09:06 Mercaton a Marotta altal tobbszor elmondott forgatokonyv varhato, kevesbe ismert low-cost fiatalok, alacsony igazolasi dijjal, es alacsony fizetessel.
Akkor már csak az a kérdés, hogy kit/kiket adunk el...
Ez egy is erdekes kerdeskor.

Ha a BL-ben nyerunk meg 2db meccset, akkor el is erjuk az allitolag bekalkulalt 90m eurot az UEFA-tol.

Ha mennek egy +kort, azaz a 8 koze is bejutnank, az tovabbi 15-20m euro.
Na most vannak olyan hirek, miszerint ha bejutunk a 8 koze, es tulteljesitjuk az elvart 90m-t, akkor ezt a 15-20m eurot a mercatora fordihatjuk 2025 nyaran.
Magyarul a mercatos merlegunk 100 ev utan ujra minuszos lehetne, es lezarhatnak a nyari mercatot egy -20m koruli merleggel.

Es akkor ott a masik resze is, most nyaron se adtuk el ugymond senkit, megis volt 20m bevetelunk kisebb nevek eladasabol.
Na kb ugyanezt gondolom jovore is.
Eladunk ilyen V.Carboni, Fontanarosa, Stankovic, Akinsanmiro, Esposito part es mindjart lesz 20-30m amibol tudunk igazolni.
Vagy ha ez megsem sikerul, akkor is vannak olyan jatekosok mint Frattesi vagy Asllani, akikbol lehetne penz, es nem hiszem hogy Inzaghi sirna ertuk.

Akar nullas mercatos egyenleg, akar -20m-ig mehetunk, ehhez nem kell alapember eladas.
Foleg nem ugy, hogy szerintem gyakorlatilag alig fogunk igazolni.
Latjuk az osszes Inzaghi 35+ alapember hosszabbitast kapott, es szerintem fog DeVrij is.
Szerintem Inzaghi semmi valtozast nem akar jovore az alapkezdobol.
Padra kell majd elore 2-3 uj ember, itt valoszinu elojonnek a Marotta low-cost fiatal nevek, esetleg hatra is beesik egy ilyen nev.
Erre pedig 20-30m boven eleg, ami vagy az eladasokbol, vagy ha ne adja eg bejutunk a BL 8 koze boven fedezi is majd.

Napokban felmerult valamelyik "neves" Spanyol lapban, hogy Arnautovic irant erdkelodik a Sevilla.
Az Olasz Sky ezt mar tagadta is, kiemeltek semmifele erdeklodes nincs, az Inter nem tudja kitenni Arnautovicot.
Viszont nyaron mindharom cserecsatar is tavozhat, es 2 uj erkezo csatar is lehet a padra.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

interfan írta: 2024.12.05. 09:06 Vezetoink tobbszor hangsulyoztak, hogy Appianoi edzokozpont allapota is lerobbant, es semmifele befektetes, fejlesztes nem tortent itt sem az elmult hosszu-hosszu evekben.
Gazzetta kiemeli, az Oaktree ezen valtoztatni akar, es szeretne ha csak kicsiben is, de elkezdeni egy minimalis fejlesztest az edzokozpontban.
Ez egy nagy valtozas az elmult hosszu-hosszu evekhez kepest, amikor is 0 eurot fektettunk barmibe, most az Oaktree ujra penzt tesz ezekbe a szektorokba.
Egy uj es nagyobb sajtotermet epitunk, plusz egy uj ettermet, valamint uj irodakat.

A Juventustol erkezo uj marketing es kereskedelmi igazgato pedig tovabbi szponzori beveteli novekedest akar elerni, kulonos tekintettel a Perzsa Obol menti, valamint az Amerikai piacon mint cel.

Akkor végre újra érkezhetnek a Taiderek, a Ruben Bották?
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2024.12.06. 08:28

Ha a BL-ben nyerunk meg 2db meccset, akkor el is erjuk az allitolag bekalkulalt 90m eurot az UEFA-tol.

