Én még azért bízok benne, hogy Taremi meghálálja a milliókat.interfan írta: ↑2024.12.09. 07:18 Csak van egy alapveto kulonbseg.
Arnautovic 34 evesen, Taremi pedig 32 evesen erkezett, finomam szolva sem palyafutasuk csucsan, es finomam szolva sem hatalmas fejlodesi lehetoseggel.
Cserebe egy rakat penzert (Arnautovic), es fizetesert (Arnautovic), vagy jo magas alairasi penzert (Taremi), es jo magas fizetesert cserebe (Taremi).
Valljuk be azt is, hogy voltak azert olyan 32+ neveink korabban, akik legalabb palyafutasuk csucsan klasszisok voltak, na ez Arnautovic parosra nem mondhato el.
Es hat ezek a palyafutasuk csucsan klasszisok kozul is jopar nagyon csunyat buktak nalunk mar 33-34-35 evesen.
Valoban vicc hogy Esposito "vilagsztar" mert ilyet senki nem irt, ilyenrol szo sem volt, sot meg egy kiemelkedo jatekosnak sem irta le senki, mivel nem is az, egyelore.
Viszont o 22 eves, es nem 32 meg 34.
Benne van fejlodesi lehetoseg, nyilvan lehet egy 0 lesz, de potencial es lehetoseg van benne, hogy fejlodik.
Neha talan-talan egy probat megerne legalabb 1-1X megtartani valakit, es lehetoseget adni nekik, hatha lesz beloluk egy Bastoni, Dimarco, stb.
Ez hogy eladjuk 5m-ert meg penzbe se jelent kb semmit, kit veszunk belole?
Egy Palaciost aki meg csak nem is jatszik?
Vagy kifizetjuk belole Taremi alairasi penzet?
Nem tudom jobb dontes e ez, vannak ketsegeim.
Mert ha Lautaro vagy Thuram vagy akár mindkettő kiesne (ezt gyorsan le is kopogtam),
akkor óriási szükség lesz egy gólképes csatárra...
Amúgy nem tudom, hogy mennyire hozzák nyilvánosságra minden kölcsönadásnál,
hogy van-e visszavásárlási záradék.