Hát igen. A Ramadán csak febr. 28.-án kezdődik.
Mondjuk nekem is úgy tűnik, hogy a mi iszlám játékosaink már bőven böjtben vannak...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Valoban.
Azért Nápolyban nem olyan egyszerű meccset nyerni.Pityuinter írta: ↑2025.02.07. 10:41 Az sajnos várható volt, hogy egy magas átlagéletkorú csapattal, ez a meccs terhelés visszaüt majd. Mindenesetre azt azért reméltem, hogy a milan elleni utolsó pillanatos pont mentés ad egy kis lendületet.
Én egyébként a kupát elengedném el, a BL es a bajnokság mellé nem kell.
Illetve, ha bajnokok akarunk lenni, meg kell verni a napolit. Ha ezt mástól várjuk, akkor azzal magunkat árazzuk be.
A tegnapi vereség egyértelműen a fáradtság számlájára írandó. Bíztam benne, hogy a rotáció működni fog, de az igazság az, hogy a 22-es keret mellett (ami szerintem nagyon kevés három frontra), kulcsjátokosok estek/esnek ki hosszabb időre, így azok is, akik amúgy a rotálás nyertesei lettek volna szintén elfogytak. Én Bissecken vettem észre, hogy nem annyira éles már, de mondhatnám Bastonit is, csak hogy legyen egy-egy példa a kezdő és rotálásban hasznos játékosra is. Nyáron vagy télen kellett volna mélyíteni a kereten, akár 1000 éves Biraghi-félékkel is kölcsön + opciókkal. Ezt nagyon elmérte a szakmai vezetés. 1-2 Acerbi szintű játékos beeshetett volna fél-egy évre. Így viszont már egy ideje 20 mezőnyjátékos helyett 16-18 tolja végig. Ezt nem lehet bírni egész egyszerűen. A kupát szerintem is el kell engedni és teljes sorcserét eszközölni, mert így az eddigi amúgy erős évünk el fog úszni március végére.Pityuinter írta: ↑2025.02.07. 10:41 Az sajnos várható volt, hogy egy magas átlagéletkorú csapattal, ez a meccs terhelés visszaüt majd. Mindenesetre azt azért reméltem, hogy a milan elleni utolsó pillanatos pont mentés ad egy kis lendületet.
Én egyébként a kupát elengedném el, a BL es a bajnokság mellé nem kell.
Illetve, ha bajnokok akarunk lenni, meg kell verni a napolit. Ha ezt mástól várjuk, akkor azzal magunkat árazzuk be.
Azert ebben valoban remiszto meg belegondolni is....segogabor írta: ↑2025.02.07. 06:47 Egyet aludva a meccsrre,azt gondolom,hogy komoly bajban vagyunk. Mentális és kondicionális problémák vannak a csaparnál. Ezt így idény közbe nem tudom ,hogy hozzuk helyre. Sajnos,a 3 cserecsatár off , így Lautaroék kivannak facsarva, középpálya Miki szerelme teljesen alibi ,Calha meg temus változatban jött vissza a sérülésből.
Ha így folytatjuk Inzaghi 4 évéből 1 bajnoki cím lesz,ami vicc kategória ......
INTER-1908 írta: ↑2025.02.07. 13:03 Márpedig itt szerintem nem lesz cimvedes...
És itt nem a tegnapi meccsel van gond mert szerintem belefer hanem inkább a Milán elleni x vagy a juve elleni de akár a Nápolyt is mondhatnam ezek agyonnyert meccsek voltak...
Ezekből jött 3 pont emiatt nem leszünk bajnokok szerintem sajnos
Jelenleg 42% a gyozelmi mutatonk a bajnoksagban rangadokon, ez edeskeves...INTER-1908 írta: ↑2025.02.07. 13:03 Márpedig itt szerintem nem lesz cimvedes...
És itt nem a tegnapi meccsel van gond mert szerintem belefer hanem inkább a Milán elleni x vagy a juve elleni de akár a Nápolyt is mondhatnam ezek agyonnyert meccsek voltak...
interfan írta: ↑2025.02.07. 12:44Azert ebben valoban remiszto meg belegondolni is....segogabor írta: ↑2025.02.07. 06:47 Egyet aludva a meccsrre,azt gondolom,hogy komoly bajban vagyunk. Mentális és kondicionális problémák vannak a csaparnál. Ezt így idény közbe nem tudom ,hogy hozzuk helyre. Sajnos,a 3 cserecsatár off , így Lautaroék kivannak facsarva, középpálya Miki szerelme teljesen alibi ,Calha meg temus változatban jött vissza a sérülésből.
Az hogy ezekkel a keretekkel, ezekben az "erossegu" Olasz bajnoksagban 4/1 bajnoki cim, haat erre tenyleg nehez lenne szavakat talani.
Valoban a "vicc kategoria" lenne talan a hipotetikus helyzet megfelelo leirasa.
De ilyenre gondolni sem szabad, ahogy az osszes vezetonk elmondta 77X a bajnoki cimvedes kotelezo, ez a szezon egy es legfontosabb celja.
Ez kell a szemunk elott legyen, es meg kell csinalni nincs mese.