Na most vannak olyan hirek, miszerint ha bejutunk a 8 koze, es tulteljesitjuk az elvart 90m-t, akkor ezt a 15-20m eurot a mercatora fordihatjuk 2025 nyaran.
Magyarul a mercatos merlegunk 100 ev utan ujra minuszos lehetne, es lezarhatnak a nyari mercatot egy -20m koruli merleggel.

Es akkor ott a masik resze is, most nyaron se adtuk el ugymond senkit, megis volt 20m bevetelunk kisebb nevek eladasabol.
Eladunk ilyen V.Carboni, Fontanarosa, Stankovic, Akinsanmiro, Esposito part es mindjart lesz 20-30m amibol tudunk igazolni.
Vagy ha ez megsem sikerul, akkor is vannak olyan jatekosok mint Frattesi vagy Asllani, akikbol lehetne penz, es nem hiszem hogy Inzaghi sirna ertuk.

Akar nullas mercatos egyenleg, akar -20m-ig mehetunk, ehhez nem kell alapember eladas.
Latjuk az osszes Inzaghi 35+ alapember hosszabbitast kapott, es szerintem fog DeVrij is.
Padra kell majd elore 2-3 uj ember, itt valoszinu elojonnek a Marotta low-cost fiatal nevek, esetleg hatra is beesik egy ilyen nev.
Erre pedig 20-30m boven eleg, ami vagy az eladasokbol, vagy ha ne adja eg bejutunk a BL 8 koze boven fedezi is majd.

Napokban felmerult valamelyik "neves" Spanyol lapban, hogy Arnautovic irant erdkelodik a Sevilla.
Az Olasz Sky ezt mar tagadta is, kiemeltek semmifele erdeklodes nincs, az Inter nem tudja kitenni Arnautovicot.
Viszont nyaron mindharom cserecsatar is tavozhat, es 2 uj erkezo csatar is lehet a padra.
Amit fentebb számolsz, az már akár -40 m.
Azért az már nem nullás mercato...

Teljesen logikus egyébként amit írsz, és minden bizonnyal ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
Mondjuk ebben a toldozgatás-foltozgatás műveletben eddig világbajnokok vagyunk, az tuti.

Amúgy egy új tulajdonos jelöltről semmi hír?

ui. mondjuk én biztos vagyok abban, hogy ha jön egy "nagy ajánlat" Lautaro/Barella/Bastoni/Thuram közül valakiért,
akkor lesz pénz a keret megújítására...
interfan

cuchu11 írta: 2024.12.06. 11:47
interfan írta: 2024.12.06. 08:28

Amit fentebb számolsz, az már akár -40 m.
Azért az már nem nullás mercato...

Teljesen logikus egyébként amit írsz, és minden bizonnyal ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
Mondjuk ebben a toldozgatás-foltozgatás műveletben eddig világbajnokok vagyunk, az tuti.

Amúgy egy új tulajdonos jelöltről semmi hír?
Lehet akkor rosszul irtam valamit, de maximalis -20m mercato egyenlegrol irnak ha bejutnak a BL 8 koze.
Ha nem, akkor marad a tavalyihoz hasonlo nullas egyenleg.

Nekem egy bajom van ezzel a "toldozo-foltozo" logikankkal, jopar alapemberunk kozelebb van mar a 40-hez mint a 30-hoz.
Igy meg azert nem biztos, hogy jo otlet ez tovabbra is.

Jelenleg semmi hir, mindenki varja azt, hogy az Inter a tortenelmebe kb eloszor ne legyen veszteseges.
Ha ez megtortenik, akkor valoszinu a befektetesi alapokat is jobban fogja erdekelni az Inter.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Gondolom a szezon eredményességének is függvénye,hogy mekkora nagytakarítás lesz itt nyáron (pl.ha semmit se nyerünk), vagy esetleg lesz-e új befektető..mindenesetre a klub VB miatt még júliusban is játszani kell, utána pár hét pihenő és máris jön az új szezon, a végén VB-vel,elég komoly terhelés lesz megint,tényleg nem normális ami megy...
Az biztos,hogy nyáron normális csatár kell és ha a többi posztra csak foltozgatunk is,legkésőbb 26-ig a kezdőbe kapus, középső védő és középpályás se ártana,na meg kérdés ki akar elmenni/adunk el jó pénzért addig. Szerintem az olasz magunk Bastoni/Barella/Dimarco maradni szeretne,de Thuram/Hakan/Lautaro/Pavard mozdíthatóak lesznek,főleg ha nagy pénzt kínálnak. Azért az elmúlt pár évben eléggé el voltunk kényeztetve,akár játékot vagy trófeákat nézve, ahhoz képest,hogy már vagy 5éve a covid óta válságmenedzsment módban nyomjuk..nem semmi amit Marottaék letoltak,ismerjük be :clap:
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

brecsinho írta: 2024.12.06. 14:27 Szerintem az olasz magunk Bastoni/Barella/Dimarco maradni szeretne,de Thuram/Hakan/Lautaro/Pavard mozdíthatóak lesznek,főleg ha nagy pénzt kínálnak. Azért az elmúlt pár évben eléggé el voltunk kényeztetve,akár játékot vagy trófeákat nézve, ahhoz képest,hogy már vagy 5éve a covid óta válságmenedzsment módban nyomjuk..nem semmi amit Marottaék letoltak,ismerjük be :clap:
Ebben az esetben én lehet Pavard-ra szavaznék mint távozó. Helyére ott lenne Bisseck, plusz Darmian-t hátrébb vezényelném a cseréjének (én az olaszt már csak ott venném számításba, a szélre szerintem már kevés). A szélre meg elhoznám ingyen Zalewski-t a Roma-ból (ahogy a másik topicban írtam). Középre marad Acerbi, mögé De Vrij vagy egy fiatal vagy ha nagyon kell Bastoni. Balra meg Bastoni, Carlos Augusto vagy ha kell Darmian/Bisseck (gondolom Palacios nem marad jövőre).

A Pavard-ért kapott pénzből lehetne venni egy normális harmadik számú támadót vagy akár még kapust is, a megmaradt helyeket meg fiatalokkal tölteném fel.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

matrix23 írta: 2024.12.06. 14:46
brecsinho írta: 2024.12.06. 14:27 Szerintem az olasz magunk Bastoni/Barella/Dimarco maradni szeretne,de Thuram/Hakan/Lautaro/Pavard mozdíthatóak lesznek,főleg ha nagy pénzt kínálnak. Azért az elmúlt pár évben eléggé el voltunk kényeztetve,akár játékot vagy trófeákat nézve, ahhoz képest,hogy már vagy 5éve a covid óta válságmenedzsment módban nyomjuk..nem semmi amit Marottaék letoltak,ismerjük be :clap:
Ebben az esetben én lehet Pavard-ra szavaznék mint távozó. Helyére ott lenne Bisseck, plusz Darmian-t hátrébb vezényelném a cseréjének (én az olaszt már csak ott venném számításba, a szélre szerintem már kevés). A szélre meg elhoznám ingyen Zalewski-t a Roma-ból (ahogy a másik topicban írtam). Középre marad Acerbi, mögé De Vrij vagy egy fiatal vagy ha nagyon kell Bastoni. Balra meg Bastoni, Carlos Augusto vagy ha kell Darmian/Bisseck (gondolom Palacios nem marad jövőre).