Sajnos szerintem is benne van, hogy a Napoli előttünk végez.interfan írta: ↑2025.02.07. 13:18Jelenleg 42% a gyozelmi mutatonk a bajnoksagban rangadokon, ez edeskeves...INTER-1908 írta: ↑2025.02.07. 13:03 Márpedig itt szerintem nem lesz cimvedes...
Pont amit irsz, ha a Milan ellen nem 6/1 pont van, ha a Juventus ellen nem 3/1 pont mert elszartuk 4-2 vezetesrol, ha a Napoli ellen hazai palyan nyerunk es nem 3/1 pontot gyujtunk.
Azert ez 12/3 szerzett pont, 9 veszitett pont, ez rengeteg megint...
Bajnoki rangados gyozelmi merleg donto.
Ha ez nincs minimum 50%, de inkabb 60-70%, akkor nincs bajnoki cim, ez pontosan latszik az elmult evek bajnok csapatai merleget hosszan lehetne sorolni.
Azért ez így nagyon egyoldalú értékelése a dolgoknak. Mellé azért tegyük oda, hogy minden évben (be-, és) továbbjutott a BL-ből. Ami, ahogy elhangzott itt a fórumon, abszolút nem mindegy a klub gazdasági helyzetét tekintve.interfan írta: ↑2025.02.07. 12:44Azert ebben valoban remiszto meg belegondolni is....segogabor írta: ↑2025.02.07. 06:47 Egyet aludva a meccsrre,azt gondolom,hogy komoly bajban vagyunk. Mentális és kondicionális problémák vannak a csaparnál. Ezt így idény közbe nem tudom ,hogy hozzuk helyre. Sajnos,a 3 cserecsatár off , így Lautaroék kivannak facsarva, középpálya Miki szerelme teljesen alibi ,Calha meg temus változatban jött vissza a sérülésből.
Az hogy ezekkel a keretekkel, ezekben az "erossegu" Olasz bajnoksagban 4/1 bajnoki cim, haat erre tenyleg nehez lenne szavakat talani.
Gazdasagilag mar megvan a BL-bol amit a klub szamitott, amire a klub szamolt, ami a koltsegvetesben volt.Festa írta: ↑2025.02.07. 13:36interfan írta: ↑2025.02.07. 12:44Azert ebben valoban remiszto meg belegondolni is....segogabor írta: ↑2025.02.07. 06:47 Egyet aludva a meccsrre,azt gondolom,hogy komoly bajban vagyunk. Mentális és kondicionális problémák vannak a csaparnál. Ezt így idény közbe nem tudom ,hogy hozzuk helyre. Sajnos,a 3 cserecsatár off , így Lautaroék kivannak facsarva, középpálya Miki szerelme teljesen alibi ,Calha meg temus változatban jött vissza a sérülésből.
De ilyenre gondolni sem szabad, ahogy az osszes vezetonk elmondta 77X a bajnoki cimvedes kotelezo, ez a szezon egy es legfontosabb celja.
Vagy inkább,hogy a Bl-ből sok pénz legyen..
Gazdaságilag még igy is sikeres lehet az idény.Olyanok leszünk mint az Arsenal csak mi tavaly nyertünk egy bajnokságot.
interfan írta: ↑2025.02.07. 12:44Azert ebben valoban remiszto meg belegondolni is....segogabor írta: ↑2025.02.07. 06:47 Egyet aludva a meccsrre,azt gondolom,hogy komoly bajban vagyunk. Mentális és kondicionális problémák vannak a csaparnál. Ezt így idény közbe nem tudom ,hogy hozzuk helyre. Sajnos,a 3 cserecsatár off , így Lautaroék kivannak facsarva, középpálya Miki szerelme teljesen alibi ,Calha meg temus változatban jött vissza a sérülésből.
Van rá esély,szerintem otthon nem akarunk kiesni,főleg,ha nem úgy alakul a bajnokság..én is unom őket,de azért nem bánnám ,ha játszanánk még idén és megagyalnánk őketCupi írta: ↑2025.02.07. 16:52 Lazio ellen ha továbbjutunk a kupába akkor jön megint 2 meccs a milannal.![]()
komolyan mondom most már jó lenne egy időre elfelejteni őket.
Azt már le sem írom még a BL-ben is lehet 2 milan elleni meccsünk.
Régen ez a meccs igazi ritkaság volt és max 2x játszottunk velük. Utóbbi években meg /kupa, BL/ kb. 2 havonta van egy Derby.![]()
most kell megmutatni, most kell osszekapni a csapatot es kitenni a pelot
Szerintem ez a keret, ez a csapat, es Inzaghi kepes erre.R9. írta: ↑2025.02.08. 09:33most kell megmutatni, most kell osszekapni a csapatot es kitenni a pelot
Mondta büszkén a srác , az óvoda melletti parkban .R9. írta: ↑2025.02.08. 09:33most kell megmutatni, most kell osszekapni a csapatot es kitenni a pelot
Következő körben Lazio - Napoli....oké tudom mi meg Torinoba megyünk.
Elmegy az Olasz bajnoksag egyik legjobb jatekosa, akit egy Milantol kitett, megbukott Okaforral potolsz, aki meg egy orvosin se ment a Lipcsenel...
Akkor nem csak én láttam úgy, hogy a spori kompenzált Bastoni esete miatt…Interfan1000 írta: ↑2025.02.10. 21:32 Ha 10 centiről valaki rábombázza a védő kezére a labdát, akkor az mostantól büntető…értem!