A Pavard-ért kapott pénzből lehetne venni egy normális harmadik számú támadót vagy akár még kapust is, a megmaradt helyeket meg fiatalokkal tölteném fel.
Igen ez jó megoldás lenne foltozgatásra és még egy évet kibekkelni,kérdés mennyit kapnánk Pavardért,25-30m azért jó lenne. A másik kérdés nálam Frattesi,ha nem kezdő és Inzaghi marad,lehet odaadnám a Romanak 30-40m körül vagy akár beszámolni valakit onnan. Szerintem 26nyarán Hakan is lép az arabokhoz, Miki kiöregszik,kelleni fog a középpályára is erősítés.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem az esetleges fejlődésnek az egyik legnagyobb kerékkötője maga Inzaghi. Elismerem az eredményeit és köszönet neki mindenért, de a végletes és mániákus ragaszkodása a "rutinhoz" hosszabb távon szerintem egyértelmű zsákutca gazdaságilag és az eredményesség tekintetében is. Mikor kezdünk fiatalokat beépíteni szerényebb összegekből? A két stabil kezdő csatárunk mögött miért három kiöregedő zseni ül a padon, akikre kb. felesleges számítani? Rendben, Taremi egy lehetőség volt, ami nem vált be, de mégis mit gondoltak az illetékesek annak idején Arnautovic és / vagy Correa leigazolásakor? Correa összkiadásából kb. fent lehetne tartani egy kiesés ellen küzdő komplett Serie A csapatot egy szezonra. Szerintem a Marotta - út a helyes út és ha ennek Inzaghi a legfőbb ellenlábasa, akkor nem kérdés, hogy kitől kell(ene) elbúcsúzni egy lehetőség esetén.

FORZA INTER!!!
PellerG

Ez a Facebookos Brozovicot visszahoznánk hír gondolom csak kacsa?!
Nem tudom elképzelni, hogy ekkora állatok lennénk.
interfan

PellerG írta: 2024.12.07. 09:06 Ez a Facebookos Brozovicot visszahoznánk hír gondolom csak kacsa?!
Nem tudom elképzelni, hogy ekkora állatok lennénk.
En nem tudom egyaltalan hol jelenhetett meg ilyen, mert konkretan sehol nem latni ertelmezheto helyen.

Pont beleillik a kevesbe ismert, low-cost fiatal projektbe alacsony fizetessel. :D

Vannak azert pihentagyu emberek. :D :D
Atosz

sorger=giallo írta: 2024.12.06. 17:34 Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem az esetleges fejlődésnek az egyik legnagyobb kerékkötője maga Inzaghi. Elismerem az eredményeit és köszönet neki mindenért, de a végletes és mániákus ragaszkodása a "rutinhoz" hosszabb távon szerintem egyértelmű zsákutca gazdaságilag és az eredményesség tekintetében is. Mikor kezdünk fiatalokat beépíteni szerényebb összegekből? A két stabil kezdő csatárunk mögött miért három kiöregedő zseni ül a padon, akikre kb. felesleges számítani? Rendben, Taremi egy lehetőség volt, ami nem vált be, de mégis mit gondoltak az illetékesek annak idején Arnautovic és / vagy Correa leigazolásakor? Correa összkiadásából kb. fent lehetne tartani egy kiesés ellen küzdő komplett Serie A csapatot egy szezonra. Szerintem a Marotta - út a helyes út és ha ennek Inzaghi a legfőbb ellenlábasa, akkor nem kérdés, hogy kitől kell(ene) elbúcsúzni egy lehetőség esetén.

FORZA INTER!!!
Hát abszolút nem értek egyet a mondandóddal, mely szerint Inzaghi a “fejlődés kerékkötője”…
Igazából ő maga a fejlődés, amilyen szintre felhozta a csapatjátékot, egyéni teljesítményekkel együtt, azt nem lehet tőle elvenni. Európai szinten is kiemelkedő a játékunk, ami kizárólag neki köszönhető, úgyhogy nélküle messze nem ezen a ponton járnánk a fejlődés útján, és te az erről való továbblépésről beszélsz. Ne alacsonyítsuk le szerintem ennyire a szerepét abban, ahol tart most a csapat. Illetve ne vágjuk csak az ő fejéhez 1-1 balul elsült idős játékos igazolását, ez nem úgy megy, hogy mondjuk megvesszük Arna 11 milkójából valami random brazil 19 évest, és Ronaldinho lesz. Lehet, hogy Kerlon..
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Atosz írta: 2024.12.07. 12:55 Hát abszolút nem értek egyet a mondandóddal

Nem is erről van szó. Nem kizárólag ő a probléma és természetesen elismerem az eredményeit, az áldozatos munkáját, de hosszú távon Inzaghi szerintem már nem lesz jó megoldás. És fiatalokat nem feltétlenül csak úgy lehet felfedezni, beépíteni, hogy 19 évesen 11 milliót fizet értük a klub. Idén szerintem a BL menetelés az elsődleges, az esetleges bajnoki címvédés kárára is akár, de a jelenlegi keretet idővel muszáj lesz frissíteni, mert például Acerbi, Darmian, Mkhitaryan, Sommer már nagyon kifelé mennek a korból, de nem 30 pluszos játékosokat hoznék a helyükre, inkább ígéretes fiatalokat, ami nyilván egy távlati terv része lenne, így esetleg az eredményesség tekintetében szerényebb éveket is jelenthet.

FORZA INTER!!!
interfan

Erdekesseg hogy bedobtak par helyen (Argentin forrasok + Sportmediaset) ezt a a Santiago Castro nevet mint lehetseges Martinez vagy Thuram utod.
Castrot meg Motta keresere igazolta le a Bologna tavaly telen 13m-ert, majd Motta kezdte el szepen fokozatosan fel es beepiteni.
Castro egyebkent korabban elmondta, hogy Tevez es Martinez a peldakepei.
Allitolag a Bologna 35-40m eurot ker erte minimum.

LInterista sajat forrasai is megerositik, akar mindharom cserecsatar tavozhat a nyaron, elsoszamu tamadojelolt tovabbra is Ferran Torres aki a Barcelonaba alig jatszik.
Az Inter ugyanazzal a 4,5m euros fizetessel csabitja amit a Barcelonanal kap, valamint 25m euros ajanlatot tehetnek a nyaron a Barcanak erte.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2024.12.08. 07:44 Erdekesseg hogy bedobtak par helyen (Argentin forrasok + Sportmediaset) ezt a a Santiago Castro nevet mint lehetseges Martinez vagy Thuram utod.
Castrot meg Motta keresere igazolta le a Bologna tavaly telen 13m-ert, majd Motta kezdte el szepen fokozatosan fel es beepiteni.

LInterista sajat forrasai is megerositik, akar mindharom cserecsatar tavozhat a nyaron, elsoszamu tamadojelolt tovabbra is Ferran Torres aki a Barcelonaba alig jatszik.
Az Inter ugyanazzal a 4,5m euros fizetessel csabitja amit a Barcelonanal kap, valamint 25m euros ajanlatot tehetnek a nyaron a Barcanak erte.
Én megpróbálnám nyáron G.Jesust,aki szintén keveset játszik az ágyúsoknál.Nem tudom a fizetési igényeit,de a környezet változás jót tenne neki,ráadásul amikor beáll van benne kakaó.
interfan

vaskalap írta: 2024.12.08. 09:01
interfan írta: 2024.12.08. 07:44 Erdekesseg hogy bedobtak par helyen (Argentin forrasok + Sportmediaset) ezt a a Santiago Castro nevet mint lehetseges Martinez vagy Thuram utod.

Én megpróbálnám nyáron G.Jesust,aki szintén keveset játszik az ágyúsoknál.Nem tudom a fizetési igényeit,de a környezet változás jót tenne neki,ráadásul amikor beáll van benne kakaó.
Ezek a nevek akkor lennenek egyebkent jok, ha Martinez es Thuram melle/moge jonnenek, nem pedig helyettuk.
Jesusert is biztosan elkernenk 40-50m-t, ez a Castro is 40m...

Argentin forrasok szerint elorehaladott targyalasokat folytatunk a 22 eves Racing KH, Marco Di Cesare ugyeben.
13m euro a kivasarlasi ara.
Atosz

vaskalap írta: 2024.12.08. 09:01

Az a baj Jesussal, hogy egy szezonban max 10 meccsnyi időt egészséges, és azokból kb 3 meccsnyit játszik jól. Ezzel szemben sokat keres és sok pénzt kérnek érte.
interfan

Sebastiano Esposito 18 perc alatt rugott ma 2 golt.
4 golja van mar a bajnoksagban.
Csodalatos dontes volt 5m euros sima opcioval eladni, raadasul mindenfele visszavasarlasi opcio nelkul...
Ekozben a fantasztikus Taremi-Arnautovic-Correa csodaharmas konkretan 0 golt volt kepes loni eddig a bajnoksagban, mindezt ugy hogy december kozepe van.
Jaa Correa 1db goljat azert ne felejtsuk el...
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Par napja nyiltkozta Esposito hogy nem tudja meg mi lesz vele, de nem zarja ki az Interes visszaterest sem.

Pio Esposito is nagyon jo szezont fut eddig mar 8 golt lott a Speziaban.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2024.12.08. 16:29 Sebastiano Esposito 18 perc alatt rugott ma 2 golt.
Csodalatos dontes volt 5m euros sima opcioval eladni, raadasul mindenfele visszavasarlasi opcio nelkul...
Ekozben a fantasztikus Taremi-Arnautovic-Correa csodaharmas konkretan 0 golt volt kepes loni eddig a bajnoksagban, mindezt ugy hogy december kozepe van.
Hagyjuk már Arna a Bolognábol jött úgy hogy volt egy 8 gólos szezonja....
Taremirol nem is beszélve...
Most Espositonak volt egy jó hete és mindjárt világsztár lesz...
Cseréljük el Lautarora és ha lehet még fizzesunk is érte
Vicc....
interfan

INTER-1908 írta: 2024.12.08. 20:25
interfan írta: 2024.12.08. 16:29 Sebastiano Esposito 18 perc alatt rugott ma 2 golt.
Hagyjuk már Arna a Bolognábol jött úgy hogy volt egy 8 gólos szezonja....
Taremirol nem is beszélve...
Most Espositonak volt egy jó hete és mindjárt világsztár lesz...
Cseréljük el Lautarora és ha lehet még fizzesunk is érte
Vicc....
Csak van egy alapveto kulonbseg.
Arnautovic 34 evesen, Taremi pedig 32 evesen erkezett, finomam szolva sem palyafutasuk csucsan, es finomam szolva sem hatalmas fejlodesi lehetoseggel.
Cserebe egy rakat penzert (Arnautovic), es fizetesert (Arnautovic), vagy jo magas alairasi penzert (Taremi), es jo magas fizetesert cserebe (Taremi).

Valljuk be azt is, hogy voltak azert olyan 32+ neveink korabban, akik legalabb palyafutasuk csucsan klasszisok voltak, na ez Arnautovic parosra nem mondhato el.
Es hat ezek a palyafutasuk csucsan klasszisok kozul is jopar nagyon csunyat buktak nalunk mar 33-34-35 evesen.

Valoban vicc hogy Esposito "vilagsztar" mert ilyet senki nem irt, ilyenrol szo sem volt, sot meg egy kiemelkedo jatekosnak sem irta le senki, mivel nem is az, egyelore.
Viszont o 22 eves, es nem 32 meg 34.
Benne van fejlodesi lehetoseg, nyilvan lehet egy 0 lesz, de potencial es lehetoseg van benne, hogy fejlodik.
Neha talan-talan egy probat megerne legalabb 1-1X megtartani valakit, es lehetoseget adni nekik, hatha lesz beloluk egy Bastoni, Dimarco, stb.
Ez hogy eladjuk 5m-ert meg penzbe se jelent kb semmit, kit veszunk belole?
Egy Palaciost aki meg csak nem is jatszik?
Vagy kifizetjuk belole Taremi alairasi penzet?
Nem tudom jobb dontes e ez, vannak ketsegeim.
Válasz küldése